cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
  • Hotel Creta Verano, Kreta
1 / 24
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
22.10 - 27.10
już od 579 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
23.10 - 28.10
już od 576 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Creta Verano
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Creta Verano
star 3

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Creta Verano:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Creta Verano:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Creta Verano to kameralny hotel usytuowany niedaleko piaszczystej plaży, niedaleko centrum turystycznej Malii ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zjeściem do morza, blisko centrum kurortu Malia
  • kameralna atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Creta Verano w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Creta Verano to kameralny hotel usytuowany niedaleko piaszczystej plaży, niedaleko centrum turystycznej Malii ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zjeściem do morza, blisko centrum kurortu Malia
  • kameralna atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1 km od plaży
  • ok. 30 km od lotniska
  • ok. 150 m od przystanku autobusowego

Wyposażenie

  • Wi-Fi, w miejscach ogólnodostępnych, w recepcji/lobby, w barze, przy basenie
  • pralnia
  • parking, niezadaszony
  • fryzjer

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

44

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • basen dla dzieci „Swimming Pools": zewnętrzny, ze słodką wodą
  • plac zabaw

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • widok na basen lub góry
  • klimatyzacja: za dzień ok. 6 €
  • sejf: za opłatą
  • lodówka
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • widok na basen lub na góry
  • klimatyzacja: za dzień ok. 6 €
  • sejf: za opłatą
  • lodówka
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

Restauracje i bary
  • rodzaje kuchni: śródziemnomorska, bufet
  • kawiarnia

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Creta Verano to kameralny hotel usytuowany niedaleko piaszczystej plaży, niedaleko centrum turystycznej Malii ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zjeściem do morza, blisko centrum kurortu Malia
    • kameralna atmosfera
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    3*+

    REGION

    Kreta

    kategoria hotelu

    3*+

    kategoria lokalna hotelu

    3*+

    Data otwarcia

    1986 r. Odnowiony w 2014 r. Na terenie znajduje się restauracja, bar, recepcja, kącik telewizyjny, basen odkryty.

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Kącik internetowy płatny

    plaża

    750 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole i leżaki - płatne.

    pokoje

    Wyposażone w klimatyzację (płatna), sejf (płatny), lodówkę, telefon, TV, suszarkę, prysznic lub wannę, balkon lub taras. Typy pokoi: na terenie: pokoje standardowe , pokoje rodzinne

    Wyżywienie

    restauracja, bar All Inclusive Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

    z myślą o dzieciach

    brodzik, łóżeczka (na życzenie), krzesełka w restauracji (na życzenie), plac zabaw

    płatne

    bilard

    Aktualizacja opisu

    24.10.2018 15:31

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi All Inclusive Serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Creta Verano to kameralny hotel usytuowany niedaleko piaszczystej plaży, niedaleko centrum turystycznej Malii ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zjeściem do morza, blisko centrum kurortu Malia
    • kameralna atmosfera
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Przyjemny, nieduży, zadbany, rodzinnie prowadzony hotel na obrzeżach znanej miejscowości Malia, po renowacji w 2014 r. Niska zabudowa, nowoczesne wyposażenie, ładny ogród, przemiły personel, domowa kuchnia grecka.

    Położenie

    200 m od tętniącego życiem centrum (sklepy, hotele, tawerny, bary, wypożyczalnie skuterów i samochodów, puby itp.),  blisko starej części miasta, 800 m od  plaży (15 minut spacerem, odpłatne leżaki i parasole), 10 km od Hersonissos, 8 km od Sissi, 32 km od lotniska.

    Wyposażenie

    Recepcja całodobowa, bezpłatny Internet bezprzewodowy, jadalnia, bar przy basenie, kawiarnia z tarasem, punkt wymiany walut, wypożyczalnia samochodów  i skuterów.

    Pokoje

    45 pokoi w trzech kategoriach; standardowe wyposażone  w łazienkę (wanna lub prysznic, suszarka do włosów),  TV sat, telefon, małą lodówkę, balkon (widok na ogród, ulicę lub basen), odpłatnie sejf i klimatyzację (6eu/dzień). Pokoje familijne są większe, mają aneks kuchenny i serwis do zaparzania kawy/herbaty.

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetów, podwieczorek, napoje i lokalne alkohole.

    Sport i rozrywka

    Basen z tarasem słonecznym (bezpłatne leżaki i parasole), pokój gier, bilard. Sporty wodne, rozrywka i spa w centrum.

    Dla dzieci

    Brodzik.

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Creta Verano to kameralny hotel usytuowany niedaleko piaszczystej plaży, niedaleko centrum turystycznej Malii ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zjeściem do morza, blisko centrum kurortu Malia
    • kameralna atmosfera
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Grecja - Kreta

    Opis hotelu

    Kameralny hotel, zbudowany w autentycznym, kreteńskim stylu, położony w pobliżu centrum miasteczka Malia, które słynie z pięknej, piaszczystej plaży z wydmami. Każdy z tradycyjnie urządzonych pokoi posiada mały aneks kuchenny oraz balkon z krzesełkami i stolikiem. Centralne miejsce na otoczonym zielenią tarasie słonecznym zajmuje ładny basen, przy którym znajdują się bezpłatne leżaki i parasole. Zaplecze gastronomiczne obejmuje restaurację, bar przekąskowy przy basenie oraz lobby bar serwujący napoje i lokalne alkohole. Zaletą położenia jest bliskość licznych miejsc rozrywki oraz barów, pubów i czynnych do późnych godzin nocnych dyskotek. Warto także zobaczyć ruiny miasta, pałacu i świątyni z epoki minojskiej oraz zwiedzić oddalone o 30 km miasto Heraklion lub udać się na wschód, do uroczego Agios Nikolaos.





    Lokalizacja:

    w miejscowości Malia, ok. 750 m od plaży, ok. 200 m od centrum , ok. 32 km od lotniska, ok. 10 km od Hersonissos



    Plaża:

    publiczna, piaszczysta, parasole (płatne), leżaki (płatne).



    Sport i fitness:

    tenis stołowy, bilard (płatny).



    Rozrywka:

    sala gier, sala TV.



    Dla dzieci:

    plac zabaw, łóżeczko dziecięce (na zapytanie).



    Wyżywienie:

    pakiet All Inclusive.



    All inclusive zawiera:



    śniadanie (7.30 - 10.00), lunch (12.30 - 14.00) i kolację (19.00 - 21.30) w formie bufetu w głównej restauracji; przekąski w ciągu dnia (16.00 - 18.00) oraz lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe w wyznaczonych godzinach.





    Dodatkowe informacje:



    Klimatyzacja płatna - 6 EUR/doba

    Hotel odnowiony w 2013 r.

    Bezpłatny dostęp do Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych





    Cena zawiera:

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Obsługa:

    Opieka polskiego przedstawiciela.

    Kategoria oficjalna

    ***

    Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:3 Udogodnienia:

    liczba pokoi

    45, restauracje: 1, bary: 1, baseny odkryte: 1, lobby bar, bar przy basenie, sejf (płatny), lobby, internet bezprzewodowy, kawiarenka internetowa (płatna), kawiarnie, TV w lobby, recepcja 24h, taras słoneczny, ogród, wymiana walut, przechowalnia bagażu, wypożyczalnia skuterów, wypożyczalnia rowerów, opieka lekarska (płatna).

    Opis pokoi

    azienka z wanną lub prysznicem, klimatyzacja (płatna), suszarka do włosów, deska do prasowania, taras/balkon, lodówka, internet bezprzewodowy (płatny), aneks kuchenny, telewizja, telefon (płatny).

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób.

    RODZINNY: pokoje dla max. 4 osób (2 pomieszczenia)

    Strona www

    http://www.cretaverano.gr/

    All inclusive

    TAK

    2 Dzieci

    TAK

    Standard

    ***


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Creta Verano to kameralny hotel usytuowany niedaleko piaszczystej plaży, niedaleko centrum turystycznej Malii ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zjeściem do morza, blisko centrum kurortu Malia
    • kameralna atmosfera
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    3PLUS

    Region

    CRETA

    Opis oferty:

    kameralny hotel składający się z 4 budynków, położony w przepięknej i tętniącej życiem miejscowości Malia; budynki odnowione w 2012 roku, pokoje w 2013 roku; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny restuaracja, bary

    POKOJE:

    do dyspozycji gości 45 pokoi; wyposażenie: indywidualna klimatyzacja (dodatkowo płatna), łazienka z prysznicem lub wanną, suszarka, TV, lodówka, sejf (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), balkon lub taras

    DODATKOWO PŁATNE:

    masaże, lekarz (na wezwanie), wszystkie sporty wodne na plaży

    KONTAKT:

    www.cretaverano.gr

    POŁOŻENIE:

    150 m od centrum miejscowości Malia, 35 km od lotniska w Heraklionie

    PLAŻA:

    piaszczysta plaża "Pleasure Beach" znajduje się 700 metrów od hotelu; leżaki i parasole - płatne

    WYŻYWIENIE:

    All Inclusive - śniadanie kontynentalne, obiad, kolacja (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol importowany i wysokojakościowy

    DLA DZIECI:

    brodzik, łóżeczko (na życzenie), plac zabaw, krzesełka w restauracji

    SPORT I ROZRYWKA:

    tenis stołowy, internet bezprzewodowy w lobby


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Creta Verano to kameralny hotel usytuowany niedaleko piaszczystej plaży, niedaleko centrum turystycznej Malii ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zjeściem do morza, blisko centrum kurortu Malia
    • kameralna atmosfera
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta - Heraklion

    Wyżywienie

    All Inclusive

    Opis

    Kompleks czterech dwupiętrowych budynków, komfortowe pokoje, basen, internet, restauracja i bar, wykwalifikowana obsługa. Hotel został odnowiony w latach 2013-2014.

    Położenie

    200 m od centrum kurortu Malia, 10 km od Hersonissos, 30 km od Agios Nikolaos, 33 km od Heraklionu, 32 km od międzynarodowego lotniska Nikosa Kazantrakisa w mieście Heraklion.

    Pokoje

    43 pokoi: Standard Doubles, Family 2-Rooms.
    W pokojach: klimatyzacja (za dopłatą), tv satelitarna, telefon, lodówka, wanna/prysznic, suszarka do włosów, sejf (za dopłatą), balkon/taras, 2 łóżka jednoosobowe.
    Family 2-Rooms: pokój przechodni i sypialnia, 4 łóżka jednoosobowe lub dwuosobowe i 2 jednoosobowe. 
    Pokoje sprzątane są codziennie, zmiana pościeli 2 razy w tygodniu.

    O wyżywieniu

    All Inclusive
    07:00-23:00

    Wyżywienie
    Restauracja główna (szwedzki stół)
    Śniadanie: 07:30-10:00
    Obiad: 12:30-14:00
    Kolacja: 19:00-21:30

    Napoje w trakcie obiadu i kolacji: lokalne wino, napoje orzeźwiające, soki.
    Samoobsługa (jedzenie i napoje)

    Odległość od morza

    700 ?


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Creta Verano to kameralny hotel usytuowany niedaleko piaszczystej plaży, niedaleko centrum turystycznej Malii ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zjeściem do morza, blisko centrum kurortu Malia
    • kameralna atmosfera
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Hotel znajduje się na końcu promenady w miejscowości Melia, ok 150 m od samego centrum. W pobliżu hotelu znajdują się bary, sklepy i restauracje. Najbliższy przystanek autobusowy ok 150 m od hotelu, port 700 m, lotnisko 35 km.

    Plaża

    Piaszczysta plaża "Pleasure Beach" oddalona od hotelu o ok 700 m. Leżaki i parasole na plaży płatne. 

    Hotel

    Kategoria lokalna 3* Creta Verano to kameralny hotel zbudowany w kreteńskim stylu. Znajduje się blisko centrum miasteczka Malia, które słynie z piaszczystej plaży z wydmami. Zaletą hotelu jest również bliskość miejscowych barów, pubów i sklepów. Jest to idealne miejsce na wypoczynek oraz baza wypadowa do zwiedzania wyzpy.

    Do dyspozycji gości

    Całodobowa recepcja, kącik telewizyjny, restauracja główna, snack bar przy basenie, lobby bar, taras słoneczny, kawiarnia, sejf (płatny). 

    Internet

    Bezpłatne Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych, kącik internetowy dodatkowo płatny.

    Sport i Rekreacja

    Bezpłatnie: basen zewnętrzny, leżaki i parasole przy basenie, tenis stołowy Odpłatnie:  bilard, sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    brodzik, łóżeczko (na życzenie), wysokie krzesełka w restauracji, plac zabaw

    Zakwaterowanie

    Pokoje typu Double - dwuosobowe z możliwością 1 dostawki Family Room 1 Bedroom - pokoje rodzinne z możliwością zakwaterowania 2+2, 3+1, 4+0 Single Room - pokoje jednoosobowe Wyposażenie pokoi: łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, indywidualnie sterowana klimatyzacja (dodatkowo płatna), lodówka, TV Sat, balkon/taras, sejf (dodatkowo płatny), telefon, żelazko (na zapytanie w recepcji, płatne). Łóżeczko dla dziecka liczone jest jako dostawka.

    Wyżywienie

    All Inclusive: wczesne śniadanie, śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach w godzinach 10:00 - 23:00. Bufety tematyczne 2 razy w tygodniu. Przekąski w godzinach 16:00 - 17:30. Cenniki wewnętrzne i godziny posiłków mogą ulec zmianie.

    Informacje dodatkowe

    http://www.cretaverano.gr/

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

    CENA

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy , transfer lotnisko - hotel - lotnisko /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Grecos Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Creta Verano to kameralny hotel usytuowany niedaleko piaszczystej plaży, niedaleko centrum turystycznej Malii ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zjeściem do morza, blisko centrum kurortu Malia
    • kameralna atmosfera
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    ***+

    REGION

    Grecja/Kreta/Hersonissos

    All inclusive

    Warto podkreślić

    - W okolicy liczne bary i tawerny - Blisko centrum Malii - Kameralna atmosfera

    Okiem Grecosa

    Hotel położony w spacerowej odległości od piaszczystej plaży Pleasure, blisko centrum Malii, z licznymi barami, restauracjami i sklapmi. Kameralna, miła atmosfera sprawi, że miejsce to idealnie nada się na wakacje we dwoje.

    Położenie

    • w spacerowej odległości do centrum Malii • ok. 80 metrów do przystanku autobusowego • ok. 900 metrów do plaży • ok. 35 km do lotniska w Heraklionie • ok. 170 km do lotniska w Chanii

    Plaża

    • plaża Pleasure 900 metrów od hotelu • piaszczysta • łagodne zejście do morza • leżaki i parasole płatne (ok. 6 Euro)

    Hotel

    • dwupiętrowy budynek główny z trzema budynkami bocznymi • restauracja i bar w lobby • recepcja (24h) • Wi-Fi (bezpłatnie) • 44 pokoje • kategoria lokalna 3*

    Pokoje

    Studio • 2-3 os.(ok. 25 m2) • dostawka dla 3. osoby • klimatyzacja (ok. 6 EUR/dzień) • Wi-Fi (bezpłatnie) • lodówka, czajnik, lodówka • sejf płatny (ok. 3 EURO/dzień) • suszarka • balkon lub taras

    Wyżywienie

    • All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny All Inclusive • śniadanie, lunch, kolacja w formie bufetu • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.00)

    Pełen relaks

    Bezpłatnie • basen ze słodką wodą Odpłatnie • billard • sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    • basen • łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • krzesełka w restauracji

    CENA OBEJMUJE

    przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

    Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

    Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


    Mapa Hotelu Creta Verano
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Creta Verano

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Creta Verano:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Hotel
      5.2
    • Pokoje
      4.6
    • Wyżywienie
      5
    • Atrakcje
      i sport
      4.3
    • Obsługa
      5.6
    HolidayCheck
    Ocena Creta Verano:
    5.1 / 6

    Opis pobytu 2017-09-24
    Szczegóły oceny hotelu Creta Verano:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    pokoje czyste jedzenie jak ktos nie jest wybredny jest dobre obsługa jest miła i dyskretna Pla...
    więcej

    5.8
    To miejsce na dobre wakacje 2017-09-19
    Szczegóły oceny hotelu Creta Verano:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    4.7
    Udane wakacje na Krecie 2013-09-24
    Szczegóły oceny hotelu Creta Verano:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      5.0

    4.2
    Typowy, trzygwiazdkowy hotel 2014-09-22
    Szczegóły oceny hotelu Creta Verano:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.0
    Polecam! 2015-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Creta Verano:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.3

    Gorąco polecam. Kameralny hotelik,ale bardzo zadbany:) Miła obsługa, nie narzucająca się.Smaczne jed...
    więcej

    5.3
    Super 2016-06-14
    Szczegóły oceny hotelu Creta Verano:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Podoba mi się ten hotel. Bardzo fajnie spędziłem w nim czas. Obsługa bardzo miła, jedzenie bardzo do...
    więcej

    6.0
    Przytulne miejsce 2016-06-29
    Szczegóły oceny hotelu Creta Verano:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    Hotel mały, przytulny. Okolica nie jest zatłoczona jak w innych miejscach. Duży plus to położenie od...
    więcej

    5.6
    Dobre miejsce 2016-07-01
    Szczegóły oceny hotelu Creta Verano:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.5

    Na wakacje wybrałam się sama, reasumując bardzo dobrze zrobiłam :) Cudowna obsługa, smaczne wyżywien...
    więcej

    5.6

    Creta Verano - możliwości zakwaterowania:

    Room SingleUse
    Room Family
    Double Room / _
    Family Room 2 Rooms
    Single Room / _
    Room Double Balcony or Terrace

    Creta Verano - Możliwości wyżywienia:


    Creta Verano - miasta wylotu:


    Creta Verano - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Creta Verano? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00