Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Almyra Village, Kreta
  • Hotel Almyra Village, Kreta
  • Hotel Almyra Village, Kreta
  • Hotel Almyra Village, Kreta
  • Hotel Almyra Village, Kreta
  • Hotel Almyra Village, Kreta
  • Hotel Almyra Village, Kreta
  • Hotel Almyra Village, Kreta
  • Hotel Almyra Village, Kreta
  • Hotel Almyra Village, Kreta
  • Hotel Almyra Village, Kreta
  • Hotel Almyra Village, Kreta
  • Hotel Almyra Village, Kreta
  • Hotel Almyra Village, Kreta
  • Hotel Almyra Village, Kreta
  • Hotel Almyra Village, Kreta
  • Hotel Almyra Village, Kreta
  • Hotel Almyra Village, Kreta
  • Hotel Almyra Village, Kreta
1 / 19
Udogodnienia hotelu Almyra Village
  • Tenis
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Almyra Village
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Almyra Village:
4.3 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Almyra Village:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Ocena hotelu:
4.3 / 5
Średnia z 2 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 maja 2018

Hotel Almyra Village w ofercie Biura podróży:

Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Almyra Village to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży, niedaleko miejscowości Ierapetra. Polecamy dla rodzin z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, w tym zjeżdżalnie, komfortowe zakwaterowanie i dogodną opcję wyżywienia All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, w ogrodzie, bezpośrednio przy plaży Koutsonari, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 8 km od miejscowości Ierapetra
  • odnowiony hotel, nowoczesne i komfortowe pokoje, rozbudowane zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny, nowy aquapark, korty tenisowe, animacje, klub Delfinki
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Zatopiony w zieleni pięknego ogrodu, zadbany, położony jest tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż na Krecie, wyróżnionej certyfikatem Błękitna Flaga. Bardzo dobra grecka kuchnia, czyste pokoje i baseny oferują wszystkie udogodnienia, zarówno dla relaksu, jak i rozrywki. Dla aktywnych są 2 korty tenisowe, a kurort Ierapetra z lokalnymi tawernami i sklepikami pozostaje w zasięgu paru kilometrów.

POŁOŻENIE:

w wiosce Koutsounari, ok. 9 km od centrum IERAPETRY; ok. 110 km od portu lotniczego w Heraklionie, ok. 65 km od portu lotniczego w Sitii, ok. 250 km od portu lotniczego w Chanii; przystanek autobusowy przed hotelem.

PLAŻA:

publiczna z wydzieloną częścią hotelową, żwirkowa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1992 r., częściowo odnowiony w 2010 r., 212 pokoi, budynek główny i bungalowy, w których znajdują się pokoje, lobby, recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i kreteńska, bar główny, bar przy basenie, bar przy plaży; minimarket; sala konferencyjna, ogród, internet bezprzewodowy (płatny); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24 m², zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; za opłatą: sejf (ok. 2,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek - łóżko piętrowe), ok. 28 m², zadbany; wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda, ok. 750 m² i ok. 250 m², gł. ok. 0,8-2,4 m, wydzielona część dla dzieci, ok. 15 m², gł. ok. 0,8 m, przy basenach bezpłatne leżaki i parasole; 2 korty tenisowe; plac zabaw dla dzieci, miniklub; za opłatą: pokój gier, sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji; przekąski w wyznaczonym barze (10.00­-18.00); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2842062550, www.almyrahotel.gr

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 lat i 2. dziecko do 7 latserwis plażowy


Opis hotelu Almyra Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Almyra Hotel & Village

9th Km. Ierapetras Sitias,
Koutsounari – Ierapetra,
Crete 72200 Greece
+30 28420 62550, +30 28420 62560, +30 28420 62570
almyrahotel@giannoulishotels.com
 

Dane GPS hotelu Almyra Village:

N 35º 0' 27.5923"
E 25º 49' 28.051"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Almyra Village to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży, niedaleko miejscowości Ierapetra. Polecamy dla rodzin z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, w tym zjeżdżalnie, komfortowe zakwaterowanie i dogodną opcję wyżywienia All Inclusive.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Almyra Village to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży, niedaleko miejscowości Ierapetra. Polecamy dla rodzin z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, w tym zjeżdżalnie, komfortowe zakwaterowanie i dogodną opcję wyżywienia All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, w ogrodzie, bezpośrednio przy plaży Koutsonari, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 8 km od miejscowości Ierapetra
  • odnowiony hotel, nowoczesne i komfortowe pokoje, rozbudowane zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny, nowy aquapark, korty tenisowe, animacje, klub Delfinki
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Grecja/Kreta

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

Położenie

- przy plaży - ok. 9 km od centrum Ierapetry - ok. 100 km od lotniska w Heraklionie - ok. 40 km od Agios Nikolaos - sklepy ok. 1 km od hotelu

Plaża

- prywatna, piaszczysto-żwirowa, o długości 5 km - łagodne zejście do morza - leżaki i parasole (bezpłatne) - ręczniki plażowe (depozyt) - certyfikat Blue Flag

Pokoje

Pokój Standardowy - klimatyzacja centralna - TV-Sat, telefon, mini lodówka - sejf (płatny ok. 2,5 EUR/dzień) - łazienka (WC, wanna, suszarka do włosów) - balkon/taras

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny ze słodką wodą - leżaki i parasole przy basenie - kort tenisowy, siatkówka plażowa - tenis stołowy - raz w tygodniu wieczorny program animacyjny Płatne - spa - oświetlenie kortów tenisowych - pokój gier - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik - plac zabaw - mini klub - łóżeczko (bezpłatne), krzesełko w restauracji

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, lody w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:00.

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracja a la carte - bar główny, 2 bary przy basenie - bar na plaży

Dodatkowe informacje

-obiekt otwarty w 1992 roku, hotel dysponuje 162 pokojami -Wi Fi (płatne), kawiarenka internetowa (płatna) -sala TV, sala konferencyjna -dyskoteka -mini market, sklepy z pamiątkami, -www.almyrahotel.gr

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAżU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce ), opłaty lotniskowe i paliwowe.


Opis hotelu Almyra Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Almyra Hotel & Village

9th Km. Ierapetras Sitias,
Koutsounari – Ierapetra,
Crete 72200 Greece
+30 28420 62550, +30 28420 62560, +30 28420 62570
almyrahotel@giannoulishotels.com
 

Dane GPS hotelu Almyra Village:

N 35º 0' 27.5923"
E 25º 49' 28.051"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Almyra Village to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży, niedaleko miejscowości Ierapetra. Polecamy dla rodzin z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, w tym zjeżdżalnie, komfortowe zakwaterowanie i dogodną opcję wyżywienia All Inclusive.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Almyra Village to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży, niedaleko miejscowości Ierapetra. Polecamy dla rodzin z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, w tym zjeżdżalnie, komfortowe zakwaterowanie i dogodną opcję wyżywienia All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, w ogrodzie, bezpośrednio przy plaży Koutsonari, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 8 km od miejscowości Ierapetra
  • odnowiony hotel, nowoczesne i komfortowe pokoje, rozbudowane zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny, nowy aquapark, korty tenisowe, animacje, klub Delfinki
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Położenie

spokojnie, na południowym wybrzeżu Krety, ok. 7 km od centrum Ierapetry; ok. 110 km od portu lotniczego w Heraklionie, przystanek autobusowy przed hotelem. Uwaga: przyjazd do hotelu, wyjazd z hotelu tylko w niedzielę. Connected service w jęz. polskim.

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, długa, żwirkowa plaża, łagodne zejście do morza, bezpłatne parasole i leżaki. 

Wyposażenie

zadbany, czterogwiazdkowy hotel, zbudowany w 1992 r., częściowo odnowiony w 2010 roku oferuje 212 pokoi. Hotel składa się z  budynku głównego i bungalowów. Do dyspozycji Gości:  lobby, recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i kuchnia kreteńska, bar główny, bar przy basenie, bar przy plaży; minimarket; sala konferencyjna. Na zewnątrz znajdują się 2 baseny. Leżaki i parasole przy basenach bezpłatne. www.almyrahotel.gr

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Dzieci

wydzielona część basenu, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis, zamówienie przed przyjazdem 

Rozrywka

animacje, przedstawienia wieczorem w amfiteatrze w języku francuskim

Dostęp do internetu

bezpłatne Wi-Fi w określonym miejscu

Sport

2 korty tenisowe; sporty wodne na plaży (za opłatą, lokalne agencje).

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji; przekąski w wyznaczonym barze (10:00­-18:00); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonym barze (10:00-23:00).

Polecamy

  • piękny, zadbany ogród
  • bardzo dobry serwis
  • dobra kuchnia
  • długa plaża, jedna z najładniejszcyh na Krecie
  • plaża odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi
  • idealne miejsce na spokojny wypoczynek


Opis hotelu Almyra Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Almyra Hotel & Village

9th Km. Ierapetras Sitias,
Koutsounari – Ierapetra,
Crete 72200 Greece
+30 28420 62550, +30 28420 62560, +30 28420 62570
almyrahotel@giannoulishotels.com
 

Dane GPS hotelu Almyra Village:

N 35º 0' 27.5923"
E 25º 49' 28.051"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Almyra Village to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży, niedaleko miejscowości Ierapetra. Polecamy dla rodzin z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, w tym zjeżdżalnie, komfortowe zakwaterowanie i dogodną opcję wyżywienia All Inclusive.


Grecos Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Almyra Village to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży, niedaleko miejscowości Ierapetra. Polecamy dla rodzin z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, w tym zjeżdżalnie, komfortowe zakwaterowanie i dogodną opcję wyżywienia All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, w ogrodzie, bezpośrednio przy plaży Koutsonari, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 8 km od miejscowości Ierapetra
  • odnowiony hotel, nowoczesne i komfortowe pokoje, rozbudowane zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny, nowy aquapark, korty tenisowe, animacje, klub Delfinki
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

****

REGION

Grecja/Kreta/Koutsounari

All Inclusive

Warto podkreślić

- Odnowiony na sezon 2017 - Bezpośrednio przy plaży

Okiem Grecosa

Całkowicie odnowiony hotel oferuje gościom nowocześnie urządzone pokoje. Położony bezpośrednio przy plaży, z rozbudowaną infrastrukturą sportową, dostarczy moc atrakcji dla dzieci i dorosłych.

Położenie

• bezpośrednio przy plaży • na rozległym terenie, otoczony ogrodem • ok. 8 km od miejscowości Ierapetra • ok. 50 m od przystanku autobusowego • ok. 100 km od lotniska w Heraklionie

Plaża

• Plaża Koutsounari Long Beach • żwirkowa • Łagodne wejście do morza • leżaki i parasole (bezpłatnie) • ręczniki plażowe (bezpłatnie)

Hotel

• Odnowiony w latach 2008-2017 • Pokoje odnowione na sezon 2017 • Kompleks 1-piętrowych bungalowów • recepcja (24 h) z lobby

• 2 restauracje

główna i a la carte

• 3 bary

w lobby, przy basenie, na plaży • Wi-Fi w lobby (bezpłatnie) • 222 pokoje • kategoria lokalna 4*

Pokoje

Superior • 2-os.(ok. 25 m2) • Możliwość jednej dostawki • Całkowicie odnowione na sezon 2017 • Wi-Fi (odpłatnie) • tv-sat, telefon • sejf płatny (ok. 2,50 euro/dzień) • suszarka • klimatyzacja indywidualna • widok na ogród lub basen • balkon lub taras • widok na morze za dopłatą • nowoczesny design Superior rodzinny • 2-os. (ok. 32m2) • możliwość 2 dostawek • 2 pomieszczenia przedzielone drzwiami • Całkowicie odnowione na sezon 2017 • 2 pomieszczenia rozdzielone drzwiami • Wi-Fi (odpłatnie) • tv-sat, telefon • sejf płatny (ok. 2,50 euro/dzień) • suszarka • klimatyzacja indywidualna • widok na ogród lub basen • balkon lub taras • nowoczesny design Bezpośrednio na plaży • 2-os.(ok. 25 m2) • Możliwość jednej dostawki • Całkowicie odnowione na sezon 2017 • Wi-Fi (odpłatnie) • tv-sat, telefon • sejf płatny (ok. 2,50 euro/dzień) • suszarka • klimatyzacja indywidualna • bezpośredni widok na morze • położony w pierwszej linii brzegowej • balkon lub taras • nowoczesny design

Wyżywienie

• All Inclusive • strój formalny do kolacji All Inclusive • śniadanie, lunch, kolacja - bufet • lody (10.00-19.00) • przekąski (10.30-17.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.00) • obiad w restauracji a la carte (1 raz/pobyt/rezerwacja)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie • 2 baseny ze słoną wodą • zjeżdżalnia • animacje hotelowe (rownież w j.polskim) • 2 korty tenisowe • boisko do koszykówki • boisko do piłki nożnej • boisko do siatkówki • tenis stołowy Odpłatnie • pakiet GRECOS ACTIVE by Ewa Chodakowska • sporty wodne na plaży • Centrum spa

Dla dzieci

• Klub Delfinki (15.06-15.09) • miniklub • zjeżdżalnia • opiekunka odpłatna na życzenie

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).

"Warto podkeślić

Odnowiony na sezon 2017 Zjeżdżalnie wodne - NOWOŚĆ!

Okiem Grecosa

Całkowicie odnowiony hotel oferuje gościom nowocześnie urządzone pokoje. Położony bezpośrednio przy plaży, z nowym aquaparkiem i rozbudowaną infrastrukturą sportową, dostarczy moc atrakcji dla dzieci i dorosłych".

All inclusive

obiad w restuaracji a la carte (2 razy/pobyt/rezerwacja)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie 2 baseny ze słodką wodą zjeżdżalnie (planowane otwarcie 15.06)"

Warto podkeślić

"Odnowiony na sezon 2017

Okiem Grecosa

Całkowicie odnowiony hotel oferuje gościom nowocześnie urządzone pokoje. Położony bezpośrednio przy plaży, z rozbudowaną infrastrukturą sportową, dostarczy moc atrakcji dla dzieci i dorosłych.

All inclusive

obiad w restauracji a la carte (1 raz/pobyt/rezerwacja)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie 2 baseny ze słoną wodą zjeżdżalnia"


Opis hotelu Almyra Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Almyra Hotel & Village

9th Km. Ierapetras Sitias,
Koutsounari – Ierapetra,
Crete 72200 Greece
+30 28420 62550, +30 28420 62560, +30 28420 62570
almyrahotel@giannoulishotels.com
 

Dane GPS hotelu Almyra Village:

N 35º 0' 27.5923"
E 25º 49' 28.051"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Almyra Village to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży, niedaleko miejscowości Ierapetra. Polecamy dla rodzin z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, w tym zjeżdżalnie, komfortowe zakwaterowanie i dogodną opcję wyżywienia All Inclusive.


Mapa Hotelu Almyra Village
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Almyra Village:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Almyra Village
https://youtu.be/cs5x_KSeqoI

Opinie o Hotelu Almyra Village

Ladny hotel w przyjemnej okolicy, w duzym ogrodzie, piekna plaza tuz przy hotelu. Spokojna okolica, dobra na wyciszenie. W hotelu panuje atmosfera dosc rodzinna, b. przyjazna. Almyra Village to dobre cztery gw. Pokoje troche stare, jednak dobrze utrzymane. Jedzenie smaczne duzo mieska o kazdej porze dnia i nocy. Ierapetra to bardzo spokojne miasteczko, nie ma tu glosnych rozrywek, polecam raczej dla starszych. Nasze kolejne wakacje na Krecie wyjatkowo mile i udane.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.0

Hotel bardzo przyjemny. to co mi podobało się najbardziej to bardzo malownicze położenie - z jednej strony ciepłe morze, z drugiej piękne, wysokie góry. poza tym hotel ma bardzo ładny ogród, domki/wille są rozsiane pomiędzy alejkami. Almyra village to hotel zdecydowanie na spokojny wypoczynek na Krecie, gdyż w okolicy hotelu nic się nie dzieje. w Ierapetrze jest ładny port, tawerny, sklepy więc można podjechać - autobusem ok. 1,7 EUR. pokoje z podstawowym wyposażeniem, ale czyste i zadbane. hotel wyposażony nowocześnie.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Almyra Village - możliwości zakwaterowania:

Pokój superior bezpośrednio przy plaży
Pokój superior z widokiem na morze
Pokój rodzinny superior
Pokój rodzinny superior 4-os.
Pokój superior

Almyra Village - Możliwości wyżywienia:


Almyra Village - miasta wylotu:


Almyra Village - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Almyra Village? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00