cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Esperanto, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Esperanto, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Esperanto, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Esperanto, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Esperanto, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Esperanto, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Esperanto, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Esperanto, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Esperanto, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Esperanto, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Esperanto, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Esperanto, Słoneczny Brzeg
1 / 12
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
31.08 - 01.09
już od 55 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.09 - 22.09
już od 41 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Esperanto
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Esperanto
star 3

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Esperanto:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 31 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 września 2019

Hotel Esperanto w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1 km od centrum Nessebaru
  • ok. 150 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

Wyposażenie

  • winda
  • taras
  • Wi-Fi
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, za opłatą 
  • pralnia

karty

hotel nie akceptuje kart kredytowych

Liczba pokojów

76

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dla dzieci

  • wydzielona część basenu dla dzieci
  • łóżeczko dla dzieci: na zapytanie

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1
  • 2 os.
  • TV
  • wanna lub prysznic
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • balkon
  • klimatyzacja
  • sejf: za opłatą
  • lodówka
  • TV
  • prysznic
  • WC

Wyżywienie

Pełne wyżywienie
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • Dwa posiłki plus
  • śniadanie: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • Śniadania
    • w formie bufetu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja
  • restauracja: a la carte

  • bary i inne: 2

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    3*

    REGION

    Burgas

    kategoria hotelu

    3*

    kategoria lokalna hotelu

    3*

    Data otwarcia

    1988 r. Odnowiony w 2012 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, bar i basen odkryty.

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne

    plaża

    150 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki, materace - płatne.

    pokoje

    Wyposażone są w klimatyzację centralną, minilodówkę (pusta), sejf (płatny), łazienkę (wanna lub prysznic, suszarka, WC), telefon, TV, balkon. Typy pokoi: pokoje standardowe

    Wyżywienie

    restauracja, bar

    śniadanie

    Formuła zawiera:śniadanie, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

    śniadanie i obiadokolacja

    Formuła zawiera:śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

    śniadanie, obiad i kolacja

    Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

    z myślą o dzieciach

    brodzik, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    płatne

    masaż, sauna, bilard, salon gier

    Aktualizacja opisu

    19.07.2017 17:22

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi Serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Słoneczny Brzeg, Bułgaria

    Opis hotelu

    Hotel emanuje jasną i pogodną atmosferą, która pozwoli gościom po prostu cieszyć się i zrelaksować podczas pobytu w hotelu. Położony w pobliżu plaży, 3 km od Słonecznego Brzegu, 3,5 km od parku rozrywki, 4 km od Starożytnego Teatru, 4,5 km od Kościoła Świętej Zofii i 25 km od lotniska w Burgas.

    Udogodnienia i serwisy zawierają: restaurację, bar, basen, sejf w recepcji (płatny), bezprzewodowy Internet, windę i całodobową recepcję.

    Pokoje wyposażone są w: telefon, TV, minibar (płatny), klimatyzację, bezprzewodowy Internet (płatny), balkon/taras i łazienkę.

    Informujemy, że niektóre z powyższych udogodnień mogą być niedostępne z uwagi na warunki pogodowe i sezonowe.

    Adres: Słoneczny Brzeg, 8240 Bułgaria.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann HIT

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Słoneczny Brzeg, Bułgaria

    Położenie

    do centrum z deptakiem i promenadą ok. 3 km. Restauracje i bary w pobliżu. Przed hotelem przystanek kolejki turystycznej kursującej po kurorcie. Lotnisko Burgas oddalone o ok. 25 km.

    Plaża

    ok. 150 m do szerokiej i piaszczystej plaży w Słonecznym Brzegu. Leżaki i parasole na plaży publicznej za opłatą.

    Wyposażenie

    wybudowany w 2008 r. hotel oferuje naszym Gościom 68 pokoi, rozmieszczonych na 6 piętrach, 2 windy. Lobby z recepcją i sejfami (za opłatą), restauracja, restauracja a'la carte (za opłatą), bar, minimarket, mała sala konferencyjna (30-100 os.). Basen ze słodką wodą, taras do opalania i bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie gratis.

    Kategoria lokalna

    3 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    nowocześnie i funkcjonalnie wyposażone Pokoje dwuosobowe (1-2A): ok. 20 m, klimatyzacja, TV sat, lodówka, balkon. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje - wariant ekonomiczny (2S). Apartamenty (2-3C): przestronny pokój dzienny i osobna sypialnia ok. 50 m; poza tym wyposażone jak pokoje 2A.

    Dzieci

    zintegrowany brodzik. Łóżeczko dla dzieci do 2 lat za opłatą (ok 5 BGN/dzień).

    Dostęp do internetu

    WI-FI w lobby gratis, terminal internetowy za opłatą.

    Sport

    za opłatą: sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

    Wyżywienie

    Ze śniadaniem lub dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

    Wcześniej = taniej

    do 29.02.16 20% zniżki, 1.03-31.03.16 15% zniżki, 1.04-31.05.16 10% zniżki.

    Dni gratis

    7 = 5, 14 = 10 w terminach 20.05-14.06.16, 5.09-1.10.16, 7 = 6, 14 = 12 w terminie 15.06-25.06.16.

    Dla singli

    1A=2A bez dopłaty w terminach 20.05-15.06.16, 4.09-1.10.16.

    Dla dzieci

    2-14 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

    Polecamy

    • nowoczesny hotel
    • w pobliżu ładnej, piaszczystej plaży


    Mapa Hotelu Esperanto
    Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
    Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
    Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Nessebar, Bułgaria
    Wakacje w Bułgarii, Primorsko
    Wakacje w Sozopolu
    Wakacje w Sveti Vlas
    Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Esperanto

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Hotel
      3.6
    • Pokoje
      4
    • Wyżywienie
      3.2
    • Atrakcje
      i sport
      2.3
    • Obsługa
      3.2
    HolidayCheck
    Ocena Esperanto:
    4.2 / 6

    Udany pobyt w dobrym hotelu 2017-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Nie polecamy 2011-07-11
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    2.3
    Polacy nie jedźcie do hotelu Esperanto 2011-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      2.0

    3.6
    Super hotel! 2011-07-19
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Świetny hotel ,super atmosfera 2011-07-26
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Polecam w 100% 2011-08-10
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      5.0

    4.3
    Hotel sam w sobie godny polecenia 2012-06-18
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      4.0

    4.5
    NIe polecam 2012-06-30
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      2.4
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.7
    • Obsługa
      1.8

    Zacznę może od tego że skusiłam się na ten hotel wieloma pozytywnymi opiniami. Jakże to było naiwne...
    więcej

    2.4
    Kpina 2012-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      4.0

    2.6
    Świetny, jakość do ceny super. 2013-07-23
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      3.3
    • Obsługa
      5.3

    Hotel jest idealnie położony (daleko od zgiełku słonecznego brzegu a jednocześnie bardzo blisko star...
    więcej

    4.8
    Polecam 2013-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      4.0

    5.0
    Wakacje 2013-09-02
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      3.3
    • Obsługa
      3.3

    Hotel ogólnie dobry,poza wyżywieniem...okropne! położenie hotelu dobre,blisko do plaży,blisko do cen...
    więcej

    3.6
    Polecam opcję bez wyżywienia! 2014-03-15
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.2
    Hotel dobry na kilka dni, aby odpocząć po podróży 2014-06-29
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.7

    Hotel dobry na kilka dni, aby odpocząć po podróży samochodem. Lokalizacja w centrum miasta. Dobry ho...
    więcej

    5.0
    Godny polecenia dla lubiących ciszę 2014-07-09
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Polecam! 2014-11-15
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      4.0

    5.2
    Super Hotel! 2015-07-04
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Świetne miejsce z którego wszędzie blisko 2015-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      5.0

    4.2
    Niezły hotel za niewygórowaną cenę 2015-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Polecam 2015-09-08
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    Bardzo dobry hotel, duże przestronne pokoje, które były codziennie sprzątane. Basen mały (zimna woda...
    więcej

    5.1
    Fajny hotel, gorąco polecam! 2015-09-08
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.5

    Super hotel, bardzo dobre warunki, smaczne jedzenie, duży wybór Czytając opinię przed wyjazdem miała...
    więcej

    5.4
    Bardzo przyzwoite wakacje za bardzo dobrą cenę 2016-08-10
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.6
    Absolutnie odradzam! 2017-06-24
    Szczegóły oceny hotelu Esperanto:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    1.3

    Esperanto - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokój Dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor Telefon
    mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor Telefon
    Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko)
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie

    Esperanto - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Esperanto? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00