cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
1 / 118
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
02.11 - 07.11
już od 1627 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
03.11 - 08.11
już od 1627 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Lyttos Beach
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Lyttos Beach
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Lyttos Beach:
4.6 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 02 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Hotel Lyttos Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 5 km od centrum miasta
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja 24 h z sejfem
  • lobby
  • winda
  • sala TV 
  • bar w lobby (18.00-24.00, czynny w zależności od pogody, marzec, kwiecień, październik, listopad)
  • restauracja główna
  • tawerna na plaży
  • ogród
  • basen o wymiarach olimpijskich (woda słodka)
  • bar przy basenie (10.00-24.00, w zależności od sezonu)
  • basen relaksacyjny (zewnętrzny, w strefie wellness, woda słodka)
  • osobny basen ze zjeżdżalnią (woda słodka, dla dorosłych i dzieci od 8 lat) 
  • jacuzzi zewnętrzne

Wyposażenie

  • Wi-Fi, w całym hotelu, w cenie
  •  recepcja
  • kantor
  • sejf: za opłatą, w ofercie firm zewnętrznych
  • winda
  • sala TV
  • bankomat
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • jubiler
  • lekarz
  • amfiteatr
  • pralnia: za opłatą, w ofercie firm zewnętrznych
  • parking (w zależności od dostępności), niestrzeżony: w cenie
  • sale konferencyjne: 4

Dodatkowe udogodnienia

  • minimarket
  • jubiler
  • sklep z pamiątkami
  • butik
  • parking (niestrzeżony, w cenie)
  • lekarz (w określonych godzinach)
  • pralnia (samoobsługowa) 
  • 3 sale konferencyjne 
  • bankomat 

karty

Visa, MasterCard, American Express 

Liczba pokojów

647 pokoi

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą, zjeżdżalnia, wydzielona część basenu dla dzieci, leżaki, parasole
  • plac zabaw 
  • bufet dla dzieci
  • opieka nad dziećmi: za opłatą, płatność gotówką
  • miniklub: 4-13 lat
  • minidyskoteka
  • wysokie krzesełko 
  • klub dla nastolatków: 14-17 lat, codziennie
  • animacje dla nastolatków: od 14 do 18 lat, codziennie
  • animacje dla dzieci: codziennie
  • pokój gier i zabaw: 4-13 lat

Sport i wellness

W cenie
  •  sala fitness/siłownia: codziennie 08:00 - 20:00
  • aerobik
  • aqua aerobik
  • aqua fitness
  • pilates
  • ćwiczenia wzmacniające kręgosłup
  • step aerobi
  • stretching
  • joga
  • minipiłka nożna
  • siatkówka plażowa
  • tenis stołowy
  • łucznictwo
Płatne
  •  strefa spa
  • masaże: w ofercie firm zewnętrznych
  • salon kosmetyczny
  • tenis: korty tenisowe: 21
  • sauna fińska
  • rowery: rowery górskie, rowery trekkingowe, wycieczki zorganizowane
  • tenis
  • golf
  • paddle tenis

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych kilka razy w tygodniu
  • przedstawienia kilka razy w tygodniu
  • wieczory taneczne kilka razy w tygodniu
  • zajęcia taneczne kilka razy w tygodniu

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 29 m2
  • widok na ogród
  • 2 pokoje wydzielone optycznie drzwiami przesuwnymi
  • suszarka do włosów
  • prysznic
  • balkon
  • kuchenka mikrofalowa
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • w budynku bocznym
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf: w cenie
  • telefon
  • lodówka: w cenie
  • TV sat.
  • WC
  • Wi-Fi: w cenie
Pokój rodzinny FZX2
  • 2-5 os.
  • ok. 50 m2
  • widok na ogród
  • 2 pokoje wydzielone optycznie drzwiami przesuwnymi
  • suszarka do włosów
  • prysznic
  • taras
  • czajnik
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • w budynku bocznym
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf: w cenie
  • telefon
  • lodówka: w cenie
  • TV sat.
  • WC
  • Wi-Fi: w cenie
Pokój rodzinny FZX3
  • 2-5 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na ogród
  • 2 pomieszczenia
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • czajnik
  • suszarka do włosów
  • taras
  • prysznic
  • 2 łazienki
  • w budynku bocznym
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf: w cenie
  • telefon
  • lodówka: w cenie
  • TV sat.
  • WC
  • Wi-Fi: w cenie
Pokój rodzinny FZX4
  • 2-4 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na ogród
  • balkon
  • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie przesuwanymi drzwiami
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • moskitiera
  • wanna
  • w budynku bocznym
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf: w cenie
  • telefon
  • lodówka: w cenie
  • TV sat.
  • WC
  • Wi-Fi: w cenie
Suita junior z widokiem na morze JSM2
  • 2 os.
  • ok. 23 m2
  • widok na morze
  • w budynku bocznym
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf: w cenie
  • telefon
  • lodówka: w cenie
  • kuchenka mikrofalowa
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • czajnik
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
  • Wi-Fi: w cenie
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-3 os.
  • ok. 23 m2
  • widok na morze
  • klimatyzacja: w cenie
  • TV sat.
  • telefon
  • suszarka do włosów
  • lodówka: w cenie
  • sejf: w cenie
  • prysznic
  • WC
  • balkon
  • czajnik
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • w budynku głównym lub bocznym
  • Wi-Fi: w cenie
  • pokój wyremontowany w 2018 roku
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
  • 2-4 os.
  • ok. 29 m2
  • widok na morze
  • w budynku bocznym
  • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie przesuwanymi drzwiami
  • balkon
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • klimatyzacja: w cenie
  • WC
  • sejf: w cenie
  • telefon
  • lodówka: w cenie
  • kuchenka mikrofalowa
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • czajnik
  • TV sat.
  • Wi-Fi: w cenie
Suita z widokiem na morze SUM1
  • 2-5 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na morze/widok na basen
  • w budynku bocznym
  • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie lub oddzielone zasłoną
  • klimatyzacja: w cenie
  • LCD TV sat.
  • telefon
  • suszarka do włosów
  • lodówka: w cenie
  • sejf: wliczony w all inclusive
  • prysznic
  • WC
  • taras: bezpośredni dostęp do basenu
  • czajnik
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • 2 łazienki
Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 23 m2
  • widok na ogród
  • klimatyzacja: w cenie
  • TV sat.
  • telefon
  • suszarka do włosów
  • lodówka: w cenie
  • sejf: w cenie
  • prysznic
  • WC
  • balkon
  • czajnik
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • w budynku głównym lub bocznym
  • Wi-Fi: w cenie
  • pokój wyremontowany w 2018 roku
Pokój 2-osobowy DZX4
  • 2-3 os.
  • ok. 23 m2
  • widok na ogród/widok na ląd
  • nowy budynek
  • klimatyzacja: w cenie, wliczone w all inclusive
  • sejf: w cenie, wliczone w all inclusive
  • lodówka: w cenie
  • kuchenka mikrofalowa
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • Wi-Fi: w cenie, wliczone w all inclusive
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki: w cenie, wliczone w all inclusive
  • kapcie: w cenie, wliczone w all inclusive
  • taras: z miejscami do siedzenia, z prywatnym basenem
  • pokój wyremontowany w 2018 roku

Wyżywienie

All inclusive
  •  śniadanie: 07:30 - 10:30, w formie bufetu
  • późne śniadanie: 10:30 - 11:00
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 18:30 - 21:30, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski: codziennie 11:00 - 17:00
  • ciasto: codziennie 11:00 - 17:00
  • lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracje: 5
  • główna restauracja „Diktamo" : rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna, ryby/owoce morza, dania z grilla, menu dla niemowląt, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, bufet dla dzieci, dania bez laktozy, dania lekkostrawne, dania sezonowe, odpowiedni dobór składników żywnościowych, dania wegetariańskie, dania wegańskie, pełnowartościowe posiłki, bufet, show cooking, codziennie 07:30 - 11:00, codziennie 12:30 - 14:30, codziennie 18:30 - 21:30, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Taverna Kalypso": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, włoska, śródziemnomorska, regionalna, dania z grilla, dania sezonowe: wliczone w all inclusive, odpowiedni dobór składników żywnościowych: wliczone w all inclusive, dania wegetariańskie: wliczone w all inclusive, dania wegańskie: wliczone w all inclusive, pełnowartościowe posiłki: wliczone w all inclusive, bufet, show cooking, w cenie, wliczone w all inclusive, kwiecień - październik; w zależności od sezonu, 13:00 - 15:30, 19:00 - 21:30, 07:30 - 10:00, z klimatyzacją, z tarasem, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  •  restauracja „Thalassa/Snack Bar": rodzaje kuchni: chińska, ryby/owoce morza, dania z grilla, bufet, na zapytanie, w cenie, wliczone w all inclusive, maj - wrzesień; w zależności od sezonu, codziennie 12:30 - 17:00 i 19:00 - 22:00, z tarasem, na plaży, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „Fast Food": wliczone w all inclusive, maj - wrzesień; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 11:00 - 18:00
  • restauracja specjalistyczna „Asian Restaurant": rodzaje kuchni: azjatycka, bufet, rezerwacja wymagana, w cenie, wliczone w all inclusive, maj - październik; w zależności od sezonu, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 4
  •  bar w lobby „Asteri": marzec - listopad; w zależności od sezonu, codziennie 18:00 - 00:00, w cenie, wliczone w all inclusive
  • bar przy krytym basenie „Pool Par Blue": marzec - wrzesień i listopad; w zależności od sezonu, codziennie 10:00 - 00:00, w cenie, wliczone w all inclusive
  • bar na plaży „Sun & Sea": maj - wrzesień; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 10:00 - 18:00, w cenie, wliczone w all inclusive
  • bar „Adults Only": od 18 lat, maj - wrzesień; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, 19:00 - 00:00, w cenie, wliczone w all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
    • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Kreta

    Opis oferty:

    Położony w zielonym ogrodzie przy piaszczystej plaży, wyróżnionej certyfikatem Błękitna Flaga, jest wspaniałym miejscem na rodzinne wakacje. Szeroka oferta sportowo-rekreacyjna: kilka basenów, w tym ze zjeżdżalniami, siłownia, a także 28 kortów tenisowych z 3 różnymi nawierzchniami to nie lada gratka dla miłośników aktywnego wypoczynku! Dzieciaki spędzą beztroskie chwile w miniklubie oraz podczas zajęć, prowadzonych przez niezwykle sympatycznych i oddanych animatorów. Na uwagę zasługuje tutaj szeroki wybór restauracji, serwujących pyszne i różnorodne dania kuchni greckiej i międzynarodowej. Szczególnie ceniona jest również obsługa hotelowa, dla której najważniejszą rzeczą jest zadowolenie i radość Gości.

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej, ok. 500 m od centrum ANALIPSI i drogi lokalnej, najbliższe sklepy i bary ok. 5 km od hotelu; ok. 20 km od lotniska w Heraklionie, ok. 165 km od lotniska w Chanii; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Anissaras, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, nowoczesny, zbudowany w 1982 r., odnowiony w 2017 i 2018 r., 479 pokoi, kilka budynków, 2 piętra, przestronne lobby, całodobowa recepcja, 4 restauracje, dania w formie bufetu: restauracja główna Diktamo - kuchnia grecka i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, dieta bezglutenowa, Taverna Kalypso - kuchnia grecka i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, Thalassa Snack Bar - dania z grilla, dostępne foteliki dla dzieci, Asian - kuchnia azjatycka, dostępne foteliki dla dzieci, 4 bary, w tym na plaży i przy basenie; kantor, minimarket, jubiler, sala konferencyjna dla 350 osób, taras z widokiem na baseny i morze, bezpłatny internet bezprzewodowy, punkt internetowy; za opłatą: opiekunka do dziecka (na zamówienie), pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 23 m², nowoczesny, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, sejf; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne); balkon, taras lub ogródek (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

    rodzinny superior:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dzieci), ok. 40 m², klimatyzowany, łazienka (wanna, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, sejf; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne); balkon, taras lub ogródek (stolik i krzesełka); pokój rodzinny superior za dopłatą; widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen olimpijski, słodka woda, ok. 1250 m², gł. 1,4-1,65 m, 2 baseny, słodka woda, gł. 1,35-1,4, basen ze zjeżdżalniami, brodzik z wodnym placem zabaw, słodka woda, gł. 0,4 m, leniwa rzeka, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; siatkówka, minipiłka nożna, siłownia; miniklub (4-12 lat), animacje dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, amfiteatr; centrum spa: bezpłatnie sauna, za opłatą: kryty basen, zabiegi na twarz i ciało; za opłatą: 28 kortów tenisowych (ok. 15 EUR/godz.) z wypożyczalnią sprzętu i oświetleniem (ok. 7 EUR/godz.).

    UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

    • osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do: recepcji, restauracji, baru i basenu• podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu, hol, basen.

    Pokój:

    • 3 pokoje na parterze (na zapytanie).

    ALL INCLUSIVE

    śniadanie (7.30-10.00), późne śniadanie (10.30-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski - sałatki, pizza, gofry, lody (11.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00) w wyznaczonym barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0030/2897502500, www.lyttosbeach.gr

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
    • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Kreta

    OPIS

    Słońce, plaża, morska bryza, baseny, aquapark, to wszystko czego potrzeba za dnia. A wieczorami kameralne miejsca i elegancja wnętrz do upajania się sobą nawzajem przy lampce greckiego wina. Rozpościerające się wokół piękne widoki kuszą, by nie przegapić tu ani zachodu ani wschodu słońca.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    1982 r. Odnowiony w 2019 r. Na terenie hotelu: restauracje, bary, sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (5), 5 basenów odkrytych, leniwa rzeka, 8 zjeżdżalni wodnych dla dorosłych (działają w godzinach 10:00-18:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 8 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 2, liczba wind: 2), 7 aneksów (liczba pięter: 2, liczba wind: 0) Typy pokoi: pokoje double garden/sea view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC, suszarka do włosów), balkon , suity junior sea front first floor: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC, suszarka do włosów), balkon , suity junior sea front sharing pool: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC, suszarka do włosów), taras , suity junior sea front private pool: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC, suszarka do włosów), taras , suity sea front open plan sharing pool: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC, suszarka do włosów), taras , suite sea view open plan sharing pool: 2 sypialnie, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC, suszarka do włosów), taras , pokoje rodzinne garden/sea view sliding door: 1 sypialnia, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC, suszarka do włosów), balkon , pokoje rodzinne garden view ground floor: 2 sypialnie, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC, suszarka do włosów), taras , suity rodzinne garden view: 3 sypialnie, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC, suszarka do włosów), taras , pokoje rodzinne superior garden view sliding door 1st, 2nd floor: dwupoziomowe, 1 sypialnia, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC, suszarka do włosów), balkon , pokoje rodzinne superior garden view with sliding door ground floor: dwupoziomowe, 2 sypialnie, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC, suszarka do włosów), taras

    Wyżywienie

    restauracja główna "Diktamo", restauracje tematyczne (2), tawerna, bary All Inclusive (10:00-00:00) śniadanie (07:30-10:30), późne śniadanie (10:30-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:30) serwowane w restauracji "Diktamo", śniadanie (07:30-10:30), obiad (13:00-15:30), kolacja tematyczna (19:00-21:30) serwowane w tawernie, przekąski (11:00-18:00), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracjach tematycznych (fast food - bez rezerwacji, azjatycka - wymagana rezerwacja), przekąski (12:30-17:00), kolacja (19:00-22:00) serwowane w barze "Thalassa", lody, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

    z myślą o dzieciach

    brodzik, zjeżdżalnie wodne dla dzieci (2), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-13 lat, klub dla nastolatków w wieku 14-17 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, minidisco, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna)

    w cenie

    wieczory tematyczne w szczycie sezonu, tenis stołowy, rzutki, koszykówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, siłownia, animacje

    płatne

    korty do tenisa ziemnego (23), rakiety i piłki do tenisa ziemnego, lekcje tenisa, aerobik, bilard, centrum SPA, masaż, sauna DODATKOWE INFORMACJE OPIS NA LATO 2020. ABY SPRAWDZIĆ OFERTĘ NA LATO 2019 PROSZĘ ZMIENIĆ DATĘ WYJAZDU W WYSZUKIWARCE NA TEJ STRONIE. PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    04.10.2019 12:51

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy

    Sale konferencyjne

    Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Grecos Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
    • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta wschodnia

    Kraj

    Grecja

    Warto podkreślić

    - Bezpośrednio przy piaszczystej plaży - AQUAPARK - Wysoki standard usług - 15 kortów tenisowych - 3 małe pola golfowe

    Okiem Grecosa

    Hotel wysokiej klasy, rewelacyjnie położony przy piaszczystej plaży w rozległym ogrodzie z bujną roślinnością. Bardzo dużo atrakcji, w tym basen olimpijski i zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych.

    Położenie


    • bezpośrednio przy morzu
    • Hersonissos ok. 7 km
    • przystanek autobusowy ok. 500 m
    • lotnisko w Heraklionie ok. 20 km

    Plaża


    • przy hotelu
    • długa, szeroka, piaszczysta
    • łagodne wejście do morza
    • leżaki i parasole (bezpłatnie)
    • nagradzana Błękitną Flagą

    Hotel

    • kompleks 2-piętrowych budynków• recepcja (24 h) z lobby• 3 restauracje: główna, tawerna oraz azjatycki snack bar• bary - w lobby, przy basenie• ręczniki plażowe (bezpłatnie)• Wi-Fi (bezpłatnie)• Hotel nie jest w pełni przystosowany dla osób z niepełnosprawnością ruchową. Na życzenie dostępny jest opis usprawnień. • 479 pokoi, kategoria lokalna 4*

    Pokoje

    Standard
    • 2-3 os. (ok. 23 m2)
    • dostawka dla 3.osoby (włączając w to dzieci do 2 lat)
    • klimatyzacja centralnie sterowana (bezpłatnie, V-IX)
    • Wi-Fi (bezpłatnie), TV-SAT, telefon
    • lodówka, zestaw do kawy i herbaty
    • sejf (bezpłatnie)
    • łazienka - prysznic, suszarka
    • balkonRodzinny
    • 4 os. (ok. 29 m2),
    • dostawka dla 3. i 4. osoby (4. dostawka wyłącznie dla dziecka 0-13 lat)
    • pokój złożony z dwóch pomieszczeń rozdzielonych przesuwnymi drzwiami
    • widok na morze za dopłatą
    • Wyposażony jak pokój standardRodzinny superior
    • 4 os. (ok. 40m2)
    • dostawka dla 3. i 4. osoby (4. dostawka wyłącznie dla dziecka 0-13 lat)
    • pokój złożony z dwóch pomieszczeń rozdzielonych przesuwnymi drzwiami
    • Wyposażony jak pokój standardRodzinny 5 os.
    • 5 os. (ok. 35m2)
    • dostawka dla 3., 4. i 5. osoby (4. i 5. wyłącznie dla dziecka 0-13 lat)
    • prywatny basen za dopłatą
    • wyposażony jak pokój standard

    Wyżywienie

    All Inclusive Premium• obowiązuje strój formalny do kolacji • śniadanie, lunch, kolacja – bufet• codziennie wieczory tematyczne• kolacja w tawernie (wymagana wcześniejsza rezerwacja)• ciepłe i zimne przekąski, lody w barze przy basenie (11.00–17.00)• lokalne oraz wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00–00.00)

    Pełen relaks

    Bezpłatnie
    • 9 basenów (w tym dwa o rozmiarach olimpijskich)
    • leżaki i parasole przy basenie
    • aquapark – 4 zjeżdżalnie
    • tenis stołowy
    • 15 kortów tenisowych
    • minifutbol, koszykówka, siatkówka plażowa
    • sauna, siłownia, aerobik
    • 3 małe pola golfoweOdpłatnie
    • strefa SPA
    • lekcje tenisa, golfa
    • bilard

    Dla dzieci

    • łóżeczka dla niemowląt (na życzenie)• basen dla dzieci• program animacyjny• plac zabaw, miniklub (4-12 lat)• krzesełka w restauracji• Dzieci pobyt gratis - 1. dziecko do 13 lat

    Cena obejmuje

    przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).

    Cena nie obejmuje

    od dnia 1.01.2018 r. zgodnie z prawem greckim wszedł w życie podatek od noclegów, naliczany za pokój za każdą dobę pobytu. Jego wysokość jest uzależniona od kategorii obiektu: 1* i 2* - ok. 0,50 EUR za pokój/noc, 3* - ok. 1,50 EUR za pokój/noc, 4* - ok. 3 EUR za pokój/noc, 5* - ok. 4 EUR za pokój/noc

    Informacje dodatkowe

    Uwaga!  W przypadku powrotów w nocy (czwartek nad ranem lub poniedziałek nad ranem) wykwaterowanie z hotelu odbywa się w godzinach wyznaczonych przez hotel w dniu zakończenia doby hotelowej, informacja o terminie pobytu w hotelu znajduje się na umowie, w części USŁUGI W CENIE , PKT.1 TERMIN .


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

    Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

    Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
    • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Malowniczo usytuowany hotel w ładnym i dużym śródziemnomorskim ogrodzie przy plaży. Wiele bezpłatnych atrakcji: baseny, zjeżdżalnie, 15 kortów tenisowych. Idealna oferta dla rodzin z dziećmi.

    Położenie

    Przy hotelowej pięknej plaży odznaczonej Niebieską Flagą (serwis plażowy bezpłatny, ręczniki za depozytem),  ok. 4 km od Hersonissos, ok. 20 km od Heraklionu, 25 km od lotniska. 500 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

    Wyposażenie

    Lobby z całodobową recepcją i darmowym Wi-Fi,  restauracja główna (bufety, kolacje tematyczne), bar przy basenie, bar główny, tawerna grecka z widokiem na morze, bar wellness, minimarket, sklepik z pamiątkami, butik jubilerski, pralnia samoobsługowa, wypożyczalnia samochodów, usługi florysty.  

    Pokoje

    Eleganckie, jasne, standardowo urządzone, mają klimatyzację, łazienkę (wanna/prysznic, suszarka do włosów), LED TV sat, telefon, lodówkę, czajnik, sejf, Wi-Fi (bezpłatnie), balkon lub taras z widokiem na ogród. Powierzchnia - ok. 23 m kw. Pokoje z widokiem na morze są wyposażone w nowe (od sezonu 2016 r.) łóżka i materace oraz 42 LED TV sat. Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w eleganckich bungalowach przy plaży i w pokojach rodzinnych.

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje  w formie bufetów, późne śniadania kontynentalne, przekąski w dzień, podwieczorek, lody dla dzieci, napoje, kawa, herbata, alkohole lokalne i limitowane alkohole międzynarodowe serwowane od godz. 10.00 do północy, kolacja w tawernie (konieczna rezerwacja). Na kolacje wymagany odpowiedni strój.

    Sport i rozrywka

    Basen olimpijski, basen relaksacyjny, aerobik, korty tenisowe (możliwość odpłatnych lekcji z instruktorem), tenis stołowy, koszykówka, siatkówka,  małe boisko piłkarskie, centrum fitness, dołek golfowy dla początkujących (także odpłatne lekcje golfa), wypożyczalnia rowerów, wycieczki rowerowe, animacje, program rozrywkowy,  ośrodek spa (sauna, siłownia, masaże, zabiegi kosmetyczne bazowane na lokalnych produktach), sporty wodne na plaży oferowane przez lokalną agencję.

    Dla dzieci

    Brodzik, zjeżdżalnie wodne dla małych i większych dzieci, plac zabaw, menu dziecięce, łóżeczka niemowlęce, odpłatna opiekunka.

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
    • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA GRECKA

    ****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    *    Hotel położony na północnym wybrzeżu Krety, w miejscowości Anissaras, około 20 km od lotniska w Heraklionie a od centrum Hersonissos tylko około 4 km.

    Plaża

    *    Piaszczysta bezpośrednio przy hotelu. Bezpłatny dostęp do leżaków i parasoli. Możliwość darmowego wypożyczenia ręczników plażowych.

    Zakwaterowanie

    *    347 pokoi z widokiem na morze lub ogród; *    Typy pokoi: standardowe (23m2), standard large (29m2), bungalow (23m2), rodzinne open plan (ok. 29m2, jedno pomieszczenie); *    Wyposażenie: klimatyzacja (bezpłatna), lodówka, zestaw do kawy i herbaty, sejf (bezpłatny), telewizja satelitarna, telefon, łazienka z WC/wanna lub prysznic, suszarka do włosów.

    Restauracje i bary

    *    Restauracja główna, tawerna Zorbas; *    Wellness bar, bar przy basenie.

    Wyżywienie

    *    All inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje oraz lody w określonych godzinach; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w hotelowych barach w godzinach 10:00 - 24:00. Dodatkowo płatne: alkohole premium, importowane piwa, butelkowane wina, szampan.

    Sport i rozrywka

    *    3 baseny (jeden ze zjeżdżalniami dla dorosłych, olimpijski oraz relaksacyjne); leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie; *    Bezpłatnie: mini piłka nożna, siatkówka, koszykówka, tenis stołowy, siłownia, aerobik, korty tenisowe; *    Odpłatnie: lekcje tenisa, lekcje golfa (pole golfowe około 5 km od hotelu), bilard, masaże i zabiegi w centrum spa.

    Dla dzieci

    *    Basen ze zjeżdżalnią, mini klub, plac zabaw.

    Pozostałe udogodnienia

    *    Recepcja czynna całą dobę, bezpłatne łącze Wi-Fi na terenie całego hotelu, pralnia, kwiaciarnia, sklep z biżuterią oraz mini market.

    Naszym zdaniem

    *    Hotel położony pośrodku palmowego ogrodu. Ze względu na bliskość plaży, baseny i zjeżdżalnie jest to idealne miejsce na rodzinne wakacje.

    Strona internetowa

    *    www.lyttosbeach.gr 


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
    • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Grecja - Kreta

    Opis hotelu

    Przepięknie położony, tuż przy prywatnej, piaszczystej plaży, z łatwym dostępem do rozrywkowego centrum Hersonissos. Atutem tego miejsca jest kompleks imponujących basenów ze zjeżdżalniami, idealnie wkomponowanych w fantastyczny ogród palmowy o pow. 150.000 m2 oraz bogata oferta atrakcji sportowo-rekreacyjnych. Estetycznie urządzone, komfortowe pokoje, wyśmienita kuchnia oraz liczne animacje dla dorosłych i dla dzieci to kolejne mocne strony hotelu, który z roku na rok ma coraz więcej stałych Gości. Po dniu pełnym wrażeń hotelowe centrum SPA zaprasza na relaksacyjne masaże oraz szeroki wybór zabiegów pielęgnacyjnych. Doskonały wybór na letni wypoczynek dla całej rodziny!





    Lokalizacja:

    w Anissaras, przy plaży, ok. 20 km od lotniska, ok. 4 km od centrum Hersonissos.



    Plaża:

    prywatna, piaszczysta, przy hotelu, bar service, leżaki, parasole, materace, ręczniki (depozyt)



    Sport i fitness:

    siłownia, centrum fitness (od 18 lat), SPA (płatne), siatkówka, piłka nożna, 15 kortów tenisowych, tenis stołowy, koszykówka, lekcje tenisa ziemnego (płatne), lekcje golfa (płatne)



    Sport na plaży:

    sporty wodne (płatne).



    Rozrywka:

    animacje dzienne i wieczorne, dyskoteka.



    Dla dzieci:

    łóżeczko dziecięce, plac zabaw, menu.



    Wyżywienie:

    pakiet All Inclusive.



    All inclusive zawiera:



    śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu, także w restauracji na plaży (wymagana wcześniejsza rezerwacja); późne śniadanie dla do godz. 11.00; przekąski 11.00 - 17.00; lody dla dzieci 10.00 - 17.00; lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe w godz. 10.00 - 01.00. Tawerna Zorbas czynna w godzinach: 12.30 - 15.00 oraz 19.30 - 21.00 (konieczna wcześniejsza rezerwacja). Istnieje możliwość zamówienia specjalnego menu dla alergików (na życzenie, w hotelu).





    Cena zawiera:

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Obsługa:

    Opieka polskiego przedstawiciela.

    347 pokoi, recepcja 24h, restauracja, tawerna Zorbas lobby, ogród, taras słoneczny, bar przy basenie, bar na plaży, koktail bar, welness bar, mini market, sklep z pamiątkami, jubiler, kącik internetowy (darmowy), darmowe WiFi, wypożyczalnia rowerów i skuterów.

    Kategoria oficjalna

    ****

    Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:4+ Udogodnienia:4+

    Opis pokoi

    klimatyzacja, sejf (płatny), lodówka, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, łazienka z wanną lub prysznicem, telefon, taras/balkon, muzyka.

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób (pow. 23 m2) z widokiem na ogród (widok na morze za dopłatą).

    RODZINNE: pokoje dla max. 4 osób lub 2 dorosłych i 3 dzieci (pow. 45-60 m2) z 2 sypialniami i widokiem na ogród (widok na morze za dopłatą).

    Strona www

    http://www.lyttosbeach.gr/

    All inclusive

    TAK

    2 Dzieci

    TAK

    Standard

    ****


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
    • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta - Heraklion

    Wyżywienie

    All Inclusive

    Opis

    Duży, zielony teren hotelu, z wyjściem na piaszczystą, prywatną plażę. Szeroki wybór wygodnych pokoi, restauracja, tawerna, bary, baseny, zjeżdżalnie wodne, internet, usługi konferencyjne, mini-klub, animacja, sport, wysoka jakość obsługi. Odnowiony w 2010 r. Składa się z centralnego budynku, bungalowów i 4 budynków Annex.

    Położenie

    500 m od miejscowości Analipsi, 5 km od miasta Chersonissos, 20 km od międzynarodowego lotniska im. Nikosa Kazandzakisa w mieście Heraklion. 

    Pokoje

    368 pokoi: Doubles GV/SV (23 m2), Doubles Bungalows SV (23 m2), Family Open Plan (29 m2), Family Sliding Door (29 m2), Family 2-Bedrooms (45-60 m2), Suites 2-Bedrooms SV (45-60 m2).
    W pokojach: centralna klimatyzacja, telewizor z płaskim ekranem LED, bezpośredni telefon, bezpłatny internet Wi-Fi, mini-lodówka, zestaw do kawy i herbaty, czajnik elektryczny, sejf elektroniczny (bezpłatnie), łazienka (wanna/prysznic), suszarka, balkon/taras.

    Double GV/SV: 2 pojedyncze łóżka (na życzenie podwójne).
    Doubles Bungalows SV: 2 pojedyncze łóżka (na życzenie podwójne).
    Family Open Plan: 1 podwójne łóżko i 2 kanapy.
    Family Sliding Door: pokoje podzielone przesuwanymi drzwiami. 1 podwójne łóżko 2 pojedyncze.
    Family 2-Bedrooms: niewielki hol, 2 oddzielne sypialnie (jedna z podwójnym łóżkiem, druga z 2 pojedynczymi).
    Suite 2-Bedrooms SV niewielki hol, 2 oddzielne sypialnie (jedna z podwójnym łóżkiem, druga z 2 pojedynczymi). Widok na morze.
    Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

    O wyżywieniu

    ALL INCLUSIVE

    Główna restauracja (szwedzki stół, kulinarne show)
    Śniadanie: 07:30-11:00  
    Późne śniadanie: 10:30-11:00
    Lunch: 12:30-14:30
    Kolacja: 18:30-21:30

    Tawerna
    Lunch: 13:00-15:00 (lekki szwedzki stół)
    Kolacja: 19:00-21:30 (tematyczny szwedzki stół, po wcześniejszej rezerwacji).

    Bar przy basenie: 10:00-00:00
    Napoje chłodzące, soki, lokalne piwo beczkowe, domowe wino, napoje alkoholowe, koktajle, napoje bezalkoholowe, herbata, kawa. 

    Przekąski: 11:00-17:00, lody, zimne i gorące przekąski, pizza, mini kanapki, naleśniki 

    Odległość od morza

    0 ?


    Mapa Hotelu Lyttos Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Lyttos Beach:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Lyttos Beach
    https://youtu.be/rZkowzFrp4I
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Lyttos Beach

    4.6
    zdecydowanie polecam

    Hotel Lyttos bardzo pozytywnie nas zaskoczył, czysty, bardzo ładnie zaaranżowany. Byliśmy z dziećmi miały idealne pole do popisu, zjezdzalnie 3 duże i mniejsze zaraz obok z basenem. Nasz pokój składała się z 2 pomieszczeń i mielismy nawet mikrofalówkę :) Plaza przy hotelu wąska, ale piaszczysta. Bardzo ładny zielony teren, ładne widoki z restauracji szczególnie podczas kolacji jak jest wszystko oświetlone. Polecam ogolnie Kretę, bo jest na niej sporo miejsc do zobaczenia.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
      4.9
    • Hotel
      5.4
    • Pokoje
      5.4
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      i sport
      5.2
    • Obsługa
      5.3
    HolidayCheck
    Ocena Lyttos Beach:
    5.5 / 6

    Hotel godny polecenia 2017-10-20
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    wyborne jedzenie, doskonala obsluga, moc roznych atrakcji, doskonala inftastuktura, piekne polozenie...
    więcej

    6.0
    Fantastyczne wakacje 2017-10-02
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Wspaniały hotel 2017-09-26
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    jestesmy w hotelu po raz trzeci. Hotel po generalnym remoncie. Przebudowano pokje, lazienki. Powstal...
    więcej

    6.0
    Najlepszy hotel na Krecie 2017-09-15
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    super plaza, dobre jedzenie, bardzo uprzejmy personel, atrakcje dla dzieci, brakuje lunch boxow i le...
    więcej

    5.0
    Super 2017-09-14
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    bardzo polecam wszystkim którzy lubia aktywne spedzanie czasu,swietne animacje,dobre jedzenie, piasz...
    więcej

    6.0
    Bardzo udane wakacje! 2012-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.0

    5.3
    Hotel godny polecenia 2012-08-28
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Mankamentem była klimatyzacja w restauracji o który trzebabyło się upominać u managera aby została w...
    więcej

    5.2
    Wspaniały hotel dla rodzin z dziećmi 2012-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Hotel zasługuje na swoje 4 gwiazdki! 2012-09-09
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Duży odnowiony hotel. Bardzo ładna część basenowa ze zjażdzalniami. Dla dzieci brodzik ze statkiem p...
    więcej

    5.5
    Bardzo dobry hotel, ale... 2012-09-24
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Jakoś dziwnie, nie polecam. 2013-09-02
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    4.7
    Super urlop, polecam Lyttos Beach!!! 2014-06-26
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Świetny hotel, fantastyczna kuchnia! 2014-09-29
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel położony na bardzo dużym terenie z piękną roślinnością. Ma już swoje lata, ale jest nadal w ba...
    więcej

    5.9
    Najlepszy hotel na Krecie dla rodzin z dziecmi 2015-08-27
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Polecam! Gwarancja udanych wakacji 2015-10-19
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Na początku września byłam z rodziną w tym pięknym hotelu. Wspaniałe, smaczne jedzenie z opcją glute...
    więcej

    6.0
    Pod kretańskimi palmami 2017-05-04
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    polecam szczegolnie korzystanie z codziennch kolacji w tawernie,rewelacyjna kuchnia roznych narodow ...
    więcej

    5.0
    Poli kala! 2017-05-26
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    Nie widzie wiekszej potrzeby..bylo super.pöecimy hotel znajomym.jak rowniez wrocimy ponowbnie.Bardz...
    więcej

    6.0
    Klub tenisowy Rybnik 2017-05-28
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    wszystko EXTRA , super nowe korty, odnowione pokoje, nowe baseny, super entertainment, super jedzeni...
    więcej

    6.0
    Jeden z najlepszych hoteli na Krecie, polecamy 2017-06-17
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    Świetna organizaja, najwyższe uznanie dla managera Georgosa B. Hotel zarowno dla rodzin z dziecmi i ...
    więcej

    6.0
    Polecamy 2017-06-27
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    jest ok .pokoje ladne. super zjezdzalnie. jedzenie bardzo dobre, urozmaicone, obsluga spelnia oczeki...
    więcej

    5.0
    Bardzo polecam! 2017-06-28
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    Jesteśmy w tym hotelu drugi raz rok po roku bo warto . Serdecznie polecamy szczególnie dla rodzin z ...
    więcej

    6.0
    Serdecznie polecam dla rodzin 2017-06-28
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    restauracja glowna super, zagospodarowanie terenu wzorowe. personel bardzo pompcny. piekny widok na ...
    więcej

    5.0
    Polecamy 2017-06-28
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    Dobre jedzenie, czysto, ladna plaza, mila obsluga,ciekawe animacje, polecam hotel dla rodzin z dziec...
    więcej

    6.0
    Hotel warty polecenia 2017-07-01
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    hotel bardzo duzy,nad samym morzem, bardzo zadbany z super jedzeniem pokoje super niektore z wlasnym...
    więcej

    5.0
    Super hotel 2017-07-04
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    swietny hotel. dobra zabawa gwarantowana. jedzenie smaczne i urozmaicone. baseny bardzo dobre, woda ...
    więcej

    5.0
    Hotel godny polecenia 2017-07-22
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    super obiekt .polecamy rodzinom z dziećmi, obsluga hotelu bardzo przyjemna. Animacje bardzo interesu...
    więcej

    6.0
    Bardzo udany wypoczynek! 2017-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.7

    W tym roku mieliśmy przyjemność spędzić nasz rodzinny urlop na Krecie w bardzo fajnym hotelu o nazwi...
    więcej

    5.8
    Najlepsze rodzinne wakacje na jakich byliśmy!! 2017-08-09
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Dobre 2017-08-20
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    Uważam, że ten hotel jest jednym z najlepszych, najsympatyczniejsza obsluga, mily personel, dzieci i...
    więcej

    6.0
    Świetny hotel dla rodziny i przyjaciół 2017-08-22
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    Jeden z najlepszych hoteli w jakim kiedykolwiek bylismy. super jedzenie i swietne markowe alkohole. ...
    więcej

    6.0
    Udane wakacje 2017-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    bardzo ladny tern hotelu. jedzenie rewelacyjne i wyjatkowo urozmaicone. kilka basenow, w tym jeden z...
    więcej

    5.0
    Good 2017-08-27
    Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      2.5
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    brak pomocy, srednia pomoc ze strony personelu przy opoznionym locie, slabo zorganizowany czas dla d...
    więcej

    4.0

    Lyttos Beach - możliwości zakwaterowania:

    Room Double SeaView
    Room Family sliding door SeaView
    Room Family 2 Bedrooms GV
    Family SuperiorSL. DOOR GardenView 50
    Suite Junior FSV
    Double Room / Sea View
    Double Room / Garden View
    Single Room / Garden View
    Family SuperiorSL. DOOR GardenView 40
    Double Room / Land View / Garden View
    Pokój standard
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou s výhledem/zahrada
    Dvoulůžkový pokoj s výhledem/zahrada
    Doppelz,Balk/Ter,Gartenbl
    DZ/BkoT/Gb/Whirlpool
    Doppelz,Gartenbl,priv Poo
    Doppelz,Balk/Ter,Mb
    dvoulůžkový pokoj + 1 př.(2+1), výhled na moře
    dvoulůžkový pokoj, výhled na moře
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Einzelz,Balk/Ter,Gartenbl
    Einzelz,Balk/Ter,Gartenbl
    Room Single GardenView /LV
    Fam,Bk,Gb
    Fam.-Zim.,Ts,Gartenbl.
    Fam.-Zim.,Superior
    Familienzi.,Bk,Gartenbli
    Familienapp.,Ts,Gartenbli
    Familienzimmer,Balkon,Gar
    Fam,BkoT,Mb
    Family suite pro 2 osoby s výhledem/moře
    Family suite pro 3 osoby s výhledem/moře
    Family suite pro 4 osoby s výhledem/moře
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    Junior suita z widokiem na morze
    Suite Junior FSV Private-Pool
    Juniorsuite,Balk,Seafront
    Juniorsuite,Ts,Meerblick,
    Juniorsuite,Bk,M,Gem.pool
    Family Suite 3 Bedrooms GardenView
    Suite FSV Sharing Pool
    Family Room / Sliding Door / Mountain View
    Family Room / Sliding Door / Sea View
    Room Double GardenView /LV
    Room Family 2 Bedrooms GV Private-Pool
    Family 2 Sleeping Areas / Land View / Garden
    Family 2 Sleeping Areas / GV / LV Private Po
    Family Superior / Sliding Door / Garden View
    Family Room / Sliding Door / Garden View
    Superior Room / Land View / Private Pool
    Pokój 1-os.
    Family suite pro 2 osoby s výhledem/zahrada
    Family suite pro 3 osoby s výhledem/zahrada
    Family suite pro 4 osoby s výhledem/zahrada
    Suita z widokiem na morze
    Suite SeaView Sharing Pool
    Suite,Balk/Ter,Meerblick
    Suite,Ts,Seafront
    Room Superior LV Private-Pool
    Suite Junior Shared-Pool FSV
    Room Family sliding door GardenView

    Lyttos Beach - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Lyttos Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00