Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Aparthotel Prestige City II, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Aparthotel Prestige City II, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Aparthotel Prestige City II, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Aparthotel Prestige City II, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Aparthotel Prestige City II, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Aparthotel Prestige City II, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Aparthotel Prestige City II, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Aparthotel Prestige City II, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Aparthotel Prestige City II, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Aparthotel Prestige City II, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Aparthotel Prestige City II, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Aparthotel Prestige City II, Słoneczny Brzeg
1 / 12
Udogodnienia hotelu Aparthotel Prestige City II
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Aparthotel Prestige City II
star 3

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Aparthotel Prestige City II:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Prestige City II:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 września 2018

Hotel Aparthotel Prestige City II w ofercie Biura podróży:

Best Reisen

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Hotel składający się z 65 apartamentów,  położony w spokojnej okolicy, nieco na uboczu, w południowo-zachodniej części Słonecznego Brzegu, w otoczeniu ogrodu

Położenie

Ok. 1,5 km od centrum kurortu, ok. 500 m od plaży (serwis plażowy płatny), 250 m od głównej drogi, ok. 30 km od lotniska w Burgas, 2 km od aquaparku. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 200 m od hotelu.

Wyposażenie

Całodobowa recepcja, winda, restauracja główna z częścią na zewnątrz, w sezonie barbeque przy basenie, odpłatne Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych, parking, sejf, sklep.

Pokoje

Komfortowe apartamenty z sypialnią, pokojem dziennym, wyposażonym aneksem kuchennym, łazienką, klimatyzacją, TV sat, tarasem lub balkonem.

Wyżywienie

HB - śniadania i obiadokolacje, napoje dodatkowo płatne All Inclusive - śniadania (08.00-10.00), obiady (12.00-14.00), oraz kolacje (18.00-20.00), słodki podwieczorek, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe od godz. 10.00 do 22.00.

Sport i rozrywka

Basen z tarasem słonecznym (bezpłatne parasole i leżaki, brak ręczników plażowych), tenis stołowy. 

Dla dzieci

Wydzielona część w basenie, plac zabaw.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Słoneczny Brzeg

Położenie

1,5 km od centrum miejscowości Primorsko 60 km od lotniska w Burgas

Plaża

10 m od piaszczystej plaży, przejście do plaży przez promenadę Leżaki, materace i parasole odpłatnie ( ok. 9 Euro komplet)

Opis

Recepcja Restauracja główna Bar w lobby, bar przy basenie Basen z leżakami i parasolami, brodzik dla dzieci Mini market Sala konferencyjna Sejf odpłatnie Pralnia odpłatnie Oficjalna kategoria hotelu 3*

Internet

Wi-Fi w lobby bezpłatnie

Pokoje

Studio Łazienka z prysznicem i WC Klimatyzacja TV Lodówka bezpłatnie Aneks kuchenny Łóżeczko dla dzieci bezpłatnie Balkon lub taras Apartament 1 Bedroom - aparatment z jedną sypialną, wyposażenie jak w pokoju standard Apartament 2 Bedroom - aparatment z dwoma sypialniami; wyposażenie jak w pokoju standard

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: plac zabaw dla dzieci, animacje. Odpłatnie: rzutki, tenis stołowy, zabiegi Spa, łaźnia turecka, sauna, jacuzzi.

Wyżywienie

All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10:00-22:00. Bar przy basenie serwuje napoje odpłatnie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Rainbow

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:
Aparthotel Prestige City II, to dobrej klasy wakacyjny kompleks z nowoczesnym centrum odnowy biologicznej. Aparthotel położony jest w miejscowości Primorsko, Do centrum miejscowości, gdzie znajdą Państwo szeroki wybór rozrywek i atrakcji jest ok. 1,2 km. Najbliższy przystanek autobusowy usytuowany jest ok. 2 km od hotelu. W niedalekiej okolicy polecamy odwiedzenie Sozopola ok. 24 km czy Kiten ok. 6 km. Odległość od lotniska w Burgas to ok. 60 km.
Plaża:
Obiekt zlokalizowany bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej, wydmowej plaży (ok. 100 m). Serwis plażowy - płatny (ok.6 leva/dzień).
Do dyspozycji gości:
Recepcja 24-godz. oraz lobby bar, restauracja z przestronnym tarasem zewnętrznym z widokiem na basen, mini market, basen dla dorosłych i dzieci (leżaki i parasole przy basenie bezpłatne) oraz plac zabaw. Hotel oferuje również zabiegi w nowoczesnym centrum SPA (dodatkowo płatne). Możliwość skorzystania z komputera w lobby hotelowym (za dodatkową opłatą).
Pokoje:
Aparthotel posiada w swej ofercie apartamenty 1- i 2-pokojowe dla max. 2- 6 osób:
- Apartamenty 1 pokojowe
- zakwaterowanie możliwe dla min. 2 osób dorosłych, max. 3 osób dorosłych lub 2 dorosłych + 2 dzieci.
- Apartamenty 2 pokojowe
- zakwaterowanie możliwe dla min. 3 osób dorosłych, max. 4 osób dorosłych + 2 dzieci. Apartamenty składają się z salonu z aneksem kuchennym, 1 lub 2 sypialni, łazienki z wc oraz tarasu. Wszystkie apartamenty posiadają : aneks kuchenny (lodówka, kuchenka elektryczna, stół z krzesłami), salonik z małym stolikiem, TV-sat, rozkładana sofa i szafa sypialnia - 2 łóżka pojedyncze lub łóżko małżeńskie, 2 stoliki nocne, szafa, lustro, komoda. Każdy apartament wyposażony jest w klimatyzację (cześć z nich posiada klimatyzację tylko w salonie), łazienkę z wc oraz taras. Łóżeczko dla niemowląt płatne - ok 6 BGN/dzień.
Wyżywienie:
All inclusive: śniadania (08:00-10:00) , lunch (12:00-14:00) i kolacje (18:00-20:00) w formie bufetu. Ponadto przekąski między posiłkami - pizza, ciasta, kanapki (10:00-11:00 oraz 16:00-17:00).Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe - woda, kawa, herbata, wino, piwo, mastika, rakija (10:00-22:00) w wyznaczonych barach/restauracjach na ternie hotelu. Bar przy basenie dodatkowo płatny.
Program sportowy i animacyjny:
Codzienne animacje dla dorosłych i dzieci. W hotelu znajduje się również luksusowe SPA: sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, różnego rodzaju pakiety z masażami (dodatkowo płatne). Na plaży można skorzystać ze sportów wodnych, również za dodatkową opłatą.
Internet:
Przy recepcjiinternet Wi-Fi - bezpłatny, w pokojach - płatny.
Kategoria lokalna:
***
Strona www:
www.prestige-city.com
Naszym zdaniem:
Idealne miejsce na spokojny, rodzinny wypoczynek, z dala od zgiełku dużych kurortów, pośród zieleni, wydm i morza. Dodatkowo dla pełnego relaksu luksusowe SPA!

Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachlokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7, 10, 11lub 14 rozpoczętych dób hotelowych (w przypadku imprezy 11 - dniowej 10 rozpoczętych dób hotelowych w przypadku imprezy 12 lub 13- dniowej 11 rozpoczętych dób hotelowych), wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

BUŁGARIA
informacje ogólne
Waluta
LV - Bułgarska Lewa. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieją miejsca w których można wymienić dolary i euro.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Jest mile widziane również przez osoby sprzątające pokoje w hotelach.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Bułgarii na podstawie dowodu osobistego.
Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
obiad od 10 LV woda 1.5 l - 1-2 LV piwo w barze od 1.5-3 LV kawa w kawiarni od 1 LV.
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.35 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całej Bułgarii. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
W regionie
Albena
Kurort idealny dla rodzin z dziećmi, położony na olbrzymim terenie otoczony lasem i zielenią. Funkcjonuje jako miasteczko turystyczne więc wszystkie atrakcje są dostępne niezależnie od tego w którym hotelu jest sie zakwaterowanym. Plaża piękna, szeroka i z białym drobnym piaskiem oferuje leżaki i parasole dla każdego klienta bezpłatnie. Jest ona na tyle duża, że nigdy nie bywa zatłoczona i posiada niebeską flagę świadczącą o czystości wody i plaży. Po całym terenie kursuje kolejka turystyczna dowożąca w każde miejsce. Znajduje się tu świetne zaplecze rekreacyjne i sportowe oraz wiele atrakcji dla najmłodszych. Teren tonie w zieleni, a hotele położone są w ogrodach w otoczeniu drzew lub na samej plaży. To idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, najlepsze na Bułgarskiej Riwierze.
Złote Piaski
Wspaniała, piaszczysta plaża dająca nieograniczone możliwości spędzenia urlopu aktywnie, świetnie wyposażone centra, wypożyczalnie i obiekty sportowe. Hotele na każdą kieszeń i turyści z całej Europy. Życie nocne zadowoli wszystkich spragnionych tanecznych szaleństw i wakacyjnych rozrywek.
Słoneczny Brzeg
To najwieksza i najstarsza turystyczna miejscowość na bułgarskim wybrzeżu. Wzdłuż 6 km. plaży znajduje się bardzo wiele hoteli oraz wszelkich turystycznych atrakcji. Hotele specjalizują się w obsłudze rodzin z dziećmi więc wiele hoteli posiada liczne udogodnienia dla najmłodszych. Plaża łagodnie opada do morza i jest bezpieczna nawet dla tych którzy nie umieją pływać.
Sozopol
Jedna z najstarszych miejscowości nad Morzem Czarnym, uznawana za kulturalną stolicę wybrzeża. Ulubione miejsce artystów i fotografów, którzy uwieczniają malownicze zaułki, kręte uliczki i oryginalne drewniane domy z XVIII w. Stare miasto oczarowuje romantyczną atmosferą. Atrakcją dla turystów są oczywiście piękne, piaszczyste plaże.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Łodzi, Wrocławia, Gdańska, Poznania, Krakowa, Bydgoszczy. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: : r.pl/rozklady.

Wycieczki lokalne

NESSEBAR (1 dzień) - cena ok. 32 EUR (bez obiadu), 37 EUR (z obiadem)
Wycieczka autokarowa do jednego z najpiękniejszych miast bułgarskich, którego starówka wpisana jest na Listę Światowego Dziedzictwa Kultury UNESCO. Nessebar położony jest na malowniczym półwyspie połączonym z lądem jedynie wąskim przesmykiem. Wyjątkowość miasta kryje się w fakcie, iż podziwiać w nim można zabytki sięgające najdawniejszych czasów. Znajdziemy tu pozostałości po starożytnych Rzymianach, Grekach, przepiękne cerkwie średniowieczne, fragmenty budowli tureckich i małe, drewniane domki wybudowane w stylu bułgarskiego odrodzenia narodowego. Uroku miastu dodają liczne tawerny i restauracyjki nad brzegiem morza. To swoiste połączenie piękna przyrody, malowniczych zabytków i niepowtarzalnej atmosfery miasta sprawia, że Nessebar jest dziś odwiedzany przez turystów z całego świata.
PRZYLĄDEK KALIAKRA ORAZ BALCZIK (1 dzień) - cena ok. 32EUR ze Złotych Piasków, Albeny / ok. 47EUR ze Słonecznego Brzegu
Przylądek Kaliakra - przyciągający rzesze turystów fenomen przyrody. Jest to wąski, dwukilometrowy cypel, z którego rozpościera się zapierający dech w piersiach widok na morze. Dodatkową atrakcję stanowią znajdujące się na przylądku pozostałości po budowlach rzymskich, a także pojawiające się nieopodal delfiny. Balczik - jedno z najbardziej urokliwych miasteczek bułgarskich. Jest on nazywany "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Głównym punktem programu będzie zwiedzanie malowniczego, położonego na brzegu morza kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii. Podziwiać w nim można m.in. piękne budowle, a także rezerwat kaktusów i róż.
ISTAMBUŁ (1 dzień) - cena ok. 67 EUR (+wiza turecka ok. 18 EUR)
Wycieczka autokarowa do położonego nad Bosforem Istambułu - orientalnego miasta o wielowiekowej historii. W programie: przejazd panoramiczny przez część europejską miasta (m.in. dworzec Orient Express'u, Targ Egipski, zatoka Złoty Róg, Pałac Dolmabahçe) ze zwiedzaniem Hipodromu, a następnie Błękitnego Meczetu, a także przejazd przez Most Bosforski do części azjatyckiej. W wolnym czasie możliwość wejścia do Hagia Sophia lub wizyta na tureckim bazarze. Dla chętnych rejs po Bosforze z wizytą na Targu Egipskim.
RUMUNIA - (1 dzień) - cena ok. 55EUR
Wycieczka po rumuńskim wybrzeżu. Na początku weźmiemy udział w panoramicznej wycieczce, podczas której będziemy mieli okazję zobaczyć najpopularniejsze nadmorskie kurorty Rumunii. Następnie przejedziemy do Konstancy, gdzie zobaczymy port, kasyno, cerkiew grecką, Wielki Meczet. W Konstancy czas wolny ( możliwość zwiedzenia Muzeum Archeologicznego).
WARNA- DELFINARIUM, (1 dzień) - cena ok. 27 EUR ze Złotych Piasków / 42-47 EUR ze Słonecznego Brzegu
Niezapomniana wizyta w największym w tej części Europy delfinarium, podczas której podziwiać będzie można występy tresowanych delfinów - skoki, balanse, tańce i zabawy z publicznością. To wspaniała rozrywka zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Po programie przewidziane jest zwiedzanie Warny - drugiego pod względem wielkości miasta w Bułgarii, nazywanego "Perłą Morza Czarnego".
BAŁCZIK I WIECZÓR BUŁGARSKI (1 dzień) - cena ok. 47 EUR/os.
Wycieczka autokarowa do Balcziku - jednego z najbardziej urokliwych miasteczek bułgarskich. Jest on nazywany "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Głównym punktem programu będzie zwiedzanie malowniczego, położonego na brzegu morza kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii. Podziwiać w nim można m.in. piękne budowle, a także rezerwat kaktusów i róż. Jak się bawić, to tylko w gorącym, bałkańskim stylu. Będzie można przekonać się o tym biorąc udział w niepowtarzalnym wieczorze bułgarskim. Odbędzie się on w pięknie urządzonej, ludowej restauracji. Nie zabraknie specjałów lokalnej kuchni i typowo bułgarskich napojów - wina i rakiji. W czasie trwania wieczoru przewidzianych jest wiele atrakcji, m.in. występy.
SOFIA - MONASTYR RYLSKI - PETRICZ (2 dni) - cena ok. 127 EUR/os.
Wcześnie rano wyjazd do stolicy Bułgarii, Sofii. Weźmiemy udział w panoramicznej wycieczce po mieście, podczas której zobaczymy najważniejsze atrakcje turystyczne miasta. Na dalsze zwiedzanie wybierzemy się do centrum Sofii, gdzie zwiedzimy cerkiew św. Aleksandra Newskiego z przełomu XIX i XX wieku. Następnie - obiad i czas wolny. Późnym popołudniem przejedziemy do Rylskiego Monastyru - kolacja i nocleg na terenie monastyru. Po śniadaniu - poranne nabożeństwo, po którym zwiedzimy monastyr. Następnie, udamy się do miasta Petricz, gdzie zobaczymy dom-muzeum Baby Wangi, znanej ze swoich przepowiedni zielarki. Kolejnym miejscem, które odwiedzimy jest miasto Rupite, gdzie znajduje się grób Wangi. Ostatnim przystankiem będzie starożytne miasto Melnik, które popularność zdobyło dzięki produkcji wyśmienitego wina. Tam też zjemy obiad. Powrót do Warny.
REJS STATKIEM KOLUMB - (1/2 dnia) - cena ok. 39 EUR/os.
Przejazd autokarem do Warny, gdzie przesiądziemy się na statek "Kolumb". Rejs statkiem w okolicach wybrzeża warneńskiego, podczas którego istnieje możliwość przebrania się w średniowieczne stroje, a także zapoznania sie z dawnym sposobem nawigacji. Na statku drobny poczęstunek i napoje, zorganizowane zostaną ponadto gry i zabawy tematyczne. Powrót do Złotych Piasków.
PIRACKIE PARTY - (1/2 dnia) - cena ok. 38 EUR/os.
Rejs pirackim statkiem, możliwość przebrania w dawne stroje, wspaniała bitwa morska pomiędzy dwoma statkami podczas rejsu drobny poczęstunek i napoje, gry i zabawy.
DUNAJ I SILISTRA - (1/2 dnia) -cenaok. 52 EUR/os.
Trasa wycieczki wiedzie przez piękne i dziewicze tereny równiny Dobrudża. Odwiedzimy kompleks etnograficzny Alfatar, który w ciekawy sposób prezentuje lokalną gospodarkę i typowe dla tego przygranicznego obszaru zwyczaje i tradycje. Tam też będziemy mieli okazję spróbować morelowej rakii. Następnie zobaczymy cerkiew św. Trójcy z unikalną kolekcją ikon. Dalej nasza droga powiedzie do Silistry, gdzie skosztujemy dań i napoi kuchni bułgarskiej. Ponadto - program folklorystyczny. Ostatnim punktem wycieczki będzie rejs statkiem po Dunaju.
PROWINCJA SZUMEN - (1/2 dnia) - cena ok. 47 EUR/os.
Wycieczka podczas której będziemy mieli okazję poznać folklorystyczną i historyczną stronę Bułgarii. Pierwszym przystankiem będzie największa na terenie kraju stadnina koni "Kabiuk" - organizowane są tutaj pokazy koni różnych ras. Ponadto - możliwość przejażdżki konnej. Następnie przejedziemy do Presławia, będącego niegdyś ważnym ośrodkiem politycznym pierwszego państwa bułgarskiego. Zobaczymy tutaj ruiny Okrągłej Cerkwi (zwanej także Złotą), przykładu starobułgarskiej architektury z początków X. wieku. Odwiedzimy także dom etnograficzny, w którym zjemy obiad, skosztujemy lokalnego wina i obejrzymy pokaz tutejszego tradycyjnego rękodzieła.
WELIKO TYRNOVO - (1/2 dnia) - cena ok. 48 EUR/os. z Albeny
Weliko Tarnowo - historyczna stolica Bułgarii, pozostająca pełnym uroku miasteczkiem. W programie: zwiedzanie starego miasta, górującej nad nim odrestaurowanej twierdzy Carevec - dawnej stolicy carów Bułgarskich. Czas wolny. Przejazd do idealnie zachowanej szlacheckiej (bojarskiej) wsi - Arbanasi.
JEEP SAFARI - (1/2 dnia) - cena ok. 29 EUR/os.
Wycieczka zapewniająca mnóstwo adrenaliny, będąca wspaniała zabawa dla całej rodziny. Wyjazd z hotelu w godz. 9- 10, jeepami z napędem 4x4 w góry Bałkańskie. Jazda jeepami po trudnym terenie, leśnych ścieżkach i pagórkach.
Uwaga!
Oferowane wycieczki odbywają się zarówno ze Złotych Piasków, Albeny i Słonecznego Brzegu, toteż programy i ceny różnią się ze względu na inne odległości pomiędzy powyższymi kurortami a proponowanymi atrakcjami. Zamieszczone powyżej opisy wycieczeklokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcjilokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Itaka

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Bułgaria / Sozopol

Opis oferty:

Zadbany kompleks wakacyjny dla całej rodziny, z profesjonalnym centrum wellness, popularny szczególnie wśród ceniących spokój i bliskość natury. Położony w pobliżu piaszczystej plaży i w otoczeniu zielonych drzew jest wakacyjną oazą, w której panuje doskonała atmosfera i pełen relaks. Unikalny mikroklimat okolic Primorska zachęca do aktywnego spędzenia czasu, warto wybrać się do pobliskiego rezerwatu przyrody Ropotamo lub skorzystać z bogatej oferty sportów wodnych na plaży. Do dyspozycji Gości są przestronne, bardzo wygodne studia i apartamenty. Na miejscu jest basen i miniklub dla najmłodszych, codziennie organizowane są animacje dla dzieci i dorosłych i zajęcia sportowo-rekreacyjne.

POŁOŻENIE:

ok. 1,5 km od centrum PRIMORSKA ze sklepami i barami, przy drodze lokalnej, ok. 8 km od rezerwatu przyrodniczego Ropotamo, ok. 8 km od Beglik Tash - antycznego sanktuarium Traków, ok. 23 km od Sozopola; ok. 68 km od portu lotniczego w Burgas; przystanek autobusowy ok. 1 km od hotelu (Sozopol, Tsarevo; ok. 7 BGN/Burgas).

PLAŻA:

South Beach, publiczna, piaszczysta, szeroka i długa - ok. 4,5 km, łagodne zejście do morza, ok. 100 m od hotelu, przejście przez ulicę i pas wydm, parasole i leżaki płatne (ok. 5 BGN/sztuka); North Beach, publiczna, piaszczysta, szeroka i długa - ok. 4 km, łagodne zejście do morza, ok. 2 km od hotelu, dojście przez miasteczko i przejście przez pas wydm, parasole i leżaki płatne (ok. 5 BGN/sztuka).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zbudowany w 2008 r., 174 pokoje, 2 budynki, 6 pięter, 6 wind, lobby, całodobowa recepcja, restauracja Bistro Prestige z tarasem - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, bar swim-up przy basenie; supermarket, kantor, parking; taras z widokiem na basen, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby, restauracji i barze przy basenie; za opłatą: punkt internetowy (ok. 3 BGN/godz.), sejf w recepcji (ok. 6 BGN/dzień, ok. 35 BGN/tydz.), fryzjer, pralnia, wypożyczalnia rowerów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

studio:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 45-60 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), wyposażony aneks kuchenny (stół i krzesła, kuchenka elektryczna, talerze, szklanki, sztućce; na zamówienie: czajnik, garnki, patelnia), telewizja kablowa, lodówka; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 6 BGN/dzień); balkon lub taras (stolik i krzesełka; suszarka); widok na morze na zamówienie, za dopłatą;

z 1 sypialnią:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 65-85 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja (tylko w pokoju dziennym), pokój dzienny (rozkładana 2-os. sofa) z aneksem kuchennym i sypialnia (podwójne łóżko), wyposażenie jak w studio; apartament z 1 sypialnią za dopłatą;

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 400 m², gł. 0,7-1,5 m, wydzielona część dla dzieci, gł. 0,7 m, fontanna, jacuzzi, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy, rzutki, szachy; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidisco, dyskoteka, codzienne animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, aqua aerobik, water polo, aerobik, bingo, karaoke; za opłatą: Spa & Wellness Center Prestige City II: sauna, łaźnia parowa, hammam, jacuzzi, prysznice Vichy, hydromasaże, manicure, pedicure, zabiegi kosmetyczne, masaże, najnowszy sprzęt do modelingu i liftingu ciała.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (18.00-20.00) w formie bufetu w restauracji Bistro Prestige; przekąski (10.00-11.00) i podwieczorek (16.00-17.00) w barze w lobby; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze w lobby (10.00-22.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0035/955030052, www.prestige-city.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Regobis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

***

REGION

SŁONECZNY BRZEG/BUŁGARIA WIOSENNA PROMOCJA 2017 - Rabaty do 30 % - Zaliczka 29% wartości imprezy płatna w momencie rezerwacji, dopłata do całości na 30 dni przed wyjazdem - Gwarancja Niezmienności Ceny - GRATIS - "W grupie raźniej" - specjalny RABAT dla mini grupy - 30 zł / os. - dotyczy grup 7-10 osób pełnopłatnych dokonujących rezerwacji na ten sam obiekt i termin - Dodatkowy rabat 2% dla klientów, którzy przynajmniej 1 raz korzystali z oferty Rego-Bis

REKOMENDACJA - Saszka (Rezydent REGO-BIS 2008-2016)

Polecam Prestige City gdyż - jest położony blisko morza oraz centrum Nessebaru i Słonecznego Brzegu - polecany dla rodzin z dziećmi

ATUTY

- duże pokoje dla rodzin z dziećmi - zielona przestrzeń przy basenie - dobra lokalizacja - aneksy kuchenne

POŁOŻENIE

W Słonecznym Brzegu. Hotel położony w połowie drogi do Nessebaru i centrum Słonecznego Brzegu.

WYPOSAŻENIE

Aparthotel to obiekt 3*, zbudowany w 2004 roku. Posiada recepcję czynną całodobowo. To pięciopiętrowy budynek, posiadający dwie windy, 65 pokoi rodzinnych, basen zewnętrzny z bezpłatnymi leżakami oraz parasolami. Sejf dodatkowo płatny. Obiekt przyjmuje karty płatnicze. Za dodatkową opłatę na życzenie można zarezerwować łóżeczko dla niemowlaka (ok. 3 EUR za dobę). WI- FI w lobby bezpłatne.

POKOJE

Pokoje z możliwością dwóch dostawek. Wyposażone w aneksy kuchenne, łazienkę, lodówkę, TV, klimatyzację, balkon. Ręczniki zmieniane co 2 dni, pościel zmieniana co 3 dni, pokoje sprzątane codziennie. Zakwaterowanie od godziny 14:00 w dniu przyjazdu, wykwaterowanie do godziny 10:00 w dniu wyjazdu.

WYŻYWIENIE

HB- śniadanie (08:00- 10:00) w formie bufetu, kolacja (18:00-20:00) w formie bufetu. ALL INCLUSIVE- śniadanie (08:00- 10:00) w formie bufetu, obiad (12:00-14:00) bufet, kolacja (18:00-20:00) w formie bufetu. Dodatkowo w trakcie dnia pomiędzy 16:00-17:00 przekąski. Od 10:00-22:00- ciepłe i zimne napoje bezalkoholowe, wino, piwo i bułgarskie alkohole.

PLAŻA

Obiekt oddalony ok. 600 m. od piaszczystej plaży. Serwis plażowy za dodatkową opłatą (leżak ok. 10 BGN, parasol ok. 10 BGN, materac ok. 3 BGN).

LOKALNE CENY

Woda mineralna 1,5l /sklep/ - 0,70 BGN, Piwo w knajpie - od 1,00 BGN, Piwo Zagorka 2l /sklep/ - 2,20 BGN, Kawa, herbata - 0,50 BGN, Coca Cola 2l /sklep/ - 2,20 BGN, Zupa - 1,00 BGN, Drugie danie - od 3,00 do 6,00 BGN, Chleb - 1 BGN, Cały kurczak pieczony - 8,00 BGN, 1 litr soku pomarańczowego w kartonie - 2,50 BGN, Butelka Rakiji - 8,00 BGN.

ZNIŻKI

Pierwsze dziecko do 12 lat stała cena 1099 zł (ALL), 989 zŁ (HB), drugie dziecko do 12 lat 499 zł (ALL i HB). Trzecia osoba dorosła na dostawce 100 zł zniżki.

BUŁGARIA

Biuro Podróży Rego Bis Katowice zaprasza do prawdziwego raju dla urlopowiczów - Bułgarii. Wspaniale zachowane zabytki w Bułgarii, piękne szerokie plaże, dobre jedzenie, słoneczna pogoda, nieustająca zabawa - to wszystko sprawi, że warto znowu wrócić do Bułgarii. Bułgaria jest nadal bardzo popularna, dzięki licznym inwestycjom przeżywa - drugą młodość i z roku na rok odwiedza ją coraz więcej ludzi. Dużą zaletą spędzenia wypoczynku w Bułgarii jest możliwość łatwego porozumienia się. Nasi Klienci mogą odpoczywać na pięknych plażach, z których aż 16 zostało wyróżnionych Błękitną Flagą- prestiżową nagrodą przyznawaną czystym ekologicznie regionom.

SŁONECZNY BRZEG

Słoneczny Brzeg to największy i najbardziej popularny kurort Bułgarii, z około 700 hotelami i 400 restauracjami. Jego budowa rozpoczęła się w 1958 roku, w miejscu, gdzie w starożytności i w średniowieczu znajdowały się studnie, zaopatrujące Nesebyr w wodę. Największą atrakcją Słonecznego Brzegu jest fantastyczna plaża, 6-cio kilometrowy pas złotego piasku w formie półksiężyca otoczony wydmami i dużymi hotelami. Miejscami plaża osiąga 60 m szerokości. Została oznaczona Błękitną Flagą, jako jedna z najczystszych plaż w Europie. Morze 200 m od brzegu w większości nie przekracza 2 m głębokości. Dzięki bryzie morskiej w ciągu dnia nie odczuwamy upałów, a noce są orzeźwiające.

CENA OBEJMUJE

• przejazd autokarem • 9 noclegów w Aparthotelu Prestige City *** • Wyżywienie zgodnie z ofertą • Opiekę rezydenta podczas pobytu i pilota podczas przejazdu autokarem • Ubezpieczenie KL 20 000€ + choroby przewlekłe, NNW 2 000€, bagaż 200€ • Podatek VAT

CENA NIE OBEJMUJE

• Taksy klimatycznej + opłaty meldunkowej 12€ /os. płatnej obowiązkowo raz na pobyt w autokarze. Dzieci do 12 lat nie płacą. • Wycieczek fakultatywnych • Napoi do obiadokolacji (poza ofertą) • Połączeń antenowych • Opłaty na fundusz gwarancyjny według rozporządzenia Ministerstwa Finansów (10 zł / os.) - automatycznie doliczane do rezerwacji

WAŻNE

dot. przejazdu autokarem Wszystkie miasta wyjazdowe są potwierdzone do realizacji !!! Godziny przyjazdu do hotelu jak i godziny wyjazdu w drogę powrotną są każdorazowo potwierdzane przez pilota bądź rezydenta Rego-Bis ! 1. Prosimy Klientów o zapoznanie sie z ramowym programem imprezy i zwrócenie szczególnej uwagi na rodzaj rozkładu jazdy. 2. Dopłata zawiera przejazd w dwie strony. 3. Każdy pasażer w ramach wykupionego przejazdu może przewieść 1 szt. bagażu o wadze do 20kg, bagaż podręczny o wadze do 5kg. 4. Prosimy o przybycie Klientów na miejsce zbiórki na 10 min. przed planowaną godziną odjazdu. 5. Na trasach dojazdowych w kraju możliwy jest transport autokarem klasy turystycznej, minibusem, samochodem osobowym, pociągiem. 6. Na trasie dojazdowej dopuszcza sie możliwość przesiadek w trakcie przejazdu. 7. Transport od miejsca głównej zbiórki (trasa końcowa) odbywa sie autokarami komfortowymi (WC, DVD, barek, klimatyzacja). 8. Miejsca w autokarze docelowym są numerowane i przydzielane przez pilota Rego-Bis w momencie wejścia Klienta do autokaru głównego. 9. Postoje w trakcie podroży są organizowane co ok. 4.30 godz. w miejscach do tego przystosowanych.

GWARANCJA SPOKOJU

Usługa ta daje możliwość rezygnacji z imprezy do 21 dni przed wyjazdem bez podawania przyczyny i ponoszenia dodatkowych kosztów, poza wniesiona opłata za usługę 60zł/os.

Prawa autorskie

Rego Bis


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Rego Bis, które posiada ponad 20 lat doświadczenia w organizowaniu wypoczynku dla młodzieży i dorosłych. Biuro specjalizuje się w wakacjach autokarem do Bułgarii, Chorwacji, Hiszpanii, Czarnogóry i Albanii. Nowością są wakacje w Czarnogórze i jako całkowita nowość na polskim rynku - wczasy w Macedonii. Można skorzystać także z oferty wyjazdów samolotem czy z bogatej puli apartamentów na dojazd własny. Biuro Podróży Rego Bis oferuje także szeroki wybór obozów młodzieżowych.

Dzięki długoletniej współpracy z zagranicznymi kontrahentami gwarantuje rzetelność i wysoką jakość oferowanych usług. Mottem biura jest dobra jakość za rozsądną cenę, dlatego pracownicy dokładają wszelkich starań, aby jakość, cena imprezy, bezpieczeństwo przejazdu, baza hotelowa i program imprez spełniał oczekiwania klientów. Długa obecność Biura Podróży Rego Bis na rynku i doświadczenie w organizowaniu różnego typu wyjazdów daje gwarancję spokojnego i udanego wypoczynku.


Atur

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

BULGARIASPB

OFERTA ATUR - HOT DEAL

- bagaż podręczny w cenie pakietu - bagaż rejestrowany opcjonalnie - płatny dodatkowo - lokalny rezydent z językiem polskim

Hotel info

Atutem tego wakacyjnego obiektu jest zakwaterowania w przestronnych apartamentach, co gwarantuje dobry standard wypoczynku przy bardzo przystępnej cenie. Wakacyjny kompleks położony z dala od gwaru deptaków i zgiełku kurortu, a jednocześnie z łatwym dostępem do wszelkich atrakcji Słonecznego Brzegu. Zabawa, sport i rozrywka w zasięgu spaceru. Relaksowi w promieniach słońca sprzyja hotelowy basen z tarasem słonecznym, a także niedaleki dystans do piaszczystej plaży. Kategoria lokalna 3***

Lokalizacja

Słoneczny Brzeg, turystyczna, rozwijająca się strefa kurortu. W zasięgu spaceru centrum z licznymi restauracjami, butikami, barami, klubami i dyskotekami. Bogata oferta dziennych i nocnych atrakcji. Lotnisko w Burgas ok. 30 km.

Plaża

ok. 350m od hotelu (przejście przez ulicę), piaszczysta, długa i szeroka, publiczna, bezpłatna, sezonowo leżaki i parasole za opłatą.

Aparthotel

65 pokoi i apartamentów, kameralne lobby z recepcją, restauracja główna i bar, sezonowo dostępny zewnętrzny bar BBQ, miejsca parkingowe w pobliżu

Pokój

wygodnie wyposażony, w różnej kolorystyce, klimatyzacja (sezon letni), TV, łazienka (prysznic lub wanna), aneks z lodówką, balkon lub taras. Każdy z apartamentów składa się ze strefy wypoczynkowej z sofą oraz sypialni. 2-osobowy, możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci (możliwa sofa - wspólne spanie). Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego).

Sport i rozrywka

basen zewnętrzny (sezon letni), taras słoneczny, leżaki przy basenie bezpłatnie. Bogata oferta dziennych i nocnych rozrywek pobliskiego centrum kurortu.

Dzieci

brodzik

Opcje wyżywienia

- śniadania, obiadokolacje - all inclusive

3 posiłki główne

śniadanie, lunch, kolacja / dania kuchni lokalnej / cykliczne menu tematyczne / 10:00-22:00 lokalne napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole piwo, wino w wybranym barze / leżaki przy basenie bezpłatnie Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu All inclusive dostępne w recepcji hotelu.

Uwagi

hotel objęty obsługą rezydenta z językiem polskim. Telefon alarmowy 24h/7, spotkanie informacyjne w hotelu na życzenie klienta.

Nasza opinia

wygodny kompleks z sympatyczną atmosferą. Usytuowanie na obrzeżach kurortu gwarantuje wakacje w atrakcyjnej cenie, a bliskość plaży i centrum Słonecznego Brzegu sprawia, że w zasięgu ręki znajdują się wszystkie atrakcje renomowanego kurortu 170718

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - lokalny rezydent z językiem polskim - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż - taksa klimatyczna

Cena nie zawiera

- opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych

Przewóz bagażu

Limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy infantów) - WizzAir (kod lotu W6) duży bagaż podręczny do 15 kg i max wymiarach 56x45x25cm; opcjonalnie za dopłatą możliwość zmiany na - mały bagaż podręczny o max wymiarach 42x32x25cm + bagaż rejestrowany do 23 kg


Mapa Hotelu Aparthotel Prestige City II
Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
Filmy hotelu Aparthotel Prestige City II:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Aparthotel Prestige City II!
https://youtu.be/yirfdUBhR2Y

Opinie o Hotelu Aparthotel Prestige City II

Aparthotel Prestige City II - możliwości zakwaterowania:

Apartmá 2+2
Studio 2+1
Apartmá 4+2
apt1b apartment 1 bedroom
apt2b apartment 2 bedrooms
apt2b apartment 2 bedrooms
std studio
std studio
std studio

Aparthotel Prestige City II - Możliwości wyżywienia:


Aparthotel Prestige City II - miasta wylotu:


Aparthotel Prestige City II - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Aparthotel Prestige City II? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00