cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
  • Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, Attyka
1 / 72
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
25.09 - 29.09
już od 1178 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
01.11 - 05.11
już od 802 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Mare Nostrum Hotel Club Thalasso
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso
star 4

Grecja: Attyka
Ocena hotelu Mare Nostrum Hotel Club Thalasso:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Mare Nostrum Hotel Club Thalasso:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mare Nostrum Hotel Club Thalasso to elegancki hotel w tradycyjnym greckim stylu, położony tarasowo, z pięknym widokiem na zatokę. Polecamy rodzinom z dziećmi, a także wymagającym Klientom nastawionym na relaks.Bliskość Aten jest dodatkowym atutem.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w miejscowości Artemida, przy plaży z leżakami i parasolami gratis,
  • kaskadowe położenie, malowniczy widok na całą zatokę
  • doskonałe SPA, wi fi w lobby gratis

Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso w ofercie Biura podróży:

Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mare Nostrum Hotel Club Thalasso to elegancki hotel w tradycyjnym greckim stylu, położony tarasowo, z pięknym widokiem na zatokę. Polecamy rodzinom z dziećmi, a także wymagającym Klientom nastawionym na relaks.Bliskość Aten jest dodatkowym atutem.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w miejscowości Artemida, przy plaży z leżakami i parasolami gratis,
  • kaskadowe położenie, malowniczy widok na całą zatokę
  • doskonałe SPA, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Attyka

Country

Grecja

Warto podkreślić

- Odnowione łazienki- Bezpośrednio przy morzu- Hotel położony tarasowo- Blisko stolica Grecji - Ateny- Profesjonalne centrum Thalasso

Okiem Grecosa

Położony przy piaszczystej plaży elegancki hotel w tradycyjnym greckim stylu zachwyca pięknym widokiem na zatokę i świetnie wyposażonym Thalasso SPA Center. Doskonała propozycja na wakacje dla osób spragnionych relaksu.

Położenie

• przy plaży• miejscowość Artemida ok. 5 km• stolica Grecji, Ateny ok.38 km• przystanek autobusowy 50 m od hotelu• lotnisko ok. 12 km

Plaża

• bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta• zejście na plażę schodkami i alejką• leżaki i parasole (bezpłatne)• wejście do morza po drabince

Hotel

• 5-piętrowy budynek główny i bungalowy• recepcja 24 h• 3 restauracje - główna oraz 2 a'la carte przy basenie i tawerna (poza All Inclusive)• 4 bary - główny, przy basenie (bar w lobby oraz na plaży poza All inclusive)• Wi-Fi w lobby (bezpłatne)• kącik internetowy (odpłatny), kącik TV• ręczniki plażowe (za kaucją)• profesjonalna strefa Thalasso i SPA• minimarket• 346 pokoje• Hotel nie posiada usprawnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej • kategoria lokalna 4*

Pokoje

Standard
• 2-4 os. (ok. 21 m2)• dostawka dla 3. i 4. (jako 3 i 4. os. wyłącznie dziecko 2-13 lat), w niektórych pokojach piętrowe łóżka• klimatyzacja centralna (bezpłatna)• LCD TV-SAT• sejf (bezpłatny), lodówka• łazienka (odnowiona w 2016)- wanna lub prysznic, suszarka• Wi-Fi (bezpłatne), balkon• budynek główny• widok na morze za dopłatą• pokoje z widokiem na morze tylko dla 3 os. (wliczając dziecko do 2 lat)

Wyżywienie

All Inclusive:• do kolacji obowiązuje strój formalny• śniadanie, lunch, kolacja – bufet• kawa, herbata, ciastka, minikanapki (w wyznaczonych godzinach i barach)• lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00–23.00)• jednorazowe bezpłatne wejście do Thalasso SPA Center dla 2 osób dorosłych na pokój

Pełen relaks

Bezpłatnie• duży basen główny z morską wodą• leżaki i parasole przy basenie• 2 korty tenisowe• miniboisko do piłki nożnej, koszykówka• siatkówka plażowa• program animacyjnyOdpłatnie• salon piękności, centrum Thalasso (od 18. roku życia)• sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna)

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie)• plac zabaw• bufet dla dzieci (lipiec-sierpień)• krzesełka w restauracji• brodzik z morską wodą • opiekunka (na życzenie, płatne)• Dzieci pobyt gratis - 1. dziecko do 13 lat• Dzieci pobyt zniżka - 2. dziecko od 2 do 13 lat

Cena obejmuje

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).

Promocja F!RST DEAL! 2020 GRATIS:- Jedna bezkosztowa zmiana rezerwacji - Dziecko pobyt w hotelu gratis PONADTO: - Niska zaliczka 5% - Rabaty do 40% - Rabat 2% dla Stałych Klientów

Cena nie obejmuje

- Gwarancja niezmiennej ceny 10 zł/os. - Gwarancja najniższej ceny z Last Minute 15 zł/os. - Pakiet Elastyczna Rezerwacja – trzy bezkosztowe zmiany oraz ubezpieczenie od kosztów rezygnacji - 39 zł/os. od dnia 1.01.2018 r. zgodnie z prawem greckim wszedł w życie podatek od noclegów, naliczany za pokój za każdą dobę pobytu. Jego wysokość jest uzależniona od kategorii obiektu: 1* i 2* - ok. 0,50 EUR za pokój/noc, 3* - ok. 1,50 EUR za pokój/noc, 4* - ok. 3 EUR za pokój/noc, 5* - ok. 4 EUR za pokój/noc


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mare Nostrum Hotel Club Thalasso to elegancki hotel w tradycyjnym greckim stylu, położony tarasowo, z pięknym widokiem na zatokę. Polecamy rodzinom z dziećmi, a także wymagającym Klientom nastawionym na relaks.Bliskość Aten jest dodatkowym atutem.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w miejscowości Artemida, przy plaży z leżakami i parasolami gratis,
  • kaskadowe położenie, malowniczy widok na całą zatokę
  • doskonałe SPA, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Ateny, Grecja

Opis hotelu

Informacje Ogólne:

Dolce Attica Riviera w Vravrona posiada 346 pokoi i został odnowiony w 2017 roku. Hotel położony jest tuż przy plaży piaszczysto-żwirowej. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Artemida (4 km). Pozostałe miasta: Athens (32 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada klimatyzację, lobby, 4 windy, recepcję, sklepy i salon fryzjerski. W 6-piętrowym hotelu personel mówi po rosyjsku, włosku, niemiecku, angielsku i francusku. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć samochód. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji jest czynny w sezonie basen oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy, bary/restauracje i supermarket. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: dyskoteka (4 km) i sklepy (16 km). Gościom poruszającym się na wózku inwalidzkim hotel oferuje następujące udogodnienia: winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich i rampa/podnośnik. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów. Dolce Attica Riviera zaprasza nowożeńców, gdzie mogą cieszyć się romantyczną lokalizacją i widokami.

Udogodnienia:

Hotel oferuje pokojówki, usługi prasowania, sejfy, serwis pokojowy, opiekę medyczną, kantor, pralnię i usługę budzenia. Dostęp do Internetu w sali internetowej i bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik, klub dziecięcy, usługi opiekunki i zajęcia animacyjne dla dzieci, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel oferuje salę konferencyjną z następującym wyposażeniem: dostęp do Internetu. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

W hotelu znajdują się 3 restauracje. Drinki można spożywać w barze w recepcji. zęściowe wyżywienie: Częściowe wyżywienie obejmuje śniadanie i kolację.

Sport i Rozrywka:

W ramach aktywności hotel oferuje tenis stołowy. Dolce Attica Riviera posiada spa i jacuzzi. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: koszykówka, fitness, piłka nożna i siatkówka plażowa. Lokalne firmy oferują sporty wodne takie jak narciarstwo wodne. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo i przedstawienia wieczorne.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard, karta Visa, American Express, EC, euroczek, JCB i Diners Club. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty. Podatek płatne na miejscu.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Mare Nostrum Hotel Club Thalasso
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Mare Nostrum Hotel Club Thalasso

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Mare Nostrum Hotel Club Thalasso:
  • Lokalizacja
    3.9
  • Hotel
    4
  • Pokoje
    3.9
  • Wyżywienie
    3.9
  • Atrakcje
    i sport
    3.4
  • Obsługa
    3.6
HolidayCheck
Ocena Mare Nostrum Hotel Club Thalasso:
4 / 6

Udane wakacje 2015-09-13
Szczegóły oceny hotelu Mare Nostrum Hotel Club Thalasso:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Idealne miejsce na wypoczynek 2015-09-25
Szczegóły oceny hotelu Mare Nostrum Hotel Club Thalasso:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Polecam 2015-10-08
Szczegóły oceny hotelu Mare Nostrum Hotel Club Thalasso:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Polecam 2015-11-11
Szczegóły oceny hotelu Mare Nostrum Hotel Club Thalasso:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    4.7

Hotel jak najbardziej godny polecenia. Dobra lokalizacja i połączenie do Aten, które można zwiedzić...
więcej

5.6
Dobra lokalizacja w Attyce 2016-06-17
Szczegóły oceny hotelu Mare Nostrum Hotel Club Thalasso:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Dobry hotel, ale! 2016-07-07
Szczegóły oceny hotelu Mare Nostrum Hotel Club Thalasso:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Największym minusem jest Grecos zatajając informacje na temat widoku z pokoju na nic sciana i drzew...
więcej

4.7
Polecam dla rodzin z dziećmi jak i par 2016-08-12
Szczegóły oceny hotelu Mare Nostrum Hotel Club Thalasso:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

świetne jedzenie, miła obsługa, czysto, zadbany ogród i plaża, spokojne morze z zatoczką.. różnorodn...
więcej

5.0

Mare Nostrum Hotel Club Thalasso - możliwości zakwaterowania:

Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na gory Telewizor Telefon
Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj Deluxe lazienka wanna lub prysznic WC balkon Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
Pokoj Deluxe lazienka wanna lub prysznic WC balkon Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Bungalow deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Bungalow wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Junior Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na gory Telewizor Telefon
Suita executive wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na gory Telewizor Telefon
Bungalow wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Junior Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Suita executive wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na gory Telewizor Telefon

Mare Nostrum Hotel Club Thalasso - Możliwości wyżywienia:


Mare Nostrum Hotel Club Thalasso - miasta wylotu:


Mare Nostrum Hotel Club Thalasso - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Mare Nostrum Hotel Club Thalasso? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00