cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Manos Maria, Kreta
  • Hotel Manos Maria, Kreta
  • Hotel Manos Maria, Kreta
  • Hotel Manos Maria, Kreta
  • Hotel Manos Maria, Kreta
  • Hotel Manos Maria, Kreta
  • Hotel Manos Maria, Kreta
  • Hotel Manos Maria, Kreta
  • Hotel Manos Maria, Kreta
  • Hotel Manos Maria, Kreta
  • Hotel Manos Maria, Kreta
  • Hotel Manos Maria, Kreta
  • Hotel Manos Maria, Kreta
  • Hotel Manos Maria, Kreta
  • Hotel Manos Maria, Kreta
  • Hotel Manos Maria, Kreta
  • Hotel Manos Maria, Kreta
1 / 17
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
03.05 - 10.05
już od 1343 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
31.05 - 03.06
już od 1271 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Manos Maria
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Bez paszportu

Hotel Manos Maria
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Manos Maria:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Manos Maria:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 03 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 31 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Manos Maria to kameralny hotel usytuowany w centrum tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i tawernami, przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, dla par oraz jako idealny punkt wypadowy do zwiedzania zarówno wschodniej, jak i zachodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum kurortu Hersonissos, blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza
  • zadbane wnętrza, kameralna atmosfera
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Hotel Manos Maria w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Manos Maria to kameralny hotel usytuowany w centrum tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i tawernami, przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, dla par oraz jako idealny punkt wypadowy do zwiedzania zarówno wschodniej, jak i zachodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum kurortu Hersonissos, blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza
  • zadbane wnętrza, kameralna atmosfera
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Położony w sąsiedztwie wszelkich rozrywek, jakie oferuje popularny wakacyjny kurort, jest świetną propozycją na wakacje z przyjaciółmi lub wypad we dwoje. Kameralna atmosfera, zadbane wnętrza i tylko parę kroków do plaży - to największe atuty, niezmiennie doceniane przez Gości. Świetny również jako baza wypadowa do zwiedzania wyspy.

POŁOŻENIE:

ok. 100 m od centrum HERSONISSOS, ok. 50 m od sklepów, barów i restauracji, przy drodze lokalnej; ok. 27 km od lotniska w Heraklionie; ok. 110 km od lotniska w Sitii; ok. 165 km od lotniska w Chanii; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu.

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 80 m od hotelu, dojście drogą, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/komplet).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany i stylowy, zbudowany w 2000 r., częściowo odnowiony w 2014 r., 43 pokoje, 2 budynki, 3 piętra, 1 winda, lobby, restauracja - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci; bar w restauracji, snack bar przy basenie; taras, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: room-service; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os., ok. 20 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja (ok. 6 EUR/dzień), łazienka (prysznic, wc; suszarka), bezpłatny internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, sejf (płatny: ok. 3 EUR/dzień); łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka);

superior :

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 20-30 m², odnowiony; wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo pokój dzienny (tylko przy 4 osobach w pokoju); pokój superior za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 80 m², gł. 0,6-1,8 m, wydzielona część dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki (ok. 5 EUR/tydz.)

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-9.30), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; ciasto w snack barze przy basenie (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w snack barze przy basenie (11.00-22.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2897029190, www.manosmariahotel.gr

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Manos Maria to kameralny hotel usytuowany w centrum tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i tawernami, przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, dla par oraz jako idealny punkt wypadowy do zwiedzania zarówno wschodniej, jak i zachodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum kurortu Hersonissos, blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza
  • zadbane wnętrza, kameralna atmosfera
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Kreta

OPIS

Doskonale położony w bliskiej odległości od znanego kurortu turystycznego oferuje szereg atrakcji i rozrywek, dzięki czemu jest idealnym miejscem wakacyjnym dla par i grupy przyjaciół. Spokojna atmosfera, schludne wnętrza oraz plaża w odległości krótkiego spaceru są zaletami hotelu. Dla chcących pozwiedzać świetna baza wypadowa.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

2003 r. Odnowiony w 2014 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (2), basen odkryty.

internet

Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

plaża

100 m od hotelu, publiczna, piaszczysta, dojście do plaży ulicą. Bezpłatne: ręczniki plażowe (depozyt), płatne: parasole, leżaki.

pokoje

Zlokalizowane są w 1 budynku głównym (liczba pięter: 3, liczba wind: 1). Typy pokoi: pokoje double dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje triple dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje rodzinne dla max. 4 os.: 2 sypialnie, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), aneks kuchenny, TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

restauracja główna, bary (2) All Inclusive (11:00-22:00) śniadanie (08:00-09:30), obiad (12:30-14:00), podwieczorek (16:00-17:00), kolacja (19:00-21:00) serwowane w restauracji głównej, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem) DODATKOWE INFORMACJE OPIS NA LATO 2020. ABY SPRAWDZIĆ OFERTĘ NA LATO 2019 PROSZĘ ZMIENIĆ DATĘ WYJAZDU W WYSZUKIWARCE NA TEJ STRONIE. PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

Aktualizacja opisu

07.10.2019 16:36

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Mapa Hotelu Manos Maria
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Manos Maria

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Manos Maria:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    2
  • Pokoje
    2.6
  • Wyżywienie
    1.9
  • Atrakcje
    i sport
    1.9
  • Obsługa
    2.7
HolidayCheck
Ocena Manos Maria:
2 / 6

Cena nieadekwatna do świadczeń 2013-06-25
Szczegóły oceny hotelu Manos Maria:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.5

Niestety cztery gwiazdki "rozczarowują" w hotelu który nie ma kuchni ani nawet snack-baru. Jedzenie ...
więcej

4.3
Nigdy więcej Manos Maria! 2013-07-14
Szczegóły oceny hotelu Manos Maria:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    1.0

2.3
Cudowne wakacje 2013-07-23
Szczegóły oceny hotelu Manos Maria:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.7
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel jest znakomicie położony, panuje tam bardzo miła atmosfera stworzona przez pracowników hotelu....
więcej

5.9
Nie zasługuje na 4 gwiazdki 2013-08-14
Szczegóły oceny hotelu Manos Maria:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    4.0

Hotel położony blisko plaży (leżaki niestety należały do innych hoteli). Pokój trafił się nawet OK (...
więcej

3.4
Jedne z najlepszych wakacji 2013-08-23
Szczegóły oceny hotelu Manos Maria:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Opis niezgodny z rzeczywistością 2013-10-08
Szczegóły oceny hotelu Manos Maria:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    3.0

2.5
Nie polecam 2014-08-01
Szczegóły oceny hotelu Manos Maria:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    5.0

3.2
Wypoczynek + impreza 2014-08-05
Szczegóły oceny hotelu Manos Maria:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel godny polecenia!!! Nie za duży nie za mały taki w sam raz na spędzenie wakacji. bardzo miła ob...
więcej

5.5
Aparthotel Manos Maria 2014-08-16
Szczegóły oceny hotelu Manos Maria:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    1.5
  • Obsługa
    5.3

Nieoceniona pomoc rezydentki Agaty:) Bardzo angażowała się w sprawy gości hotelowych, zawsze pod ręk...
więcej

4.5
Nie polecam 2014-09-04
Szczegóły oceny hotelu Manos Maria:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    3.0

2.0
Manos Maria - nie polecam, omijać ten hotel 2014-09-06
Szczegóły oceny hotelu Manos Maria:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    2.0

2.2
Manos Maria! Polacy, uważajcie! Nie dajcie się! 2014-09-21
Szczegóły oceny hotelu Manos Maria:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    2.0

2.8
Nie polecam! 2014-10-07
Szczegóły oceny hotelu Manos Maria:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

1.7
Kameralnie, sympatycznie i z klasą 2015-07-23
Szczegóły oceny hotelu Manos Maria:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.8
Przestrzegam wszystkich przed pobytem w tym hotelu 2015-07-30
Szczegóły oceny hotelu Manos Maria:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    2.0

2.2
Nie polecam tego hotelu 2015-08-19
Szczegóły oceny hotelu Manos Maria:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    2.0

2.0
Masakra 2016-12-26
Szczegóły oceny hotelu Manos Maria:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

1.7

Manos Maria - możliwości zakwaterowania:

Room Standard Double Balcony or Terrace
Room Triple Balcony or Terrace
Room Family Balcony or Terrace

Manos Maria - Możliwości wyżywienia:


Manos Maria - miasta wylotu:


Manos Maria - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Manos Maria? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00