cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Hotel Belvedere, Lesbos
  • Hotel Hotel Belvedere, Lesbos
  • Hotel Hotel Belvedere, Lesbos
  • Hotel Hotel Belvedere, Lesbos
  • Hotel Hotel Belvedere, Lesbos
  • Hotel Hotel Belvedere, Lesbos
  • Hotel Hotel Belvedere, Lesbos
  • Hotel Hotel Belvedere, Lesbos
  • Hotel Hotel Belvedere, Lesbos
  • Hotel Hotel Belvedere, Lesbos
  • Hotel Hotel Belvedere, Lesbos
  • Hotel Hotel Belvedere, Lesbos
  • Hotel Hotel Belvedere, Lesbos
  • Hotel Hotel Belvedere, Lesbos
  • Hotel Hotel Belvedere, Lesbos
  • Hotel Hotel Belvedere, Lesbos
  • Hotel Hotel Belvedere, Lesbos
  • Hotel Hotel Belvedere, Lesbos
  • Hotel Hotel Belvedere, Lesbos
  • Hotel Hotel Belvedere, Lesbos
  • Hotel Hotel Belvedere, Lesbos
1 / 21
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
03.06 - 10.06
już od 1599 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
03.06 - 10.06
już od 1599 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Hotel Belvedere
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Hotel Belvedere
star 4

Grecja: Lesbos
Ocena hotelu Hotel Belvedere:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Hotel Belvedere:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 03 czerwca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 czerwca 2020

Hotel Hotel Belvedere w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Lesbos

Opis oferty:

Pięknie położony na wzgórzu z cudownym widokiem na Morze Egejskie, niedaleko centrum kurortu - to doskonałe miejsce na spokojny wypoczynek w gronie rodziny i przyjaciół. Ładnie rozmieszczone budynki otoczone zielenią, 2 zadbane baseny, w tym jeden typu infinity i brodzik dla dzieci tworzą bardzo przyjemne i relaksujące otoczenie. Krótki spacer zboczem wzgórza dzieli hotel od naturalnej plaży. Idealne miejsce na spokojne, greckie wakacje.

POŁOŻENIE:

na wzgórzu, ok. 2 km od centrum MOLYVOS ze sklepami i barami; ok. 70 km od lotniska na Lesbos; bezpłatny bus do centrum 4 razy dziennie; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu.

PLAŻA:

Tsipouri Beach, hotelowa, kamienisto-żwirkowa, wąska, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, parasole, i leżaki płatne (ok. 5 EUR/komplet: leżak i parasol); Molyvos, publiczna, żwirkowa, ok. 1,5 km od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 5 EUR/komplet: leżak i parasol).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany 1985 r., odnowiony w 2010 r., 71 pokoi, kompleks 10 budynków, 2 piętra, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; bar w restauracji, bar przy basenie; sejf w recepcji (ok. 15 EUR/tydz.), kantor; taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: opiekunka do dziecka; występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telefon, telewizja satelitarna, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik, krzesełka); widok na ogród;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 25 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; balkon (stolik, krzesełka); widok na ogród.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny, słodka woda, 206 m², gł. 1,1-2,5 m, basen typu infinity (tylko dla dorosłych), słodka woda, ok. 200 m², gł. 1,1-1,8 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 10 m², gł. 0,9 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją; joga i aerobik (raz w tygodniu), tenis stołowy, bilard, rzutki, siłownia, jacuzzi, sporty wodne (w niedziele, wymagana wcześniejsza rezerwacja); plac zabaw dla dzieci, wieczorny program rozrywkowy dla dorosłych (2 razy w tygodniu, maj-wrzesień): wieczór grecki i latynoski; centrum wellness: masaże (płatne).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (19.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; podwieczorek, lody (15.00-17.00) w wyznaczonym barze; przekąski (11.00-13.00) w wyznaczonym barze; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10.00-23.00) w wyznaczonym barze.

KONTAKT:

0030/2253071974-5, www.belvedere-lesvos.gr

GRATIS:

Wi-Fi bus do centrum


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Lesbos

Opis oferty:

Pięknie położony na wzgórzu z cudownym widokiem na Morze Egejskie, niedaleko centrum kurortu - to doskonałe miejsce na spokojny wypoczynek w gronie rodziny i przyjaciół. Ładnie rozmieszczone budynki otoczone zielenią, 2 zadbane baseny, w tym jeden typu infinity i brodzik dla dzieci tworzą bardzo przyjemne i relaksujące otoczenie. Krótki spacer zboczem wzgórza dzieli hotel od naturalnej plaży. Idealne miejsce na spokojne, greckie wakacje. W 2018 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

na wzgórzu, ok. 2 km od centrum MOLYVOS ze sklepami i barami; ok. 70 km od lotniska na Lesbos; bezpłatny bus do centrum 4 razy dziennie; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu.

PLAŻA:

Tsipouri Beach, hotelowa, kamienisto-żwirkowa, wąska, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, parasole, i leżaki płatne (ok. 5 EUR/komplet: leżak i parasol); Molyvos, publiczna, żwirkowa, ok. 1,5 km od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 5 EUR/komplet: leżak i parasol), ręczniki plażowe za kaucją (ok. 10 EUR).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zbudowany 1985 r., odnowiony w 2010 r., 71 pokoi, kompleks 10 budynków, 2 piętra, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; bar w restauracji, bar przy basenie; sejf w recepcji (ok. 15 EUR/tydz.), kantor; taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: opiekunka do dziecka; występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telefon, telewizja satelitarna, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik, krzesełka); widok na ogród;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 25 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; balkon (stolik, krzesełka); widok na ogród.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny, słodka woda, 206 m², gł. 1,1-2,5 m, basen typu infinity (tylko dla dorosłych), słodka woda, ok. 200 m², gł. 1,1-1,8 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 10 m², gł. 0,9 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją; joga (płatna: 15 EUR/godz) i aerobik (raz w tygodniu), tenis stołowy, bilard, rzutki, siłownia, jacuzzi, sporty wodne (płatne; wymagana wcześniejsza rezerwacja); plac zabaw dla dzieci, wieczorny program rozrywkowy dla dorosłych (2 razy w tygodniu, maj-wrzesień): wieczór grecki i latynoski; centrum wellness: masaże (płatne).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (19.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; podwieczorek, lody (15.00-17.00) w wyznaczonym barze; przekąski (11.00-13.00) w wyznaczonym barze; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10.00-23.00) w wyznaczonym barze.

KONTAKT:

0030/2253071974-5, www.belvedere-lesvos.gr

GRATIS:

Wi-Fibus do centrum


Rainbow

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***+

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel położony na północnym wybrzeżu Lesbos, ok. 2 km od centrum Molyvos z licznymi tawernami i sklepami oraz zabytkową twierdzą (z hotelu kilka razy dziennie kursuje bezpłatny bus - konieczność wcześniejszej rezerwacji). Obiekt usytuowany jest na wzgórzu, z którego rozciąga się malownicza panorama wyspy i morza (ze względu na różnice wysokości nie polecamy osobom z ograniczeniami ruchowymi). Do lotniska w Mytilene ok 70 km. Do przystanku komunikacji publicznej ok 150 m.
UWAGA! Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości 1,50 EUR/pokój/dzień. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.
Plaża:

Najbliższa plaża (wąska, kamienisto-żwirkowa) znajduje się ok. 500 m od obiektu (zejście drogą w dół wzgórza). Leżaki i parasole płatne dodatkowo (ok. 6 EUR/komplet za dzień).
Do dyspozycji gości:

Całodobowa recepcja, lobby z tarasem, dwa baseny (w tym basen typu infinity tylko dla dorosłych) oraz brodzik dla dzieci - wszystkie ze słodką wodą. Leżaki i parasole przy basenie bezpłatne. Do dyspozycji gości restauracja hotelowa serwująca dania kuchni greckiej oraz międzynarodowej, a także 2 bary, z czego jeden przy basenie dla dorosłych. Sejf dostępny w recepcji za dodatkową opłatą ok 15 EUR/tydzień
Pokoje:

Pokoje hotelowe rozmieszczone są w kilku niewysokich budynkach. Każdy posiada balkon lub taras oraz wyposażony jest w telefon, TV, indywidualnie sterowaną klimatyzację, małą lodówkę oraz łazienkę z prysznicem, WC i suszarką. Łóżeczko dla dziecka do lat 2 bezpłatnie, na potwierdzenie. Dostępne są pokoje standardowe - dwuosobowe oraz pokoje rodzinne z możliwością 2 dostawek.
Wyżywienie:

All Inclusive: śniadania (06:45-10:00), obiady (13:00-14:30) i kolacje (19:30-21:00) serwowane w formie bufetu w hotelowej restauracji. Dodatkowo późne śniadania w formie słodkich przekąsek (11:00-12:30), a w godz. 15:00-17:00 słodkie przekąski, hot dogi, pizza, owoce, kanapki i lody. Napoje bezalkoholowe (w tym kawa i herbata) oraz lokalne alkohole (piwo, wino, ouzo) dostępne w barach w godz. 10:00-23:00.
Program sportowy i animacyjny:

W wysokim sezonie w wybrane dni animacje, w tym aqua aerobik, wieczór grecki, karaoke. Ponadto bezpłatnie: tenis stołowy, rzutki, jacuzzi, bilard, siłownia. Hotel posiada niewielki plac zabaw dla dzieci. Za dodatkową opłatą centrum wellness.
Internet:

Internet Wi-Fi - bez opłaty na terenie recepcji i w pokojach.
Kategoria lokalna:

***
Strona www:

Program

Dzień 1
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
Uwagi do programu
Wyloty z: Warszawy iKatowic. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem z opłatą lotniskową, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
UWAGA!
Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości od 0,5 EUR do 4 EUR/pokój/dzień. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.
Inne

Lesbos- informacje ogólne

Waluta
EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić dolary USA.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.
Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Język urzędowy
grecki.
Orientacyjne ceny
Obiad w tawernie od 8 EUR woda 1l - 1.5 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.80 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6 EUR (100 jednostek). Telefony komórkowe działają w całej Grecji. Rozmowy zagraniczne są dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
LESBOS

Trzecia największa wyspa Grecji, położona na MorzuEgejskim u zachodnich wybrzeży Turcji. Prawie połowę jej powierzchni stanowią gaje oliwne. Góry porośnięte szmaragdowym lasem sosnowym, malownicze zatoki głęboko wcinające się w ląd, solniska zamieszkiwane przez stada flamingów, naturalne termy oraz kameralne nadmorskie miasteczka z rodzinnie prowadzonymi tawernami serwującymi lokalne specjały i najlepsze ouzo w Grecji stanowią idealną scenerię dla wypoczynku w prawdziwie greckim stylu.
W regionie Molyvos
Urokliwe miasteczko położone na północnym wybrzeżu wyspy. Nad miejscowością góruje zamek z okresu bizantyjskiego, zbocza wzgórza poprzecinane są klimatycznymi brukowanymi uliczkami wijącymi się wśród tradycyjnych kamiennych budynków pokrytych czerwoną dachówką. Znajdziemy tu sklepiki z pamiątkami, kawiarnie i tawerny oferujące panoramę znajdującej się u podnóża miasteczka zatoki z malowniczą mariną.
Petra
Niewielka miejscowość turystyczna kilka kilometrów na południe od Molyvos. Centralne miejsce zajmuje skała zwieńczona kościołem Najświętszej Maryi Panny, do którego prowadzi ponad sto stopni. Życie miasteczka skupią się wzdłuż piaszczystej plaży, przy której znajdziemy kawiarnie, bary i tawerny.
Anaxos
Spokojna wioska położona na wschód od Petry. Zabudowę stanowią tu głównie niewielkie budynki z pokojami, studiami i apartamentami na wynajem, wśród których znajdziemy też sady, ogrody i kilka sklepików. Wąskie uliczki prowadzą do piaszczystej plaży z promenadą, kawiarniami i tawernami. Idealne miejsce do spokojnego wypoczynku.
Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny na Lesbos trwa od 01.07 do 31.08.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Grecos Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

****

REGION

Grecja/Lesbos/Eftalou

All Inclusive

Warto podkreślić

- Piękne widoki - Infrastruktura sportowa - Wi-Fi GRATIS

Okiem Grecosa

Położony w pobliżu malowniczego Molivos, w spokojnej okolicy, posiadający w swojej ofercie pokoje rodzinne, zapewni Tobie i Twojej rodzinie relaks, wypoczynek i piękne widoki.

Położenie

• ok. 300 m od morza • Molivos ok. 1,5 km • przystanek autobusowy ok. 200 m • lotnisko ok. 70 km

Plaża

• ok. 300 m od hotelu • wąska, żwirkowa • leżaki i parasole (odpłatnie) • plaża w Molivos ok. 1,5 km (bezpłatny bus) • żwirkowa • leżaki i parasole (odpłatnie, ok. 5 EUR/dzień)

Hotel

• częściowo odnowiony w 2010 r. • kompleks 10 budynków • recepcja 24 h, biblioteka • restauracja, bar, bar przy basenie • Wi-Fi w lobby (bezpłatnie) • żwirkowa • leżaki i parasole (odpłatnie, ok. 5 EUR/dzień) • sejf (ok. 2 EUR/dzień) • ręczniki plażowe (kaucja ok. 10 EUR) • 72 pokoje • bus hotelowy do Molivos (bezpłatnie) • kategoria lokalna 4*

Pokoje

Standard • dla 2-os. (ok. 20m2) • możliwość 1 dostawki • klimatyzacja indywidualna(bezpłatnie) • telefon, lodówka • łazienka - wanna/prysznic, suszarka • balkon lub taras • widok na morze Rodzinny • dla 2 do 5-os. (ok. 30m2) • wyposażony jak pokój standard • widok na morze

Wyżywienie

• All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny ALL Inclusive • śniadanie, lunch, kolacja - bufet • ciastka, kanapki (15.00-1.00) • lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (ouzo, piwo, wino) w wyznaczonych barach (10.00-22.30)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie • basen zewnętrzny • jacuzzi • leżaki i parasole przy basenie • tenis stołowy, minisiłownia Odpłatnie • masaże • lekcje yog

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • brodzik, plac zabaw • krzesełka w restauracji

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Lesbos - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, 7 lub 14 noclegów, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, transfer na Skopelos do i z hotelu, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 PLN) i bagażu (300 EUR).

PROMOCJA - Wczesna Rezerwacja tylko do 22.02.2015r..

- Gwarancja niezmienności ceny - GRATIS - Gwarancja najniższej ceny - GRATIS - Bezkosztowa zmiana rezerwacji do 31.03.2015 r. - Ubezpieczenie od kosztów rezygnacji i przerwania uczestnictwa w imprezie - 40 PLN


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Mapa Hotelu Hotel Belvedere
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Hotel Belvedere

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Hotel Belvedere:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    4
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    i sport
    5
  • Obsługa
    5.8
HolidayCheck
Ocena Hotel Belvedere:
4.4 / 6

Mogłoby być lepiej 2017-09-22
Szczegóły oceny hotelu Hotel Belvedere:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.8

Hotel jest teoretycznie czterogwiazdkowy wraz z all inclusive, które samo pozostawia wiele do życzen...
więcej

4.4
Świetny, przyjazny hotel, cudowny widok z tarasu 2014-07-12
Szczegóły oceny hotelu Hotel Belvedere:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel bardzo sympatyczny, przepiękny widok z okna, na morze i ogród , obsługa bardzo pomocna i uprze...
więcej

5.7
Rewelacyjne miejsce na wypoczynek 2014-08-10
Szczegóły oceny hotelu Hotel Belvedere:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Mały, spokojny hotel na cudowne wakacje 2014-09-01
Szczegóły oceny hotelu Hotel Belvedere:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Bardzo przyjemny i spokojny hotel 2015-08-02
Szczegóły oceny hotelu Hotel Belvedere:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Szału nie ma 2017-07-24
Szczegóły oceny hotelu Hotel Belvedere:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    3.0

3.0
Spokojny, miły wypoczynek 2017-08-01
Szczegóły oceny hotelu Hotel Belvedere:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    6.0

Hotel spokojny- idealny dla rodzin z dziećmi. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone. Owoce do każdego p...
więcej

5.0

Hotel Belvedere - możliwości zakwaterowania:

1 os. pokoj standard
2 os. pokoj rodzinny
2 os. pokoj standard

Hotel Belvedere - Możliwości wyżywienia:


Hotel Belvedere - miasta wylotu:


Hotel Belvedere - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Hotel Belvedere? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00