cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
1 / 118
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
05.04 - 12.04
już od 6130 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
31.05 - 03.06
już od 2035 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Lyttos Beach
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Lyttos Beach
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Lyttos Beach:
4.6 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 05 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 31 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Hotel Lyttos Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

KRETA/GRECJA

Do dyspozycji gości

• recepcja 24 h z sejfem • lobby • winda • sala TV • bar w lobby (18.00-24.00, czynny w zależności od pogody, marzec, kwiecień, październik, listopad) • restauracja główna • tawerna na plaży • ogród • basen o wymiarach olimpijskich (woda słodka) • bar przy basenie (10.00-24.00, w zależności od sezonu) • basen relaksacyjny (zewnętrzny, w strefie wellness, woda słodka) • osobny basen ze zjeżdżalnią (woda słodka, dla dorosłych i dzieci od 8 lat) • jacuzzi zewnętrzne

Wyposażenie

• Wi-Fi, w całym hotelu, w cenie • recepcja • kantor • sejf: za opłatą, w ofercie firm zewnętrznych • winda • sala TV • bankomat • ogród • taras • sklep z pamiątkami • minimarket • jubiler • lekarz • amfiteatr • pralnia: za opłatą, w ofercie firm zewnętrznych • parking (w zależności od dostępności), niestrzeżony: w cenie • sale konferencyjne: 4

Dodatkowe udogodnienia

• minimarket • jubiler • sklep z pamiątkami • butik • parking (niestrzeżony, w cenie) • lekarz (w określonych godzinach) • pralnia (samoobsługowa) • 3 sale konferencyjne • bankomat 

Karty

Visa, MasterCard, American Express 

Liczba pokojów

647 pokoi

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą, zjeżdżalnia, wydzielona część basenu dla dzieci, leżaki, parasole • plac zabaw • bufet dla dzieci • opieka nad dziećmi: za opłatą, płatność gotówką • miniklub: 4-13 lat • minidyskoteka • wysokie krzesełko • klub dla nastolatków: 14-17 lat, codziennie • animacje dla nastolatków: od 14 do 18 lat, codziennie • animacje dla dzieci: codziennie • pokój gier i zabaw: 4-13 lat

Sport i wellness

W cenie • sala fitness/siłownia: codziennie 08:00 - 20:00 • aerobik • aqua aerobik • aqua fitness • pilates • ćwiczenia wzmacniające kręgosłup • step aerobi • stretching • joga • minipiłka nożna • siatkówka plażowa • tenis stołowy • łucznictwo

Płatne • strefa spa • masaże: w ofercie firm zewnętrznych • salon kosmetyczny • tenis: korty tenisowe: 21 • sauna fińska • rowery: rowery górskie, rowery trekkingowe, wycieczki zorganizowane • tenis • golf • paddle tenis

Rozrywka

• zajęcia sportowe

• międzynarodowe animacje dla dorosłych kilka razy w tygodniu

• przedstawienia kilka razy w tygodniu

• wieczory taneczne kilka razy w tygodniu

• zajęcia taneczne kilka razy w tygodniu

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 29 m2 • widok na ogród • 2 pokoje wydzielone optycznie drzwiami przesuwnymi • suszarka do włosów • prysznic • balkon • kuchenka mikrofalowa • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • w budynku bocznym • klimatyzacja: w cenie • sejf: w cenie • telefon • lodówka: w cenie • TV sat. • WC • Wi-Fi: w cenie

Pokój rodzinny FZX2

• 2-5 os. • ok. 50 m2 • widok na ogród • 2 pokoje wydzielone optycznie drzwiami przesuwnymi • suszarka do włosów • prysznic • taras • czajnik • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • w budynku bocznym • klimatyzacja: w cenie • sejf: w cenie • telefon • lodówka: w cenie • TV sat. • WC • Wi-Fi: w cenie

Pokój rodzinny FZX3

• 2-5 os. • ok. 35 m2 • widok na ogród • 2 pomieszczenia • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • czajnik • suszarka do włosów • taras • prysznic • 2 łazienki • w budynku bocznym • klimatyzacja: w cenie • sejf: w cenie • telefon • lodówka: w cenie • TV sat. • WC • Wi-Fi: w cenie

Pokój rodzinny FZX4

• 2-4 os. • ok. 40 m2 • widok na ogród • balkon • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie przesuwanymi drzwiami • zestaw do parzenia kawy/herbaty • moskitiera • wanna • w budynku bocznym • klimatyzacja: w cenie • sejf: w cenie • telefon • lodówka: w cenie • TV sat. • WC • Wi-Fi: w cenie

Suita junior z widokiem na morze JSM2

• 2 os. • ok. 23 m2 • widok na morze • w budynku bocznym • klimatyzacja: w cenie • sejf: w cenie • telefon • lodówka: w cenie • kuchenka mikrofalowa • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • czajnik • TV sat. • prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon • Wi-Fi: w cenie • szlafroki: w cenie • kapcie: w cenie

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 2-3 os. • ok. 23 m2 • widok na morze • klimatyzacja: w cenie • TV sat. • telefon • suszarka do włosów • lodówka: w cenie • sejf: w cenie • prysznic • WC • balkon • czajnik • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • w budynku głównym lub bocznym • Wi-Fi: w cenie • pokój wyremontowany w 2018 roku

Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1

• 2-4 os. • ok. 29 m2 • widok na morze • w budynku bocznym • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie przesuwanymi drzwiami • balkon • prysznic • suszarka do włosów • klimatyzacja: w cenie • WC • sejf: w cenie • telefon • lodówka: w cenie • kuchenka mikrofalowa • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • czajnik • TV sat. • Wi-Fi: w cenie

Suita z widokiem na morze SUM1

• 2-5 os. • ok. 35 m2 • widok na morze/widok na basen • w budynku bocznym • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie lub oddzielone zasłoną • klimatyzacja: w cenie • LCD TV sat. • telefon • suszarka do włosów • lodówka: w cenie • sejf: wliczony w all inclusive • prysznic • WC • taras: bezpośredni dostęp do basenu • czajnik • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • szlafroki: w cenie • kapcie: w cenie • 2 łazienki

Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZX1

• 1-3 os. • ok. 23 m2 • widok na ogród • klimatyzacja: w cenie • TV sat. • telefon • suszarka do włosów • lodówka: w cenie • sejf: w cenie • prysznic • WC • balkon • czajnik • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • w budynku głównym lub bocznym • Wi-Fi: w cenie • pokój wyremontowany w 2018 roku

Pokój 2-osobowy DZX4

• 2-3 os. • ok. 23 m2 • widok na ogród/widok na ląd • nowy budynek • klimatyzacja: w cenie, wliczone w all inclusive • sejf: w cenie, wliczone w all inclusive • lodówka: w cenie • kuchenka mikrofalowa • zestaw do parzenia kawy/herbaty • czajnik elektryczny • Wi-Fi: w cenie, wliczone w all inclusive • TV sat. • prysznic • WC • szlafroki: w cenie, wliczone w all inclusive • kapcie: w cenie, wliczone w all inclusive • taras: z miejscami do siedzenia, z prywatnym basenem • pokój wyremontowany w 2018 roku

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: 07:30 - 10:30, w formie bufetu
• późne śniadanie: 10:30 - 11:00
• obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
• kolacja: codziennie 18:30 - 21:30, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
• przekąski: codziennie 11:00 - 17:00
• ciasto: codziennie 11:00 - 17:00
• lody
• wybrane napoje bezalkoholowe
• wybrane lokalne napoje alkoholowe
• wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00
• kawa/herbata po południu
• wymagane noszenie opasek all inclusive

Restauracje i bary • restauracje: 5
• główna restauracja "Diktamo" : rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna, ryby/owoce morza, dania z grilla, menu dla niemowląt, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, bufet dla dzieci, dania bez laktozy, dania lekkostrawne, dania sezonowe, odpowiedni dobór składników żywnościowych, dania wegetariańskie, dania wegańskie, pełnowartościowe posiłki, bufet, show cooking, codziennie 07:30 - 11:00, codziennie 12:30 - 14:30, codziennie 18:30 - 21:30, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• restauracja „Taverna Kalypso": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, włoska, śródziemnomorska, regionalna, dania z grilla, dania sezonowe: wliczone w all inclusive, odpowiedni dobór składników żywnościowych: wliczone w all inclusive, dania wegetariańskie: wliczone w all inclusive, dania wegańskie: wliczone w all inclusive, pełnowartościowe posiłki: wliczone w all inclusive, bufet, show cooking, w cenie, wliczone w all inclusive, kwiecień - październik; w zależności od sezonu, 13:00 - 15:30, 19:00 - 21:30, 07:30 - 10:00, z klimatyzacją, z tarasem, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• restauracja "Thalassa/Snack Bar": rodzaje kuchni: chińska, ryby/owoce morza, dania z grilla, bufet, na zapytanie, w cenie, wliczone w all inclusive, maj - wrzesień; w zależności od sezonu, codziennie 12:30 - 17:00 i 19:00 - 22:00, z tarasem, na plaży, wysokie krzesełka dla dzieci
• restauracja "Fast Food": wliczone w all inclusive, maj - wrzesień; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 11:00 - 18:00
• restauracja specjalistyczna "Asian Restaurant": rodzaje kuchni: azjatycka, bufet, rezerwacja wymagana, w cenie, wliczone w all inclusive, maj - październik; w zależności od sezonu, wysokie krzesełka dla dzieci

• bary i inne: 4
• bar w lobby "Asteri": marzec - listopad; w zależności od sezonu, codziennie 18:00 - 00:00, w cenie, wliczone w all inclusive
• bar przy krytym basenie "Pool Par Blue": marzec - wrzesień i listopad; w zależności od sezonu, codziennie 10:00 - 00:00, w cenie, wliczone w all inclusive
• bar na plaży "Sun & Sea": maj - wrzesień; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 10:00 - 18:00, w cenie, wliczone w all inclusive
• bar "Adults Only": od 18 lat, maj - wrzesień; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, 19:00 - 00:00, w cenie, wliczone w all inclusive


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Położony w zielonym ogrodzie przy piaszczystej plaży, wyróżnionej certyfikatem Błękitna Flaga, jest wspaniałym miejscem na rodzinne wakacje. Szeroka oferta sportowo-rekreacyjna: kilka basenów, w tym ze zjeżdżalniami, siłownia, a także 28 kortów tenisowych z 3 różnymi nawierzchniami to nie lada gratka dla miłośników aktywnego wypoczynku! Dzieciaki spędzą beztroskie chwile w miniklubie oraz podczas zajęć, prowadzonych przez niezwykle sympatycznych i oddanych animatorów. Na uwagę zasługuje tutaj szeroki wybór restauracji, serwujących pyszne i różnorodne dania kuchni greckiej i międzynarodowej. Szczególnie ceniona jest również obsługa hotelowa, dla której najważniejszą rzeczą jest zadowolenie i radość Gości.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej, ok. 500 m od centrum ANALIPSI i drogi lokalnej, najbliższe sklepy i bary ok. 5 km od hotelu; ok. 20 km od lotniska w Heraklionie, ok. 165 km od lotniska w Chanii; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu.

PLAŻA:

Anissaras, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, nowoczesny, zbudowany w 1982 r., odnowiony w 2017 i 2018 r., 479 pokoi, kilka budynków, 2 piętra, przestronne lobby, całodobowa recepcja, 4 restauracje, dania w formie bufetu: restauracja główna Diktamo - kuchnia grecka i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, dieta bezglutenowa, Taverna Kalypso - kuchnia grecka i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, Thalassa Snack Bar - dania z grilla, dostępne foteliki dla dzieci, Asian - kuchnia azjatycka, dostępne foteliki dla dzieci, 4 bary, w tym na plaży i przy basenie; kantor, minimarket, jubiler, sala konferencyjna dla 350 osób, taras z widokiem na baseny i morze, bezpłatny internet bezprzewodowy, punkt internetowy; za opłatą: opiekunka do dziecka (na zamówienie), pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 23 m², nowoczesny, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, sejf; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne); balkon, taras lub ogródek (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

rodzinny superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dzieci), ok. 40 m², klimatyzowany, łazienka (wanna, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, sejf; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne); balkon, taras lub ogródek (stolik i krzesełka); pokój rodzinny superior za dopłatą; widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen olimpijski, słodka woda, ok. 1250 m², gł. 1,4-1,65 m, 2 baseny, słodka woda, gł. 1,35-1,4, basen ze zjeżdżalniami, brodzik z wodnym placem zabaw, słodka woda, gł. 0,4 m, leniwa rzeka, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; siatkówka, minipiłka nożna, siłownia; miniklub (4-12 lat), animacje dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, amfiteatr; centrum spa: bezpłatnie sauna, za opłatą: kryty basen, zabiegi na twarz i ciało; za opłatą: 28 kortów tenisowych (ok. 15 EUR/godz.) z wypożyczalnią sprzętu i oświetleniem (ok. 7 EUR/godz.).

UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

• osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do: recepcji, restauracji, baru i basenu• podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu, hol, basen.

Pokój:

• 3 pokoje na parterze (na zapytanie).

ALL INCLUSIVE

śniadanie (7.30-10.00), późne śniadanie (10.30-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski - sałatki, pizza, gofry, lody (11.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00) w wyznaczonym barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2897502500, www.lyttosbeach.gr

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Kreta

OPIS

Słońce, plaża, morska bryza, baseny, zjeżdżalnie wodne - to wszystko czego potrzeba za dnia. A wieczorami kameralne miejsca i elegancja wnętrz do upajania się sobą nawzajem przy lampce greckiego wina. Rozpościerające się wokół piękne widoki kuszą, by nie przegapić tu ani zachodu ani wschodu słońca.

kategoria organizatora

5*

kategoria lokalna

5*

Data otwarcia

1982 r. Odnowiony w 2019 r. Na terenie hotelu: restauracje, bary, sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (5), 5 basenów odkrytych, leniwa rzeka, 8 zjeżdżalni wodnych dla dorosłych (działają w godzinach 10:00-18:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

plaża

Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe.

pokoje

Zlokalizowane są w 8 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 2, liczba wind: 2), 7 aneksów (liczba pięter: 2, liczba wind: 0) Typy pokoi: pokoje double garden/sea view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC, suszarka do włosów), balkon , suity junior sea front first floor: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC, suszarka do włosów), balkon , suity junior sea front sharing pool: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC, suszarka do włosów), taras , suity junior sea front private pool: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC, suszarka do włosów), taras , suity sea front open plan sharing pool: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC, suszarka do włosów), taras , suity sea view open plan sharing pool: 2 sypialnie, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC, suszarka do włosów), taras , pokoje rodzinne garden/sea view sliding door: 1 sypialnia, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC, suszarka do włosów), balkon , pokoje rodzinne garden view ground floor: 2 sypialnie, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC, suszarka do włosów), taras , suity rodzinne garden view: 3 sypialnie, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC, suszarka do włosów), taras , pokoje rodzinne superior garden view sliding door 1st, 2nd floor: dwupoziomowe, 1 sypialnia, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC, suszarka do włosów), balkon , pokoje rodzinne superior garden view with sliding door ground floor: dwupoziomowe, 2 sypialnie, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC, suszarka do włosów), taras , pokoje superior garden view private pool dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, łazienka (prysznic, WC), taras

Wyżywienie

restauracja główna "Diktamo", restauracje tematyczne (2), tawerna, bary

śniadanie, obiad i kolacja

Opcja dostępna tylko w sezonie zimowym (do końca marca 2020):śniadanie (07:30-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:15-21:15) serwowane w restauracji głównej, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-00:00) śniadanie (07:30-10:30), późne śniadanie (10:30-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:30) serwowane w restauracji "Diktamo", śniadanie (07:30-10:30), obiad (13:00-15:30), kolacja tematyczna (19:00-21:30) serwowane w tawernie, przekąski (11:00-18:00), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracjach tematycznych (fast food - bez rezerwacji, azjatycka - wymagana rezerwacja), przekąski (12:30-17:00), kolacja (19:00-22:00) serwowane w barze "Thalassa", lody, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik, zjeżdżalnie wodne dla dzieci (2), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-13 lat, klub dla nastolatków w wieku 14-17 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, minidisco, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

wieczory tematyczne w szczycie sezonu, tenis stołowy, rzutki, koszykówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, siłownia, animacje

płatne

korty do tenisa ziemnego (23), rakiety i piłki do tenisa ziemnego, oświetlenie kortów, lekcje tenisa, aerobik, bilard, centrum SPA, masaż, sauna, łaźnia turecka, możliwość podgrzania basenów (na życzenie, szczegóły w recepcji hotelu) DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

Aktualizacja opisu

21.01.2020 13:31

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Zjeżdżalnie

Sale konferencyjne

Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Grecja

Kraj

Kreta wschodnia

Warto podkreślić

- Bezpośrednio przy piaszczystej plaży - AQUAPARK - Wysoki standard usług - 15 kortów tenisowych - 3 małe pola golfowe

Okiem Grecosa

Hotel wysokiej klasy, rewelacyjnie położony przy piaszczystej plaży w rozległym ogrodzie z bujną roślinnością. Bardzo dużo atrakcji, w tym basen olimpijski i zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych.

Położenie


• bezpośrednio przy morzu
• Hersonissos ok. 7 km
• przystanek autobusowy ok. 500 m
• lotnisko w Heraklionie ok. 20 km

Plaża


• przy hotelu
• długa, szeroka, piaszczysta
• łagodne wejście do morza
• leżaki i parasole (bezpłatnie)
• nagradzana Błękitną Flagą

Hotel

• kompleks 2-piętrowych budynków• recepcja (24 h) z lobby• 3 restauracje: główna, tawerna oraz azjatycki snack bar• bary - w lobby, przy basenie• ręczniki plażowe (bezpłatnie)• Wi-Fi (bezpłatnie)• Hotel nie jest w pełni przystosowany dla osób z niepełnosprawnością ruchową. Na życzenie dostępny jest opis usprawnień. • 479 pokoi, kategoria lokalna 5*

Pokoje

Standard
• 2-3 os. (ok. 23 m2)
• dostawka dla 3.osoby (włączając w to dzieci do 2 lat)
• klimatyzacja centralnie sterowana (bezpłatnie, V-IX)
• Wi-Fi (bezpłatnie), TV-SAT, telefon
• lodówka, zestaw do kawy i herbaty
• sejf (bezpłatnie)
• łazienka - prysznic, suszarka
• balkonRodzinny
• 4 os. (ok. 29 m2),
• dostawka dla 3. i 4. osoby (4. dostawka wyłącznie dla dziecka 0-13 lat)
• pokój złożony z dwóch pomieszczeń rozdzielonych przesuwnymi drzwiami
• widok na morze za dopłatą
• Wyposażony jak pokój standardRodzinny superior
• 4 os. (ok. 40m2)
• dostawka dla 3. i 4. osoby (4. dostawka wyłącznie dla dziecka 0-13 lat)
• pokój złożony z dwóch pomieszczeń rozdzielonych przesuwnymi drzwiami
• Wyposażony jak pokój standardRodzinny 5 os.
• 5 os. (ok. 35m2)
• dostawka dla 3., 4. i 5. osoby (4. i 5. wyłącznie dla dziecka 0-13 lat)
• prywatny basen za dopłatą
• wyposażony jak pokój standard

Wyżywienie

All Inclusive Premium• obowiązuje strój formalny do kolacji • śniadanie, lunch, kolacja – bufet• codziennie wieczory tematyczne• kolacja w tawernie (wymagana wcześniejsza rezerwacja)• ciepłe i zimne przekąski, lody w barze przy basenie (11.00–17.00)• lokalne oraz wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00–00.00)

Pełen relaks

Bezpłatnie
• 9 basenów (w tym dwa o rozmiarach olimpijskich)
• leżaki i parasole przy basenie
• aquapark – 4 zjeżdżalnie
• tenis stołowy
• 15 kortów tenisowych
• minifutbol, koszykówka, siatkówka plażowa
• sauna, siłownia, aerobik
• 3 małe pola golfoweOdpłatnie
• strefa SPA
• lekcje tenisa, golfa
• bilard

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie)• basen dla dzieci• program animacyjny• plac zabaw, miniklub (4-12 lat)• krzesełka w restauracji• Dzieci pobyt gratis - 1. dziecko do 13 lat

Cena obejmuje

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (9 500 EUR), NNW (1 000 EUR) i bagażu (100 EUR).

Cena nie obejmuje

*Wariant Podstawowy ubezpieczenia TU Europa nie zapewnia ochrony w przypadku choroby przewlekłej, szkód pod wpływem alkoholu oraz uprawiania sportów.* od dnia 1.01.2018 r. zgodnie z prawem greckim wszedł w życie podatek od noclegów, naliczany za pokój za każdą dobę pobytu. Jego wysokość jest uzależniona od kategorii obiektu: 1* i 2* - ok. 0,50 EUR za pokój/noc, 3* - ok. 1,50 EUR za pokój/noc, 4* - ok. 3 EUR za pokój/noc, 5* - ok. 4 EUR za pokój/noc

Informacje dodatkowe

Uwaga!  W przypadku powrotów w nocy (czwartek nad ranem lub poniedziałek nad ranem) wykwaterowanie z hotelu odbywa się w godzinach wyznaczonych przez hotel w dniu zakończenia doby hotelowej, informacja o terminie pobytu w hotelu znajduje się na umowie, w części USŁUGI W CENIE , PKT.1 TERMIN .


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Malowniczo usytuowany hotel w ładnym i dużym śródziemnomorskim ogrodzie przy plaży. Wiele bezpłatnych atrakcji: baseny, zjeżdżalnie, 15 kortów tenisowych. Idealna oferta dla rodzin z dziećmi.

Położenie

Przy hotelowej pięknej plaży odznaczonej Niebieską Flagą (serwis plażowy bezpłatny, ręczniki za depozytem),  ok. 4 km od Hersonissos, ok. 20 km od Heraklionu, 25 km od lotniska. 500 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

Wyposażenie

Lobby z całodobową recepcją i darmowym Wi-Fi,  restauracja główna (bufety, kolacje tematyczne), bar przy basenie, bar główny, tawerna grecka z widokiem na morze, bar wellness, minimarket, sklepik z pamiątkami, butik jubilerski, pralnia samoobsługowa, wypożyczalnia samochodów, usługi florysty.  

Pokoje

Eleganckie, jasne, standardowo urządzone, mają klimatyzację, łazienkę (wanna/prysznic, suszarka do włosów), LED TV sat, telefon, lodówkę, czajnik, sejf, Wi-Fi (bezpłatnie), balkon lub taras z widokiem na ogród. Powierzchnia - ok. 23 m kw. Pokoje z widokiem na morze są wyposażone w nowe (od sezonu 2016 r.) łóżka i materace oraz 42 LED TV sat. Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w eleganckich bungalowach przy plaży i w pokojach rodzinnych.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady, kolacje  w formie bufetów, późne śniadania kontynentalne, przekąski w dzień, podwieczorek, lody dla dzieci, napoje, kawa, herbata, alkohole lokalne i limitowane alkohole międzynarodowe serwowane od godz. 10.00 do północy, kolacja w tawernie (konieczna rezerwacja). Na kolacje wymagany odpowiedni strój.

Sport i rozrywka

Basen olimpijski, basen relaksacyjny, aerobik, korty tenisowe (możliwość odpłatnych lekcji z instruktorem), tenis stołowy, koszykówka, siatkówka,  małe boisko piłkarskie, centrum fitness, dołek golfowy dla początkujących (także odpłatne lekcje golfa), wypożyczalnia rowerów, wycieczki rowerowe, animacje, program rozrywkowy,  ośrodek spa (sauna, siłownia, masaże, zabiegi kosmetyczne bazowane na lokalnych produktach), sporty wodne na plaży oferowane przez lokalną agencję.

Dla dzieci

Brodzik, zjeżdżalnie wodne dla małych i większych dzieci, plac zabaw, menu dziecięce, łóżeczka niemowlęce, odpłatna opiekunka.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

*    Hotel położony na północnym wybrzeżu Krety, w miejscowości Anissaras, około 20 km od lotniska w Heraklionie a od centrum Hersonissos tylko około 4 km.

Plaża

*    Piaszczysta bezpośrednio przy hotelu. Bezpłatny dostęp do leżaków i parasoli. Możliwość darmowego wypożyczenia ręczników plażowych.

Zakwaterowanie

*    347 pokoi z widokiem na morze lub ogród; *    Typy pokoi: standardowe (23m2), standard large (29m2), bungalow (23m2), rodzinne open plan (ok. 29m2, jedno pomieszczenie); *    Wyposażenie: klimatyzacja (bezpłatna), lodówka, zestaw do kawy i herbaty, sejf (bezpłatny), telewizja satelitarna, telefon, łazienka z WC/wanna lub prysznic, suszarka do włosów.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna, tawerna Zorbas; *    Wellness bar, bar przy basenie.

Wyżywienie

*    All inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje oraz lody w określonych godzinach; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w hotelowych barach w godzinach 10:00 - 24:00. Dodatkowo płatne: alkohole premium, importowane piwa, butelkowane wina, szampan.

Sport i rozrywka

*    3 baseny (jeden ze zjeżdżalniami dla dorosłych, olimpijski oraz relaksacyjne); leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie; *    Bezpłatnie: mini piłka nożna, siatkówka, koszykówka, tenis stołowy, siłownia, aerobik, korty tenisowe; *    Odpłatnie: lekcje tenisa, lekcje golfa (pole golfowe około 5 km od hotelu), bilard, masaże i zabiegi w centrum spa.

Dla dzieci

*    Basen ze zjeżdżalnią, mini klub, plac zabaw.

Pozostałe udogodnienia

*    Recepcja czynna całą dobę, bezpłatne łącze Wi-Fi na terenie całego hotelu, pralnia, kwiaciarnia, sklep z biżuterią oraz mini market.

Naszym zdaniem

*    Hotel położony pośrodku palmowego ogrodu. Ze względu na bliskość plaży, baseny i zjeżdżalnie jest to idealne miejsce na rodzinne wakacje.

Strona internetowa

*    www.lyttosbeach.gr 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Grecja - Kreta

Opis hotelu

Przepięknie położony, tuż przy prywatnej, piaszczystej plaży, z łatwym dostępem do rozrywkowego centrum Hersonissos. Atutem tego miejsca jest kompleks imponujących basenów ze zjeżdżalniami, idealnie wkomponowanych w fantastyczny ogród palmowy o pow. 150.000 m2 oraz bogata oferta atrakcji sportowo-rekreacyjnych. Estetycznie urządzone, komfortowe pokoje, wyśmienita kuchnia oraz liczne animacje dla dorosłych i dla dzieci to kolejne mocne strony hotelu, który z roku na rok ma coraz więcej stałych Gości. Po dniu pełnym wrażeń hotelowe centrum SPA zaprasza na relaksacyjne masaże oraz szeroki wybór zabiegów pielęgnacyjnych. Doskonały wybór na letni wypoczynek dla całej rodziny!





Lokalizacja:

w Anissaras, przy plaży, ok. 20 km od lotniska, ok. 4 km od centrum Hersonissos.



Plaża:

prywatna, piaszczysta, przy hotelu, bar service, leżaki, parasole, materace, ręczniki (depozyt)



Sport i fitness:

siłownia, centrum fitness (od 18 lat), SPA (płatne), siatkówka, piłka nożna, 15 kortów tenisowych, tenis stołowy, koszykówka, lekcje tenisa ziemnego (płatne), lekcje golfa (płatne)



Sport na plaży:

sporty wodne (płatne).



Rozrywka:

animacje dzienne i wieczorne, dyskoteka.



Dla dzieci:

łóżeczko dziecięce, plac zabaw, menu.



Wyżywienie:

pakiet All Inclusive.



All inclusive zawiera:



śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu, także w restauracji na plaży (wymagana wcześniejsza rezerwacja); późne śniadanie dla do godz. 11.00; przekąski 11.00 - 17.00; lody dla dzieci 10.00 - 17.00; lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe w godz. 10.00 - 01.00. Tawerna Zorbas czynna w godzinach: 12.30 - 15.00 oraz 19.30 - 21.00 (konieczna wcześniejsza rezerwacja). Istnieje możliwość zamówienia specjalnego menu dla alergików (na życzenie, w hotelu).





Cena zawiera:

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Obsługa:

Opieka polskiego przedstawiciela.

347 pokoi, recepcja 24h, restauracja, tawerna Zorbas lobby, ogród, taras słoneczny, bar przy basenie, bar na plaży, koktail bar, welness bar, mini market, sklep z pamiątkami, jubiler, kącik internetowy (darmowy), darmowe WiFi, wypożyczalnia rowerów i skuterów.

Kategoria oficjalna

****

Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:4+ Udogodnienia:4+

Opis pokoi

klimatyzacja, sejf (płatny), lodówka, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, łazienka z wanną lub prysznicem, telefon, taras/balkon, muzyka.

STANDARD: pokoje dla max. 3 osób (pow. 23 m2) z widokiem na ogród (widok na morze za dopłatą).

RODZINNE: pokoje dla max. 4 osób lub 2 dorosłych i 3 dzieci (pow. 45-60 m2) z 2 sypialniami i widokiem na ogród (widok na morze za dopłatą).

Strona www

http://www.lyttosbeach.gr/

All inclusive

TAK

2 Dzieci

TAK

Standard

****


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Mouzenidis Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta - Heraklion

Wyżywienie

All Inclusive

Opis

Duży, zielony teren hotelu, z wyjściem na piaszczystą, prywatną plażę. Szeroki wybór wygodnych pokoi, restauracja, tawerna, bary, baseny, zjeżdżalnie wodne, internet, usługi konferencyjne, mini-klub, animacja, sport, wysoka jakość obsługi. Odnowiony w 2010 r. Składa się z centralnego budynku, bungalowów i 4 budynków Annex.

Położenie

500 m od miejscowości Analipsi, 5 km od miasta Chersonissos, 20 km od międzynarodowego lotniska im. Nikosa Kazandzakisa w mieście Heraklion. 

Pokoje

368 pokoi: Doubles GV/SV (23 m2), Doubles Bungalows SV (23 m2), Family Open Plan (29 m2), Family Sliding Door (29 m2), Family 2-Bedrooms (45-60 m2), Suites 2-Bedrooms SV (45-60 m2).
W pokojach: centralna klimatyzacja, telewizor z płaskim ekranem LED, bezpośredni telefon, bezpłatny internet Wi-Fi, mini-lodówka, zestaw do kawy i herbaty, czajnik elektryczny, sejf elektroniczny (bezpłatnie), łazienka (wanna/prysznic), suszarka, balkon/taras.

Double GV/SV: 2 pojedyncze łóżka (na życzenie podwójne).
Doubles Bungalows SV: 2 pojedyncze łóżka (na życzenie podwójne).
Family Open Plan: 1 podwójne łóżko i 2 kanapy.
Family Sliding Door: pokoje podzielone przesuwanymi drzwiami. 1 podwójne łóżko 2 pojedyncze.
Family 2-Bedrooms: niewielki hol, 2 oddzielne sypialnie (jedna z podwójnym łóżkiem, druga z 2 pojedynczymi).
Suite 2-Bedrooms SV niewielki hol, 2 oddzielne sypialnie (jedna z podwójnym łóżkiem, druga z 2 pojedynczymi). Widok na morze.
Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

O wyżywieniu

ALL INCLUSIVE

Główna restauracja (szwedzki stół, kulinarne show)
Śniadanie: 07:30-11:00  
Późne śniadanie: 10:30-11:00
Lunch: 12:30-14:30
Kolacja: 18:30-21:30

Tawerna
Lunch: 13:00-15:00 (lekki szwedzki stół)
Kolacja: 19:00-21:30 (tematyczny szwedzki stół, po wcześniejszej rezerwacji).

Bar przy basenie: 10:00-00:00
Napoje chłodzące, soki, lokalne piwo beczkowe, domowe wino, napoje alkoholowe, koktajle, napoje bezalkoholowe, herbata, kawa. 

Przekąski: 11:00-17:00, lody, zimne i gorące przekąski, pizza, mini kanapki, naleśniki 

Odległość od morza

0 ?


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Opis hotelu

Hotel oferuje łącznie 647 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby wraz z recepcją z check-out-service. W skład wyposażenia wchodzą przechowalnia bagażu, restauracja, bar, pokój zabaw dla dzieci, sala konferencyjna, centrum biznesowe i sala teatralna. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Przejażdżki rowerowe są doskonałym sposobem na poznanie okolicy. Zapraszamy do skorzystania ze znajdującej się na miejscu wypożyczalni rowerów.

Zakwaterowanie

Dodatkowe udgodnienia stanowią uzupełnienie standardowego wyposażenia komfortowych apartamentów. Pokoje wyposażone są w łazienkę.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Urozmaicony pobyt zapewnią Państwu nasze pozostałe propozycje jak tenis ziemny, siatkówka plażowa, koszykówka, minigolf, studio fitness i spa. W ramach oferty rozrywkowej proponujemy Państwu dyskotekę i miniklub.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Położenie

nad morzem, do miejscowości Analypsis ok. 1 km, do rozrywkowej miejscowości Chersonissos ok. 4 km.Do lotniska ok. 20 km.

Plaża

piaszczysta, długa i szeroka, bardzo ładna plaża znajduje się tuż przy kompleksie hotelowym. Leżaki i parasole bezpłatnie. Ręczniki plażowe bezpłatnie.

Wyposażenie

zadbany, bardzo przyjemny resort urlopowy składa się z budynku głównego i bungalowów i oferuje łącznie 347 pokoi. Do dyspozycji Gości: recepcja, lobby z częścią wypoczynkową, 2 bary, mały super market, restauracja w formie bufetu, tawerna "Zorbas". W grodzie znajdują się 4 baseny, tarasy słoneczne. Leżaki i parasole przy basenach bezpłatnie.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

wygodnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (1-2A): ok. 23 m, wyposażone w klimatyzację, lodówkę, ekspres do kawy herbaty, sejf, TV-Sat., telefon, łazienka z wanną, WC, suszarka do włosów, balkon lub taras z widokiem na ogród. Pokoje z widokiem morze (2B). Pokoje - wariant ekonomiczny (2S). W pok. 2A, 2B, 2S nie możliwości przekroczenia obłożenia o Infanta. Pokoje dwuosobowe (2-3C): od strony ogrodu, wyposażone jak pok. 2A. Pokoje dwuosobowe (2-3L): z widokiem na morze, wyposażone jak pok. 2A. Pokoje rodzinne (2-3E): ok. 29 m, jeden pokój dla 2 os. z 2 dzieci lub maks. 3 os. dorosłych z 1 dzieckiem. Pokoje rodzinne (2-3F): z drzwiami przesuwanymi, oddzielającymi cześć sypialną dla dzieci. Możliwość rezerwacji pobytu z infantem w pok. A2C, A2E, A2F, A2L.

Dzieci

basen dla dzieci ze słodką wodą, programy animacyjny, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), wysokie krzesełka w restauracji, opiekunka dla dzieci (odpłatnie), łóżeczko dla dziecka do 2 lat bezpłatnie, zjeżdżalnie dla dzieci powyżej 8 lat, zjeżdżalnia ośmiornica dla najmłodszych.

Rozrywka

zjeżdżalnie, różnorodne animacje.

Dostęp do internetu

Wi-Fi bezpłatnie.

Sport

baseny ze słodką wodą (w tym jeden o rozmiarach olimpijskich), tenis stołowy, 15 kortów tenisowych, koszykówka, siatkówka plażowa, sauna, siłownia, aerobik, 3 małe pola golfowe. Za opłatą: lekcje tenisa, golf, bilard.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu: śniadanie, lunch i kolacja - codziennie wieczory tematyczne, kolacja w tawernie (wymagana wcześniejsza rezerwacja), ciepłe i zimne przekąski, lody w barze przy basenie (w godz. 11:00-17:00)l, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (w godz. 10:00-24:00). Bezpłatny sejf w pokojach.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • wysokiej klasy hotel, w rozległym, zadbanym ogrodzie
  • przy bardzo ładnej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem "Błękitnej Flagi"
  • dużo atrakcji dla dorosłych i dzieci
  • 4 baseny w tym basen olimpijski, zjeżdżalnie
  • statek piracki i zjeżdżalnia ośmiornica dla najmłodszych
  • smaczne posiłki, urozmaicona kuchnia
  • idealne miejsce na rodzinny wypoczynek


Mapa Hotelu Lyttos Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Lyttos Beach:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Lyttos Beach
https://youtu.be/rZkowzFrp4I

Opinie o Hotelu Lyttos Beach

4.6
zdecydowanie polecam

Hotel Lyttos bardzo pozytywnie nas zaskoczył, czysty, bardzo ładnie zaaranżowany. Byliśmy z dziećmi miały idealne pole do popisu, zjezdzalnie 3 duże i mniejsze zaraz obok z basenem. Nasz pokój składała się z 2 pomieszczeń i mielismy nawet mikrofalówkę :) Plaza przy hotelu wąska, ale piaszczysta. Bardzo ładny zielony teren, ładne widoki z restauracji szczególnie podczas kolacji jak jest wszystko oświetlone. Polecam ogolnie Kretę, bo jest na niej sporo miejsc do zobaczenia.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Lyttos Beach - możliwości zakwaterowania:

Room Double SeaView
Room Family sliding door SeaView
Room Family 2 Bedrooms GV
Family SuperiorSL. DOOR GardenView 50
Suite Junior FSV
Double Room / Sea View
Single Room / Garden View
Family SuperiorSL. DOOR GardenView 40
Double Room / Land View / Garden View
DZ GARTENBLICK Z.ALLEINNUTZUNG
Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou s výhledem/zahrada
Pokój standard
DZ BK/T Gartenblick
Doppelzimmer Privatpool
DZ BK/T Meerblick
dvoulůžkový pokoj + 1 př.(2+1), výhled na moře
DZ SUPERIOR PR.POOL GARTENBL.
dvoulůžkový pokoj, výhled na moře
DOPPELZIMMER GARTENBLICK
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
DOPPELZIMMER MEERBLICK
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Einzelzimmer BK/T
Einzelzimmer BK/T
FZ PRIVAT. POOL 2 SCHLAFZIMMER
Room Single GardenView /LV
Familienzimmer Balkon
Familienzimmer Terrasse
Familienzimmer Superior
Familienzimmer Superior 4
Familienappartment Pool
Familienzimmer
Familienzimmer Meerblick
Pokój rodzinny 4 os.
Pokój rodzinny z wid. na morze
FZ M. VERBIND. TR MEERBLICK
Family suite pro 2 osoby s výhledem/moře
Family suite pro 3 osoby s výhledem/moře
Family suite pro 4 osoby s výhledem/moře
FZ M. VERBIND. TR GARTENBL. 40M2
FZ M. VERBIND. TR GARTENBL. 50M2
FZ M. VERBIND. TR GARTENBLICK
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
JUNIOR SUITE SEA FRONT PR. POOL
Junior suita z widokiem na morze
JUNIOR SUITE SEA FRONT SH. POOL
Suite Junior FSV Private-Pool
Juniorsuite Meerseite
Juniorsuite Pool MB
Juniorsuite Pool MB
Family Suite 3 Bedrooms GardenView
Suite FSV Sharing Pool
Family Room / Sliding Door / Sea View
Room Double GardenView /LV
Room Family 2 Bedrooms GV Private-Pool
Family 2 Sleeping Areas / Land View / Garden
Family 2 Sleeping Areas / GV / LV Private Po
Family Superior / Sliding Door / Garden View
Family Room / Sliding Door / Garden View
Superior Room / Land View / Private Pool
Pokój 1-os.
DZ GARTENBLICK SINGLE + KIND
SUITE MEERBLICK SHARING POOL
Family suite pro 2 osoby s výhledem/zahrada
Family suite pro 3 osoby s výhledem/zahrada
Family suite pro 4 osoby s výhledem/zahrada
Suita z widokiem na morze
SUITE SEA FRONT O. PLAN SH. POOL
Suite SeaView Sharing Pool
Suite Meerblick Gem.Pool
Suite Meerseite
Room Superior LV Private-Pool
Suite Junior Shared-Pool FSV
Room Family sliding door GardenView

Lyttos Beach - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Lyttos Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00