cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
1 / 37
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
22.10 - 02.11
już od 7292 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.04 - 11.04
już od 1732 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Kirman Belazur
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Kirman Belazur
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Belek
Ocena hotelu Kirman Belazur:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 października 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 kwietnia 2022
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ekskluzywny obiekt położony na rozległym terenie, oferujący wiele atrakcji dla starszych i młodszych gości. Bogata oferta Ultra All Inclusive, wysoki standard obsługi, wiele atrakcji sportowych - ten hotel to raj dla każdego!

Hotel Kirman Belazur w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ekskluzywny obiekt położony na rozległym terenie, oferujący wiele atrakcji dla starszych i młodszych gości. Bogata oferta Ultra All Inclusive, wysoki standard obsługi, wiele atrakcji sportowych - ten hotel to raj dla każdego!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 8 km od centrum Belek
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

polozenie

  • ok. 8 km od centrum Belek
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

plaza

  • bezpośrednio przy plaży
  • prywatna
  • piaszczysto-żwirowa
  • strome zejście
  • leżaki w cenie
  • parasole w cenie
  • ręczniki w cenie
  • bar przy plaży

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • kawiarenka internetowa: za opłatą
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • pralnia: za opłatą
  • serwis bagażowy
  • parking: strzeżony, w cenie
  • 2 sale konferencyjne

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

480

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 4
  • basen zewnętrzny: kwiecień - listopad, ze słodką wodą, leżaki i parasole: w cenie
  • basen kryty: kwiecień - listopad, ze słodką wodą, podgrzewany, leżaki: w cenie
  • brodzik dla niemowląt: kwiecień - listopad, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki i parasole: w cenie
  • ręczniki: w cenie

  • aquapark: maj - październik, zewnętrzny, ze słodką wodą, zjeżdżalnia, leżaki i parasole: w cenie
  • Dla dzieci

    • brodzik dla niemowląt: kwiecień - listopad, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki i parasole: w cenie
    • łóżeczka dla dzieci: w cenie
    • opieka nad dziećmi: za opłatą
    • menu dla niemowląt
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • menu dla dzieci
    • bufet dla dzieci
    • miniklub dla dzieci: 4-12 lata, maj-październik, pon.-sob.
    • animacje dla dzieci: 4-18 lat, maj-październik, pon.-sob.
    • pokój gier i zabaw
    • plac zabaw
    • minidyskoteka: maj-październik, pon.-sob.
    • klub dla nastolatków: 13-18 lat, maj-październik, pon.-sob.
    • animacje dla nastolatków: 13-18 lat, maj-październik, pon.-sob.

    Sport i wellness

    W cenie
    • hammam
    • siłownia
    • aerobik
    • step aerobik
    • joga
    • zumba
    • minipiłka nożna
    • siatkówka
    • siatkówka plażowa
    Płatne
    • strefa spa
    • masaże
    • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
    • tenis
    • oświetlenie kortu tenisowego
    • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
    • sporty wodne: kanu, narty wodne, skutery wodne, parasailing, łódka typu banan, rower wodny

    rozrywka

    • kręgle za opłatą
    • zajęcia sportowe (kilka razy w tygodniu, od kwietnia do listopada)
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych (kilka razy w tygodniu, od kwietnia do listopada)
    • lekki program animacyjny (kilka razy w tygodniu, od kwietnia do listopada)
    • wieczory tematyczne
    • przedstawienia kilka razy w tygodniu
    • wieczory taneczne kilka razy w tygodniu
    • zajęcia taneczne kilka razy w tygodniu
    • muzyka na żywo raz w tygodniu
    • dyskoteka dla dorosłych

    Pokoje

    Pokój ekonomiczny DZZ1
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Pokój rodzinny FZX1
    • 3-4 os.
    • ok. 38 m2
    • widok na ląd
    • prysznic
    • w głównym budynku
    • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
    • klimatyzacja: w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych
    • sejf: za opłatą
    • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • radio
    • room service: codziennie 00:00 - 06:00, za opłatą
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój rodzinny FZX2
    • 3-4 os.
    • ok. 38 m2
    • boczny widok na morze
    • wanna lub prysznic
    • w głównym budynku
    • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
    • klimatyzacja: w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych
    • sejf: za opłatą
    • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • radio
    • room service: codziennie 00:00 - 06:00, za opłatą
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
    • 1-3 os.
    • ok. 28 m2
    • widok na morze
    • w głównym budynku
    • klimatyzacja: w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych
    • sejf: za opłatą
    • minibar: w cenie; woda; uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • radio
    • room service: 00:00 - 06:00, za opłatą
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 28 m2
    • widok na ląd
    • w budynku głównym
    • klimatyzacja: w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych
    • sejf: za opłatą
    • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • radio
    • room service: codziennie 00:00 - 06:00, za opłatą
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX2
    • 1-3 os.
    • ok. 28 m2
    • boczny widok na morze
    • w budynku głównym
    • klimatyzacja: w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych
    • sejf: za opłatą
    • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • radio
    • room service: codziennie 00:00 - 06:00, za opłatą
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
    • późne śniadanie: 10:00 - 10:30
    • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
    • kolacja: 19:00 - 21:00, w formie bufetu, a la carte
    • przekąski
    • przekąski o północy
    • ciasto
    • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 02:00
    • kawa/herbata po południu
    • uroczysta kolacja: w cenie, w formie bufetu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 5
  • restauracja główna „Restaurant Belazur": kuchnia azjatycka, międzynarodowa, włoska, regionalna, śródziemnomorska, orientalna, turecka, ryby/owoce morza, dania z grilla, sushi, menu dla niemowląt, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, bufet dla dzieci, menu dla dzieci, dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie; bufet, w cenie, kwiecień - listopad, codziennie, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Türkisch Restaurant": kuchnia turecka, dania z grilla, menu dla dzieci, dania lekkostrawne; a la carte, wybór z menu, wymagana rezerwacja, w cenie, maj - październik, raz w tygodniu 19:00 - 21:00, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Mediterran Restaurant": kuchnia śródziemnomorska, ryby/owoce morza, menu dla dzieci, dania lekkostrawne; wybór z menu, wymagana rezerwacja, w cenie, maj - październik, raz w tygodniu 19:00 - 21:00, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „International Restaurant": kuchnia międzynarodowa, menu dla dzieci, dania lekkostrawne, dania sezonowe; a la carte, wybór z menu, wymagana rezerwacja, w cenie, maj - październik, raz w tygodniu 19:00 - 21:00, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Fish Restaurant": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, dania sezonowe, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, czerwiec - październik, raz w tygodniu, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 6
  • bar w lobby: kwiecień - listopad, codziennie 10:00 - 00:00
  • bar przy zewnętrznym basenie: kwiecień - listopad, codziennie 10:00 - 00:00
  • bar na plaży: kwiecień - listopad, codziennie 10:00 - 17:00
  • cukiernia „Caffe-Kuchen": kwiecień - listopad, codziennie 16:00 - 17:00
  • bar „Disco Bar": 18+, kwiecień - listopad, kilka razy w tygodniu 23:00 - 02:00
  • bar z przekąskami: kwiecień - listopad, codziennie 12:00 - 14:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Ekskluzywny obiekt położony na rozległym terenie, oferujący wiele atrakcji dla starszych i młodszych gości. Bogata oferta Ultra All Inclusive, wysoki standard obsługi, wiele atrakcji sportowych - ten hotel to raj dla każdego!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Belek

    OPIS

    Elegancki i nowoczesny hotel położony przy pięknej piaszczystej plaży to wspaniała propozycja na wakacje dla rodzin z dziećmi. Tutaj dostępne jest wszystko dzięki czemu wakacje będą niezapomniane. Zjeżdżalnie wodne dla dzieci i dorosłych, kluby dostosowane do wieku dzieci i młodzieży, ciekawe programy animacyjne, duży wybór zajęć sportowo-rekreacyjnych oraz urozmaicona kuchnia są niewątpliwymi atrakcjami tego hotelu.

    lokalizacja

    Bogazkent, 8 km od Belek, 40 km od lotniska w Antalyi-AYT. Hotel usytuowany na powierzchni: 40000 m2.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    2013 r. Odnowiony w 2020 r.Na terenie hotelu: restauracje (5), bary (6), room service (płatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, basen kryty, basen odkryty, aquapark (9 zjeżdżalni wodnych dla dorosłych i 3 dla dzieci, działa w godzinach 11:00-13:00,15:00-17:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    - Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, prywatna, z pomostem, piaszczysto-żwirowa, 200 m długości, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi.Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 5 budynkach:- 5 bloków (liczba pięter: 3, liczba wind: 10)Typy pokoi:- pokoje standardowe land view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 07:00-23:59), sejf (płatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon- pokoje standardowe side sea view balkon dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 08:00-23:59), sejf (płatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon- pokoje rodzinne land view dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 08:00-23:59), sejf (płatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon- pokoje standardowe sea view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 08:00-23:59), sejf (płatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    - restauracja główna, restauracje a la carte (4), bary (6), cukierniaUltra All Inclusive(10:00-02:00)- śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:30-14:30), przekąski (12:30-16:30), kolacja (19:00-21:00), późny posiłek (21:30-02:00, 02:00-07:00) serwowane w restauracji głównej- przekąski (12:00-14:00), podwieczorek (16:00-17:00) serwowane w restauracji z przekąskami- lody- wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe, wybrane alkohole importowane- pakiety dla nowożeńców (na życzenie)Restauracje a la carte- jedna wizyta podczas pobytu w wybranej restauracji gratis, wymagana rezerwacja.- turecka- azjatycka- śródziemnomorska- owoce morza

    z myślą o dzieciach

    - brodziki (2)- zjeżdżalnie wodne dla dzieci (3)- animacje dla dzieci oraz kluby dla dzieci i młodzieży w wieku 4-12 lat, 13-18 lat- dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna- plac zabaw- menu i krzesełka dla dzieci w restauracji- opiekunka dla dzieci (płatna)- łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)! Skorzystaj z dodatkowych usług dla większego komfortu:- Elastyczna zmiana rezerwacji bez podawania powodu, 50 zł/os.- Swobodna zmiana rezerwacji z powodu Covid-19, 100 zł/os.- Indywidualny transfer lotnisko-hotel-lotnisko- Wybór miejsca w samolocie na wybranych trasach, od 40 zł/os.- Ubezpieczenia dodatkowe na różne sytuacjeO szczegóły zapytaj w biurze podróży

    w cenie

    - kort do tenisa ziemnego- rakiety i piłki do tenisa ziemnego- tenis stołowy- rzutki, badminton- koszykówka- siatkówka- siatkówka plażowa- miniboisko do piłki nożnej- aerobik, siłownia- lekkie animacje- sauna- dyskoteka- kino

    płatne

    - oświetlenie kortu- kręgle- bilard- sporty wodne na plaży- centrum SPA- talasoterapia- masaż- jacuzzi- salon piękności- łaźnia turecka

    dodatkowe informacje

    Najczęstsze pytania związane z funkcjonowaniem hotelu w związku z epidemią wywołaną przez COVID19:- Czy są jakieś ograniczenia dla gości opuszczających hotel? - NIE- Czy goście są zobligowani do noszenia maseczek zasłaniających usta i nos na terenie hotelu? - NIE- Czy w hotelu można kupić maseczki? - BEZPŁATNIE- Czy w hotelu znajduje się się pokój/strefa/miejsce izolacji dla gości? - TAK- Czy podczas zakwaterowania goście muszą okazać oświadczenie dotyczące swojego stanu zdrowia? - NIE- Czy w pokojach znajdują się jednorazowe kosmetyki takie jak szampon, mydło itp..? - TAK- Czy takie wyposażenie pokoi jak kubki, szklanki itp. są dezynfekowane i dostarczane w jednorazowych torbach? - TAK- Jak często są sprzątane pokoje? - CODZIENNIE- Czy w hotelu jest bufet szwedzki? - TAK (ŚNIADANIE, OBIAD, KOLACJA)- Jak będą serwowane posiłki? - OBSŁUGA KELNERSKA- Czy układ stolików w restauracji zachowuje odległość dystansu społecznego? - TAK- Czy jest dostępna usługa Room Service? - NIE- Czy będą czynne restauracje a la carte/tematyczne? - NIE- Czy będzie dostępna usługa zamawiania posiłków na wynos? - NIE- Jakie jest maksymalne obłożenie plaży? - NA 100 M2 MAX 50 GOŚCI- Czy jest wydzielona strefa dla dużych rodzin lub grup zorganizowanych na plaży i basenie? - NIE- Czy na leżakach są materace? - TAK- Czy na plaży są dostępne ręczniki? - TAK (BEZPŁATNIE, INDYWIDUALNIE PAKOWANE)- Czy leżaki są dezynfekowane? - TAK(PO KAŻDYM UŻYCIU)- Czy na basenie jest serwis dań i napojów? - NIE- Czy zjeżdżalnie wodne i aquapark są czynne? - TAK- Czy centrum SPA jest czynne? - TAK- Czy łaźnia turecka jest czynna? - TAK- Czy układ leżaków i stolików w strefie relaksu zachowuje obowiązek dystansu społecznego? - TAK- Czy siłownia jest czynna? - TAK- Czy mini klub jest czynny? - TAK- Czy hotel prowadzi program animacyjny? - TAK- Czy hotel ma przygotowany plan działania na wypadek pojawienia się infekcji u gościa lub objawów zarażenia COVID-19? - POINFORMOWANY ZOSTAJE SZPITAL- Czy w przypadku pojawienia się zakażenia u gości hotel podejmie specjalne środki? - J.W

    Aktualizacja opisu

    23.08.2021 12:55

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinnyNiepełnosprawniWi-FiPrzy plażyAquaparkSPADiscoSiłowniaTenisMini KlubAll InclusiveSerwis plażowySporty wodne

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osoboweBłękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Ekskluzywny obiekt położony na rozległym terenie, oferujący wiele atrakcji dla starszych i młodszych gości. Bogata oferta Ultra All Inclusive, wysoki standard obsługi, wiele atrakcji sportowych - ten hotel to raj dla każdego!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Turcja/Riwiera Turecka

    Kategoryzacja hotelu

    Kategoria Lokalna 5* Kategoria Exim Tours 5*

    Położenie

    - przy plaży - w Bogazkent - ok. 8 km od centrum Belek - ok. 40 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    - prywatna, piaszczysto-żwirowa - leżaki, materace, parasole i ręczniki plażowe (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 29 m2 - centralna klimatyzacja - LCD TV-Sat, telefon, internet Wi-Fi - sejf (płatny) - mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe w dniu przyjazdu) - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Familijny - powierzchnia ok. 39 m2 - 2 pokoje łączone drzwiami, wyposażone podobnie jak pokój standardowy

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - kompleks basenowy, aquapark z 9 zjeżdżalniami, basen kryty - leżaki, materace i parasole przy basenie - siłownia, aerobik, step, zumba, sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) - tenis stołowy, rzutki, gimnastyka i piłka wodna - kort tenisowy, koszykówka, siatkówka plażowa, mini football - programy animacyjne, muzyka na żywo, imprezy tematyczne na basenie i na plaży, dyskoteka Płatne - gry elektroniczne, bilard, kręgle - spa, masaże - sporty wodne na plaży - oświetlenie kortu tenisowego

    Dla dzieci

    - brodzik z ośmiorniczką, basen z 3 małymi zjeżdżalniami, plac zabaw - mini klub (4-12 lat), junior klub (13-18 lat), animacje, mini disco - bufet i baby corner w restauracji głównej - opiekunka (na życzenie, płatna)

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, nocna przekąska. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 02:00 w wybranych barach. Raz na pobyt kolacja w wybranej restauracji a'la carte, wymagana rezerwacja.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 3 restauracje a'la carte: śródziemnomorska, turecka, azjatycka - 6 barów, m.in.: lobby bar, disco bar, snack bar, bar przy basenie, bar na plaży

    Dodatkowe informacje

    - obiekt otwarty w 2013 roku, dysponuje 480 pokojami - internet Wi-Fi w miejscach publicznych (bezpłatny) - sklepiki, fryzjer, lekarz, wypożyczalnia samochodów - www.kirmanhotels.com

    Cena

    Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 15 EUR.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Ekskluzywny obiekt położony na rozległym terenie, oferujący wiele atrakcji dla starszych i młodszych gości. Bogata oferta Ultra All Inclusive, wysoki standard obsługi, wiele atrakcji sportowych - ten hotel to raj dla każdego!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    Hotel usytuowany na powierzchni 40.000 m, w miejscowości Bogazent, 8 km od centrum turystycznego Belek, 40 km od lotniska w Antalyi; obiekt otwarty w 2013 roku.

    PLAŻA

    Szeroka, piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu; bezpłatny dostęp do leżaków, materacy, parasoli i ręczników plażowych.

    ZAKWATEROWANIE

    480 komfortowych i nowocześnie urządzonych pokoi, które mieszczą się w siedmiu 4-piętrowych budynkach; Typy pokoi: 396 pokoi standardowych (29 m), 79 rodzinnych (39 m, składają się z 2 pomieszczeń oddzielonych drzwiami), 5 pokoi dla osób niepełnosprawnych; Wyposażenie: telewizor LCD, klimatyzacja, sejf (płatny), telefon, mini bar (z napojami bezalkoholowymi), łazienka z WC, suszarka do włosów, balkon.

    RESTAURACJE I BARY

    Restauracja główna z tarasem, 3 restauracje a'la carte: turecka, azjatycka i śródziemnomorska czynne od 15.05 do 15.10 (Goście mogą skorzysta z jednej z nich raz na tydzień pobytu - wymagana wcześniejsza rezerwacja 8 barów: bar z przekąskami, Kirman bar, bar w dyskotece, Sailor Bar, bar w restauracji, Theater Bar, Clark Gable Bar, Deep Bar.

    Wyżywienie

    Ultra all inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, przekąski pomiędzy posiłkami, słodycze, ciastka, nocny bufet, bufet dla dzieci (15.05-15.10); napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji i niektóre importowane w godz. 10:00-02:00; organizowane są kolacje tematyczne; za dodatkową opłatą dostępne są soki ze świeżych owoców, lody oraz wysokiej klasy alkohole importowane.

    SPORT I ROZRYWKA

    Duży basen z wydzieloną częścią dla dzieci, basen z 3 zjeżdżalniami, basen wewnętrzny; leżaki, parasole, materace oraz ręczniki plażowe są bezpłatne; Bezpłatnie; tenis stołowy, siatkówka plażowa, boccia, koszykówka, mini piłka nożna, rzutki, kort tenisowy, wypożyczenie rakiety do tenisa, water polo, aerobik, gimnastyka w wodzie, łaźnia turecka, rowerki wodne, dzienne animacje, wieczorne show w amfi eatrze; Odpłatnie: oświetlenie kortu tenisowego, sporty wodne, kręgle, bilard, Play Station, zabiegi i masaże w profesjonalnym centrum SPA.

    DLA DZIECI

    Mini klub (4-12 lat) oraz maxi klub (12-18 lat); brodzik, 3 zjeżdżalnie, specjalne menu w restauracji oraz krzesełka dla dzieci; za dodatkową opłatą istnieje możliwość wynajęcia opiekunki; kącik kuchenny dla niemowlaków dostępny przez całą dobę.

    POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

    Lobby, całodobowa recepcja, sala konferencyjna, usługi lekarskie, kafejka internetowa (płatna), pralnia, sklepiki i kiosk, salon fryzjerski, dyskoteka (wejście bezpłatne); w lobby bezpłatny dostęp do łącza internetowego Wi-Fi.

    NASZYM ZDANIEM

    Nowo otwarty obiekt o bardzo dobrym standardzie, oferujący wiele atrakcji, zadowoli rodziny z dziećmi jak również turystów nastawionych na aktywną formę wypoczynku. Atutem hotelu jest bogata oferta ultra all inclusive oraz ciekawe show i animacje.

    STRONA INTERNETOWA

    www.kirmanhotels.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Nekera

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Ekskluzywny obiekt położony na rozległym terenie, oferujący wiele atrakcji dla starszych i młodszych gości. Bogata oferta Ultra All Inclusive, wysoki standard obsługi, wiele atrakcji sportowych - ten hotel to raj dla każdego!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    TURCJA

    Położenie

     do centrum Belek ok. 8 km.

    Plaża

     bezpośrednio przy lekko opadającej do morza plaży. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży i przy basenie w cenie.

    Wyposażenie

     480 pokoi na 5 piętrach, lobby z recepcją, windy, restauracja, 4 restauracje a'la carte, bary, kawiarnie, sklep. Na zewnątrz basen, 9 zjeżdżalni.

    Wyżywienie

    All Inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne napoje alkoholowe 10:00-02:00, napoje bezalkoholowe 24H. Przekąski, przekąska o północy, cukiernia, lody .

    Internet

    WiFi w cenie.

    Zakwaterowanie

     Pokoje dwuosobowe kącik wypoczynkowy, minibar (codziennie napoje bezalkoholowe i woda), sejf (za opłatą), TV-SAT, telefon, łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon z bocznym widokiem na morze. Z widokiem na morze. Z widokiem na ląd. Quality Plus na wyższych piętrach z widokiem na morze, szlafroki, kosz owoców. Pokoje rodzinne dwie sypialnie z drzwiami łączącymi, boczny widok na morze.

    Sport i rozrywka

    aerobik, koszykówka, siatkówka plażowa, boccia, siłownia, tenis, tenis stołowy. Za opłatą kręgle, sporty wodne na plaży. Animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteka.

    Wellness

     łaźnia turecka, sauna. Za opłatą masaże.

    Dzieci

    miniklub (4-12 lat), maxiclub (13-18 lat), animacje, oddzielny brodzik, plac zabaw.

    Kategoria lokalna

     5 gwiazdek.  

    Ważne informacje

     Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). Paszport musi być ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu.  Cena nie zawiera wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 35 USD. Wiza nie obowiązuje od 02.03.2020           


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Ekskluzywny obiekt położony na rozległym terenie, oferujący wiele atrakcji dla starszych i młodszych gości. Bogata oferta Ultra All Inclusive, wysoki standard obsługi, wiele atrakcji sportowych - ten hotel to raj dla każdego!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Hotel położony w miejscowości Bogazent, do Belek ok. 8 km. W odległości ok. 40 km do lotniska w Antalyi. Położony na powierzchni 40.000 tyś m2, bezpośrednio przy pięknej, szerokiej plaży. Najbliższe pola golfowe znajdują się ok 5 km od hotelu.

    Plaża

    Szeroka plaża bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-żwirowa. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatnie.

    Hotel

    kategoria lokalna 5* Nowoczesny kompleks hotelowy, z wieloma atrakcjami, wybudowany na przełomie 2012 i 2013 roku należy do sieci hotelowej Kirman. Składa się z siedmiu czteropiętrowych budynków położonych na powierzchni zajmującej ponad 40 000 m. Hotel posiada 480 pokoi. Ze względu na bardzo bogaty program animacyjny polecany na rodzinny wypoczynek.

    Do dyspozycji gości

    Na terenie hotelu znajdują się między innymi eleganckie lobby, recepcja, restauracja główna, restauracje a'la carte Ottoman serwująca kuchnię turecką, Asya serwująca kuchnię azjatyzacką i International serwująca kuchnię międzynarodową, Bar Point, lobby bar, Dom Wina, bar przy basenie i bar przy plaży, wieczorne programy rozrywkowe organizowane przez hotel. Dodatkowo usługi pralni chemicznej, fryzjer, sklepiki z pamiątkami. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa i Master Card.

    Internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, kawiarenka internetowa odpłatnie.

    Sport i Rekreacja

    Bezpłatnie duży basen z wydzieloną częścią dla dzieci, basen z 5 zjeżdżalniami, basen wewnętrzny, leżaki, parasole i ręczniki plażowe, gry i zabawy w trakcie programów animacyjnych ( m.in. rzutki, tenis stołowy, boccia, piłka wodna, siatkówka, koszykówka, piłka nożna, aerobic, gimnastyka) rowery wodne, kajaki, Odpłatnie oświetlenie kortów tenisowych i sprzęt, bilard, pokój gier, centrum Spa, sporty wodne przy plaży (m.in banan, narty wodne, żaglówki)

    Dla dzieci

    Najmłodszym Gościom hotel oferuje brodzik, 2 zjeżdżalnie dla dzieci, mini club dla dzieci w wieku 0-7, mini club dla dzieci w wieku 7-12, klub dla nastolatków w wieku 12-18, specjalne menu w restauracji, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko na zamówienie. Możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą.

    Zakwaterowanie

    Oferuje 480 pokoi. Pokoje typu standard o powierzchni ok. 25 m dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, wyposażone w łazienki z suszarką do włosów, klimatyzację, LCD TV/SAT, sejf za opłatą, minibar (codziennie uzupełniany w wodę i napoje bezalkoholowe) oraz balkon. Pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą. Pokoje typu family o powierzchhni 39 m składają się z 2 pomieszczeń, pozostałe wyposażenie jak w pokojach standardowych.

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Późne śniadania, przekąski pomiędzy posiłkami a także napoje bezalkoholowe, alkohole lokalnej produkcji oraz niektóre alkohole importowane w godzinach 10.00-02.00. Opcja ultra all inclusive nie obejmuje soków ze świeżych owoców, lodów oraz wysokiej klasy alkoholi importowanych. Raz w trakcie pobytu możliwość skorzystania z restauracji a'la carte po uprzedniej rezerwacji. 

    Informacje dodatkowe

     http://www.kirmanhotels.com/ UWAGA! restauracje a'la carte czynne od 15.05. do 15.10.

    Cena

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. 

    WIZA I PASZPORT

    Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/ /


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Ekskluzywny obiekt położony na rozległym terenie, oferujący wiele atrakcji dla starszych i młodszych gości. Bogata oferta Ultra All Inclusive, wysoki standard obsługi, wiele atrakcji sportowych - ten hotel to raj dla każdego!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    hotel otwarty w 2013 roku, składa się z kilku budynków, usytuowany na powierzchni ok. 40.000 m²; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, basen kryty, aqua park (11 zjeżdżalni), restauracja główna, 4 restauracje A la Carte (raz na pobyt kolacja w wybranej restauracji bezpłatnie), 7 barów, cukiernia, 2 sale konferencyjne

    Położenie

    Boğazkent, ok. 7 km od Belek, ok. 22 km od Side, ok. 40 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża z pomostem znajduje się bezpośrednio przy hotelu; serwis plażowy (bezpłatne: leżaki, parasole, materace, ręczniki, bar)

    Zakwaterowanie

    552 pokoje: pokoje standardowe (ok. 29 m²), pokoje rodzinne (ok. 39 m², 2 sypialnie oddzielone drzwiami); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z prysznicem, suszarka, TV, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatne napoje bezalkoholowe), Wi-Fi (bezpłatne do 128 KB), balkon

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive – śniadanie (07:00-10:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00), przekąski (12:00-18:00, 23:00-02:00, 03:00-07:00), lody (12:00-15:30); lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe (24h); dodatkowo płatne: inne napoje importowane i wysokojakościowe, napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne

    Sport i rozrywka (w cenie)

    animacje, aerobik, sauna, siłownia (wymagana wcześniejsza rezerwacja),  łaźnia turecka i parowa, jacuzzi, dyskoteka (bezpłatne napoje w godz. 23:00-02:00), boccia, rzutki, tenis stołowy, siatkówka plażowa, kort tenisowy (oświetlenie za opłatą), bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach (do 128 KB)

    Dodatkowo płatne

    centrum Spa & Wellness, lekarz, pralnia, fryzjer, kręgielnia, salon gier, szybki internet  bezprzewodowy, centrum handlowe, wypożyczalnia samochodów, sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    animacje, mini klub, mini disco, brodziki, plac zabaw, menu i krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

    WWW

    www.kirmanhotels.comAktualizacja z dnia 25.01.2020*** Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. w wyposażeniu pokoi, serwisie plażowym oraz w serwisie gastronomicznym.


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Rego- Bis

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Ekskluzywny obiekt położony na rozległym terenie, oferujący wiele atrakcji dla starszych i młodszych gości. Bogata oferta Ultra All Inclusive, wysoki standard obsługi, wiele atrakcji sportowych - ten hotel to raj dla każdego!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    ***** Turcja/Riwiera Turecka

    ATUTY

    - bezpośrednio przy prywatnej plaży - animacje hotelowe dla dzieci i dorosłych - ultra all inclusive - bezpłatny internet w pokojach

    NASZYM ZDANIEM

    Wyjątkowy obiekt, odpowiedni na wakacje dla osób dorosłych jak i dla dzieci. Znajduje się bezpośrednio przy prywatnej , piaszczystej plaży, dla najmłodszych największą atrakcją z pewnością będzie aquapark oraz Mini Club z animacjami. Dorośli zaś mogą zrelaksować się leżąc przy basenie lub w hotelowym centrum SPA. 

    POŁOŻENIE

    - przy plaży - w pobliżu sklepy - ok. 8 km do Belek - ok. 22 km do Aspendos - ok. 40 km do Side - ok. 45 km do Antalyi - ok. 40 km do lotniska w Antalyi

    PLAŻA

    Piaszczysto-kamienista, prywatna plaża, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi. Serwis plażowy darmowy.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatne - water polo, aerobic, aquaaerobic, boccia, rzutki, tenis stołowy, tenis, sprzęt do tenisa, siatkówka, siatkówka plażowa, koszykówka, siłownia, basen zewnętrzny i wewnętrzny, basen dla dzieci, aquapark ze zjeżdżalniami, sauna, łaźnia turecka. Dodatkowo płatne - lekarz, opieka do dziecka, pralnia, sporty wodne, oświetlenie kortu tenisowego, centrum handlowe, centrum gier, kręgle, bilard, kafejka internetowa, wypożyczalnia samochodów, sejf, room service, centrum SPA.

    DLA DZIECI

    Plac zabaw, Mini Club 4-12/13-18 lat, basen. 

    POKOJE

    Zakwaterowanie 14:00 Wykwaterowanie 12:00 Hotel posiada 396 pokoi typu standard o metrażu ok. 29m2. Pokoje posiadają łazienkę z prysznicem i suszarką do włosów, wyposażone są w balkon, telefon, TV, łóżeczko dla dziecka, sejf (dodatkowo płatny), minibar, klimatyzację. Pokoje sprzątane codziennie. Hotel dysponuje pokojami dla niepełnosprawnych.

    UDOGODNIENIA

    * Suszarka * Minibar * Balkon * Klimatyzacja * TV * Łóżeczko dla dziecka * Bezpłatny internet * Codzienne sprzątanie * Restauracje a'la carte * Sejf w pokoju * Prywatna plaża * Bezpłatny serwis plażowy * Centrum SPA * Sauna * Basen odkryty i kryty * Sklepy na terenie hotelu

    WYŻYWIENIE

    Ultra All Inclusive Śniadanie (7:00-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:00-14:00), kolacja (19:00-21:00), ciasta i herbata (16:00-17:00). Bar w lobby 10:00-24:00. Napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane 10:00-2:00. Na terenie hotelu restauracje a'la carte, dostępne bezpłatnie raz na pobyt po wcześniejszej rezerwacji.

    DODATKOWE INFORMACJE

    Hotel akceptuje karty Visa, Master, Euro Card. Zwierzęta nie są akceptowe.

    CENA ZAWIERA

    Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą,   Transport do miejsca docelowego (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym). Bagaż ( dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów ), Opiekę rezydenta podczas pobytu, Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, Podatek Vat, Ubezpieczenie.

    CENA NIE ZAWIERA

    Opłat klimatyczno-meldunkowych, Wycieczek fakultatywnych, Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie.

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

    INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

    Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)

    REZERWACJE "DO POTWIERDZENIA"

    Rezerwacje, w których przelot oparty jest na samolocie rejsowym/liniowym po założeniu muszą zostać potwierdzone przez Organizatora. Warunkiem potwierdzenia takiej rezerwacji jest wpłata zaliczki (minimum 29% ceny rezerwacji) w momencie założenia rezerwacji. Cena ofert z przelotem samolotem rejsowym/liniowym uzależniona jest od AKTUALNEJ ceny przewoźnika, zatem może ulec zmianie w trakcie zakładania lub w momencie potwierdzania przez Organizatora rezerwacji. W sytuacji, gdy pojawią się wyżej opisane różnice w cenie, Organizator będzie się kontaktował z Klientem lub Agentem w celu potwierdzenia akceptacji nowej ceny. WAŻNE: prosimy o uważne sprawdzanie podawanych danych osobowych - wszelkie, nawet kosmetyczne zmiany danych Klienta w przypadku rezerwacji ofert opartych o samoloty rejsowe są płatne.

    UBEZPIECZENIE

    Szanowny Kliencie, pamiętaj że kupując ofertę na sezon 2020,  w ramach ubezpieczenia od Kosztów Leczenia jesteś objęty ubezpieczeniem od zachorowania w następstwie epidemii. Kup ofertę na sezon 2021 do 30.06.2020, a otrzymasz takie ubezpieczenie gratis również na kolejne wakacje!


    Dertour Polska

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Ekskluzywny obiekt położony na rozległym terenie, oferujący wiele atrakcji dla starszych i młodszych gości. Bogata oferta Ultra All Inclusive, wysoki standard obsługi, wiele atrakcji sportowych - ten hotel to raj dla każdego!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Nazwa obiektu

    Kirman Hotels Belazur Resort & Spa

    Kategoria

    *****

    Miejscowość

    Serik

    Region

    Riwiera Turecka

    Kod

    AYT12040 FH

    Liczba pokoi

    480

    Zalety

    Bezpośrednio przy plaży. Świadczenia plażowe w cenie (sezonowo).

    Położenie

    Bezpośrednio przy żwirowej, szybko opadającej hotelowej plaży. Parasole, leżaki i ręczniki na plaży w cenie. Do centrum miejscowości ok. 10 km. Do centrum miasta Antalya ok. 45 km.

    Opis

    Przyjemny hotel na rodzinny wypoczynek. W hotelu lobby, 3 restauracje a-la-carte, 1 restauracja w formie bufetu, hotelowy bar przy plaży, lobby bar, bar przy basenie, bar z przekąskami, bar, minimarket, salon fryzjerski, winda. Do dyspozycji Gości również kryty basen. WLAN w lobby i w pokoju (w cenie). Na zewnątrz taras do opalania, ogród, 2 baseny ze słodką wodą, parasole, leżaki i ręczniki przy basenach (w cenie) oraz aquapark (w cenie).

    Wyżywienie

    Opcja all inclusive (I) obejmuje śniadanie obiad i kolację w formie bufetu, późne śniadanie, w ciągu dnia przekąski, po południu kawę, herbatę i ciasto, minibar uzupełniany codziennie w napoje bezalkoholowe, przekąski o północy, w godz. 10-2 napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe, 1 x/os./tydzień kolację w 1 z 3 restauracji a-la-carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

    Zakwaterowanie (pokoje)

    Nowoczesne pokoje, ok. 29 m kw., z prysznicem/WC, suszarką do włosów, telefonem, TV, WLAN, minibarem, sejfem do wynajęcia, klimatyzacją/ogrzewaniem (zależnie od sezonu) i balkonem.

    Pokój typ 1

    DU/EU = pokój 2-osobowy.Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 2

    DUA/EUA = pokój 2-osobowy, wyposażenie jak w DU, ale z bocznym widokiem na morze.Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 3

    DUM/EUM = pokój 2-osobowy, wyposażenie jak w DU, ale z widokiem na morze.Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 4

    FU = apartament rodzinny, ok. 39 m kw., 2 sypialnie połączone drzwiami.

    Sport, rozrywka, wellness

    Sport w cenie (częściowo firmy zewnętrzne) - siatkówka plażowa, siatkówka, koszykówka, boccia, tenis stołowy, siłownia, zajęcia fitness, 1 kort tenisowy (oświetlenie za opłatą), wypożyczenie sprzętu do tenisa. Za opłatą (częściowo firmy zewnętrzne) - kręgle, sporty wodne (kanu, rowery wodne). Wellness w cenie - łaźnia turecka. Za opłatą - centrum wellness, masaże, zabiegi kosmetyczne.

    Dla dzieci

    Miniklub/klub dla dzieci 4-12 lat, klub dla nastolatków 13-17 lat, plac zabaw, dyskoteka, basen dla dzieci ze słodką wodą. Za opłatą - opieka do dzieci.

    Warto wiedzieć

    Poza sezonem (do ok. 15.5. i od ok. 15.10.) restauracje a-la-carte i kluby dla dzieci/nastolatków są zamknięte.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    AK709102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Ekskluzywny obiekt położony na rozległym terenie, oferujący wiele atrakcji dla starszych i młodszych gości. Bogata oferta Ultra All Inclusive, wysoki standard obsługi, wiele atrakcji sportowych - ten hotel to raj dla każdego!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

     Luksusowy, nowoczesny hotel z mnóstwem atrakcji dla każdego. Przy pięknej plaży, z dużym aquaparkiem i licznymi udogodnieniami dla dzieci. Szeroka oferta sportowa i rekreacyjna, bogaty program ultra all inclusive. Niezapomniane wakacje na najwyższym poziomie dla całej rodziny!

    Położenie

    Przy piaszczysto-żwirowej 300-metrowej plaży (bezpłatne leżaki, parasole, materace i ręczniki plażowe), ok. 8 km od centrum Belek, ok. 40 km od lotniska w Antalyi.

    Wyposażenie

    Imponujące, przestronne lobby z recepcją, restauracja główna, 4 restauracje a la carte (turecka, śródziemnomorska, rybna i azjatycka), 6 barów (m. in. w lobby, przy basenie, przy plaży), Wi-Fi (bezpłatne do 128 KB), sklepiki. Płatne: wypożyczalnia samochodów, pralnia, kawiarenka internetowa, opieka lekarska.

    Pokoje

    Hotel posiada 480 eleganckich pokoi, z których każdy wyposażony jest w: klimatyzację, balkon, łazienkę (prysznic, suszarka do włosów), telewizję satelitarną, Wi-Fi (bezpłatne do 128 KB), minibar (woda i napoje bezalkoholowe), sejf (płatny), telefon (płatny).Rodzaje pokoi:Twin Room Land View DZL - z widokiem na ogród, o powierzchni ok. 29 m kw., możliwość zakwaterowania maksymalnie 2 os. dorosłych i 2 dzieci lub 3 osób.Twin Room Side Sea View DZK - z bocznym widokiem na morze, o powierzchni ok. 29 m kw., możliwość zakwaterowania maksymalnie 2 os. dorosłych i 2 dzieci lub 3 osób.Twin Room Sea View DZM - z widokiem na morze, o powierzchni ok. 29 m kw., możliwość zakwaterowania maksymalnie 2 os. dorosłych i 2 dzieci lub 3 osób.Family Room 2 Bedrooms F2 - rodzinne, o powierzchni ok. 39 m kw., składają się z 2 sypialni, możliwość zakwaterowania maksymalnie 4 osób dorosłych i dziecka.

    Wyżywienie

    Ultra all inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadania, przekąski, naleśniki tureckie Gozleme, kawa i ciasto, nocny bufet, jedna bezpłatna kolacja w wybranej restauracji a la carte w czasie pobytu (wymagana rezerwacja), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych godzinach. Świeżo wyciskane soki do śniadania płatne.

    Sport i rozrywka

    Basen zewnętrzny, basen kryty (czynny w sezonie zimowym), aquapark (9 zjeżdżalni dla dorosłych, 3 dla dzieci), siłownia, aerobik i aqua aerobik, rzutki, water polo, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, zumba, boccia, tenis stołowy, tenis (płatne oświetlenie kortu), mini futbol, hammam i sauna, animacje w ciągu dnia i wieczorem, wieczory tematyczne (np. Noc Turecka), Beach Party, Garden Party, pokazy wieczorne. Płatne: sporty wodne, bilard, pokój gier, kręgle, zabiegi i masaże w Centrum Spa.            

    Dla dzieci

    Basen, zjeżdżalnie wodne, plac zabaw, Mini Klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat), Maxi Club (dla dzieci w wieku 13-18 lat)menu dziecięce i wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka niemowlęce (na życzenie, w zależności od dostępności), indywidualna opieka nad dzieckiem (płatna). 

    Uwagi

    Obywatele RP mogą przebywać na terenie Turcji łącznie przez 90 dni. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Przelot Corendon / Enter Air

    UWAGA! Wszystkie oferty z przelotem liniami Corendon Airlines oparte są o dynamiczne pakietowanie. Linie Corendon Airlines działają na zasadzie samolotów rejsowych.Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników.W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.Warunki przewozu linii lotniczych Corendon:https://www.corendonairlines.com/en/page/travel-information/rules-regulations/rules-for-tickets-and-reservationsPrzy rezerwacjach założonych na wyloty do Turcji z przelotem liniami Corendon, obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.Enter AirW przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.Prosimy o wprowadzenie poprawnych danych uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych). Po założeniu rezerwacji stałej nie mamy możliwości edycji danych uczestników.Przy rezerwacjach założonych na wyloty do Turcji z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych. 

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny przedstwiciel (kontakt telefoniczny), ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

    Aktualizacje COVID-19

    Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .

    Warunki wjazdu do kraju

    Zasady wjazdu do TURCJI w czasie pandemiiWymagane jest okazanie negatywnego wyniku testu RT-PCR wykonanego w ciągu ostatnich 72 godzin przed przybyciem do Republiki Turcji lub negatywnego wyniku szybkiego testu antygenowego z ostatnich 48 godzin przed przylotem. Zaświadczenie z wynikiem testu musi być wystawione w j. angielskim przez laboratorium oficjalnie uznawane przez Ministerstwo Zdrowia; lista laboratoriów dostępna na: www.gov.pl/web/zdrowie/lista-laboratoriow-covidZ okazania negatywnego wyniku testu zwolnione są:* dzieci do lat 6* osoby w pełni zaszczepione przeciw COVID-19* tzw. ozdrowieńcyNależy mieć ze sobą oficjalny dokument (akceptowane są Unijne Certyfikaty COVID pobrane z IKP/aplikacji mObywatel), potwierdzający szczepienie co najmniej 14 dni przed wjazdem i/lub przebycie choroby COVID-19 w ciągu ostatnich 6 miesięcy (od pierwszego pozytywnego testu upłynęło co najmniej 28 dni, ale nie więcej niż 6 miesięcy).Wszystkich podróżnych obowiązuje wymóg wypełnienia formularza Form for Entry to Turkey. Jest on dostępny na stronie Ministerstwa Zdrowia Republiki Turcja: https://register.health.gov.tr/Formularz należy wypełnić 72 godziny przed wylotem. Podróżny otrzyma potwierdzenie rejestracji wraz z unikatowym kodem HES. Dokument należy wydrukować lub zachować na urządzeniu mobilnym i okazać go obsłudze linii lotniczej przed wylotem. Brak formularza lub podanie nieprawdziwych danych może skutkować brakiem zgody na wjazd do Turcji i sankcjami prawnymi. Podróżni zobowiązani są do wypełnienia i podpisania formularza lokalizacyjnego, który rozdawany jest w samolocie (należy tam podać podstawowe informacje, np. imię, nazwisko, numer lotu, nr miejsca w samolocie, adres w Turcji, wykaz krajów, w których pasażer przebywał w ciągu 14 ostatnich dni).Procedury po powrocie z Turcji do Polski - na podst. rozporządzenia z 10 lipca 2021Z kwarantanny zwolnione są następujące osoby:* zaszczepione pełnym cyklem szczepienia; od podania ostatniej dawki szczepionki (dopuszczonej w UE) musi upłynąć 14 dni (liczone od dnia następującego po dniu podania ostatniej dawki). Szczepienie musi być poświadczone unijnym cyfrowym zaświadczeniem COVID lub innym dokumentem w języku polskim lub angielskim* Tzw. ozdrowieńcy, którzy okażą dokument potwierdzający przebycie choroby COVID-19 (nie później niż 6 miesięcy), wystawiony w języku polskim albo angielskim, w tym unijnym cyfrowym zaświadczeniem COVID* Pozostałe osoby, które okażą negatywny wynik testu na COVID-19, poświadczony unijnym cyfrowym zaświadczeniem COVID lub innym dokumentem w języku polskim lub angielskim. Test musi być wykonany nie wcześniej niż 48 godzin przed przekroczeniem granicy LUB w Polsce maks. do 48 godz. po przekroczeniu granicy (RT-PCR lub antygenowy wykonany przez laboratorium wpisane na listę laboratoriów COVID : https://www.gov.pl/web/zdrowie/lista-laboratoriow-covid (obowiązek odbycia kwarantanny uznaje się za zrealizowany z chwilą wprowadzenia negatywnego wyniku testu do systemu teleinformatycznego przez medyczne laboratorium diagnostyczne)* Dzieci do 12. roku życia podróżujące pod opieką dorosłych, którzy są zaszczepieni przeciwko COVID-19 lub posiadają negatywny wynik testu na COVID-19Osoby niezaszczepione i te, które nie przedstawią negatywnego wyniku testu - podlegają obowiązkowi odbycia 10- dniowej kwarantanny. Karta Lokalizacji PodróżnegoOsoby podróżujące do Polski samolotem - przed dokonaniem odprawy - są obowiązane do wypełnienia Karty Lokalizacji Podróżnego w postaci elektronicznej (eKLP). Od 17 lipca 2021 r. jest ona dostępna w formie elektronicznej i zastępuje dotychczas stosowanaą wersję papierową. Jedynie w przypadku braku dostępu do systemu teleinformatycznego można ją nadal wypełnić w postaci papierowej - w takim przypadku papierowy formularz Karty Lokalizacji Podróżnego (KLP) jest przekazywany przez personel pokładowy.Karta znajduje się na stronie MSZ: https://aplikacje.gov.pl/app/klp/#/homeSzczegóły: https://www.gov.pl/web/gov/wypelnij-klpOkazanie tejże karty jest warunkiem koniecznym przy przekraczaniu granicy w okresie pandemii.Uwaga, podróżni korzystający z tranzytu przez NiemcyOd 1 sierpnia 2021 r. podróż przez Niemcy jest możliwa co do zasady tylko z negatywnym wynikiem testu. Dotyczy to zarówno podróży drogą lądową, jak i podróży samolotem.Szybkie testy antygenowe mogą być wykonane najwcześniej 48h (testy PCR, LAMP, TMA 72h) przed przyjazdem do Niemiec. Szybkie testy antygenowe muszą spełniać kryteria Światowej Organizacji Zdrowia (WHO) tj. czułość 80%, swoistość 97%. Wynik testu musi być w jęz. niemieckim, angielskim, francuskim, hiszpańskim lub włoskim. Polskie testy są uznawane, jeżeli są przetłumaczone. Czas liczy się od godziny pobrania próbki, a nie od otrzymania wyniku.Testów nie muszą wykonywać:*dzieci do 12 r. życia* osoby zaszczepione (14 dni od podania ostatniej dawki szczepionki dopuszczonej w UE)* ozdrowieńcy (28 dni-6 miesięcy po chorobie); * osoby przewożące zawodowo ludzi lub towary.Jako potwierdzenie bycia osobą zaszczepioną lub ozdrowieńcem może służyć Unijny Certyfikat COVID-19.Tranzyt powinien odbywać się bezpośrednio, bez zbędnych postojów i noclegów. Dopuszczalne jest zatrzymanie się na stacji benzynowej przy autostradzie.Uwaga, od 1 sierpnia w Niemczech wyróżniane są dwa obszary ryzyka:1.obszar wysokiego ryzyka (Hochrisikogebiet);2. obszar występowania mutacji (Virusvariantengebiet).Od 17 sierpnia 2021 r. Turcja znajdzie się na liście krajów wysokiego ryzyka. Przed powrotem do Niemiec wymagane jest dokonanie rejestracji na  www.einreiseanmeldung.de.Aktualna lista obszarów ryzyka jest dostępna w języku niemieckim i angielskim na stronie Instytutu Kocha: https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Risikogebiete_neu.html Testy przed powrotem do Niemiec z TurcjiW hotelach 4* i 5* jest możliwość zrobienia testu na miejscu (o szczegóły należy pytać w recepcji hotelowej), na testy można się również umówic za pośredictwem naszego przedstawiciela w Turcji (kontakt wysłany wraz z dokumentami podrózy). Koszt testu wraz z transferem wynosi ok. 30 eur.xxxxxxInformacje dot. podróży do/z Turcji na stronie polskiego MSZ: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/turcjaInformacje dotyczące przejazdu/transferu przez Niemcy: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/niemcyInformacje o sytuacji epidemicznej w Turcji na stronie tureckiego ministerstwa zdrowia: https://covid19.saglik.gov.tr/?_Dil=2Szczegóły dot. przekraczania granicy: https://strazgraniczna.pl/pl/aktualnosci/informacje-dla-podrozny/9081,Kwarantanna-po-przekroczeniu-granicy.html

    Przelot liniami lotniczymi Corendon, Enter Air

    CORENDONWszystkie oferty z przelotem liniami Corendon Airlines oparte są o dynamiczne pakietowanie. Linie Corendon Airlines działają na zasadzie samolotów rejsowych.Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników.W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.Zawarte bagaże w cenie - 20 kg bagaż rejestrowany + 8 kg bagaż podręcznyWarunki przewozu linii lotniczych Corendon:https://www.corendonairlines.com/en/page/travel-information/rules-regulations/rules-for-tickets-and-reservationsPrzy rezerwacjach założonych na wyloty liniami Corendon, obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.///Enter AirOferty oparte są o dynamiczne pakietowanie.W przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych).Zawarte bagaże w cenie - 20 kg bagaż rejestrowany + 5 kg bagaż podręcznyWarunki przewozu linii lotniczych Enter Air: https://www.enterair.pl/pl/ogolne-warunki-przewozuPrzy rezerwacjach założonych na wyloty do Turcji z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Ekskluzywny obiekt położony na rozległym terenie, oferujący wiele atrakcji dla starszych i młodszych gości. Bogata oferta Ultra All Inclusive, wysoki standard obsługi, wiele atrakcji sportowych - ten hotel to raj dla każdego!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Belek

    Opis

    • aquapark ze zjeżdżalniami
    • bezpośrednio przy plaży
    • bezpłatne Wi-Fi
    • animacje dla dzieci i dorosłych

    Opis

    Nowoczesny obiekt położony na dużym terenie, tuż przy piaszczysto-żwirowej plaży. Do dyspozycji gości rozbudowany kompleks basenów ze zjeżdżalniami, urozmaicony program animacyjny dla osób w każdym wieku oraz elegancko urządzone wnętrza. Polecany rodzinom z dziećmi oraz na aktywne wakacje.

    • 6 piętrowy budynek główny
    • 480 pokoi
    • 4 windy
    • restauracja główna
    • 4 restauracje A la Carte
    • 8 barów
    • pralnia (płatna)
    • lekarz (płatny)
    • wypożyczalnia samochodów (płatna)
    • kawiarenka internetowa (płatna)
    • sklepy
    • Wi-Fi (bezpłatne)

    Polozenie

    Belek to jeden z najwyżej ocenianych kurortów w Turcji. Znany przede wszystkim z bardzo luksusowych hoteli oraz pięknych piaszczystych plaż. To bez wątpienia raj dla graczy w golfa, miłośników sportów wodnych a także jazdy konnej.  Idealne miejsce dla osób szukających obiektów o wysokim standardzie i ceniących sobie jakość świadczonych usług. 

    • w Belek
    • ok. 8 km do centrum
    • ok. 40 km od Side
    • ok. 40 km od lotniska w Antalyi

    Plaza

    • piaszczysto-żwirkowa
    • bezpośrednio przy hotelu
    • o długości ok. 300 m
    • serwis plażowy: leżaki, parasole (bezpłatne)

    Wyzywienie

    Ultra All Inclusive

    Pokoje

    pokoje:  łącznie 480, Standard Room (~29m2), Family Room (~39m2).

    W pokojach: klimatyzacja, telewizor, TV-Sat, telefon, Wi-fi (bezpłatne), sejf (bezpłatny), minibar, łazienka (wanna/prysznic, wc, suszarka do włosów), balkon.

    Standard Room: jedno łóżko podwójne i jedno łóżko pojedyncze.
    Family Room: dwa pokoje,  jedno łóżko podwójne i dwa łóżka pojedyncze

    Sport

    Sport i rozrywka:

    • 11 zjeżdżalni wodnych
    • basen zewnętrzny 1925 m2 gł: 155 cm
    • basen kryty 175m2
    • siłownia
    • aerobik
    • zumba
    • siatkówka
    • koszykówka
    • mini piłka nożna
    • sporty wodne/motorowe (płatne)
    • rzutki
    • tenis stołowy
    • kącik telewizyjny
    • playstation (płatne)
    • dzienne i wieczorne animacje międzynarodowe
    • beach party
    • pool party
    • muzyka na żywo
    • dyskoteka 23:00-02:00

    Dla dzieci:

    • płytki basen dla dzieci gł 40 cm
    • oddzielne 3 zjeżdżalnie wodne
    • mini disco
    • opiekunka (płatna)
    • mini klub (4-12 lat) 
    • łóżeczka dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    O wyzywieniu

    All Inclusive: 

    Restauracja główna: w formie bufetu

    • Śniadanie: 07:00-10:00
    • Późne śniadanie: 10:00-10:30
    • Obiad: 12:30-14:30
    • Kolacja: 19:00-21:00
    • Nocne przekąski: 21:30-02:00
    • Śniadanie kontynentalne: 02:00-07:00
    • Kącik dla dzieci: 24h

    Dostępne menu w restauracji głównej: dietetyczne, wegańskie, dla dzieci.

    • Kawa i ciasta w lobby: 10:00-18:00 Clark Gable bar
    • Obiad: 12:00-14:00 w formie bufetu, restauracja z przekąskami
    • Popołudniowa herbata: 16:00-17:00
    • Gözleme: 14:30-16:00

    Restauracje A la carte: (raz na pobyt bezpłatnie, wymagana rezerwacja)

    • Turecka: 19:00-21:00
    • Azjatycka: 19:00-21:00
    • Śródziemnomorska: 19:00-21:00
    • Rybna: 19:00-21:00

    Bary:

    • Deep Bar:  09:00-24:00
    • Lobby bar: 09:00-24:00
    • Sailor Beach  Bar: 09:00-18:00, napoje bezalkoholowe, samoobsługa
    • Snack Bar: 10:00-24:00
    • Majo Disco Bar: 23:00-02:00
    • Clark Gable Bar: 24 h
    • Theatre Bar: 10:00-24:00


    Wszystkie alkohole importowane, napoje w butelkach, wyciskane soki - płatne dodatkowo.

    Inne informacje

    Hotel zastrzega sobie prawo do zmian cen usług dodatkowych płatnych.

    W związku z sytuacją epidemiologiczną (Covid-19) dyrekcja hotelu zastrzega sobie prawo do wprowadzenia procedur bezpieczeństwa. Mogą one się wiązać z pewnymi nakazami (np. dezynfekcja rąk, zachowanie bezpiecznej odległości) lub ograniczeniami w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. formuły i godziny podawania posiłków, serwisu plażowego i basenowego, czy wyposażenia i obsługi pokoju.


    Firma Mouzenidis powstała w roku 1995 i ma już ponad 25 lat doświadczenia w organizacji wypoczynku. Organizator posiada własną linię lotniczą Ellinair, sieć hoteli Bomo Hotels, specjalizują się również w wyjazdach incentive Avitive Mice oraz w organizacji ślubów. Główna siedziba Mouzenidis Travel znajduje się w Grecji, w mieście Saloniki, ale również posiada 14 filii w największych greckich kurortach, filie biura działają  w Atenach, Riwierze Olimpu, na Chalkidiki, Peloponezie i na wielu greckich wyspach.  Regionalna sieć firmy stale zwiększa liczbę oddziałów i na dzień dzisiejszy jest ich ponad 80 w różnych krajach i ta liczba nadal rośnie. W sezonie 2020 realizowano loty do najpopularniejszych greckich kurortów takich jak: Chalkidiki, Riwiera Olimpu, Kreta, Zakynthos a dodatkowo w ofercie jest "dojazd własny" na Cypr, do Gruzji, a zimą na  narty w Bułgarii.

    Mouzenidis jest właścicielem  floty ponad 100 nowoczesnych autokarów klasy A.

    Mouzenis travel oferuje możliwość skorzystania z szerokiego zakresu usług VIP dla klientów ceniących sobie komfort na lotnisku oraz luksus podczas podróży na lotniskach w Salonikach i Heraklionie. 

     

     



    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Ekskluzywny obiekt położony na rozległym terenie, oferujący wiele atrakcji dla starszych i młodszych gości. Bogata oferta Ultra All Inclusive, wysoki standard obsługi, wiele atrakcji sportowych - ten hotel to raj dla każdego!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Plaża

    bezpośrednio przy lekko opadającej do morza plaży. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży i przy basenie w cenie.

    Internet

    WiFi w cenie.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Kirman Belazur

    Opinie o Hotelu Kirman Belazur

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Bardzo fajny, rozległy, przy pięknej plaży, wszędzie pełno miejsca, baseny porozsiewane na całym terenie, dzięki czemu jedne spokojniejsze, inne głośniejsze, kilka barów przy basenach i na plaży, tam podają różne przekąski i napoje, ogólnie jedzenia jest wbród o każdej porze dnia :)... super pokoje!

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9

    Kirman Belazur - możliwości zakwaterowania:

    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 3PAX
    STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 2PAX
    STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 3PAX
    STANDARD ROOM SEA VIEW 3PAX
    STANDARD ROOM SEA VIEW 2PAX
    STANDARD ROOM LAND VIEW SNG USE 1PAX
    STANDARD ROOM LAND VIEW 2PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 4PAX
    STANDARD ROOM LAND VIEW 3PAX
    STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW SNG USE 1PAX
    STANDARD ROOM SEA VIEW SNG USE 1PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 2PAX
    Pokój dwuosobowy (1 bed)
    Pokój dwuosobowy - Widok na morze
    Pokój dwuosobowy - Widok na ogród
    Poczwórny pokój
    Pokój rodzinny
    Pokój trzyosobowy

    Kirman Belazur - Możliwości wyżywienia:


    Kirman Belazur - miasta wylotu:


    Kirman Belazur - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Kirman Belazur? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00