cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Beach Resort, Słoneczny Brzeg
1 / 62
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
11.06 - 18.06
już od 1835 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
11.06 - 18.06
już od 1835 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Laguna Beach Resort
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Laguna Beach Resort
star 4

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Laguna Beach Resort:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Laguna Beach Resort:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 11 czerwca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 czerwca 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Laguna Beach Resort to hotel usytuowany w spacerowej odległości od centrum miejscowości Sozopol, przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę dla najmłodszych oraz osobom pragnącym zrelaksować się na piaszczystych plażach Bułgarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Sozopol, między rzeką a morzem, przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza
  • komfortowe urządzone pokoje, studia i apartamenty, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen w kształcie laguny, jacuzzi, korty tenisowe, spa z krytym basenem, zjeżdżania dla dzieci
  • wi fi i wstęp do spa gratis

Hotel Laguna Beach Resort w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Laguna Beach Resort to hotel usytuowany w spacerowej odległości od centrum miejscowości Sozopol, przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę dla najmłodszych oraz osobom pragnącym zrelaksować się na piaszczystych plażach Bułgarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Sozopol, między rzeką a morzem, przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza
  • komfortowe urządzone pokoje, studia i apartamenty, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen w kształcie laguny, jacuzzi, korty tenisowe, spa z krytym basenem, zjeżdżania dla dzieci
  • wi fi i wstęp do spa gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Bułgaria / Sozopol

Opis oferty:

Kameralny, malowniczo położony między rzeką a morzem, tuż przy pięknej, piaszczystej plaży, to doskonały wybór na rodzinne wakacje. Do dyspozycji Gości są zadbane i komfortowo wyposażone pokoje oraz studia i apartamenty, 2 korty tenisowe, centrum spa oraz szereg atrakcji dla dzieci. Sercem hotelu jest pięknie zaprojektowany basen w kształcie laguny. Goście doceniają przyjazną, rodzinną atmosferę oraz wyśmienitą kuchnię, w której pojawiają się także lokalne przysmaki.

POŁOŻENIE:

ok. 3 km od centrum SOZOPOLA ze sklepami, barami i restauracjami, pomiędzy rzeką a morzem; ok. 15 km od parku przyrodniczego Ropotamo, ok. 12 km od Beglik Tash; ok. 40 km od portu lotniczego w Burgas, ok. 160 km od portu lotniczego w Warnie; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (ok. 4,5 BGN/Burgas).

PLAŻA:

Golden Fish Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 30 m od hotelu, dojście ścieżką, parasole i leżaki płatne (ok. 5 BGN/parasol, ok. 5 BGN/leżak).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 2007 r., 129 pokoi, budynek główny i aneks (53 pokoje standardowe i rodzinne) oraz 6 willi (75 studiów i apartamentów), 3 piętra, winda, lobby, całodobowa recepcja, restauracja Laguna Beach - dania w formie bufetu, kuchnia europejska i bułgarska, 3 razy w tygodniu wieczory tematyczne, Sea Perla - á la carte, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, bar przy basenie, snack bar; sala telewizyjna, sklepik z pamiątkami i kosmetykami; sala konferencyjna dla ok. 80 osób, zadbany ogród z roślinnością śródziemnomorską, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: sejf w recepcji (2,5 EUR/dzień), fryzjer, opiekunka do dziecka (na zamówienie); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki - rozkładany fotel), ok. 30 m², elegancki i nowocześnie urządzony, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, lodówka, telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy i herbaty; łóżeczko dla dziecka (płatne ok. 5 EUR/dzień); balkon (stolik i krzesełka); widok na morze na zamówienie, za dopłatą;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), w budynku głównym, ok. 50 m², elegancki i nowoczesny, optycznie wydzielona część sypialniana z łóżkiem małżeńskim i dzienna z rozkładaną 2-osobową sofą, łazienka (wanna, wc; suszarka), pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą;

apartament:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 50 m², w aneksie i willach, pokój dzienny i sypialnia oddzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju rodzinnym; apartament za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, 398 m², gł. 0,6-1,5 m, jacuzzi, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 10 m², gł. 0,6 m, zjeżdżalnia dla dzieci, przy basenie leżaki i parasole bezpłatne; kryty basen w spa, okrągły kształt, ok. 15 m², jacuzzi, gł. 0,6-1,5 m; 2 korty tenisowe (ok. 20 BGN), sala do fitnessu, tenis stołowy, rzutki; pokój i plac zabaw dla dzieci; animacje dla dzieci (czerwiec-sierpień); centrum spa (płatne): sauna, hammam, łaźnia turecka, manicure i pedicure, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (18.30-20.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (10.30-15.00 i 15.00-18.00), lody (15.00-18.00) w barze przy basenie; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-22.00); bar przy plaży (12.00-18.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00359/055020003, www.lagunabeachresort.net

GRATIS:

Wi-Fiwstęp do spa


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Laguna Beach Resort to hotel usytuowany w spacerowej odległości od centrum miejscowości Sozopol, przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę dla najmłodszych oraz osobom pragnącym zrelaksować się na piaszczystych plażach Bułgarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Sozopol, między rzeką a morzem, przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza
  • komfortowe urządzone pokoje, studia i apartamenty, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen w kształcie laguny, jacuzzi, korty tenisowe, spa z krytym basenem, zjeżdżania dla dzieci
  • wi fi i wstęp do spa gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Bułgaria / Sozopol

Opis oferty:

Kameralny, malowniczo położony między rzeką a morzem, tuż przy pięknej, piaszczystej plaży, to doskonały wybór na rodzinne wakacje. Do dyspozycji Gości są zadbane i komfortowo wyposażone pokoje oraz studia i apartamenty, 2 korty tenisowe, centrum spa oraz szereg atrakcji dla dzieci. Sercem hotelu jest pięknie zaprojektowany basen w kształcie laguny. Goście doceniają przyjazną, rodzinną atmosferę oraz wyśmienitą kuchnię, w której pojawiają się także lokalne przysmaki.

POŁOŻENIE:

ok. 3 km od centrum SOZOPOLA ze sklepami, barami i restauracjami, pomiędzy rzeką a morzem; ok. 15 km od parku przyrodniczego Ropotamo, ok. 22 km od Beglik Tasz; ok. 40 km od lotniska w Burgas, ok. 160 km od lotniska w Warnie; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (ok. 4,5 BGN/Burgas).

PLAŻA:

Golden Fish Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 30 m od hotelu, dojście ścieżką, parasole i leżaki płatne (ok. 8 BGN/parasol, ok. 8 BGN/leżak).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 2007 r., 129 pokoi, budynek główny i aneks (53 pokoje standardowe i rodzinne) oraz 6 willi (75 studiów i apartamentów), 3 piętra, winda, lobby, całodobowa recepcja, restauracja Laguna Beach - dania w formie bufetu, kuchnia europejska i bułgarska, 3 razy w tygodniu wieczory tematyczne, Sea Perla - á la carte, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, bar przy basenie, snack bar; sala telewizyjna, sklepik z pamiątkami i kosmetykami; sala konferencyjna dla ok. 80 osób, zadbany ogród z roślinnością śródziemnomorską, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: sejf w recepcji (2,5 EUR/dzień), fryzjer, opiekunka do dziecka (na zamówienie); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki - rozkładany fotel), ok. 30 m², elegancki i nowocześnie urządzony, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, lodówka, telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy i herbaty; łóżeczko dla dziecka do 2 lat (płatne: ok. 2,5 EUR/dzień); balkon (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), w budynku głównym, ok. 50 m², elegancki i nowoczesny, optycznie wydzielona część sypialniana z łóżkiem małżeńskim i dzienna z rozkładaną 2-osobową sofą, łazienka (wanna, wc; suszarka), pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą;

apartament:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 50 m², w aneksie i willach, pokój dzienny i sypialnia oddzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju rodzinnym; apartament za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, 398 m², gł. 0,6-1,5 m, jacuzzi, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 10 m², gł. 0,6 m, zjeżdżalnia dla dzieci, przy basenie leżaki i parasole bezpłatne; kryty basen w spa, okrągły kształt, ok. 15 m², jacuzzi, gł. 0,6 1,5 m; 2 korty tenisowe (ok. 20 BGN), sala do fitnessu, tenis stołowy, rzutki; pokój i plac zabaw dla dzieci, animacje w języku polskim (w terminie: lipiec-sierpień); centrum spa (płatne): sauna, hammam, łaźnia turecka, manicure i pedicure, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (10.30-15.00 i 15.00-17.30), lody (15.00-17.30) w wyznaczonym barze; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-22.00) w wyznaczonym barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00359/055020003, www.lagunabeachresort.net

GRATIS:

Wi-Fiwstęp do spa


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Laguna Beach Resort to hotel usytuowany w spacerowej odległości od centrum miejscowości Sozopol, przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę dla najmłodszych oraz osobom pragnącym zrelaksować się na piaszczystych plażach Bułgarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Sozopol, między rzeką a morzem, przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza
  • komfortowe urządzone pokoje, studia i apartamenty, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen w kształcie laguny, jacuzzi, korty tenisowe, spa z krytym basenem, zjeżdżania dla dzieci
  • wi fi i wstęp do spa gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUŁGARSKA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

*       Hotel położony w kurorcie turystycznym Albena, 12 km na północ od Złotych piasków oraz 40 km od portu lotniczego. Aqua Park Aqua Mania w odległości 1000 m.

PLAŻA

*       Znajduję bezpośrednio przy hotelu, publiczna, szeroka, piaszczysta, oznaczona Błękitną Flagą za czystość. 2 leżaki oraz 1 parasol przeznaczony na pokój bezpłatnie. Ratownik w godzinach 8:00-18:00.

ZAKWATEROWANIE

*    189 pokoi; *    Typy pokoi: pokoje standardowe (15 m); *    Wyposażenie: klimatyzacja, TV, telefon, minibar (płatny), suszarka do włosów, balkon.

RESTAURACJE I BARY

*    Restauracja główna; *    2 bary: lobby bar, snack bar.

Wyżywienie

*    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, przekąski; kulinarne wieczory tematyczne. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są w hotelowych barach od godz. 10:00 do 23:00.

SPORT I ROZRYWKA

*    Basen zewnętrzny; *    Bezpłatnie: gimnastyka wodna, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa; *    Odpłatnie: kort tenisowy oraz squash (położone w pobliżu hotelu), bilard, fitness, sporty wodne na plaży.

DLA DZIECI

*    Brodzik, mini klub (4-12 lat), plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka dla dziecka.

POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

*    Płatne: sejf, parking, pralnia, sale konferencyjne. Wi-Fi w pobliżu lobby, wymiana walut, sklepik.

NASZYM ZDANIEM

*    Hotel polecamy szczególnie tym z Państwa, którzy cenią sobie spokój a od wakacji oczekują głównie relaksu.

STRONA INTERNETOWA

*    www.complexlaguna.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Mapa Hotelu Laguna Beach Resort
Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
Filmy hotelu Laguna Beach Resort:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Laguna Beach Resort!
https://youtu.be/UEXAh21ak-A
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Laguna Beach Resort

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Laguna Beach Resort:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Hotel
    4.2
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.2
  • Atrakcje
    i sport
    3.8
  • Obsługa
    3.8
HolidayCheck
Ocena Laguna Beach Resort:
4.1 / 6

Komuna i drapieżny kapitalizm - może byc różnie 2015-08-16
Szczegóły oceny hotelu Laguna Beach Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    2.0

3.7
Wakacje w Laguna Beach Resort & Spa Bułgaria 2016-07-25
Szczegóły oceny hotelu Laguna Beach Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

4.2
Super hotel 2016-07-31
Szczegóły oceny hotelu Laguna Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Szczerze nie polecam 2017-09-06
Szczegóły oceny hotelu Laguna Beach Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    3.0

2.8

Laguna Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

apt1b apartment 1 bedroom
apt1b apartment 1 bedroom
fr family room
fr family room
sgl single room
sr standard room
sr standard room
srsv standard room sea view
srsv standard room sea view

Laguna Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


Laguna Beach Resort - miasta wylotu:


Laguna Beach Resort - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Laguna Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00