cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sunrise, Zakynthos
  • Hotel Sunrise, Zakynthos
  • Hotel Sunrise, Zakynthos
  • Hotel Sunrise, Zakynthos
  • Hotel Sunrise, Zakynthos
  • Hotel Sunrise, Zakynthos
  • Hotel Sunrise, Zakynthos
  • Hotel Sunrise, Zakynthos
  • Hotel Sunrise, Zakynthos
  • Hotel Sunrise, Zakynthos
  • Hotel Sunrise, Zakynthos
  • Hotel Sunrise, Zakynthos
  • Hotel Sunrise, Zakynthos
  • Hotel Sunrise, Zakynthos
  • Hotel Sunrise, Zakynthos
  • Hotel Sunrise, Zakynthos
1 / 16
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
05.05 - 12.05
już od 2159 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
12.05 - 19.05
już od 2159 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sunrise
  • Bez paszportu

Hotel Sunrise
star 3

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Sunrise:
4.4 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sunrise:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 05 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 12 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sunrise to kameralny, klimatyczny hotel, usytuowany 850 metrów od przepięknej, piaszczystej plaży i od centrum malowniczego Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami. Hotel wyłącznie dla osób dorosłych. Polecamy na romantyczne wakacje, miłośnikom rozrywek i życia nocnego i osobom nastawionym na odkrywanie Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w otoczeniu wzgórz i gajów oliwnych, w spacerowej odległości od pięknej, piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (możliwy dojazd busem hotelowym) i centrum kurortu Tsilivi
  • hotel wyłącznie dla osób dorosłych, wygodne pokoje, basen
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Sunrise w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sunrise to kameralny, klimatyczny hotel, usytuowany 850 metrów od przepięknej, piaszczystej plaży i od centrum malowniczego Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami. Hotel wyłącznie dla osób dorosłych. Polecamy na romantyczne wakacje, miłośnikom rozrywek i życia nocnego i osobom nastawionym na odkrywanie Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w otoczeniu wzgórz i gajów oliwnych, w spacerowej odległości od pięknej, piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (możliwy dojazd busem hotelowym) i centrum kurortu Tsilivi
  • hotel wyłącznie dla osób dorosłych, wygodne pokoje, basen
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja / Zakynthos

Opis oferty:

Miejsce z klimatem, idealne dla szukających spokoju i prawdziwie greckiej, przyjaznej atmosfery. Hotel położony w urokliwej wiejskiej okolicy, otoczony gajami oliwnymi i wzgórzami, znajduje się blisko pięknej, piaszczystej plaży wyróżnionej certyfikatem Błękitna Flaga. Można do niej dojść spacerem lub dojechać bezpłatnym hotelowym busem. Wygodne, odnowione pokoje, znakomita restauracja i basen zapewnią komfortowy wypoczynek. Hotel znajduje się zaledwie 400 m od centrum Tsilivi z licznymi tawernami i restauracjami, w których można zjeść i tańczyć pod gwiazdami całą noc. Romantyczne wakacje gwarantowane.

POŁOŻENIE:

ok. 1 km od centrum TSILIVI, najbliższe sklepy i bary ok. 400 m od hotelu; ok. 8 km od lotniska w Zakynthos; przystanek autobusowy 100 m od hotelu.

PLAŻA:

Tsilivi Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 850 m od hotelu, dojazd do plaży bezpłatnym hotelowym busem 3 razy dziennie (o godz. 10.00, 14.30 i 17.00), parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/komplet).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 2000 r., 63 pokoje, 7 budynków, 1 piętro, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar; bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: lekarz na wezwanie; występują schody i różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club; hotel przyjmuje tylko Gości powyżej 17. roku życia.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja (płatna: ok. 5 EUR/dzień), łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizor, telefon, lodówka, żelazko (do wypożyczenia w recepcji), sejf (płatny: 2 EUR/dzień); balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 220 m², gł. 0,5-2,5 m, słodka woda, ok. 25 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy, rzutki; za opłatą: bilard.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.00); przekąski (15.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe: piwo, wino (11.00-23.00), wódka, koktajle (16.00-23.00).

KONTAKT:

0030/2695049097,, www.sunrisehotel.gr

GRATIS:

Wi-Fibus do plaży


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sunrise to kameralny, klimatyczny hotel, usytuowany 850 metrów od przepięknej, piaszczystej plaży i od centrum malowniczego Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami. Hotel wyłącznie dla osób dorosłych. Polecamy na romantyczne wakacje, miłośnikom rozrywek i życia nocnego i osobom nastawionym na odkrywanie Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w otoczeniu wzgórz i gajów oliwnych, w spacerowej odległości od pięknej, piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (możliwy dojazd busem hotelowym) i centrum kurortu Tsilivi
  • hotel wyłącznie dla osób dorosłych, wygodne pokoje, basen
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Zakynthos

Opis oferty:

Miejsce z klimatem, idealne dla szukających spokoju i prawdziwie greckiej, przyjaznej atmosfery. Hotel położony w urokliwej wiejskiej okolicy, otoczony gajami oliwnymi i wzgórzami, znajduje się blisko pięknej, piaszczystej plaży wyróżnionej certyfikatem Błękitna Flaga. Można do niej dojść spacerem lub dojechać bezpłatnym hotelowym busem. Wygodne, odnowione pokoje, znakomita restauracja i basen zapewnią komfortowy wypoczynek. Hotel znajduje się zaledwie 1 km od centrum Tsilivi z licznymi tawernami i restauracjami, w których można zjeść i tańczyć pod gwiazdami całą noc. Romantyczne wakacje gwarantowane.

POŁOŻENIE:

ok. 1 km od centrum TSILIVI, najbliższe sklepy i bary ok. 400 m od hotelu; ok. 8 km od lotniska w Zakynthos; przystanek autobusowy 100 m od hotelu.

PLAŻA:

Tsilivi Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 1 km od hotelu, dojazd do plaży bezpłatnym hotelowym busem 3 razy dziennie (o godz. 10.00, 14.30 i 17.00), parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/komplet).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 2000 r., 64 pokoje, 7 budynków, 1 piętro, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar; bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: lekarz na wezwanie; występują schody i różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club; hotel przyjmuje tylko Gości powyżej 17. roku życia.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja (płatna: ok. 6 EUR/dzień), łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizor, telefon, lodówka, żelazko (do wypożyczenia w recepcji), sejf (płatny: ok. 2 EUR/dzień); balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 220 m², gł. 0,5-2,5 m, słodka woda, ok. 25 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy; za opłatą: bilard.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.00); przekąski (15.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe: piwo, wino (11.00-23.00), wódka, koktajle (16.00-23.00).

KONTAKT:

0030/2695049097, www.sunrisehotel.gr

GRATIS:

Wi-Fibus do plaży


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sunrise to kameralny, klimatyczny hotel, usytuowany 850 metrów od przepięknej, piaszczystej plaży i od centrum malowniczego Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami. Hotel wyłącznie dla osób dorosłych. Polecamy na romantyczne wakacje, miłośnikom rozrywek i życia nocnego i osobom nastawionym na odkrywanie Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w otoczeniu wzgórz i gajów oliwnych, w spacerowej odległości od pięknej, piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (możliwy dojazd busem hotelowym) i centrum kurortu Tsilivi
  • hotel wyłącznie dla osób dorosłych, wygodne pokoje, basen
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Zakynthos

OPIS

Znajduje się niedaleko centrum Tsilivi - miejscowości turystycznej położonej w północno-wschodniej części wyspy. Tsilivi słynie z długich, piaszczystych plaż i otaczających miasteczko gajów oliwnych oraz zielonych wzgórz. Hotel oferuje swoim Gościom komfortowy wypoczynek, smaczne posiłki, basen odkryty i zadbany teren wokół.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

1997 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu: restauracja, bar, sejf w recepcji (płatny ok. 2€/doba), basen.

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

900 m od hotelu, publiczna, piaszczysta, 200 m długości, dojście do plaży ulicą. Do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy 3 razy dziennie. Płatne: parasole, leżaki.

pokoje

Zlokalizowane są w 4 budynkach (liczba pięter: 1, liczba wind: 0) Typy pokoi: TWIN STANDARD ROOM dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna ok. 6 €/doba), sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, suszarka, WC), balkon lub taras , TWIN ROOM dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna ok. 6 €/doba), sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, suszarka, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

restauracja główna, bar All Inclusive (11:00-23:00) śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:00) w restauracji głównej, przekąski (15:00-17:00), napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe

w cenie

tenis stołowy

płatne

bilard DODATKOWE INFORMACJE Hotel tylko dla dorosłych. PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

Aktualizacja opisu

28.08.2019 12:54

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Tylko dla dorosłych All Inclusive Serwis plażowy Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Mapa Hotelu Sunrise
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
Filmy hotelu Sunrise:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Sunrise
https://youtu.be/gbZ2z1uDJPs
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Sunrise

4.6
zdecydowanie polecam

spokojna okolica troche daleko do morza , pyszne jedzenie ,miła obsługa ,zdecydowanie polecam

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.3
zdecydowanie polecam

Hotel kameralny, zdecydowanie dla osób szukających spokojnego wypoczynku. Alternatywą jest pobliskie Tsilivi, gdzie znajdziemy restauracje i tawerny. Spokojnie można dojść pieszo. Hotel pięknie położony, widok na zielone wzgórza, co sprzyja relaksowi :) Sam hotel jest ok, rodzinnie prowadzony, mała ilość pokoi, jedzenie smaczne , czysty. polecam!!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Sunrise:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Obsługa
    0
HolidayCheck
Ocena Sunrise:
0 / 6

Super hotel, świetna baza wypadowa dla rowerzystów 2014-05-31
Szczegóły oceny hotelu Sunrise:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Byliśmy w kwietniu przed sezonem kiedy było jeszcze chłodno, wszystko się dopiero otwierało, a plaże...
więcej

6.0
Hotel godny polecenia. 2014-06-19
Szczegóły oceny hotelu Sunrise:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.4
Hotel godny polecenia, doskonała obsługa, zadbany 2014-07-06
Szczegóły oceny hotelu Sunrise:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    3.8
  • Obsługa
    6.0

Hotel doskonaly dla par, warto poprosic o pokoj po remoncie - jest duzo przyjemniejszy od pozostalyc...
więcej

5.1
Cudowne wakacje 2014-08-11
Szczegóły oceny hotelu Sunrise:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Nie jest źle, mogło być lepiej 2014-09-20
Szczegóły oceny hotelu Sunrise:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    5.3

Hotel dla ludzi o małych wymaganiach. Nic specjalnego chociaż nie ma się za bardzo do czego przyczep...
więcej

4.5
Rodzinny hotel, bardzo mili właściciele - polecam! 2015-05-16
Szczegóły oceny hotelu Sunrise:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Ładny ogród 2015-07-01
Szczegóły oceny hotelu Sunrise:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    4.5

Hotel dosc maly dzieki temu kojarzy sie raczej wszytskich z hotelu. Basen jak na Grecje bardzo fajny...
więcej

5.0
Dobry, ale nie bardzo dobry 2015-08-25
Szczegóły oceny hotelu Sunrise:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    2.0

4.0
Bardzo dobry! 2016-06-05
Szczegóły oceny hotelu Sunrise:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

Hotel bardzo fajny, w rozsądnej cenie, Wybór drinków był duży i były bardzo smaczne, nie we wszystki...
więcej

5.4
Hotel bardzo przeciętny 2016-06-26
Szczegóły oceny hotelu Sunrise:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.5

Pierwsze wrażenie nie do końca dobre ponieważ mieliśmy być w hotelu ok. godziny 18 ale lot się opózn...
więcej

3.9
Hotel Sunrise- wielkie nie! 2016-08-20
Szczegóły oceny hotelu Sunrise:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    1.0

2.2
Hotel dobry, ale nie rewelacyjny 2016-09-05
Szczegóły oceny hotelu Sunrise:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    3.0

4.5

Sunrise - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.

Sunrise - Możliwości wyżywienia:


Sunrise - miasta wylotu:


Sunrise - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sunrise? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00