cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Heaven Beach Resort & Spa, Riwiera Turecka
1 / 52
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
21.10 - 29.10
już od 2631 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.05 - 09.05
już od 2119 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Heaven Beach Resort & Spa
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Heaven Beach Resort & Spa
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Side
Ocena hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Komfortowy, ekskluzywny hotel oddany do użytku w maju 2014 roku, przeznaczony wyłącznie dla gości powyżej 16 roku życia. Nowocześnie urządzony, oferujący bardzo bogatą ofertę Ultra All Inclusive, polecany jest szczególnie na romantyczne wypady.

Hotel Heaven Beach Resort & Spa w ofercie Biura podróży:

Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Komfortowy, ekskluzywny hotel oddany do użytku w maju 2014 roku, przeznaczony wyłącznie dla gości powyżej 16 roku życia. Nowocześnie urządzony, oferujący bardzo bogatą ofertę Ultra All Inclusive, polecany jest szczególnie na romantyczne wypady.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Side

Opis oferty:

Relaks nad dużym, hotelowym basenem czy kąpiel i plażowanie? Do obu atrakcji jest bardzo blisko, ale nie tylko one przyciągają Gości do tego hotelu. Do przyjazdu tutaj zachęca też różnorodna kuchnia: azjatycka, włoska, turecka - w sam raz dla kulinarnych smakoszy. Warto także zrelaksować się w centrum spa lub spróbować pysznych drinków w hotelowych barach. Po wakacyjnym, pełnym wrażeń dniu można odpocząć w elegancko urządzonych pokojach. Hotel przeznaczony tylko dla dorosłych Gości, jest idealnym miejscem na romantyczną podróż poślubną.

POŁOŻENIE:

w Kizilagac, ok. 10 km od Manavgat, ok. 15 km od SIDE; ok. 75 km od lotniska w Antalyi.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, dojście deptakiem, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar objęty all inclusive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2014 r., 260 pokoi, 1 budynek, 6 pięter, 4 windy, małe lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, dania wegetariańskie, 3 restauracje á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja): turecka, włoska, azjatycka, 5 barów, w tym bar w lobby i na plaży; market, centrum konferencyjne dla 80 osób, taras z widokiem na ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os., ok. 28 m², klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, minibar (na powitanie napoje bezalkoholowe i piwo), zestaw do kawy/herbaty, sejf; taras lub balkon (stolik i krzesełka); pokój z widokiem na morze i dostawką za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 700 m², słodka woda, basen kryty, słodka woda, ok. 150 m², przy basenach parasole, leżaki, materace i ręczniki, dyskoteka, animacje, w ciągu dnia zajęcia sportowe na plaży i przy basenie, wieczorem pokazy i występy; centrum spa: bazpłatnie: siłownia, łaźnia parowa, sauna, jacuzzi, za opłatą: masaże, zabiegi na twarz i ciało.

ULTRA ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00), późna kolacja (23.30-3.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barze przy plaży (12.00-16.00) i w barze przy basenie (12.00-17.00); kawa, herbata, ciasto (10.00-22.00) w wyznaczonym barze; lody (12.00-16.00); całodobowo napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe oraz wybrane napoje importowane (10.00-24.00) w wyznaczonych barach; raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (dla pobytów min. 7 nocy; wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/8502504101, www.heavenbeach.com

GRATIS:

Wi-Fi


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Komfortowy, ekskluzywny hotel oddany do użytku w maju 2014 roku, przeznaczony wyłącznie dla gości powyżej 16 roku życia. Nowocześnie urządzony, oferujący bardzo bogatą ofertę Ultra All Inclusive, polecany jest szczególnie na romantyczne wypady.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria lokalna:

brak

Data otwarcia:

2014 r.

Położenie:

Kizilagac, 19 km od Side, 10 km od Manavgatu, 75 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 10000 m2.

Plaża:

przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 100 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne.

W hotelu:

4 restauracje, 7 barż;w, sala konferencyjna, basen odkryty (700 m2).

Pokoje:

w budynku głż;wnym: pokoje standardowe hotel room, pokoje family (2 pokoje połączone drzwiami), luxury suite sea view (2 pokoje połączone drzwiami);

klimatyzacja centralna, łącze internetowe bezprzewodowe (bezpłatny), wanna lub prysznic, suszarka, telefon, TV, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), laminat, balkon.

Rozrywki i usługi:

Bezpłatne: internet bezprzewodowy w lobby, kort tenisowy, rakiety i piłki do tenisa, tenis stołowy, rzutki, koszykż;wka, siatkż;wka plażowa, aerobik, animacje, dyskoteka.

Płatne: kawiarenka internetowa, pralnia, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, salon piękności, centrum SPA, masaż, oświetlenie kortż;w, bilard, sporty wodne na plaży, centrum nurkowe.

Dla dzieci: brodzik, animacje, mini klub, opiekunka (płatna), wż;zki (płatne).

Wyżywienie:

All Inclusive

Posiłki: śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja, pż;źny posiłek.

Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, soki ze świeżych owocż;w (tylko do śniadania).

System nie zawiera: napoi importowanych, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.

Restauracje a'la carte:

turecka, owoce morza, azjatycka - jedna wizyta w trakcie pobytu gratis. Wymagana rezerwacja.

Tel./faks:

+ 90 242 / 748 80 80, 748 78 90


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Komfortowy, ekskluzywny hotel oddany do użytku w maju 2014 roku, przeznaczony wyłącznie dla gości powyżej 16 roku życia. Nowocześnie urządzony, oferujący bardzo bogatą ofertę Ultra All Inclusive, polecany jest szczególnie na romantyczne wypady.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Turcja/Riwiera Turecka

Kategoria

Kat. Exim Tours 5* Kat. lokalna 5*

Położenie

- ok. 200 m od plaży - w Kizilgac - ok. 15 km od centrum Side - ok. 75 km od lotniska w Antalyi

Plaża

- prywatna, piaszczysto-żwirowa - leżaki, materace, parasole i ręczniki plażowe (bezpłatne) - pawilony plażowe (płatne)

Pokoje

Pokój Deluxe - powierzchnia ok. 28 m2 - centralna klimatyzacja - mini bar (uzupełniany codziennie w napoje bezalkoholowe i piwo) - zestaw do parzenia kawy i herbaty - TV-Sat-LCD, telefon, sejf, internet wi-fi (bezpłatny) - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów, szlafrok, kapcie) - balkon/taras

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - basen o powierzchni 700 m2, basen kryty, jacuzzi - leżaki, materace i parasole przy basenie - sala fitness, aerobik, gimnastyka wodna, step - sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) - bilard, siatkówka plażowa, boccia, rzutki, tenis stołowy - programy animacyjne, dyskoteka, kino - raz na pobyt rejs jachtem po rzece Manavgat (kolacja i napoje bezpłatne) od 01.06 do 30.09 Płatne - spa, masaże (raz na pobyt 20 min masażu gratis) - sporty wodne na plaży - szkoła nurkowa

Wyżywienie

Ultra All inclusive: śniadanie, późne śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, dzienne przekąski serwowane a'la carte przy basenie i na plaży, nocne przekąski, lody, świeżo wyciskane soki do śniadania, niedzielny brunch. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz wybrane importowane serwowane od 09:00 do 24:00 w wybranych barach, bar w dyskotece do 03:00, bistro bar do 08:00. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a' la carte, po uprzedniej rezerwacji.  

Restauracje i bary

- restauracja główna

- 3 restauracje a' la carte

rybna, turecka, orientalna

- 8 barów

lobby bar, bistro bar, bar przy basenie, bar na plaży, bar witaminowy, bar w dyskotece, pub irlandzki, kawiarnia

Dodatkowe informacje

- obiekt otwarty w 2014 roku, dysponuje 252 pokojami (także dla niepełnosprawnych) - w hotelu kwaterowane są osoby tylko powyżej 16 roku życia - bezpłatny shuttle bus do centrum handlowego Lyra Park - internet Wi-Fi (bezpłatny) - sklepy z pamiątkami, fryzjer, lekarz, wypożyczalnia samochodów - www.heavenbeach.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.

Cena nie zawiera

wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr koszt 15 EUR.  

Video

https://www.youtube.com/watch?v=V3am9kpxnHE


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Komfortowy, ekskluzywny hotel oddany do użytku w maju 2014 roku, przeznaczony wyłącznie dla gości powyżej 16 roku życia. Nowocześnie urządzony, oferujący bardzo bogatą ofertę Ultra All Inclusive, polecany jest szczególnie na romantyczne wypady.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA TURECKA

*****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

W miejscowości Kizilagac, 10 km od Manavgat, 15 km od Side, 75 km od lotniska w Antalyi.

Plaża

Piaszczysto-żwirowa, bezpośrednio przy hotelu, 100 m długości.; serwis plażowy w cenie.

Zakwaterowanie

253 pokoje; Typy pokoi: 151 standardowych z widokiem na morze (28m), 12 standardowych z widokiem na ląd (28m), 73 pokoje typu superior (36m, 2 pomieszczenia łączone drzwiami, z jacuzzi), Luxury Suite (45-64 m, sypialnia i pokój dzienny), 2 pokoje dla osób niepełnosprawnych; Wyposażenie: łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, WC, indywidualnie sterowana klimatyzacja, mini bar (codziennie uzupełniany w napoje bezalkoholowe oraz piwo), Tv Sat, sejf, telefon, balkon.

Restauracje i bary

Restauracja główna, 3 restauracje a'la carte (azjatycka, turecka, owoce morza); Goście raz na tydzień mogą skorzystać z 1 restauracji a'la carte, po dokonaniu wcześniejszej rezerwacji; 7 barów, w tym bar przy basenie, na plaży, lobby bar, bar w dyskotece, bar witaminowy (dodatkowo płatny).

Wyżywienie

Ultra all inclusive 24h - śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, przekąski na plaży i przy basenie w ciągu dnia, nocny bufet kanapkowy, lody; napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji dostępne przez całą dobę.

Sport i Rozrywka

1 basen zewnętrzny, (700m) basen wewnętrzny (150m); Bezpłatnie - siłownia, sauna, jacuzzi, łaźnia turecka, tenis stołowy, tenis ziemny ( sprzęt za depozytem), rzutki, boccia, siatkówka plażowa, koszykówka, codzienne animacje; Odpłatnie - oświetlenie kortu tenisowego, mini golf, bilard, kafejka internetowa, gry komputerowe, masaże, salon piękności, lekcje gotowania, lekcje tańca brzucha, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

brak

Pozostałe udogodnienia

Profesjonalne centrum SPA, wypożyczalnia samochodów, fryzjer, pralnia, wi fi w lobby (bezpłatne), 1 sala konferencyjna dyskoteka, kino, mini biblioteka, opieka lekarska, szkoła nurkowania.

Naszym zdaniem

Nowy hotel otwarty w maju 2014 roku; Hotel tylko dla dorosłych (dostępny od 16 roku życia); Oferuje nowocześnie urządzone wnętrza oraz profesjonalny personel dbający o Gości; Polecany na romantyczne wakacje we dwoje lub dla osób nastawionych na aktywny. wypoczynek.

Strona internetowa

www.heavenbeach.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Komfortowy, ekskluzywny hotel oddany do użytku w maju 2014 roku, przeznaczony wyłącznie dla gości powyżej 16 roku życia. Nowocześnie urządzony, oferujący bardzo bogatą ofertę Ultra All Inclusive, polecany jest szczególnie na romantyczne wypady.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

w Kzlaaç, w pobliżu Manavgatu i 15 km od Side. W odległości 75 km od lotniska w Antalyi. Bezpłatny serwis hotelowy do centrum handlowego Lyra Park.

Plaża

prywatna, piaszczysta z domieszką kamyków, oddalona ok. 100 metrów. Leżaki i parasole oraz ręczniki plażowe bezpłatnie.

Hotel

Kategoria lokalna 5* Nowy hotel, otwarty w 2014 r, pięcio-piętrowy budynek położony na 10.000m . Hotel przewidziany tylko dla osób dorosłych.

Do dyspozycji gości

Recepcja, kantor wymiany walut, restauracja główna, restauracje a'la carte turecka, śródziemnomorska oraz azjatycka, dyskoteka, lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży, bar w dyskotece, bar witaminowy, kawiarnia. Usługi pralni chemicznej, opieka medyczna na wezwanie, room service, sklepiki, salon piękności oraz wypożyczalnia samochodów.

Internet

WiFI w lobby hotelowym bezpłatnie, kawiarenka internetowa odpłatnie.

Konferencje/Incentive

2 sale konferencyjne o powierzchni 310m i 60m, z bezpłatnym dostępem do WiFi oraz mikrofonem i nagłośnieniem. Za dodatkową opłatą możliwość wypożyczenia laptopów oraz projektora.

Sport i Rekreacja

Bezpłatnie basen o powierzchni 700m, leżaki, parasole i ręczniki plażowe, basen kryty, kort tenisowy (wypożyczenie sprzętu-depozyt), dzienne i wieczorne soft programy animacyjne, firness center, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, siatkówka, piłka wodna, szachy, aerobic, Odpłatnie bilard, oświetlenie kortów tenisowych, centrum Spa, masaże, sporty wodne, centrum nurkowe.

Zakwaterowanie

Oferuje 251 pokoi. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością jednej dostawki dla osoby dorosłej o powierzchni 28m. Wyposażone w klimatyzację, łazienki z prysznicami, suszarki do włosów, TV/SAT, sejf, mini bar, telefon oraz balkon. Pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą.

Wyżywienie

Ultra all inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Późne śniadanie, lody, przekąski snackowe w barze przy basenie i na plaży, popołudniowa kawa, herbata, noc przekąska - zupa. Możliwość skorzystania z restauracji a'la carte raz na 1 tydzień po wcześniejszej rezerwacji. W trakcie śniadania serwowany bezpłatny sok wyciskany ze świeżych pomarańczy. Napoje lokalne alkoholowe i bezalkoholowe przez 24 h w ywbranych barach. Mini bar uzupełniany codziennie w piwo i soft napoje. Opcja ultra all inclusive nie obejmuje room service, napojów butelkowanych i napojów importowanych, kaw specjalistycznych.

Informacje dodatkowe

www.heavenbeach.com 2 pokoje dla Gości niepełnosprawnych ( standardowy pokój z 2 łóżkami pojedynczymi, specjalnie wyposażone, przestronny i posiada łazienkę z szerokimi drzwiami). Pakiet dla nowożeńców wino i owoce na zamówienie przed wylotem.

Cena

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. 

WIZA I PASZPORT

Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Komfortowy, ekskluzywny hotel oddany do użytku w maju 2014 roku, przeznaczony wyłącznie dla gości powyżej 16 roku życia. Nowocześnie urządzony, oferujący bardzo bogatą ofertę Ultra All Inclusive, polecany jest szczególnie na romantyczne wypady.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

5

Region

SIDE

Opis oferty:

Hotel dla dorosłych, otwarty w maju 2014 roku, usytuowany na powierzchni 10.000m2. Do dyspozycji gości basen zewnętrzny 700m2, basen kryty 150m2, kort tenisowy, restauracja główna, 3 restauracje a'la carte (turecka, śródziemnomorska, azjatycka), 7 barów oraz 2 sale konferencyjne (310m2, 60m2).

POKOJE:

253 pokoi: 171 pokoi standardowych z widokiem na morze lub ląd, 73 pokoi superior, 4 pokoje senior suite, 1 pokój king suite, 2 suity prezydenckie, oraz 2 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych. Wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, telefon, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), laminat, balkon; sprzątanie - codziennie, wymiana ręczników i pościeli - codziennie

W HOTELU:

Centrum Spa & Wellness, masaże, salon kosmetyczny, salon fryzjerski, lekarz, fotograf, pralnia, centrum handlowe Lyra Park - 500 m od hotleu, bilard, salon gier, kafejka internetowa, wypożyczalnia samochodów, oświetlenie kortów, sprzęt do tenisa, szkoła nurkowa, wszystkie sporty wodne na plaży, room service (24h)

KONTAKT:

www.heavenbeach.com

POŁOŻENIE:

10 km od Manavgatu, 15 km od Side, 45 km od Alanyi, 65 km od lotniska w Antalyi

PLAŻA:

prywatna, piaszczysto-kamienista plaża znajduje się 150 m od hotelu; serwis plażowy bezpłatny (leżaki, materace, parasole, ręczniki)

WYŻYWIENIE:

Ultra All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, przekąski, wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy

DLA DZIECI:

16+

SPORT I ROZRYWKA:

animacje, dyskoteka, kino plenerowe, jacuzzi, łaźnia turecka, sauna, centrum fitness, aerobik, gimnastyka w wodzie, siatkówka plażowa, siatkówka, tenis stołowy, szachy, boccia, rzutki, bezpłatny internet bezprzewodowy (w lobby)


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Komfortowy, ekskluzywny hotel oddany do użytku w maju 2014 roku, przeznaczony wyłącznie dla gości powyżej 16 roku życia. Nowocześnie urządzony, oferujący bardzo bogatą ofertę Ultra All Inclusive, polecany jest szczególnie na romantyczne wypady.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Komfortowy, ładny hotel oddany do użytku w 2014 r. Malowniczy widok na morze, perfekcyjna obsługa, eleganckie wnętrza, świetna kuchnia, atrakcje dla całej rodziny.

Położenie

W miejscowości Kizilagac, 19 km od centrum Side, 100 m od piaszczysto--żwirowej plaży (serwis plażowy bezpłatnie), 10 km od Manavgat,45 km od Alanyi, 65 km od międzynarodowego lotniska w Antalyi.

Wyposażenie

Lobby z całodobową recepcją, punkt wymiany walut, wypożyczalnia samochodów, łącza internetowe, kafejka internetowa (odpłatna), salon fryzjerski, restauracja główna, 3 restauracje a'la carte (turecka, azjatycka, rybna), kilka barów, sala konferencyjna, room-service (24 h), pralnia.

Pokoje

W klasycznym stylu, wyposażone w łazienkę (wanna lub prysznic, WC, suszarka do włosów), TV sat, telefon, sejf, klimatyzację, minibar.

Wyżywienie

All Inclusive - Śniadania, obiady, kolacje w formie bufetów, późne śniadania, przekąski, lokalne napoje i alkohole, jedna wizyta w wybranej restauracji a'la carte (konieczna rezerwacja).

Sport i rozrywka

Basen zewnętrzny o fantazyjnym kształcie (serwis plażowy bezpłatnie), jacuzzi, fitness center, łaźnia turecka, sauna, jacuzzi, tenis stołowy, tenis ziemny, rzutki, piłka siatkowa, animacje, rozrywka, bilard, gry komputerowe, masaże i zabiegi kosmetyczne, sporty wodne oferowane przez miejscowe agencje.

Dla dzieci

Hotel przeznaczony dla osób dorosłych.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena od 11 kwietnia 2014 wynosi 30 USD lub 25 EUR / osobę. Innym sposobem nabycia wizy tureckiej (który ma być obowiązkowy w kolejnych latach) jest system online e-viza (https://www.evisa.gov.tr/en/), gdzie można nabyć wizę za 20 USD / osobę. Od 11 kwietnia 2014 strona ma zostać uruchomiona w polskiej wersji językowej, a płatność ma być możliwa za pośrednictwem kart debetowych i kredytowych. Obywatele RP mogą przebywać na terenie Turcji łącznie przez 90 dni w okresie 180 dni ważności wizy. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty wjazdu do Turcji.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę turecką, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Komfortowy, ekskluzywny hotel oddany do użytku w maju 2014 roku, przeznaczony wyłącznie dla gości powyżej 16 roku życia. Nowocześnie urządzony, oferujący bardzo bogatą ofertę Ultra All Inclusive, polecany jest szczególnie na romantyczne wypady.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

Hotel dedykowany tylko dla osób dorosłych (16+), zachwyca elegancją i bogatą formą Ultra All Inclusive. Położony w cichej i spokojnej okolicy pozwoli odpocząć i zapomnieć o codzienności. Doskonały wybór dla osób chcących spędzić czas tylko we dwoje.

Położenie

W pięknym ogrodzie, w popularnej turystycznej miejscowości Kiziligac, ok. 10 km od Manavgat, ok. 15 km od Side, ok. 75 km od lotniska w Antalyi.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole oraz ręczniki plażowe bezpłatne, pawilony plażowe płatne. Bar All Inclusive na plaży w cenie.

Hotel

Internet - Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych bezpłatny. Hotel otwarty w 2014 roku, należy do grypy hotelowej Lyra Group. Posiada 171 pokoi, całodobową recepcję, salę konferencyjną, windy, kantor, parking, transfer do centrum handlowego Lyra Park. Płatne - room service, pralnia, wypożyczalnia samochodów, lekarz na telefon, fryzjer, centrum handlowe. Oficjalna kategoria turecka *****.

Pokoje

Nowoczesne, klimatyzacja, łazienka z prysznicem, WC, suszarką do włosów, szlafrokiem i kapciami, TV-Sat, telefon, Wi-Fi, minibar (raz dziennie wypełniany napojami bezalkoholowymi i piwem), sejf, czajnik, balkon. Standardowy - 2-osobowy lub single. Standardowy z widokiem na morze - 2-osobowy z możliwością dostawki lub single. Superior Suite z widokiem na morze - 4-osobowy. Oferta zawiera przykładowe zdjęcia pokoi.

Rekreacja, sport, atrakcje

Basen zewnętrzny i kryty, leżaki, parasole, ręczniki plażowe i basenowe codziennie w systemie kart, łaźnia turecka, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, fontanna ze śniegiem, centrum fitness, siatkówka plażowa, boccia, szachy, aerobik w wodzie, stetching, pokój gier (billard, tenis stołowy, stół do hokeja, rzutki). Płatne - masaż, peeling, zabiegi kosmetyczne w Centrum Spa, motorowe sporty wodne na plaży i szkoła nurkowania (należące do firmy prywatnej).

Wyżywienie

Ultra All Inclusive 24H - śniadanie (świeże soki pomarańczowe do śniadanie), późne śniadanie do godz. 11:00, obiad, kolacja w firmie bufetu, przekąski serwowane w formie bufetu w snack barze przy basenie, cukiernia - Cafe Wien, lody, nocne przekąski w restauracji głównej, kanapki, owoce w Irish Pub. Lokalne napoje bezalkoholowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz wybrane lokalne i importowane napoje alkoholowe. Kolacja w restauracji a la carte raz na pobyt (wymagana wcześniejsza rezerwacja). W czasie kolacji obowiązuje dress code - panowie proszeni są o zakładanie długich spodni.

Restauracje i bary

Restauracja główna, 3 restauracje a la carte, lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży, Cafe Wien, disco bar, Irih Pub.

Informacje dodatkowe

Hotele zastrzegają sobie prawo do modyfikowania oferty All Inclusive. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu All Inclusive Goście otrzymują na miejscu w hotelu. Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive i późne śniadanie w wyznaczonych barach. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu-październik 2018. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw, szczegółowe informacje Klienci otrzymują na miejscu. Działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu.

Warto wyróżnić

- hotel tylko dla dorosłych (16+) - ultra All Inclusive 24H - bezpośrednio przy plaży - bezpłatne Wi-Fi w całym obiekcie


Mapa Hotelu Heaven Beach Resort & Spa
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Heaven Beach Resort & Spa

4.9
zdecydowanie polecam

Prawdziwe Niebo na Ziemi! ;) Bardzo fajny, nowiutki hotel, wszystko świeże i niezniszczone, a poza tym doskonale przygotowany na przyjęcie gości. Ekskluzywny serwis, przepyszne jedzenie, fajne animacje, przemiła obsługa... Długo by wyliczać, każdy będzie zadowolony! :)

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.1
  • Hotel
    5.1
  • Pokoje
    5.2
  • Wyżywienie
    5.1
  • Atrakcje
    i sport
    5.2
  • Obsługa
    4.8
HolidayCheck
Ocena Heaven Beach Resort & Spa:
5 / 6

Bardzo dobry hotel! 2015-05-23
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Polecam! 2015-05-25
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel fantastyczny, czysty, przemiła obsługa, doskonałe jedzenie, oprócz tego restauracje ala carte....
więcej

5.9
Warto tu wrócić 2015-05-26
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel jest godny polecenia, nowy, w bardzo dobrym stanie. Obsluga wyśmienita. Całość na 5+. Kuchni...
więcej

5.9
Mega Super Hotel 2015-05-26
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Bardzo dobry hotel na Mega wysokim poziomie. Polecam dla grup przyjaciół jak i spokojne wyjazdy rod...
więcej

6.0
Super hotel 2015-05-26
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Wspaniała obsługa ,bardzo klimatyczny hotel kuchnia na poziomie światowym a szef kuchni spełnia wszy...
więcej

6.0
Wspaniałe miejsce na wakacje! 2015-05-26
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Doskonaly hotel, chyba najlepszy w jakim bylam! Profesjonalna obsluga. Niesamowicie mile i uczynne ...
więcej

5.7
Słońce, relaks i przyjemności w Turcji 2015-05-26
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Przyjazna życzliwa atmosfera personel zawsze uśmiechnięty i życzliwy,pomocny.urozmaicony i zaspakują...
więcej

6.0
Super miejsce na wakacje! 2015-06-03
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Pobyt w tym hotelu,to czysta przyjemność pod każdym względem.Polecam,którzy cenią sobie komfort i mi...
więcej

6.0
Super wypoczynek! Polecam! 2015-06-03
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.8

Z uwagi na bliską odległość od morza ciekawie wkomponowany basen w kompleks, obsługa bardzo fajna, j...
więcej

5.9
Bardzo polecam ten hotel, obsługa wspaniała 2015-06-04
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

polecam szczerze, hotel bardzo ładny obsługa super,kuchnia super smaczna menu urozmaicone,dużo warzy...
więcej

5.8
Rewelacyjne miejsce na wypoczynek z przemiłą obsługą 2015-06-05
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Wspaniałe miejsce dostosowane do potrzeb osób spragnionych spokoju, wypoczynku. Wyśmienite posiłki b...
więcej

6.0
Hotel marzeń 2015-06-05
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Nie myślałem , że w maju można już spędzić takie super wakacje. Polecam. Obsługa w hotelu nie przesz...
więcej

5.9
Wspaniałe wakacje w Heaven Beach Resort and Spa 2015-06-09
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Wakacje spedzone w tym Hotelu to sama przyjemnosc. Jakosc obslugi zaskakuje na plus na kazdej plaszc...
więcej

6.0
Hotel dla wymagających gości 2015-06-15
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Wspaniałe wakacje w Heaven Beach Resort & Spa 2015-06-23
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

Nowoczesny, elegancki hotel. Obsluga swietna. Pokoje czyste i bardzo ladne. Jakosc napoi i jedzenie ...
więcej

5.8
Wspaniałe wakacje w Heaven Beach Resort 2015-07-14
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.7
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Super wakacje polecam wszystkim urlop w tym hotel w pelni zasluguje na swoje 5 gwiazdek ...
więcej

5.9
Super hotel Heaven w Turcji 2015-07-15
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Super luksusowy hotel z wysmienita kuchnia ,centrum spa na bardzo wysokim poziomie oraz serdeczna i ...
więcej

6.0
Cudowny pobyt 2015-07-16
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Niezapomniane wakacje w Turcji 2015-08-04
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.5

Hotel na bardzo wysokim poziomie. Obsluga profesjonalna i sympatyczna. Kelnerzy pomocni i usmiechnie...
więcej

5.8
Bardzo udane wakacje 2015-08-07
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.5

Moje wakacje tu byly cudowne. Przyjechalem tu by sie zrelaksowac i odpoczac. Zadanie wykonalem. Cudo...
więcej

5.9
Super urlop 2015-08-07
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.8

5.7
Super wakacje 2015-08-07
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.8

Super hotel, wpaniała obsługa, extra jedzenie! Anna z Customer Relations jest bardzo pomocna. Zalatw...
więcej

5.7
Super urlop w Heaven Beach 2015-08-10
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Hotel w pełni zasługuje na 5 gwiazdek.jedzenie bardzo dobre duży wybór dań.obsługa super.pokoje nowo...
więcej

5.9
2015-08-17
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wykwintny hotel, raj dla dwojga 2015-08-21
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Goraco polecamy 2015-08-26
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Najlepsze wakacje- polecam wszystkim 2015-09-01
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Byliśmy z małżonką pod koniec sierpnia .Jest to idealne miejsca do spędzenia wymarzonego urlopu.Hote...
więcej

6.0
Wspaniały urlop w tym hotelu 2015-09-01
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel spełnił moje oczekiwania cisza ,spokój przemiła atmosfera .Pyszne jedzenie ,czysto ,obsługa ba...
więcej

6.0
Super hotel, dobra i grzeczna obsługa, pokoje ok 2015-09-18
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.7
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

jedzenie bardzo roznorodne i super kuchnia, personel bardzo grzeczny , milo nambylo ze w hotelu jest...
więcej

5.8
Gorąco polecamy 2015-09-22
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.5

Hotel do polecenia dla klientow ktorzy cenia sobie wysoki standard obslugi jedzenie super animacje s...
więcej

5.9
Super wakacje w Turcji 2015-09-22
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Bardzo polecam wyjazd dla doroslych super wakacje 2015-09-22
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wspaniałe wakacje w Turcji 2015-09-22
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

wszystko super goraco polecam i zachecam na ten hotel napewno tu wroce jeszcze kiedys obsluga mil...
więcej

5.8
2015-09-30
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.8

5.4
Wspaniałe wakacje w Turcji 2015-10-06
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Udane wczasy 2015-10-13
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
2016-05-03
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wspaniały hotel 2016-05-06
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Warto tutaj spędzić urlop. 2016-08-16
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.8

Hotel prawie nówka,jeszcze nie widać zużycia,utrzymywany w czystości z fenomenalną obsługą gości.W d...
więcej

5.7
Wspaniałe wakacje dzięki Heaven Beach Resort & Spa 2016-09-11
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Najlepszy Hotel! 2017-05-03
Szczegóły oceny hotelu Heaven Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Bardzo dobre jedzenie, importowane alkohole, czystość, słońce, cisza i spokój, brak dzieci. Świetne ...
więcej

6.0

Heaven Beach Resort & Spa - możliwości zakwaterowania:

DZ LANDBLICK ZUR ALLEINNUTZUNG
DZ MEERBLICK ZUR ALLEINNUTZUNG
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
DOPPELZIMMER LANDBLICK
DOPPELZIMMER MEERBLICK
Pok. 1 os.
SUPERIOR SUITE MEERBLICK

Heaven Beach Resort & Spa - Możliwości wyżywienia:


Heaven Beach Resort & Spa - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Heaven Beach Resort & Spa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00