cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
  • Hotel Barcelo Hydra Beach, Peloponez
  • Hotel Barcelo Hydra Beach, Peloponez
  • Hotel Barcelo Hydra Beach, Peloponez
  • Hotel Barcelo Hydra Beach, Peloponez
  • Hotel Barcelo Hydra Beach, Peloponez
  • Hotel Barcelo Hydra Beach, Peloponez
  • Hotel Barcelo Hydra Beach, Peloponez
  • Hotel Barcelo Hydra Beach, Peloponez
  • Hotel Barcelo Hydra Beach, Peloponez
  • Hotel Barcelo Hydra Beach, Peloponez
  • Hotel Barcelo Hydra Beach, Peloponez
  • Hotel Barcelo Hydra Beach, Peloponez
1 / 12
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
16.05 - 23.05
już od 3254 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
26.09 - 03.10
już od 2998 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Barcelo Hydra Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Barcelo Hydra Beach
star 5

Grecja: Peloponez
Ocena hotelu Barcelo Hydra Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Barcelo Hydra Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 16 maja 2023
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 26 września 2023

Hotel Barcelo Hydra Beach w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Peloponez

Opis oferty:

Idealna propozycja dla miłośników pięknych krajobrazów, urokliwych miejsc i wysokiego standardu. Hotel firmowany jest przez znaną i lubianą w Polsce międzynarodową sieć hotelową Barcelo Hotels and Resorts, docenianą za nieodmiennie dobry styl i profesjonalny serwis. Hotel leży w spokojnym zakątku historycznej krainy Agrolidy, otoczony jest dużym ogrodem. Do dyspozycji Gości jest ładny basen typu infinity, a także hotelowe centrum wellness z bogatą ofertą masaży i zabiegów kosmetycznych. W 2015 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w miejscowości THERMISIA, ok. 12 km od Ermioni; ok. 200 km od portu lotniczego w Kalamacie, ok. 280 km od portu lotniczego w Araxos.

PLAŻA:

3 plaże hotelowe, żwirkowe, łagodne zejście do morza, wyróżnione certyfikatem Błękitna Flaga, dojście przez infrastrukturę hotelową, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki (pierwszy rząd leżaków zarezerwowany dla Klientów z opcji premium all inclusive).

HOTEL:

czterogwiazdkowy superior, elegan­cki i komfortowy resort, odnowiony w 2009 r., 241 pokoi w kilku budynkach, maksymalnie 2 piętra, 79 bungalowów, w budynku głównym: przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna z tarasem i widokiem na morze - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie; bary: Le Cafe w lobby, Mistral przy plaży, Infinity przy basenie, Byblos w dyskotece, Bijoux Premium Club Lounge (tylko dla Premium Club); sklep z pamiątkami; taras z widokiem na basen, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy (w miejscach publicznych) i kawiarenka internetowa; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

superior:

2-os., ok. 25 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny wg konsumpcji); balkon lub ogródek (stolik i krzesełka);

deluxe:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 29 m², wyposażenie jak w pokoju superior; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem;

bungalow superior:

2-os., ok. 32 m², wyposażenie jak w pokoju deluxe, taras; 

bungalow deluxe:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 44 m², dwa pokoje połączone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju deluxe; pokoje: deluxe, bungalow superior, bungalow deluxe na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen typu infinity, nieregularny kształt, słona woda, gł. 0,8-1,8 m, brodzik dla dzieci, słona woda, gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; siatkówka; miniklub (4-12 lat), dyskoteka, amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci (lipiec-sierpień); 4 korty tenisowe z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu, boisko piłkarskie, kajaki.

SPA:

eleganckie i nowoczesne, z widokiem na morze: ok. 1600 m²; bezpłatnie (raz w tygodniu): kryty basen z kaskadą, jacuzzi, sauny, hammam, sala fitness, pokój relaksacyjny; za opłatą: 9 gabinetów zabiegowych, zabiegi kosmetyczne na twarz i ciało, masaże lecznicze i relaksujące, aromaterapia; centrum spa czynne w godz. 9.00-19.00, wstęp dla osób powyżej 16. roku życia, obowiązuje strój sportowy.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.30-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; lekkie przekąski w wyznaczonym barze (10.30-19.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-23.00).

PREMIUM ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

markowe alkohole, wstęp do Byblos Beach Club: późne śniadanie (do 11.30), przekąski (12.00-18.00), romantyczna kolacja; bezpłatny wstęp do spa; 10% zniżki na zabiegi; zarezerwowany pierwszy rząd leżaków na plaży.

KONTAKT:

0030/275409700, www.barcelo.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 latserwis plażowyWi-Fiwstęp do spa (raz w tyg.)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Peloponez

Opis oferty:

Idealna propozycja dla miłośników pięknych krajobrazów, urokliwych miejsc i wysokiego standardu. Hotel firmowany jest przez znaną i lubianą w Polsce międzynarodową sieć hotelową Barceló, docenianą za nieodmiennie dobry styl i profesjonalny serwis. Hotel leży w spokojnym zakątku historycznej krainy Argolidy, otoczony jest dużym ogrodem. Do dyspozycji Gości jest ładny basen typu infinity, a także hotelowe centrum wellness z bogatą ofertą masaży i zabiegów kosmetycznych. W 2018 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w miejscowości THERMISIA, ok. 12 km od Ermioni; ok. 200 km od lotniska w Atenach.

PLAŻA:

3 plaże hotelowe, żwirkowe, łagodne zejście do morza, wyróżnione certyfikatem Błękitna Flaga, dojście przez infrastrukturę hotelową, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki (pierwszy rząd leżaków zarezerwowany dla Klientów z opcji premium all inclusive).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki i komfortowy resort, odnowiony w 2009 r., 241 pokoi w kilku budynkach, maksymalnie 2 piętra, 79 bungalowów, w budynku głównym: przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna z tarasem i widokiem na morze - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie; bary: Le Cafe w lobby, Mistral przy plaży, Infinity przy basenie, Byblos w dyskotece; sklep z pamiątkami; taras z widokiem na basen, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy i kawiarenka internetowa; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Expres.

superior:

2-os., ok. 25 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny wg konsumpcji); balkon lub ogródek (stolik i krzesełka);

deluxe:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 29 m², wyposażenie jak w pokoju superior; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem;

bungalow superior:

2-os., ok. 32 m², wyposażenie jak w pokoju deluxe, taras;

bungalow deluxe:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 44 m², 2 pokoje połączone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju deluxe; pokoje: deluxe, bungalow superior za dopłatą, bungalow deluxe na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen typu infinity, nieregularny kształt, słona woda, gł. 0,8-1,8 m, brodzik dla dzieci, słona woda, gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; siatkówka; miniklub (4-12 lat), dyskoteka, amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci (lipiec-sierpień); 4 korty tenisowe z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu, 2 boiska piłkarskie, kajaki, sporty wodne na plaży (dodatkowo płatne).

SPA:

eleganckie i nowoczesne, z widokiem na morze: ok. 1600 m²; bezpłatnie (raz w tygodniu): 15-minutowa wizyta w SPA, kryty basen z kaskadą, sala fitness; za opłatą: sauna, hammam, pokój relaksacyjny, 9 gabinetów zabiegowych, zabiegi kosmetyczne na twarz i ciało, masaże lecznicze i relaksujące, aromaterapia; centrum spa czynne w godz. 9.00-19.00, wstęp dla osób powyżej 16. roku życia, obowiązuje strój sportowy.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.30-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; lekkie przekąski w wyznaczonym barze (10.30-19.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.30-24.00).

ALL INCLUSIVE PREMIUM (za dopłatą):

markowe alkohole, wstęp do Byblos Beach Club: późne śniadanie (do 11.30), przekąski (12.00-18.00), raz na pobyt romantyczna kolacja; bezpłatny wstęp do spa; 10% zniżki na zabiegi; zarezerwowany pierwszy rząd leżaków na plaży.

KONTAKT:

0030/275409700,, www.barcelo.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fiwstęp do spa (raz w tyg.)


Rainbow

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (7:30-10:30), obiad (13:00-15:00), kolacja (19:30-22:00) w formie bogatego bufetu. Dania kuchni regionalnej oraz międzynarodowej przygotowywane na oczach Gości (otwarta kuchnia). Lobby bar czynny od 10:30-24:00 serwujący lokalne koktajle, napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Bar przy basenie czynny w godzinach 10:30-19:00 serwujący napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Bar przy plaży z przekąskami oraz napojami alkoholowymi i bezalkoholowym, czynny 10:30-19:00.

Program sportowy i animacyjny

Mini Club dla dzieci, wypożyczalnia sprzętu do sportów wodnych (kajaki, snorkeling, rowerki wodne), kort tenisowy, boisko do gry w siatkówkę, tenis stołowy, dyskoteki.

Internet

Bezpłatny internet Wi-Fi

Kategoria lokalna

*****

Naszym zdaniem

Rozbudowana infrastruktura oraz szereg atrakcji zapewni wyjątkowy odpoczynek najbardziej wymagającym Klientom. Serdecznie polecamy rodzinom z dziećmi.

Strona www

www.barcelo.com/en-ie/barcelo-hydra-beach-resort/

Położenie

Hotel położony w centrum małej miejscowości Thermisia, ok. 11 km od miejscowości Ermioni, w historycznym regionie Argolida nad brzegiem Morza Egejskiego. Transfer z lotniska do hotelu trwa ok. 3 godz. Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości 4 EUR/pokój/dzień. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.

Plaża

Dostęp do 3 plaży, zlokalizowanych przy kompleksie z łagodnym zejściem do morza. Leżaki i parasole bezpłatne.

Do dyspozycji gości

Recepcja 24h, przestronne lobby, restauracja główna z widokiem na morze, 3 restauracje a’la carte serwujące dania kuchni śródziemnomorskiej z owocami morza oraz kuchni międzynarodowej, 4 bary, taras słoneczny z leżakami i parasolami, basen typu infinity ze słoną wodą, brodzik dla dzieci, siłownia, ogród, amfiteatr, strefa SPA & Wellness.

Pokoje

Kompleks Barcelo Hydra Beach oferuje swoim gościom 241 komfortowo urządzonych pokoi, rozmieszonych w kilku budynkach. Wszystkie posiadają balkony lub tarasy ze stolikiem i krzesłami. Wyposażenie pokoi: łazienka z prysznicem lub wanną (suszarka do włosów), indywidualnie sterowana klimatyzacja, mini bar, TV-SAT z płaskim ekranem, sejf.

Program

Dzień Pierwszy

Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego

Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach fakultatywnych itp.
Dzień ostatni

Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem charterowym/rejsowym do Kalamaty, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).


Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej, oraz innych wydatków osobistych. Uwaga: cena nie obejmuje greckiego podatku turystycznego, któregowysokość zależy od standardu hotelu i wynosi od 0,5 do 4 EUR za pokój za dzień pobytu. Podatek płatny będzie w recepcji przed zakwaterowaniem. Szczegóły w opisie hotelu.

Wycieczki lokalne

WYCIECZKI FAKULTATYWNE (ceny orientacyjne, bez biletów wstępu)

Argolida

Zapraszamy Państwa na całodzienną wycieczkę do regionu Peloponezu zwanego Argolidą - zwiedzanie Pętli Argolidzkiej rozpoczniemy od Starożytnego Koryntu, miejsca, w którym przemawiał święty Paweł. Następnie pojedziemy do świetnie zachowanego teatru antycznego w Epidauros, słynącego nie tylko ze swojej wielkości, ale przede wszystkim z niezwykłej akustyki, gdzie brzdęk rzuconej monety słychać nawet w najdalszych rzędach. Obecnie w teatrze tym wystawiane są starożytne sztuki teatralne bez użycia nagłośnienia, natomiast w starożytności miejsce to znane było ze świątyni Asklepiosa, boga sztuki lekarskiej. Kolejnym punktem naszego programu jest niezwykle urodziwe miasteczka Nafplio, które niegdyś było stolicą Grecji. Następnie przejazd do starożytnych Myken, będących ośrodkiem kultury mykeńskiej. Zobaczymy między innymi Bramę Lwów, Cytadelę oraz Skarbiec Atreusa zwany grobem Agamemnona.
Cena ok. 60 EUR
. Nie obejmuje biletów wstępów.
Góry Peloponezu

Podróż rozpoczniemy przejazdem 22 km kolejką wąskotorową przez wąwóz Vouraikos, która kursuje z wioski Diakopto do Kalavrity. Trasa prowadzi przez góry, tunele nad przepaściami i pod nawisami skalnymi. Odwiedzimy również Jaskinię Jezior, w której oprócz ciekawych stalaktytów i stalagmitów, będziemy podziwiać jeziora, które uformowały się kaskadowo i stanowią fenomen tej jaskini. Czas wolny w Kalavrita, spokojnym górskim miasteczku, którego mieszkańcy zajmują się wyrobem różnych lokalnych specjałów. W drodze powrotnej odwiedzimy klasztor Mega Spilio, najstarszy klasztor w Grecji.
Cena ok. 65 EUR.
Nie obejmuje biletów wstępów.
Ateny

Wycieczka dla tych, którzy chcieliby poznać historię i najciekawsze miejsca stolicy Grecji. Podczas wycieczki z lokalną przewodniczką zwiedzimy nowe Muzeum Akropolu, w którym zgromadzono rzeźby znalezione na słynnym wzgórzu. Potem wejdziemy na Akropol, od wieków będący symbolem miasta. Zobaczymy słynny Partenon, świątynię Ateny Partenos, świątynię Ateny Nike oraz Erechtejon. Ponadto pojedziemy w najciekawsze punkty miasta, do stadionu Kali Marmaro, na którym obyły się pierwsze nowożytne Igrzyska Olimpijskie, pod budynek parlamentu na placu Syndagma, gdzie zobaczymy oryginalną zmianę warty. Dodatkowo będzie możliwość samodzielnego poznawania handlowej części miasta i dalszego zwiedzania. Cena ok. 60 EUR. Nie obejmuje biletów wstępów
Rejs przez Kanał Koryncki

Wycieczka zaczyna się od podziwiania Kanału Korynckiego z mostu położonego w najwyższym punkcie. Następnie przejazd do portu i podróż statkiem wzdłuż pionowych ścian kanału. Rejs daje możliwość zobaczenia wybrzeży dwóch mórz, Jońskiego i Egejskiego, które łączy ten kanał.
Cena ok. 30 EUR

Lokalnekrajobrazy

Zapraszamy Państwa na popołudniową wycieczkę w lokalne zakątki Loutraki. Zatrzymacie się na skaju wzgórza w urokliwym żeńskim Monastyrze św. Patapiasza, skąd rozciąga się przepiękna panorama na Loutraki oraz dwie Zatoki połączone Kanałem Korynckim. Zobaczycie jedną z najstarszych kamiennych latarni morskich działających do dzisiaj. Poczujecie ducha antycznej Grecji stojąc nad ruinami Świątyni Hery. Posmakujecie tradycyjnego greckiego alkoholu – ouzo i lokalnej przekąski w tradycyjnej greckiej tawernie przy jeziorze Vouliagmeni, a dla chętnych możliwość kąpieli lub spaceru wzdłuż jeziora do kanału łączącego go z Zatoką Koryncką. -
cena ok. 35 EUR
(z Loutraki)
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach). Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.

Inne

PELOPONEZ informacje ogólne

Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Język urzędowy
grecki.
Waluta
EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić dolary USA.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdaża się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.
Orientacyjne ceny
Obiad w tawernie od 8 EUR woda 1l. - 1.5 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR.
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.50 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Telefony komórkowe działają w całej Grecji. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Półwysep Peloponez
Największy i najciekawszy półwysep Grecji, niegdyś połączony ze stałym lądem jedynie wąskim Przesmykiem Korynckim, w tej chwili postawę komunikacji stanowią mosty. Miejsce to słynie z malowniczych plaż, w większości żwirowych (drobne jasne kamyki, otoczaki), pięknej przyrody, upraw oliwek, winorośli i owoców cytrusowych. Tu również znajdują się najcenniejsze zabytki archeologiczne - Olimpia, Mykeny, Epidauros, Korynt i Mistra. Stąd blisko również do Aten więc nawet podczas dwutygodniowego urlopu nie ma czasu na nudę.
Loutraki
Loutraki to przede wszystkim uzdrowisko posiadające cudowne wody lecznicze, z których słynie od starożytności. To również jeden z najbardziej znanych kurortów w Grecji, w tej chwili bardzo rozbudowany, z całym zapleczem turystycznym. Dla turystów miejsce to jest także doskonałym punktem wypadowym do Aten, Koryntu, Myken czy Epidauros.
Selianitika
Uważana za najpiękniejszą grecką wioskę między Patrą a Koryntem, jest miejscem wypoczynku również samych Greków. Leniwa wakacyjna atmosfera, krystalicznie czyste wody oraz bliskość zabytków to idealna mieszanka na udane wakacje.
Wyloty z:
Warszawy i Katowic. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
"

Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny wGrecjitrwa od15czerwcado 15 września.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Mapa Hotelu Barcelo Hydra Beach
Filmy hotelu Barcelo Hydra Beach:
Zapraszam do zapoznania się z filmem z hotelu Barcelo Hydra Beach
https://youtu.be/2FYB9iPE2bs

Opinie o Hotelu Barcelo Hydra Beach

Barcelo Hydra Beach - możliwości zakwaterowania:

2 os. Superior
2 os. deluxe
1 os. superior
1 os. Bungalow Superior
2 os. Bungalow Superior

Barcelo Hydra Beach - Możliwości wyżywienia:


Barcelo Hydra Beach - miasta wylotu:


Barcelo Hydra Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Barcelo Hydra Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00