cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Viand, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Viand, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Viand, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Viand, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Viand, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Viand, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Viand, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Viand, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Viand, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Viand, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Viand, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Viand, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Viand, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Viand, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Viand, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Viand, Słoneczny Brzeg
1 / 16
Ocena
hotelu:
2.6 / 5
Najbliższy termin
20.05 - 23.05
już od 419 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
20.05 - 23.05
już od 419 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Viand
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Viand
star 4

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Viand:
2.6 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Viand:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    i sport
    2.0
  • Jakość
    do ceny
    2.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 20 maja 2020

Hotel Viand w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 800 m od centrum Słonecznego Brzegu
  • ok. 200 m od przystanku autobusowego
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 45 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • taras
  • Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych, w cenie
  • kantor
  • parking: za opłatą
  • pralnia: za opłatą, na zapytanie
  • lekarz: na zapytanie, za opłatą

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

120

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • data ostatniego remontu: 2017

Dla dzieci

  • łóżeczko dla dzieci: w cenie, na zapytanie
  • wysokie krzesełka w restauracji: na zapytanie
  • basen dla dzieci
  • animacje dla dzieci: w cenie, kilka razy w tygodniu

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia: na świeżym powietrzu
Płatne
  • siatkówka plażowa: na zapytanie

rozrywka

  • rzutki w cenie

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 24 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV
  • minilodówka: w cenie
  • sofa
  • wanna
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
  • Wi-Fi: za opłatą
  • balkon
Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1
  • 2-3 os.
  • ok. 24 m2
  • widok na park
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV
  • minilodówka: w cenie
  • sofa
  • wanna
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
  • Wi-Fi: za opłatą
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 24 m2
  • widok na park
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV
  • minilodówka: w cenie
  • sofa
  • wanna
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
  • Wi-Fi: za opłatą

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • przekąski
  • wybrane napoje bezalkoholowe i wybrane lokalne alkohole
Restauracje i bary
  • restauracja główna

  • bary i inne: 2
  • bar w lobby: w cenie
  • bar z przekąskami: na plaży, w cenie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Burgas Hotel Viand to malowniczo położony, przy samej plaży, wygodny obiekt, z dala od zgiełku Słonecznego Brzegu. Na szczególną uwagę zwraca lokalizacja blisko rezerwatu przyrody i doskonała kuchnia.

    kategoria hotelu

    4*

    kategoria lokalna hotelu

    4*

    Data otwarcia

    2005 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, 3 bary, winda, basen odkryty.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, publiczna, piaszczysta. Przejście do plaży przez deptak. Parasole, leżaki i ręczniki - płatne.

    pokoje

    Wyposażone w klimatyzację indywidualną, telefon, TV, mini bar (płatny), sejf (płatny), łazienkę (suszarka, wanna, WC), balkon. Typy pokoi: w budynku głównym: pokoje standardowe dla max 4 os.

    Wyżywienie

    restauracja główna, 3 bary All Inclusive (11:00-23:00) Formuła zawiera: śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-12:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (18:30-21:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (12:00-18:00), lody serwowane są w wybranych barach, lokalne bezalkoholowe i alkoholowe Formuła nie zawiera: napojów importowanych, napojów serwowanych w butelkach, świeżo wyciskanych soków, espresso, napojów energetycznych

    z myślą o dzieciach

    brodzik, plac zabaw, animacje krzesełko dla dziecka w restauracji głównej, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    siłownia, aerobik, rzutki, animacje (6 dni w tygodniu), dyskoteka

    płatne

    masaż

    Aktualizacja opisu

    04.10.2017 13:22

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi Przy plaży Siłownia All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Bułgaria/Słoneczny Brzeg

    Kategoryzacja hotelu

    Kategoria Exim Tours 4* Kategoria lokalna  4*

    Położenie

    - przy plaży - w centrum  Słonecznego Brzegu - ok. 7 km od Nessebaru - ok. 35 km od lotniska w Burgas  

    Plaża

    - publiczna, piaszczysta - leżaki i parasole (płatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 20 m2 - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon; mini bar i internet Wi-Fi (płatne) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon  

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - mały basen, leżaki i parasole - aerobik, siatkówka plażowa - dzienny program animacyjny Płatne - bilard - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), wysokie krzesełka w restauracji

    Wyżywienie

    All inclusive:  śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, po południu przekąski. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-22:30.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - lobby bar

    Dodatkowe informacje

    - hotel dysponuje 118 pokojami - internet Wi-Fi w lobby (bezpłatny) - sejf w recepcji (płatny) - kantor, sklep z pamiątkami - www.hotelviand.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Regobis

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    ****

    REGION

    SŁONECZNY BRZEG/BUŁGARIA

    WIOSENNA PROMOCJA ważna 01.04 - 30.04.2015

    - Gwarancja Niezmienności ceny - Gratis - Bezkosztowa Zmiana Rezerwacji do 35 dni przed wyjazdem - "Słoneczna Gwarancja Spokoju" - ubezpieczenie to daje możliwośćrezygnacji z imprezy do 21 dni przed wyjazdem bez podawania przyczyny i ponoszenia dodatkowych kosztów, poza wniesioną opłatą za ubezpieczenie tj. 60 zł / os. - Parking na lotnisku Katowice Pyrzowice - Gratis - "W grupie raźniej" - specjalny rabat dla mini grupy - 50 zł / os. - dotyczy grup 6-10 osób pełnopłatnych dokonujących rezerwacji na ten sam obiekt i termin.

    BUłGARIA

    Biuro Podróży Rego Bis Katowice zaprasza do prawdziwego raju dla urlopowiczów - Bułgarii. Wspaniale zachowane zabytki w Bułgarii, piękne szerokie plaże, dobre jedzenie, słoneczna pogoda, nieustająca zabawa - to wszystko sprawi, że warto znowu wrócić do Bułgarii, do miejsc odwiedzanych licznie przez Polaków w latach 80. Bułgaria dzięki licznym inwestycjom przeżywa -drugą młodość" i z roku na rok staje się coraz bardziej popularna. Dużą zaletą spędzenia wypoczynku w Bułgarii dla klientów Biura Podróży Rego-Bis Katowice jest możliwość łatwego porozumienia się. Klienci Biura Podróży Rego Bis Katowice mogą odpoczywać na pięknych plażach z których aż 16 zostało wyróżnionych Błękitną Flagą prestiżową nagrodą przyznawaną czystym ekologicznie regionom. Bułgaria to wspaniały kraj na wyjazd rodzinny, integracyjny, zorganizowanie kolonii/obozu młodzieżowego czy wczasy ze znajomymi.swego dziedzictwa naturalnego - pieknej linii brzegowej, dziewiczych plaż oraz flory i fauny terenów górskich. To bardzo dynamicznie rozwijajace sie państwo, pełne kontrastów i zaskakujacych sprzeczności, posiada wszystko to, co najważniejsze do udanego wypoczynku.

    SłONECZNY BRZEG

    Słoneczny Brzeg to największy i najbardziej popularny kurort Bułgarii, z około 600 hotelami i 400 restauracjami. Jego budowa rozpoczęła się w 1958 roku, w miejscu, gdzie w starożytności i w średniowieczu znajdowały się studnie, zaopatrujące Nesebyr w wodę. Największą atrakcją Słonecznego Brzegu jest fantastyczna plaża, 6-cio kilometrowy pas złotego piasku w formie półksiężyca otoczony wydmami i dużymi hotelami. Miejscami plaża osiąga 60 m szerokości. Została oznaczona Błękitną Flagą, jako jedna z najczystszych plaż w Europie. Morze 200 m od brzegu w większości nie przekracza 2 m głębokości. Dzięki bryzie morskiej w ciągu dnia nie odczuwamy upałów, a noce są orzeźwiające.

    POłOżENIE

    Hotel położony jest bezpośrednio przy piaszczystej plaży, zaledwie 200 metrów od głównej ulicy. W okolicy goście mogą korzystać z szerokiej gamy rozrywek, takich jak sklepy, bary, kluby nocne, restauracje i inne atrakcje.

    Hotel oferuje swoim gościom

    Classic Restaurant Viand, bar z częścią wypoczynkową z widokiem na świeży zielony ogród, słoneczny taras z niezapomnianym widokiem na morze i plaże, bezprzewodowy dostęp do Internetu bezpłatnie w strefie recepcji.

    POKOJE

    118 przestronnych pokoi, wszystkie urządzone w nowoczesnym stylu. Główna część z nich z bezpośrednim widokiem na morze, a reszta stoi w centralnej części kurortu Słoneczny Brzeg. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie regulowaną klimatyzację, TV SAT, telefon, mini lodówka, telewizja, kabel internetowy, łazienka z wanną i prysznicem, suszarką do włosów i telefonem alarmowym. Na balkonie znajduje się stół z dwoma krzesłami.

    WYżYWIENIE

    All Inclusive; śniadanie - bufet (7.30 - 10.00). Lunch - bufet ( 12.30 - 14.00). Obiad - bufet ( 18.30-21.00), kolacja - bufet ( 18.00-20.00), strefa przy basenie (18.00-18.00), lobby bar (10.00-23.00) regionalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, snacks bar ( 15.00-17.00).

    PLAżA

    Przy hotelu, publiczna, piaszczysta, parasole, leżaki płatne. Przejście do plaży przez promenadę.

    ZNIżKI

    dziecko do 13 lat na dosatwce jako 3 osoba w pokoju 899 zł, 3 osoba na dostawce powyżej 13 lat 10% zniżki

    CENA OBEJMUJE

    • Przelot samolotem czarterowym KTW-BOJ-KTW • Transfer lotnisko - hotel lotnisko • 10/11 noclegów w hotelu VIAND **** • Wyżywienie - All Inclusive • Opieke rezydenta podczas pobytu • Ubezpieczenie KL 10 000€, NNW 2 000€,bagaż 200€ (nie obejmuje chorób przewleklych) • Podatek VAT

    CENA NIE OBEJMUJE

    • opłaty lotniskowej 150pln/os. • Wycieczek fakultatywnych


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Rego Bis, które posiada ponad 20 lat doświadczenia w organizowaniu wypoczynku dla młodzieży i dorosłych. Biuro specjalizuje się w wakacjach autokarem do Bułgarii, Chorwacji, Hiszpanii, Czarnogóry i Albanii. Nowością są wakacje w Czarnogórze i jako całkowita nowość na polskim rynku - wczasy w Macedonii. Można skorzystać także z oferty wyjazdów samolotem czy z bogatej puli apartamentów na dojazd własny. Biuro Podróży Rego Bis oferuje także szeroki wybór obozów młodzieżowych.

    Dzięki długoletniej współpracy z zagranicznymi kontrahentami gwarantuje rzetelność i wysoką jakość oferowanych usług. Mottem biura jest dobra jakość za rozsądną cenę, dlatego pracownicy dokładają wszelkich starań, aby jakość, cena imprezy, bezpieczeństwo przejazdu, baza hotelowa i program imprez spełniał oczekiwania klientów. Długa obecność Biura Podróży Rego Bis na rynku i doświadczenie w organizowaniu różnego typu wyjazdów daje gwarancję spokojnego i udanego wypoczynku.


    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Niewielki hotel o atrakcyjnym położeniu, bblisko plaży oraz promenady Słonecznego Brzegu z dyskotekami, barami i sklepami.  Dobry stosunek jakości do ceny.

    Położenie

    W centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży (serwis plażowy za opłatą), 40 km od lotniska w Burgas.

    Wyposażenie

    Recepcja z lobby barem, 3 restauracje, główna z kuchnią międzynarodowa i regionalną, sejf (płatny), wypożyczalnia samochodów, parking, wi-fi bezpłatne w lobby.

    Pokoje

    Pokoje posiadają łazienkę (prysznic lub wanna), suszarkę do włosów, balkon, klimatyzację sterowana indywidualnie, TV, telefon, sejf (6BGN/dzień), WiFi (płatne)

    Wyżywienie

    All inclusive - Śniadania i obiady i kolacje w formie bufetów, przekąski, Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do 22:30.

    Sport i rozrywka

    Basen, animacje, fitness i siatkówka plażowa, za opłatą ping-pong

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, miniklub, mini disco, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka w restauracji

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.            


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Oasis Tours

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    W centrum Słonecznego Brzegu, ok. 5 km Nessebar, ok. 26 km od lotniska w Burgas.

    Plaża

    Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta, odznaczona certyfikatem Błękitna Flaga, leżaki i parasole bezpłatne na wydzielonej części hotelu, poza tym obszarem leżaki i parasole płatne ok. 15 EUR/dzień/komplet.

    Hotel

    Internet - Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych bezpłatny. 5-piętrowy obiekt, posiada 116 pokoi. Do dyspozycji gości recepcja, windy, lobby, kantor, ogród, przechowalnia bagażu. Płatne - pralnia, opieka medyczna, możliwość wypożyczenia samochodu, parking   Oficjalna kategoria bułgarska ****.

    Pokoje

    Klimatyzacja, łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów), TV Sat, telefon, sejf (płatny ok. 3 euro/dzień), min bar (płatne), balkon lub taras. Standard z widokiem na park - 2-osobowe z możliwością jednej dostawki dla osoby dorosłej lub 2 dla dzieci. Standard z widokiem na morze - 2-osobowe z możliwością jednej dostawki dla osoby dorosłej lub 2 dla dzieci.

    Rekreacja, sport, atrakcje

    Basen, taras słoneczny, leżaki i parasole bezpłatne, siłownia na świeżym powietrzu, rzutki, szachy, karty, przykładowe animacje dla dzieci i dorosłych. Płatne - sporty wodne na plaży (skutery, rowery wodne, windsurfing, narty wodne), ok. 2,5 km Aqua Park Action.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość bezpłatnego wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do 2 lat.

    Wyżywienie

    All Inclusive Premium - śniadanie, późne śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu; 07.30-21.00 lody 12.00-18.30 wybór przekąsek typu pizza, ciasta, naleśniki, kebab, kanapki, frytki 10.00-23.00 lokalne napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe oraz wybrane alkohole międzynarodowe dostępne w lobby barze lub w barze w restauracji. Raz w tygodniu kolacje tematyczne - dania kuchni bułgarskiej i włoskie.

    Restauracje i bary

    Restauracja główna, lobby bar, snack bar.

    Informacje dodatkowe

    Hotele zastrzegają sobie prawo do modyfikowania oferty All Inclusive. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu All Inclusive Goście otrzymują na miejscu w hotelu. Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive i późne śniadanie w wyznaczonych barach. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu-listopad 2018. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw, szczegółowe informacje Klienci otrzymują na miejscu. 

    Warto wyróżnić

    - położenie w samym centrum Słonecznego Brzegu - All Inclusive Premium - duże pokoje

    Świadczenia w cenie

    Cena zawiera (PLN): obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer: lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie w/g opisu, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT.


    Mapa Hotelu Viand
    Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
    Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
    Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Nessebar, Bułgaria
    Wakacje w Bułgarii, Primorsko
    Wakacje w Sozopolu
    Wakacje w Sveti Vlas
    Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
    Filmy hotelu Viand:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Viand!
    https://youtu.be/K9NWlCOlgCU
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Viand

    2.6
    odradzam

    jedzenia to tragedia, ten sam odsmażany prowiant codziennie a koszty kosmiczne.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: odradzam
    2.6
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Viand:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Hotel
      4.6
    • Pokoje
      5
    • Wyżywienie
      4.2
    • Atrakcje
      i sport
      4
    • Obsługa
      5
    HolidayCheck
    Ocena Viand:
    4.4 / 6

    Mogło byc lepiej bo basen i monotonnia jedzenia 2013-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Viand:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      2.3
    • Obsługa
      4.8

    właśnie wróciłem z Bułgarii i pisze na świeżo swoja opinie na wstępie plusem jest położenie blisko p...
    więcej

    4.1
    Gitara 2013-08-03
    Szczegóły oceny hotelu Viand:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      5.3

    Hotel mały ,kameralny dlatego czystość na najwyższym poziomie. Jedzenie dobre-wiadomo wybór nie taki...
    więcej

    5.5
    Polecam hotel Viand, udane wakacje 2015-07-11
    Szczegóły oceny hotelu Viand:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      3.8

    Pobyt ogolnie udany w hotelu Viand. Czysto, spokojnie. Dobre, urozmaicone jedzenie, codziennie inne ...
    więcej

    5.1
    Hotel na 5+ każdemu polecam!przeczytaj! 2016-07-26
    Szczegóły oceny hotelu Viand:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.8

    Witam, niedawno byliśmy z narzeczoną w tym hotelu i możemy go polecić w 100% . Wszystko na najwyższy...
    więcej

    5.8
    Stracone pieniądze!!! 2016-10-03
    Szczegóły oceny hotelu Viand:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    2.3
    Bardzo dobrze 2017-06-18
    Szczegóły oceny hotelu Viand:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    przytulny hotel i bardzo czysty polecamy kazdemu kto chce sie dobrze bawic. plaza na wyciagniecie re...
    więcej

    5.0
    Lepiej niż na foto i w opiniach 2017-06-22
    Szczegóły oceny hotelu Viand:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Piękne położenie - tuż przy plaży i wydmach, blisko do sklepów, ale zarazem nie przeszkadza ruch uli...
    więcej

    5.7
    Viand dobry wybór na wakacje 2017-06-27
    Szczegóły oceny hotelu Viand:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      4.0

    byłem mile zaskoczony, położenie 80m od plaży, czysto, wesoło, komfortowo. moja żona przeczytała sp...
    więcej

    4.6
    Dobry hotel 2017-08-18
    Szczegóły oceny hotelu Viand:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0

    Viand - możliwości zakwaterowania:

    pok. 2 os. z widokiem na morze dbl sea view
    pokój 2-osobowy dbl park view
    Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko)
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy

    Viand - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Viand? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00