cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
  • Hotel Ostria Beach, Kreta
1 / 43
Ocena
hotelu:
5.0 / 5
Najbliższy termin
22.10 - 27.10
już od 1149 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
22.10 - 27.10
już od 1149 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Ostria Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Ostria Beach
star 5

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Ostria Beach:
5.0 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Ostria Beach:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 22 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ostria Beach to rewelacyjny hotel usytuowany przy malowniczej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Ierapetra ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, wymagającym klientom oraz osobom pragnącym cieszyć się urokami Krety. Pobyt w hotelu Ostria Beach to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na bardzo dużym, świetnie zagospodarowanym terenie, bezpośrednio przy ładnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 5 km od centrum Ierapetry
  • komfortowe pokoje, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, hydromasaż, korty tenisowe, animacje, sporty wodne
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Ostria Beach w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ostria Beach to rewelacyjny hotel usytuowany przy malowniczej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Ierapetra ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, wymagającym klientom oraz osobom pragnącym cieszyć się urokami Krety. Pobyt w hotelu Ostria Beach to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na bardzo dużym, świetnie zagospodarowanym terenie, bezpośrednio przy ładnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 5 km od centrum Ierapetry
  • komfortowe pokoje, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, hydromasaż, korty tenisowe, animacje, sporty wodne
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Piękne miejsce na wakacje na Krecie! Hotel leży na rozległym, znakomicie zagospodarowanym terenie, bezpośrednio przy ładnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami. Niskie budynki utrzymane w jasnej kolorystyce wspaniale komponują się z fantastycznymi basenami. Architektura hotelu i wystrój pokoi utrzymany jest w lokalnym stylu, zadbano także o wszystkie wygody niezbędne do komfortowego wypoczynku. Korty tenisowe, dużo zajęć sportowych, animacje i znakomita kuchnia pozwalają spędzić udane wakacje z rodziną lub w gronie przyjaciół. W 2018 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w wiosce Katharades, ok. 5 km od centrum IERAPETRY z barami, restauracjami i sklepami; ok. 94 km od lotniska w Heraklionie, ok. 65 km od lotniska w Sitii, ok. 240 km od lotniska w Chanii.

PLAŻA:

publiczna, żwirkowa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne (ok. 7 EUR/tydz., dodatkowo kaucja: 7 EUR/tydz).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 2004 r., odnowiony i rozbudowany w 2012 i 2014 r., łącznie 343 pokoje o różnej typologii, budynek główny i bungalowy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Orion - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, grecka, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja Aeolus - á la carte, kuchnia międzynarodowa, restauracja Thalassa przy plaży - á la carte, dania rybne, owoce morza, Maestro - kuchnia grecka i kreteńska, naleśnikarnia Amora, bary: Mistral w lobby, Onar przy basenie, Astral lounge bar - tylko dla dorosłych, EU ZEN - bar witaminowy; Agora z minimarketem, bankomat, jubiler, kaplica; centrum konferencyjne dla 500 osób, ogród, parking, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: pralnia, fotograf, lekarz na wezwanie; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 30 m², komfortowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon, taras lub ogródek (stolik i krzesełka);

superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 34 m², komfortowy i nowoczesny, łazienka (prysznic, wc; suszarka), wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój superior za dopłatą;

rodzinny superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 45 m², zadbany, łazienka (prysznic, wc, suszarka), 2 pomieszczenia oddzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny superior za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda: ok. 250 m², gł. ok. 0,7-2,5 m, hydromasaż i ok. 350 m², gł. do 2,4 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 50 m², gł. ok. 0,4 m, basen Zen, słodka woda, ok. 600 m², gł. ok. 0,5-1,4 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne (ok. 7 EUR/tydz.); 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, minigolf, siatkówka, koszykówka, łucznictwo; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dla dzieci; za opłatą: sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji Orion; przekąski (12.00-18.00), kawa (16.00-18.00); napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-24.00); raz w tygodniu serwowana Galla Diner w Ostria Palace; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2842025711, www.ostriahotel.gr

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Opis hotelu Ostria Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

 



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ostria Beach to rewelacyjny hotel usytuowany przy malowniczej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Ierapetra ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, wymagającym klientom oraz osobom pragnącym cieszyć się urokami Krety. Pobyt w hotelu Ostria Beach to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na bardzo dużym, świetnie zagospodarowanym terenie, bezpośrednio przy ładnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 5 km od centrum Ierapetry
  • komfortowe pokoje, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, hydromasaż, korty tenisowe, animacje, sporty wodne
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Piękne miejsce na wakacje na Krecie! Hotel leży na rozległym, znakomicie zagospodarowanym terenie, bezpośrednio przy ładnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami. Niskie budynki utrzymane w jasnej kolorystyce wspaniale komponują się z fantastycznymi basenami. Architektura hotelu i wystrój pokoi utrzymany jest w lokalnym stylu, zadbano także o wszystkie wygody niezbędne do komfortowego wypoczynku. Korty tenisowe, dużo zajęć sportowych, animacje i znakomita kuchnia pozwalają spędzić udane wakacje z rodziną lub w gronie przyjaciół. W 2018 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w wiosce Katharades, ok. 5 km od centrum IERAPETRY z barami, restauracjami i sklepami; ok. 94 km od lotniska w Heraklionie, ok. 65 km od lotniska w Sitii, ok. 240 km od lotniska w Chanii.

PLAŻA:

publiczna, żwirkowa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne (ok. 7 EUR/tydz., dodatkowo kaucja: 7 EUR/tydz).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 2004 r., odnowiony i rozbudowany w 2012 i 2014 r., łącznie 343 pokoje o różnej typologii, budynek główny i bungalowy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Orion - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, grecka, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja Aeolus - á la carte, kuchnia międzynarodowa, restauracja Thalassa przy plaży - á la carte, dania rybne, owoce morza, Maestro - kuchnia grecka i kreteńska, naleśnikarnia Amora, bary: Mistral w lobby, Onar przy basenie, Astral lounge bar - tylko dla dorosłych, EU ZEN - bar witaminowy; Agora z minimarketem, bankomat, jubiler, kaplica; centrum konferencyjne dla 500 osób, ogród, parking, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: pralnia, fotograf, lekarz na wezwanie; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 30 m², komfortowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon, taras lub ogródek (stolik i krzesełka);

superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 34 m², komfortowy i nowoczesny, łazienka (prysznic, wc; suszarka), wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój superior za dopłatą;

rodzinny superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 45 m², zadbany, łazienka (prysznic, wc, suszarka), 2 pomieszczenia oddzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny superior za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda: ok. 250 m², gł. ok. 0,7-2,5 m, hydromasaż i ok. 350 m², gł. do 2,4 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 50 m², gł. ok. 0,4 m, basen Zen, słodka woda, ok. 600 m², gł. ok. 0,5-1,4 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne (ok. 7 EUR/tydz.); 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, minigolf, siatkówka, koszykówka, łucznictwo; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dla dzieci; za opłatą: sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji Orion; przekąski (12.00-18.00), kawa (16.00-18.00); napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-24.00); raz w tygodniu serwowana Galla Diner w Ostria Palace; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2842025711, www.ostriahotel.gr

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Opis hotelu Ostria Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

 



Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ostria Beach to rewelacyjny hotel usytuowany przy malowniczej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Ierapetra ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, wymagającym klientom oraz osobom pragnącym cieszyć się urokami Krety. Pobyt w hotelu Ostria Beach to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na bardzo dużym, świetnie zagospodarowanym terenie, bezpośrednio przy ładnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 5 km od centrum Ierapetry
  • komfortowe pokoje, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, hydromasaż, korty tenisowe, animacje, sporty wodne
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta wschodnia

Kraj

Grecja

Warto podkreślić

- dla wymagających Klientów
- elegancki i luksusowy hotel z bogata ofertą rekreacyjną
- niska zabudowa, urok kreteńskiej wioski
- 7 basenów
- bezpłatne leżaki i parasole na plaży

Okiem Grecosa

Malownicza sceneria, spokojna okolica oraz wysoka jakość świadczonych usług sprawia, że jest to idealny wybór dla wymagających Klientów, zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla par.

Położenie

• bezpośrednio przy plaży
• na rozległym terenie
• ok. 5 km od miejscowości Ierapetra
• ok. 50 m od przystanku autobusowego
• ok. 95 km od lotniska w Heraklionie

Plaża

• bezpośrednio przy hotelu
• publiczna, długa, żwirkowa
• łagodne wejście do wody
• odznaczona Błękitną Flagą
• leżaki i parasole (bezpłatne)• ręczniki plażowe bezpłatne (depozyt 7 EUR)

Hotel

• kompleks: budynek główny i bungalowy
• recepcja (24 h)
• 5 restauracji- główna "Orion", a la carte: międzynarodowa "Aeolus", rybna przy plaży "Thalassa", regionalna-grecka "Maestro", naleśnikarnia "Amora"
• 4 bary- w lobby, przy basenie, "Astral" lounge bar - tylko dla dorosłych, "EU ZEN" - bar witaminowy
• ręczniki plażowe (bezpłatne + depozyt 7 EUR)
• Wi-Fi w lobby hotelowym (bezpłatnie)
• minimarket, jubiler
• pralnia (płatna)• fotograf (płatny)• bankomat
• 343 pokoi, kategoria lokalna 5*

Pokoje

Standard:
• 2-4 os. (ok. 30 m2)
• dostawka dla 3 i 4 os. (dostawka dla 4. osoby wyłącznie dla dziecka do 13 lat) 
• dzieci do 2 lat wliczają się w obłożenie pokoju
• klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie)
• Wi-Fi (bezpłatne)
• TV-SAT, telefon
• sejf (płatny 15 EUR/tydzień)
• lodówka
• łazienka- wanna/prysznic, wc, suszarka
• balkon lub taras Superior• 2-4 os. (ok. 33 m2)
• dostawka dla 3 i 4 os.  (dostawka dla 4. osoby wyłącznie dla dziecka do 13 lat)
• dzieci do 2 lat wliczają się w obłożenie pokoju
• klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie)
• Wi-Fi (bezpłatne)
• TV-SAT, telefon
• sejf (płatny 15 EUR/tydzień)
• lodówka
• łazienka- wanna/prysznic, wc, suszarka
• balkon lub taras

Wyżywienie

All Inclusive
• śniadanie, lunch, kolacja – bufet
• przekąski (12.0–18.00)• kawa (16.00–18.00)• lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00–24.00)
• strój formalny do kolacji

Pełen relaks

Bezpłatnie:
• 7 basenów:1 basen tylko dla dzieci, 1 z hydromasażem
• leżaki i parasole przy basenie, na plaży
• program animacyjny dla dzieci i dorosłych
• 2 korty tenisowe (rakiety i piłki płatne)
• tenis stołowy• minigolf• siatkówka• koszykówka• łucznictwoOdpłatnie:
• strefa SPA
• sporty wodne na plaży

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie, bezpłatne)
• basen dla dzieci, woda słodka
• miniklub (4-12 lat)
• plac zabaw
• pokój zabaw
• program animacyjny
• menu dla dzieci i krzesełka w restauracjach
• Dzieci pobyt gratis - 1. dziecko do 13 lat
• Dzieci pobyt zniżka - 2. dziecko do 13 lat

Cena obejmuje

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).

Cena nie obejmuje

od dnia 1.01.2018 r. zgodnie z prawem greckim wszedł w życie podatek od noclegów, naliczany za pokój za każdą dobę pobytu. Jego wysokość jest uzależniona od kategorii obiektu:  1* i 2* - ok. 0,50 EUR za pokój/noc, 3* - ok. 1,50 EUR za pokój/noc, 4* - ok. 3 EUR za pokój/noc, 5* - ok. 4 EUR za pokój/noc

Informacje dodatkowe

Uwaga!  W przypadku powrotów w nocy (czwartek nad ranem lub poniedziałek nad ranem) wykwaterowanie z hotelu odbywa się w godzinach wyznaczonych przez hotel w dniu zakończenia doby hotelowej, informacja o terminie pobytu w hotelu znajduje się na umowie, w części USŁUGI W CENIE , PKT.1 TERMIN .


Opis hotelu Ostria Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

 



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Mouzenidis Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ostria Beach to rewelacyjny hotel usytuowany przy malowniczej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Ierapetra ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, wymagającym klientom oraz osobom pragnącym cieszyć się urokami Krety. Pobyt w hotelu Ostria Beach to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na bardzo dużym, świetnie zagospodarowanym terenie, bezpośrednio przy ładnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 5 km od centrum Ierapetry
  • komfortowe pokoje, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, hydromasaż, korty tenisowe, animacje, sporty wodne
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta - Lassithi

Opis

Pierwsza linia brzegowa, rozległe terytorium, baseny, restauracje, bary, komfortowe pokoje, spa, sport i rozrywka.

Polozenie

5 km od Ierapetra, 38 km od Agios Nikolaos, 94 km od międzynarodowego lotniska w Heraklionie „Nikos Kazanzakis”.

Wyzywienie

All Inclusive

Pokoje

Łącznie 343 pokoje
Pokoje: klimatyzacja, telefon, telewizja satelitarna, bezpłatny bezprzewodowy dostęp do Internetu, sejf (płatny), łazienka (wanna / prysznic), suszarka do włosów, mini lodówka, balkon / taras. Bcot - za darmo.
Dodatkowe łóżko - sofa.
Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli - 2 razy w tygodniu.
Pokoje standardowe (~ 32 m2) 2 łóżka pojedyncze i sofa, w łazience znajduje się wanna.
Pokoje typu superior (~ 33 m2) 2 łóżka pojedyncze i sofa, w łazience kabina prysznicowa.
Pokoje rodzinne (~ 38 m2) 4 łóżka pojedyncze, w łazience - prysznic.

O wyzywieniu

Lista usług świadczonych gościom hotelowym zgodnie z systemem „All Inclusive” 2019

Główna restauracja Οrion - bufet - 07: 30-10: 30 śniadanie, 12: 30-14: 00 lunch, 19: 30-21: 30 kolacja. Wieczory tematyczne, pokazy gotowania, jedzenie dietetyczne, bufet dla dzieci. Napoje: herbata, kawa, piwo z beczki, domowe wino, ouzo, soki, lekkie napoje.
Restauracja przy basenie Theatro - bufet - 10: 00-11: 00 - brunch, 12: 00-15: 30 lunch, 16: 00-18: 00 - przekąski. Napoje: herbata, kawa, piwo z beczki, domowe wino, ouzo, soki, lekkie napoje.
Restauracja Aeolous - À la Carte 19: 00-23: 00 - 1 bezpłatny obiad (menu z 3 dań) - za pobyt. Napoje podczas bezpłatnej kolacji: piwo z beczki, wino domowej roboty, ouzo, lekkie napoje.
Traditional Kafenion Maestros - tradycyjne przekąski, lokalne napoje - 17: 00-23: 00. Napoje: herbata, kawa grecka, kawa nes, ouzo, raki kreteńskie, lekkie napoje.
Dessert House Amora - naleśniki, lody, ciasto - 15: 00–22: 00; kawa i lekkie napoje.
Seaside Restaurant Bar Thalassa - nieobjęte programem all inclusive.
Bar przy basenie Onar 10: 00-00: 00 - Bar Mistral w holu 10: 00-22: 00 - Bar Astral Lounge tylko dla dorosłych 10: 00-00: 00. Napoje: kawa, herbata, czekolada, soki owocowe, lekkie napoje, piwo z beczki, aperitify, domowe wino, soft punch, napoje alkoholowe - lokalne (whisky, gin, wódka, rum, tequila), koktajle.
Ostria Palace - uroczysta kolacja - stałe menu - napoje (herbata, kawa, piwo z beczki, domowe wino, soki owocowe, lekkie napoje).
! Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w programie bez uprzedniego powiadomienia.


Opis hotelu Ostria Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

 



Mapa Hotelu Ostria Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Ostria Beach:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Ostria Beach!
https://youtu.be/gjlrvon3qJM
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Ostria Beach

5.0
zdecydowanie polecam

Do tego hotelu wracalibyśmy każdego roku... Byliśmy z naszym półrocznym bobasem, nie zawahalibyśmy się jeszcze raz tego powtórzyć:)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
5.0
zdecydowanie polecam

Hotel PETARDA! Rozległy, zielony i bardzo zadbany teren. Pokoje przestronne i nowoczesne a posiłki... wyśmienite i bardzo urozmaicone. Zarówno w ciągu dnia jak i wieczorami cała masa atrakcji zarówno dla młodszych jak i starszych. Raz w tygodniu odbywał się wieczór grecki w wielkim ekskluzywnym namiocie należącym do hotelu. Szukam minusów ale nie znajduję ;) 14 dni w ostria beach to był strzał w dziesiątkę! Jeszcze tam wrócimy, dzięki!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
5.0
zdecydowanie polecam

Hotel Ostria Beach to strzał w dziesiątkę! Byłem z rodziną na Krecie już kilka razy, ale tegoroczne wakacje są zdecydowanie najlepsze. Hotel spełnił wszystkie nasze oczekiwania, a jesteśmy raczej wymagający. Odpowiadało nam spokojne położenie przy czyściutkiej plaży. Nie jest to drobny piaseczek, ale małe i drobne kamyczki, które absolutnie nie przeszkadzają w wypoczynku. Morze krystalicznie czyste i błękitne - aż nie chce się z niego wychodzić. Lubimy pływać, więc korzystaliśmy z przyjemnością z dużego basenu, który jest całkiem głęboki. Poza tym jest kilka mniejszych. Hotel jest duży, ale nie czuje się natłoku turystów, można spokojnie wypocząć. Dla dzieci i dorosłych masa animacji i zajęć sportowych. Na koniec - wyżywienie! :) Tutaj komentarza nie potrzeba - wybór ogromny, wszystko świeże i pyszne, do tego grecki wieczór z daniami serwowanymi do stolika... Polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.9
zdecydowanie polecam

W hotelu Ostria byliśmy w październiku 2014. Hotel bardzo nam się podobał, szczególnie niska zabudowa, duży teren. Obsługa w hotelu była zawsze pomocna, uśmiechnięta. Posiłki bardzo smaczne, zawsze duży wybór. Każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Pokój również mieliśmy bardzo fajny, duży, codziennie sprzątany. Polecam!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Ostria Beach:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    5.2
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Obsługa
    4.7
HolidayCheck
Ocena Ostria Beach:
5.2 / 6

Bajkowy hotel 2014-07-09
Szczegóły oceny hotelu Ostria Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Nie polecam 2014-07-31
Szczegóły oceny hotelu Ostria Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    2.7

Hotel nie zasługuje na 5*. Max 4*. Nastawiony na turystów z Francji. Podczas naszego pobytu duża ilo...
więcej

3.5
Świetny hotel. Polecam rodzinom z dziećmi 2014-09-07
Szczegóły oceny hotelu Ostria Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Warto odwiedzić ten hotel 2014-09-14
Szczegóły oceny hotelu Ostria Beach:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.7

Bardzo polecam ten hotel czas bardzo milo spędzony. Hotel położony przy plaży różnorodne baseny, duz...
więcej

5.6
Ładny hotel, położony w mało interesującej okolicy 2014-10-23
Szczegóły oceny hotelu Ostria Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.3

Hotel posiada bardzo ładne pokoje (ale dla trzech osób dość małe), obsługa szczególnie w restauracji...
więcej

4.9
Hotel czysty i ładny, lecz z fatalnym położeniem 2014-12-12
Szczegóły oceny hotelu Ostria Beach:
  • Lokalizacja
    1.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    4.5

czysto, ładnie, jasne pokoje. plaża to ciemny żwirek, osobiście nie lubię. jedzenie jak na 5 gwiazde...
więcej

4.3
Hotel OK choć jest parę wad 2015-05-18
Szczegóły oceny hotelu Ostria Beach:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    4.0

3.7
Super Hotel i wspaniałe jedzenie 2015-08-31
Szczegóły oceny hotelu Ostria Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.8

Hotel - taka mała wioska sporo budynków cały czas się rozbudowuje wiec są różne standardy no i nowsz...
więcej

5.6
Znakomity hotel z wieloma atrakcjami 2015-08-31
Szczegóły oceny hotelu Ostria Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Piękne wakacje w pięknym obiekcie 2015-09-24
Szczegóły oceny hotelu Ostria Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Zadbany, czysty obiekt, piękna zabudowa, piękne wnętrza. Trudno napisać coś negatywnego. Hotel przy ...
więcej

5.9
Ostria Beach - miasteczko w polu 2015-09-26
Szczegóły oceny hotelu Ostria Beach:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.0
Bardzo udany pobyt! 2015-10-02
Szczegóły oceny hotelu Ostria Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Spędziłam w tym hotelu tydzień w październiku 2014 r. To były moje kolejne wakacje w Grecji, ale ten...
więcej

5.7
Będziesz raz w Ostria - nie znajdziesz lepszego 2015-10-26
Szczegóły oceny hotelu Ostria Beach:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Świetny hotel dla rodzin z dziećmi. Duży hotel, jednak nie czuje się dużej ilości gości. Położony mo...
więcej

5.6
Hotel piękny, wakacje udane, lecz... 2016-06-30
Szczegóły oceny hotelu Ostria Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.8
Hotel o dobrym standardzie, polecam 2017-06-26
Szczegóły oceny hotelu Ostria Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super hotel, pyszne jedzenie 2017-06-28
Szczegóły oceny hotelu Ostria Beach:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel na rozległym terenie bardzo ładny i czysty wieczorami można miło pospacerować. Miała i pomocna...
więcej

5.7
Super, ale tylko po francusku! 2017-08-27
Szczegóły oceny hotelu Ostria Beach:
  • Lokalizacja
    3.4
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

Hotel jest super. Sam w sobie zasługuje na ocenę maksymalną. Duży, zadbany czysty teren - ogród i ni...
więcej

5.4

Ostria Beach - możliwości zakwaterowania:

Family Room / _
Pokój Standard
Superior Room / _
Standard
Superior room

Ostria Beach - Możliwości wyżywienia:


Ostria Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Ostria Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00