Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Aurum Spa & Beach Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Aurum Spa & Beach Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Aurum Spa & Beach Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Aurum Spa & Beach Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Aurum Spa & Beach Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Aurum Spa & Beach Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Aurum Spa & Beach Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Aurum Spa & Beach Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Aurum Spa & Beach Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Aurum Spa & Beach Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Aurum Spa & Beach Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Aurum Spa & Beach Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Aurum Spa & Beach Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Aurum Spa & Beach Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Aurum Spa & Beach Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Aurum Spa & Beach Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Aurum Spa & Beach Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Aurum Spa & Beach Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Aurum Spa & Beach Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Aurum Spa & Beach Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Aurum Spa & Beach Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Aurum Spa & Beach Resort, Wybrzeże Egejskie
1 / 22
Udogodnienia hotelu Aurum Spa & Beach Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Aurum Spa & Beach Resort
star 5

Turcja: Wybrzeże Egejskie
Ocena hotelu Aurum Spa & Beach Resort:
4.4 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aurum Spa & Beach Resort:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Ocena hotelu:
4.4 / 5
Średnia z 2 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 10 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 października 2018

Hotel Aurum Spa & Beach Resort w ofercie Biura podróży:

Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stylowy, rozległy kompleks położony w zielonym ogrodzie. Spokojna okolica sprzyja wypoczynkowi. Zachwycające wnętrza, mnóstwo atrakcji dla dzieci oraz bogaty pakiet All Inclusive sprawiają, że jest to idealna propozycja na luksusowe, rodzinne wakacje.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Didyma

Opis oferty:

Spokojna okolica, piękne widoki na Morze Egejskie i góry oraz mnóstwo zieleni wokół - w tym hotelu na pewno aura sprzyja wszystkim wczasowiczom! Położony tuż przy prywatnej plaży stylowy kompleks zaprojektowany został tak, aby w jak największym stopniu podkreślić piękno przyrody, którą podziwiać tu można na każdym kroku. Stworzony dla rodzin, zapewnia mnóstwo niezapomnianych atrakcji, które w szczególności ucieszą dzieciaki: miniklub, animacje, piękny basen w kształcie laguny, a przede wszystkim aquapark. Świetne opinie zyskał również dzięki pysznej kuchni w popularnej formule all inclusive i to przez całą dobę! W 2017 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w miejscowości Akbuk ok. 10 km od centrum miejscowości DIDYMA; ok. 50 km od lotniska w Bodrum - Milas.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki i nowoczesny, zbudowany w 2014 r., kilkanaście budynków, 2 piętra, winda, przestronne i eleganckie lobby, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 3 restauracje á la carte: rybna, turecka i włoska, dostępne foteliki dla dzieci, bar przy basenie, snack bar, disco bar (płatny), Cafe Bellis; sklepy, market; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: room-service, opiekunka do dziecka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny; uzupełniany codziennie w wodę); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 37 m², dwa pomieszczenia oddzielone drzwiami; wyposażenie jak w pokoju standardowym.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 1250 m², gł. 1,4 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 80 m², gł. 1,3 m, 3 zjeżdżalnie, miniaquapark dla dzieci 40 m², słodka woda, gł. 0,4 m; tenis stołowy, siatkówka plażowa, centrum fitness, rzutki; miniklub (4-12 lat), minidisco; za opłatą: kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu, centrum spa: bezpłatnie: łaźnia turecka; za opłatą: zabiegi pielęgnacyjne, masaże.

ULTRA ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w snack barze (12.30-17.00); lody (14.00-17.00); nocne kanapki (24.00-1.00); kawa, herbata i ciastka w Cafe Bellis (14.00-18.00); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe oraz wybrane importowane alkohole (24h) w barze przy basenie; raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2568462000,, www.aurumhotels.com.tr

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Stylowy, rozległy kompleks położony w zielonym ogrodzie. Spokojna okolica sprzyja wypoczynkowi. Zachwycające wnętrza, mnóstwo atrakcji dla dzieci oraz bogaty pakiet All Inclusive sprawiają, że jest to idealna propozycja na luksusowe, rodzinne wakacje.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stylowy, rozległy kompleks położony w zielonym ogrodzie. Spokojna okolica sprzyja wypoczynkowi. Zachwycające wnętrza, mnóstwo atrakcji dla dzieci oraz bogaty pakiet All Inclusive sprawiają, że jest to idealna propozycja na luksusowe, rodzinne wakacje.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Didyma

Opis oferty:

Spokojna okolica, piękne widoki na Morze Egejskie i góry oraz mnóstwo zieleni wokół - w tym hotelu na pewno aura sprzyja wszystkim wczasowiczom! Położony tuż przy prywatnej plaży stylowy kompleks zaprojektowany został tak, aby w jak największym stopniu podkreślić piękno przyrody, którą podziwiać tu można na każdym kroku. Stworzony dla rodzin, zapewnia mnóstwo niezapomnianych atrakcji, które w szczególności ucieszą dzieciaki: miniklub, animacje, piękny basen w kształcie laguny, a przede wszystkim aquapark. Świetne opinie zyskał również dzięki pysznej kuchni w popularnej formule all inclusive i to przez całą dobę! W 2016 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w miejscowości Akbuk ok. 10 km od centrum miejscowości DIDYMA; ok. 50 km od portu lotniczego w Bodrum - Milas.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki i nowoczesny, zbudowany w 2014 r., kilkanaście budynków, 2 piętra, winda, przestronne i eleganckie lobby, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 3 restauracje á la carte: rybna, turecka i włoska, dostępne foteliki dla dzieci, bar przy basenie, snack bar, disco bar (płatny), Cafe Bellis; sklepy, market; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: room-service, opiekunka do dziecka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny; uzupełniany codziennie w wodę); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 37 m², dwa pomieszczenia oddzielone drzwiami; wyposażenie jak w pokoju standardowym.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 1250 m², gł. 1,4 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; aquapark: baseny: prostokątny kształt, słodka woda, ok. 80 m², gł. 1,3 m, 3 zjeżdżalnie, miniaquaprak dla dzieci 40 m², słodka woda, gł. 0,4 m; tenis stołowy, siatkówka plażowa, centrum fitness, rzutki; miniklub (4-12 lat), minidisco; za opłatą: kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu, centrum spa: bezpłatnie: łaźnia turecka; za opłatą: zabiegi pielęgnacyjne, masaże.

ULTRA ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w snack barze (12.00-17.00); lody (15.00-17.00); nocne kanapki (24.00-6.00); kawa, herbata i ciastka w Cafe Bellis (10.00-18.00); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe oraz wybrane importowane alkohole (24h) w barze przy basenie; raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusve.

KONTAKT:

0090/2568462000,, www.aurumhotels.com.tr

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. i 2. dziecko do 13 lat serwis plażowy Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Stylowy, rozległy kompleks położony w zielonym ogrodzie. Spokojna okolica sprzyja wypoczynkowi. Zachwycające wnętrza, mnóstwo atrakcji dla dzieci oraz bogaty pakiet All Inclusive sprawiają, że jest to idealna propozycja na luksusowe, rodzinne wakacje.


Mapa Hotelu Aurum Spa & Beach Resort
Zdjęcia lokalizacji (Turcja / Wybrzeże Egejskie)
Słynny kurort Riwiery Tureckiej - Alanya
Wakacje w Antalya na Riwierze Tureckiej
Bodrum w części egejskiej Turcji to miast zabawy i rozrywki
Cesme w części egejskiej Turcji to mekka sportów wodnych
Wakacje z Belek, wysokiej klasy hotele i pola golfowe
Stambuł to kulturalna stolica Turcji, miasto, które zachwyca
Kapadocja to czarodziejska kraina z księżycowym krajobrazem. Najpopularniejsza wycieczka fakultatywna w Turcji
Dalaman to miasto położone w południowo -zachodniej części Turcji z dużym międzynarodowych portem lotniczym
Kemer to piękne zielone krajobrazy, majestatyczne góry Taurus, klimatyczne zatoki.
Wakacje na pięknych plażach Kusadasi w Turcji
Lot balonem nad kapadocją to niezwykłe wrażenia. Turcja
Marmaris to słynny kurort części egejskiej Turcji
Wakacje w tureckim Oludeniz często wybierają miłośnicy paraglidingu
Spacer po bawełnianych tarasach Pamukkale to jedna z głównych atrakcji Turcji
Szalony spływ po rwącej rzece czyli rafting, jedna z głównych atrakcji wakacji w Turcji
Side - popularna miejscowość wakacyjna na Riwierze Tureckiej

Opinie o Hotelu Aurum Spa & Beach Resort

Śliczny, nowoczesny, zachwycający! Piękne pokoje, w każdym wielkie łóżko, łazienka, klimatyzacja indywidualna, czajnik i herbatki różne! Duża restauracja, nawet w szczycie sezonu było sporo wolnych miejsc, manu urozmaicone aż do przesadyzmu !Piękny ogród, piękny basen, blisko plaża, wszystko wspaniałe! Cudne romantyczne wakacje!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.3

Jedyne co mi się w tym hotelu nie podoba to okolica. To taka dzielnica hotelowa w normalnym osiedlu mieszkalnym. Na szczęście jest też bus który dowozi do bardziej turystycznych części miasta. Poza tym wszystko okey, wychuchane, wymuskane, czuliśmy się jak na dworze królewskim ;)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.6

Aurum Spa & Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. rodzinny 4 os.
Pok. 1 os.

Aurum Spa & Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


Aurum Spa & Beach Resort - miasta wylotu:


Aurum Spa & Beach Resort - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Aurum Spa & Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00