cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
Hotel Havana, Albena
1/18
Hotel Havana, Albena
2/18
Hotel Havana, Albena
3/18
Hotel Havana, Albena
4/18
Hotel Havana, Albena
5/18
Hotel Havana, Albena
6/18
Hotel Havana, Albena
7/18
Hotel Havana, Albena
8/18
Hotel Havana, Albena
9/18
Hotel Havana, Albena
10/18
Hotel Havana, Albena
11/18
Hotel Havana, Albena
12/18
Hotel Havana, Albena
13/18
Hotel Havana, Albena
14/18
Hotel Havana, Albena
15/18
Hotel Havana, Albena
16/18
Hotel Havana, Albena
17/18
Hotel Havana, Albena
18/18
mapakliknij aby aktywować mapę
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
09.06 - 16.06
już od 2719 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.09 - 29.09
już od 1806 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Havana
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Havana
star 4

Bułgaria: Albena
Ocena hotelu Havana:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Havana:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 09 czerwca 2023
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 września 2023
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Havana to hotel usytuowany w centrum miejscowości Złote Piaski ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, w spacerowej odległości od przepięknej, piaszczystej plaży. Polecamy głównie osobom nastawionym na aktywny wypoczynek oraz rozrywkę i życie nocne, chcącym korzystać z atrakcji kurortu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum kurortu Złote Piaski, niedaleko długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • przestronne pokoje, wyżywienie w opcji All Inclusive
  • sporty wodne na plaży, wi fi gratis

Hotel Havana w ofercie Biura podróży:

Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Havana to hotel usytuowany w centrum miejscowości Złote Piaski ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, w spacerowej odległości od przepięknej, piaszczystej plaży. Polecamy głównie osobom nastawionym na aktywny wypoczynek oraz rozrywkę i życie nocne, chcącym korzystać z atrakcji kurortu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum kurortu Złote Piaski, niedaleko długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • przestronne pokoje, wyżywienie w opcji All Inclusive
  • sporty wodne na plaży, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Do dyspozycji gości

Nowoczesny, 15- piętrowy obiekt.
Recepcja z sejfem (bezpłatny), basen, punkt wymiany walut, restauracja z wyjściem na basen, lobby bar, taras, ogród, fryzjer, salon piękności, pralnia, wypożyczalnia samochodów i limuzyn, parking (płatny). Hotel akceptuje karty kredytowe: American Express, Euro/Mastercard, Visa.

Pokoje


Wyżywienie

All Inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. W ciągu dnia lekkie przekąski, w tym kanapki, ciastka/ciasta, lody. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach na terenie hotelu. All Inclusive nie zawiera importowanych napoi alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych.

Program sportowy i animacyjny

Dostępne są sporty wodne na plaży (skutery, rowery wodne, windsurfing, narty wodne - płatne dodatkowo). Dla najmłodszych: brodzik i plac zabaw.

Internet

Wifi w hotelu - bezpłatne.

Kategoria lokalna

****

Naszym zdaniem

Hotel polecany dla turystów nastawionych na rozrywkę i aktywny wypoczynek.

Strona www


Opinie klientów


Położenie

Hotel położony jest w zachodniej części kurortu Złote Piaski. Zlokalizowany ok. 27 km od lotniska w Warnie. W pobliżu hotelu znajdują się sklepy, bary, restauracje i dyskoteki oraz aquapark. Dogodny dojazd do Warny komunikacją lokalną (w pobliżu przystanek autobusowy) lub taksówką.

Plaża

Piaszczysta, szeroka publiczna plaża znajdująca się ok. 400 m od hotelu. Serwis plażowy - dodatkowo płatny.

Program

Dzień Pierwszy

Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego

Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni

Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków, jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Wycieczki lokalne

NESSEBAR (1 dzień)

Wycieczka autokarowa do jednego z najpiękniejszych miast bułgarskich, którego starówka wpisana jest na Listę Światowego Dziedzictwa Kultury UNESCO. Nessebar położony jest na malowniczym półwyspie połączonym z lądem jedynie wąskim przesmykiem. Wyjątkowość miasta kryje się w fakcie, iż podziwiać w nim można zabytki sięgające najdawniejszych czasów. Znajdziemy tu pozostałości po starożytnych Rzymianach, Grekach, przepiękne cerkwie średniowieczne, fragmenty budowli tureckich i małe, drewniane domki wybudowane w stylu bułgarskiego odrodzenia narodowego. Uroku miastu dodają liczne tawerny i restauracyjki nad brzegiem morza. To swoiste połączenie piękna przyrody, malowniczych zabytków i niepowtarzalnej atmosfery miasta sprawia, że Nessebar jest dziś odwiedzany przez turystów z całego świata. Cena ok. 32 EUR bez obiadu/ ok. 37 EUR z obiadem.
BUKARESZT- PARYŻ WSCHODU (1 dzień)

Wycieczka autokarowa do najbardziej zaludnionego miasta na Półwyspie Bałkańskim. Miasto zostało okrzyknięte „Paryżem Wschodu” ze względu na Łuk Triumfalny, przepływającą tu rzekę oraz XIX- wieczną architekturę. Bukareszt to metropolia kontrastów, która na każdym kroku zaskakuje i zachwyca. W programie m.in. Łuk Triumfalny, Plac Zwycięstwa, Teatr Narodowy, Katedra Patriarchalna, Plac Uniwersytecki, Pałac Królewski oraz stare historyczne centrum miasta. Czas na zdjęcia oraz lunch. Powrót do hotelu późnym wieczorem. /ok.62 EUR
WARNA- DELFINARIUM, (1 dzień)

Niezapomniana wizyta w największym w tej części Europy delfinarium, podczas której podziwiać będzie można występy tresowanych delfinów - skoki, balanse, tańce i zabawy z publicznością. To wspaniała rozrywka zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Po programie przewidziane jest zwiedzanie Warny - drugiego pod względem wielkości miasta w Bułgarii, nazywanego „Perłą Morza Czarnego”. Cena ok. 29 EUR ze Złotych Piasków / 42-47 EUR ze Słonecznego Brzegu.
BAŁCZIK I WIECZÓR BUŁGARSKI (1 dzień)

Wycieczka autokarowa do Balcziku - jednego z najbardziej urokliwych miasteczek bułgarskich. Jest on nazywany „Białym Miastem Morza Czarnego” ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Głównym punktem programu będzie zwiedzanie malowniczego, położonego na brzegu morza kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii. Podziwiać w nim można m.in. piękne budowle, a także rezerwat kaktusów i róż.
Jak się bawić, to tylko w gorącym, bałkańskim stylu. Będzie można przekonać się o tym biorąc udział w niepowtarzalnym wieczorze bułgarskim. Nie zabraknie specjałów lokalnej kuchni i typowo bułgarskich napojów oraz występów. Cena ok. 48 EUR.
JEEP SAFARI - (1/2 dnia)

Wycieczka zapewniająca mnóstwo adrenaliny, będąca wspaniała zabawa dla całej rodziny. Wyjazd z hotelu w godz. 9- 10, jeepami z napędem 4x4 w góry bałkańskie. Jazda jeepami po trudnym terenie, leśnych ścieżkach i pagórkach. Wycieczka również dla hoteli w Słonecznym Brzegu. Cena ok. 36-43 EUR/os.
Przyroda
ZACISZE W PARKU PRZYRODNICZYM ZŁOTE PIASKI
Idealne schronienie dla osób poszukujących wytchnienia od plażowego lenistwa. Park Przyrodniczy Złote Piaski leży w bezpośrednim sąsiedztwie kurortu. Po zaledwie kilkunastu minutach spaceru od Grand Hotelu Hermitage otoczy nas gęsta, żywa zieleń, a dobiegający zewsząd szum wielkiego kurortu zniknie. Na terenie parku można wędrować wyznaczonymi szlakami. Około 90% z 13,2 km2 stanowią tutaj drzewa i krzewy!
Relaks
PORA NA ZABAWĘ

Kurort Złote Piaski oferuje niezliczoną liczbę znakomitej klasy klubów, pubów, dyskotek. Lokale o tak „gorących” nazwach jak: Roxy Disco, Arrogance Disco czy Papaya zapewnią wspaniałą atmosferę oraz przepyszne drinki, a wisienką na torcie jest znakomita muzyczna oprawa! Na nudę zatem nie można narzekać!
WSZYSTKO CZEGO DUSZA ZAPRAGNIE

Nadmorska promenada to serce Złotych Piasków! Miejsce tętni życiem 24 godziny na dobę. Tutaj znajdziecie wypożyczalnie, sklepy, bary oraz restauracje.
NIEBIAŃSKIE PLAŻE

Turyści kochają Złote Piaski za szerokie, piękne plaże pokryte drobnym piaskiem. To wymarzone miejsce na korzystanie z kąpieli słonecznych.
CZAS NA PLAŻOWANIE W ALBENIE!

Plaża w Albenie jest szeroka i piaszczysta, więc czas spędzony tutaj na opalaniu to czysta przyjemność! Dzieci mogą bawić się swobodnie i bezpiecznie, gdyż zejście do morza jest łagodne i długo nie przekracza głębokości 150 cm.
Zwiedzanie
KLASZTOR Z XIV-WIEKU
Zobacz na własne oczy Monaster Aładża! Nadzwyczajna skała, wysoka na ok.30 metrów, skrywa w sobie dwa poziomy wykutych w skale pomieszczeń. Znajdowały się tutaj niegdyś cele, w których spali zakonnicy, sala modlitewna, dwie cerkiewki, kaplica, krypta, kuchnia i jadalnia. Połączone korytarzami i kamiennymi schodami robią niesamowite wrażenie! Katakumby z I i II wieku, również wykute w skale, są oddalone ok. 800 metrów od klasztoru.
Z dziećmi
ROZRYWKA DLA NAJMŁODSZYCH
Lunapark w Albenie gwarantuje wspaniałą zabawę dzieciom. Wachlarz atrakcji jest duży – do wyboru dyskoteka, dmuchana trampolina, tor kartingowy i mini-kolejka. Z myślą o maluchach organizowane są również konkursy oraz przedstawienia teatrzyku lalkowego.
Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów

Inne

BUŁGARIA
informacje ogólne

Waluta
LV - Bułgarska Lewa. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieją miejsca w których można wymienić dolary i euro.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Jest mile widziane również przez osoby sprzątające pokoje w hotelach.

Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Bułgarii na podstawie dowodu osobistego.

Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.

Orientacyjne ceny
Obiad od 10 LV woda 1.5 l - 1-2 LV piwo w barze od 1.5-3 LV kawa w kawiarni od 1 LV.

Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.35 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.

Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całej Bułgarii. Rozmowy lokalne są tanie. Od czerwca 2017r nie ma opłat roamingowych w UE.
W regionie

Albena
Kurort idealny dla rodzin z dziećmi, położony na olbrzymim terenie otoczony lasem i zielenią. Funkcjonuje jako miasteczko turystyczne więc wszystkie atrakcje są dostępne niezależnie od tego w którym hotelu jest sie zakwaterowanym. Plaża piękna, szeroka i z białym drobnym piaskiem oferuje leżaki i parasole dla każdego klienta bezpłatnie. Jest ona na tyle duża, że nigdy nie bywa zatłoczona i posiada niebeską flagę świadczącą o czystości wody i plaży. Po całym terenie kursuje kolejka turystyczna dowożąca w każde miejsce. Znajduje się tu świetne zaplecze rekreacyjne i sportowe oraz wiele atrakcji dla najmłodszych. Teren tonie w zieleni, a hotele położone są w ogrodach w otoczeniu drzew lub na samej plaży. To idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, najlepsze na Bułgarskiej Riwierze.

Złote Piaski
Wspaniała, piaszczysta plaża dająca nieograniczone możliwości spędzenia urlopu aktywnie, świetnie wyposażone centra, wypożyczalnie i obiekty sportowe. Hotele na każdą kieszeń i turyści z całej Europy. Życie nocne zadowoli wszystkich spragnionych tanecznych szaleństw i wakacyjnych rozrywek.

Słoneczny Brzeg
To najwieksza i najstarsza turystyczna miejscowość na bułgarskim wybrzeżu. Wzdłuż 6 -kilometrowej plaży znajduje się bardzo wiele hoteli oraz wszelkich turystycznych atrakcji. Hotele specjalizują się w obsłudze rodzin z dziećmi więc wiele hoteli posiada liczne udogodnienia dla najmłodszych. Plaża łagodnie opada do morza i jest bezpieczna nawet dla tych którzy nie umieją pływać.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Łodzi, Wrocławia, Gdańska, Poznania, Krakowa, Lublina, Bydgoszczy. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: : stronie operatora.
"

Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Bułgarii trwa od połowy czerwca do połowy września.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Havana to hotel usytuowany w centrum miejscowości Złote Piaski ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, w spacerowej odległości od przepięknej, piaszczystej plaży. Polecamy głównie osobom nastawionym na aktywny wypoczynek oraz rozrywkę i życie nocne, chcącym korzystać z atrakcji kurortu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum kurortu Złote Piaski, niedaleko długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • przestronne pokoje, wyżywienie w opcji All Inclusive
  • sporty wodne na plaży, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Varna

OPIS

Świetne miejsce dla wszystkich, którzy chcą wypocząć w komfortowych warunkach a także odkrywać uroki tętniącego życiem miasteczka. Do długiej, piaszczystej plaży jest zaledwie klika minut spacerem. Koneserom pięknych wnętrz przypadną do gustu eleganckie, nowocześnie urządzone pokoje. Przy tarasowo położonych basenach można odpocząć w cieniu bujnej roślinności. Najmłodsi mają do dyspozycji brodzik i plac zabaw. Łasuchów i smakoszy lokalnych drinków ucieszy opcja AII Incusive.

lokalizacja

600 m od Złotych Piasków, 30 km od lotniska w Warnie. Hotel usytuowany na powierzchni: 3000 m2.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

2001 r. Odnowiony w 2016 r.Na terenie hotelu: restauracja, bary (2), sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), basen odkryty.

internet

- Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

500 m od hotelu, publiczna, piaszczysta, dojście do plaży promenadą. Płatne: parasole, leżaki.

pokoje

Zlokalizowane w 1 budynku:- budynek główny (liczba pięter: 15, liczba wind: 2)Typy pokoi:- pokoje standardowe (z balkonem lub bez) dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

- restauracja główna, bary (2)

śniadanie

- śniadanie (08:00-10:30)

śniadanie i obiadokolacja

- śniadanie (08:00-10:30), obiadokolacja (18:30-21:00)All Inclusive(10:00-22:00)- śniadanie (08:00-10:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00)- przekąski (10:30-16:30), podwieczorek (10:30-16:30) - wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

z myślą o dzieciach

- brodzik- plac zabaw- łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

- tenis stołowy

dodatkowe informacje

Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w danym obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. wyposażenie pokoju, serwis plażowy, serwis posiłków.Prosimy o sprawdzenie szczegółowych informacji związanych z pobytem: https://www.coraltravel.pl/bezpieczne-podrozowanie/#hotelInformacje na temat przepisów wjazdowych do poszczególnych krajów dostępne są pod linkiem: https://www.coraltravel.pl/bezpieczne-podrozowanie.

Aktualizacja opisu

14.09.2022 16:04

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Havana to hotel usytuowany w centrum miejscowości Złote Piaski ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, w spacerowej odległości od przepięknej, piaszczystej plaży. Polecamy głównie osobom nastawionym na aktywny wypoczynek oraz rozrywkę i życie nocne, chcącym korzystać z atrakcji kurortu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum kurortu Złote Piaski, niedaleko długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • przestronne pokoje, wyżywienie w opcji All Inclusive
  • sporty wodne na plaży, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Bułgaria/Złote Piaski

Informacje ogólne

Hotel położony miejscowości Złote Piaski (w centrum. Nowoczesny obiekt, jedenastopiętrowy (winda), oferuje 128 pokoi (111 standardowych i 17 suite). W pobliżu hotelu znajdują się liczne sklepy, bary, restauracje i dyskoteki. Dogodny dojazd do Varny komunikacją lokalną (w pobliżu przystanek autobusowy) lub taksówką. Plaża piaszczysta, szeroka, 600 m od hotelu (przejście ulicę) - plaża odznaczona Błękitną Flagą; leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Udogodnienia

- recepcja, lobby, lobby bar, sejf w recepcji dodatkowo płatny - Basen zewnętrzny - leżaki i parasole bezpłatnie - Plac zabaw dla dzieci  - restauracja główna, bar - siłownia w cenie - Kasyno, klub nocny - WIFI  - bezpłatne w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Pokoje

Standardowe - dwuosobowe (możliwość 1 dostawki) z łazienką (prysznic, WC, suszarka do włosów). Wyposażenie: klimatyzacja, telewizja satelitarna, telefon, mini bar (dodatkowo płatny), balkon.

Wyżywienie

ALL INCLUSIVE: śniadania, obiady, kolacje, napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole

Informacje doatkowe

Parking płatny dodatkowo ok 5 EUR (bez możliwości wcześniejszej rezerwacji)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Rego- Bis

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Havana to hotel usytuowany w centrum miejscowości Złote Piaski ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, w spacerowej odległości od przepięknej, piaszczystej plaży. Polecamy głównie osobom nastawionym na aktywny wypoczynek oraz rozrywkę i życie nocne, chcącym korzystać z atrakcji kurortu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum kurortu Złote Piaski, niedaleko długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • przestronne pokoje, wyżywienie w opcji All Inclusive
  • sporty wodne na plaży, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

****Bułgaria/Warna

ATUTY

leżaki i parasole przy basenieAll InclusiveWiFizabiegi SPA

NASZYM ZDANIEM

Hotel oferuje liczne udogodnienia dla turystów m.in. są to liczne zabiegi SPA (za dodatkową opłatą), dostepne są również inne atrakcje typu sauna, łaźnia turecka, jacuzzi. W hotelu skorzystać można z leżaków i parasoli, które umiejscowione są przy basenie, a także w ogólnodostępnych miejscach z WiFi. Urozmaiceniem pobytu w Złotych Piaskach będzie na pewno wyżywienie All Inclusive.

POŁOŻENIE

ok 400 m plażaok 700 m centrum miejscowości Złote Piaskiok 5 km Monastyr Aładżaok 8 km Święty Konstantyn i Helenaok 10 km Rezerwat Pobiti Kamyniok 19 km centrum miejscowości Warnaok 28 km lotnisko Warna (VAR)

PLAŻA

Plaża znajduje się ok 400 m od hotelu, plaża jest publiczna i piaszczysta. Serwis plażowy za dodatkową opłatą.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Bezpłatnie: 2 baseny odkryte, leżaki i parasole przy basenie, fitness, WiFi.Dodatkowo płatne: łóżeczko dla dziecka, masaże, zabiegi Spa - sauna, łaźnia turecka, łaźnia parowa, jaccuzi, pomoc medyczna, usługi pralnicze, room service, kantor, wypożyczalnia samochodów, parking.

DLA DZIECI

Łóżeczko dla dziecka (płatne), krzesełka do karmienia w restauracjach, część dla dzieci w odkrytym basenie, plac zabaw dla dzieci.

POKOJE

Zakwaterowanie: 14:00Wykwaterowanie: 11:30DOUBLE SEA VIEW: o powierzchni ok 20 m2, przeznaczony dla maksymalnie 3 gości. W pokoju znajdują się pojedyncze lub podwójne łóżko, dostawka, łazienka z prysznicem lub wanną, balkon.DOUBLE PARK VIEW: o powierzchni ok 22 m2, przeznaczony dla maksymalnie 4 gości. W pokoju znajduje się łóżko pojedyncze lub podwójne, dostawka, łazienka z prysznicem, balkon.DOUBLE / SINGLE ECONOMY: o powierzchni ok 18 m2, przeznaczony dla maksymalnie 2 gości. W pokoju znajduje się łóżko pojedyncze lub dwa łóżka pojedyncze, łazienka z prysznicem lub wanną, pokoje nie posiadają balkonu.Wszystkie pokoje posiadają klimatyzację, TV, telefon, mini bar (płatny), sejf (płatny), suszarkę do włosów.Hotel posiada pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych.

WYŻYWIENIE

All InclusiveŚniadanie (08:00-10:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00).Bar lobby (10:00-22:00).Bar przy basenie (10:00-18:00).Przekąski (10:30-12:00 - 15:00-17:00).

DODATKOWE INFORMACJE

Zwierzęta nie są akceptowane.

CENA ZAWIERA

- Przelot samolotem rejsowym (linie Ryanair lub Wizzair) - w podstawowej taryfie - z wybranego lotniska w Polsce do Bułgarii lub przelot samolotem czarterowym (Wrocław, Rzeszów - oznaczone jako "czarter z bagażem")- Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą- Transfer autokarem (tzw shuttle busem) na trasie lotnisko - hotel - lotnisko- Ubezpieczenie podstawowe obejmujące: ubezpieczenie od zachorowania w następstwie epidemii, KL do 30 000 EUR, NNW do 3 000 EUR, bagaż podróżny 200 EUR, ubezpieczenie od chorób przewlekłych- Całodobowy telefon alarmowy do biura Rego-Bis w Polsce- Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny- Opłatę na Turystyczny Fundusz Pomocowy- Podatek Vat marża- Dla lotów na połączeniach rejsowych/liniowych realizowanych liniami Ryanair mały bagaz podręczny o maksymalnych wymiarach 40x20x25 cm (do umieszczenia w kabinie pod fotelem)- Dla lotów na połączeniach rejsowych/liniowych realizowanych liniami Wizzair mały bagaz podręczny o maksymalnych wymiarach 40x30x20 cm (do umieszczenia w kabinie pod fotelem)- Dla lotów czarterowych bagaż poręczny 5 kg oraz rejestrowany 20 kg

CENA NIE ZAWIERA

- Podatku lokalnego- Opieki polskiego rezydenta- Wycieczek fakultatywnych- Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie,BAGAŻ RYANAIR W DWIE STRONY (10kg) - 300 ZŁBAGAŻ RYANAIR W DWIE STRONY (20KG) - 450 ZŁBAGAŻ WIZZ SEZ. (10kg) - 450 ZŁBAGAŻ WIZZ SEZ. (20kg) - 650 ZŁBAGAŻ WIZZ SEZ. (32kg) - 700 ZŁUwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena może być wyższa - wyliczana według aktualnie obowiązującej taryfy.Istnieje również możliwość wykupienia rezerwacji miejsc obok siebie w samolocie w 2 strony od osoby, ceny prezentują się następująco:REZERWACJA MIEJSC OBOK SIEBIE W SAMOLOCIE WIZZAIR i RYANAIR - 180 ZŁ

OBOWIĄZKOWE OPŁATY

Taksa klimatyczna + opłata meldunkowa 10 EUR/os. płatne obowiązkowo raz na pobyt 

REZERWACJE "DO POTWIERDZENIA"

Oferty wakacji w Bułgarii podlegają innym zasadom zakładania rezerwacji (szczegóły poniżej), zaliczkowania oraz nie są objętę aktualną promocją.Rezerwacje, w których przelot oparty jest na samolocie rejsowym/liniowym po założeniu muszą zostać potwierdzone przez Organizatora. Warunkiem potwierdzenia takiej rezerwacji jest wpłata zaliczki (29% wartości ceny imprezy) w momencie założenia rezerwacji. Cena ofert z przelotem samolotem rejsowym/liniowym uzależniona jest od AKTUALNEJ ceny przewoźnika, zatem może ulec zmianie w trakcie zakładania lub w momencie potwierdzania przez Organizatora rezerwacji. W sytuacji, gdy pojawią się wyżej opisane różnice w cenie, Organizator będzie się kontaktował z Klientem lub Agentem w celu potwierdzenia akceptacji nowej ceny.WAŻNE: prosimy o uważne sprawdzanie podawanych danych osobowych - wszelkie, nawet kosmetyczne zmiany danych Klienta w przypadku rezerwacji ofert opartych o samoloty rejsowe są płatne.

WAŻNE INFORMACJE DOTYCZĄCE PRZEPISÓW WJAZDOWYCH

Podróż do Bułgarii, która jest krajem członkowskim Unii Europejskiej wymaga od podróżnych z Polski jednego z poniższych dokumentów:- dowód osobisty- paszport lub paszport tymczasowyWymagana ważność w dniu powrotu z Bułgarii.Obowiązek posiadania ważnego dokumentu dotyczy również dzieci.

DOKUMENTY DO REZERWACJI

Rezerwacje na tzw. dynamicznym pakietowaniu" w oparciu o przeloty liniami rejsowymi Ryanair lub Wizzair wymagają posiadania przez Klientów następujących dokumentów podróży: - wydrukowanych kart pokładowych na przeloty z Polski liniami Ryanair lub Wizzair - wysyłane mailowo do klienta/agenta na 24h przed wylotem,- vouchera na hotel i transfer (w formie papierowej lub elektronicznej)- numeru polisy dosyłanej w mailuWszystkie dokumenty wysyłane są mailowo na podany w rezerwacji adres: agenta/klienta na dzień przed wylotem.

GODZINY PRZELOTÓW

Przy przelotach liniami Wizzair lub Ryanair, dokumentami potwierdzającymi aktualne godziny przelotów są karty pokładowe wysyłane nie wcześniej niż na 48h przed planowanym lotem z Polski oraz lotem powrotnymW przypadku istotnych zmian w godzinach przelotów, następujących po przekazaniu kart, Klient/Agent otrzyma informację z korektą godzin droga mailową.Przy przelotach czarterowych, godziny przelotów podane są w systemie. 

ZASADY WJAZDU - COVID

Osoby podróżujące z Polski do Bułgarii nie muszą posiadać certyfikatu Covid potwierdzającego szczepienie lub statusu ozdrowieńca.Osoby niezaszczepione nie mają obowiązku przedstawiania testu po przyjeździe na terytorium Bułgarii, nie ma również konieczności wypełniania formularza typu Travel Health.

SKŁADKA NA TURYSTYCZNY FUNDUSZ POMOCOWY

Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP) został utworzony na podstawie ustawy z dnia 2 marca 2020, o szczególnych rozwiązaniach związanych z zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem COVID - 19, innych chorób zakaźnych oraz wywołanych nimi sytuacji kryzysowych (Dz. U. z 2020 r. poz 1842 z późn. zm.).- składka TFP  jest obowiązkowa- składka TFP jest naliczana od każdego podróżnego biorącego udział w imprezie turystycznej- składka TFP nie podlega zwrotowiSkładka TFP dotyczy imprez samolotowych na czarterach i samolotach rejsowych/liniowych, imprez autokarowych, objazdów, obozów młodzieżowych, imprez z dojazdem własnym (z wyłączeniem imprez typu ekspress).

WAŻNE INFORMACJE

Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.Prosimy o zapoznanie się z przepisami wjazdowymi dotyczącymi danego kraju.Informacja dla podróżujących z dziećmi do lat 18 - Potrzebna jest pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej za granicę. Dokument powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką się znajduje podczas wyjazdu. Dokument jest także wymagany, jeśli z dzieckiem podrózuje tylko jeden z opiekunów, a drugi nie bierze udziału w wycieczce.W przypadku transferu do niektórych hoteli, ze względu na brak możliwości podjechania autokaru pod wejście, wysadzenie i odbiór klientów może mieć miejsce w pewnej odległości od obiektu.


Ambit Tour

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Havana to hotel usytuowany w centrum miejscowości Złote Piaski ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, w spacerowej odległości od przepięknej, piaszczystej plaży. Polecamy głównie osobom nastawionym na aktywny wypoczynek oraz rozrywkę i życie nocne, chcącym korzystać z atrakcji kurortu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum kurortu Złote Piaski, niedaleko długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • przestronne pokoje, wyżywienie w opcji All Inclusive
  • sporty wodne na plaży, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Bułgaria / Złote Piaski

Kurort

Złote Piaski - perła bułgarskiego wybrzeża czarnomorskiego. Unikalne połączenie wspaniałej roślinności, cudownych krajobrazów i terenów sportowych. Znajdują się ok. 15 km od Varny, jednego z największych miast kraju. Średnia temperatura powietrza latem wynosi 28o C, a wody morskiej 24o C. Do atrakcji tego centrum urlopowego należą tętniące życiem kluby, bary i kawiarnie. Turyści, którzy chcieliby aktywnie spędzić czas mogą grać tu w tenisa, mini golfa, popływać na desce surfingowej, rowerach i skuterach wodnych. Na dzieci czeka Aqua Park, kolejki oraz nadmuchiwane pałace i dziecięce ośrodki sportowe. Złote Piaski zostały uhonorowane prestiżową nagrodą ekologiczną "Blue Flag".

Położenie

Hotel usytuowany w zachodniej części Złotych Piasków, zaledwie 350 m od centrum z licznymi sklepami oraz miejscami rozrywek. W pobliżu znajduje się Aqua Park. Dogodne połączenia autobusowe z Varną. Odległość od lotniska w Varnie ok. 15 km.

Plaża

Pokryta drobnym, złocistym piaskiem, długa na około 3,5 km, szeroka miejscami do 100 m. Odległość od hotelu ok. 350 m. Leżaki i parasole odpłatnie.

Hotel

Budynek 15-piętrowy, dysponuje 128 komfortowo wyposażonymi pokojami. Do dyspozycji gości - recepcja, lobby, 2 windy, 2 baseny. Bary i restauracje - restauracja główna, lobby bar, bar przy basenie. Usługi odpłatne - kasyno, kantor, centrum SPA, sejf, mini-bar w pokoju, parking.

Internet

Wi-Fi w holu hotelu bezpłatnie, punkt internetowy odpłatnie.

Zakwaterowanie

Pokoje 1-os., 2-os. z możliwością 1 dostawki (z fotelem rozkładanym), urządzone nowocześnie i komfortowo. Wyposażenie - łazienka (wanna, suszarka do włosów, WC, umywalka), klimatyzacja, telefon, telewizja kablowa, mini-bar, balkon.

Sport i rozrywka

Do dyspozycji gości - stół do tenisa, odpłatnie - kasyno w hotelu, bogata oferta rozrywek wodnych przy plaży (np. windsurfing, rowery wodne, skutery, spadochron, banan).

Dla dzieci

Oddzielny basen, wysokie krzesełka w restauracji, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka od 0-2 lat (płatne ok. 2,50 euro/dzień, wymagana wcześniejsza rezerwacja).

Baseny

2 baseny (dla dorosłych i dla dzieci). Bezpłatne leżaki i parasole.

All Inclusive

Kuchnia bułgarska i międzynarodowa. Śniadanie, obiad, kolacja. Alkohole bułgarskie oraz napoje bezalkoholowe - lobby bar (10:00-21:30), bar przy basenie (10:00-16:30). Przekąski, lody, owoce - lobby bar (10:30- 16:30).

Cena zawiera

Zakwaterowanie, taksę klimatyczną, wyżywienie w/g oferty, opiekę rezydenta, ubezpieczenie NNW, KL, bagaż w TU Europa, przelot samolotem charterowym w 2 strony, opłaty lotniskowe, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, gwarancję niezmienności ceny.

Dodatkowo płatne

Wycieczki fakultatywne, ubezpieczenie od rezygnacji, chorób przewlekłych.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ambit Tour, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Bułgarii. Jest biurem podróży z długą, dwudziestopięcioletnią tradycją – tysiące zadowolonych klientów są potwierdzeniem wysokiej jakości usług i oferty dopasowanej do oczekiwań turystów.

Świetna, wieloletnia znajomość bułgarskiego rynku turystycznego, dobre relacje z kontrahentami, doświadczenie i wysokie kwalifikacje personelu umożliwiają utrzymanie oferty na bardzo wysokim poziomie, zarówno dla klientów indywidualnych jak i dla grup zorganizowanych. W ofercie Biura Podróży Ambit Tour znajdują się znane, lubiane i sprawdzone hotele w opcji all inclusive, idealne na rodzinny wypoczynek czy wakacje we dwoje. Dostępne są także nietypowe długości pobytów - nawet 20 dni wakacji!

Biuro jest członkiem Krakowskiej Izby Turystyki i Izby Turystyki Rzeczypospolitej Polskiej. Ambit Tour został wpisany do Rejestru Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych Marszałka Województwa Małopolskiego pod numerem Z/3/2016. Posiada Gwarancję Ubezpieczeniową dla Touroperatorów w AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Havana to hotel usytuowany w centrum miejscowości Złote Piaski ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, w spacerowej odległości od przepięknej, piaszczystej plaży. Polecamy głównie osobom nastawionym na aktywny wypoczynek oraz rozrywkę i życie nocne, chcącym korzystać z atrakcji kurortu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum kurortu Złote Piaski, niedaleko długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • przestronne pokoje, wyżywienie w opcji All Inclusive
  • sporty wodne na plaży, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Bułgaria/Złote Piaski

Opis

Idealne miejsce dla szukających komfortowego wypoczynku i interesującego nocnego życia, Kasyno działające na terenie hotelu, zapewnia wieczory pełne emocji, Smaczne dania kuchni lokalnej i międzynarodowej dostępne w pięknie urządzonej restauracji, Basen z tarasem i wyznaczonym miejscem dla dzieci,

Lokalizacja

w Złotych Piaskach, ok. 350 m od plaży, ok. 300 m od centrum, ok. 25 km od lotniska.

Wyposażenie

liczba pokoi - 128, restauracje - 1, bary - 3, windy - 2, baseny odkryte - 1, recepcja 24h, lobby bar, bar przy basenie, sejf (płatny), room service (płatny), lobby, internet bezprzewodowy w lobby (bezpłatny), internet (płatny), kasyno, parking (płatny), tawerna, wymiana walut, sklep z pamiątkami, internet bezprzewodowy (płatny), brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

parasole i leżaki bezpłatne, ręczniki (depozyt); brodzik dla dzieci, baseny odkryte.

Pokoje

klimatyzacja centralnie sterowana (bezpłatnie), telewizja satelitarna, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną,lodówka.

Plaża

piaszczysta, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport i fitness

masaże (płatne), jacuzzi (płatne), sauna (płatna), łaźnia turecka (płatna), centrum fitness (płatne), SPA (płatne).

Dla dzieci

plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko dla dzieci (płatne), brodzik dla dzieci.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

All Inclusive

sniadanie (8-10.30), lunch (12.30 - 14.30), kolacja (18.30-21.00), lobby bar (10.00-22.00), snacki (10.30-12.00 i 15.00-17.00).

Cena zawiera

Przelot, zakwaterowanie w wybranym hotelu, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, bagaz glowny 20 kg i bagaz podreczny

Obsługa na miejscu

Opieka polskiego przedstawiciela - spotkanie na lotnisku w dniu przylotu, spotkanie informacyjne w hotelu (zgodnie z informacja w kopertach powitalnych otrzymanych na lotnisku), dyżur (zgodnie z informacja w hotelu), kontakt telefoniczny w trakcie pobytu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Havana to hotel usytuowany w centrum miejscowości Złote Piaski ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, w spacerowej odległości od przepięknej, piaszczystej plaży. Polecamy głównie osobom nastawionym na aktywny wypoczynek oraz rozrywkę i życie nocne, chcącym korzystać z atrakcji kurortu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum kurortu Złote Piaski, niedaleko długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • przestronne pokoje, wyżywienie w opcji All Inclusive
  • sporty wodne na plaży, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUŁGARSKA

****KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS: SF4Położenie:*    Hotel znajduję się 300 m od centrum Złoty Piasków, 25 km od lotniska.PLAŻA:*    Znajduje się 500 metrów od piaszczystej plaży publicznej. Serwis plażowy płatny.ZAKWATEROWANIE:*    128 pokoi odnowionych w 2015 roku;*    Typy pokoi: pokoje standardowe o wielkości ok. 25 m2;*    Wyposażenie: klimatyzacja, telefon, TV, łazienka z WC, suszarka do włosów, lodówka, czajnik, balkon, Internet Wi-Fi (bezpłatny).RESTAURACJE I BARY:*    Restauracja główna;*    2 bary: (lobby bar, bar przy basenie) Wyżywienie:*    All Inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w godzinach 15.00-17.00; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w hotelowych barach w godz. 10:00-24:00.SPORT I ROZRYWKA:*    Basen zewnętrzny;*    Odpłatnie: masaże, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, tenis stołowy, zabiegi spa, sporty wodne na plaży. DLA DZIECI:*    Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko dla niemowląt (płatne). POZOSTAŁE UDOGODNIENIA:*    Wypożyczalnia samochodów, sklep, sejf (płatny), wymiana walut, bezprzewodowy dostęp do Internetu Wi-Fi w pobliżu recepcji, parking (płatny), kasyno.NASZYM ZDANIEM:*    Położony w spokojniejszej części resortu Hotel Havana, oferuję podstawową wersję wyżywienia all inclusive, atrakcyjny stosunek jakości do ceny, bliskość centrum oraz kasyno tuż obok. Hotel dla ludzi w każdym wieku.STRONA INTERNETOWA:*    www.casino-hotel-havana.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Havana to hotel usytuowany w centrum miejscowości Złote Piaski ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, w spacerowej odległości od przepięknej, piaszczystej plaży. Polecamy głównie osobom nastawionym na aktywny wypoczynek oraz rozrywkę i życie nocne, chcącym korzystać z atrakcji kurortu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum kurortu Złote Piaski, niedaleko długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • przestronne pokoje, wyżywienie w opcji All Inclusive
  • sporty wodne na plaży, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Usytuowany w centrum kurortu Złote Piaski, położony w bliskim sąsiedztwie Parku Wodnego. W pobliżu hotelu znajdują się liczne sklepy, bary, restauracje i dyskoteki.

PLAŻA

Piaszczysta, szeroka, 400m od hotelu (przejście przez ulicę); wyróżniona Błękitną Flagą. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Brak ręczników plażowych.

HOTEL

Kategoria lokalna 4* Nowoczesny 11-piętrowy obiekt hotelowy z kasynem. Polecany dla aktywnych turystów szukających dobrej zabawy.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Ogólne i usługi: recepcja, sejf w recepcji (za opłatą), punkt wymiany walut, kasyno, fryzjer, salon piękności, pralnia, wypożyczalnia samochodów i parking. Hotel akceptuje karty kredytowe American Express, Euro/MasterCard, Visa. Restauracje i bary: restauracja główna, lobby bar, tawerna, bar przy basenie.

INTERNET

Punkt internetowy odpłatnie, bezpłatne Wi-Fi w lobby.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: basen odkryty, leżaki i parasole przy basenie, tenis stołowy. Odpłatnie: centrum Spa, masaże, fitness, sauna, sporty wodne na plaży.

DLA DZIECI

Brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamowienie i za opłatą (ok. 5 leva za dzień).

ZAKWATEROWANIE

Hotel oferuje 128 wygodnych pokoi. Pokój typu Standard: przestronne, z możliwością zakwaterowania  maks. 2+2. Wyposażenie: łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, łazienka (prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, TV, telefon, minibar (odpłatnie). Większość pokoi z balkonami.

WYŻYWIENIE

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, kawa, herbata, ciastka, lody, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 10.00-22.30 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych i wysokojakościowych napojów alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych i energetycznych.

INFORMACJE DODATKOWE

www.havana.bg HolidayCheck: średnia ocen 4.5

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, opłaty lotniskowe i transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: obowiązkowej opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu), dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Bułgarii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Havana to hotel usytuowany w centrum miejscowości Złote Piaski ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, w spacerowej odległości od przepięknej, piaszczystej plaży. Polecamy głównie osobom nastawionym na aktywny wypoczynek oraz rozrywkę i życie nocne, chcącym korzystać z atrakcji kurortu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum kurortu Złote Piaski, niedaleko długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • przestronne pokoje, wyżywienie w opcji All Inclusive
  • sporty wodne na plaży, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

.

Położenie

.

Wyposażenie

.

Pokoje

.

Wyżywienie

All Inclusive - 

Sport i rozrywka

.

Dla dzieci

Łóżeczko dla niemowlaka 5BGN/dzień (na zapytanie).

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

Aktualizacje COVID-19

Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Mapa Hotelu Havana
Filmy hotelu Havana:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Havana
https://youtu.be/L5sx0r8uoNA

Opinie o Hotelu Havana

Havana - możliwości zakwaterowania:

double or twin standard room sea view with balcony double sea view
twin economy room single economic
twin economy room twin economic
double or twin standard room with balcony double front park view
double or twin standard room with balcony double front park view 1+1 /1+2
1 os. pokoj standardowy
2 os. Pokój Standard SV
2 os. pokoj standardowy
double room with balcony double front park view 1+1 /1+2
twin economy room twin economic
pokój dwuosobowy standard z widokiem na morze z balkonem double sea view
twin economy room single economic
double room with balcony double front park view

Havana - Możliwości wyżywienia:


Havana - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Havana? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00