cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Saint Nicholas, Samos
  • Hotel Saint Nicholas, Samos
  • Hotel Saint Nicholas, Samos
  • Hotel Saint Nicholas, Samos
  • Hotel Saint Nicholas, Samos
  • Hotel Saint Nicholas, Samos
  • Hotel Saint Nicholas, Samos
  • Hotel Saint Nicholas, Samos
  • Hotel Saint Nicholas, Samos
  • Hotel Saint Nicholas, Samos
  • Hotel Saint Nicholas, Samos
  • Hotel Saint Nicholas, Samos
  • Hotel Saint Nicholas, Samos
  • Hotel Saint Nicholas, Samos
  • Hotel Saint Nicholas, Samos
1 / 15
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
27.05 - 03.06
już od 2149 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
27.05 - 03.06
już od 2149 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Saint Nicholas
  • Bez paszportu

Hotel Saint Nicholas
star 3

Grecja: Samos
Ocena hotelu Saint Nicholas:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Saint Nicholas:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 maja 2020

Hotel Saint Nicholas w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja / Samos

Opis oferty:

Bajkowo położony przy plaży Mykali, słynącej z krystalicznie czystego morza o intensywnie turkusowym kolorze i pięknych widoków na góry Turcji, oferuje znakomite warunki do spędzenia udanych wakacji z rodziną lub w gronie przyjaciół. Kameralny, prowadzony przez rodzinę, jest bardzo zadbany, ma prosto urządzone, czyste pokoje. Do dyspozycji Gości jest basen, dla najmłodszych turystów - brodzik i plac zabaw.

POŁOŻENIE:

ok. 10 km od PYTHAGORION z restauracjami, tawernami i sklepami, ok. 12 km od Samos; ok. 14 km od lotniska na Samos, bezpłatny bus hotelowy do centrum Pythagorio (raz dziennie, od poniedziałku do soboty).

PLAŻA:

Mykali, publiczna, kamienista, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki; Psili Amos, publiczna, piaszczysta, ok. 2 km od hotelu.

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1992 r., częściowo odnowiony w 2008 r., 56 pokoi, 2 budynki, 3 piętra, hol, całodobowa recepcja z bezpłatnym sejfem, restauracja - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar przy basenie; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², klimatyzowany (czerwiec-sierpień), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka/minibar (płatny wg konsumpcji); łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 196 m², gł. 2-2,5 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 32 m², gł. ok. 0,7 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją; tenis stołowy; plac zabaw dla dzieci; bilard (płatny).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (18.30-21.00) w restauracji; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe: piwo, wino, ouzo (10.00-23.00) w barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2273025230, www.saintnicholas.gr

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja / Samos

Opis oferty:

Bajkowo położony przy plaży Mykali, słynącej z krystalicznie czystego morza o intensywnie turkusowym kolorze i pięknych widoków na góry Turcji, oferuje znakomite warunki do spędzenia udanych wakacji z rodziną lub w gronie przyjaciół. Kameralny, prowadzony przez rodzinę, jest bardzo zadbany, ma prosto urządzone, czyste pokoje. Do dyspozycji Gości jest basen, a dla najmłodszych turystów - brodzik.

POŁOŻENIE:

ok. 10 km od PYTHAGORION z restauracjami, tawernami i sklepami, ok. 12 km od Samos; ok. 14 km od lotniska na Samos; bezpłatny bus hotelowy do centrum Pythagorion (raz dziennie, od poniedziałku do soboty).

PLAŻA:

Mykali, publiczna, kamienista, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki; Psili Amos, publiczna, piaszczysta, ok. 2 km od hotelu.

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1992 r., częściowo odnowiony w 2008 r., 56 pokoi, 2 budynki, 3 piętra, hol, całodobowa recepcja z bezpłatnym sejfem, restauracja - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar przy basenie; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², klimatyzowany (czerwiec-sierpień), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 196 m², gł. 2-2,5 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 32 m², gł. ok. 0,7 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne (ok. 5 EUR, wymagany depozyt: ok. 5 EUR); tenis stołowy; bilard (płatny).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (18.30-21.00) w restauracji; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe: piwo, wino, ouzo (10.00-23.00) w barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2273025230, www.saintnicholas.gr

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi


Mapa Hotelu Saint Nicholas
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Saint Nicholas

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Saint Nicholas:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    4.9
  • Pokoje
    4.6
  • Wyżywienie
    4.6
  • Atrakcje
    i sport
    3.1
  • Obsługa
    5.3
HolidayCheck
Ocena Saint Nicholas:
5.1 / 6

3 gwiazdki zasłużone, ale powinno być więcej 2014-09-22
Szczegóły oceny hotelu Saint Nicholas:
  • Lokalizacja
    3.2
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.5

Cześć, Krótko i treściwie. Hotel jest czysty i ładny, chociaż wystrój pokoju przypomina pensjonaty...
więcej

5.2
Bardzo przyjemne wrześniowe wakacje 2014-09-27
Szczegóły oceny hotelu Saint Nicholas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.7

Bardzo przyjemny hotel na wypoczynek dla osób, które cenią sobie spokój i prawdziwy odpoczynek. Obsł...
więcej

5.0
Bardzo fajne miejsce na odpoczynek 2015-07-15
Szczegóły oceny hotelu Saint Nicholas:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    6.0

Bardzo fajny hotel na rodzinny wypoczynek. Miła i sympatyczna obsługa. Bardzo urozmaicone jedzenie -...
więcej

5.1
Rodzinny pobyt w lato 2015-07-28
Szczegóły oceny hotelu Saint Nicholas:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Hotel oddalony o ok. 150 m od najdłuższej plaży na Samos. Leżaki i parasole do dyspozycji gości na p...
więcej

5.3
Kameralny i czysty dla ceniących spokój 2015-08-13
Szczegóły oceny hotelu Saint Nicholas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.8
Dobry hotel 2016-04-25
Szczegóły oceny hotelu Saint Nicholas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

4.3

Saint Nicholas - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.

Saint Nicholas - Możliwości wyżywienia:


Saint Nicholas - miasta wylotu:


Saint Nicholas - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Saint Nicholas? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00