cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
  • Hotel Filoxenia, Zakynthos
1 / 41
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
28.05 - 01.06
już od 1849 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
11.10 - 14.10
już od 1179 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Filoxenia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Filoxenia
star 4

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Filoxenia:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Filoxenia:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 maja 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 października 2021

Hotel Filoxenia w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

ZAKYNTHOS/GRECJA

Polozenie


• ok. 1,5 km od plaży


• czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Plaza


• ok. 1,5 km od plaży


• ręczniki w cenie


• transfer busem w cenie

Wyposażenie


• recepcja
• kantor
• sejf: w recepcji, za opłatą, płatność gotówką
• winda
• Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
• parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, w cenie

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

81

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje


• W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
Telefon: +48 222043596
SMS: + 48 799448800
E-mail: servicePL@TUI.com
Czat: w aplikacji TUI


• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Basen


• baseny: 2
• basen: maj - październik, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
• basen dla dzieci: maj - październik, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
• leżaki: w cenie, parasole: w cenie
• ręczniki: w cenie

Dla dzieci


• łóżeczka dla dzieci: wymagana rezerwacja
• basen dla dzieci: maj - październik, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
• wysokie krzesełka dla dzieci
• pokój gier i zabaw
• plac zabaw

Sport i wellness

W cenie
• minipiłka nożna
• tenis stołowy

Rozrywka


• bilard za opłatą


• dyskoteka

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 29 m2 • widok na basen lub ląd • klimatyzacja: za opłatą, maj - październik • ogrzewanie: maj - październik, indywidualnie sterowane • sejf: za opłatą, płatność gotówką • zestaw do parzenia kawy/herbaty • czajnik elektryczny • Wi-Fi: w cenie • TV sat. • radio • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój rodzinny FZX2

• 2-4 os. • ok. 45 m2 • widok na basen lub ląd • w budynku głównym • 2 sypialnie • klimatyzacja: za opłatą, płatność gotówką, maj - październik, indywidualnie sterowana • ogrzewanie: maj - październik, indywidualnie sterowane • sejf: za opłatą, płatność gotówką • zestaw do parzenia kawy/herbaty • czajnik elektryczny • Wi-Fi: w cenie • TV sat. • radio • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 24 m2 • widok na basen lub ląd • klimatyzacja: za opłatą, płatność gotówką, maj - październik, indywidualnie sterowana • ogrzewanie: indywidualnie sterowane • sejf: za opłatą • zestaw do parzenia kawy/herbaty • czajnik elektryczny • telefon • Wi-Fi: za opłatą • TV sat. • radio • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
• śniadanie: codziennie 07:30 - 10:30, w formie bufetu
• obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
• kolacja: 19:00 - 21:30, w formie bufetu
• przekąski: 16:30 - 17:30, ciasto: 17:00 - 18:00
• wybrane napoje bezalkoholowe
• wybrane lokalne napoje alkoholowe

Restauracje i bary
• główna restauracja: rodzaje kuchni: azjatycka, grecka, międzynarodowa, włoska, śródziemnomorska, regionalna, potrawy bezglutenowe: w cenie, wymagana rezerwacja, dania bez laktozy: w cenie, wymagana rezerwacja, dania wegetariańskie: w cenie, wymagana rezerwacja, dania wegańskie: w cenie, wymagana rezerwacja, show cooking, w cenie, maj - październik, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• bar przy zewnętrznym basenie: maj - październik, 10:00 - 23:00, w cenie, wliczony w all inclusive

Dodatkowe informacje
• wymagane noszenie opasek all inclusive


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Coral Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Zakynthos

OPIS

Szmaragdowa trawa zielona, niebieskie niebo i góry z bogatą roślinnością - to klejnoty Tsilivi jakimi może się poszczycić. Malownicze piękno kompleksu zestawione z tradycyjną grecką gościnnością oczarowuje odwiedzających, którzy chętnie tu wracają. Wyjątkowy i nowoczesny obiekt oferuje wypoczynek w kolorowo urządzonych pokojach oraz miłą i spokojną atmosferę.

lokalizacja

Tsilvi, 8 km od lotniska w Zakynthos-ZTH. Hotel usytuowany na powierzchni: 8000 m2.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

2001 r. Odnowiony w 2010 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (2), pralnia (płatna), 2 baseny odkryte.Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

internet

- Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

1500 m od hotelu.

pokoje

Zlokalizowane są w 2 budynkach: - 1 budynek główny (liczba pięter: 3, liczba wind: 1) - 1 aneks (liczba pięter: 3, liczba wind: 1) Typy pokoi: - pokoje twin dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna), sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), telefon, łazienka, balkon - pokoje rodzinne dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna), sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), telefon, łazienka, balkon - pokoje rodzinne z 2 sypialniami: drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna (płatna), sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), telefon, łazienka, balkon lub taras

Wyżywienie

- restauracja główna, bary (2), cukiernia All Inclusive (10:00-23:00) - śniadanie (07:30-10:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej - przekąski (15:30-16:30), podwieczorek (17:00-18:00) serwowane w barze przy basenie - lody - napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe

z myślą o dzieciach

- brodzik - animacje dla dzieci - plac zabaw - menu i krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (płatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

- tenis stołowy - miniboisko do piłki nożnej - animacje

płatne

- bilard DODATKOWE INFORMACJE Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w danym obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. wyposażenie pokoju, serwis plażowy, serwis posiłków. Najczęstsze pytania związane z funkcjonowaniem hotelu w związku z epidemią wywołaną przez COVID19: - Czy są jakieś ograniczenia dla gości opuszczających hotel? - NIE - Czy goście są zobligowani do noszenia maseczek zasłaniających usta i nos na terenie hotelu? - TAK - Czy w hotelu można kupić maseczki? - NIE - Czy w hotelu znajduje się się pokój/strefa/miejsce izolacji dla gości? - NIE - Czy podczas zakwaterowania goście muszą okazać oświadczenie dotyczące swojego stanu zdrowia? - NIE - Czy w pokojach znajdują się jednorazowe kosmetyki takie jak szampon, mydło itp.? - NIE - Czy takie wyposażenie pokoi jak kubki, szklanki itp. są dezynfekowane i dostarczane w jednorazowych torbach? - NIE - Jak często są sprzątane pokoje? - PRZED I PO ZAKWATEROWANIU GOŚCIA - Czy w hotelu jest bufet szwedzki? - TAK, NA ŚNIADANIE, OBIAD I KOLACJĘ - Jak będą serwowane posiłki? - SAMOOBSŁUGA LUB OBSŁUGA KELNERSKA NA ŻYCZENIE GOŚCIA - Czy układ stolików w restauracji zachowuje odległość dystansu społecznego? - TAK - Czy będzie dostępna usługa zamawiania posiłków na wynos? - TAK - Jakie jest maksymalne obłożenie plaży? - 10 GOŚCI NA 60 M2 - Czy jest wydzielona strefa dla dużych rodzin lub grup zorganizowanych na plaży i basenie? - TAK - Czy na leżakach są materace? - NIE - Czy na plaży są dostępne ręczniki? - NIE - Czy leżaki są dezynfekowane? - NIE - Czy na basenie jest serwis dań i napojów? - TAK (SAMOOBSŁUGA) - Czy układ leżaków i stolików w strefie relaksu zachowuje obowiązek dystansu społecznego? - NIE - Czy hotel prowadzi program animacyjny? - TAK - Czy hotel ma przygotowany plan działania na wypadek pojawienia się infekcji u gościa lub objawów zarażenia COVID 19? - TAK - Czy w przypadku pojawienia się zakażenia u gości hotel podejmie specjalne środki? - TAK PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

Aktualizacja opisu

22.12.2020 17:38

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi All Inclusive Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Grecja/Zakyntos

Kategoryzacja hotelu

kategoria lokalna 4* kategoria Exim Tours 4*

Położenie

Tsilivi - w pobliżu hotelu znajdują się informacja turystyczna, bary/restauracje i supermarket - ok.1 km Tsilivi - ok. 1500 m plaża - ok. 3 km Zakynthos - ok. 8 km od lotniska

Plaża

- piaszczysta - serwis plażowy płatny

Pokoje

Pokój comfort - ok. 24 m2 - klimatyzacja sterowana centralnie w godzinach wyznaczonych przez hotel (klimatyzacja dostępna 24 h - płatna), TV-SAT - telefon, mini-bar/lodówka - internet Wi-Fi (bezpłatny) - sejf (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - balkon/taras - zestaw do przygotowania kawy/herbaty Pokój rodzinny - ok. 29 m2 - 1 sypialnia - pozostałe wyposażenie jak w pokoju comfort - pokój rodzinny z 2 sypialniami (ok. 45 m2) za dopłatą, dodatkowo wydzielona jadalnia z aneksem.

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatnie - 2 baseny ze słodką wodą - leżaki i parasole przy basenie - tenis stołowy - animacje w sezonie Płatne - sala gier - bilard - masaże - ręczniki plażowe (wymagany depozyt)

Dla dzieci

- oddzielny brodzik - plac zabaw - łóżeczka dla niemowlaków (płatne) - animacje w sezonie

Wyżywienie

All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto.. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godzinach wyznaczonych przez hotel.

Restauracje i bary

- restauracja - 2 bary

Dodatkowe informacje

- hotel zbudowano w 2001 roku, ostatnia renowacja 2010 rok - 81 pokoi, 3 piętra, windy - 24 h recepcja - internet WIFI bezpłatny - parking bezpłatny - pralnia - bezpłatny bus do plaży - www.dianahotels.gr/en/filoxenia-hotel

UWAGA

W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunki Informujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacje W przypadku wyjazdu do krajow, w których obowiązkowe są testy na COVID19, EximTours przygotował specjalne zniżki na wykonanie testów. Więcej informacji znajdą Państwo na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacje

Bagaż

Berlin Brandenburg (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny (45x36x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 370 PLN - 23 kg - 420 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. W rezerwacjach dokonanych do 30.11.2020 klientom przysługuje jeden bezpłatny bagaż podręczny o wadze 10 kg (56x45x25) Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 100zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  375 PLN - 32 kg -  445 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa (LOT - samolot rejsowy) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 250 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 100 zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.09-31.10)/ 370 PLN (od 01.07-15.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

*    Hotel położony 250 m od centrum miejscowości Tsilivi, zaledwie 3 km od miasta Zakynthos i portu, od lotniska ok. 8 km, długość transferu: ok. 30 min.

Plaża

*   1500m od publicznej piaszczystej plaży w Tsilivi, parasole i leżaki płatne. Do plaży kursują bezpłatne hotelowe busy.

Zakwaterowanie

*    81 funkcjonalnych pokoi; *    Typy pokoi: 6 king double, 60 queen twin, 15 rodzinnych (dwa oddzielne pomieszczenia); *    Wyposażenie: indywidualnie sterowana klimatyzacja (płatna), klimatyzacja działająca w określonych godzinach (bezpłatnie), łazienka (wanna lub prysznic, wc, suszarka), telewizja satelitarna, Wi Fi, telefon, balkon, taras (stolik i krzesełka), sejf. W pokojach queen twin i pokojach rodzinnych w pełni wyposażona kuchnia (lodówka, czajnik, toster, kuchenka mikrofalowa).     

Restauracje i bary

*    Restauracja główna; *    Bary: Snack bar, bar przy basenie.

Wyżywienie

*  All inclusive: śniadania, obiady, kolacje serwowane są w postaci bufetu w restauracji głównej; dostępne potrawy kuchni greckiej i międzynarodowej, przekąski ciepłe i zimne w formie bufetu serwowane w snack barze; napoje alkoholowe oraz napoje lokalnej produkcji w godz. 10:00 - 23:00. Dania a'la carte w snack barze, drinki premium oraz koktajle są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

*    Dwa baseny w tym jeden z sekcją dla dzieci, ręczniki na zapytanie, parasole i leżaki przy basenie bezpłatne; *    Bezpłatnie: aqua aerobik, gry w basenie, tenis stołowy; *    Odpłatnie: bilard, boisko do piłki nożnej, kajaki oraz rowerki wodne.

Dla dzieci

*     Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesła dla dzieci w restauracji oraz łóżeczka dla niemowląt.

Pozostałe udogodnienia

*      24-godzinna recepcja, sala TV, kafejka internetowa, kantor wymiany walut, parking, przechowalnia bagażu, Wi Fi, usługi medyczne na zapytanie, wypożyczalnia samochodów, dodatkowo płatna, udogodnienia dla niepełnosprawnych, akceptacja zwierząt. Wykwaterowanie do godz. 11:00.

Naszym zdaniem

*   Hotel położony w znanej turystycznej miejscowości, z miłą obsługą, oferuje wszelkie wygody i udogodnienia dla osób w każdym wieku. Polecany dla par, rodzin z dziećmi oraz osób niepełnosprawnych.  

Strona internetowa

*    www.dianahotels.gr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


7 islands

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3.5

Region

Grecja/Zakynthos/Tsilivi

Opinia 7islands

Nowocześnie urządzony kompleks oferujący formułę all inclusive. Ze względu na położenie wśród zieleni i ogrodów, polecamy go dla par i rodzin z dziećmi.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Tsilivi, ok. 500 m od centrum z licznymi barami, sklepami, restauracjami, ok. 4 km od stolicy Zakynthos, ok. 11 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 50 m od hotelu.

Plaża

Ok. 1,5 km od hotelu, piaszczysta. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Przejście na plażę dosyć ruchliwą ulicą. Bezpłatny bus dowozi Gości na plażę.

Hotel

Odnowiony w 2010 roku kompleks składa się z 5 trzypiętrowych budynków otoczonych ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja, 2 windy, kącik telewizyjny, 2 bary (w tym 1 przy basenie), Internet Wi-Fi w lobby. Odpłatnie: kantor, fryzjer, wypożyczalnia samochodów, opieka medyczna (na zapytanie). Hotel posiada udogodnienia dla osób niepełnosprawnych. Kategoria lokalna 2*.

Pokoje

Hotel dysponuje 100 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję satelitarną, lodówkę, aneks kuchenny, suszarkę do włosów. Odpłatnie: klimatyzacja, Internet Wi-Fi, sejf (ok. 20 euro/tydz.), mini bar. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek (2 sypialnie).

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (08:00-10:00), obiady (12:30-14:00), kolacje (19:00-21:30). W barze przy basenie w godzinach 15:30-16:30 dostępne są przekąski, a w godzinach 17:00-18:00 serwowane są ciasteczka oraz kawa i herbata. Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe dostępne są w godzinach 09:00-23:00. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), animacje dzienne i wieczorne, tenis stołowy, piłka wodna. Odpłatnie: bilard, boisko do piłki nożnej, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, menu dla dzieci, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.dianahotels.gr / Tel.: 00 30 269 502 40 76


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja/Zakynthos

Opis

Gustowny hotel oferuje obsługę jak za dawnych czasów, gdzie gościnność oznaczała otwarcie własnego domu dla przybysza, troskę o niego i sprawienie, by poczuł się jak we własnym domu. Zadbany kompleks hotelowy składa się z sąsiadujących ze sobą, dwóch zespołów niewielkich, dwupiętrowych willi skupionych wokół osobnych basenów. Hotel z przyjazną atmosferą, położony jest w spokojnej okolicy i stanowi odpowiednią propozycję dla rodzin z dziećmi i par.

Lokalizacja

w Tsilivi, 1.5 km od plaży, w pobliżu centrum miejscowości, 200 m od głównej ulicy, 200 m od centrum handlowego, 50 m od przystanku komunikacji publicznej.

Wyposażenie

liczba pokoi - 81, restauracje - 1, windy - 1, lobby bar, bar przy basenie, koktajl bar, lobby, internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, skrzynka pocztowa, dozwolone zwierzęta, opieka lekarska (płatna), pokoje dla niepełnosprawnych, pokoje łączone.

Basen

2 baseny odkryte, parasole i leżaki przy basenie bezpłatnie. Brodzik dla dzieci.

Pokoje

klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, telewizja satelitarna (płatna), sejf (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), lodówka, ogrzewanie, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, aneks kuchenny, łazienka z wanną i prysznicem. Typ pokoju - wyposażone aneksy kuchenne (kuchenka mikrofalowa, czajnik, toster).

Plaża

publiczna, żwirowa, przejście przez ulicę, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport na plaży

sporty wodne (płatne).

Sport i fitness

piłka nożna, wodny aerobik, tenis stołowy, jacuzzi (płatne), aerobik, rzutki, bilard (płatny).

Rozrywka

muzyka na żywo, dzienne animacje, wieczorne animacje, salon gier video (płatny), program artystyczny.

Dla dzieci

menu, brodzik, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu; zimne i gorące napoje oraz lokalne soft drinki i alkohole (piwo, wino, ouzo, brandy, gin, whisky, wódka, rum, tequila, likiery) między 10.00 a 23.00; lody dla dzieci w określonych godzinach w snack barze; dzienne i wieczorne animacje z programem artystycznym. Płatne - markowe alkohole.

Informacje dodatkowe

4 km do centrum miasta Zakynthos. Wieczory tematyczne w restauracji. Hotel zapewnia transport na plażę.

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Cena nie zawiera

opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obsługa na miejscu

Opieka anglojęzycznego przedstawiciela (kontakt telefoniczny).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Doskonały hotel dla klientów, którzy cenią sobie wypoczynek w spokojnym otoczeniu. Nieduża odległość od centrum miejscowości Tsilivi umożliwia korzystanie z bogatej oferty barów, restauracji i tawern oraz kusi bogatą ofertą lokalnych sklepów z pamiątkami. Przyjazna atmosfera, wygodne pokoje cenione są przez całe rodziny. W 2014 hotel został doceniony i otrzymał certyfikat jakości TripAdvisor.

Położenie

Ok 2 km do piaszczystej plaży (hotel zapewnia bezpłatne busy), ok 1,5 km od centrum Tsilivi, ok 4 km od miasta Zakynthos, ok 8 km od lotniska.

Wyposażenie

Recepcja 24h, sejfy, lobby, winda, restauracja główna, bar, bar z przekąskami, 2 baseny, taras słoneczny, kącik animacyjny, parking hotelowy, lekarz (na życzenie klienta). 

Pokoje

Pokoje dwuosobowe z możliwością dostawki, wyposażone w klimatyzację indywidualnie sterowaną (dodatkowo płatna), łazienkę z wanną, wc i suszarką, TV sat., telefon, lodówkę, sejf (dodatkowo płatny), balkon.

Wyżywienie

ALL - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów.

Sport i rozrywka

2 baseny zewnętrzne, z bezpłatnym dostępem do leżaków i parasoli, program animacyjny, tenis stołowy. Dodatkowo płatne: mini boisko do piłki nożnej, stół do bilarda, masaże, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw dla dzieci, wysokie krzesła dla dzieci w restauracji oraz łóżeczka dla niemowląt na zapytanie.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


BestReisen

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Doskonały hotel dla klientów, którzy cenią sobie wypoczynek w spokojnym otoczeniu. Nieduża odległość od centrum miejscowości Tsilivi umożliwia korzystanie z bogatej oferty barów, restauracji i tawern oraz kusi bogatą ofertą lokalnych sklepów z pamiątkami. Przyjazna atmosfera, wygodne pokoje cenione są przez całe rodziny. W 2014 hotel został doceniony i otrzymał certyfikat jakości TripAdvisor.

Położenie

Ok 2 km do piaszczystej plaży (hotel zapewnia bezpłatne busy), ok 1,5 km od centrum Tsilivi, ok 4 km od miasta Zakynthos, ok 8 km od lotniska.

Wyposażenie

Recepcja 24h, sejfy, lobby, winda, restauracja główna, bar, bar z przekąskami, 2 baseny, taras słoneczny, kącik animacyjny, parking hotelowy, lekarz (na życzenie klienta). 

Pokoje

Pokoje dwuosobowe z możliwością dostawki, wyposażone w klimatyzację indywidualnie sterowaną (dodatkowo płatna), łazienkę z wanną, wc i suszarką, TV sat., telefon, lodówkę, sejf (dodatkowo płatny), balkon.

Wyżywienie

ALL - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów.

Sport i rozrywka

2 baseny zewnętrzne, z bezpłatnym dostępem do leżaków i parasoli, program animacyjny, tenis stołowy. Dodatkowo płatne: mini boisko do piłki nożnej, stół do bilarda, masaże, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw dla dzieci, wysokie krzesła dla dzieci w restauracji oraz łóżeczka dla niemowląt na zapytanie.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Zakynthos

Opis

* pokoje z aneksem kuchennym

* darmowe Wi-Fi

Opis

Przyjemny teren, wygodne pokoje, wysoka jakość obsługi. Blisko centrum kurortu Tsilivi z licznymi sklepikami, barami, kawiarniami i tawernami.

• parking
• 2 baseny ze słodką wodą
• 2 bary
• kącik internetowy i Wi-Fi i w miejscach publicznych i w pokojach (bezpłatnie)
• restauracja

Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

Polozenie

• wyspa Zakynthos
• 250 m od centrum miasteczka Tsilivi
• 8 km od lotniska
• 3 km od miasta Zakynthos

Plaza

• publiczna
• 1,5 km od hotelu
• bezpłatny mini bus do plaży
• piaszczysto-żwirowa
• leżaki i parasole płatne

Wyzywienie

All Inclusive

Pokoje

81 pokoi: Twin Room.

W pokojach: aneks kuchenny (tylko w niektórych pokojach), klimatyzacja (w określonych godzinach od czerwca do września), telewizor z płaskim ekranem i telewizją satelitarną, telefon z bezpośrednim wyjściem, bezpłatny bezprzewodowy dostęp do Internetu, mini lodówka, sejf (dodatkowa opłata), wanna / prysznic, suszarka do włosów, żelazko i deska do prasowania (na życzenie), balkon. Łóżeczko dla dziecka za dopłatą. 

 

Twin: z 2 łóżkami pojedynczymi lub łóżkiem podwójnym. 

Rodzaj dodatkowego łóżka - składane / standardowe. 

Codzienna usługa sprzątania, zmiana pościeli 2 razy w tygodniu.

Sport

Sport i rozrywka:
• animacje (dzienne i wieczorne zajęcia rekreacyjne, aqua aerobik, gry bilardowe, wieczorne pokazy - karaoke, wieczór grecki itp.)
• ping-pong
• bilard (płatny)

Dla dzieci:
• brodzik ze słodką wodą
• plac zabaw
• płatne łóżeczko dla niemowlaka
• wanienka

O wyzywieniu

ALL INCLUSIVE 2019

Śniadanie: 08:00-10:00.

Lunch: 12:30-14:30.

Przekąski: 15:30-16:30, w snack barze.

Herbata, kawa, ciasto, kanapki: 16:30-17:30.

Kolacja: 19:00-21:30.

Lokalne napoje: 10:00-23:00, piwo beczkowe, lokalne wino, ouzo, soki, brandy, dżin, whisky, wódka, rum, likier, woda stołowa, herbata, kawa, mleko.

Lody dla dzieci: 10:00-18:00, dla dorosłych w czasie posiłków.

Lokalne napoje do posiłków: piwo beczkowe, lokalne wino, napoje chłodzące, woda, herbata, kawa.

Posiłki w formie szwedzkiego stołu.

Nie wliczone w all inclusive: koktajle, markowe alkohole, menu a la carte w snack-barze.

Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia pewnych zmian w programie bez uprzedzenia.


Firma Mouzenidis powstała w roku 1995 i ma już ponad 25 lat doświadczenia w organizacji wypoczynku. Organizator posiada własną linię lotniczą Ellinair, sieć hoteli Bomo Hotels, specjalizują się również w wyjazdach incentive Avitive Mice oraz w organizacji ślubów. Główna siedziba Mouzenidis Travel znajduje się w Grecji, w mieście Saloniki, ale również posiada 14 filii w największych greckich kurortach, filie biura działają  w Atenach, Riwierze Olimpu, na Chalkidiki, Peloponezie i na wielu greckich wyspach.  Regionalna sieć firmy stale zwiększa liczbę oddziałów i na dzień dzisiejszy jest ich ponad 80 w różnych krajach i ta liczba nadal rośnie. W sezonie 2020 realizowano loty do najpopularniejszych greckich kurortów takich jak: Chalkidiki, Riwiera Olimpu, Kreta, Zakynthos a dodatkowo w ofercie jest "dojazd własny" na Cypr, do Gruzji, a zimą na  narty w Bułgarii.

Mouzenidis jest właścicielem  floty ponad 100 nowoczesnych autokarów klasy A.

Mouzenis travel oferuje możliwość skorzystania z szerokiego zakresu usług VIP dla klientów ceniących sobie komfort na lotnisku oraz luksus podczas podróży na lotniskach w Salonikach i Heraklionie. 

 

 



Nekera

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

GRECJA

Opis

 

Położenie

700 m od centrum kurortu Tsilivi 1,5 km od plaży Codzienny transfer na plażę.

Wyposażenie

 Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 100 pokoi.W skład wyposażenia wchodzą restauracja, jadalnia, bar, sala telewizyjna, pokój zabaw dla dzieci, serwis pokojowy i pobudka na życzenie. W pomieszczeniach ogólnodostępnych skorzystać można z Wi-Fi. W artykuły codziennego użytku możecie Państwo zaopatrzyć się w supermarkecie. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego

Zakwaterowanie

 Wszystkie pokoje dysponują balkonem lub tarasem i klimatyzacją, telewizorem, bezprzewodowym dostępem do Internetu oraz zestawem do parzenia kawy i herbaty.

Plaża

 1,5 km od plaży ,Codzienny transfer na plażę. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Internet

wi fi bezpłatne

Wyżywienie

 All inclusive obejmuje śniadanie, lunch i kolację serwowane w formie bufetu w głównej restauracji. Przekąski dostępne są w wybranych porach między posiłkami (przekąski od 15:30 do 16:30 i podwieczorek: od 17:00 do 18:00 w barze przekąskowym). Lokalne wino, lokalne piwo, lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe dostępne są od 10:00 do 23:00. Główna restauracja Bufet. Serwuje dania kuchni międzynarodowej, włoskiej, hiszpańskiej, chińskiej i greckiej na śniadanie, lunch i kolację.  . 

Rozrywka i sport

 Aerobik, bilard (za opłatą), aqua aerobik, rzutki, piłka nożna i tenis stołowy. 3 baseny odkryte, w tym basen dla dzieci (słodka woda). Odkryty basen ze słodką wodą. Miejsce do opalania z leżakami i parasolami. Darmowe ręczniki. programy animacyjne w ciągu dnia (dostępne od 01 lipca do 31 sierpnia), w tym gry zespołowe, sporty zespołowe, zajęcia rodzinne i wodne.

Dla dzieci

 Basen dla dzieci, Restauracja z krzesełkami i bufetem dla dzieci, Plac zabaw dla dzieci - huśtawki, piła, karuzela i zjeżdżalnie (mogą obowiązywać ograniczenia wiekowe i wysokościowe).Kryty plac zabaw - (czynny od 9.00 do 23.00)

UWAGA!

do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM Do zaplaty na miejscu podatek turystyczny.     W Grecji podatek turystyczny pobierany jest od 2018 r. Zgodnie z aktualną decyzją greckiego rządu. Opłata zostanie pobrana przez hotelarzy po przyjeździe lub wyjeździe gości. Podatek turystyczny oparty jest na klasyfikacji (kategorii kraju) hotelu. W przypadku 1 * i 2 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 0,50 EUR. W przypadku 3 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 1,50 EUR. W przypadku 4 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 3 EUR. W przypadku 5 * hoteli / noclegów podatek za pokój za noc wynosi około 4 EUR. (Status w momencie publikacji; może ulec zmianie) Więcej informacji udzieli Państwu pracownik biura podróży. Uwaga, hotel zastrzega sobie prawo do zmiany formy wyżywienia. Niektóre promocje hotelowe obejmują tylko SC (self catering) Prosimy o każdorazowe zwracanie uwagi na formę wyżywienia.


Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Zakynthos

Położenie

spokojne, na obrzeżach Tsilivi. Do centrum ok. 500 m. Do miasta Zakynthos ok. 3 km. Telefoniczna opieka rezydenta.

Plaża

piaszczysta, publiczna, oddalona ok. 1,5 km od hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą. Bezpłatny bus hotelowy na plażę.

Wyposażenie

hotel oferuje 81 pokoi rozmieszczonych w kilku budynkach, na terenie zadbanego ogrodu. Recepcja, winda, salon z kącikiem telewizyjnym, restauracja, lounge-bar. Na terenie zewnętrznym znajdują się 2 baseny ze słodką wodą oraz bar. Leżaki, parasole słoneczne przy basenach w cenie. www.dianahotels.gr

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

nowocześnie urządzone w żywych kolorach Pokoje dwuosobowe (2-3A): klimatyzacja (za opłatą), TV sat., telefon, sejf (za opłatą), wnęka kuchenna (kuchenka mikrofalowa, toster, czajnik elektryczny). Wanna lub prysznic, WC.

Dzieci

brodzik, plac zabaw, pokój gier (za opłatą).

Dostęp do internetu

kącik internetowy oraz WI-FI na terenie hotelu i w pokojach gratis.

Sport

tenis stołowy. Za opłatą: bilard, boisko do mini piłki nożnej (5 x 5 m).

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski w godz. 15:30-16:30, kawa, herbata, ciasto w godz. 17-18:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Lody w godz. 10-18:00.

Dodatkowe informacje

Wcześniej = taniej- do 28.02.15 15% ZNIŻKI, 1.03-31.03.15 10% ZNIŻKI. Zniżki- DLA DZIECI 2-12 LAT- pobyt gratis

Polecamy

kameralny hotel, spokojnie położony na obrzeżach Tsilivizadbany teren, dużo zieleninowocześnie urządzone pokoje, w żywych kolorach


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Filoxenia
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji

Opinie o Hotelu Filoxenia

Filoxenia - możliwości zakwaterowania:

family room 2 bedrooms room
family room 2 bedrooms standard gardenview balcony or terrace
family room standard
family room standard gardenview balcony or terrace
standard comfort
Room Twin
Room Family 1 Bedroom
standard twin comfort gardenview balcony or terrace
Family 2 Bedrooms
Family Room 1 Broom / _
Twin Room / _

Filoxenia - Możliwości wyżywienia:


Filoxenia - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Filoxenia? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00