Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 200 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Gwarancja ceny
  • Hotel Andonios Blue View, Thassos
  • Hotel Andonios Blue View, Thassos
  • Hotel Andonios Blue View, Thassos
  • Hotel Andonios Blue View, Thassos
  • Hotel Andonios Blue View, Thassos
  • Hotel Andonios Blue View, Thassos
1 / 6
Udogodnienia hotelu Andonios Blue View
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Andonios Blue View
star 3

Grecja: Thassos
Ocena hotelu Andonios Blue View:
4.4 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Andonios Blue View:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    3.4
  • Atrakcje
    i sport
    3.4
  • Jakość
    do ceny
    4.6
Ocena hotelu:
4.4 / 5
Średnia z 5 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 czerwca 2017
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 18 września 2017

Hotel Andonios Blue View w ofercie Biura podróży:

Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

Szukasz wakacji w kraju Grecja?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja / Thassos

Opis oferty:

Prześliczny i maleńki, oczarowuje położeniem, nienagannym utrzymaniem i prawdziwie grecką, ciepłą atmosferą. Przepiękne widoki na miasteczko, morze i góry na długo pozostają w pamięci, tak jak sympatyczni gospodarze, którzy osobiście dbają o miły wypoczynek swoich Gości. Dzień można spędzić na plaży lub przy ładnym basenie, a wieczorem wyskoczyć na drinka do baru w centrum. Tylko w ofercie ITAKI!

POŁOŻENIE:

na południu wyspy, ok. 750 m od centrum LIMENARII, drugiej co do wielkości miejscowości i popularnego kurortu, na skarpie, ok. 40 km od stolicy Limenas; ok. 60 km od portu lotniczego w Kavali (transfer autokarem i promem), przystanek autobusowy na żądanie, przy hotelu.

PLAŻA:

publiczna, piaszczysto-żwirkowa, długa, łagodne zejście do morza, ok. 150 m od hotelu, dosyć strome zejście drogą, parasole i leżaki płatne (ok. 5 EUR/dzień).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, elegancki i bardzo zadbany, zbudowany w 2006 r., 23 pokoje, 2 budynki, 1 piętro, elegancki, nieduży hol, recepcja; tawerna Antonios - bufet śniadaniowy (śniadania kontynentalne), kolacje serwowane, kuchnia grecka i międzynarodowa, dania wegetariańskie, bar w holu, kącik z telewizją satelitarną; taras z widokiem na morze.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 15 m², zadbany i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, lodówka, sejf; minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka, suszarka); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 30 m², gł. 1-2 m, brodzik dla dzieci, gł. do 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki.

KONTAKT:

0030/2593053500, www.antonioshotel.gr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz dbałość o każdy szczegół zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Madera, Wyspy Zielonego Przylądka, czy Azory.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Mapa Hotelu Andonios Blue View
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Andonios Blue View

19.08.2011

Nieduży, ładnie polożony hotel. Bardzo miła obsługa.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
22.12.2010

Dobre miejsce, jeśli ktoś nie lubi tłumów. Plaża jest najfajniejsza w pobliżu hotelu. Centrum Limenarii jest bardzo blisko, 10 minut spacerem to żadna odległość. Bardzo spokojne i przyjemne miejsce. Polecam osobom, które naprawdę chcą odpocząć (niekoniecznie imprezować).

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
24.07.2010

Do morza 1 minuta, trzeba zejsc zzboczem. Plaza zwirkowa, tu i owdzie troche piasku, brzeg wody - troche kamieni ale nie przeszkadza. Woda wspaniala. Przy hotelu niezly basenik. Jest czysto, w pokojach sprzata sie codziennie, jest tv z greckimi kanalami. Z basenu, wiekszosci pokoi i tarasu - piekny widok (panorama miasta i m orza). Hotel jest interesem rodzinnym. Pierwsze zastrzezenie - jedzenie; sniadania monotonne, zawsze to samo tzn, chrupki w 2 smakach, jajko na twardo, maslo, dzem, kawa/herbata, kiepska wedlina (cos jak nasza mielonka, ale bez smaku), ser zolty. Obiadokolacje oszczedna, malo miesa, jednodaniowe (plus malo ciekawy deserek - budyn, galaretka, ciastko). I druga uwaga - trzeba wykupic extra klime 4 euro/dz. W sumie - mozna pojechac i wypoczac; spokoj, zadnych szalenstw dyskotekowych nie ma, wycieczki oferowane przez biura takie sobie, mozna ale niekoniecznie, bo niewiele sie straci i tyle samo zyska. Dobre miejsce dla par, rodzin z malymi dziecmi.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: może być
3.3
02.02.2010

Cudowne miejsce, jak w raju, już za 6 miesięcy znów tam jedziemy. Polecam dla rodzin z dziećmi, artystów i wszystkim, którzy pragną rajskiego wypoczynku w ciszy. Jedzenie mieliśmy we wrześniu smaczne i obfite a widoki cudowne. Jeśli Thassos to dla mnie tylko Andonios Blue View

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
17.07.2009

kameralny hotel, w doskonałej lokalizacji blisko do miasta oraz trzy kroki do plaży, właściciele i obsługa hotelu bez zarzutów, jeśli były jakiekolwiek problemy od razu zostawały naprawiane. posiłki ok, śniadania w formie szwedzkiego stołu, obiadokolacje serwowane- co dzień inne danie + deser (porcja nie za duże nie za małe) miejsce polecam szczególnie osobom które chcą odpocząć , wyciszyć się i zrelaksować.idealne dla rodzin z dziećmi. jest tu bardzo romantycznie więc singlom odradzam! :p a jeśli chodzi o rozrywkę : ogromna ilość tawern gdzie można posiedzieć oraz 2 imprezy przy plaży :))

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
Opinie z Holidaycheck
Szczegóły oceny hotelu Andonios Blue View:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Hotel
    6
  • Pokoje
    5
  • Wyżywienie
    6
  • Atrakcje
    i sport
    5
  • Obsługa
    5.8
HolidayCheck
Ocena Andonios Blue View:
5.6 / 6

Wspaniały hotel, wspaniałe Thassos! 2016-09-13
Szczegóły oceny hotelu Andonios Blue View:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.8

Pobyt w Antoniosie przerósł zdecydowanie nasze oczekiwania. Piękny, zadbany i czysty hotel, położony...
więcej

5.6
Miejsce i hotelik jak marzenie 2011-06-25
Szczegóły oceny hotelu Andonios Blue View:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Hotelik dla ceniących spokój 2011-07-12
Szczegóły oceny hotelu Andonios Blue View:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Absolutna rewelacja 2012-06-21
Szczegóły oceny hotelu Andonios Blue View:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Przytulny z pięknym widokiem 2013-03-15
Szczegóły oceny hotelu Andonios Blue View:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.8
Nie wiem, czym są spowodowane tak wysokie opinie! 2013-08-17
Szczegóły oceny hotelu Andonios Blue View:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    3.0

2.4
Miły, rodzinny hotel 2013-09-03
Szczegóły oceny hotelu Andonios Blue View:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.8

Bardzo przyjemny, rodzinny, mały hotel niedaleko miasta i plaży. Polecam osobom chcącym spokojnie ...
więcej

5.0
Solidny hotelik rodzinny z małymi minusami 2013-09-03
Szczegóły oceny hotelu Andonios Blue View:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Cisza i spokój 2014-01-06
Szczegóły oceny hotelu Andonios Blue View:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

4.8
Rewelacja 2014-06-25
Szczegóły oceny hotelu Andonios Blue View:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.7

Sam hotel jak na tą cenę jest wyśmienity. Położenie idealne, wybierałem hotel w spokojnej okolicy a ...
więcej

5.4
Bardzo fajny hotel, zdecydowanie polecam! 2014-07-30
Szczegóły oceny hotelu Andonios Blue View:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    5.3

Wszystko tak jak w opisach. Przemili właściciele, chociaż ze starszym panem można dogadać się w języ...
więcej

4.9

Masz pytania o Hotel Andonios Blue View? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10-18