cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Eftalia Splash, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Splash, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Splash, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Splash, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Splash, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Splash, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Splash, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Splash, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Splash, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Splash, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Splash, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Splash, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Splash, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Splash, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Splash, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Splash, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Splash, Riwiera Turecka
1 / 17
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
06.04 - 13.04
już od 1342 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.09 - 21.09
już od 1157 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Eftalia Splash
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Eftalia Splash
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Eftalia Splash:
4.4 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Eftalia Splash:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 06 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 września 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel znany z bardzo wysokiego standardu obsługi. Mnogość udogodnień dla dzieci i dorosłych, na czele z ogromnym aquaparkiem i rozbudowanym systemem animacji, to gwarancja udanego, aktywnego i pełnego wrażeń wypoczynku.

Hotel Eftalia Splash w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel znany z bardzo wysokiego standardu obsługi. Mnogość udogodnień dla dzieci i dorosłych, na czele z ogromnym aquaparkiem i rozbudowanym systemem animacji, to gwarancja udanego, aktywnego i pełnego wrażeń wypoczynku.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

RIWIERA TURECKA/TURCJA

Wyposażenie

• recepcja: codziennie 24 h
• kantor: w recepcji
• winda
• taras
• minimarket
• butik
• jubiler
• fryzjer
• amfiteatr
• Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
• pralnia: za opłatą
• parking: niezadaszony, w cenie
• sala konferencyjna

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

290

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• goście zakwaterowani w tym obiekcie mogą korzystać z infrastruktury kompleksu Eftalia Island (bary i restauracje, kompleks basenów zewnętrznych, aquapark ze zjeżdżalniami, strefa spa & wellness) 
• hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Dla dzieci

• basen dla dzieci
• wysokie krzesełka dla dzieci
• miniklub dla dzieci: 4-12 lat, w cenie
• plac zabaw
• łóżeczka dla dzieci: w cenie

Sport i wellness

W cenie • siłownia
• aerobik
• aqua fitness
• piłka nożna/boisko do piłki nożnej
• siatkówka plażowa
• kort tenisowy

Płatne • strefa spa
• sauna fińska
• hammam
• masaże
• tenis: oświetlenie, wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
• sporty wodne: windsurfing, katamaran, kanu, skutery wodne, parasailing, łódka typu banan (w ofercie firm zewnętrznych)

Rozrywka

• międzynarodowe animacje dla dorosłych codziennie

• międzynarodowy program animacyjny codziennie

• przedstawienia codziennie

• muzyka na żywo

• rzutki w cenie

• dyskoteka

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 32 m2 • w budynku głównym • klimatyzacja: indywidualnie sterowana • sejf: za opłatą • czajnik elektryczny • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie • telefon • Wi-Fi: w cenie • TV • prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon

Pokój rodzinny FZX2

• 2-5 os. • ok. 50 m2 • 2 pomieszczenia połączone drzwiami • w budynku głównym • klimatyzacja: indywidualnie sterowana • sejf: za opłatą • czajnik elektryczny • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie • telefon • Wi-Fi: w cenie • TV • prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon

Pokój 2-osobowy standard DZX1

• 1-3 os. • ok. 28 m2 • klimatyzacja: indywidualnie sterowana • sejf: za opłatą • czajnik elektryczny • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie • telefon • Wi-Fi: w cenie • TV • prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
• późne śniadanie: codziennie 10:00 - 11:00
• obiad: codziennie 12:30 - 14:00, w formie bufetu
• kolacja: codziennie 19:00 - 21:00, w formie bufetu
• przekąski: codziennie 12:00 - 16:00
• ciasto: codziennie 11:00 - 17:00
• lody: codziennie 14:00 - 16:00
• wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 23:00
• wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 23:00
• kawa/herbata po południu

Restauracje i bary • restauracje: 2
• główna restauracja: z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
• restauracja a la carte: wymagana rezerwacja, za opłatą, płatność gotówką, ok. 5 €

• bary i inne: 7
• bar w lobby: codziennie 10:00 - 23:00
• bar przy zewnętrznym basenie: codziennie 10:00 - 23:00
• pub: codziennie 18:00 - 23:00
• bar przekąskowy: 12:00 - 16:00
• bar na plaży: 10:00 - 23:00
• kawiarnia: codziennie 12:00 - 16:00
• cukiernia: codziennie 11:00 - 17:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel znany z bardzo wysokiego standardu obsługi. Mnogość udogodnień dla dzieci i dorosłych, na czele z ogromnym aquaparkiem i rozbudowanym systemem animacji, to gwarancja udanego, aktywnego i pełnego wrażeń wypoczynku.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Nowy hotel sieci Eftalia, oddany do użytku w maju 2013 r. Nowoczesna architektura, aquapark, ciekawy program dla dzieci, urozmaicone bufety i bogata oferta all inclusive. Atrakcje dla całej rodziny!

Położenie

Ok. 400 m od piaszczysto-żwirowej plaży (przejście przez ulicę, bezpłatne przejazdy hotelowym minibusem, bezpłatne leżaki i parasole), 5 km od centrum Konakli, ok. 18 km od centrum Alanyi, 110 km od lotniska.

Wyposażenie

Okazałe lobby z całodobową recepcją i Wi-Fi, kantor wymiany walut, bar w lobby, bar na plaży, pub, bar i snack bar przy basenie, kawiarnia, restauracja główna, 2 restauracje a'la carte (włoska i turecka), amfiteatr, sala konferencyjna, pralnia, sklep z pamiątkami.

Pokoje

Pokojue typu Standard (ok. 28 m2) są komfortowe, gustowne, w nowoczesnym stylu. Na wyposażeniu klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, WC, suszarka do włosów), TV sat, telefon, minibar (uzupełniany raz dziennie wodą), sejf (odpłatnie), balkon. Pokoje typu Large są podobnie wyposażone, różnią się metrażem (ok. 32 m2). Pokoje typu Economy to kilka pokoi wydzielonych przez hotel jako propozycja o niższym standardzie oraz w atrakcyjniejszej cenie. Obniżony standard pokoi polegać może na mniejszym metrażu, braku balkonu, gorszym widoku, lokalizacji pokoju na parterze, niskim parterze, w sąsiedztwie kuchni, restauracji czy dyskoteki.

Wyżywienie

All Inclusive - Śniadania (07.00-10.00), obiady (12.30-14.00) i kolacje (19.00-21.00) w formie bufetów, późne śniadania (10.00-10.30), podwieczorek, przekąski, lody przy basenie, bar przy basenie (10.00-24.00), bar na plaży (10.00-17.00), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w wybranych barach od 10.00 do 02.00, raz na pobyt kolacja w restauracji a'la carte (wymagana rezerwacja).

Sport i rozrywka

Duży basen (bezpłatne leżaki, parasole, materace, odpłatnie wymiana ręczników plażowych), aquapark (11 ślizgawkek i atrakcji wodnych dla dorosłych i dla dzieci), sauna, łaźnia, siłownia, kort tenisowy, koszykówka, siatkówka plażowa, łuki, rzutki, aerobik, gimnastyka w wodzie, piłka wodna, tenis stołowy, animacje, muzyka na żywo, dyskoteka. Ponadto możliwość bezpłatnego z korzystania z Eftalia Island. Odpłatnie - masaże, peelingi, wypożyczenie sprzętu tenisowego, boisko do piłki nożnej, bingo, salon gier komputerowych, sporty wodne oferowane przez lokalne agencje.

Dla dzieci

Brodzik, cztery zjeżdżalnie wodne w aquaparku dla małych dzieci, trzy - dla starszych, miniklub (4-12 lat), animacje, dyskoteka, łóżeczka niemowlęce.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena od 11 kwietnia 2014 wynosi 30 USD lub 25 EUR / osobę. Innym sposobem nabycia wizy tureckiej (który ma być obowiązkowy w kolejnych latach) jest system online e-viza (https://www.evisa.gov.tr/en/), gdzie można nabyć wizę za 20 USD / osobę. Od 11 kwietnia 2014 strona ma zostać uruchomiona w polskiej wersji językowej, a płatność ma być możliwa za pośrednictwem kart debetowych i kredytowych. Obywatele RP mogą przebywać na terenie Turcji łącznie przez 90 dni w okresie 180 dni ważności wizy. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty wjazdu do Turcji.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę turecką, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel znany z bardzo wysokiego standardu obsługi. Mnogość udogodnień dla dzieci i dorosłych, na czele z ogromnym aquaparkiem i rozbudowanym systemem animacji, to gwarancja udanego, aktywnego i pełnego wrażeń wypoczynku.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria lokalna:

4*

Data otwarcia:

2013 r.

Położenie:

Turkler, 4 km od Konakl?, 5 km od Avsallar, 18 km od Alanyi, 100 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 18000 m2.

Plaża:

400 m od hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 100 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne. Przejście do plaży przez ulicę lub tunelem. Do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy.

W hotelu:

restauracja, bar, sala konferencyjna, winda, 2 baseny odkryte (100, 60 m2), aquapark (12 zjeżdżalni).

Pokoje:

w budynku głż;wnym: 200 pokoi standardowych (3 dla niepełnosprawnych), 90 pokoi rodzinnych (2 sypialnie); klimatyzacja indywidualna, wanna i prysznic, suszarka, telefon, TV, sejf (płatny), minibar (bezpłatny - tylko woda), panele, balkon.

Rozrywki i usługi:

Bezpłatne:

internet bezprzewodowy w lobby, siłownia, sauna, łaźnia turecka, kort tenisowy, koszykż;wka, siatkż;wka plażowa, rzutki, aerobik, animacje.

Płatne:

kawiarenka internetowa, pralnia, salon piękności, centrum SPA, masaż, oświetlenie kortu, rakiety i piłki do tenisa, bilard.

Dla dzieci:

brodzik, 3 zjeżdżalnie wodne, plac zabaw, miniklub, animacje, posiłki dla dzieci, krzesełka w restauracji, łż;żeczka (na życzenie).

Wyżywienie:

All Inclusive (10:00-24:00)

Posiłki:

śniadanie, pż;źne śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja.

Napoje zawarte:

lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

System nie zawiera:

napoi importowanych, sokż;w ze świeżych owocż;w, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.

Tel./faks:

+90 242 / 537 66 11, 537 66 09


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel znany z bardzo wysokiego standardu obsługi. Mnogość udogodnień dla dzieci i dorosłych, na czele z ogromnym aquaparkiem i rozbudowanym systemem animacji, to gwarancja udanego, aktywnego i pełnego wrażeń wypoczynku.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA TURECKA

*****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

*    Hotel położony w Turkler, 4 km od Konakli oraz 18 km od Alanyi, port lotniczy oddalony o 100 km.

Plaża

*    Piaszczysto -żwirowa, 600 m od hotelu, dojazd obsługuje bus hotelowy; bezpłatny dostęp do leżaków i parasoli; przy plaży znajduje się duży kompleks Eftalia Island z basenami, restauracjami, barami, centrum Spa i sportów wodnych, animacjami oraz Aquaparkiem, gdzie wydzielone są sekcje tylko dla dorosłych (specjalny bar Chill Out, wyznaczony odcinek plaży) oraz dla dzieci (np. klub Monkeyland).

Zakwaterowanie

*    290 pokoi; *    Typy pokoi: 107 standardowych (28m2), 90 rodzinnych typu Large (jedno pomieszczenie, 32m2), 90 rodzinnych z 2 oddzielnymi sypialniami (50m2), 3 pokoje dla osób niepełnosprawnych (32m2); *    Wyposażenie: klimatyzacja, telefon, telewizor, mini bar (uzupełniany w wodę), balkon, suszarka do włosów.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna, 2 restauracje a'la carte na terenie hotelu oraz 4 w Eftalia Island (jeden raz w ciągu pobytu Goście mogą skorzystać z restauracji a'la carte po dokonaniu rezerwacji - płatność 5 euro, dzieci do 14 lat za darmo); *    2 bary w lobby, 2 bary przy basenie, 2 bary na plaży, pub Efez, cukiernia, bar w restauracji, Burgerland.

Wyżywienie

*    All inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje w restauracji głównej; późne śniadania, przekąski przy basenie i na plaży, lody przy basenie w określonych godzinach; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji w hotelowych barach w godz. 10:00 - 23:30 (w dyskotece w Eftalia Island do 02:00).

Sport i rozrywka

*    Basen główny, basen kryty, aquapark; bezpłatny dostęp do materacy, leżaków i parasoli; wymiana ręczników odpłatna; *    Bezpłatnie: sauna, łaźnia turecka, fitness, program animacyjny, kort tenisowy, siatkówka plażowa, rzutki, aerobik, tenis stołowy, piłka nożna, koszykówka; *    Odpłatnie: masaże i zabiegi w centrum Spa, łaźnia parowa, oświetlenie boiska oraz kortu tenisowego, wypożyczenie sprzętu do gry w tenisa, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

*    Brodzik, kryty brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat).

Pozostałe udogodnienia

*    Pokój telewizyjny, amfiteatr, 3 windy, kantor, wypożyczalnia samochodów, dyskoteka, dostęp do Internetu Wi-Fi, parking, sala konferencyjna; odpłatnie: fryzjer, sklepy z pamiątkami, butiki, usługi medyczne, pralnia, sejf.

Naszym zdaniem

*    Nowoczesny hotel należący do kompleksu Eftalia oddany do użytku w 2013 roku. Oferuje nowoczesne udogodnienia i mnóstwo atrakcji dla rodzin z dziećmi. Bogata oferta z zakresu Spa zadowoli dorosłych Gości, a najmłodsi będą mogli spędzać aktywnie czas w Aquaparku.

Strona internetowa

*    www.eftaliahotels.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Mapa Hotelu Eftalia Splash

Opinie o Hotelu Eftalia Splash

4.3
zdecydowanie polecam

duzo atrakcji dla dziecakow, park wodny, zlejzalnie, place zabaw, animacje i zajecia, dzieci naprawde sie nie nudza, a i rodzice maja co z wlasnym czasem porobic... tylko troche drogawo... pozdrawiam...

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3
4.6
polecam

Ogólnie super, świetny rodzinny hotel. Mnóstwo zjeżdżalni przy basenach dla starszych i młodszych, do tego sztab animatorów którzy zabawiają dzieciaki przez cały dzień i pół nocy :-) pokoje spore, wygodne, z dwójką dzieci mieściliśmy się bez problemów. Wyżywienie OK. Trzeba przejść kawałek do plaży, ale nieduży. Dojazd do Alanyi w około 30 minut, warto zobaczyć to piękne miasto :-)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.6

Eftalia Splash - możliwości zakwaterowania:

STANDARD ROOM
STANDARD ROOM SINGLE USE
Pokój 2-osobowy
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
STANDARD LARGE ROOM
FAMILY ROOM-A

Eftalia Splash - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Eftalia Splash? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00