cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Boomerang, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Boomerang, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Boomerang, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Boomerang, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Boomerang, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Boomerang, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Boomerang, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Boomerang, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Boomerang, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Boomerang, Słoneczny Brzeg
1 / 10
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
14.06 - 18.06
już od 1388 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
17.09 - 20.09
już od 1244 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Boomerang
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Boomerang
star 3

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Boomerang:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Boomerang:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 14 czerwca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 września 2019

Hotel Boomerang w ofercie Biura podróży:

Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Słoneczny Brzeg

Położenie

Centrum Słonecznego Brzegu Przystanek komunikacji miejskiej w pobliżu ok. 28km od lotniska w Burgas

Plaża

Publiczna piaszczysta ok. 350m od hotelu

Opis

Recepcja Restauracja główna z tarasem 1 bar przy basenie Basen głowny z wydzieloną cześcią dla dzieci Parasole i leżaki przy basenie (bezpłatnie) Parking niestrzeżony (płatny) Sejf w recepcji (odpłatnie) Oficjalna kategoria hotelu 3*

Internet

Bezpłatne Wi-Fi w lobby i przy basenie

Pokoje

Pokój Standard (ok. 22m2) dla max 3 osób Możliwość dostawki Klimatyzacja Łazienka z prysznicem i WC Suszarka do włosów Telefon TV Mini lodówka Łóżeczko dla dziecka na życzenie (bezpłatnie) Pokój family (ok. 40m2) dla max 6 osób Dwa pokoje oddzielone drzwiami Tak jak w pokoju standard

Sport i rozrywka

Bezpłatne: centrum fitness, basen

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, serwowane w formie bufetu w restauracji głównej. Snacki tj. owoce, ciastka oraz lody dostępne w określonych godzinach oraz barach. Napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe serwowane w godz. 10:00 – 21:00. W dniu przyjazdu pierwszym świadczeniem jest kolacja

Uwagi

Dostęp do niektórych usług, które oferuje hotel (np. klimatyzacja, godziny otwarcia barów, restauracji i obiektów sportowych w tym aqua parków, programy animacyjne) może być częściowo zredukowany w szczególności poza szczytem sezonu, który przypada na czerwiec i wrzesień.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Orex

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel otwarty w 2007 roku, 5-piętrowy budynek główny; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, restauracja główna z tarasem, bar przy basenie

Położenie

w zachodniej części kurortu Słoneczny Brzegu, ok. 50 m od przystanku komunukacji lokalnej, ok. 200 m od centrum

Plaża

publiczna, piaszczysta plaża znajduje się ok. 350 m od hotelu; lezaki i prasole przy basenie – bezpłatne, na plaży – płatne; brak ręczników kąpielowych

Zakwaterowanie

125 pokoi: pokoje standardowe (ok. 20-24 m2, możliwość 1 dostawki), pokoje trzyosobowe (ok. 24 m2), apartamenty z 2 sypialniami (ok. 40 m2); wyposażenie: klimatyzacja, TV, mini lodówka, łazienka z prysznicem, suszarka, balkon lub taras 

Wyżywienie

 Soft All Inclusive – śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; podwieczorek w barze przy basenie (10.00-12.30, 15.30-17.00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe bezpłatne w godzinach 10.00-21.00; dodatkowo płatne: napoje importowane, wysokojakościowe, soki ze świeżo wyciskanych owoców, napoje butelkowane

Sport i rozrywka

 bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach, siłownia

Dodatkowo płatne

pralnia, sejf w recepcji (ok. 3€ /dzień), mini-market, lekarz (na wezwanie), wszystkie sporty wodne na plaży

Dla dzieci

brodzik, krzesełka w restauracji, menu dla dzieci, łóżeczko (na życzenie)

www

 www.mpmhotels.bg ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Coral Travel

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria lokalna:

brak

Data otwarcia:

2007 r . Odnowiony w 2010 r.

Położenie:

0,5 km od Słonecznego Brzegu, 33 km od lotniska w Burgas.

Plaża:

450 m od hotelu, publiczna, piaszczysta, parasole, leżaki płatne. Przejście do plaży przez ulicę.

W hotelu:

restauracja budynku i na wolnym powietrzu, 2 bary, sala konferencja, basen odkryty.

Pokoje:

w budynku głż;wnym: 129 pokoi standardowych; klimatyzacja centralna, telefon, TV, lodż;wka (pusta), wanna lub prysznic, balkon.

Rozrywki i usługi

Bezpłatne: brak

Płatne: centrum odnowy biologicznej, siłownia, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci: brodzik.

Wyżywienie:

Bed&Breakfast

Posiłki: śniadanie.

Napoje zawarte: wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania.

Half Board

Posiłki: śniadanie i obiadokolcja.

Napoje zawarte: wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3* Bułgaria/Słoneczny Brzeg

Kategoryzacja hotelu

Kategoria Exim Tours 3* Kategoria lokalna  3*.

Położenie

- ok. 450 m od plaży - ok. 200 m od centrum Słonecznego Brzegu - ok. 1,5 km od Action Aquapark - ok. 5 km od Nessebaru - ok. 35 km od lotniska w Burgas

Plaża

- publiczna, piaszczysta - leżaki, materace i parasole (płatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok 20 m2 - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon, lodówka - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen, leżaki i parasole przy basenie - siłownia Płatne - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- wydzielona część w basenie

Wyżywienie

All inclusive Light: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu; ciasteczka i lody w ciągu dnia. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-21:00 w barze przy basenie.

Restauracje i bary

- restauracja główna - bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- hotel otwarty w 2007 roku, dysponuje 125 pokojami - internet Wi-Fi w lobby i przy basenie (bezpłatny) - sejf w recepcji (płatny) - www.mpmhotels.bg

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Słoneczny Brzeg, Bułgaria

Położenie

w centrum słonecznego Brzegu, w pobliżu sklepów, barów i restauracji.

Plaża

do piaszczystej plaży w Słonecznym Brzegu ok. 350 m.

Wyposażenie

przyjemny hotel ze 125 pokojami. Do dyspozycji gości hol powitalny z recepcją, winda, restauracja główna z tarasem serwująca posiłki w formie bufetu i minimarket. Na zewnątrz basen ze zintegrowanym brodzikiem dla dzieci i bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty. www.mpmhotels.bg

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (A1-3B): funkcjonalnie urządzone, z wanna lub prysznicem, WC, suszarka, klimatyzacją, telefonem, TV, minibarem (za opłatą), sejfem do wynajęcia i balkonem. Pokoje rodzinne (A2-4C): jedno pomieszczenie.

Dzieci

brodzik dla dzieci.

Dostęp do internetu

internet w lobby bez opłaty.

Sport

siatkówka, tenis stołowy. Za opłatą bilard.Za opłata na plaży możliwość uprawiania sportów wodnych.

Wellness

za opłatą masaże.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10.00.-21.00.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Net Holiday

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Bułgaria/Słoneczny Brzeg

Strefa

Relax, Economy

Dzieci

- 1 dziecko do 12 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

w centrum miejscowości Słoneczny Brzeg - w pobliżu liczne bary, dyskoteki, restauracje, sklepy i bogata infrastruktura rozrywkowa Nessebar - ok. 5,5 km, zabytkowe stare miasto wpisane na listę UNESCO Aqua Park Action - 3 przystanki firmowym autobusem Aqua Parku Lotnisko Burgas - ok. 25 km

Atuty

- 1 dziecko do 12 lat - POBYT GRATIS - rewelacyjne położenie w samym sercu Słonecznego Brzegu - w pobliżu pięknej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi - smaczna kuchnia i przyjazna obsługa - nowoczesny, komfortowy, zarządzany przez sieć MPM Hotels - krótki lot ok. 2 h

Plaża

ok. 350 m od hotelu, dojście lokalną ulicą, publiczna, szeroka i piaszczysta z łagodnym zejściem do wody, odznaczona certyfikatem Błękitna Flaga, przyznawanym wyjątkowym plażom za czystość i ekologię, leżaki i parasole płatne ok. 15 EUR/dzień/komplet - 2 leżaki i parasol

Hotel

trzygwiazdkowy, komfortowy resort, położony w sercu Słonecznego Brzegu, idealny dla młodych ludzi i amatorów aktywnego wypoczynku z dziećmi, posiada 125 pokoi rozmieszczonych w sześciopiętrowym budynku głównym, otoczony zielenią

Udogodnienia

całodobowa recepcja, lobby z miejscami do wypoczynku, windy, punkt wymiany walut, sejf w recepcji (ok. 3 EUR/dzień), pralnia (na życzenie), sklep, przechowalnia bagaży, parking płatny (ok. 5 EUR/dzień)

Internet

bezpłatne WiFi we wspólnych częściach hotelu, w lobby i przy basenie

Pokoje

standard 2 - os., z możliwością 1 dostawki , komfortowe, o pow. ok. 20-24 m2, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja, TV SAT , telefon, lodówka, balkon

Restauracje i bary

restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa bar przy basenie / pool bar

Wyżywienie

All Inclusive Light

Rozrywka

basen o nieregularnym kształcie, taras słoneczny z bezpłatnymi leżakami i parasolami, siłownia

Płatne

sporty wodne na plaży (skutery, rowery wodne, windsurfing, narty wodne)

Dla dzieci

brodzik, zjeżdżalnia do wody, wysokie krzesełka w restauracji , możliwość bezpłatnego wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2, dziecięce menu w restauracji

Program All Inclusive

07.30-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, woda, kawa, herbata, wybór napoi i soków owocowych (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 12.30-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej i lokalnej, wybór przystawek, dań głównych, sałatek, deserów i owoców 18.00-21.00 kolacja w formie bogatego bufetu serwowana w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni bułgarskiej, przystawki, przekąski, sałatki, owoce 10.00-12.30 ciasta, ciasteczka, lody serwowane w barze przy basenie 15.30-17.00 przekąski , ciasta, ciasteczka, lody, owoce serwowane w barze przy basenie 10.00-21.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, cola light, fanta, woda mineralna, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata, oraz lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone, wódka, brandy, gin oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w barze przy basenie do obiadu i kolacji podawane są lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata oraz lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone - leżaki oraz parasole przy basenie

Oficjalna kategoria

3 gwiazdki

Strona www hotelu

www.mpmhotels.bg

Nasza ocena

Pokój ***+ Położenie *** Wyżywienie ***+ Sport \ rozrywka ***

Cena obejmuje

opiekę polskiego rezydenta ,przelot samolotem z opłatą lotniskową, bagaż główny oraz podręczny, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3,4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu, pakiet ubezpieczeniowy Europaische Reiseversicherung AG (NNW, KL i bagaż) oraz składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny

Cena nie obejmuje

wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia, napojów do posiłków jeśli w opisie hotelu nie podano inaczej oraz lokalnych opłat klimatycznych i podatków turystycznych płatnych na miejscu przy zakwaterowaniu, a także innych wydatków osobistych

Sozopol

Sozopol to miasto, którego historia sięga VII wieku p.n.e. - mnóstwo w nim wąskich uliczek, ogrodów figowych oraz charakterystycznych, drewnianych domów z wysuniętymi górnymi kondygnacjami. Zostało założone jako trackie osiedle, należało w przeszłości do Rzymian i Turków - dzisiejszy swój wygląd zawdzięcza głównie bułgarskiemu odrodzeniu narodowemu z XIX wieku. Spacerując kilkusetletnimi uliczkami można poczuć wspaniałą atmosferę tego wielokulturowego miasteczka. Podróż do Sozopola i z powrotem odbędzie się katamaranem. Cena ok. 41 EUR/os.

Nessebar

To niezwykle urokliwe miasteczko jest wizytówką bułgarskiego wybrzeża. Jest to jedno z najstarszych miast europejskich, które zostało wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Historia przeplata się tutaj ze współczesnością. Stare, średniowieczne cerkwie, wąskie, brukowane uliczki i domy z czasów bułgarskiego odrodzenia narodowego tworzą niezapomnianą atmosferę. Wycieczka obejmuje zwiedzanie starego miasta z polskim przewodnikiem, degustację bułgarskiego wina w jednej z urokliwych nessebarskich winiarni, jak również około dwugodzinny rejs statkiem wokół malowniczego półwyspu. Cena ok. 25 EUR/os.

Wieczór bułgarski - Orizare

Kompleks “Gerana" znajduje się 15 km od Słonecznego Brzegu. Na miejscu można zobaczyć cerkiew, stary wiejski dom, tradycyjne rzemiosło bułgarskie. Goście mogą brać udział w produkowaniu naczyń glinianych oraz pokazie tańca ludowego. W restauracji spróbujemy tradycyjnej bułgarskiej kuchni (szopska sałatka, tradycyjna zupa fasolowa, mięso z rusztu z dodatkami, deser, wino białe i czerwone z beczki w nieograniczonych ilościach). Kolacji będzie towarzyszyć najlepszy program artystyczny bardzo słynnego zespołu "Czynarzy" - bułgarskie tańce narodowe i show bałkański. Największą atrakcją wieczoru jest Nestinarstwo czyli obyczaj tańca na rozżarzonych węglach. Cena ok. 26 EUR/os

Warna, delfinarium, Aładża

Całodzienna wycieczka, podczas której odwiedzimy delfinarium znajdujące się w Warnie. Występy tresowanych delfinów, które przez około pół godziny wykonują skomplikowane akrobacje, a nawet tańczą w rytm muzyki to zawsze wspaniały widok, który sprawia wiele radości zarówno dzieciom jak i dorosłym. Kilka kilometrów za Warną znajduje się kolejny punkt programu - monastyr Aładża - najbardziej znany, średniowieczny klasztor skalny na bułgarskim wybrzeżu Morza Czarnego. W Warnie będzie czas wolny na zwiedzanie oraz zakupy. Miasto jest wypełnione muzeami, ogrodami i starymi zabytkowymi domami, które warto zobaczyć. Cena ok. 47 EUR/os.

Istambuł

Wycieczka do miasta położonego na dwóch kontynentach, dawnej stolicy wielkich mocarstw - Bizantyjskiego i Osmańskiego, a obecnie największej metropolii tureckiej. Bez wątpienia jednym z symboli tego miasta jest Błękitny Meczet. Został wybudowany na polecenie sułtana Ahmeda I, który tym monumentalnym projektem chciał przyćmić piękną, bizantyjską świątynię - Hagia Sofia, ufundowaną w VI wieku przez cesarza Justyniana I Wielkiego. Miasto słynie również z Hipodromu, na którym znajduje się między innymi Kolumna Wężowa odlana w 479 r. p.n.e., czy Pałacu Topkapi, który był rezydencją sułtanów przez prawie 400 lat. UWAGA! Obywatele polscy, podróżujący do Turcji podlegają obowiązkowi wizowemu. Do złożenia wniosku o wizę podróżnym zaleca się posiadanie paszportu ważnego co najmniej 6 miesięcy od daty wjazdu. Wiza turystyczna upoważnia do wielokrotnego wjazdu i pobytu na terenie Turcji przez łącznie 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od daty pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Więcej informacji - msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/turcja

Nurkowanie

Szansa dla turystów, którzy chcą doświadczyć "pływania" pod wodą. Centrum nurkowania oferuje niezbędne wyposażenie jak i kursy dla osób początkujących przez średniozaawansowanych do zaawansowanych nurków. Cena ok. 47 EUR/os

Jeep Safari

Możliwość spojrzenia na Bułgarię z innej strony, obejrzenia górzystych krajobrazów, szybkiej, niekiedy podnoszącej adrenalinę jazdy po rzadko uczęszczanych szlakach. Niezapomniane, nieoczekiwane przeżycia. Jazda przeplatana krótkimi postojami, podczas których można zasmakować kuchni i win, zobaczyć część kultury Bułgarii. Jeep Safari to przede wszystkim świetna zabawa. Podczas jazdy trzymajcie się mocno! Cena ok. 38 EUR/os.

Tattoo Sun and Fun Cruise

Rejs statkiem dla całej rodziny w międzynarodowym towarzystwie. Cztery godziny pełne atrakcji - animacje o tematyce pirackiej, gry i konkursy. Do Państwa dyspozycji będzie bufet i napoje oraz zjeżdżalnia do morza. To czas na opalanie, pływanie w morzu, odpoczynek i wspaniałą zabawę. Cena ok. 33 EUR/os.

Rejs Lazy Day

Rejs statkiem pełen wrażeń - żeglowanie (przy sprzyjających wiatrach), pływanie w morzu podczas postojów, podziwianie malowniczej panoramy zatoki Nessebarskiej. Podczas rejsu serwowane są przekąski i napoje. Cena ok. 33 EUR/os.

Action Aquapark

Jeden z najbardziej znanych i największych Aquaparków w tej części Europy. Wszystkie atrakcje zaprojektowano z myślą o odwiedzających park wodny rodzinach - zarówno dzieci jak i dorośli znajdą tu coś dla siebie. Cena ok. 20 EUR/os. Net Holiday Sp. z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych, z którymi Net Holiday Sp. z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp. z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Obiekt wybudowany w 2007r. Hotel polecamy dla osób które wieczorami chcą korzystać w uroków tętniącego życiem miasta.

Położenie

Ok. 200m od centrum Słonecznego brzegu, ok.450m od piaszczystej plaży (serwis plażowy płatny), ok. 25km od lotniska.

Wyposażenie

Całodobowa recepcja, restauracja główna z tarasem, pool bar, ogród, WiFi bezpłatne w lobby, przechowalnia bagażu, sejf (płatny), parking (płatny), kantor, lekarz na telefon, pralnia i suszarnia, mini market.

Pokoje

125pokoi, jasne i przestronne z łazienką (wanna lub prysznic, suszarka do włosów) i balkonem lub tarasem, wyposażone w TV, mini lodówkę, klimatyzację. Pokoje standardowe przy zakwaterowaniu 2os dorosłych i 2 dzieci, jedno z dzieci śpi z rodzicami a drugie na dostawce.

Wyżywienie

All inclusive light - śniadania, lunch i kolacje w formie bufetów, przekąski ciasteczka i lody serwowane w wyznaczonych godzinach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10:00-21:00.  

Sport i rozrywka

Basen, parasole i leżaki przy basenie, fitness, silownia, salon piękności (płatny).  

Dla dzieci

Brodzik, mała zjeżdżalnia.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Oasis Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

OPIS

Hotel położony jest w samym sercu Słonecznego Brzegu, przy spokojnej uliczce, o małym natężeniu ruchu. Obiekt oddalony zaledwie 5,5 km od Nessebaru, który słynie ze swojej zabytkowej starówki, wpisanej na listę Światowego Dziedzictwa Kulturowego UNESCO. Zlokalizowany niedaleko od plaży, zapewnia wygodne pokoje i serdeczną obsługę, dzięki czemu Goście uznają ten obiekt za dobre miejsce na wakacyjny wypoczynek w rozsądnej cenie.

Położenie

Burgas, ok 150 m od centrum kurortu, ok. 5,5 km od Nessebaru. W pobliżu kawiarenki, bary, restauracje. Lotnisko Burgas, ok. 30 km od hotelu

Plaża

Ok. 350 m od hotelu (dojście ulicą), piaszczysta, publiczna, leżaki i parasole płatne.

Hotel

Internet - bezpłatne Wi-Fi w lobby. Budynek hotelowy mieści ponad 125 pokoi. W hotelu znajduje się recepcja, windy, kantor, sejf w recepcji (płatny), przechowalnia bagażu. Płatne - parking, salon urody, sklep. Oficjalna kategoria bułgarska ***

Pokoje

Wyposażone w klimatyzację, łazienkę (WC, prysznic, suszarka do włosów), TV-sat, lodówka, telefon, balkon. Standardowe - dla 2 osób z możliwością dostawki dla dziecka lub osoby dorosłej. Pokoje rodzinne - dla maksymalnie 6 osób.  

Rekreacja, Sport, Atrakcje

Basen zewnętrzny z wydzieloną częścią dla dzieci, bezpłatne leżaki i parasole przy basenie,

Dla dzieci

Plac zabaw, brodzik, aquapark, mini klub.

Wyżywienie

All inclusive Light - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, w ciągu dnia lekkie przekąski. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w wyznaczonych godzinach.

Restauracje i bary

Restauracja główna, bar przy basenie.

Informacje dodatkowe

Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu All Inclusive Goście otrzymują w dniu przyjazdu, podczas zameldowania w hotelu. All Inclusive w wyznaczonych barach. Goście korzystający z pakietu All inclusive zobowiązani są do noszenia opasek. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu - październik 2017.

Warto wyróżnić

* Centrum Słonecznego Brzegu * Blisko plaży * Cicha okolica


Mapa Hotelu Boomerang
Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii

Opinie o Hotelu Boomerang

Boomerang - możliwości zakwaterowania:

SINGLE USE STANDARD ROOM
Pokoj dwuosobowy
fr family room
TWO ROOMS STANDARD FAMILY ROOM BALCONY
SINGLE WITH CHILD STANDARD ROOM
STANDARDOWY POKÓJ TWIN
sr standard room
sr standard room

Boomerang - Możliwości wyżywienia:


Boomerang - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Boomerang? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00