cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
  • Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach), Monastir
1 / 33
Ocena
hotelu:
4.2 / 5
Najbliższy termin
08.06 - 15.06
już od 1949 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
06.05 - 13.05
już od 1585 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach)
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach)
star 4

Tunezja: Monastir
Ocena hotelu Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach):
4.2 / 5
Średnia z 14 opinii
Szczegóły oceny hotelu Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    3.7
  • Wyżywienie
    4.6
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 08 czerwca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 06 maja 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel położony przy szerokiej plaży i stosunkowo niedaleko centrum Monastiru. Świetny standard obiektu czterogwiazdkowego. Polecamy szczególnie osobom młodym.

Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach) w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel położony przy szerokiej plaży i stosunkowo niedaleko centrum Monastiru. Świetny standard obiektu czterogwiazdkowego. Polecamy szczególnie osobom młodym.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Kategoria

****

Region

Tunezja / Monastir

Opis oferty:

Estetyczne pomieszczenia recepcyjne, restauracje i pokoje utrzymane są w nowoczesnym stylu z tradycyjnymi lokalnymi detalami, łącząc wysoki standard z elegancją. Przestronne i komfortowe pokoje z dwiema sypialniami są idealne dla rodzin z dziećmi. Bliskość plaży, ładny basen i wiele urządzeń rekreacyjnych gwarantują powrót do domu w znakomitej formie. Goście doceniają profesjonalną obsługę oraz bogatą i urozmaiconą kuchnię z wieczorami tematycznymi.

POłOżENIE:

ok. 5 km od centrum MONASTIRU (taksówka: ok. 5 TND), w dzielnicy hotelowej Skanes; ok. 15 km od Sousse (taksówka: ok. 15 TND); ok. 3 km od portu lotniczego w Monastirze, ok. 56 km od portu lotniczego w Enfidha; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu; w pobliżu hotelu pola golfowe Flamingo (4 km) i Palm Links (6 km).

PLAżA:

Skanes Beach, hotelowa, długa i szeroka, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki plażowe za kaucją.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki i nowoczesny, zbudowany w 2001 r., gruntownie przebudowany w 2009 r., 395 pokoi, 1 budynek z 2 skrzydłami, 4 piętra, 2 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna L'Olivier - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show-cooking, dostępne foteliki i menu dla dzieci, 2 restauracje á la carte: włoska, tunezyjska, barbecue La Cabane na plaży (czynna w sezonie letnim); bar w lobby La Rosa, americanbar, bar przy basenie Le Palmier, kawiarnia mauretańska Doukana, kantor, sklepiki: prasa, pocztówki, pamiątki, odzież; sala konferencyjna dla maks. 500 osób, taras z widokiem na basen, ogród, internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: pralnia, fryzjer, salon piękności, opiekunka do dziecka (na zamówienie); udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 27 m², elegancki i nowoczesny, klimatyzowany (15.06-15.09), łazienka (wanna, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon; minibar (płatny według konsumpcji), sejf (ok. 15 TND/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka, suszarka na pranie); widok na morze za dopłatą;

rodzinny:

3-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 50 m², pokój z łóżkiem małżeńskim i pokój z 2 oddzielnymi łóżkami; wyposażenie jak w pokoju standardowym; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka, suszarka na pranie); pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA: 

basen, słona woda, ok. 1000 m², gł. 1,4-1,8 m, basen dla dzieci, słona woda, ok. 100 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki dostępne za kaucją; kryty basen, słodka woda, ok. 50 m², gł. 1,2-2 m, podgrzewany w sezonie zimowym; minipiłka nożna, strzelanie z łuku, rzutki, tenis stołowy; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), piano-bar, amfiteatr, siłownia, sportowe programy animacyjne: aerobik, gimnastyka w wodzie; wieczorne programy animacyjne: kabarety, pokazy, wieczorki folklorystyczne; za opłatą: masaże, manicure, pedicure, bilard, pokój gier.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (6.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; woda mineralna, napoje gazowane, lokalne piwo i wino, lody do obiadu i kolacji; późne śniadanie kontynentalne (10.00-12.00); przekąski w wyznaczonych barach (10.00-24.00); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe: wino, piwo, gin, wódka, whisky, likiery, koktajle w barze La Rosa (10.00-24.00), w barze Le Palmier (10.00-24.00), całodobowo w barze La Cabane; raz na pobyt kolacja w jednej z 3 restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00216/73520088, www.sentidohotels.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel położony przy szerokiej plaży i stosunkowo niedaleko centrum Monastiru. Świetny standard obiektu czterogwiazdkowego. Polecamy szczególnie osobom młodym.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Tunezja / Monastir

Opis oferty:

Estetyczne pomieszczenia recepcyjne, restauracje i pokoje utrzymane w nowoczesnym stylu z tradycyjnymi lokalnymi detalami, łączą wysoki standard z elegancją. Przestronne i komfortowe pokoje są idealne dla rodzin z dziećmi. Bliskość plaży, ładny basen i wiele urządzeń rekreacyjnych gwarantują powrót do domu w znakomitej formie. Goście doceniają profesjonalną obsługę oraz bogatą i urozmaiconą kuchnię z wieczorami tematycznymi.

POŁOŻENIE:

ok. 5 km od centrum MONASTIRU (taksówka: ok. 5 TND), w dzielnicy hotelowej Skanes; ok. 18 km od Sousse (taksówka: ok. 15 TND); ok. 2 km od lotniska w Monastirze, ok. 56 km od lotniska w Enfidha; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu; w pobliżu hotelu pola golfowe Flamingo (7 km) i Palm Links (10 km).

PLAŻA:

Skanes Beach, hotelowa, długa i szeroka, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace, ręczniki plażowe za kaucją (ok. 20 TND).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki i nowoczesny, zbudowany w 2001 r., gruntownie przebudowany w 2009 r., odnowiony w 2018 r., 400 pokoi, 1 budynek z 2 skrzydłami, 4 piętra, 2 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna L'Olivier - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show-cooking, dostępne foteliki i menu dla dzieci, 2 restauracje á la carte: włoska, tunezyjska; bar w lobby, bar przy basenie, snack bar La Cabane, kawiarnia mauretańska; kantor, sklepiki: prasa, pocztówki, pamiątki, odzież; sala konferencyjna dla maks. 500 osób, taras z widokiem na basen, ogród, internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: pralnia, fryzjer, salon piękności, opiekunka do dziecka (na zamówienie); udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 27 m², elegancki i nowoczesny, klimatyzowany (15.06-15.09), łazienka (wanna, suszarka), osobne wc, telewizja satelitarna, telefon, internet bezprzewodowy; minilodówka, sejf (ok. 20 TND/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka, suszarka na pranie); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słona woda, ok. 1000 m², gł. 1,4-1,8 m, basen dla dzieci, słona woda, ok. 100 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, ręczniki dostępne za kaucją, materace za opłatą; kryty basen, słodka woda, ok. 50 m², gł. 1,2-2 m, podgrzewany w sezonie zimowym; minipiłka nożna, strzelanie z łuku, rzutki, tenis stołowy; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), piano-bar, amfiteatr, siłownia, sportowe programy animacyjne: aerobik, gimnastyka w wodzie; wieczorne programy animacyjne: kabarety, pokazy, wieczorki folklorystyczne; za opłatą: masaże, manicure, pedicure, bilard, pokój gier.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; woda mineralna, napoje gazowane, lokalne piwo i wino, lody do obiadu i kolacji; przekąski w wyznaczonych barach (11.30-15.00); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe: wino, piwo, gin, wódka, whisky, likiery, koktajle w barze przy basenie i w barze w lobby (10.00-24.00), w barze La Cabane (10.00-02.00); dwa razy na pobyt kolacja w restauracjach á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00216/73520088, www.rosa-hotels.com

GRATIS:

Wi-Fi

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel położony przy szerokiej plaży i stosunkowo niedaleko centrum Monastiru. Świetny standard obiektu czterogwiazdkowego. Polecamy szczególnie osobom młodym.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel znajduje się w spokojnej turystycznej części Monastiru - Skanes, w odległości ok. 6 km od centrum Monastiru z urokliwą medyną, sklepami, barami i restauracjami (możliwy dojazd lokalną taksówką ok. 4 EUR lub autobusem miejskim). Hotel oddalony jest o ok. 55 km od lotniska w Enfidhi i ok. 1 km od lotniska w Monastirze. UWAGA! Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości 3 TND/osoba/dzień. Maksymalna wysokość podatku turystycznego liczona jest dla 7 kolejnych dób hotelowych nawet w przypadku dłuższego pobytu. Osoby poniżej 12 roku życia są zwolnione z obowiązku płacenia podatku turystycznego. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.
Plaża:

Bezpośrednio przy hotelu znajduje się piaszczysta plaża, z łagodnym zejściem do morza. Leżaki i parasole - bezpłatne ręczniki plażowe dostępne po uiszczeniu zwrotnej kaucji w wysokości ok. 20 TND/os.
Do dyspozycji gości:

Obiekt należy do sieci Sentido Hotels i w 2009 r. został gruntownie przebudowany.
Całodobowa recepcja, windy, sala telewizyjna, restauracja główna dla niepalących, 2 restauracje à la carte (włoska i tunezyjska), bary, bar z przekąskami (czynny w wysokim sezonie), basen z wodą morską (czynny w okresie zimowym), taras słoneczny, sklep z pamiątkami. Leżaki, parasole słoneczne przy basenie w cenie. Ręczniki kąpielowe - za kaucją.
Hotel jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych.
Pokoje:

Obiekt dysponuje 398 eleganckimi i nowocześnie urządzonymi pokojami standardowymi. Na wyposażenie pokoi składa się: indywidualnie sterowana klimatyzacja (czynna przezlipiec-sierpień), łazienka (wanna, wc, suszarka), telefon, TV-sat, minibar (płatny dodatkowo), sejf (ok. 10 EUR/tydzień), balkon lub taras (stolik i krzesełka). Pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą.
Na zamówienie bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat - w miarę dostępności.
Wyżywienie:

All Inclusive: śniadania (06:00-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:30-21:30) w formie bogatego bufetu w restauracji głównej. 3 razy w tygodniu bufet tematyczny. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe: wino, piwo, kawa, herbata serwowane w lobby barze (w godz. 10:00-24:00) oraz w barach na plaży i przy basenie (w godz. 10:00-17:00 bary w lobby i przy basenieczynne w wysokim sezonie).Raz na pobyt kolacja w jednej z 2 restauracji à la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja w recepcji).
Program sportowy i animacyjny:

Rozległy basen (leżaki i parasole bezpłatne), kryty basen, mini-klub dla dzieci (4-12 lat), aerobic, gimnastyka w wodzie, sporty wodne na plaży, BRAK kręgle, tenis stołowy, BRAK mini-futbol, water polo, siatkówka, BRAK 2 korty tenisowe (oświetlenie dodatkowo płatne), klub fitness oraz wieczorne programy animacyjne (kabarety, pokazy, wieczorki tunezyjskie). Za dodatkową opłatą: bilard, BRAK salon gier video i centrum odnowy (masaże, hammam, sauna).
Internet:

W lobby internet Wi-Fi - bezpłatny.
Kategoria lokalna:

****
Strona www:

Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachfakultatywnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
Uwagi do programu
Wyloty z: Warszawy, Gdańska, Wrocławia, Poznaniai Katowic. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
UWAGA!!!
Ceny podane w katalogu oraz aktualne z systemu obowiązują wyłącznie obywateli Polski. W przypadku innego obywatelstwa - cena na potwierdzenie.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem z opłatą lotniskową, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7, 10, 11lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków (nie dotyczy All inclusive) oraz innych wydatków osobistych.
UWAGA!
Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości od1 do 3TND/osoba/dzień. Maksymalna wysokość podatku turystycznego liczona jest dla 7 kolejnych dób hotelowych nawet w przypadku dłuższego pobytu. Osoby poniżej 12 roku życia są zwolnione z obowiązku płacenia podatku turystycznego. Podatek jest płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.
Wycieczki lokalne

SAHARA 2 DNI ( TUNEZJA W PIGUŁCE) - niedziela/poniedziałek, cena: ok. 80 EURO/os lub 95 $ dorosła, dziecko (2-12lat)-50%

Ta dwudniowa wycieczka na Wielkie Południe jest bez wątpienia największym przeżyciem i daje możliwość poznania różnych regionów kraju, przebogatej i różnorodnej kultury i tradycji. Wycieczka ta to nie tylko wizyta na Saharze, to prawdziwa kwint esencja całego kraju od północy po samo południe. Stąd nie bez powodu nazywana jest Tunezją w Pigułce! Szczególnie polecamy!!                                                                               W trakcie wyprawy zwiedzimy 3-cie co do wielkości na świecie rzymskie Koloseum w El Jem ta pięknie zachowana budowla posłużyła jako plener filmowy "Gladiatora". Następnie zwiedzimy Matmate - przypominającą księżycowy krajobraz. Zapierające w piersiach hollywoodzkie krajobrazy tych okolic stanowiły plener filmowy do "Gwiezdnych Wojen", "Angielskiego Pacjenta" czy " W pustyni i w puszczy". Matmata to wioska nadal zamieszkała przez rdzenną społeczność Tunezji -troglodytów, dlatego zwiedzimy autentyczne Ich domostwa wydrążone w skałach. Właśnie tutaj w ramach lunchu spróbujemy specjałów tunezyjskich. Tego dnia dotrzemy do "Wrót Sahary" w Douz i przymierzymy na grzbietach wielbłądów (płatne fakultatywnie ok. 25 dt) najbardziej piaszczysty kawałek pustyni saharyjskiej, czyli Ergu Wschodniego. Aby jeszcze bardziej odczuć atmosferę bezkresnej Sahary w okolicach mamy przewidziany nocleg i kolację. W drugim dniu, po śniadaniu wyruszamy na największe słone jezioro Tunezji Chott El Jerid, by podziwiać miraże. Południe kraju to również okazja zobaczenia bujnych oaz pustynnych z milionem palm, na których rożnie jeden z najlepszych gatunków daktyli na świecie. (możliwość wjazdu bryczką do oazy-płatne fakultatywnie ok 12 dt).Następnie przesiądziemy się do jeepów i zaczniemy przygodę. Czeka nas jazda trasą rajdu Paryż-Dakar w Ong Jemel-w miasteczku znanym z Gwiezdnych Wojen, jak również podziwianie pięknych oaz górskich w Chebice. W drodze powrotnej wycieczkę uwieńczy wizyta w Świętym Mieście Islamu - Kairouan.
W przypadku wykupienia fakultetu w Polsce, cena nie obejmuje przejazdu jeepami - płatne obowiązkowo na miejscu ok. 20 EUR/os.

TUNIS-KARTAGINA-SIDI BOU SAID-MUZEUM BARDO - 1 dzień: wtorek, cena: ok. 35 EURO/40 $/os dorosła, dziecko (2-12)- 50%  

Celem wycieczki jest zapoznanie Państwa z liczącą sobie 3 tysiące, a nawet więcej lat historią i kulturą Tunezji. To tutaj kultura arabska przeplata się niewyobrażalnie pięknie z wpływami fenickimi, andaluzyjskimi i francuskimi. W programie wycieczki zobaczą Państwo 4 różne oblicza tego miasta. Przewidziana jest wizyta w samym sercu stolicy. Spacerując główną Aleją Habiba Bourgiby, gdzie można podziwiać przepiękną architekturę francuską dojdziemy do murów XIII-wiecznej arabskiej mediny pełnej orientalnych bazarów. Tutaj przewidujemy chwilę wspólnego czasu, gdzie podążając wąskimi uliczkami targu (suku), oglądając wyroby rzemiosła artystycznego znajdziecie Państwo również pamiątki dla Siebie. Następnym punktem programu jest wizyta w Muzeum Bardo, słynącego z największej na świecie kolekcji mozaik i rzeźb rzymskich pochodzących z terenów całej Afryki Płn., jak również zbiory z czasów punickich. Będąc w stolicy nie może zabraknąć wizyty w historycznej Kartaginie, gdzie czeka Państwa wizyta w Parku Archeologicznym z tofetem punickim jak również rozległym, dobrze zachowanym kompleksem Term Antoniusza Piusa z II w n.e. Kolejnym wyjątkowo przyjemnym punktem programu będzie spacer po urokliwym andaluzyjskim miasteczku artystów- Sidi Bou Said. Biało-niebieska architektura tego miejsca , zapierający dech w piersiach widok na port jachtowy i zatokę Tunisu do złudzenia przypomina architekturą greckie Santorini. Lunch w trakcie wycieczki wliczony w cenę.
EL ZAHRA-LASER SHOW 1/2 dnia piątek, poniedziałek cena: ok. 30 EURO/37 $/ os. dorosła, dzieci (2-12)-50%

Spektakl historyczny "Światło i dźwięk" - to wysokiej technologii przedstawienie laserowe, projekcja obrazów dynamicznych, gdzie występuje setka statystów i aktorów, opowiedziana jest historia Tunezji w j.polskim. W sali biesiadnej serwowane są dania kuchni tunezyjskiej i wino, w ramach rozrywki gwarantowany pokaz tańca brzucha i tańców tunezyjskich.
REJS STATKIEM PIRACKIM-1/2 dnia poniedziałek, środa lub sobota cena: ok. 15 EURO/17 $/os. dorosła,- hotele w Sousse i Monastirzeoraz ok.20 EURO/23 $ / os dorosladla osób w hotelah wMahdii dzieci (2-12 lat) -50%

Przedpołudniowy rejs na morzu! Trzy godziny relaksującego rejsu wzdłuż wybrzeża dla osób lubiących statki, morze i dobrą zabawę. W trakcie rejsu serwowany jest posiłek, odbywają się animacje, zabawa, dla odważnych przewidziana kąpiel na głębokim morzu.
Uwaga!
Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymają Państwo u naszego przedstawiciela w Tunezji. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane.
Inne

TUNEZJA informacje ogólne


Waluta
TND - dinar tunezyjski. Dinary nie są walutą wymienialną poza Tunezją. Warto zabrać ze sobą EURO lub dolary które wymienić można w każdym hotelu. Dinarów nie można wywozić i pozostałe należy wymienić na lotnisku na dewizy (będzie do tego potrzebny kwit wymiany).
Napiwki
Przyjęte choć nie obowiązkowe jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Tunezji nie są wysokie i napiwki są często pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Taksówkarze wioząc turystów też często sami zaokrąglają należne kwoty.
Wiza
Każdy podróżny z obywatelstwem polskim musi mieć paszport ważny przynajmniej 3 miesiące od daty wyjazdu z Tunezji. Przy pobytach do 90 dni wiza nie jest wymagana od obywateli polskich. Obywateli pozostałych państw mogą obowiązywać odmienne przepisy paszportowo-wizowe.
Czas
Czas taki jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Hamburger - 3 TND woda 1,5 l - 0.5 TND piwo 1.5 TL w sklepie Na bazarach i w małych sklepikach warto się targować.
Poczta
W większości hoteli są ustawione skrzynki do których można wrzucać kartki pocztowe. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą. Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.75 TND.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Telefony komórkowe działają prawie w całej Tunezji. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Tunezja
Jedno z pierwszych wakacyjnych miejsc Polaków nadal przyciąga jak magnes pięknymi plażami, orientalną kuchnią i ciepłym morzem. Prawdziwe orientalne wrażenia zapewnia pustynia i tunezyjskie miasta z ich niepowtarzalnym arabskim klimatem, kolorami, smakami i zapachami przypraw które trudno znaleźć w innej części świata.
Miejscowości wakacyjne na wybrzeżu Tunezji:
Port el Kantaoui
Położony tuż obok Sousse, z malowniczym portem jachtowym, który jest centrum życia nocnego miejscowości. Tu znajdują się piękne piaszczyste plaże i luksusowe hotele oraz 36 dołkowe pole golfowe. Zaletą kurortu jest również bliskość Sousse, gdzie warto odwiedzić starą medinę z niesamowitym lokalnym bazarem - sukiem.
Monastir
Strefa hotelowa Monastiru to kilka kilometrów piaszczystej plaży, która zachęca do wieczornych spacerów. Sam Monastir był kiedyś rybacką wioską, ale od wielu lat intensywnie się rozwija i obecnie jest sporym miastem. Warto wybrać się z hotelu do centrum miasta i zobaczyć górujący nad miastem Ribat z IX w.
Hammamet
Jest jednym z najbardziej znanych kurortów tunezyjskiego wybrzeża. Zwane miastem jaśminu lub rajskim ogrodem zachwyca szerokimi plażami i licznymi możliwościami uprawiania sportów wodnych. W Hammamecie znajduje się wiele restauracji kawiarni i barów. Warto odwiedzić zabytkową część miasta - za obronnymi murami kryją się wąskie uliczki i meczety.
Mahdia
Leży ok. 50 km na południe od Sousse. Jest to kurort nieco mniejszy od Sousse, czy Hammametu, jednak nie mniej atrakcyjny. Plaże Mahdii są uznawane za jedne z najlepszych w kraju. Jednocześnie Mahdia ma bogate tradycje kulturalno-religijne i dlatego stanowi również atrakcję krajoznawczą.
Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Tunezji trwa od 1.07.2020 do 31.08.2020.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel położony przy szerokiej plaży i stosunkowo niedaleko centrum Monastiru. Świetny standard obiektu czterogwiazdkowego. Polecamy szczególnie osobom młodym.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


KATEGORIA

4*

REGION

Monastir

OPIS

Obiekt należący do sieci Sentido Hotels jest odpowiednią propozycją dla rodzin z dziećmi oraz wszystkich poszukujących chwili spokoju. Ulokowany jest w turystycznej części Monastiru - Skanes, w bliskiej odległości od centrum Monastiru z uroczą mediną, restauracjami, barami i sklepami. Bezpośrednio przy hotelu znajduje się piaszczysta plaża. Hotel przygotował również bogate zaplecze sportowo-rekreacyjne dla aktywnych Gości.

lokalizacja

5 km od Monastiru, 5 km od lotniska w Monastirze-MIR, 70 km od lotniska w Enfidha-NBE. Hotel usytuowany na powierzchni: 49000 m2.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

1999 r. Odnowiony w 2008 r. Na terenie hotelu: restauracje (2), bary (5), room service (płatny), pralnia (płatna), basen kryty, basen odkryty.

internet

- Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

plaża

Przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 150 m długości. Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe (depozyt), bar na plaży (działa od 15.06)

pokoje

Zlokalizowane są w 1 budynku głównym (liczba pięter: 3, liczba wind: 0). Typy pokoi: - pokoje standardowe: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna (działa od 15.06), sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje standardowe sea view: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna (działa od 15.06), sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje rodzinne: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna (działa od 15.06), sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

- restauracja główna "L Olivier", restauracja a la carte, bary (5) All Inclusive (24h) - śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:30) serwowane w restauracji głównej - późne śniadanie (10:00-12:00), obiad (12:00-15:30), przekąski (15:30-17:00), późny posiłek (22:00-02:00) serwowane w barze na plaży - późny posiłek (02:00-06:00) serwowany w lobby barze - napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe Restauracje a la carte - 1 wizyta w trakcie pobytu gratis, wymagana rezerwacja. - międzynarodowa

z myślą o dzieciach

- brodzik - animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat - dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna - plac zabaw - krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

- tenis stołowy - rzutki - siatkówka plażowa - minigolf - aerobik - siłownia - animacje

płatne

- sporty wodne na plaży - centrum SPA - masaż, sauna - łaźnia turecka DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY Począwszy od 01 listopada 2018 roku, niezależnie od tego, czy umowa została zawarta przed 01 stycznia 2018 roku, czy nie, wszyscy Goście muszą zapłacić w dniu przyjazdu do hotelu podatek turystyczny w dinarach tunezyjskich (TND). Podatek będzie naliczany za wszystkich Gości powyżej 11.99 lat, a kwota zostanie pobrana za maksymalnie 7 nocy. - 3 dinary tunezyjskie za osobę dorosłą za noc w hotelach 5 * i 4 * - 2 dinary tunezyjskie za osobę dorosłą za noc w hotelach 3 * - dinar tunezyjski za osobę dorosłą za noc w hotelach 2 *

Aktualizacja opisu

04.05.2020 10:55

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel położony przy szerokiej plaży i stosunkowo niedaleko centrum Monastiru. Świetny standard obiektu czterogwiazdkowego. Polecamy szczególnie osobom młodym.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


4* Tunezja/Wybrzeże Wschodnie

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

Położenie

- bezpośrednio przy plaży - ok. 6 km od centrum Monastiru - ok. 1 km od lotniska w Monastirze - ok. 50 km od lotniska w Enfidii

Plaża

- piaszczysta - leżaki i parasole bezpłatne

Pokoje

- klimatyzacja (15.06-15.09) - TV-Sat, telefon - mini bar (płatny), sejf (płatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic) - balkon - widok na morze (płatny)

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne -  basen ze słoną wodą, basen kryty, leżaki i parasole przy basenie, ręczniki plażowe (kaucja) - aerobik, gimnastyka wodna - tenis stołowy, rzutki, mini golf - boisko wielofunkcyjne - animacje Płatne - jazda konna - masaże - sporty wodne na plaży

Dla Dzieci

- mini klub (4-12 lat) - brodzik za słoną wodą - opiekuna (płatna i na zapytanie) - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie)

Wyżywienie

All inclusive 24h śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe serwowane są od 10:00 do 00:00, a bezalkoholowe 24h. Raz na pobyt możliwość skorzystania z każdej restauracji a la carte po uprzedniej rezerwacji.

Restauracje i Bary

- restauracja główna - 3 restauracje a la carte: włoska, tunezyjska i z kuchnią międzynarodową - lobby bar  

Dodatkowe Informacje

- rok otwarcia hotelu 2009 - hotel dysponuje 395 pokojami - internet Wi Fi w  recepcji (bezpłatny) - sala konferencyjna (do 250 osób) - pralnia, sklepy z pamiątkami - wypożyczalnia samochodów - www.rosa-hotels.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe. 

Errata

Errata z dnia 03/09All inclusive : śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe serwowane są od 10:00 do 00:00, a bezalkoholowe 24h. Raz na pobyt możliwość skorzystania z każdej restauracji a la carte po uprzedniej rezerwacji.  


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel położony przy szerokiej plaży i stosunkowo niedaleko centrum Monastiru. Świetny standard obiektu czterogwiazdkowego. Polecamy szczególnie osobom młodym.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


OPIS

Elegancki hotel, położony przy prywatnej plaży, ceniony jest za doskonałej jakości serwis i obsługę. Duży ogród, oddzielający centralną część hotelu od plaży, jest idealny miejscem na wygrzewanie się w słońcu lub wypoczynek w cieniu palm. Polecany osobą szukającym wypoczynku i profesjonalnie organizowanych, lekkich animacji.

POŁOŻENIE

W spokojnej okolicy, niedaleko hotelu Royal Thalassa 5*, ok. 7 km od zabytkowego centrum Monastiru. W pobliżu dwa pola golfowe, lotnisko w Monastirze. Lotnisko Enfidha ok. 66 km od hotelu.

PLAŻA

Bezpośrednio przy hotelu, prywatna, piaszczysta, długa, z łagodnym zejściem do morza. Leżaki i parasole bezpłatne, kaucja za ręcznik.

HOTEL

Internet - bezpłatne Wi-Fi w przestronnym lobby. 395 pokoi w czteropiętrowym budynku głównym i w dwóch skrzydłach bocznych. Na terenie hotelu punkt wymiany walut, windy, sala telewizyjna, sklep z pamiątkami, sala konferencyjna, pralnia, wypożyczalnia samochodów, salon piękności, fryzjer (część usług dodatkowo płatna). Hotel akceptuje karty kredytowe. Oficjalna kategoria tunezyjska ****.

POKOJE

Indywidualnie sterowana klimatyzacja (godziny działania określa dyrekcja hotelu), łazienka (wanna, WC, suszarka do włosów), telefon, TV Sat, minibar (dodatkowo płatny), sejf (dodatkowo płatny), zestaw do robienia kawy/herbaty, balkon lub taras.

Standardowe

dla 2 osób z możliwością 2 dostawek dla dzieci lub 1 dla osoby dorosłej, widok na ogród. Pokoje z widokiem na morze dodatkowo płatne.

REKREACJA, SPORT, ATRAKCJE

Zewnętrzny basen z wodą morską, taras słoneczny, ogród -leżaki i parasole bezpłatne. Bezpłatnie - basen kryty, zajęcia sportowe, lekkie animacje, aerobik, gimnastyka w wodzie, strzelanie z łuku, rzutki, tenis stołowy, mini futbol, piłka wodna, siatkówka, 2 korty tenisowe, klub fitness, wieczorem w amfiteatrze kabarety, przedstawienia, wieczorki tunezyjskie, muzyka na żywo. Płatnie - lekcje gry w tenisa, bilard, sporty wodne na plaży (kursy żeglarstwa i kajakarstwa z instruktorami, paralotnia), nowoczesne centrum odnowy biologicznej - masaże, zabiegi lecznicze i upiększające, sauna, jacuzzi.

Dla dzieci

brodzik ze słoną wodą, mini klub (4-12 lat), opiekunka do dziecka (dodatkowo płatna, na zapytanie), w pokoju łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie), w restauracji foteliki dla dzieci.

WYŻYWIENIE

All inclusive 24h - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, późne śniadania do godziny 12.00. W wyznaczonych barach i restauracjach przekąski w ciągu dnia i w nocy, wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe; popołudniu lody, kawa i herbata w restauracji głównej. Raz na tydzień kolacja w każdej z trzech restauracji a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

RESTAURACJE I BARY

Restauracja główna L'Olivier (pięć razy w tygodniu wieczorki tematyczne); 3 restauracje a la carte (kuchnia włoska, tunezyjska i międzynarodowa); bar w lobby, czynny w godz. 10.00-24.00; bar przy basenie czynny w godz. 10.00-24.00; przekąski oraz bezalkoholowe napoje w barze na La Cabane; kawiarnia mauretańska Doukana (fajka wodna dodatkowo płatna).

INFORMACJE DODATKOWE

Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu All Inclusive Goście otrzymują w dniu przyjazdu, podczas zameldowania w hotelu. Terminy i godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu-październik 2017.

Warto wyróżnić

* wysoki poziom usług * ogród palmowy * basen z wodą morską * przy plaży * animacje * spokojna okolica

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel położony przy szerokiej plaży i stosunkowo niedaleko centrum Monastiru. Świetny standard obiektu czterogwiazdkowego. Polecamy szczególnie osobom młodym.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Naszym zdaniem

Elegancki hotel z nowoczesnie urządzonymi pokojami i bogatą formułą All inclusive.  Dzieki świetnej lokalizacji (przy hotelu znajduje sie przystanek autobusowy) mozna szybko dostac sie do centryum Sousse i Monastiru.  Hotel słynie z doskonałej kuchni, wysokiego poziomu obsługi i rewelacyjnego zespołu animatorów.

Położenie

Hotel oddalony ok. 2 km od lotniska w Monastirze. Położony ok. 5 km od centrum MONASTIRU w dzielnicy hotelowej Skanes. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 100 m od hotelu. W pobliżu hotelu pola golfowe Flamingo (7 km) i Palm Links (10 km). Plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu.  

Wyposażenie

Elegancki i nowoczesny hotel zbudowany w 2001 r. i odnowiony w 2018 r. Przestronne lobby z recepcją, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show-cooking, 2 restauracje la carte, bar w lobby, bar przy basenie, snack bar, kawiarnia mauretańska, kantor, sklep, sala konferencyjna. Wi Fi w lobby bezpłatne, za dodatkową opłatą: pralnia, fryzjer, salon piękności.  

Pokoje

Hotel oferuje 398 pokoi, całkowicie odnowionych, z których większość ma widok na morze, inne oferują widok na basen lub na główne wejście do hotelu. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, łazienkę z wanną, balkon lub taras, telefon i telewizor (LCD) z satelitą, minibar.  

Wyżywienie

All Inclusive Sniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; Lokalne napoje alkoholowe i bezlkoholwe w wyznaczonych barach w godzinach 10:00 - 24:00, przekąski w wyznaczonych barach (11.30-15.00); dwa razy na pobyt kolacja w restauracjach la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja). 

Sport i rozrywka

Basen ze słoną wodną, leżaki, ręczniki dostępne za kaucją, materace za opłatą; kryty basen, słodka woda, podgrzewany w sezonie zimowym; rzutki, tenis stołowy, siłownia, piano-bar, amfiteatr, bogaty program animacyjny dzienny i wieczorny.  

Dla dzieci

Brodzik, dostępne foteliki i menu dla dzieci w restauracji, pokój gier i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat).

Uwagi

Od obywateli RP wiza nie jest wymagana. Od roku 2019 obowiazuje w Tunezji obligatoryjny podatek, pobierany jednorazowo przy meldowaniu się w hotelu. * -1 TND / za noc za osobę powyżej 12 roku życia -w hotelu 2 gwiazdkowym * -2 TND / za noc za osobę powyżej 12 roku życia -w hotelu 3 gwiazdkowym * -3 TND / za noc za osobę powyżej 12 roku życia -w hotelu 4 i 5 gwiazdkowym * Przy pobytach dłuższych niż 7 dni podatek jest równowartością pobytu 7 dniowego. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Podatku turystycznego - płatnego w recepcji hotelowej, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel położony przy szerokiej plaży i stosunkowo niedaleko centrum Monastiru. Świetny standard obiektu czterogwiazdkowego. Polecamy szczególnie osobom młodym.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Zatoka Hammamet, Tunezja

Położenie

w strefie turystycznej, ok. 7 km od centrum Monastyru, z licznymi zabytkami, restauracjami, możliwością zakupów i rozrywki.

Plaża

długa, piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole słoneczne na plaży w cenie. Bar przy plaży.

Wyposażenie

400 pokoi rozmieszczonych na 4 piętrach. Recepcja, windy, restauracja główna dla niepalących, restauracja à la carte, bary, kawiarnia mauryjska (fajka wodna za opłatą), sklep z pamiątkami. Na zewnątrz basen z wodą morską, bar z przekąskami, taras słoneczny. Leżaki, parasole przy basenie w cenie, materace na leżaki za opłatą. Ręczniki kąpielowe za kaucją.

All Inclusive 24H

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz przekąski dostępne w wybranych barach przez 24 godz. na dobę. Po południu kawa, herbata, ciasto. Raz na pobyt możliwa kolacja w restauracji à la carte (wymagana rezerwacja).

Internet

WiFi na terenie całego hotelu gratis.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, lodówka, telefon, sejf (za opłatą), TV sat., balkon lub taras. Wanna, WC, suszarka. Z bocznym widokiem na morze (1-3B). Pokoje – wariant ekonomiczny (2-3S), Pokoje dwuosobowe w promocyjnej cenie (2-3R): wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje Komfort-Plus z bocznym widokiem na morze (2-3K): położone na najwyższych piętrach. Pokoje rodzinne z bocznym widokiem na morze (2-4D): 1 przestronny pokój, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne z bocznym widokiem na morze (2-4E): 2 pokoje dwuosobowe, 1 łazienka, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (2Y): 1 przestronny pokój, oferta dla rodzin 2+2.

Sport

aerobik, boccia, minigolf, tenis stołowy, Za opłatą: bilard oraz sporty wodne na plaży.

Wellness

basen kryty ze słodką wodą. Za opłatą: masaże, zabiegi kosmetyczne, hammam.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw, miniklub (4-12 lat, czynny w określonych godzinach).

Rozrywka

programy animacyjne w ciągu dnia i wieczorem.

Zniżki FIRSTBOOK

do 31.12.18 30% zniżki, 1.01.-31.01.19 20% zniżki, 1.02.-30.04.19 15% zniżki.

Dla seniorów

Senior 55 Plus: 10% zniżki.

Dla dzieci

2-11 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

UWAGA!

obowiązuje opłata klimatyczna 3 TND os./dzień, płatna na miejscu w hotelu.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

Polecamy

Spokojnie położony hotel w strefie turystycznej Monastyru. Plaża bezpośrednio przy hotelu. Nowoczesny wystrój pokoi i wnętrz hotelowych. Wyśmienita kuchnia.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach)

Opinie o Hotelu Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach)

4.1
polecam

Byłam tam w maju 2019,nie mam żadnych zastrzeżeń, no może tylko że jednak Niemcom bardziej nadskakuja, ale jestem zadowolona z pobytu

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, na romantyczne wakacje
Podsumowanie: polecam
4.1
4.9
zdecydowanie polecam

Niedawno wróciliśmy z dwutygodniowych wakacji z tego hotelu i jesteśmy bardzo zadowoleni i już planujemy wyjazd na przyszły rok. Miejsce jest dobre dla ludzi poszukujących spokoju, goście to środowisko międzynarodowe, Niemcy, Rosjanie, Włosi i Polacy. Obsługa miła, jedzenie bardzo smaczne i w odpowiedniej ilości, pokoje bardzo ładne, a co najważniejsze świetna plaża i basen. Idealne wakacje, hotel godny polecenia!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
2.1
odradzam

Moja opinia jest długa i szczegółowa, poświęciłam na nią trochę czasu, ale zależało mi aby rzetelnie opisać ten hotel - zwłaszcza będzie to cenna uwaga dla tych co bywali w większych kompleksach o standardach 4 - 5* np. w Egipcie czy Turcji. Słabe pokoje, brak zabawy i muzyki w ciągu dnia, słabe alkohole, okropna plaża, ręczniki za depozytem. Ogólnie dla mnie osobiście hotel nie powinien mieć 4* a max 3 - 3.5*. Jedzenie najlepsze do tej pory (względem jedzenia w Egipcie czy Turcji). Restauracja a'la carte miała dobrą tylko przystawkę, reszta nie warta uwagi - dziwne to że przy zapisaniu się decydujemy co jemy a wybór bardzo skromny bo aż 3 potrawy. Jeśli chodzi o alkohole to są tragiczne, słabe rozcieńczane, możesz wlać tego w siebie ile chcesz i nic ci nie jest. Wina dobre, piwo i reszta nie. Ps. zamówiłam 2 razy mohito - raz miało barwę ostrej zieleni a raz było pomarańczowo czerwone:/ Drinków mały wybór a te co mają to i tak nie potrafią zrobić, do wyboru wino białe różowe i czerwone (wszystkie wytrawne chociaż w ich mniemaniu nie ma rozróżnienia na wytrawne, słodkie itp., po prostu są kolory). Na uwagę zasługują OWOCE - po prostu przepyszne, soczyste, bajeczne oraz rewelacyjne ciasta. Rozrywka: zero pomysłu na zabawę, hotel strasznie nudny. Po pierwsze jakakolwiek muzyka czy przy basenie czy plaży leciała dopiero od 10 aż do ok 12. Na początek dziwne odgłosy krowy kury i czegoś tam, potem smętna muzyka do jogi i pamiętna "Sexi Bomba" która w dzień w dzień leciała;/ zgroza... codziennie ta sama muzyka i tak jak wspomniałam do 12 max, a potem....cisza...zero muzyki - więc jak ktoś ma ochotę coś posłuchać to najlepiej niech swój odtwarzacz weźmie. Co do animacji też tragiczne, nie mają pomysłu na to. Np. maja pokaz Michaela Jacksona - przebierają się tańczą i udaje że śpiewa - słaba choreografia i oprawa, miksują muzę że mało kto wie co grają. To co istotne i odzwierciedla atrakcyjność animacji - nikt nie klaszcze czy gwiżdże wiec mają to nagrane i za każdym razem sobie to puszczają by niby były owacje:/ Po animacjach jest jakaś 1- 2 h przerwy potem jakaś ala dyskoteka raz na jakiś czas, ale w przerwach nic się nie dzieje, znowu brak muzyki więc mało kto wytrzymał tylko poszedł spać. Plaża- to co zastaliśmy to tragedia, plaża okropna!!!!!!!!! jeśli ktoś ma wyobrażenie o Tunezji - biały piasek i lazur, to niech o tym zapomni!!!. Po pierwsze miejsce wydzielone do "pływania" ma wodę do kolan! za bojami jest ciut głębiej ale tam jest pełno zarośli co plątają się pod nogami. Głębokość to nic w porównaniu z ilością meduz i glonów i śmieci, do wody nie dało się normalnie wejść, musieliśmy się przedrzeć przez całe mnóstwo glonów błota mułu by wyjść na trochę do normalnej wody. Codziennie po plaży jeździła koparka i próbowała to zbierać + pan co miał konia i wóz na który grabiami to ładował ale zero efektu to dawało bo co noc nanosiło nowe:/ Ciągle było czuć nieprzyjemny zapach zgnilizną....okropne to jak to tam wyglądało, szkoda że biura podróży o tym nie mówią:( Ręczniki - są dostępne ale za kaucją jedyne 20$, wymieniane raz na tydzień, a przed cały ten czas masz sobie go pilnować. I tu jest haczyk. Ci co mieli swoje prywatne ręczniki problemu nie mieli i tłumaczę o co chodzi. Otóż jeśli ktoś poszedł sobie wcześniej zająć leżak i położył ręcznik, a potem sobie poszedł, to się nieźle zdziwił jak wrócił a na jego miejscu był ktoś inny i brak ręczników. Otóż hotel prowadzi politykę zbierania ręczników - jeśli sobie siedzisz przy nim nie ma problemu a jak nie to zbierają wszystkie po kolei (w regulaminie mają że tyczy się to ręczników położonych przed godz 7 rano, ale często na balkonie widziałam że i tak to robią po tej godzinie). Haczyk polega na tym, że ten kto miał swój ręcznik prywatny i został zgarnięty był zanoszony do baru na plaży i można było sobie go odebrać, ale ci co mieli hotelowe ręczniki, to były odnoszone tam gdzie się wypożyczało i jaki rezultat? a no nie możesz udowodnić ze to twój więc tracisz kaucje i jak chcesz ręcznik to sobie go wypożycz:) Pokoje: Na początku jak przyjechaliśmy do hotelu daliśmy 20$ do paszportów z myśla o tym że może to wpłynie na pokój, niestety to gdzie zostaliśmy zabookowani przeraziło. Kilka faktów dla zobrazowania. Hotel wszystkie korytarze ma wyłożone wykładzinami, hotel w kształcie litery U gdzie ma półpiwniczne piętro takie -0,5 (położone poniżej gruntu ) oraz piętra 0, 1, 2, 3. Pokoje nie mają sufitowego żyrandola tylko lampki boczne. Niestety na tym piwnicznym piętrze otrzymaliśmy pokój:/ strasznie tam zachodziło stęchlizną wilgocią, było ciemno i przytłaczająco. Weszliśmy do pokoju również był ciemny, a to dla czego...hmm... odsłoniliśmy zasłony i ...ujrzeliśmy mur za oknem:/ Wkurzyliśmy się i poszliśmy dopytać ile trzeba dopłacić za lepszy pokój, wyszło że 90$. Tak zrobiliśmy i dostaliśmy widny i przestronny pokój na 1 piętrze z widokiem na basem i morze. Straciliśmy tylko na tym 110 $ (bo było dane 20 w paszporcie na darmo). Pokój miał tak czy siak wady, nie świecące się nie które żarówki, nie zamykające się drzwi do łazienki, wanna cała w kamieniu i brudzie, lejąca się woda po podłodze z odpływu jak ktoś brał kąpiel, popękane płytki, brak pilota w pokoju czy mini lodówki.... Owszem bywałam w hotelach i wiem że wykończenia są hoteli różne i szczerze nidgy do tego nie przykuwałam większej uwagi bo zazwyczaj mało się w pokoju siedzi, niestety ten hotel rozczarował a w pokoju bywało się często bo po prostu w hotelu nie było co robić. Jeśli ktoś bywał w hotelach lepszych np. jak Serenity Makadi Heights, Sunrise Select Garden czy w Turcji nawet taki nie za rewelacyjny Jasmine Beach Resort, to ten hotel rozczaruje i lepiej go nie wybierać. Wzięliśmy go bo miał naprawdę dobre opinie, ale w naszej już taki nie jest. Hotel na początek, pierwszy raz może ok, ale jak było się w lepszych i większych kompleksach, to będzie się marzyć o tym by już wrócić do domu.

POLECAM:
  • figure
Podsumowanie: odradzam
2.1
4.1
polecam

Fajne położenie, spokojna okolica ale dość blisko żeby przejechać się do miasteczka. Wyżywienie znakomite. Pokoje nie powalają, ale tam się tylko śpi. Wspaniałe animacje, szczególnie dla dzieci. Oczywiście zdarzali się narzekacze, ale jak dla mnie było suuuper, i to jeszcze niedrogo!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1
3.9
polecam

Spędziliśmy tam bardzo miłe wakacje. hotel dla każdego - polecam :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: polecam
3.9
4.7
polecam

POLECAM ZE WZGLĘDU NA ŚWIETNĄ ATMOSFERĘ, DOBRE JEDZENIE, MOCNE DRINKI I CIEKAWE ANIMACJE ORAZ PLAŻĘ!!!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.7
4.3
polecam

Bardzo przyzwoity jak na swoją klasyfikację. Pokoje duże, nowoczesne, sprawne. Jedzenie smaczne, urozmaicone, są dania wegetariańskie. Alkohole i inne napoje smaczne, nierozwadniane. Plaża trochę mała, ale urocza, z dużą liczbą leżaków i parasoli.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.3
4.4
zdecydowanie polecam

Zdecydowanie polecam ten hotel. Byłam tam z chłopakiem we wrześniu 2011r. Z pobytu byliśmy bardzo zadowoleni: bardzo dobra kuchnia, eleganckie pokoje (codziennie sprzątane). Do miasta dojeżdżaliśmy metrem (szybko, czysto,tanio)- rozkład jazdy pociągów dostępny w recepcji. Minusem hotelu była słona woda w basenie. Polecam dwudniową wycieczkę na Saharę oraz wycieczkę do Tunisu. Osobiście nie polecam rejsu statkiem pirackim- niby ma być romantycznie, a prawda jest taka, że większość pasażerów źle znosiła rejs i każdy dookoła wymiotował. Uważajcie na arabskich naciągaczy i nie wierzcie, że tam cokolwiek jest za darmo ( wszyscy tak mówią, a potem wyciągają ręce żądając dużych kwot).

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
4.9
zdecydowanie polecam

Fantastyczna obsługa, spokojne położenie, piękne wnętrza, i dobra kuchnia!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.9
zdecydowanie polecam

Świetny hotel, pięknie urządzony, czysty. Wspaniała obsługa. Nie ma porównania z większością hoteli w Tunezji.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach) - możliwości zakwaterowania:

2 pokoje separate rooms / children
Pokój 2-os. z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
dbl standrad
dbl standrad qdrpl
dbl standrad [sea view]
1 os. pokoj standardowy
Pokój 1-osobowy
2 os. pokoj standardowy, widok na morze
1 os. pokoj standardowy, widok na morze
2 os. pokoj standardowy
standard [sea view] dbl
ROOM STANDARD
standard dbl
Room Standard SeaView
Room Family
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os.+2 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze

Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach) - Możliwości wyżywienia:


Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach) - miasta wylotu:


Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Vincci Rosa Beach (d.Sentido Rosa Beach)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00