cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Karras, Zakynthos
  • Hotel Karras, Zakynthos
  • Hotel Karras, Zakynthos
  • Hotel Karras, Zakynthos
  • Hotel Karras, Zakynthos
  • Hotel Karras, Zakynthos
  • Hotel Karras, Zakynthos
  • Hotel Karras, Zakynthos
  • Hotel Karras, Zakynthos
  • Hotel Karras, Zakynthos
  • Hotel Karras, Zakynthos
  • Hotel Karras, Zakynthos
1 / 12
Ocena
hotelu:
2.7 / 5
Najbliższy termin
01.05 - 08.05
już od 1668 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
01.05 - 08.05
już od 1668 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Karras
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Karras
star 3

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Karras:
2.7 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Karras:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    i sport
    1.0
  • Jakość
    do ceny
    3.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Karras to kameralny hotel usytuowany w spokojnej części rozrywkowego kurortu Laganas z klubami, barami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, a także osobom nastawionym na odkrywanie uroków przepięknej wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w niedalekiej odległości od piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, w spokojnej części rozrywkowego kurortu Laganas
  • opcja All Inclusive
  • wi fi w lobby gratis

Hotel Karras w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Karras to kameralny hotel usytuowany w spokojnej części rozrywkowego kurortu Laganas z klubami, barami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, a także osobom nastawionym na odkrywanie uroków przepięknej wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w niedalekiej odległości od piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, w spokojnej części rozrywkowego kurortu Laganas
  • opcja All Inclusive
  • wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

ZAKYNTHOS/GRECJA

Wyposażenie

• recepcja
• winda
• ogród
• taras
• sala TV
• Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych, w cenie
• sejf: w recepcji, za opłatą
• minimarket
• pralnia: za opłatą
• parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, w cenie

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

62

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• ostatni, całkowity remont: 2015 r.
• hotel nie akceptuje zwierząt

• W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.

Telefon

+48 222043596

SMS

+ 48 799448800

E-mail

servicePL@TUI.com

• Podatek turystyczny

od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• basen dla dzieci: zewnętrzny
• podgrzewacz do butelek: za opłatą, wymagana rezerwacja
• łóżeczka dla dzieci: w cenie

Sport i wellness

W cenie • siłownia: 07:00 - 23:00

Płatne • sauna
• masaże
• rowery

Pokoje

Pokój rodzinny z widokiem na ogród FZG1

• 2-5 os. • ok. 30 m2 • widok na ogród • w budynku głównym • ostatni remont: 2015 r. • klimatyzacja: w cenie, maj - październik, indywidualnie sterowana • sejf: za opłatą • lodówka • telefon • Wi-Fi: w cenie • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZG1

• 1-4 os. • ok. 23 m2 • widok na ogród • w budynku głównym • ostatni remont: 2015 r. • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana • sejf: za opłatą • lodówka • telefon • Wi-Fi: w cenie • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • szlafroki: za opłatą • suszarka do włosów • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: 07:30 - 10:00, w formie bufetu
• obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
• kolacja: 19:00 - 21:00, w formie bufetu
• przekąski: 10:00 - 11:30 i 16:30 - 17:30, lody: 10:00 - 18:00
• wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 23:00
• wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 23:00

Dwa posiłki • śniadanie: 07:30 - 10:00, w formie bufetu
• kolacja: 19:00 - 21:00, w formie bufetu

Restauracje i bary • restauracja

• bar przy zewnętrznym basenie: 10:00 - 00:00

Dodatkowe informacje • wymagane noszenie opasek all inclusive


Opis hotelu Karras według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Karras, 7 Stravopodis str., Laganas, Zakynthos, Grecja

 

Dane GPS hotelu Karras:

N 37º 43' 52.8842"
E 20º 52' 19.9956"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Karras to kameralny hotel usytuowany w spokojnej części rozrywkowego kurortu Laganas z klubami, barami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, a także osobom nastawionym na odkrywanie uroków przepięknej wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w niedalekiej odległości od piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, w spokojnej części rozrywkowego kurortu Laganas
  • opcja All Inclusive
  • wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

***+

REGION

Grecja/Zakynthos/Laganas

All Inclusive

Warto podkreślić

- NOWOŚĆ - Odnowiony na sezon 2015 - Pokoje 2+2 - Bliskość centrum rozrywkowego Laganas - 7, 10, 11, 14 dni

- Kategoria lokalna

3*

Okiem Grecosa

Kameralny, częściowo odnowiony obiekt położony w bliskiej odległości od piaszczystej plaży, niedaleko centrum wakacyjnego kurortu Laganas.

Położenie

• ok. 300 m od morza • przystanek autobusowy ok. 200 m • bary, sklepy ok. 150 m • dyskoteki ok. 500 m • miasto Zakynthos ok. 6 km • lotnisko ok. 3 km

Plaża

• ok. 300 m od hotelu, piaszczysta • łagodne zejście do morza • leżaki i parasole (ok. 6 EUR/zestaw)

Hotel

• częściowo odnowiony na 2015 r. • 2 trzypiętrowe budynki, 2 windy • recepcja • restauracja główna, bar przy basenie • Wi-Fi w lobby (bezpłatnie), kącik internetowy (odpłatnie) • 56 pokoi, kategoria lokalna 3*, hotel oczekuje na certyfikat standardu 4*

Pokoje

Standard • 2-os. (ok. 25 m2) • możliwość 1 (sofa) lub 2 dostawek (łóżko piętrowe) • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • TV, sejf (ok. 20 EUR/tydz.) • Wi-Fi (ok. 5 EUR/dzień), minilodówka • telefon, zestaw do kawy/herbaty (ok. 10 EUR/tydz.) • czajnik (ok. 10 EUR/tydz.) • łazienka- wanna lub prysznic, suszarka • balkon Rodzinny • dla 2-4 os. (ok. 40 m2) • dwa oddzielone drzwiami pokoje • wyposażony jak pokój standard

Wyżywienie

• All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny All Inclusive • śniadanie, lunch i kolacja - bufet • przekąski (16.30-17.30) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.00)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie • basen ze słodką wodą • leżaki i parasole przy basenach • noc grecka (raz na tydzień) Odpłatnie • bilard

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • brodzik ze słodką wodą • plac zabaw • menu i wysokie krzesełka w restauracji

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Zakynthos - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, 7, 10, 11 lub 14 noclegów, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).

PROMOCJA

- Gwarancja Niezmienności Ceny


Opis hotelu Karras według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Karras, 7 Stravopodis str., Laganas, Zakynthos, Grecja

 

Dane GPS hotelu Karras:

N 37º 43' 52.8842"
E 20º 52' 19.9956"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Mapa Hotelu Karras
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
Filmy hotelu Karras:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Karras
https://youtu.be/NuPdxlGGnzU
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Karras

2.7
odradzam

Jedzenie monotonne i mały wybor w pokojach śmierdzi stechlizna. Nie polecam dla rodzin z dziećmi bo się zanudza. Plus to spokojna okolica i blisko do centrum i nad morze

POLECAM:
singlom, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: odradzam
2.7
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Karras:
  • Lokalizacja
    4
  • Hotel
    1
  • Pokoje
    1
  • Wyżywienie
    1
  • Atrakcje
    i sport
    1
  • Obsługa
    1
HolidayCheck
Ocena Karras:
1 / 6

Rewelacyjny hotel i miejsce 2015-06-02
Szczegóły oceny hotelu Karras:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Pobyt z niezbyt kulturalnymi Anglikami 2015-07-07
Szczegóły oceny hotelu Karras:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

4.0
Fajnie, ale Obsługa Nie daje rady 2015-07-10
Szczegóły oceny hotelu Karras:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    4.0

4.0
Jak dla mnie wielki pozytyw 2015-09-08
Szczegóły oceny hotelu Karras:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Karras na plus, Laganas mega imprezowe! 2017-07-20
Szczegóły oceny hotelu Karras:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    6.0

Hotel Karras to niewielki obiekt w spacerowej odległości od piaszczystej plaży z łagodnym zejściem d...
więcej

5.3

Karras - możliwości zakwaterowania:

Pokój 2-osobowy od ogrodu

Karras - Możliwości wyżywienia:


Karras - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Karras? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00