Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
  • Hotel Sovereign Beach Hotel, Kos
1 / 74
Udogodnienia hotelu Sovereign Beach Hotel
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Sovereign Beach Hotel
star 5

Grecja: Kos
Ocena hotelu Sovereign Beach Hotel:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sovereign Beach Hotel:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 02 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 czerwca 2018

Hotel Sovereign Beach Hotel w ofercie Biura podróży:

TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sovereign Beach Resort & Spa to idealny hotel na rodzinny wypoczynek. Polecamy ze względu na duża przestrzeń hotelu, bogatą infrastrukturę oraz animacje dla dzieci z profesjonalnym zespołem animatorów, a także plażę z łagodnym zejściem do morza. Świetny wybór na udane rodzinne wakacje.

GŁÓWNE ATUTY:

  • bardzo rozległy teren hotelowy, bogate zaplecze reakreacyjno sportowe, mini club dla dzieci
  • plaża z łagodnym zejściem do morza
  • bezpłatny minibus do centrum Kardameny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

KOS/GRECJA

Do dyspozycji gości

• recepcja 24 h • 3 windy (w tym dla osób na wózkach inwalidzkich) • ogród • taras słoneczny • basen zewnętrzny • restauracja bufetowa (dania kuchni międzynarodowej, włoskiej i greckiej) • restauracja grecka (19.30-21.30, wybór z menu) • bar w lobby (18.00-23.00) • bar na plaży (10.00-18.30) • bar przy basenie (9.30-18.30) • sala TV • salon z kominkiem • jacuzzi 

Wyposażenie

• Wi-Fi (w recepcji/lobby, płatne) • leżaki i parasole (przy basenie, w cenie) • ręczniki (za kaucją) 

Dodatkowe udogodnienia

• minimarket • sklep z pamiątkami • pralnia (płatna) • parking • kafejka internetowa (płatna)

Karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

185

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• hotel nie akceptuje zwierząt 

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• basen dla dzieci (woda słodka) • miniklub • polskojęzyczne animacje • opiekunka do dziecka (płatna) • menu dla dzieci 

Sport i wellness

W cenie • animacje sportowe • rzutki • tenis stołowy • waterpolo • boisko do gry w siatkówkę • sala fitness • 2 korty tenisowe 

Płatne • strefa wellness • sauna • masaże • zabiegi pielęgnacyjne i kosmetyczne • oświetlenie kortu tenisowego • sporty wodne (w ofercie firm zewnętrznych)

Rozrywka

• animacje dla dorosłych, nastolatków i dzieci • pokazy • muzyka na żywo • karaoke 

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-5 os. • widok na ogród • 2 oddzielne pokoje z drzwiami łączącymi • wanna • balkon • klimatyzacja • WC • telefon • aneks kuchenny • czajnik • TV sat. • suszarka do włosów • lustro kosmetyczne • sofa • biurko

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-3 os. • widok na morze • wanna • balkon • klimatyzacja • WC • sejf (płatny) • telefon • lodówka • TV sat.

Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1

• 2-4 os. • widok na morze • w budynku głównym • wanna • balkon • klimatyzacja • WC • sejf (płatny) • telefon • lodówka • czajnik • TV sat. • suszarka do włosów • lustro kosmetyczne • sofa • biurko

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (7.30-10.00) obiad (12.30-14.30) i kolacja (19.30-21.30) • posiłki w formie bufetu • przekąski • ciasto (10.00-18.00) • lody (9.30-18.30) • kawa/herbata po południu • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe

Dodatkowe informacje • w restauracji głównej dostępne dania bezglutenowe, bez laktozy, wegetariańskie • show cooking 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Sovereign Beach Resort & Spa to idealny hotel na rodzinny wypoczynek. Polecamy ze względu na duża przestrzeń hotelu, bogatą infrastrukturę oraz animacje dla dzieci z profesjonalnym zespołem animatorów, a także plażę z łagodnym zejściem do morza. Świetny wybór na udane rodzinne wakacje.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sovereign Beach Resort & Spa to idealny hotel na rodzinny wypoczynek. Polecamy ze względu na duża przestrzeń hotelu, bogatą infrastrukturę oraz animacje dla dzieci z profesjonalnym zespołem animatorów, a także plażę z łagodnym zejściem do morza. Świetny wybór na udane rodzinne wakacje.

GŁÓWNE ATUTY:

  • bardzo rozległy teren hotelowy, bogate zaplecze reakreacyjno sportowe, mini club dla dzieci
  • plaża z łagodnym zejściem do morza
  • bezpłatny minibus do centrum Kardameny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****+

Region

Grecja/Kos

Strefa

Relax, Family

Dzieci

- 1 dziecko do 14 lat - opłata tylko za przelot - 2 dziecko do 6 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

Kardamena - znana miejscowość rozrywkowa z mnóstwem barów, klubów, tawern centrum - ok. 2 km (dojście wzdłuż plaży - spacer ok. 30 min), bezpłatny transfer hotelowym busem kilka razy dziennie miasto Kos - ok. 28 km, główny ośrodek miejski i rozrywkowo - turystyczny na wyspie gdzie znajdują się liczne sklepy, bary restauracje oraz mnóstwo ścieżek rowerowych lotnisko - ok. 12 km

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, prywatna, piaszczysta, z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole na plaży bez dodatkowych opłat, bar All Inclusive przy plaży

Hotel

czterogwiazdkowy, o podwyższonym standardzie, nowoczesny, 3-piętrowy, całkowicie odnowiony w 2013 roku, usytuowany u podnóża gór z pięknym widokiem na morze, otoczony zielonymi ogrodami, łącznie oferuje 185 pokoi z balkonem lub tarasem z widokiem na ogród lub morze, oficjalnie hotel posiada kategorię 5 gwiazdek

Udogodnienia

całodobowa recepcja, windy, punkt wymiany walut, ogród, mini market, sklepik z pamiątkami, możliwość wynajęcia roweru, motoroweru czy samochodu, możliwość wypożyczenia żelazka i czajnika bezprzewodowego, pralnia(płatna), informacja turystyczna

Internet

kafejka internetowa i Wi-Fi płatne (ok. 5 EUR/ 90 min.)

Pokoje

2 os., możliwość 1 lub 2 dostawek (w pokojach 2+2 na dostawkach możliwość zakwaterowania tylko dzieci) wielkości ok. 23 m2, wnętrza w typowym greckim stylu, łazienka z wanną, suszarka do włosów, TV SAT - 2 polskie programy, lodówka, telefon, sejf (płatny ok. 30 EUR/tydz.), klimatyzacja sterowana centralnie z możliwością indywidualnej regulacji, wszystkie pokoje dla Klientów Net Holiday zlokalizowane w budynku głównym na górnych piętrach, część pokoi z widokiem na morze

Restauracje i bary

restauracja główna - dania kuchni międzynarodowej restauracja włosko/ grecka a'la carte (czynna 3 x w tygodniu) bar przy basenie / pool bar bar przy plaży / beach bar bar główny / lobby bar

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

duży basen w ładnym ogrodzie, bezpłatne leżaki i parasole przy basenie, jacuzzi przy basenie zewnętrznym, sala TV, bilard, tenis stołowy oraz ziemny (wymagany depozyt na sprzęt), mini boisko do piłki nożnej, rzutki, animacje dzienne i wieczorne, siłownia, siatkówka plażowa, trzy razy w ciągu dnia bezpłatny transfer do centrum urokliwej Kardameny

Płatne

sporty wodne na plaży (jetski, rowery wodne, paragliding), centrum Spa z sauną, jacuzzi (od 18 lat) oraz kryty basen

Dla dzieci

brodzik, mini klub (4-12 lat), animacje dzienne i wieczorne, plac zabaw, wysokie krzesła w restauracji

Program All Inclusive

07.30-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa amerykańska, herbata, soki owocowe (z wyjątkiem butelkowanych i świeżo wyciskanych) 12.30-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni włoskiej z elementami kuchni międzynarodowej, show cooking, lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, lemoniada, cola light, kawa, herbata, soki owocowe (z wyjątkiem butelkowanych i świeżo wyciskanych), lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone 19.30-21.30 kolacja w formie bogatego bufetu, serwowana w restauracji głównej szeroki wybór dań, sałatek, ciast i deserów, show cooking, lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, lemoniada, cola light, kawa, herbata, soki owocowe (z wyjątkiem butelkowanych i świeżo wyciskanych), lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone 10.00-12.30 oraz 14.30-17.00 przekąski typu ciastka, trzy rodzaje kanapek (wegetariańskie, z mięsem oraz light), hot-dogi, hamburgery, pizza, lody serwowane w barze przy basenie / pool bar 09.30-18.30 oraz 20.30-23.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, lemoniada, cola light, kawa, herbata, soki owocowe (z wyjątkiem butelkowanych i świeżo wyciskanych), lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone, ouzo, brandy, gin, rum, wódka, whisky oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w barze przy basenie / pool bar 10.00-18.30 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, lemoniada, cola light, soki owocowe (z wyjątkiem butelkowanych i świeżo wyciskanych) oraz piwo, serwowane w barze przy plaży / beach bar 18.00-23.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, lemoniada, cola light, kawa, herbata, soki owocowe (z wyjątkiem butelkowanych i świeżo wyciskanych), lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone, ouzo, brandy, gin, rum, wódka, whisky oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w barze głównym / lobby bar - 3 razy w tygodniu kolacja w restauracji a'la carte włosko/grecka (wymagana wcześniejsza rezerwacja), dostępne menu dla alergików - parasole oraz leżaki przy basenie i plaży - 3 razy dziennie bezpłatny bus do Kardameny - dzienne i wieczorne animacje - mini klub dla dzieci 4-12 lat

Strona hotelu

www.sovereign-kos.com

Nasza ocena

Pokój **** Położenie ***** Wyżywienie ****+ Sport \ rozrywka *****

Atuty

- nowoczesny hotel o dobrym standardzie - plaża z łagodnym wejściem do morza - bezpłatny minibus do centrum Kardameny - rewelacyjne centrum Spa również dla dzieci - wysokie oceny Klientów w 2015 roku - przepiękna piaszczysta plaża z barem All Inclusive - bezpłatne leżaki i parasole

Grecki Wieczór

Wieczór spędzony wśród tradycyjnych kamiennych domków w jednej z najwspanialszych miejscowości wyspy to okazja zarówno, aby obejrzeć wspaniały spektakl jakim jest zachód słońca za wyspami Dodekanezu jak i nacieszyć podniebienie smakami greckiej kuchni i poczuć klimat tego uroczego kraju. Greckie wino, przepyszne dania, tradycyjny taniec, czyli miejscowy folklor w czystej postaci. Tradycyjne rytmy, okraszone toastami białego i czerwonego wina, sprawiają, że na parkiet wyruszają najbardziej nieśmiali tancerze, a wspomnienia na długo pozostają w głowach. Cena ok. 43 EUR

Rejs do Bodrum

Wakacje na Kos nie są kompletne bez wizyty na pobliskim kontynencie czyli w Turcji. Podróżując promem można dostać się do miasta portowego Bodrum, położonego na wzgórzu i słynącego z majestatycznego zamku, który stoi na straży malowniczej przystani. Tureccy właściciele sklepów przyciągają do swoich wyrobów oraz zapraszają do skosztowania tradycyjnej tureckiej herbaty. Alternatywą do próbowania swych sił negocjacyjnych może być odpoczynek relaks w prawdziwej łaźni tureckiej lub skorzystanie z tureckiego masażu. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki. Cena ok. 38 EUR + ok. 5 EUR/os. - opłata portowa

Zwiedzanie wyspy

Jest to doskonały sposób, aby dowiedzieć się wszystkiego, co wyspa ma do zaoferowania, w ciągu jednego dnia. Wycieczka autokarem po najciekawszych zakątkach Kos pozwala nie tylko na odkrywanie naturalnego piękna wyspy ale także poznanie historii, mitologii i doświadczenie tradycyjnego sposobu życia. W programie znajdują się zarówno tradycyjne wioski, takie jak górskiej miejscowość Zia, ośrodki wypoczynkowe, takie jak Kardamena, jak i romantyczne zatoki niedaleko Kamari i Kefalos. Dzień pełen wrażeń i odkrywania nieznanych i niewidocznych na pierwszy rzut oka tajemnic naszej wyspy. Cena ok. 36 EUR

Nissyros

Rejs wzdłuż wybrzeża Kos jest pierwszą okazją do przyjrzenia się wyspie Nisyros, jednak dopiero ruszając w drogę autokarem można zapuścić się w głąb Polyvotis i zobaczyć najbardziej spektakularne widoki jakie gdziekolwiek można spotkać. Zbliżając się do krateru wulkanu można bez trudu poczuć siłę lawy dudniącą pod stopami, doświadczyć bulgotania błota i wylatującej z gejzerów pary. Całość sprawia takie wrażenie, żę przez chwilę można się zastanowić czy zamiast na greckiej wyspie nie jesteśmy na Księżycu. W programie wycieczki znajdzie się również czas na spacer między wąskimi, brukowanymi uliczkami portowego miasta Mandraki zachwycającego białymi domkami z niebieskimi okiennicami oraz odwiedzenie przepięknego klasztoru Matki NMP. Cena ok. 40 EUR

Dzień bez pośpiechu

Przybijając do brzegu w atrakcyjnym mieście portowym Pothia na słynnej z połowu gąbek wyspie Kalymnos można zostać zahipnotyzowanym przez maleńkie kolorowe domy, usytuowane na zboczu wzgórza. W czasie wycieczki będzie można zobaczyć jak przetwarza się naturalne gąbki a także nauczyć się historii i techniki miejscowych poławiaczy gąbek. Drugim przystankiem będzie bezludna wyspa Plati, gdzie można nurkować z pokładu statku a także delektować się smakami potraw z grilla przygotowywanymi bezpośrednio na pokładzie. Ostatnim przystankiem jest postój na zamieszkałej przez ledwie 50 osób wyspie Pserimos, gdzie długie, piaszczyste wybrzeża łagodnie opadające do krystalicznie czystego morza zachęcają do skorzystania z kąpieli morskich i słonecznych. Cena ok. 46 EUR Net Holiday Sp. z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp. z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Sovereign Beach Resort & Spa to idealny hotel na rodzinny wypoczynek. Polecamy ze względu na duża przestrzeń hotelu, bogatą infrastrukturę oraz animacje dla dzieci z profesjonalnym zespołem animatorów, a także plażę z łagodnym zejściem do morza. Świetny wybór na udane rodzinne wakacje.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sovereign Beach Resort & Spa to idealny hotel na rodzinny wypoczynek. Polecamy ze względu na duża przestrzeń hotelu, bogatą infrastrukturę oraz animacje dla dzieci z profesjonalnym zespołem animatorów, a także plażę z łagodnym zejściem do morza. Świetny wybór na udane rodzinne wakacje.

GŁÓWNE ATUTY:

  • bardzo rozległy teren hotelowy, bogate zaplecze reakreacyjno sportowe, mini club dla dzieci
  • plaża z łagodnym zejściem do morza
  • bezpłatny minibus do centrum Kardameny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Kos/Kardamena

Opinia 7islands

Nowoczesny hotel, otoczony pięknymi ogrodami z pięknym widokiem na morze i góry. Bliskość piaszczystej plaży oraz rozrywkowego centrum Kardameny gwarantują udany wypoczynek. Świetna baza wypadowa do zwiedzania wyspy.

Położenie

Na południowo-wschodnim wybrzeżu wyspy, na obrzeżu miejscowości Kardamena, ok. 2 km od jej centrum, ok. 9 km od lotniska, ok. 25 km od stolicy wyspy w mieście Kos.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta. Leżaki i parasole na plaży bezpłatne.

Hotel

Kompleks składający się z budynku głównego oraz bungalowów, otoczony ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, windy, kącik telewizyjny, restauracja, 3 bary (w tym bar na plaży). Odpłatnie: Internet Wi-Fi, kącik internetowy, opieka medyczna (na zapytanie). Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 185 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację (funkcjonuje w okresie 15.06-15.09), telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: Internet Wi-Fi, sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, pokoje rodzinne z możliwością do 2 dostawek (jedno pomieszczenie).

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:00) obiady (12:30-14:30) i kolacje (19:30-21:30). W ciągu dnia w barze przy basenie dostępne są przekąski, lody, ciasta. W wybranych barach w godzinach 10:00-23:00 serwowane są lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatne), kort tenisowy, siatkówka, mini piłka nożna, tenis stołowy, animacje. Odpłatnie: centrum Spa (basen kryty, siłownia, sauna, masaże), sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, mini club, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie), opiekunka do dzieci (na zapytanie, dodatkowo płatna).

Kontakt do hotelu

www.sovereign-kos.com / Tel:. 00 30 224 209 23 35


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Sovereign Beach Resort & Spa to idealny hotel na rodzinny wypoczynek. Polecamy ze względu na duża przestrzeń hotelu, bogatą infrastrukturę oraz animacje dla dzieci z profesjonalnym zespołem animatorów, a także plażę z łagodnym zejściem do morza. Świetny wybór na udane rodzinne wakacje.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sovereign Beach Resort & Spa to idealny hotel na rodzinny wypoczynek. Polecamy ze względu na duża przestrzeń hotelu, bogatą infrastrukturę oraz animacje dla dzieci z profesjonalnym zespołem animatorów, a także plażę z łagodnym zejściem do morza. Świetny wybór na udane rodzinne wakacje.

GŁÓWNE ATUTY:

  • bardzo rozległy teren hotelowy, bogate zaplecze reakreacyjno sportowe, mini club dla dzieci
  • plaża z łagodnym zejściem do morza
  • bezpłatny minibus do centrum Kardameny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kos, Grecja

Położenie

spokojne, bezpośrednio nad morzem. Do centrum Kardameny ok. 2 km, kursuje bezpłatny bus hotelowy.

Plaża

piaszczysto-żwirowa plaża bezpośrednio przy hotelu. Bar na plaży. leżaki i parasole na plaży bez opłaty.

Wyposażenie

przyjemny, nowoczesny hotel oferuje 185 pokoi, 3 windy. Recepcja, restauracja bufetowa, restauracja a la carte (tawerna z kuchnią grecką oraz włoską, czynna 3 x tydzień), lobby bar, minimarket. W zadbanym ogrodzie basen oraz bar z przekąskami przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty. www.sovereign-kos.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

komfortowe Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 22 m2, klimatyzacja, telefon, mała lodówka, TV sat., sejf (za opłatą), WiFi (za opłatą), rozkładana sofa, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka.

Dzieci

brodzik, animacje dla dzieci, plac zabaw, sala gier.

Rozrywka

program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem.

Dostęp do internetu

WiFi w pomieszczeniach ogólnodostępnych za opłatą, kącik internetowy za opłatą.

Sport

kryty basen, siłownia, tenis, rzutki, piłka wodna, siatkówka, tenis stołowy. Za opłatą: bilard. Sporty wodne na plaży oferowane przez lokalne agencje.

Wellness

jacuzzi przy basenie. Za opłatą: sauna, masaże, zabiegi pielęgnacyjne.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Przekąski (kanapki, hamburgery, pizza, hot dogi, wypieki i lody) w godz. 10-12:30 oraz 14:30--18:00. Kolacja możliwa w restauracji a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja). 

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Sovereign Beach Resort & Spa to idealny hotel na rodzinny wypoczynek. Polecamy ze względu na duża przestrzeń hotelu, bogatą infrastrukturę oraz animacje dla dzieci z profesjonalnym zespołem animatorów, a także plażę z łagodnym zejściem do morza. Świetny wybór na udane rodzinne wakacje.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sovereign Beach Resort & Spa to idealny hotel na rodzinny wypoczynek. Polecamy ze względu na duża przestrzeń hotelu, bogatą infrastrukturę oraz animacje dla dzieci z profesjonalnym zespołem animatorów, a także plażę z łagodnym zejściem do morza. Świetny wybór na udane rodzinne wakacje.

GŁÓWNE ATUTY:

  • bardzo rozległy teren hotelowy, bogate zaplecze reakreacyjno sportowe, mini club dla dzieci
  • plaża z łagodnym zejściem do morza
  • bezpłatny minibus do centrum Kardameny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kos, Grecja

Położenie

spokojne, bezpośrednio nad morzem. Do centrum Kardameny ok. 2 km, kursuje bezpłatny bus hotelowy.

Plaża

piaszczysto-żwirowa plaża bezpośrednio przy hotelu. Bar na plaży. leżaki i parasole na plaży bez opłaty.

Wyposażenie

przyjemny, nowoczesny hotel oferuje 185 pokoi, 3 windy. Recepcja, restauracja bufetowa, restauracja a la carte (tawerna z kuchnią grecką oraz włoską, czynna 3 x tydzień), lobby bar, minimarket. W zadbanym ogrodzie basen oraz bar z przekąskami przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty. www.sovereign-kos.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

komfortowe Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 22 m2, klimatyzacja, telefon, mała lodówka, TV sat., sejf (za opłatą), WiFi (za opłatą), rozkładana sofa, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka.

Dzieci

brodzik, animacje dla dzieci, plac zabaw, sala gier.

Rozrywka

program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem.

Dostęp do internetu

WiFi w pomieszczeniach ogólnodostępnych gratis, kącik internetowy za opłatą.

Sport

kryty basen, siłownia, tenis, rzutki, piłka wodna, siatkówka, tenis stołowy. Za opłatą: bilard. Sporty wodne na plaży oferowane przez lokalne agencje.

Wellness

jacuzzi przy basenie. Za opłatą: sauna, masaże, zabiegi pielęgnacyjne.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Przekąski (kanapki, hamburgery, pizza, hot dogi, wypieki i lody) w godz. 10-12:30 oraz 14:30--18:00. Kolacja możliwa w restauracji a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja). 

Wcześniej = taniej

do 29.02.16 15% zniżki, 1.03-30.04.16 10% zniżki.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Sovereign Beach Resort & Spa to idealny hotel na rodzinny wypoczynek. Polecamy ze względu na duża przestrzeń hotelu, bogatą infrastrukturę oraz animacje dla dzieci z profesjonalnym zespołem animatorów, a także plażę z łagodnym zejściem do morza. Świetny wybór na udane rodzinne wakacje.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sovereign Beach Resort & Spa to idealny hotel na rodzinny wypoczynek. Polecamy ze względu na duża przestrzeń hotelu, bogatą infrastrukturę oraz animacje dla dzieci z profesjonalnym zespołem animatorów, a także plażę z łagodnym zejściem do morza. Świetny wybór na udane rodzinne wakacje.

GŁÓWNE ATUTY:

  • bardzo rozległy teren hotelowy, bogate zaplecze reakreacyjno sportowe, mini club dla dzieci
  • plaża z łagodnym zejściem do morza
  • bezpłatny minibus do centrum Kardameny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Kos Położony w spokojnej okolicy, z dala od zgiełku, tuż przy plaży czyli wszystko to co potrzebne do głębokiego relaksu. Aktywniejsi goście znajda też coś dla siebie. Hotel posiada korty tenisowe, boisko do piłki nożnej czy duży basen. W uzupełnieniu błogiego wypoczynku wyżywienie AII Inclusive.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

opis hotelu

Na terenie znajdują się 2 restauracje, 3 bary, basen, 3 windy.

internet

Wi-Fi w pokojach płatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

przy hotelu, prywatna, piaszczysta.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację, TV, telefon, mini lodówkę, sejf (płatny), łazienkę (WC, suszarka, prysznic lub wanna), balkon lub taras. Typy pokoi: w kilku budynkach: pokoje standardowe , pokoje rodzinne , pokoje Big Family

Wyżywienie

restauracja główna, restauracja a'la carte, 3 bary All Inclusive (10:00-23:00) Formuła zawiera: śniadanie (07:00-10:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:30-21:30), przekąski (10:00-18:00), lody w wyznaczonych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe, sok pomarańczowy do śniadania Formuła nie zawiera: napoi importowanych, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych - płatna.Wymagana rezerwacja. grecko - włoska. Czynna w poniedziałek, czwartek i niedzielę

z myślą o dzieciach

mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, brodziki , łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), animacje

w cenie

jacuzzi, pokój gier, mini boisko do piłki nożnej, 2 korty tenisowe, rzutki, tenis stołowy, siatkówka, animacje, siłownia

płatne

sauna, centrum SPA

Aktualizacja opisu

31.05.2016 15:02

usługi dostępne w hotelu

Przy plaży Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Sovereign Beach Resort & Spa to idealny hotel na rodzinny wypoczynek. Polecamy ze względu na duża przestrzeń hotelu, bogatą infrastrukturę oraz animacje dla dzieci z profesjonalnym zespołem animatorów, a także plażę z łagodnym zejściem do morza. Świetny wybór na udane rodzinne wakacje.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sovereign Beach Resort & Spa to idealny hotel na rodzinny wypoczynek. Polecamy ze względu na duża przestrzeń hotelu, bogatą infrastrukturę oraz animacje dla dzieci z profesjonalnym zespołem animatorów, a także plażę z łagodnym zejściem do morza. Świetny wybór na udane rodzinne wakacje.

GŁÓWNE ATUTY:

  • bardzo rozległy teren hotelowy, bogate zaplecze reakreacyjno sportowe, mini club dla dzieci
  • plaża z łagodnym zejściem do morza
  • bezpłatny minibus do centrum Kardameny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Grecja/Kos

Położenie

- ok 2 km od Kardamena - przy plaży, przejście przez lokalną uliczkę - ok 8 km od lotniska - ok 27 km od miasta Kos - kilka razy w ciągu dnia bezpłatny bus do Kardameny

Plaża

- piaszczysta - leżaki i parasole bezpłatne  

Pokoje

Standardowe - ok 23 m2 - mini bar - TV-SAT, telefon - klimatyzacja, sejf (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, wc, suszarka do włosów) - wszystkie pokoje z balkonem/tarasem - część pokoi z widokiem na góry a część z widokiem na morze Family Room - zlokalizowane w budynkach bocznych - większe od pokoi standardowych - dodatkowo mały aneks kuchenny

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatne - duży basen w zadbanym ogrodzie - leżaki, parasole przy basenie - jacuzzi, siłownia - boisko do piłki nożnej - tenis stołowy, rzutki - animacje dla dzieci i dla dorosłych płatne - 2 korty tenisowe - centrum SPA, sauna, basen kryty - masaże i zabiegi pielęgnacyjne - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik, mini klub

Wyżywienie

All Inclusive (AI) - śniadania, obiady, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski. Posiłki serwowane są w formie bufetu. Wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 23:00

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracja a'la carte - bar na plaży, lobby bar, bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- 185 pokoi w trzypiętrowym budynku głównym oraz w budynkach bocznych - odnowiony w 2013 r., - windy, punkt wymiany walut - mini market - bezprzewodowy internet w lobby (płatny ok 5/90 min) - kawiarenka internetowa (płatna, ok 5/90 min) - kawiarenka internetowa (płatna) - www.sovereign-kos.com

Bagaż

Kraków Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 384 PLN - 20 kg - 480 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Sovereign Beach Resort & Spa to idealny hotel na rodzinny wypoczynek. Polecamy ze względu na duża przestrzeń hotelu, bogatą infrastrukturę oraz animacje dla dzieci z profesjonalnym zespołem animatorów, a także plażę z łagodnym zejściem do morza. Świetny wybór na udane rodzinne wakacje.


Mapa Hotelu Sovereign Beach Hotel
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kos)
Stolica wyspy czyli miasto Kos w Grecji
Wakacyjna miejscowość Kardamena na wyspie Kos w Grecji
Plaża i mała turystyczna miejscowość Mastichari na wyspie Kos w Grecji
Sąsiednia wyspa Nissyros, Grecja, Kos
Tigaki beach na wyspie Kos w Grecji
Kefalos - baza windsurfingu na wyspie Kos w Grecji
Asklepion, ruiny świątyni - Grecja, Kos
Marmari, mały kurort wakacyjny na wyspie Kos - Grecja
Filmy hotelu Sovereign Beach Hotel:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Sovereign Beach Hotel
https://youtu.be/EEchnqoaRFI

Opinie o Hotelu Sovereign Beach Hotel

Sovereign Beach Hotel - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC balkon widok na morze Telewizor Telefon
2+1 Standard
2+1 s výhledem na moře
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC balkon widok na morze Telewizor Telefon
3+1 rodinný pokoj
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC balkon widok na morze Telewizor Telefon
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Pokój rodzinny

Sovereign Beach Hotel - Możliwości wyżywienia:


Sovereign Beach Hotel - miasta wylotu:


Sovereign Beach Hotel - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sovereign Beach Hotel? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00