cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
1 / 54
Ocena
hotelu:
5.0 / 5
Najbliższy termin
06.04 - 13.04
już od 1148 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
06.04 - 13.04
już od 1148 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Ostria Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Ostria Beach
star 5

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Ostria Beach:
5.0 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Ostria Beach:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 06 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 06 kwietnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ostria Beach to rewelacyjny hotel usytuowany przy malowniczej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Ierapetra ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, wymagającym klientom oraz osobom pragnącym cieszyć się urokami Krety. Pobyt w hotelu Ostria Beach to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na bardzo dużym, świetnie zagospodarowanym terenie, bezpośrednio przy ładnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 5 km od centrum Ierapetry
  • komfortowe pokoje, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, hydromasaż, korty tenisowe, animacje, sporty wodne
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Ostria Beach w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ostria Beach to rewelacyjny hotel usytuowany przy malowniczej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Ierapetra ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, wymagającym klientom oraz osobom pragnącym cieszyć się urokami Krety. Pobyt w hotelu Ostria Beach to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na bardzo dużym, świetnie zagospodarowanym terenie, bezpośrednio przy ładnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 5 km od centrum Ierapetry
  • komfortowe pokoje, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, hydromasaż, korty tenisowe, animacje, sporty wodne
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Piękne miejsce na wakacje na Krecie! Hotel leży na rozległym, znakomicie zagospodarowanym terenie, bezpośrednio przy ładnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami. Niskie budynki utrzymane w jasnej kolorystyce wspaniale komponują się z fantastycznymi basenami. Architektura hotelu i wystrój pokoi utrzymany jest w lokalnym stylu, zadbano także o wszystkie wygody niezbędne do komfortowego wypoczynku. Korty tenisowe, dużo zajęć sportowych, animacje i znakomita kuchnia pozwalają spędzić udane wakacje z rodziną lub w gronie przyjaciół. W 2018 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w wiosce Katharades, ok. 5 km od centrum IERAPETRY z barami, restauracjami i sklepami; ok. 94 km od lotniska w Heraklionie, ok. 65 km od lotniska w Sitii, ok. 240 km od lotniska w Chanii.

PLAŻA:

publiczna, żwirkowa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne (ok. 7 EUR/tydz., dodatkowo kaucja: 7 EUR/tydz).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 2004 r., odnowiony i rozbudowany w 2012 i 2014 r., łącznie 343 pokoje o różnej typologii, budynek główny i bungalowy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Orion - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, grecka, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja Aeolus - á la carte, kuchnia międzynarodowa, restauracja Thalassa przy plaży - á la carte, dania rybne, owoce morza, Maestro - kuchnia grecka i kreteńska, naleśnikarnia Amora, bary: Mistral w lobby, Onar przy basenie, Astral lounge bar - tylko dla dorosłych, EU ZEN - bar witaminowy; Agora z minimarketem, bankomat, jubiler, kaplica; centrum konferencyjne dla 500 osób, ogród, parking, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: pralnia, fotograf, lekarz na wezwanie; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 30 m², komfortowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon, taras lub ogródek (stolik i krzesełka);

superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 34 m², komfortowy i nowoczesny, łazienka (prysznic, wc; suszarka), wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój superior za dopłatą;

rodzinny superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 45 m², zadbany, łazienka (prysznic, wc, suszarka), 2 pomieszczenia oddzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny superior za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda: ok. 250 m², gł. ok. 0,7-2,5 m, hydromasaż i ok. 350 m², gł. do 2,4 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 50 m², gł. ok. 0,4 m, basen Zen, słodka woda, ok. 600 m², gł. ok. 0,5-1,4 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne (ok. 7 EUR/tydz.); 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, minigolf, siatkówka, koszykówka, łucznictwo; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dla dzieci; za opłatą: sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji Orion; przekąski (12.00-18.00), kawa (16.00-18.00); napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-24.00); raz w tygodniu serwowana Galla Diner w Ostria Palace; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2842025711, www.ostriahotel.gr

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Opis hotelu Ostria Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

 



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ostria Beach to rewelacyjny hotel usytuowany przy malowniczej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Ierapetra ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, wymagającym klientom oraz osobom pragnącym cieszyć się urokami Krety. Pobyt w hotelu Ostria Beach to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na bardzo dużym, świetnie zagospodarowanym terenie, bezpośrednio przy ładnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 5 km od centrum Ierapetry
  • komfortowe pokoje, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, hydromasaż, korty tenisowe, animacje, sporty wodne
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Piękne miejsce na wakacje na Krecie! Hotel leży na rozległym, znakomicie zagospodarowanym terenie, bezpośrednio przy ładnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami. Niskie budynki utrzymane w jasnej kolorystyce wspaniale komponują się z fantastycznymi basenami. Architektura hotelu i wystrój pokoi utrzymany jest w lokalnym stylu, zadbano także o wszystkie wygody niezbędne do komfortowego wypoczynku. Korty tenisowe, dużo zajęć sportowych, animacje i znakomita kuchnia pozwalają spędzić udane wakacje z rodziną lub w gronie przyjaciół. W 2018 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w wiosce Katharades, ok. 5 km od centrum IERAPETRY z barami, restauracjami i sklepami; ok. 94 km od lotniska w Heraklionie, ok. 65 km od lotniska w Sitii, ok. 240 km od lotniska w Chanii.

PLAŻA:

publiczna, żwirkowa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne (ok. 7 EUR/tydz., dodatkowo kaucja: 7 EUR/tydz).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 2004 r., odnowiony i rozbudowany w 2012 i 2014 r., łącznie 343 pokoje o różnej typologii, budynek główny i bungalowy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Orion - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, grecka, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja Aeolus - á la carte, kuchnia międzynarodowa, restauracja Thalassa przy plaży - á la carte, dania rybne, owoce morza, Maestro - kuchnia grecka i kreteńska, naleśnikarnia Amora, bary: Mistral w lobby, Onar przy basenie, Astral lounge bar - tylko dla dorosłych, EU ZEN - bar witaminowy; Agora z minimarketem, bankomat, jubiler, kaplica; centrum konferencyjne dla 500 osób, ogród, parking, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: pralnia, fotograf, lekarz na wezwanie; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 30 m², komfortowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon, taras lub ogródek (stolik i krzesełka);

superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 34 m², komfortowy i nowoczesny, łazienka (prysznic, wc; suszarka), wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój superior za dopłatą;

rodzinny superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 45 m², zadbany, łazienka (prysznic, wc, suszarka), 2 pomieszczenia oddzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny superior za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda: ok. 250 m², gł. ok. 0,7-2,5 m, hydromasaż i ok. 350 m², gł. do 2,4 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 50 m², gł. ok. 0,4 m, basen Zen, słodka woda, ok. 600 m², gł. ok. 0,5-1,4 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne (ok. 7 EUR/tydz.); 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, minigolf, siatkówka, koszykówka, łucznictwo; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dla dzieci; za opłatą: sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji Orion; przekąski (12.00-18.00), kawa (16.00-18.00); napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-24.00); raz w tygodniu serwowana Galla Diner w Ostria Palace; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2842025711, www.ostriahotel.gr

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Opis hotelu Ostria Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

 



Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ostria Beach to rewelacyjny hotel usytuowany przy malowniczej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Ierapetra ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, wymagającym klientom oraz osobom pragnącym cieszyć się urokami Krety. Pobyt w hotelu Ostria Beach to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na bardzo dużym, świetnie zagospodarowanym terenie, bezpośrednio przy ładnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 5 km od centrum Ierapetry
  • komfortowe pokoje, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, hydromasaż, korty tenisowe, animacje, sporty wodne
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

UWAGA!

Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Położenie

do centrum miejscowości Ierapetra ok. 6 km, przystanek autobusowy ok. 100 metrów od hotelu.

Plaża

bezpośrednio przy długiej, piaszczysto-żwirowej plaży. Leżaki i parasole na plaży i przy basenie w cenie. Ręczniki za kaucją.

Wyposażenie

345 pokoi w kilku budynkach, lobby z recepcją, restauracja główna, kilka restauracji a'la carte ( raz na tydzień kolacja w cenie, wymagana rezerwacja), bary. Na zewnątrz kompleks basenowy (m. in. z basenem relaksacyjnym tylko dla dorosłych).

Dostęp do internetu

WiFi w cenie.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (D1-3C, D2-3E) ok. 32 m2, mini lodówka, minibar (za opłatą), klimatyzacja, sejf (za opłatą), TV-SAT, telefon, łazienka z wanną/prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon lub taras. D2-3E z widokiem na morze. Pokoje dwuosobowe Superior (D2-3F, D2-3I) ok. 33 m2, w budynku bocznym, łazienka z prysznicem, poza tym wyposażone jak D1-3C. Pokoje rodzinne Superior (D2-4G, D2-4V) ok. 50 m2, w budynku bocznym, pokój dzienny i oddzielna sypialnia, balkon, poza tym wyposażone jak D2-3F. D2-4V z widokiem na basen.

Sport

aerobik, siatkówka plażowa, piłka nożna, minigolf, tenis, tenis stołowy.

Wellness

za opłatą centrum spa i wellness z basenem krytym.

Dzieci

oddzielny basen dla dzieci z małymi zjeżdżalniami, plac zabaw, miniklub (3-11 lat), teen lounge (12-17 lat), animacje głównie w języku francuskim.

Rozrywka

animacje w ciągu dnia i wieczorem (głównie w języku francuskim), regularnie wieczory greckie, beach party, dyskoteki, BBQ.

All Inclusive

śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 10:00-24:00. Po południu przekąski, kawa, herbata, ciasto.


Opis hotelu Ostria Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

 



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Ostria Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Ostria Beach:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Ostria Beach!
https://youtu.be/gjlrvon3qJM

Opinie o Hotelu Ostria Beach

5.0
zdecydowanie polecam

Do tego hotelu wracalibyśmy każdego roku... Byliśmy z naszym półrocznym bobasem, nie zawahalibyśmy się jeszcze raz tego powtórzyć:)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
5.0
zdecydowanie polecam

Hotel PETARDA! Rozległy, zielony i bardzo zadbany teren. Pokoje przestronne i nowoczesne a posiłki... wyśmienite i bardzo urozmaicone. Zarówno w ciągu dnia jak i wieczorami cała masa atrakcji zarówno dla młodszych jak i starszych. Raz w tygodniu odbywał się wieczór grecki w wielkim ekskluzywnym namiocie należącym do hotelu. Szukam minusów ale nie znajduję ;) 14 dni w ostria beach to był strzał w dziesiątkę! Jeszcze tam wrócimy, dzięki!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
5.0
zdecydowanie polecam

Hotel Ostria Beach to strzał w dziesiątkę! Byłem z rodziną na Krecie już kilka razy, ale tegoroczne wakacje są zdecydowanie najlepsze. Hotel spełnił wszystkie nasze oczekiwania, a jesteśmy raczej wymagający. Odpowiadało nam spokojne położenie przy czyściutkiej plaży. Nie jest to drobny piaseczek, ale małe i drobne kamyczki, które absolutnie nie przeszkadzają w wypoczynku. Morze krystalicznie czyste i błękitne - aż nie chce się z niego wychodzić. Lubimy pływać, więc korzystaliśmy z przyjemnością z dużego basenu, który jest całkiem głęboki. Poza tym jest kilka mniejszych. Hotel jest duży, ale nie czuje się natłoku turystów, można spokojnie wypocząć. Dla dzieci i dorosłych masa animacji i zajęć sportowych. Na koniec - wyżywienie! :) Tutaj komentarza nie potrzeba - wybór ogromny, wszystko świeże i pyszne, do tego grecki wieczór z daniami serwowanymi do stolika... Polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.9
zdecydowanie polecam

W hotelu Ostria byliśmy w październiku 2014. Hotel bardzo nam się podobał, szczególnie niska zabudowa, duży teren. Obsługa w hotelu była zawsze pomocna, uśmiechnięta. Posiłki bardzo smaczne, zawsze duży wybór. Każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Pokój również mieliśmy bardzo fajny, duży, codziennie sprzątany. Polecam!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Ostria Beach - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen
prysznic WC klimatyzacja balkon widok na basen
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen
prysznic WC klimatyzacja balkon widok na basen
prysznic WC klimatyzacja balkon
prysznic WC klimatyzacja balkon widok na basen
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.

Ostria Beach - Możliwości wyżywienia:


Ostria Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Ostria Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00