cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sunny Garden (Tsilivi), Zakynthos
  • Hotel Sunny Garden (Tsilivi), Zakynthos
  • Hotel Sunny Garden (Tsilivi), Zakynthos
  • Hotel Sunny Garden (Tsilivi), Zakynthos
  • Hotel Sunny Garden (Tsilivi), Zakynthos
  • Hotel Sunny Garden (Tsilivi), Zakynthos
  • Hotel Sunny Garden (Tsilivi), Zakynthos
  • Hotel Sunny Garden (Tsilivi), Zakynthos
  • Hotel Sunny Garden (Tsilivi), Zakynthos
  • Hotel Sunny Garden (Tsilivi), Zakynthos
1 / 10
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
01.10 - 06.10
już od 1850 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.10 - 11.10
już od 1793 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sunny Garden (Tsilivi)
  • Basen odkryty
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Bez paszportu

Hotel Sunny Garden (Tsilivi)
star 3

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Sunny Garden (Tsilivi):
4.1 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sunny Garden (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sunny Garden to kameralny hotel, usytuowany blisko piaszczystej plaży i centrum tętniącego życiem Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej okolicy, blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi oraz rozrywkowego centrum kurortu Tsilivi
  • rodzinna atmosfera, miła obsługa, basen
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Hotel Sunny Garden (Tsilivi) w ofercie Biura podróży:

Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sunny Garden to kameralny hotel, usytuowany blisko piaszczystej plaży i centrum tętniącego życiem Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej okolicy, blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi oraz rozrywkowego centrum kurortu Tsilivi
  • rodzinna atmosfera, miła obsługa, basen
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Zakynthos

Country

Grecja

Warto podkreślić

- Całkowicie odnowione pokoje na sezon 2017r.
- W pobliżu piękna piaszczysta plaża
- Blisko rozrywkowego centrum Tsilivi
- Spokojna okolica

Okiem Grecosa

Dzięki uroczej obsłudze w tym niewielkim hotelu można poczuć się jak w domu. Spacer do centrum Tsilivi zajmie ok. 10 minut. Na plaży można poszaleć na bananach czy skuterach wodnych.

Położenie

• ok. 200 m od plaży
• ok. 400 m od centrum Tsilivi
• ok. 100 m od najbliższych sklepów
• ok. 400 m od przystanku autobusowego
• ok. 4 km od miasta Zakynthos
• ok. 6 km od lotniska

Plaża

• ok. 200 m od hotelu
• piaszczysta
• łagodne wejście do wody
• nagradzana Błękitną Flagą
• leżaki i parasole płatne (ok. 6 EUR/ dzień)

Hotel


• odnowiony na sezon 2017
• 4 jednopiętrowe budynki
• recepcja 24 h
• restauracja, bar przy basenie
• Wi-Fi (bezpłatne)
• kącik TV
• hotel nie posiada usprawnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej
• 35 pokoi
• kategoria lokalna 3*

Pokoje

Standard
• 2-3 os. (ok. 30 m2)
• dostawka dla 3. osoby
• klimatyzacja indywidualna płatna (ok. 6EUR/dzień)
• Wi-Fi (bezpłatne)
• TV, lodówka
• sejf płatny (ok. 2,5EUR/dzień)
• zestaw do kawy/herbaty, czajnik
• łazienka z prysznicem, suszarka
• balkon lub taras

Wyżywienie

All Inclusive
• śniadanie, lunch, kolacja – bufet
• do kolacji obowiązuje strój formalny
• przekąski, kawa, ciasto, lody (w wyznaczonych godzinach i barach)
• lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10:00–23:00)

Pełen relaks

Bezpłatnie
• basen ze słodką wodą
• leżaki i parasole przy basenie
Odpłatnie
• sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna)

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt na życzenie (płatne ok. 3 EUR/dzień)
• menu i krzesełka w restauracji
• dzieci pobyt gratis - 1. dziecko do 13 lat

Cena obejmuje

Przelot samolotem Polska - Zakynthos - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR)



Promocja F!RST DEAL! 2020 GRATIS: - Gwarancja najniższej ceny na rynku - Jedna bezkosztowa zmiana rezerwacji - Dziecko pobyt w hotelu gratis PONADTO: - Niska zaliczka 5% - Rabaty do 40% - Rabat 2% dla Stałych Klientów

Cena nie obejmuje

- Gwarancja niezmiennej ceny 10 zł/os. - Gwarancja najniższej ceny z Last Minute 15 zł/os. - Pakiet Elastyczna Rezerwacja – trzy bezkosztowe zmiany oraz ubezpieczenie od kosztów rezygnacji - 39 zł/os.


Od dnia 1.01.2018 r. zgodnie z prawem greckim wszedł w życie podatek od noclegów, naliczany za pokój za każdą dobę pobytu. Jego wysokość jest uzależniona od kategorii obiektu, 1* i 2* - ok. 0,50 EUR za pokój/noc, 3* - ok. 1,50 EUR za pokój/noc, 4* - ok. 3 EUR za pokój/noc, 5* - ok. 4 EUR za pokój/noc.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Mapa Hotelu Sunny Garden (Tsilivi)
Polecamy Hotele w Zakynthos (Grecja)
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Sunny Garden (Tsilivi)

4.0
polecam

skromny, ale ma się wrażenie jakby się było u rodziny na wsi :) polecam serdecznie, bardzo przyjemne miejsce

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.0
4.3
zdecydowanie polecam

W lipcu wróciliśmy z tego hotelu. Wszystko było tak jak w opisie. Hotel odnowiony, czysty i schludny. Obsługa w hotelu rewelacyjna - miła i pomocna. Hotel kameralny, można poczuć grecki klimat. Również w kwestii jedzenia- wybór może nie jest aż tak duży, ale posiłki smaczne i świeże. Jak na swoje 3* - hotel super.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Sunny Garden (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    5
  • Hotel
    5
  • Pokoje
    4
  • Wyżywienie
    4
  • Atrakcje
    i sport
    4
  • Obsługa
    5
HolidayCheck
Ocena Sunny Garden (Tsilivi):
4.5 / 6

Przyzwoity hotel za przyzwoite pieniądze-polecam! 2017-09-10
Szczegóły oceny hotelu Sunny Garden (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Sunny Garden 2015-08-16
Szczegóły oceny hotelu Sunny Garden (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    1.8
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.8

Hotel niewielki, kameralny, położony na obrzeżach Tsilivi. Obiekt składa sie z kilku mniejszych budy...
więcej

3.1
Hotel kameralny 2015-09-29
Szczegóły oceny hotelu Sunny Garden (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel bardzo kameralny, malutki. Jedzenie dobre, ale troszkę mały wybór. Plaża która znajduje się pr...
więcej

5.5
Wspaniały hotel! Polecam! 2015-10-07
Szczegóły oceny hotelu Sunny Garden (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Kameralny hotel ze świetnym personelem 2016-07-27
Szczegóły oceny hotelu Sunny Garden (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Nie polecam, porażka! 2017-07-13
Szczegóły oceny hotelu Sunny Garden (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    4.0

2.5
NIE polecam dla rodzin z DZIEĆMI 2017-07-23
Szczegóły oceny hotelu Sunny Garden (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    2.5
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.5

Nie polecam hotelu dla rodzin z małymi dziećmi. Hotel został \"odnowiony\", a mianowicie chlapnięty...
więcej

3.3
Kameralny hotel, świetna obsługa, pyszne jedzenie 2017-08-24
Szczegóły oceny hotelu Sunny Garden (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7

Sunny Garden (Tsilivi) - możliwości zakwaterowania:

Pokój standard
Pokój 1-os.

Sunny Garden (Tsilivi) - Możliwości wyżywienia:


Sunny Garden (Tsilivi) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sunny Garden (Tsilivi)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00