cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Asdem Park Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Asdem Park Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Asdem Park Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Asdem Park Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Asdem Park Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Asdem Park Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Asdem Park Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Asdem Park Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Asdem Park Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Asdem Park Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Asdem Park Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Asdem Park Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Asdem Park Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Asdem Park Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Asdem Park Hotel, Riwiera Turecka
1 / 15
Ocena
hotelu:
4.6 / 5

Hotel Asdem Park Hotel
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Kemer
Ocena hotelu Asdem Park Hotel:
4.6 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Asdem Park Hotel:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Świetny hotel o znakomitym standardzie, położony w atrakcyjnej, centralnej dzielnicy miasta. Z pewnością przypadnie do gustu wszystkim nastawionym na zwiedzanie czy na aktywne korzystanie z nocnych rozrywek.

Hotel Asdem Park Hotel w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Świetny hotel o znakomitym standardzie, położony w atrakcyjnej, centralnej dzielnicy miasta. Z pewnością przypadnie do gustu wszystkim nastawionym na zwiedzanie czy na aktywne korzystanie z nocnych rozrywek.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Kemer

Opis oferty:

Blisko wszystkich atrakcji Kemer - dyskotek, klubów i sklepów, ze świetną wakacyjną atmosferą jest idealnym miejscem na wakacje we dwoje lub z przyjaciółmi. Na miejscu są 3 bary i basen, gdzie można się zrelaksować lub aktywnie spędzić czas podczas animacji. Komfortowe pokoje są praktycznie urządzone. Blisko jest również do plaży z bezpłatnym serwisem i mariny ze sklepami.

POŁOŻENIE:

w centrum KEMER ze sklepami, barami i dyskotekami; ok. 55 km od portu lotniczego w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu.

PLAŻA:

hotelowa, kamienisto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 100 m od hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki płatne.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1999 r., odnowiony w 2015 r., 171 pokoi, 2 budynki, 3 piętra, 2 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia turecka i międzynarodowa, 3 bary, w tym przy basenie; bezpłatny internet bezprzewodowy w okolicy recepcji; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla 2 osób), ok. 19 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar (bezpłatnie butelka wody w dniu przyjazdu), sejf, internet bezprzewodowy; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (krzesła).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, ok. 120 m², gł. ok. 1,5 m, 2 zjeżdżalnie, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki płatne; fitness, tenis stołowy, rzutki; pokój i plac zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: bilard, centrum wellness: sauna, łaźnia turecka.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-9.30), późne śniadanie (9.30-10.30), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00); gozleme (11.00-16.00), kawa (16.30-17.30); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (11.00-23.00).

KONTAKT:

0090/2428144780, www.adempark.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. i 2. dziecko do 13 latserwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Świetny hotel o znakomitym standardzie, położony w atrakcyjnej, centralnej dzielnicy miasta. Z pewnością przypadnie do gustu wszystkim nastawionym na zwiedzanie czy na aktywne korzystanie z nocnych rozrywek.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Kemer

Opis oferty:

Blisko wszystkich atrakcji Kemer - dyskotek, klubów i sklepów, ze świetną wakacyjną atmosferą jest idealnym miejscem na wakacje we dwoje lub z przyjaciółmi. Na miejscu są 3 bary i 2 baseny, gdzie można się zrelaksować lub aktywnie spędzić czas podczas animacji. Komfortowe pokoje są praktycznie urządzone. Blisko jest również do plaży i mariny ze sklepami.

POŁOŻENIE:

w centrum KEMER ze sklepami, barami i dyskotekami; ok. 55 km od lotniska w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu.

PLAŻA:

hotelowa, kamienisto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 100 m od hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki płatne.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1999 r., odnowiony w 2015 r., 171 pokoi, 2 budynki, 3 piętra, 2 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia turecka i międzynarodowa, 3 bary, w tym przy basenie; bezpłatny internet bezprzewodowy w okolicy recepcji; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 17 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar (bezpłatnie butelka wody w dniu przyjazdu), sejf, internet bezprzewodowy; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (krzesła).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, ok. 120 m², gł. ok. 1,5 m, basen z 2 zjeżdżalniami, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki płatne; tenis stołowy, rzutki; animacje dla dorosłych, dyskoteka; za opłatą: centrum wellness: sauna, łaźnia turecka.

UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

• transfer lotnisko-hotel-lotnisko: pojazd przystosowany do transportu osób niepełnosprawnych (na zapytanie) • osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do recepcji, restauracji i basenu • podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu, hol i winda Pokój: • 2 pokoje, na parterze (na zapytanie) • poręcze w pokoju • przestrzeń w pokoju: ok. 17 m² Łazienka: • prysznic: poręcz, krzesło prysznicowe Plaża: • podjazd do plaży

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-9.30), późne śniadanie (9.30-10.30), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00); kawa (16.30-17.30); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (11.00-23.00).

KONTAKT:

0090/2428144780, www.asdempark.com

GRATIS:

Wi-Fi


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Świetny hotel o znakomitym standardzie, położony w atrakcyjnej, centralnej dzielnicy miasta. Z pewnością przypadnie do gustu wszystkim nastawionym na zwiedzanie czy na aktywne korzystanie z nocnych rozrywek.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Kemer

Kategoria lokalna

3*

Data otwarcia

1989 r. Odnowiony 2014 r.

Położenie

Kemer, 11 km od Goynuk, 55 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 3500 m2.

Plaża

100 m od hotelu, prywatna, żwirowo-kamienista, 40 m długości. Parasole, leżaki, materace - bezpłatne. Brak ręczników plażowych. Przejście do plaży przez ulicę.

W hotelu

restauracja, 3 bary, sala konferencyjna, windy, basen odkryty.

Pokoje

w 2 budynkach: pokoje standardowe, pokoje ekonomiczne standard, pokoje rodzinne (1 pokój), pokoje dla niepełnosprawnych; klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny ok. 2$/doba), minibar (płatny), prysznic lub wanna, suszarka, telefon, TV, łącze internetowe (bezpłatne), balkon lub balkon francuski.

Rozrywki i usługi

Bezpłatne: siłownia, tenis stołowy, animacje. Płatne:  internet bezprzewodowy w lobby, pralnia, sauna, łaźnia turecka, masaż.

Atrakcje dla dzieci

  brodzik, animacje, miniklub, krzesełka w restauracji, plac zabaw.

Wyżywienie

All Inclusive (11:00-23:00) Posiłki: śniadanie, późne śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja. Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. System nie zawiera: napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, kawy po turecku, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.

Tel./Faks

+90 242 / 814 47 80, 814 47 79


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Świetny hotel o znakomitym standardzie, położony w atrakcyjnej, centralnej dzielnicy miasta. Z pewnością przypadnie do gustu wszystkim nastawionym na zwiedzanie czy na aktywne korzystanie z nocnych rozrywek.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

4

Region

KEMER

Opis oferty:

Hotel został otwarty w 1989 roku, ostatnio odnowiony w 2015, usytuowany na powierzchni 3500 m2. Do dyspozycji gości basen zewnętrzny, resturacja główna, 3 bary, sala konferencyjna.

POKOJE:

W dwóch 4-pietrowych budynkach głównych znajduje się 171 pokoi: 111 pokoi łączonych, 60 pokoi rodzinnych z widokiem na morze, basen, ogród lub góry. Wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, telefon, sejf (płatny), minibar (bezpłatny), wykładzina, balkon; sprzątanie - codziennie, wymiana ręczników i pościeli - 3 razy w tygodniu

W HOTELU:

masaże, łaźnia turecka, sauna, salon kosmetyczny, salon fryzjerski, lekarz, fotograf, pralnia, mini-market, bilard, piłkarzyki, salon gier, kafejka internetowa, wypożyczalnia samochodów, wszystkie sporty wodne na plaży, room service

KONTAKT:

www.asdempark.com

POŁOŻENIE:

w samym centrum Kemer, 44 km od centrum Antalyi, 55 km od lotniska w Antalyi

PLAŻA:

prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża znajduje się 100 m od hotelu (przejście przez ulicę); leżaki, parasole, materace - bezpłatne; ręczniki - płatne

WYŻYWIENIE:

All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja, zupa nocna w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki oraz napoje butelkowane

DLA DZIECI:

brodzik, plac zabaw, pokój zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (dodatkowo płatna)

SPORT I ROZRYWKA:

animacje, centrum fitness, sala tv, siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki, szachy, bezpłatny internet bezprzewodowy (w lobby)


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Świetny hotel o znakomitym standardzie, położony w atrakcyjnej, centralnej dzielnicy miasta. Z pewnością przypadnie do gustu wszystkim nastawionym na zwiedzanie czy na aktywne korzystanie z nocnych rozrywek.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA TURECKA

****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

Hotel znajduję się w centrum miejscowości Kemer, 44 km od Antalyi, 55 km od lotniska. Przeszedł renowacje w obecnym roku.

Plaża

100 m od hotelu, żwirowo-kamienista. Parasole, leżaki, materace - bezpłatne. Przejście do plaży przez ulicę.

Zakwaterowanie

171 pokoi; Typy pokoi - 111 pokoi standardowych, 60 pokoi rodzinnych; Wyposażenie - każdy pokój wyposażony jest w mini bar, suszarkę do włosów, sejf (płatny), telewizor, telefon, klimatyzację, balkon.

Restauracje i bary

2 Restauracje; 2 bary: (bar przy basenie, bar na tarasie).

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, ciasteczka. Napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji dostępne są w godz. 11.00-23.00 w poszczególnych barach.

Sport i Rozrywka

Basen zewnętrzny; Bezpłatnie - siłownia, rzutki, piłkarzyki, tenis stołowy, szachy; Odpłatnie - masaże, łaźnia turecka, sauna, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, animację, plac zabaw;

Pozostałe udogodnienia

Salon fryzjerski, sala konferencyjna.

Naszym zdaniem

Dobre klasy obiekt o atrakcyjnym położeniu w centrum miasta w pobliżu klubów i pubów. Polecany głownie osobom młodym oraz wszystkim nastawionym na rozrywkę i zwiedzanie.

Strona internetowa

http://www.asdempark.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Mapa Hotelu Asdem Park Hotel
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Asdem Park Hotel

4.6
zdecydowanie polecam

Spędziłem w tym hotelu tydzień ze znajomymi i myślę że to był bardzo dobry wybór, do czego i Państwa zachęcam :) w hotelu dużo młodych ludzi, trochę par z dziećmi; pokoje duże, codziennie sprzątane i pościel wymieniana; sam teren jest mały, jest nieduży basen, ale najlepiej jest to, że jest blisko do klubów i barów, z których można spokojnie w nocy lub rano wrócić :) nawet jak ktoś nie lubi imprezować to mu się z pewnością spodoba! :)

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Asdem Park Hotel:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Obsługa
    0
HolidayCheck
Ocena Asdem Park Hotel:
0 / 6

Lokalizacja ponad wszystko 2008-07-28
Szczegóły oceny hotelu Asdem Park Hotel:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    2.3

Hotel całościowo oceniam ok, natomiast nie rozumiem , jak można postawić na recepcji totalnego ignor...
więcej

4.5

Masz pytania o Hotel Asdem Park Hotel? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00