cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Consul, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Consul, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Consul, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Consul, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Consul, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Consul, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Consul, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Consul, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Consul, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Consul, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Consul, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Consul, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Consul, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Consul, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Consul, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Consul, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Consul, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Consul, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Consul, Słoneczny Brzeg
1 / 19
Ocena
hotelu:
0.0 / 5

Hotel Consul
star 3

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Consul:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Consul:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0

Hotel Consul w ofercie Biura podróży:

Atur

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

BULGARIASPB

Hotel info

Kameralny kompleks 3-4 piętrowych budynków malowniczo położonych wśród zieleni ogrodu, na wzniesieniu skąd rozpościera się widok na zatokę. Lokalizacja w miejscowości Św.Wlas, na przedmieściach dużego kurortu, to idealna propozycja dla poszukujących wakacji z komfortem finansowym, a jednocześnie z łatwym dostępem do wszelkich atrakcji Słonecznego Brzegu. Klimatyzowane pokoje, zieleń ogrodu z basenem, bliskość plaży oraz słynnej mariny to tylko niektóre atuty hotelu. W zasięgu spaceru centrum miejscowości z licznymi butikami, barami i tawernami serwującymi regionalną kuchnię i wyśmienite bułgarskie wina. Kategoria lokalna 3***

Lokalizacja

Św.Wlas, w turystycznej dzielnicy miejscowości, na wzniesieniu, w pobliżu centrum z licznymi tawernami, butikami, barami. Marina i port jachtowy ok. 800m. Kurort Słoneczny Brzeg ok. 5 km, lotnisko w Burgas ok. 35 km.

Plaża

ok. 350m od hotelu (przejście przez ulicę), piaszczysta, publiczna, bezpłatna, sezonowo leżaki i parasole za opłatą.

Hotel

34 pokoje w sąsiadujących budynkach, kameralne lobby, recepcja 24h, winda, restauracja główna, sezonowa restauracja a la carte, bar, niewielki hotelowy ogród, płatny sejf w recepcji oraz miejsca parkingowe.

Pokój

funkcjonalnie urządzony, klimatyzacja, TV, mini lodówka, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), balkon lub taras. 2-osobowy, możliwość 1 lub 2 dostawek co jednak zmniejsza komfort zakwaterowania. Pokój 1-osobowy na zamówienie.

Sport i rozrywka

basen zewnętrzny, taras słoneczny, kameralny ogród hotelowy. Leżaki przy basenie bezpłatnie. Bogata oferta dziennych i nocnych rozrywek pobliskiego kurortu Słoneczny Brzeg.

Dzieci

kącik zabaw, zieleń przyhotelowego ogrodu

Opcje wyżywienia

- śniadania - śniadania, obiadokolacje

Nasza opinia

wygodny, kameralny kompleks hotelowy wśród zieleni ogrodu usytuowany na wzniesieniu, niedaleko centrum miejscowości i plaży. Lokalna komunikacja zapewnia szybki dostęp do renomowanego kurortu Słoneczny Brzeg, a także malowniczego półwyspu Neseberu. 160706

Cena zawiera

- zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - lokalny rezydent z językiem polskim - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- taksa klimatyczna płatna w Bułgarii - 6 EUR/os/pobyt - świadczeń dodatkowych


Neckermann

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Słoneczny Brzeg, Bułgaria

UWAGA!

Opis z zeszłego sezonu.

Położenie

w spokojnej miejscowości Sveti Vlas, położony na wzniesieniu przy ulicy łączącej Sveti Vlas ze Słonecznym Brzegiem. W pobliżu restauracje, bary, sklepy. Do Słonecznego Brzegu z licznymi barami, restauracjami, nocnymi klubami ok. 4 km (regularnie kursuje autobus liniowy).

Plaża

do lekko opadającej, piaszczystej plaży ok. 350 m. Leżaki i parasole na plaży za opłatą. 

Wyposażenie

bardzo kameralny, rodzinnie prowadzony hotel oferuje 33 pokoje w 2 czteropiętrowych budynkach. W budynku głównym winda, recepcja z sejfami (za opłatą), restauracja, mała restauracja a' la carte z tarasem (za opłatą), bar. W małym ogrodzie basen ze słodką wodą. Leżaki i parasole przy basenie gratis. www.hotelconsul.com

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

przytulnie urządzone Pokoje dwuosobowe (1-2B): klimatyzacja, TV sat., telefon, minibar (za opłatą), balkon, widok na morze. Wanna, WC, suszarka. Junior Suite (2-4C): większe, z 4 łóżkami, bez widoku na morze, poza tym wyposażone jak pokoje 2B. Junior Suite z widokiem na morze (2-3E): wyposażone jak junior suite 2C.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie w formie bufetu, kolacja wybór menu.

Sport

Za opłatą: sporty wodne na plaży oferowane przez lokalne agencje.

Rozrywka

liczne możliwości rozrywki w centrum Słonecznego Brzegu.

Wcześniej = taniej

do 31.03.17 15% zniżki, 1.04-30.04.17 10% zniżki.

Dni gratis

14 = 10, 7 = 5 w terminach 13.05-21.06.17, 12.09-25.09.17.

Dla singli

1B=2B bez dopłaty w terminach 13.05-19.06.16, 5.09-31.10.16.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • popularny hotel w Sveti Vlas
  • hotel objęty obsługą connected service


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Słoneczny Brzeg, Bułgaria

Położenie

w spokojnej miejscowości Sveti Vlas, położony na wzniesieniu przy ulicy łączącej Sveti Vlas ze Słonecznym Brzegiem. W pobliżu restauracje, bary, sklepy. Do Słonecznego Brzegu z licznymi barami, restauracjami, nocnymi klubami ok. 4 km (regularnie kursuje autobus liniowy).

Plaża

do lekko opadającej, piaszczystej plaży ok. 350 m. Leżaki i parasole na plaży za opłatą.

Wyposażenie

bardzo kameralny, rodzinnie prowadzony hotel oferuje 33 pokoje w 2 czteropiętrowych budynkach. W budynku głównym winda, recepcja z sejfami (za opłatą), restauracja, mała restauracja a' la carte z tarasem (za opłatą), bar. W małym ogrodzie basen ze słodką wodą. Leżaki i parasole przy basenie gratis. www.hotelconsul.com

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

przytulnie urządzone Pokoje dwuosobowe (1-2B): klimatyzacja, TV sat., telefon, minibar (za opłatą), balkon, widok na morze. Wanna, WC, suszarka. Junior Suite (2-4C): większe, z 4 łóżkami, bez widoku na morze, poza tym wyposażone jak pokoje 2B. Junior Suite z widokiem na morze (2-3E): wyposażone jak junior suite 2C.

Dzieci

łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

Rozrywka

liczne możliwości rozrywki w centrum Słonecznego Brzegu.

Sport

Za opłatą: sporty wodne na plaży oferowane przez lokalne agencje.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie w formie bufetu, kolacja wybór menu.

Wcześniej = taniej

do 31.03.16 15% zniżki, 1.04-30.04.16 10% zniżki.

Dni gratis

14 = 10, 7 = 5 w terminach 13.05-21.06.16, 12.09-25.09.16.

Dla singli

1B=2B bez dopłaty w terminach 13.05-19.06.16, 5.09-31.10.16.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • popularny hotel w Sveti Vlas


Orex

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

kameralny hotel położony w spokojnej miejscowości Święty Włas, składa się z czteropiętrowego budynku głównego; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, restauracja główna, taras słoneczny, bar przy basenie

Położenie

 Święty Włas, ok. 3 km od centrum Słonecznego Brzegu, ok. 7 km od Nessebaru, ok. 30 km od lotniska w Burgas

Plaża

publiczna, piaszczysta plaża znajduje się ok.350 m od hotelu (przejście przez ulicę); leżaki i parasole przy basenie -bezpłatne, na plaży-za dodatkową opłatą 

Zakwaterowanie

34 pokoje: pokoje standardowe widok na park lub morze (ok. 20 m²), pokoje trzyosobowe typu triple (ok. 25 m²); wyposażenie: klimatyzacja indywidualna , łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV SAT, balkon

Wyżywienie

 Bed& Breakfast – śniadania w formie bufetu (w godzinach ustalonych przez hotel), wszystkie napoje są za dodatkową opłatą Half Board –śniadania i kolacja w formie bufetu (w godzinach ustalonych przez hotel), wszystkie napoje są za dodatkową opłatą

Sport i rozrywka

 w pobliżu liczne sklepy, restauracje, bary

Dodatkowo płatne

 sejf na recepcji (ok. 10BGN/7 dni), pralnia, WI-FI, wszystkie sporty wodne na plaży

Dla dzieci

krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

www

 www.hotelconsul.com ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Mapa Hotelu Consul
Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii

Opinie o Hotelu Consul

Masz pytania o Hotel Consul? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00