Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
1 / 20
Udogodnienia hotelu Lyttos Beach
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Lyttos Beach
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Lyttos Beach:
4.6 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.6 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 13 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 czerwca 2018

Hotel Lyttos Beach w ofercie Biura podróży:

Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*+

REGION

Kreta Słońce, plaża, morska bryza, baseny, aquapark wszystko czego potrzeba za dnia. A wieczorami kameralne miejsca i elegancja wnętrz do upajania się sobą nawzajem przy lampce greckiego wina. Rozpościerające się wokół piękne widoki kuszą, by nie przegapić tu ani zachodu ani wschodu słońca.

kategoria hotelu

4*+

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1982 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu znajdują się 2 restauracje, 3 bary, sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), winda, 4 sale konferencyjne, wypożyczalnia rowerów, 5 basenów odkrytych, 8 zjeżdżalni wodnych (otwarte w wyznaczonych godzinach: 10:00-18:00). Program animacyjny oraz zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

plaża

Przy hotelu, piaszczysta, prywatna, 350 m długości. Plaża odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe - bezpłatne. Przejście do plaży przez promenadę.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację centralną (indywidualnie sterowaną), sejf (bezpłatny), lodówkę, zestaw do parzenia kawy i herbaty, TV, telefon, łazienkę (WC, wanna lub prysznic, suszarka), balkon lub taras. Typy pokoi: w dwupiętrowym budynku głównym: pokoje standardowe dla max 3 os. w 3 dwupiętrowych aneksach: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych , pokoje rodzinne standard open plan dla max 4 os. , pokoje rodzinne superior dla max 4 os. (oddzielone drzwiami przesuwnymi) , apartamenty rodzinne dla max 5 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , suity dla max 5 os. (2 sypialnie, lodówka) , pokoje bungalow dla max 3 os.

Wyżywienie

restauracja główna, tawerna (wymagana rezerwacja na kolację), 3 bary (bar główny, bar przy basenie, bar z przekąskami) All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera: śniadanie (07:30-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja(18:30-21:30) w restauracji głównej lub w tawernie "Kalypso"- wymagana rezerwacja na kolację, obiad (12:30-14:30) w barze z przekąskami, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Formuła nie zawiera: napojów importowanych , świeżo wyciskanych soków owocowych, napojów serwowanych w butelkach, napojów energetycznych

z myślą o dzieciach

mini klub dla dzieci w wieku 4-13 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, animacje, brodzik, 8 zjeżdżalni wodnych dla młodszych i starszych menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), opiekunka (płatna, na życzenie)

w cenie

siłownia, aerobik, sauna, tenis stołowy, rzutki, łucznictwo, boccia, 21 kortów tenisowych, rakiety i piłki do tenisa, koszykówka, mini boisko do piłki nożnej, siatkówka plażowa, animacje, golf (pole treningowe na terenie hotelu)

płatne

centrum SPA, masaż, oświetlenie kortów ,lekcje tenisa (na życzenie), centrum nurkowe (oferta firmy zewnętrznej)

Aktualizacja opisu

09.11.2017 17:15

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Tenis Golf Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Malowniczo usytuowany hotel w ładnym i dużym śródziemnomorskim ogrodzie przy plaży. Wiele bezpłatnych atrakcji: baseny, zjeżdżalnie, 15 kortów tenisowych. Idealna oferta dla rodzin z dziećmi.

Położenie

Przy hotelowej pięknej plaży odznaczonej Niebieską Flagą (serwis plażowy bezpłatny, ręczniki za depozytem),  ok. 4 km od Hersonissos, ok. 20 km od Heraklionu, 25 km od lotniska. 500 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

Wyposażenie

Lobby z całodobową recepcją i darmowym Wi-Fi,  restauracja główna (bufety, kolacje tematyczne), bar przy basenie, bar główny, tawerna grecka z widokiem na morze, bar wellness, minimarket, sklepik z pamiątkami, butik jubilerski, pralnia samoobsługowa, wypożyczalnia samochodów, usługi florysty.  

Pokoje

Eleganckie, jasne, standardowo urządzone, mają klimatyzację, łazienkę (wanna/prysznic, suszarka do włosów), LED TV sat, telefon, lodówkę, czajnik, sejf, Wi-Fi (bezpłatnie), balkon lub taras z widokiem na ogród. Powierzchnia - ok. 23 m kw. Pokoje z widokiem na morze są wyposażone w nowe (od sezonu 2016 r.) łóżka i materace oraz 42 LED TV sat. Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w eleganckich bungalowach przy plaży i w pokojach rodzinnych.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady, kolacje  w formie bufetów, późne śniadania kontynentalne, przekąski w dzień, podwieczorek, lody dla dzieci, napoje, kawa, herbata, alkohole lokalne i limitowane alkohole międzynarodowe serwowane od godz. 10.00 do północy, kolacja w tawernie (konieczna rezerwacja). Na kolacje wymagany odpowiedni strój.

Sport i rozrywka

Basen olimpijski, basen relaksacyjny, aerobik, korty tenisowe (możliwość odpłatnych lekcji z instruktorem), tenis stołowy, koszykówka, siatkówka,  małe boisko piłkarskie, centrum fitness, dołek golfowy dla początkujących (także odpłatne lekcje golfa), wypożyczalnia rowerów, wycieczki rowerowe, animacje, program rozrywkowy,  ośrodek spa (sauna, siłownia, masaże, zabiegi kosmetyczne bazowane na lokalnych produktach), sporty wodne na plaży oferowane przez lokalną agencję.

Dla dzieci

Brodzik, zjeżdżalnie wodne dla małych i większych dzieci, plac zabaw, menu dziecięce, łóżeczka niemowlęce, odpłatna opiekunka.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Położenie

nad morzem, do miejscowości Analypsis ok. 1 km, do rozrywkowej miejscowości Chersonissos ok. 4 km.Do lotniska ok. 20 km.

Plaża

piaszczysta, długa i szeroka, bardzo ładna plaża znajduje się tuż przy kompleksie hotelowym. Leżaki i parasole bezpłatnie. Ręczniki plażowe bezpłatnie.

Wyposażenie

zadbany, bardzo przyjemny resort urlopowy składa się z budynku głównego i bungalowów i oferuje łącznie 347 pokoi. Do dyspozycji Gości: recepcja, lobby z częścią wypoczynkową, 2 bary, mały super market, restauracja w formie bufetu, tawerna "Zorbas". W grodzie znajdują się 4 baseny, tarasy słoneczne. Leżaki i parasole przy basenach bezpłatnie.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

wygodnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (1-2A): ok. 23 m, wyposażone w klimatyzację, lodówkę, ekspres do kawy herbaty, sejf, TV-Sat., telefon, łazienka z wanną, WC, suszarka do włosów, balkon lub taras z widokiem na ogród. Pokoje z widokiem morze (2B). Pokoje – wariant ekonomiczny (2S). W pok. 2A, 2B, 2S nie możliwości przekroczenia obłożenia o Infanta. Pokoje dwuosobowe (2-3C): od strony ogrodu, wyposażone jak pok. 2A. Pokoje dwuosobowe (2-3L): z widokiem na morze, wyposażone jak pok. 2A. Pokoje rodzinne (2-3E): ok. 29 m, jeden pokój dla 2 os. z 2 dzieci lub maks. 3 os. dorosłych z 1 dzieckiem. Pokoje rodzinne (2-3F): z drzwiami przesuwanymi, oddzielającymi cześć sypialną dla dzieci. Możliwość rezerwacji pobytu z infantem w pok. A2C, A2E, A2F, A2L.

Dzieci

basen dla dzieci ze słodką wodą, programy animacyjne, plac zabaw, miniklub (4–12 lat), wysokie krzesełka w restauracji, opiekunka dla dzieci (odpłatnie), zjeżdżalnie dla dzieci powyżej 8 lat, zjeżdżalnia ośmiornica dla najmłodszych.

Rozrywka

zjeżdżalnie, różnorodne animacje.

Dostęp do internetu

Wi-Fi bezpłatnie.

Sport

baseny ze słodką wodą (w tym jeden o rozmiarach olimpijskich), tenis stołowy, 15 kortów tenisowych, koszykówka, siatkówka plażowa, sauna, siłownia, aerobik, 3 małe pola golfowe. Za opłatą: lekcje tenisa, golf, bilard.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu: śniadanie, lunch i kolacja – codziennie wieczory tematyczne, kolacja w tawernie (wymagana wcześniejsza rezerwacja), ciepłe i zimne przekąski, lody w barze przy basenie (w godz. 11:00-17:00)l, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (w godz. 10:00-24:00). Bezpłatny sejf w pokojach.

Wcześniej = taniej

do 31.01.16 17% zniżki, od 01.02.16-29.02.16 14% zniżki, od 01.03.16-30.04.16 11% zniżki.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • wysokiej klasy hotel, w rozległym, zadbanym ogrodzie
  • przy bardzo ładnej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem "Błękitnej Flagi"
  • dużo atrakcji dla dorosłych i dzieci
  • 4 baseny w tym basen olimpijski, zjeżdżalnie
  • statek piracki i zjeżdżalnia ośmiornica dla najmłodszych
  • smaczne posiłki, urozmaicona kuchnia
  • idealne miejsce na rodzinny wypoczynek


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

*    Hotel położony na północnym wybrzeżu Krety, w miejscowości Anissaras, około 20 km od lotniska w Heraklionie a od centrum Hersonissos tylko około 4 km.

Plaża

*    Piaszczysta bezpośrednio przy hotelu. Bezpłatny dostęp do leżaków i parasoli. Możliwość darmowego wypożyczenia ręczników plażowych.

Zakwaterowanie

*    347 pokoi z widokiem na morze lub ogród; *    Typy pokoi: standardowe (23m2), standard large (29m2), bungalow (23m2), rodzinne open plan (ok. 29m2, jedno pomieszczenie); *    Wyposażenie: klimatyzacja (bezpłatna), lodówka, zestaw do kawy i herbaty, sejf (bezpłatny), telewizja satelitarna, telefon, łazienka z WC/wanna lub prysznic, suszarka do włosów.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna, tawerna Zorbas; *    Wellness bar, bar przy basenie.

Wyżywienie

*    All inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje oraz lody w określonych godzinach; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w hotelowych barach w godzinach 10:00 - 24:00. Dodatkowo płatne: alkohole premium, importowane piwa, butelkowane wina, szampan.

Sport i rozrywka

*    3 baseny (jeden ze zjeżdżalniami dla dorosłych, olimpijski oraz relaksacyjne); leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie; *    Bezpłatnie: mini piłka nożna, siatkówka, koszykówka, tenis stołowy, siłownia, aerobik, korty tenisowe; *    Odpłatnie: lekcje tenisa, lekcje golfa (pole golfowe około 5 km od hotelu), bilard, masaże i zabiegi w centrum spa.

Dla dzieci

*    Basen ze zjeżdżalnią, mini klub, plac zabaw.

Pozostałe udogodnienia

*    Recepcja czynna całą dobę, bezpłatne łącze Wi-Fi na terenie całego hotelu, pralnia, kwiaciarnia, sklep z biżuterią oraz mini market.

Naszym zdaniem

*    Hotel położony pośrodku palmowego ogrodu. Ze względu na bliskość plaży, baseny i zjeżdżalnie jest to idealne miejsce na rodzinne wakacje.

Strona internetowa

*    www.lyttosbeach.gr 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Grecja - Kreta

Opis hotelu

Przepięknie położony, tuż przy prywatnej, piaszczystej plaży, z łatwym dostępem do rozrywkowego centrum Hersonissos. Atutem tego miejsca jest kompleks imponujących basenów ze zjeżdżalniami, idealnie wkomponowanych w fantastyczny ogród palmowy o pow. 150.000 m2 oraz bogata oferta atrakcji sportowo-rekreacyjnych. Estetycznie urządzone, komfortowe pokoje, wyśmienita kuchnia oraz liczne animacje dla dorosłych i dla dzieci to kolejne mocne strony hotelu, który z roku na rok ma coraz więcej stałych Gości. Po dniu pełnym wrażeń hotelowe centrum SPA zaprasza na relaksacyjne masaże oraz szeroki wybór zabiegów pielęgnacyjnych. Doskonały wybór na letni wypoczynek dla całej rodziny!





Lokalizacja:

w Anissaras, przy plaży, ok. 20 km od lotniska, ok. 4 km od centrum Hersonissos.



Plaża:

prywatna, piaszczysta, przy hotelu, bar service, leżaki, parasole, materace, ręczniki (depozyt)



Sport i fitness:

siłownia, centrum fitness (od 18 lat), SPA (płatne), siatkówka, piłka nożna, 15 kortów tenisowych, tenis stołowy, koszykówka, lekcje tenisa ziemnego (płatne), lekcje golfa (płatne)



Sport na plaży:

sporty wodne (płatne).



Rozrywka:

animacje dzienne i wieczorne, dyskoteka.



Dla dzieci:

łóżeczko dziecięce, plac zabaw, menu.



Wyżywienie:

pakiet All Inclusive.



All inclusive zawiera:



śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu, także w restauracji na plaży (wymagana wcześniejsza rezerwacja); późne śniadanie dla do godz. 11.00; przekąski 11.00 - 17.00; lody dla dzieci 10.00 - 17.00; lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe w godz. 10.00 - 01.00. Tawerna Zorbas czynna w godzinach: 12.30 - 15.00 oraz 19.30 - 21.00 (konieczna wcześniejsza rezerwacja). Istnieje możliwość zamówienia specjalnego menu dla alergików (na życzenie, w hotelu).





Cena zawiera:

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Obsługa:

Opieka polskiego przedstawiciela.

347 pokoi, recepcja 24h, restauracja, tawerna Zorbas lobby, ogród, taras słoneczny, bar przy basenie, bar na plaży, koktail bar, welness bar, mini market, sklep z pamiątkami, jubiler, kącik internetowy (darmowy), darmowe WiFi, wypożyczalnia rowerów i skuterów.

Kategoria oficjalna

****

Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:4+ Udogodnienia:4+

Opis pokoi

klimatyzacja, sejf (płatny), lodówka, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, łazienka z wanną lub prysznicem, telefon, taras/balkon, muzyka.

STANDARD: pokoje dla max. 3 osób (pow. 23 m2) z widokiem na ogród (widok na morze za dopłatą).

RODZINNE: pokoje dla max. 4 osób lub 2 dorosłych i 3 dzieci (pow. 45-60 m2) z 2 sypialniami i widokiem na ogród (widok na morze za dopłatą).

Strona www

http://www.lyttosbeach.gr/

All inclusive

TAK

2 Dzieci

TAK

Standard

****


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.


Grecos Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

****

REGION

Grecja/Kreta/Analipsis

All Inclusive

Warto podkreślić

- Bezpośrednio przy piaszczystej plaży - AQUAPARK - Wysoki standard usług - 15 kortów tenisowych - 3 małe pola golfowe

Okiem Grecosa

Hotel wysokiej klasy, rewelacyjnie położony przy piaszczystej plaży w rozległym ogrodzie z bujną roślinnością. Bardzo dużo atrakcji, w tym basen olimpijski i zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych.

Położenie

• bezpośrednio przy morzu • Hersonissos ok. 7 km • przystanek autobusowy ok. 500 m • lotnisko w Heraklionie ok. 20 km

Plaża

• przy hotelu • długa, szeroka, piaszczysta • łagodne wejście do morza • leżaki i parasole (bezpłatnie) • odznaczona Błękitną Flagą

Hotel

• kompleks 2-piętrowych budynków • recepcja (24 h) z lobby • restauracja, tawerna • bary - w lobby, przy basenie • ręczniki plażowe (bezpłatnie) • Wi-Fi (bezpłatnie) • 347 pokoi, kategoria lokalna 4*

Pokoje

Standard • 2-3 os. (ok. 23 m2) • dostawka dla 3.osoby (wyłącznie dla dziecka do 0-13 lat) • klimatyzacja centralnie sterowana (bezpłatnie, V-IX) • Wi-Fi (bezpłatnie), TV-SAT, telefon • lodówka, zestaw do kawy i herbaty • sejf (bezpłatnie) • łazienka - wanna/prysznic, suszarka • balkon lub taras • widok na morze za dopłatą Rodzinny • 4-os. (ok. 29 m2), • dostawka dla 3. i 4. osoby (4. wyłącznie dla dziecka 0-13 lat) • pokój złożony z dwóch pokojów rozdzielonych przesuwnymi drzwiami • za dopłatą możliwy pokój Superior rodzinny • Wyposażony jak pokój standard Junior Suite • 2-3 os. (ok. 25 m2) • dostawka dla 3. osoby wliczając dziecko do 0-13 lat • mini-bar • bezpośredni widok na morze • prywatny basen • wyposażenie jak pokój standard Wariant ekonomiczny • 2 os. • funkcjonalnie urządzony • zlokalizowany na terenie całego hotelu

Wyżywienie

• All Inclusive Premium • obowiazuje strój formalny do kolacji All Inclusive Premium • śniadanie, lunch, kolacja - bufet • codziennie wieczory tematyczne • kolacja w tawernie (wymagana wcześniejsza rezerwacja) • ciepłe i zimne przekąski, lody w barze przy basenie (11.00-17.00) • lokalne oraz wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-00.00)

Pełen relaks

Bezpłatnie • 6 basenów ze słodką wodą (w tym jeden o rozmiarach olimpijskich) • leżaki i parasole przy basenie • aquapark - 4 zjeżdżalnie • tenis stołowy • 15 kortów tenisowych • minifutbol, koszykówka, siatkówka plażowa • sauna, siłownia, aerobik • 3 małe pola golfowe Odpłatnie • strefa SPA • lekcje tenisa, golfa • bilard

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • basen dla dzieci ze słodką wodą • program animacyjny • plac zabaw, miniklub (4-12 lat) • krzesełka w restauracji

F!RST DEAL! LATO 2018

Szósty etap 01.02.2018 - 13.02.2018 - Rabaty do 40% - Rabat specjalny dla dziecka 400 zł - Zaliczka 30% GRATIS - Pakiet Gwarancji Gwarancja najniższej ceny Gwarancja niezmiennej ceny Gwarancja bezpłatnej zmiany rezerwacji

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.


Mouzenidis Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta - Heraklion

Wyżywienie

All Inclusive

Opis

Duży, zielony teren hotelu, z wyjściem na piaszczystą, prywatną plażę. Szeroki wybór wygodnych pokoi, restauracja, tawerna, bary, baseny, zjeżdżalnie wodne, internet, usługi konferencyjne, mini-klub, animacja, sport, wysoka jakość obsługi. Odnowiony w 2010 r. Składa się z centralnego budynku, bungalowów i 4 budynków Annex.

Położenie

500 m od miejscowości Analipsi, 5 km od miasta Chersonissos, 20 km od międzynarodowego lotniska im. Nikosa Kazandzakisa w mieście Heraklion. 

Pokoje

368 pokoi: Doubles GV/SV (23 m2), Doubles Bungalows SV (23 m2), Family Open Plan (29 m2), Family Sliding Door (29 m2), Family 2-Bedrooms (45-60 m2), Suites 2-Bedrooms SV (45-60 m2).
W pokojach: centralna klimatyzacja, telewizor z płaskim ekranem LED, bezpośredni telefon, bezpłatny internet Wi-Fi, mini-lodówka, zestaw do kawy i herbaty, czajnik elektryczny, sejf elektroniczny (bezpłatnie), łazienka (wanna/prysznic), suszarka, balkon/taras.

Double GV/SV: 2 pojedyncze łóżka (na życzenie podwójne).
Doubles Bungalows SV: 2 pojedyncze łóżka (na życzenie podwójne).
Family Open Plan: 1 podwójne łóżko i 2 kanapy.
Family Sliding Door: pokoje podzielone przesuwanymi drzwiami. 1 podwójne łóżko 2 pojedyncze.
Family 2-Bedrooms: niewielki hol, 2 oddzielne sypialnie (jedna z podwójnym łóżkiem, druga z 2 pojedynczymi).
Suite 2-Bedrooms SV niewielki hol, 2 oddzielne sypialnie (jedna z podwójnym łóżkiem, druga z 2 pojedynczymi). Widok na morze.
Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

O wyżywieniu

ALL INCLUSIVE

Główna restauracja (szwedzki stół, kulinarne show)
Śniadanie: 07:30-11:00  
Późne śniadanie: 10:30-11:00
Lunch: 12:30-14:30
Kolacja: 18:30-21:30

Tawerna
Lunch: 13:00-15:00 (lekki szwedzki stół)
Kolacja: 19:00-21:30 (tematyczny szwedzki stół, po wcześniejszej rezerwacji).

Bar przy basenie: 10:00-00:00
Napoje chłodzące, soki, lokalne piwo beczkowe, domowe wino, napoje alkoholowe, koktajle, napoje bezalkoholowe, herbata, kawa. 

Przekąski: 11:00-17:00, lody, zimne i gorące przekąski, pizza, mini kanapki, naleśniki 

Odległość od morza

0 ?

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Położenie

nad morzem, do miejscowości Analypsis ok. 1 km, do rozrywkowej miejscowości Chersonissos ok. 4 km.Do lotniska ok. 20 km.

Plaża

piaszczysta, długa i szeroka, bardzo ładna plaża znajduje się tuż przy kompleksie hotelowym. Leżaki i parasole bezpłatnie. Ręczniki plażowe bezpłatnie.

Wyposażenie

zadbany, bardzo przyjemny resort urlopowy składa się z budynku głównego i bungalowów i oferuje łącznie 347 pokoi. Do dyspozycji Gości: recepcja, lobby z częścią wypoczynkową, 2 bary, mały super market, restauracja w formie bufetu, tawerna "Zorbas". W grodzie znajdują się 4 baseny, tarasy słoneczne. Leżaki i parasole przy basenach bezpłatnie.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

wygodnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (1-2A): ok. 23 m, wyposażone w klimatyzację, lodówkę, ekspres do kawy herbaty, sejf, TV-Sat., telefon, łazienka z wanną, WC, suszarka do włosów, balkon lub taras z widokiem na ogród. Pokoje z widokiem morze (2B). Pokoje - wariant ekonomiczny (2S). W pok. 2A, 2B, 2S nie możliwości przekroczenia obłożenia o Infanta. Pokoje dwuosobowe (2-3C): od strony ogrodu, wyposażone jak pok. 2A. Pokoje dwuosobowe (2-3L): z widokiem na morze, wyposażone jak pok. 2A. Pokoje rodzinne (2-3E): ok. 29 m, jeden pokój dla 2 os. z 2 dzieci lub maks. 3 os. dorosłych z 1 dzieckiem. Pokoje rodzinne (2-3F): z drzwiami przesuwanymi, oddzielającymi cześć sypialną dla dzieci. Możliwość rezerwacji pobytu z infantem w pok. A2C, A2E, A2F, A2L.

Dzieci

basen dla dzieci ze słodką wodą, programy animacyjny, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), wysokie krzesełka w restauracji, opiekunka dla dzieci (odpłatnie), łóżeczko dla dziecka do 2 lat bezpłatnie, zjeżdżalnie dla dzieci powyżej 8 lat, zjeżdżalnia ośmiornica dla najmłodszych.

Rozrywka

zjeżdżalnie, różnorodne animacje.

Dostęp do internetu

Wi-Fi bezpłatnie.

Sport

baseny ze słodką wodą (w tym jeden o rozmiarach olimpijskich), tenis stołowy, 15 kortów tenisowych, koszykówka, siatkówka plażowa, sauna, siłownia, aerobik, 3 małe pola golfowe. Za opłatą: lekcje tenisa, golf, bilard.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu: śniadanie, lunch i kolacja - codziennie wieczory tematyczne, kolacja w tawernie (wymagana wcześniejsza rezerwacja), ciepłe i zimne przekąski, lody w barze przy basenie (w godz. 11:00-17:00)l, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (w godz. 10:00-24:00). Bezpłatny sejf w pokojach.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • wysokiej klasy hotel, w rozległym, zadbanym ogrodzie
  • przy bardzo ładnej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem "Błękitnej Flagi"
  • dużo atrakcji dla dorosłych i dzieci
  • 4 baseny w tym basen olimpijski, zjeżdżalnie
  • statek piracki i zjeżdżalnia ośmiornica dla najmłodszych
  • smaczne posiłki, urozmaicona kuchnia
  • idealne miejsce na rodzinny wypoczynek

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

KRETA/GRECJA

Do dyspozycji gości

• recepcja 24 h z sejfem • lobby • winda • sala TV • bar w lobby (18.00-24.00, czynny w zależności od pogody, marzec, kwiecień, październik, listopad) • restauracja główna • tawerna na plaży • ogród • basen o wymiarach olimpijskich (woda słodka) • bar przy basenie (10.00-24.00, w zależności od sezonu) • basen relaksacyjny (zewnętrzny, w strefie wellness, woda słodka) • osobny basen ze zjeżdżalnią (woda słodka, dla dorosłych i dzieci od 8 lat) • jacuzzi zewnętrzne

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) • leżaki i parasole (przy basenie i na plaży) • ręczniki (w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• minimarket • jubiler • sklep z pamiątkami • butik • parking (niestrzeżony, w cenie) • lekarz (w określonych godzinach) • pralnia (samoobsługowa) • 3 sale konferencyjne • bankomat 

Karty

Visa, MasterCard, American Express 

Liczba pokojów

347

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• hotel nie akceptuje zwierząt 

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• osobny basen dla dzieci ze zjeżdżalniami • plac zabaw • bufet dla dzieci • łóżeczka dziecięce (po wcześniejszej rezerwacji, w cenie) • baby monitor (na zapytanie, konieczna rezerwacja, w cenie) • ogrzewacz do butelek (na zapytanie, konieczna rezerwacja, w cenie) • kojec dla dziecka (na zapytanie, konieczna rezerwacja, w cenie) • opieka nad dzieckiem (na zapytanie, płatna) • miniklub dla dzieci w wieku 4-13 lat • minidyskoteka • wózek • wysokie krzesełko • klub dla nastolatków (14-17 lat) 

Sport i wellness

W cenie • wypożyczenie rakiet • minipiłka nożna • siatkówka • centrum fitness (8.00-20.00, od 18 lat) • łucznictwo • aerobik • aqua aerobik • aqua fitness • pilates • joga • zumba • Bodywork • Body Balance 

Płatne • 15 kortów tenisowych • lekcje golfa i tenisa • oświetlenie kortu tenisowego • spa (9.30-19.00) • 2 sauny • masaże w centrum piękności • możliwość wypożyczenia rowerów • wycieczki z przewodnikiem • szkoła nurkowania PADI • golf

Rozrywka

• zróżnicowany program sportowy i animacyjny (w ciągu dnia i wieczorami, kilka razy w tygodniu) • dyskoteka • amfiteatr • pokazy • wieczory taneczne • zajęcia taneczne

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 29 m2 • widok na ogród lub ulicę • po całkowitym remoncie w 2017 r. • 2 pokoje połączone drzwiami przesuwnymi • klimatyzacja • LCD TV sat. • prysznic • WC • balkon • kuchenka mikrofalowa • w budynku bocznym • telefon • suszarka do włosów • lodówka • sejf • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty

Pokój rodzinny FZX2

• 2-4 os. • ok. 50 m2 • widok na ogród • 2 pokoje połączone drzwiami przesuwnymi • klimatyzacja • LCD TV sat. • wanna lub prysznic • oddzielne WC • balkon lub taras • czajnik • w budynku bocznym • telefon • suszarka do włosów • lodówka • sejf • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty

Pokój rodzinny FZX3

• 2-5 os. • ok. 35 m2 • widok na ogród • 2 pomieszczenia (optycznie wydzielone) • klimatyzacja (centralnie sterowana) • czajnik • TV sat. • WC • balkon lub taras • w budynku bocznym • telefon • suszarka do włosów • lodówka • sejf • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty

Suita junior z widokiem na morze JSM1

• 2-3 os. • ok. 25 m2 • widok na morze • szlafroki • kapcie • taras z prywatnym basenem • w budynku bocznym • ostatnia całkowita renowacja w 2017 r. • klimatyzacja • sejf • telefon • lodówka • kuchenka mikrofalowa • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • czajnik • TV sat. • prysznic • WC • lustro kosmetyczne • suszarka do włosów

Suita junior z widokiem na morze JSM2

• 2 os. • ok. 23 m2 • widok na morze • balkon • w budynku bocznym • ostatnia całkowita renowacja w 2017 r. • klimatyzacja • sejf • telefon • lodówka • kuchenka mikrofalowa • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • czajnik • TV sat. • prysznic • WC • lustro kosmetyczne • suszarka do włosów

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 2-3 os. • ok. 23 m2 • widok na morze • LCD TV sat. • wanna lub prysznic • klimatyzacja • telefon • suszarka do włosów • lodówka • sejf • WC • balkon lub taras • czajnik • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2

• 2 os. • ok. 23 m2 • widok na morze • wanna • TV sat. • klimatyzacja • telefon • suszarka do włosów • lodówka • sejf • WC • balkon lub taras • czajnik • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty

Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1

• 2-4 os. • ok. 29 m2 • widok na morze • 2 pomieszczenia oddzielone przesuwnymi drzwiami • balkon • w budynku bocznym • ostatnia całkowita renowacja w 2017 r. • prysznic • suszarka do włosów • klimatyzacja • WC • sejf • telefon • lodówka • kuchenka mikrofalowa • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • czajnik • TV sat.

Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM2

• 2-5 os. • ok. 35 m2 • widok na morze • 2 pomieszczenia (optycznie wydzielone) • taras • w budynku bocznym • ostatnia całkowita renowacja w 2017 r. • prysznic • suszarka do włosów • klimatyzacja • WC • sejf • telefon • lodówka • kuchenka mikrofalowa • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • czajnik • TV sat.

Suita z widokiem na morze SUM1

• 2-4 os. • ok. 45 m2 • widok na morze • w budynku bocznym • 2 pokoje bez drzwi łączących • klimatyzacja • LCD TV sat. • telefon • suszarka do włosów • lodówka • sejf • wanna lub prysznic • WC • balkon lub taras • czajnik • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty

Pokój rodzinny superior FZX4

• 2-4 os. • ok. 40 m2 • widok na ogród • w budynku bocznym • po całkowitym remoncie w 2016 r. • balkon lub taras • 2 oddzielne pokoje połączone drzwiami (przesuwnymi) • klimatyzacja • sejf • telefon • LCD TV sat. • lodówka • zestaw do parzenia kawy/herbaty • moskitiera • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • WC

Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZX1

• 1-3 os. • ok. 23 m2 • widok na ogród • klimatyzacja • LCD TV sat. • telefon • suszarka do włosów • lodówka • sejf • wanna lub prysznic • WC • balkon lub taras • czajnik • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty

Pokój 2-osobowy DZX2

• 2 os. • ok. 23 m2 • widok na ogród • klimatyzacja • LCD TV sat. • telefon • suszarka do włosów • lodówka • sejf • wanna • WC • balkon lub taras • czajnik • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (7.30-10.30) • obiad (12.30-14.30) • kolacja (18.30-21.30) • wszystkie posiłki w postaci bufetów (opcjonalnie w restauracji na plaży, w zależności od pogody, wymagana rezerwacja) • śniadanie dla śpiochów (10.30-11.00) • przekąski • ciasta • lody • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 

Dodatkowe informacje • Tawerna Zorbas (13.00-15.00 oraz 19.00-21.30; konieczna wcześniejsza rezerwacja) • wymagany odpowiedni strój do kolacji (długie spodnie dla panów) • dostępne dania dietetyczne, bezglutenowe, bez laktozy, wegetariańskie, wegańskie (na zapytanie) • show cooking


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.


Mapa Hotelu Lyttos Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Lyttos Beach:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Lyttos Beach
https://youtu.be/rZkowzFrp4I

Opinie o Hotelu Lyttos Beach

Hotel Lyttos bardzo pozytywnie nas zaskoczył, czysty, bardzo ładnie zaaranżowany. Byliśmy z dziećmi miały idealne pole do popisu, zjezdzalnie 3 duże i mniejsze zaraz obok z basenem. Nasz pokój składała się z 2 pomieszczeń i mielismy nawet mikrofalówkę :) Plaza przy hotelu wąska, ale piaszczysta. Bardzo ładny zielony teren, ładne widoki z restauracji szczególnie podczas kolacji jak jest wszystko oświetlone. Polecam ogolnie Kretę, bo jest na niej sporo miejsc do zobaczenia.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Lyttos Beach - możliwości zakwaterowania:

garden view triple gv
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
Pokoj dwuosobowy Standard lazienka WC klimatyzacja balkon od strony ogrodu
Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze od strony morza
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) prysznic WC klimatyzacja drzwi przesuwne balkon lub taras od strony ogrodu
Pokoj rodzinny Superior 1 pomieszczenie lazienka WC klimatyzacja drzwi przesuwne balkon lub taras widok na ogrod
Pokoj wariant ekonomiczny Standard prysznic WC klimatyzacja od strony ladu
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) prysznic WC klimatyzacja drzwi przesuwne balkon lub taras od strony ogrodu
Pokoj rodzinny Superior 1 pomieszczenie lazienka WC klimatyzacja drzwi przesuwne balkon lub taras widok na ogrod
FAMILY SUPERIOR GARDEN VIEW SLIDING DOOR GROUND FLOOR
FAMILY GARDEN VIEW SLIDING DOOR
DOUBLE GARDEN VIEW 2 PAX
SUITE SEA FRONT OPEN PLAN SHARING POOL
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
FAMILY 2 BEDROOM OPEN PLAN GARDEN VIEW GROUND FLOOR
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
SINGLE ROOM GARDEN VIEW
Junior suita z widokiem na morze
Junior suita z widokiem na morze
FAMILY SUPERIOR GARDEN VIEW SLIDING DOOR 1ST 2ND FLOOR
FAMILY 3 BEDROOM SUITE GARDEN VIEW
DOUBLE GARDEN VIEW
FAMILY SEA VIEW SLIDING DOOR
SUITE SEA VIEW OPEN PLAN SHARING POOL

Lyttos Beach - Możliwości wyżywienia:


Lyttos Beach - miasta wylotu:


Lyttos Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Lyttos Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00