Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Hotel Lebed, Albena
  • Hotel Hotel Lebed, Albena
  • Hotel Hotel Lebed, Albena
  • Hotel Hotel Lebed, Albena
  • Hotel Hotel Lebed, Albena
  • Hotel Hotel Lebed, Albena
  • Hotel Hotel Lebed, Albena
  • Hotel Hotel Lebed, Albena
  • Hotel Hotel Lebed, Albena
  • Hotel Hotel Lebed, Albena
  • Hotel Hotel Lebed, Albena
  • Hotel Hotel Lebed, Albena
  • Hotel Hotel Lebed, Albena
  • Hotel Hotel Lebed, Albena
  • Hotel Hotel Lebed, Albena
  • Hotel Hotel Lebed, Albena
  • Hotel Hotel Lebed, Albena
  • Hotel Hotel Lebed, Albena
  • Hotel Hotel Lebed, Albena
1 / 19
Udogodnienia hotelu Hotel Lebed
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Hotel Lebed
star 4

Bułgaria: Albena
Ocena hotelu Hotel Lebed:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Hotel Lebed:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 28 maja 2018

Hotel Hotel Lebed w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Bułgaria/Złote Piaski

Kategoryzacja hotelu

- kategoria Exim Tours 4* - kategoria lokalna 4*

Położenie

- na terenie kompleksu hotelowego Grand Hotel Varna Resort do którego należą hotele: Dolphin, Dolphin Marina, Rubin, Labed i Grand Hotel Varna Resort & Spa (w trakcie rekonstrukcji w sezonie Lato 2018) - ok. 150 m od plaży South Beach - ok. 200 m od centrum St. Konstantin & Elena - ok. 10 km od centrum Złotych Piasków - ok. 20 km od portu lotniczego w Varnie

Plaża

- prywatna, piaszczysta plaża South Beach - 2 leżaki i parasol na pokój (bezpłatnie)

Pokoje

Pokoje Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 23 m2 - klimatyzacja centralna - TV-Sat, telefon, mini lodówka, sejf - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Familijny - powierzchnia ok. 40 m2 - 2 łączone pokoje, wyposażone podobnie jak pokój standardowy Pokój Studio - o większej powierzchni - część sypialna i dzienna z rozkładaną sofą

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen, basen przy plaży - parasole i leżaki przy basenie - ręczniki basenowe - siłownia zewnętrzna, tenis stołowy, bilard, rzutki - aerobik, gimnastyka wodna, siatkówka plażowa - programy animacyjne Płatne - korty tenisowe - profesjonalne boisko do piłki nożnej - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik, zjeżdżalnie, plac zabaw, mini klub - menu dziecięce i wysokie krzesełka w restauracji głównej

Wyżywienie

All Inclusive Plus: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski, słodycze, owoce i lody w ciągu dnia. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są 24 H w wybranych barach. Bar na plaży funkcjonuje w opcji All Inclusive.

Restauracje i bary

- restauracja główna - bar na plaży South Beach Bar - bar przy basenie - lobby bar - snack bary: Fruit bar, Ice Cream bar

Dodatkowe informacje

- obiekt wyremontowany w 2010 roku, dysponuje 124 pokojami - część udogodnień na siostrzanych hotelach na terenie kompleksu Grand Hotel Varna Resort - internet Wi-Fi w lobby, przy basenie i na plaży (bezpłatny) - www.grandhotelvarna.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.

Uwaga

Na terenie kompleksu Grand Hotel Varna, gdzie usytuowane są hotele Dolphin i Lebed w sezonie Lato 2018 będzie odbywać się przebudowa hotelu Grand Hotel Varna, zostanie on oddany do użytku w 2019 roku.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ambit Tour

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

LEBED

Kategoria

****

Region

Bułgaria / Złote Piaski

Kurort

Św. Konstantyn i Elena - najstarszy bułgarski nadmorski kompleks turystyczno-uzdrowiskowy położony ok. 9 km od Warny i ok. 7 km od Złotych Piasków. Doskonałe połączenia podmiejskim autobusami z tymi miejscowościami ułatwiają poznanie okolicznych atrakcji oraz skorzystanie z bogatej oferty kulturalnej Warny. Nazwa kurortu związana jest z nieistniejącym już klasztorem pod wezwaniem Św. Konstantyna i Eleny (z całego kompleksu zachowała się jedynie XVII wieczna cerkiew), chociaż wielu turystów pamięta jeszcze poprzednią nazwę - Drużba. Specyficzny mikroklimat oraz lecznicze, siarczanowe źródła mineralne o temperaturze do 40°C rozsławiły kurort daleko poza granicami kraju. Piaszczysta plaża, restauracje, kawiarnie oraz kompleksy balneologiczne, malowniczo położone wśród starego lipowego parku, cyprysów, drzew figowych i kolorowych kwietników, tworzą niepowtarzalną atmosferę tej miejscowości. Liczne restauracje, tawerny, bary, kasyno... wszystko to gwarantuje wspaniały wypoczynek i szaloną zabawę do białego rana. Tutaj bawią się dobrze zarówno dorośli, jak i dzieci.

Adresaci oferty

Ofertę polecamy przede wszystkim osobom chcącym spokojnie wypocząć, z dala od ziełku i gwarnych kurortów, a także rodzinom z dziećmi (3-4 osobowym), z uwagi na wyjątkowo bogate świadczenia All Inclusive Plus (nie tylko w hotelu, ale również na plaży) oraz liczne atrakcje dla dzieci (m.in. klub dziecięcy, Park Przygód, basen z podgrzewaną wodą i zjeżdżalniami).

Hotel

Znajduje się tuż przy morzu. Dysponuje 124 pokojami i 4 Studiami. Do dyspozycji gości - recepcja, lobby, basen, internet, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka od 0-2 lat.

Zakwaterowanie

A. Pokoje 1-os., 2-os. z możliwością 1 dostawki - dwa pojedyncze łóżka i fotel rozkładany lub dwa pojedyncze łóżka i sofa o wymiarach 120/190 cm (możliwe zakwaterowanie 2 os. dorosłe i 2 dzieci). Wyposażenie - łazienka (WC, prysznic, umywalka, suszarka do włosów), klimatyzacja, TV, telefon, sejf, lodówka oraz balkon. B. Studio - łóżko typu King size i rozkładana sofa (maksymalne zakwaterowanie 2+2 lub 3+1), łazienka (wc, wanna, umywalka, suszarka do włosów), tv, telefon, sejf, lodówka, balkon. 3. Pokoje typu Family - dwa sąsiadujące ze sobą pokoje 2-osobowe, połączone wewnętrznymi drzwiami.

All Inclusive Plus

Kuchnia bułgarska i międzynarodowa. Śniadanie, obiad, kolacja w restauracji hotelu Lebed, specjalne menu dla dzieci. Day Bar - ciasteczka, kanapki, krakersy. Kawa, herbata, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole - przez całą dobę w Day Barze i innych barach na terenie hotelu (w godzinach ich otwarcia). Lody w lodowej chatce "Cool Breeze" (od 24.05 do 06.09.2018), Fruit Bar (od 24.05 do 06.09.2018), napoje i lokalne alkohole w barze "South Beach" na plaży (od 24.05 do 06.09.2018).

Plaża

Piaszczysta, ok. 200 m od hotelu. W cenie serwis plażowy na plaży South Beach (2 leżaki i 1 parasol na pokój), bar na plaży, ręczniki plażowe.

Basen

Odkryty, przy hotelu Lebed. Bezpłatne 2 leżaki i 1 parasol na pokój.

Dla dzieci

Park Przygód, basen z podgrzewana wodą i zjeżdżalniami (od 24.05 do 16.09.2018), plac zabaw, mini klub dla dzieci w wieku 3-12 lat, specjalny bufet oraz wysokie krzesełka w restauracji.

Sport i rozrywka

Animacje 7 dni w tygodniu dla dzieci i dorosłych. Gimnastyka wodna, tenis stołowy, bilard, aerobik, fitness, boccia, rzutki, siatkówka plażowa oraz inne gry i zabawy. Wieczorne pokazy show (od 11.06 do 31.08.2018).

Internet

Wi-Fi w lobby, przy basenie i na plaży South Beach.

Korzyści - wczasy bez portfela

Rezerwując wczasy w hotelu Lebed 4* mają Państwo zapewnione wszystko w cenie. Na miejscu nie trzeba się liczyć z dodatkowymi kosztami, np. z tytułu wynajmu leżaków na plaży. Zapewniamy bardzo bogate świadczenia - BEZ DODATKOWYCH OPŁAT - serwis plażowy - leżaki i parasole, - animacje dla dzieci i dorosłych - korzystanie z baru na plaży w ramach All Inclusive Plus, - specjalne menu dla dzieci, w tym lody, które tak uwielbiają, - wyżywienie All Inclusive Plus od rana do wieczora oraz napoje przez całą dobę.

Cena zawiera

Zakwaterowanie, taksę klimatyczną, wyżywienie - zgodnie z opisem, opiekę rezydenta, ubezpieczenie NNW, KL, bagaż w TU AXA, przelot samolotem charterowym w 2 strony, opłaty lotniskowe, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, serwis plażowy (1 parasol i 2 leżaki na pokój), gwarancję niezmienności ceny.

Dodatkowo płatne

Wycieczki fakultatywne, ubezpieczenie od rezygnacji, chorób przewlekłych.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ambit Tour, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Bułgarii. Jest biurem podróży z długą, dwudziestopięcioletnią tradycją – tysiące zadowolonych klientów są potwierdzeniem wysokiej jakości usług i oferty dopasowanej do oczekiwań turystów.

Świetna, wieloletnia znajomość bułgarskiego rynku turystycznego, dobre relacje z kontrahentami, doświadczenie i wysokie kwalifikacje personelu umożliwiają utrzymanie oferty na bardzo wysokim poziomie, zarówno dla klientów indywidualnych jak i dla grup zorganizowanych. W ofercie Biura Podróży Ambit Tour znajdują się znane, lubiane i sprawdzone hotele w opcji all inclusive, idealne na rodzinny wypoczynek czy wakacje we dwoje. Dostępne są także nietypowe długości pobytów - nawet 20 dni wakacji!

Biuro jest członkiem Krakowskiej Izby Turystyki i Izby Turystyki Rzeczypospolitej Polskiej. Ambit Tour został wpisany do Rejestru Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych Marszałka Województwa Małopolskiego pod numerem Z/3/2016. Posiada Gwarancję Ubezpieczeniową dla Touroperatorów w AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUłGARSKA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

Hotel położony w kurorcie Św. Konstantyn i Elena w odległości 10 km od Varny i 20 km od lotniska w Varnie.

Plaża

Piaszczysta, prywatna część wydzielona z publicznej plaży w odległości 150 m od hotelu o długości 300m; dojście do plaży przez drogę, łagodnie zejście do morza, w części publicznej dostęp do leżaków i parasoli jest płatny, natomiast w części prywatnej bezpłatny; przy plaży znajduje się jeden pomost.

Zakwaterowanie

128 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym na 4 piętrach; Typy pokoi: 84 standardowe (25,5m2), 4 studia (48m2), 20 rodzinnych (51m2, sypialnie oddzielone drzwiami, 2 łazienki); Wyposażenie: balkon, centralna klimatyzacja, telewizor, telefon, prysznic lub wanna, suszarka do włosów, dostęp do łącza Wi-Fi, mini lodówka.

Restauracje i bary

Restauracja główna, 5 restauracji a'la carte: śródziemnomorska, azjatycka, z grillem, włoska, międzynarodowa (hotel nie nakłada limitu na korzystanie z restauracji a'la carte, lecz wymagana jest wcześniejsza rezerwacja; kolacja jednego dnia w restauracji głównej i restauracji a'la carte jest dodatkowo płatna); 6 barów: Day bar, przy basenie, na plaży, Satay bar, Noodle bar, budka z lodami.

Wyżywienie

All inclusive premium 24h: śniadania, obiady, kolacje w restauracji głównej, przekąski między posiłkami, wieczorne posiłki. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w godzinach podanych przez hotel (w Day barze przez 24h/dobę). Odpłatnie: importowane alkohole, świeżo wyciskane soki.

Sport i rozrywka

Basen zewnętrzny (otwarty w godz. 10:00 - 18:00); Bezpłatnie: siatkówka plażowa, boisko do piłki nożnej, aerobik, bilard, gimnastyka w wodzie, boccia, rzutki, dzienne animacje, wieczorne show; Odpłatnie: siłownia, centrum fitness, sauna, masaże, tenis, oświetlenie kortów, wypożyczenie sprzętu do gry, lekcje tenisa.

Dla dzieci

Brodzik oraz 2 zjeżdżalnie dla dzieci w hotelu Grand Hotel Varna, plac zabaw, wieczorne animacje dla dzieci, łóżeczka dla niemowląt, mini dobrze (3-12 lat, w godz. 10:00 - 22:00), specjalne menu oraz wysokie krzesełka w restauracji.

Pozostałe udogodnienia

Centrum SPA, centrum biznesowe (4 sale konferencyjne), bezpłatny dostęp do Wi-Fi, amfiteatr, punkt wymiany waluty, darmowy parking. Odpłatnie: opieka medyczna, pralnia, wypożyczalnia samochodów, sejf w recepcji.

Naszym zdaniem

Hotel należący do kompleksu Grand Hotel Varna charakteryzuje się spokojną i luksusową atmosferą. Atutem hotelu jest bogata oferta wyżywienia All inclusive premium oraz bliskość pięknej plaży w wydzieloną prywatną częścią.

Strona internetowa

www.grandhotelvarna.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Neckermann

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Złote Piaski, Bułgaria

Położenie

w przepięknym parku w kurorcie Sveti Konstantin. Połączenia autobusowe do Warny co ok. 20 min, przystanek ok. 400 m od hotelu. Sklepy, restauracje, kawiarenki w pobliżu.

Plaża

do plaży zejście schodami lub windą z hotelu Dolphin Marina, dalej spacerem ok 100 metrów wzdłuż morza i falochronu do zatoczki i plaży. Leżaki, parasole słoneczne i ręczniki kąpielowe na plaży w cenie, ręczniki za okazaniem karty hotelowej.

Wyposażenie

hotel oferuje 127 pokoi w 4-piętrowym budynku. Recepcja (sejfy za opłatą ok. 45 BGN/pobyt), restauracja, kawiarenka z tarasem. W ogrodzie basen ze słodką wodą, taras słoneczny i barem. Leżaki, parasole przy basenie w cenie. www.grandhotelvarna.com

Dostęp do internetu

WI-FI w lobby, przy basenie oraz na plaży gratis.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie (A)

klimatyzacja, mała lodówka (za opłatą), TV sat., tel., prysznic, WC, suszarka. A1A/A2A/A2R: pokój 2-os. (ok. 25 m kw.).  A2S: pokój 2-os. wariant ekonomiczny.

Dzieci

oddzielny brodzik dla dzieci ze zjeżdżalnią w sąsiednim hotelu Grand Hotel Varna (50m), miniklub dla dzieci w wieku 3-11 lat z polskim animatorem Neckermann Polska (w sąsiednim hotelu Dolphin Marina lub Dolphin). Duży plac zabaw, minidisco, menu dla dzieci, łóżeczko dla dziecka do 2 lat w cenie.

Rozrywka

codzienne animacje na terenie kompleksu, wieczorne przedstawienia.

Sport

aerobik, gimnastyka w wodzie, bilard, piłka wodna, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, siłownia na powietrzu. Zajęcia sportowe, turnieje, gry i zabawy prowadzone przez polskiego animatora wspólnie z animatorami hotelowymi na terenie całego kompleksu. Za opłatą w hotelu Grand Hotel Varna: nowoczesna i duża siłownia, boisko do piłki nożnej oraz tenis ziemny (4 korty).

Wellness

za opłatą: centrum Spa w Grand Hotel Varna.

All Inclusive

All Inclusive Premium: 3 posiłki w formie bufetu w restauracji głównej. Obiad możliwy w restauracji tematycznej: włoskiej Dolce Vita, Grand Hot Barbecue, azjatyckiej Susam lub na plaży South Beach. Kolacja możliwa w restauracji włoskiej, azjatyckiej lub barbecue (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Bary z hot dogami, hamburgerami oraz lodami i owocami w godz. 14:30-16:30. Przekąska o północy w Grand Hotel Varna. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (produkty bułgarskie), kawa, herbata do głównych posiłków oraz w lobby barze 24 h, w barze na plaży i przy basenie w godz. 10-18:00.

Zniżki (A)

A2A: 2 dorosłych + 1 dziecko (2-13 lat): 100%, 2 dorosłych + 2 dzieci (2-9 lat): 100%. 1 dorosły + 1-2 dzieci (2-14 lat): 1. dziecko 50%, 2. dziecko 100% na dostawce.

Parkowanie

w cenie.

Zwierzę domowe

nie.

Wcześniej = taniej (A)

25% zniżki przy rez. do 31.01, 20% do 29.02, 15% do 30.04.

Dni gratis (A)

7 = 5, 14 = 10: 6.06-13.06, 13.09-20.09.

N Plus

miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat z polskim animatorem (w sąsiednim hotelu Dolphin Marina lub Dolphin).

Polecamy

  • otoczony zielenią parku
  • polscy animatorzy dla dzieci oraz animator sportowy
  • cisza, spokój, bezpieczeństwo


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Hotel Lebed
Polecamy Hotele w Albena (Bułgaria)

Opinie o Hotelu Hotel Lebed

Hotel Lebed - możliwości zakwaterowania:

standard dbl
family room dbl
studio dbl
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon
Pok. rodzinny/2 pok. polaczone drzwiami prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy + 2x dostawka
Pokoj dwuosobowy
pokoj rodzinny dla 4 pax
Pokoj jednoosobowy+1x dostawka
Pokoj jednoosobowy+2x dostawka
Pokoj jednoosobowy
sr standard room
sr standard room
std studio
studio

Hotel Lebed - Możliwości wyżywienia:


Hotel Lebed - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Hotel Lebed? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00