cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Belazur, Riwiera Turecka
1 / 50
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
20.07 - 28.07
już od 8039 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
07.11 - 08.11
już od 212 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Kirman Belazur
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Kirman Belazur
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Belek
Ocena hotelu Kirman Belazur:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 lipca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ekskluzywny obiekt położony na rozległym terenie, oferujący wiele atrakcji dla starszych i młodszych gości. Bogata oferta Ultra All Inclusive, wysoki standard obsługi, wiele atrakcji sportowych - ten hotel to raj dla każdego!

Hotel Kirman Belazur w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ekskluzywny obiekt położony na rozległym terenie, oferujący wiele atrakcji dla starszych i młodszych gości. Bogata oferta Ultra All Inclusive, wysoki standard obsługi, wiele atrakcji sportowych - ten hotel to raj dla każdego!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 8 km od centrum Belek
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • Wi-Fi: w całym hotelu, za opłatą
  • kawiarenka internetowa: za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • serwis bagażowy
  • parking: w zależności od dostępności, strzeżony, w cenie
  • sale konferencyjne: 2

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

480

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • data otwarcia hotelu: 2013
  • ostatni, całkowity remont: 2015
  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych

    Godziny otwarcia barów i restauracji w hotelach mogą ulec zmianie w zależności od pory roku i pogody. W okresie zimowym zjeżdżalnie, aquaparki, zewnętrzne baseny, niektóre restauracje i bary są zwykle nieczynne. Programy animacyjne mogą zostać ograniczone lub odbywać się wewnątrz hotelu.

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: w cenie
  • opieka nad dziećmi
  • menu dla niemowląt
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • menu dla dzieci
  • bufet dla dzieci
  • miniklub dla dzieci: 4 - 12 lata, maj - październik, pon. - sob.
  • międzynarodowe animacje dla dzieci: 4 - 18 lat, maj - październik, pon. - sob.
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • minidyskoteka: maj - październik, pon. - sob.
  • klub dla nastolatków: 13 - 18 lat, maj - październik, pon. - sob.
  • międzynarodowe animacje dla nastolatków: 13 - 18 lat, maj - październik, pon. - sob.
  • brodzik dla niemowląt: kwiecień - listopad, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki i parasole: w cenie

Sport i wellness

W cenie
  • hammam
  • pokój relaksacyjny
  • siłownia
  • aerobik
  • step aerobik
  • joga
  • zumba
  • minipiłka nożna
  • siatkówka
Płatne
  • strefa spa
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • tenis: kort twardy, oświetlenie, wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa

rozrywka

  • kręgle za opłatą
  • zajęcia sportowe (kilka razy w tygodniu, od kwietnia do listopada)
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych (kilka razy w tygodniu, od kwietnia do listopada)
  • międzynarodowy program animacyjny
  • lekki program animacyjny kilka razy w tygodniu
  • lekki program animacyjny od kwietnia do listopada
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia kilka razy w tygodniu
  • wieczory taneczne kilka razy w tygodniu
  • zajęcia taneczne kilka razy w tygodniu
  • muzyka na żywo raz w tygodniu
  • dyskoteka dla dorosłych

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 1-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 3-4 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na ląd
  • w głównym budynku
  • ostatni, częściowy remont 2015
  • prysznic
  • 2 pomieszczenia połączone drzwiami
  • klimatyzacja: w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych
  • sejf: za opłatą
  • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: płatność gotówką, ok. 3 €/dzień
  • TV sat.
  • radio
  • room service: codziennie 00:00 - 06:00, za opłatą
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój rodzinny FZX2
  • 3-4 os.
  • ok. 40 m2
  • boczny widok na morze
  • częściowy remont 2015
  • wanna lub prysznic
  • 2 pomieszczenia połączone drzwiami
  • klimatyzacja: w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych
  • sejf: za opłatą
  • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: płatność gotówką, ok. 3 €/dzień
  • TV sat.
  • radio
  • room service: codziennie 00:00 - 06:00, za opłatą
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 30 m2
  • widok na morze
  • w głównym budynku
  • ostatni, częściowy remont 2015
  • klimatyzacja: w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych
  • sejf: za opłatą
  • minibar: w cenie; woda; uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: płatność gotówką, ok. 3 €/dzień
  • TV sat.
  • radio
  • room service: 00:00 - 06:00, za opłatą
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 30 m2
  • widok na ląd
  • od strony lądu
  • w budynku głównym
  • ostatni, częściowy remont 2015
  • klimatyzacja: w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych
  • sejf: za opłatą
  • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: płatność gotówką, ok. 3 €/dzień
  • TV sat.
  • radio
  • room service: codziennie 00:00 - 06:00, za opłatą
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 30 m2
  • boczny widok na morze
  • w budynku głównym
  • ostatni, częściowy remont 2015
  • klimatyzacja: w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych
  • sejf: za opłatą
  • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: płatność gotówką, ok. 3 €/dzień
  • TV sat.
  • radio
  • room service: codziennie 00:00 - 06:00, za opłatą
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • późne śniadanie: codziennie 10:00 - 10:30
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 19:00 - 21:00, w formie bufetu, a la carte
  • przekąski: codziennie
  • przekąski o północy: codziennie
  • ciasto: codziennie
  • kawa/herbata po południu
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 02:00
  • uroczysta kolacja: w cenie, wliczone w all inclusive, w formie bufetu
Restauracje i bary
  • restauracje: 5
  • restauracja główna „Restaurant Belazur": kuchnia azjatycka, międzynarodowa, włoska, regionalna, śródziemnomorska, orientalna, turecka, ryby/owoce morza, dania z grilla, sushi, menu dla niemowląt, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, bufet dla dzieci, menu dla dzieci, dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie; bufet, w cenie, wliczone w all inclusive, kwiecień - listopad, codziennie, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Türkisch Restaurant": kuchnia turecka, dania z grilla, menu dla dzieci, dania lekkostrawne; a la carte, wybór z menu, wymagana rezerwacja, maj - październik, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:00, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Mediterran Restaurant": kuchnia śródziemnomorska, ryby/owoce morza, menu dla dzieci, dania lekkostrawne; wybór z menu, wymagana rezerwacja, maj - październik, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:00, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „International Restaurant": kuchnia międzynarodowa, menu dla dzieci, dania lekkostrawne, dania sezonowe; a la carte, wybór z menu, wymagana rezerwacja, maj - październik, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:00, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Fish Restaurant": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, dania sezonowe, a la carte, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 6
  • bar w lobby: kwiecień - listopad, codziennie 10:00 - 00:00
  • bar przy zewnętrznym basenie: kwiecień - listopad, codziennie 10:00 - 00:00
  • bar na plaży: kwiecień - listopad, codziennie 10:00 - 17:00
  • kawiarnia „Caffe-Kuchen": kwiecień - listopad, codziennie 16:00 - 17:00
  • bar „Disco Bar": dla gości w wieku 18+, kwiecień - listopad, kilka razy w tygodniu 23:00 - 02:00
  • bar z przekąskami: kwiecień - listopad, codziennie 12:00 - 14:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Ekskluzywny obiekt położony na rozległym terenie, oferujący wiele atrakcji dla starszych i młodszych gości. Bogata oferta Ultra All Inclusive, wysoki standard obsługi, wiele atrakcji sportowych - ten hotel to raj dla każdego!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Belek

    OPIS

    Elegancki i nowoczesny hotel położony przy pięknej piaszczystej plaży to wspaniała propozycja na wakacje dla rodzin z dziećmi. Tutaj dostępne jest wszystko dzięki czemu wakacje będą niezapomniane. Zjeżdżalnie wodne dla dzieci i dorosłych, kluby dostosowane do wieku dzieci i młodzieży, ciekawe programy animacyjne, duży wybór zajęć sportowo-rekreacyjnych oraz urozmaicona kuchnia są niewątpliwymi atrakcjami tego hotelu.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    5*

    Data otwarcia

    2013 r. Na terenie hotelu: restauracje (5), bary (6), room service (płatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, basen kryty, basen odkryty, aquapark (9 zjeżdżalni dla dorosłych i 3 dla dzieci, działa w godzinach 11:00-13:00,15:00-17:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 10 lat pobyt gratis

    internet

    Wi-Fi w hotelu bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 5 budynkach (liczba pięter:3, liczba wind: 10). Typy pokoi: pokoje standardowe: klimatyzacja centralna (działa w godzinach 07:00-23:59), sejf (płatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje rodzinne: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 08:00-23:59), sejf (płatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    restauracja główna "Belazur", restauracje a la carte (4), bary (6) Ultra All Inclusive (08:00-02:00) śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:30-14:30), przekąski (12:30-16:30), kolacja (19:00-21:00), późny posiłek (21:30-02:00), późny posiłek (02:00-07:00) serwowane w restauracji głównej, przekąski (12:00-14:00), podwieczorek (16:00-17:00) serwowane w snack barze, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - jedna wizyta podczas pobytu bezpłatna. Wymagana rezerwacja."Turca" turecka, "Zuma" chińska, "Lavanda" śródziemnomorska, "Fish" owoce morza (czynne w okresie 15.05-15.10)

    z myślą o dzieciach

    brodziki (2), zjeżdżalnie wodne dla dzieci (3), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, 13-18 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    kort do tenisa ziemnego, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, badminton, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, siłownia, animacje, sauna, dyskoteka, kino

    płatne

    oświetlenie kortów, kręgle, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, thalasso, masaż, salon piękności, łaźnia turecka

    Aktualizacja opisu

    28.01.2019 15:43

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne

    Sale konferencyjne

    Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Ekskluzywny obiekt położony na rozległym terenie, oferujący wiele atrakcji dla starszych i młodszych gości. Bogata oferta Ultra All Inclusive, wysoki standard obsługi, wiele atrakcji sportowych - ten hotel to raj dla każdego!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Turcja/Riwiera Turecka

    Kategoryzacja hotelu

    Kategoria Lokalna 5* Kategoria Exim Tours 5*

    Położenie

    - przy plaży - w Bogazkent - ok. 8 km od centrum Belek - ok. 40 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    - prywatna, piaszczysto-żwirowa - leżaki, materace, parasole i ręczniki plażowe (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 29 m2 - centralna klimatyzacja - LCD TV-Sat, telefon, internet Wi-Fi - sejf (płatny) - mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe w dniu przyjazdu) - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Familijny - powierzchnia ok. 39 m2 - 2 pokoje łączone drzwiami, wyposażone podobnie jak pokój standardowy

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - kompleks basenowy, aquapark z 9 zjeżdżalniami, basen kryty - leżaki, materace i parasole przy basenie - siłownia, aerobik, step, zumba, sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) - tenis stołowy, rzutki, gimnastyka i piłka wodna - kort tenisowy, koszykówka, siatkówka plażowa, mini football - programy animacyjne, muzyka na żywo, imprezy tematyczne na basenie i na plaży, dyskoteka Płatne - gry elektroniczne, bilard, kręgle - spa, masaże - sporty wodne na plaży - oświetlenie kortu tenisowego

    Dla dzieci

    - brodzik z ośmiorniczką, basen z 3 małymi zjeżdżalniami, plac zabaw - mini klub (4-12 lat), junior klub (13-18 lat), animacje, mini disco - bufet i baby corner w restauracji głównej - opiekunka (na życzenie, płatna)

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, nocna przekąska. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 02:00 w wybranych barach. Raz na pobyt kolacja w wybranej restauracji a'la carte, wymagana rezerwacja.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 3 restauracje a'la carte: śródziemnomorska, turecka, azjatycka - 6 barów, m.in.: lobby bar, disco bar, snack bar, bar przy basenie, bar na plaży

    Dodatkowe informacje

    - obiekt otwarty w 2013 roku, dysponuje 480 pokojami - internet Wi-Fi w miejscach publicznych (bezpłatny) - sklepiki, fryzjer, lekarz, wypożyczalnia samochodów - www.kirmanhotels.com

    Cena

    Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 15 EUR.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Ekskluzywny obiekt położony na rozległym terenie, oferujący wiele atrakcji dla starszych i młodszych gości. Bogata oferta Ultra All Inclusive, wysoki standard obsługi, wiele atrakcji sportowych - ten hotel to raj dla każdego!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    hotel został otwarty w 2013 roku, składa się z pięciopiętrowego budynku głównego, usytuowany na powierzchni ok. 40000 m²; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, aqua –park: 9 zjeżdżalni wodnych dla dorosłych i 3 dla dzieci, basen kryty, restauracja główna, 4 restauracje A la Carte (czynne od 15.05 do 15.10):  turecka, azjatycka, śródziemnomorska, rybna (raz na pobyt kolacja w wybranej restauracji A la Carte bezpłatnie), 6 barów, amfiteatr, sala konferencyjna

    Położenie

    Boğazkent,  ok. 8 km od centrum Belek, ok. 10 km od centrum Serik, ok. 40 km od lotniska w Antalyi 

    Plaża

    prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu, leżaki i parasole, materace, ręczniki plażowe przy basenie oraz przy plaży – bezpłatnie, bezpłatny bar na plaży oferuje napoje bezalkoholowe (10.00-16.00) 

    Zakwaterowanie

    480 pokoi: 396 pokoi standardowych (ok. 29 m²), 79 pokoi rodzinne, 2 sypialnie (ok. 39 m²), 5 pokoi przystosowanych dla osób niepełnosprawnych (ok. 29 m²); wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV-LCD, mini bar (uzupełniany w wodę i napoje bezalkoholowe), sejf (płatny), bezpłatne WI-FI, balkon

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive – śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30),obiad (12:30-14:30, restauracja główna lub snack bar), kolacja (19:00-21:00), nocny bufet (21:30-02:00) śniadanie kontynentalne (02:00-07:00), cukiernia (10:00-18:00), gözleme (14:30-16:00), podwieczorek (16:00-17:00) wszystkie posiłki w formie bufetu; lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, bezpłatne w godz. 10:00-02:00; dodatkowo płatne: pozostałe napoje importowane, napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy 

    Sport i rozrywka

    animacje, wieczory tematyczne (okazjonalnie), muzyka na żywo (okazjonalnie), dyskoteka (w wybrane dni), aerobik, aqua-aerobik, , step, zumba, boccia, rzutki, tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka, mini piłka nożna, kort tenisowy (w ciągu dnia), sauna, łaźnia turecka, bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach 

    Dodatkowo płatne

    centrum Spa & Wellness, zabiegi na twarz i ciało, salon kosmetyczny, lekarz (na wezwanie), pralnia, room service, oświetlenie kortu tenisowego, fajka wodna, centrum handlowe, salon gier, kręgle, bilard, kafejka internetowa, szybki internet bezprzewodowy, sporty wodne na plaży 

    Dla dzieci

    animacje, mini klub (4-12 lat), maxi club (13-18 lat), mini disco, brodzik, plac zabaw, menu dla dzieci (kolacja), krzesełka w restauracji, opiekunka (płatna)  

    WWW

    www.kirmanhotels.com ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Ekskluzywny obiekt położony na rozległym terenie, oferujący wiele atrakcji dla starszych i młodszych gości. Bogata oferta Ultra All Inclusive, wysoki standard obsługi, wiele atrakcji sportowych - ten hotel to raj dla każdego!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    Hotel usytuowany na powierzchni 40.000 m, w miejscowości Bogazent, 8 km od centrum turystycznego Belek, 40 km od lotniska w Antalyi; obiekt otwarty w 2013 roku.

    PLAŻA

    Szeroka, piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu; bezpłatny dostęp do leżaków, materacy, parasoli i ręczników plażowych.

    ZAKWATEROWANIE

    480 komfortowych i nowocześnie urządzonych pokoi, które mieszczą się w siedmiu 4-piętrowych budynkach; Typy pokoi: 396 pokoi standardowych (29 m), 79 rodzinnych (39 m, składają się z 2 pomieszczeń oddzielonych drzwiami), 5 pokoi dla osób niepełnosprawnych; Wyposażenie: telewizor LCD, klimatyzacja, sejf (płatny), telefon, mini bar (z napojami bezalkoholowymi), łazienka z WC, suszarka do włosów, balkon.

    RESTAURACJE I BARY

    Restauracja główna z tarasem, 3 restauracje a'la carte: turecka, azjatycka i śródziemnomorska czynne od 15.05 do 15.10 (Goście mogą skorzysta z jednej z nich raz na tydzień pobytu - wymagana wcześniejsza rezerwacja 8 barów: bar z przekąskami, Kirman bar, bar w dyskotece, Sailor Bar, bar w restauracji, Theater Bar, Clark Gable Bar, Deep Bar.

    Wyżywienie

    Ultra all inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, przekąski pomiędzy posiłkami, słodycze, ciastka, nocny bufet, bufet dla dzieci (15.05-15.10); napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji i niektóre importowane w godz. 10:00-02:00; organizowane są kolacje tematyczne; za dodatkową opłatą dostępne są soki ze świeżych owoców, lody oraz wysokiej klasy alkohole importowane.

    SPORT I ROZRYWKA

    Duży basen z wydzieloną częścią dla dzieci, basen z 3 zjeżdżalniami, basen wewnętrzny; leżaki, parasole, materace oraz ręczniki plażowe są bezpłatne; Bezpłatnie; tenis stołowy, siatkówka plażowa, boccia, koszykówka, mini piłka nożna, rzutki, kort tenisowy, wypożyczenie rakiety do tenisa, water polo, aerobik, gimnastyka w wodzie, łaźnia turecka, rowerki wodne, dzienne animacje, wieczorne show w amfi eatrze; Odpłatnie: oświetlenie kortu tenisowego, sporty wodne, kręgle, bilard, Play Station, zabiegi i masaże w profesjonalnym centrum SPA.

    DLA DZIECI

    Mini klub (4-12 lat) oraz maxi klub (12-18 lat); brodzik, 3 zjeżdżalnie, specjalne menu w restauracji oraz krzesełka dla dzieci; za dodatkową opłatą istnieje możliwość wynajęcia opiekunki; kącik kuchenny dla niemowlaków dostępny przez całą dobę.

    POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

    Lobby, całodobowa recepcja, sala konferencyjna, usługi lekarskie, kafejka internetowa (płatna), pralnia, sklepiki i kiosk, salon fryzjerski, dyskoteka (wejście bezpłatne); w lobby bezpłatny dostęp do łącza internetowego Wi-Fi.

    NASZYM ZDANIEM

    Nowo otwarty obiekt o bardzo dobrym standardzie, oferujący wiele atrakcji, zadowoli rodziny z dziećmi jak również turystów nastawionych na aktywną formę wypoczynku. Atutem hotelu jest bogata oferta ultra all inclusive oraz ciekawe show i animacje.

    STRONA INTERNETOWA

    www.kirmanhotels.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Ekskluzywny obiekt położony na rozległym terenie, oferujący wiele atrakcji dla starszych i młodszych gości. Bogata oferta Ultra All Inclusive, wysoki standard obsługi, wiele atrakcji sportowych - ten hotel to raj dla każdego!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Położenie

    do centrum Belek ok. 8 km.

    Plaża

    bezpośrednio przy lekko opadającej do morza plaży. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży i przy basenie w cenie.

    Wyposażenie

    480 pokoi na 5 piętrach, lobby z recepcją, windy, restauracja, 4 restauracje a'la carte, bary, kawiarnie, sklep. Na zewnątrz basen, 9 zjeżdżalni.

    All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne napoje alkoholowe 10:00-02:00, napoje bezalkoholowe 24H. Przekąski, przekąska o północy, cukiernia, lody (1h/dzień w miniclubie).

    Internet

    WiFi w cenie.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A1-3A, A1-3B, A2D, A2-3Q) kącik wypoczynkowy, minibar (codziennie napoje bezalkoholowe i woda), sejf (za opłatą), TV-SAT, telefon, łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon z bocznym widokiem na morze. A1-3B z widokiem na morze. A2D z widokiem na ląd. A2-3Q Quality Plus na wyższych piętrach z widokiem na morze, szlafroki, kosz owoców. Pokoje rodzinne (A2-4F) dwie sypialnie z drzwiami łączącymi, boczny widok na morze.

    Sport

    aerobik, koszykówka, siatkówka plażowa, boccia, siłownia, tenis, tenis stołowy. Za opłatą kręgle, sporty wodne na plaży.

    Wellness

    łaźnia turecka, sauna. Za opłatą masaże.

    Dzieci

    miniklub (4-12 lat), maxiclub (13-18 lat), animacje, oddzielny brodzik, plac zabaw.

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteka.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Ekskluzywny obiekt położony na rozległym terenie, oferujący wiele atrakcji dla starszych i młodszych gości. Bogata oferta Ultra All Inclusive, wysoki standard obsługi, wiele atrakcji sportowych - ten hotel to raj dla każdego!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Hotel położony w miejscowości Bogazent, do Belek ok. 8 km. W odległości ok. 40 km do lotniska w Antalyi. Położony na powierzchni 40.000 tyś m2, bezpośrednio przy pięknej, szerokiej plaży. Najbliższe pola golfowe znajdują się ok 5 km od hotelu.

    Plaża

    Szeroka plaża bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-żwirowa. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatnie.

    Hotel

    kategoria lokalna 5* Nowoczesny kompleks hotelowy, z wieloma atrakcjami, wybudowany na przełomie 2012 i 2013 roku należy do sieci hotelowej Kirman. Składa się z siedmiu czteropiętrowych budynków położonych na powierzchni zajmującej ponad 40 000 m. Hotel posiada 480 pokoi. Ze względu na bardzo bogaty program animacyjny polecany na rodzinny wypoczynek.

    Do dyspozycji gości

    Na terenie hotelu znajdują się między innymi eleganckie lobby, recepcja, restauracja główna, restauracje a'la carte Ottoman serwująca kuchnię turecką, Asya serwująca kuchnię azjatyzacką i International serwująca kuchnię międzynarodową, Bar Point, lobby bar, Dom Wina, bar przy basenie i bar przy plaży, wieczorne programy rozrywkowe organizowane przez hotel. Dodatkowo usługi pralni chemicznej, fryzjer, sklepiki z pamiątkami. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa i Master Card.

    Internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, kawiarenka internetowa odpłatnie.

    Sport i Rekreacja

    Bezpłatnie duży basen z wydzieloną częścią dla dzieci, basen z 5 zjeżdżalniami, basen wewnętrzny, leżaki, parasole i ręczniki plażowe, gry i zabawy w trakcie programów animacyjnych ( m.in. rzutki, tenis stołowy, boccia, piłka wodna, siatkówka, koszykówka, piłka nożna, aerobic, gimnastyka) rowery wodne, kajaki, Odpłatnie oświetlenie kortów tenisowych i sprzęt, bilard, pokój gier, centrum Spa, sporty wodne przy plaży (m.in banan, narty wodne, żaglówki)

    Dla dzieci

    Najmłodszym Gościom hotel oferuje brodzik, 2 zjeżdżalnie dla dzieci, mini club dla dzieci w wieku 0-7, mini club dla dzieci w wieku 7-12, klub dla nastolatków w wieku 12-18, specjalne menu w restauracji, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko na zamówienie. Możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą.

    Zakwaterowanie

    Oferuje 480 pokoi. Pokoje typu standard o powierzchni ok. 25 m dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, wyposażone w łazienki z suszarką do włosów, klimatyzację, LCD TV/SAT, sejf za opłatą, minibar (codziennie uzupełniany w wodę i napoje bezalkoholowe) oraz balkon. Pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą. Pokoje typu family o powierzchhni 39 m składają się z 2 pomieszczeń, pozostałe wyposażenie jak w pokojach standardowych.

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Późne śniadania, przekąski pomiędzy posiłkami a także napoje bezalkoholowe, alkohole lokalnej produkcji oraz niektóre alkohole importowane w godzinach 10.00-02.00. Opcja ultra all inclusive nie obejmuje soków ze świeżych owoców, lodów oraz wysokiej klasy alkoholi importowanych. Raz w trakcie pobytu możliwość skorzystania z restauracji a'la carte po uprzedniej rezerwacji. 

    Informacje dodatkowe

     http://www.kirmanhotels.com/ UWAGA! restauracje a'la carte czynne od 15.05. do 15.10.

    Cena

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. 

    WIZA I PASZPORT

    Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/ /


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Mapa Hotelu Kirman Belazur
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Kirman Belazur

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Bardzo fajny, rozległy, przy pięknej plaży, wszędzie pełno miejsca, baseny porozsiewane na całym terenie, dzięki czemu jedne spokojniejsze, inne głośniejsze, kilka barów przy basenach i na plaży, tam podają różne przekąski i napoje, ogólnie jedzenia jest wbród o każdej porze dnia :)... super pokoje!

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      5.1
    • Hotel
      5.5
    • Pokoje
      5.7
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      i sport
      5.4
    • Obsługa
      5.4
    HolidayCheck
    Ocena Kirman Belazur:
    5.5 / 6

    Piękny hotel, udane wakacje 2018-01-20
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    5.8
    Liczyłam ze bedzie lepiej 2017-09-13
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    4.3
    Hotel na 4 gwaizdki 2013-07-08
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    4.0
    Auto były najlepsze wczasy w Turcji 2013-07-13
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.8
    Nie najgorzej 2013-07-13
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Super hotel z atrakcjami 2013-08-03
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Świetny hotel! 2013-08-13
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel Kirman Belazur spełnia wszelkie oczekiwania. Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi-dla osób c...
    więcej

    5.8
    Jak na Kirman to jeszcze muszą wiele zrobić 2013-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      2.5
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      4.7

    Byłem w innych hotelach tej sieci i spodziewałem sie równie dobrego standardu lub lepszego ze względ...
    więcej

    4.4
    Najlepszy hotel, w jakim byliśmy 2013-09-28
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Polecam 2014-02-02
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Super hotel, wszystko nowe, obsługa ok, ładna plaża. dwa minusy- jest nieduży ,nie ma ogrodu i nie m...
    więcej

    5.5
    Hotel na bardzo wysokim poziomie 2014-05-05
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    bardzo fajna atmosfera i super animacje !polecam gimnastyke z Sasza!animacje prowadzone profesjonaln...
    więcej

    6.0
    Jak najbardziej polecam! 2014-05-27
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      6.0

    Hotel zasługuje na 5 gwiazdek, wszystko w porządku, super urozmaicona kuchnia,wszędzie bardzo czysto...
    więcej

    5.5
    Najlepszy hotel ever 2014-07-11
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Hotel dobry, jeszcze nie doskonały. 2014-08-03
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      4.0

    Nowy hotel w nieco "księżycowym krajobrazie". Okolica jeszcze nie zagospodarowana, ale bezpieczna. J...
    więcej

    5.1
    Strzał w 10 2014-08-09
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Kirman Belazur - wakacje na wysokim poziomie 2014-08-14
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Porównanie Kirman Ledikya i Kirman Belazur 2014-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.3
    Zabawa w niesamowitym hotelu 2014-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Kirman Belazur, super hotel z małym ale! 2015-05-10
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    5.2
    Piękny i czyściutki hotel 2015-06-20
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo fajny i duzy hotel plaza lekko kamienna ale czysciutka piasek codziennie grabiony.hotel bardz...
    więcej

    5.9
    Kirman Hotels Belazur Resort & SPA 2015-06-22
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      1.0

    3.7
    Hotel dla rodzin z dziećmi i spokojnych ludzi 2015-06-30
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    4.2
    Pierwsze wakacje w Turcji 2015-07-13
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Taki sobie, pozostawia wiele do życzenia 2017-05-06
    Szczegóły oceny hotelu Kirman Belazur:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      2.0

    4.2

    Kirman Belazur - możliwości zakwaterowania:

    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 3PAX
    STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 2PAX
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon od strony ladu
    Standardzimmer lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze Internet Minibar Safe
    Standardzimmer lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Minibar Safe Telewizor
    Standardzimmer lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Minibar Safe Telewizor
    Pokoj rodzinny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Minibar Safe Telewizor
    standard double standard
    standard double standard lateralseaview
    standard double standard seaview
    standard single w.child standard
    standard single w.child standard lateralseaview
    standard single w.child standard seaview
    Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
    Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
    STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 3PAX
    standard singleuse standard
    standard singleuse standard lateralseaview
    standard singleuse standard seaview
    Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon od strony ladu
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
    Standardzimmer lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze Internet Minibar Safe
    Standardzimmer lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Minibar Safe Telewizor
    Standardzimmer lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Minibar Safe Telewizor
    Pokoj rodzinny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Minibar Safe Telewizor
    Pok. dwuosobowy Quality-Plus lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon od strony ladu
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
    Standardzimmer lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze Internet Minibar Safe
    Standardzimmer lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Minibar Safe Telewizor
    Standardzimmer lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Minibar Safe Telewizor
    Pokoj rodzinny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Minibar Safe Telewizor
    Pok. dwuosobowy Quality-Plus lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
    Pokoj rodzinny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Minibar Safe Telewizor
    STANDARD ROOM SEA VIEW 3PAX
    SINGLE STANDART ROOM LAND VIEW WITH BALCONY
    STANDARD ROOM SEA VIEW 2PAX
    SINGLE STANDART ROOM SIDE SEA VIEW WITH BALCONY
    STANDARD ROOM LAND VIEW SNG USE 1PAX
    STANDARD ROOM LAND VIEW 2PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 4PAX
    STANDARD ROOM LAND VIEW 3PAX
    STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW SNG USE 1PAX
    STANDARD ROOM SEA VIEW SNG USE 1PAX
    STANDART ROOM SEA VIEW WITH BALCONY
    FAMILY 2 BEDROOMS
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 2PAX
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    STANDART ROOM LAND VIEW WITH BALCONY
    SINGLE STANDART ROOM SEA VIEW WITH BALCONY
    STANDART ROOM SIDE SEA VIEW WITH BALCONY

    Kirman Belazur - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Kirman Belazur? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00