cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
1 / 20
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
05.04 - 06.04
już od 331 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
13.05 - 14.05
już od 316 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Lyttos Beach
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Lyttos Beach
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Lyttos Beach:
4.6 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 05 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 maja 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Hotel Lyttos Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 5 km od centrum miasta
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja 24 h z sejfem
  • lobby
  • winda
  • sala TV 
  • bar w lobby (18.00-24.00, czynny w zależności od pogody, marzec, kwiecień, październik, listopad)
  • restauracja główna
  • tawerna na plaży
  • ogród
  • basen o wymiarach olimpijskich (woda słodka)
  • bar przy basenie (10.00-24.00, w zależności od sezonu)
  • basen relaksacyjny (zewnętrzny, w strefie wellness, woda słodka)
  • osobny basen ze zjeżdżalnią (woda słodka, dla dorosłych i dzieci od 8 lat) 
  • jacuzzi zewnętrzne

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) 
  •  recepcja
  • kantor
  • sejf
  • winda
  • sala TV
  • bankomat
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • jubiler
  • lekarz
  • amfiteatr
  • pralnia
  • parking (w zależności od dostępności), niestrzeżony: w cenie
  • sale konferencyjne: 3

Dodatkowe udogodnienia

  • minimarket
  • jubiler
  • sklep z pamiątkami
  • butik
  • parking (niestrzeżony, w cenie)
  • lekarz (w określonych godzinach)
  • pralnia (samoobsługowa) 
  • 3 sale konferencyjne 
  • bankomat 

karty

Visa, MasterCard, American Express 

Liczba pokojów

347

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt 
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Sport i wellness

W cenie
  •  sala fitness/siłownia: codziennie 08:00 - 20:00
  • aerobik
  • aqua aerobik
  • aqua fitness
  • body balance
  • bodywork
  • pilates
  • ćwiczenia wzmacniające kręgosłup
  • step aerobi
  • stretching
  • joga
  • zumba
  • tenis: wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
Płatne
  •  strefa spa
  • masaże
  • salon kosmetyczny
  • łucznictwo
  • minipiłka nożna
  • siatkówka plażowa
  • tenis: korty tenisowe: 21
  • sauna fińska
  • rowery: rowery górskie, rowery trekkingowe, wycieczki zorganizowane
  • tenis: oświetlenie, lekcje gry w tenisa
  • golf
  • szkoła nurkowania PADI

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych kilka razy w tygodniu
  • przedstawienia kilka razy w tygodniu
  • wieczory taneczne kilka razy w tygodniu
  • zajęcia taneczne kilka razy w tygodniu

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 29 m2
  • widok na ogród
  • po całkowitym remoncie w 2017 r.
  • 2 pokoje połączone drzwiami przesuwnymi
  • balkon
  • kuchenka mikrofalowa
  • Wi-Fi
  • w budynku bocznym
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • telefon
  • suszarka do włosów
  • lodówka
  • sejf
  • prysznic
  • WC
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
Pokój rodzinny FZX2
  • 2-4 os.
  • ok. 50 m2
  • widok na ogród
  • 2 pokoje połączone drzwiami przesuwnymi
  • taras
  • czajnik
  • Wi-Fi
  • w budynku bocznym
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • telefon
  • suszarka do włosów
  • lodówka
  • sejf
  • prysznic
  • WC
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
Pokój rodzinny FZX3
  • 2-5 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na ogród
  • 2 pomieszczenia (optycznie wydzielone)
  • czajnik
  • balkon lub taras
  • w budynku bocznym
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • telefon
  • suszarka do włosów
  • lodówka
  • sejf
  • prysznic
  • WC
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
Pokój 2-osobowy superior DZX3
  • 2-3 os.
  • widok na ogród
  • pokój dzienno-sypialny
  • wanna lub prysznic
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • WC
Pokój 2-osobowy superior DZX4
  • 2-3 os.
  • widok na morze
  • pokój dzienno-sypialny
  • wanna lub prysznic
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • WC
Suita junior z widokiem na morze JSM2
  • 2 os.
  • ok. 23 m2
  • widok na morze
  • w budynku bocznym
  • ostatnia całkowita renowacja w 2017 r.
  • klimatyzacja
  • sejf
  • telefon
  • lodówka
  • kuchenka mikrofalowa
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • czajnik
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
  • Wi-Fi
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-3 os.
  • ok. 23 m2
  • widok na morze
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • telefon
  • suszarka do włosów
  • lodówka
  • sejf
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • balkon
  • czajnik
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • w budynku głównym lub bocznym
  • Wi-Fi
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
  • 2-4 os.
  • ok. 29 m2
  • widok na morze
  • w budynku bocznym
  • ostatnia całkowita renowacja w 2017 r.
  • 2 pomieszczenia oddzielone przesuwnymi drzwiami
  • balkon
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • klimatyzacja
  • WC
  • sejf
  • telefon
  • lodówka
  • kuchenka mikrofalowa
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • czajnik
  • TV sat.
  • Wi-Fi
Suita z widokiem na morze SUM3
  • 2-5 os.
  • widok na morze/na basen
  • prysznic
  • klimatyzacja
  • taras
  • WC
  • w budynku bocznym
  • sejf: wliczony w all inclusive
  • lodówka
  • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty
  • mikrofalówka
  • TV
  • wyremontowany w 2017 roku
Pokój rodzinny superior FZX4
  • 2-4 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na ogród
  • w budynku bocznym
  • po całkowitym remoncie w 2017 r.
  • balkon
  • 2 oddzielne pokoje połączone drzwiami (przesuwnymi)
  • klimatyzacja
  • sejf
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • moskitiera
  • wanna
  • WC
  • Wi-Fi
Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 23 m2
  • widok na ogród
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • telefon
  • suszarka do włosów
  • lodówka
  • sejf
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • balkon lub taras
  • czajnik
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • w budynku głównym lub bocznym
  • Wi-Fi

Wyżywienie

All inclusive
  •  śniadanie: 07:30 - 10:30, w formie bufetu
  • późne śniadanie: 10:30 - 11:00
  • obiad: w formie bufetu
  • przekąski, wliczone w all inclusive
  • ciasto, wliczone w all inclusive
  • lody, wliczone w all inclusive
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna, ryby/owoce morza, dania z grilla, menu dla niemowląt, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, bufet dla dzieci, dania bez laktozy, dania lekkostrawne, dania sezonowe, odpowiedni dobór składników żywnościowych, dania wegetariańskie, dania wegańskie, pełnowartościowe posiłki, bufet, show cooking, codziennie 07:30 - 11:00, codziennie 12:30 - 14:30, codziennie 18:30 - 21:30, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „TAVERNA KALYPSO": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, włoska, śródziemnomorska, regionalna, ryby/owoce morza, dania z grilla, potrawy bezglutenowe, dania bez laktozy, dania sezonowe, odpowiedni dobór składników żywnościowych, dania wegetariańskie, dania wegańskie, pełnowartościowe posiłki, bufet, show cooking, 13:00 - 15:00, 19:00 - 21:30, z tarasem, na plaży, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar w lobby: marzec, kwiecień, październik i listopad, codziennie 18:00 - 00:00
  • bar przy krytym basenie „POOL BAR": marzec - wrzesień i listopad, codziennie 10:00 - 00:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
    • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Kreta

    Opis oferty:

    Położony w zielonym ogrodzie przy piaszczystej plaży, wyróżnionej certyfikatem Błękitna Flaga, jest wspaniałym miejscem na rodzinne wakacje. Szeroka oferta sportowo-rekreacyjna: kilka basenów, w tym ze zjeżdżalniami, siłownia, a także 28 kortów tenisowych z 3 różnymi nawierzchniami to nie lada gratka dla miłośników aktywnego wypoczynku! Dzieciaki spędzą beztroskie chwile w miniklubie oraz podczas zajęć, prowadzonych przez niezwykle sympatycznych i oddanych animatorów. Na uwagę zasługuje tutaj szeroki wybór restauracji, serwujących pyszne i różnorodne dania kuchni greckiej i międzynarodowej. Szczególnie ceniona jest również obsługa hotelowa, dla której najważniejszą rzeczą jest zadowolenie i radość Gości.

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej, ok. 500 m od centrum ANALIPSI i drogi lokalnej, najbliższe sklepy i bary ok. 5 km od hotelu; ok. 20 km od lotniska w Heraklionie, ok. 165 km od lotniska w Chanii; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Anissaras, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, nowoczesny, zbudowany w 1982 r., odnowiony w 2017 i 2018 r., 479 pokoi, kilka budynków, 2 piętra, przestronne lobby, całodobowa recepcja, 4 restauracje, dania w formie bufetu: restauracja główna Diktamo - kuchnia grecka i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, dieta bezglutenowa, Taverna Kalypso - kuchnia grecka i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, Thalassa Snack Bar - dania z grilla, dostępne foteliki dla dzieci, Asian - kuchnia azjatycka, dostępne foteliki dla dzieci, 4 bary, w tym na plaży i przy basenie; kantor, minimarket, jubiler, sala konferencyjna dla 350 osób, taras z widokiem na baseny i morze, bezpłatny internet bezprzewodowy, punkt internetowy; za opłatą: opiekunka do dziecka (na zamówienie), pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 23 m², nowoczesny, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, sejf; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne); balkon, taras lub ogródek (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

    rodzinny superior:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dzieci), ok. 40 m², klimatyzowany, łazienka (wanna, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, sejf; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne); balkon, taras lub ogródek (stolik i krzesełka); pokój rodzinny superior za dopłatą; widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen olimpijski, słodka woda, ok. 1250 m², gł. 1,4-1,65 m, 2 baseny, słodka woda, gł. 1,35-1,4, basen ze zjeżdżalniami, brodzik z wodnym placem zabaw, słodka woda, gł. 0,4 m, leniwa rzeka, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; siatkówka, minipiłka nożna, siłownia; miniklub (4-12 lat), animacje dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, amfiteatr; centrum spa: bezpłatnie sauna, za opłatą: kryty basen, zabiegi na twarz i ciało; za opłatą: 28 kortów tenisowych (ok. 15 EUR/godz.) z wypożyczalnią sprzętu i oświetleniem (ok. 7 EUR/godz.).

    UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

    • osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do: recepcji, restauracji, baru i basenu• podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu, hol, basen.

    Pokój:

    • 3 pokoje na parterze (na zapytanie).

    ALL INCLUSIVE

    śniadanie (7.30-10.00), późne śniadanie (10.30-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski - sałatki, pizza, gofry, lody (11.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00) w wyznaczonym barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0030/2897502500, www.lyttosbeach.gr

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
    • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*+

    REGION

    Kreta

    OPIS

    Słońce, plaża, morska bryza, baseny, aquapark wszystko czego potrzeba za dnia. A wieczorami kameralne miejsca i elegancja wnętrz do upajania się sobą nawzajem przy lampce greckiego wina. Rozpościerające się wokół piękne widoki kuszą, by nie przegapić tu ani zachodu ani wschodu słońca.

    kategoria hotelu

    4*+

    kategoria lokalna hotelu

    4*

    Data otwarcia

    1982 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu znajdują się restauracje, bary, pralnia (płatna), winda w budynku głównym, 5 sal konferencyjnych, basen kryty (w SPA - płatny), 7 basenów odkrytych (w tym 2 olimpijskie, 1 relaksacyjny), 8 zjeżdżalni wodnych dla młodszych i starszych (otwarte w wyznaczonych godzinach: 10:00-18:00). Program animacyjny oraz zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, piaszczysta, prywatna, 350 m długości. Plaża odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi. Przejście do plaży przez promenadę. Leżaki i parasole - bezpłatne, ręczniki plażowe - płatne. Bar na plaży.

    pokoje

    Wyposażone w klimatyzację centralną (indywidualnie sterowaną), sejf (bezpłatny), minilodówkę, zestaw do parzenia kawy/herbaty, TV, telefon, łazienkę (WC, prysznic, suszarka do włosów), balkon lub taras. Typy pokoi: w dwupiętrowym budynku głównym: pokoje standardowe dla max 3 os. w 3 dwupiętrowych aneksach: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych , pokoje rodzinne standard open plan dla max 4 os. , pokoje rodzinne superior dla max 4 os. (oddzielone drzwiami przesuwnymi) , apartamenty rodzinne dla max 5 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , suity dla max 5 os. (2 sypialnie) , junior suity dla max 3 os.

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracja azjatycka (wymagana rezerwacja) i tawerna(wymagana rezerwacja na kolację tematyczną), bary (m.in. lobby bar, bar przy basenie, bary z przekąskami, bar tylko dla dorosłych) All Inclusive (10:00-00:00) śniadanie (07:30-10:30), obiad (12:30-15:30), kolacja(18:30-21:30) w restauracji głównej , kolacja tematyczna w tawernie lub w restauracji azjatyckiej (19:00-21:30) - wymagana rezerwacja, przekąski, lody (12:00-17:00) w wyznaczonym barze, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

    z myślą o dzieciach

    miniklub dla dzieci w wieku 4-13 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, animacje, brodzik, 2 zjeżdżalnie wodne menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), opiekunka (płatna, na życzenie)

    w cenie

    siłownia, aerobik, sauna, tenis stołowy, rzutki, łucznictwo, boccia, koszykówka, miniboisko do piłki nożnej, siatkówka plażowa, animacje, golf (pole treningowe na terenie hotelu)

    płatne

    centrum SPA, 27 kortów tenisowych, rakiety i piłki do tenisa, oświetlenie kortów - wymagana rezerwacja, bilard, gry elektroniczne

    Aktualizacja opisu

    03.12.2018 13:22

    usługi dostępne w hotelu

    Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Tenis Golf Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Zjeżdżalnie

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Grecos Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
    • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    ****

    REGION

    Grecja/Kreta/Analipsis

    All Inclusive

    Warto podkreślić

    - Bezpośrednio przy piaszczystej plaży - AQUAPARK - Wysoki standard usług - 15 kortów tenisowych - 3 małe pola golfowe

    Okiem Grecosa

    Hotel wysokiej klasy, rewelacyjnie położony przy piaszczystej plaży w rozległym ogrodzie z bujną roślinnością. Bardzo dużo atrakcji, w tym basen olimpijski i zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych.

    Położenie

    • bezpośrednio przy morzu • Hersonissos ok. 7 km • przystanek autobusowy ok. 500 m • lotnisko w Heraklionie ok. 20 km

    Plaża

    • przy hotelu • długa, szeroka, piaszczysta • łagodne wejście do morza • leżaki i parasole (bezpłatnie) • nagradzana Błękitną Flagą

    Hotel

    • kompleks 2-piętrowych budynków • recepcja (24 h) z lobby • restauracja, tawerna • bary - w lobby, przy basenie • ręczniki plażowe (bezpłatnie) • Wi-Fi (bezpłatnie) • 479 pokoi, kategoria lokalna 4*

    Pokoje

    Standard • 2-3 os. (ok. 23 m2) • dostawka dla 3.osoby (włączając w to dzieci do 2 lat) • klimatyzacja centralnie sterowana (bezpłatnie, V-IX) • Wi-Fi (bezpłatnie), TV-SAT, telefon • lodówka, zestaw do kawy i herbaty • sejf (bezpłatnie) • łazienka - prysznic, suszarka • balkon Rodzinny • 4 os. (ok. 29 m2), • dostawka dla 3. i 4. osoby (4. dostawka wyłącznie dla dziecka 0-13 lat) • pokój złożony z dwóch pomieszczeń rozdzielonych przesuwnymi drzwiami • widok na morze za dopłatą • Wyposażony jak pokój standard Rodzinny superior • 4 os. (ok. 40m2) • dostawka dla 3. i 4. osoby (4. dostawka wyłącznie dla dziecka 0-13 lat) • pokój złożony z dwóch pomieszczeń rozdzielonych przesuwnymi drzwiami • Wyposażony jak pokój standard Rodzinny 5 os. • 5 os. (ok. 35m2) • dostawka dla 3., 4. i 5. osoby (4. i 5. wyłącznie dla dziecka 0-13 lat) • prywatny basen za dopłatą • wyposażony jak pokój standard

    Wyżywienie

    • All Inclusive Premium • obowiazuje strój formalny do kolacji All Inclusive Premium • śniadanie, lunch, kolacja - bufet • codziennie wieczory tematyczne • kolacja w tawernie (wymagana wcześniejsza rezerwacja) • ciepłe i zimne przekąski, lody w barze przy basenie (11.00-17.00) • lokalne oraz wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-00.00)

    Pełen relaks

    Bezpłatnie • 9 basenów (w tym dwa o rozmiarach olimpijskich) • leżaki i parasole przy basenie • aquapark - 4 zjeżdżalnie • tenis stołowy • 15 kortów tenisowych • minifutbol, koszykówka, siatkówka plażowa • sauna, siłownia, aerobik • 3 małe pola golfowe Odpłatnie • strefa SPA • lekcje tenisa, golfa • bilard

    Dla dzieci

    • łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • basen dla dzieci • program animacyjny • plac zabaw, miniklub (4-12 lat) • krzesełka w restauracji • Dzieci pobyt gratis - 1. dziecko do 13 lat

    CENA OBEJMUJE

    przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR). III. Etap promocji F!RST DEAL! 2019

    01.12.2018 - 08.01.2019

    GRATIS - Gwarancja niezmiennej ceny - Bezkosztowa zmiana rezerwacji - Dziecko pobyt gratis PONADTO - Rabaty do 40% - Gwarancja najniższej ceny z Last Minute 25zł/os. - Ubezpieczenie od kosztów rezygnacji 12zł/os. - Rabat 2% dla Stałych Klientów - Zaliczka 25%


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

    Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

    Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
    • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Malowniczo usytuowany hotel w ładnym i dużym śródziemnomorskim ogrodzie przy plaży. Wiele bezpłatnych atrakcji: baseny, zjeżdżalnie, 15 kortów tenisowych. Idealna oferta dla rodzin z dziećmi.

    Położenie

    Przy hotelowej pięknej plaży odznaczonej Niebieską Flagą (serwis plażowy bezpłatny, ręczniki za depozytem),  ok. 4 km od Hersonissos, ok. 20 km od Heraklionu, 25 km od lotniska. 500 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

    Wyposażenie

    Lobby z całodobową recepcją i darmowym Wi-Fi,  restauracja główna (bufety, kolacje tematyczne), bar przy basenie, bar główny, tawerna grecka z widokiem na morze, bar wellness, minimarket, sklepik z pamiątkami, butik jubilerski, pralnia samoobsługowa, wypożyczalnia samochodów, usługi florysty.  

    Pokoje

    Eleganckie, jasne, standardowo urządzone, mają klimatyzację, łazienkę (wanna/prysznic, suszarka do włosów), LED TV sat, telefon, lodówkę, czajnik, sejf, Wi-Fi (bezpłatnie), balkon lub taras z widokiem na ogród. Powierzchnia - ok. 23 m kw. Pokoje z widokiem na morze są wyposażone w nowe (od sezonu 2016 r.) łóżka i materace oraz 42 LED TV sat. Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w eleganckich bungalowach przy plaży i w pokojach rodzinnych.

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje  w formie bufetów, późne śniadania kontynentalne, przekąski w dzień, podwieczorek, lody dla dzieci, napoje, kawa, herbata, alkohole lokalne i limitowane alkohole międzynarodowe serwowane od godz. 10.00 do północy, kolacja w tawernie (konieczna rezerwacja). Na kolacje wymagany odpowiedni strój.

    Sport i rozrywka

    Basen olimpijski, basen relaksacyjny, aerobik, korty tenisowe (możliwość odpłatnych lekcji z instruktorem), tenis stołowy, koszykówka, siatkówka,  małe boisko piłkarskie, centrum fitness, dołek golfowy dla początkujących (także odpłatne lekcje golfa), wypożyczalnia rowerów, wycieczki rowerowe, animacje, program rozrywkowy,  ośrodek spa (sauna, siłownia, masaże, zabiegi kosmetyczne bazowane na lokalnych produktach), sporty wodne na plaży oferowane przez lokalną agencję.

    Dla dzieci

    Brodzik, zjeżdżalnie wodne dla małych i większych dzieci, plac zabaw, menu dziecięce, łóżeczka niemowlęce, odpłatna opiekunka.

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
    • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    UWAGA!

    Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

    Położenie

    do Analipsis ok. 1 km, do Chersonissos ok. 4 km.

    Plaża

    bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Leżaki i parasole na plaży i przy basenie w cenie.

    Wyposażenie

    450 pokoi w budynku głównym i w bungalowach, lobby z recepcją, restauracja główna "Diktamo", restauracja azjatycka (od połowy maja do października, wymagana rezerwacja), tawerna "Kalypso", 4 bary. W rozległym ogrodzie 11 basenów (sportowe, relaksacyjne, ze zjeżdżalniami, dla niemowląt).

    Dostęp do internetu

    WiFi w cenie,

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A2-3A, A2-3B) ok. 23 m2, klimatyzacja, minilodówka, zestaw do parzenia kawy/herbaty, sejf, TV, telefon, łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon lub taras od strony ogrodu. A2-3B z balkonem i widokiem na morze. Pokoje Superior (A2-3U) ok. 25 m2, taras i prywatny basen. Juniorsuite (A2V, A2W) ok. 30 m2, w pierwszym rzędzie przy plaży, balkon z widokiem na morze. A2W z prywatnym basenem. Pokoje rodzinne (B2-3E, B2-3N) ok. 29 m2, jedno pomieszczenie przedzielone drzwiami przesuwnymi. B2-3N z widokiem na morze. Pokoje rodzinne (B2-3M) ok. 35 m2, dwie sypialnie, dwie łazienki z prysznicem. Pokoje rodzinne Superior (B2-3G) ok. 40 m2, jedno pomieszczenie przedzielone drzwiami przesuwnymi. Pokoje rodzinne Superior (B2-3H) ok. 50 m2, dwa pomieszczenia.

    Sport

    aerobik, koszykówka, siatkówka plażowa, strzelanie z łuku, siłownia, mini piłka nożna, pilates, tenis stołowy, siatkówka, joga, zumba. Za opłatą tenis, wypożyczalnia rowerów górskich. 

    Wellness

    dwie sauny. Za opłatą centrum spa.

    Dzieci

    miniklub (4-13 lat), maxiklub (14-17 lat, w wysokim sezonie), oddzielny basen, zjeżdżalnie, plac zabaw.

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
    • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA GRECKA

    ****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    *    Hotel położony na północnym wybrzeżu Krety, w miejscowości Anissaras, około 20 km od lotniska w Heraklionie a od centrum Hersonissos tylko około 4 km.

    Plaża

    *    Piaszczysta bezpośrednio przy hotelu. Bezpłatny dostęp do leżaków i parasoli. Możliwość darmowego wypożyczenia ręczników plażowych.

    Zakwaterowanie

    *    347 pokoi z widokiem na morze lub ogród; *    Typy pokoi: standardowe (23m2), standard large (29m2), bungalow (23m2), rodzinne open plan (ok. 29m2, jedno pomieszczenie); *    Wyposażenie: klimatyzacja (bezpłatna), lodówka, zestaw do kawy i herbaty, sejf (bezpłatny), telewizja satelitarna, telefon, łazienka z WC/wanna lub prysznic, suszarka do włosów.

    Restauracje i bary

    *    Restauracja główna, tawerna Zorbas; *    Wellness bar, bar przy basenie.

    Wyżywienie

    *    All inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje oraz lody w określonych godzinach; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w hotelowych barach w godzinach 10:00 - 24:00. Dodatkowo płatne: alkohole premium, importowane piwa, butelkowane wina, szampan.

    Sport i rozrywka

    *    3 baseny (jeden ze zjeżdżalniami dla dorosłych, olimpijski oraz relaksacyjne); leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie; *    Bezpłatnie: mini piłka nożna, siatkówka, koszykówka, tenis stołowy, siłownia, aerobik, korty tenisowe; *    Odpłatnie: lekcje tenisa, lekcje golfa (pole golfowe około 5 km od hotelu), bilard, masaże i zabiegi w centrum spa.

    Dla dzieci

    *    Basen ze zjeżdżalnią, mini klub, plac zabaw.

    Pozostałe udogodnienia

    *    Recepcja czynna całą dobę, bezpłatne łącze Wi-Fi na terenie całego hotelu, pralnia, kwiaciarnia, sklep z biżuterią oraz mini market.

    Naszym zdaniem

    *    Hotel położony pośrodku palmowego ogrodu. Ze względu na bliskość plaży, baseny i zjeżdżalnie jest to idealne miejsce na rodzinne wakacje.

    Strona internetowa

    *    www.lyttosbeach.gr 


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
    • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Grecja - Kreta

    Opis hotelu

    Przepięknie położony, tuż przy prywatnej, piaszczystej plaży, z łatwym dostępem do rozrywkowego centrum Hersonissos. Atutem tego miejsca jest kompleks imponujących basenów ze zjeżdżalniami, idealnie wkomponowanych w fantastyczny ogród palmowy o pow. 150.000 m2 oraz bogata oferta atrakcji sportowo-rekreacyjnych. Estetycznie urządzone, komfortowe pokoje, wyśmienita kuchnia oraz liczne animacje dla dorosłych i dla dzieci to kolejne mocne strony hotelu, który z roku na rok ma coraz więcej stałych Gości. Po dniu pełnym wrażeń hotelowe centrum SPA zaprasza na relaksacyjne masaże oraz szeroki wybór zabiegów pielęgnacyjnych. Doskonały wybór na letni wypoczynek dla całej rodziny!





    Lokalizacja:

    w Anissaras, przy plaży, ok. 20 km od lotniska, ok. 4 km od centrum Hersonissos.



    Plaża:

    prywatna, piaszczysta, przy hotelu, bar service, leżaki, parasole, materace, ręczniki (depozyt)



    Sport i fitness:

    siłownia, centrum fitness (od 18 lat), SPA (płatne), siatkówka, piłka nożna, 15 kortów tenisowych, tenis stołowy, koszykówka, lekcje tenisa ziemnego (płatne), lekcje golfa (płatne)



    Sport na plaży:

    sporty wodne (płatne).



    Rozrywka:

    animacje dzienne i wieczorne, dyskoteka.



    Dla dzieci:

    łóżeczko dziecięce, plac zabaw, menu.



    Wyżywienie:

    pakiet All Inclusive.



    All inclusive zawiera:



    śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu, także w restauracji na plaży (wymagana wcześniejsza rezerwacja); późne śniadanie dla do godz. 11.00; przekąski 11.00 - 17.00; lody dla dzieci 10.00 - 17.00; lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe w godz. 10.00 - 01.00. Tawerna Zorbas czynna w godzinach: 12.30 - 15.00 oraz 19.30 - 21.00 (konieczna wcześniejsza rezerwacja). Istnieje możliwość zamówienia specjalnego menu dla alergików (na życzenie, w hotelu).





    Cena zawiera:

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Obsługa:

    Opieka polskiego przedstawiciela.

    347 pokoi, recepcja 24h, restauracja, tawerna Zorbas lobby, ogród, taras słoneczny, bar przy basenie, bar na plaży, koktail bar, welness bar, mini market, sklep z pamiątkami, jubiler, kącik internetowy (darmowy), darmowe WiFi, wypożyczalnia rowerów i skuterów.

    Kategoria oficjalna

    ****

    Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:4+ Udogodnienia:4+

    Opis pokoi

    klimatyzacja, sejf (płatny), lodówka, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, łazienka z wanną lub prysznicem, telefon, taras/balkon, muzyka.

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób (pow. 23 m2) z widokiem na ogród (widok na morze za dopłatą).

    RODZINNE: pokoje dla max. 4 osób lub 2 dorosłych i 3 dzieci (pow. 45-60 m2) z 2 sypialniami i widokiem na ogród (widok na morze za dopłatą).

    Strona www

    http://www.lyttosbeach.gr/

    All inclusive

    TAK

    2 Dzieci

    TAK

    Standard

    ****


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
    • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta - Heraklion

    Wyżywienie

    All Inclusive

    Opis

    Duży, zielony teren hotelu, z wyjściem na piaszczystą, prywatną plażę. Szeroki wybór wygodnych pokoi, restauracja, tawerna, bary, baseny, zjeżdżalnie wodne, internet, usługi konferencyjne, mini-klub, animacja, sport, wysoka jakość obsługi. Odnowiony w 2010 r. Składa się z centralnego budynku, bungalowów i 4 budynków Annex.

    Położenie

    500 m od miejscowości Analipsi, 5 km od miasta Chersonissos, 20 km od międzynarodowego lotniska im. Nikosa Kazandzakisa w mieście Heraklion. 

    Pokoje

    368 pokoi: Doubles GV/SV (23 m2), Doubles Bungalows SV (23 m2), Family Open Plan (29 m2), Family Sliding Door (29 m2), Family 2-Bedrooms (45-60 m2), Suites 2-Bedrooms SV (45-60 m2).
    W pokojach: centralna klimatyzacja, telewizor z płaskim ekranem LED, bezpośredni telefon, bezpłatny internet Wi-Fi, mini-lodówka, zestaw do kawy i herbaty, czajnik elektryczny, sejf elektroniczny (bezpłatnie), łazienka (wanna/prysznic), suszarka, balkon/taras.

    Double GV/SV: 2 pojedyncze łóżka (na życzenie podwójne).
    Doubles Bungalows SV: 2 pojedyncze łóżka (na życzenie podwójne).
    Family Open Plan: 1 podwójne łóżko i 2 kanapy.
    Family Sliding Door: pokoje podzielone przesuwanymi drzwiami. 1 podwójne łóżko 2 pojedyncze.
    Family 2-Bedrooms: niewielki hol, 2 oddzielne sypialnie (jedna z podwójnym łóżkiem, druga z 2 pojedynczymi).
    Suite 2-Bedrooms SV niewielki hol, 2 oddzielne sypialnie (jedna z podwójnym łóżkiem, druga z 2 pojedynczymi). Widok na morze.
    Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

    O wyżywieniu

    ALL INCLUSIVE

    Główna restauracja (szwedzki stół, kulinarne show)
    Śniadanie: 07:30-11:00  
    Późne śniadanie: 10:30-11:00
    Lunch: 12:30-14:30
    Kolacja: 18:30-21:30

    Tawerna
    Lunch: 13:00-15:00 (lekki szwedzki stół)
    Kolacja: 19:00-21:30 (tematyczny szwedzki stół, po wcześniejszej rezerwacji).

    Bar przy basenie: 10:00-00:00
    Napoje chłodzące, soki, lokalne piwo beczkowe, domowe wino, napoje alkoholowe, koktajle, napoje bezalkoholowe, herbata, kawa. 

    Przekąski: 11:00-17:00, lody, zimne i gorące przekąski, pizza, mini kanapki, naleśniki 

    Odległość od morza

    0 ?


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
    • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    Położenie

    nad morzem, do miejscowości Analypsis ok. 1 km, do rozrywkowej miejscowości Chersonissos ok. 4 km.Do lotniska ok. 20 km.

    Plaża

    piaszczysta, długa i szeroka, bardzo ładna plaża znajduje się tuż przy kompleksie hotelowym. Leżaki i parasole bezpłatnie. Ręczniki plażowe bezpłatnie.

    Wyposażenie

    zadbany, bardzo przyjemny resort urlopowy składa się z budynku głównego i bungalowów i oferuje łącznie 347 pokoi. Do dyspozycji Gości: recepcja, lobby z częścią wypoczynkową, 2 bary, mały super market, restauracja w formie bufetu, tawerna "Zorbas". W grodzie znajdują się 4 baseny, tarasy słoneczne. Leżaki i parasole przy basenach bezpłatnie.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    wygodnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (1-2A): ok. 23 m, wyposażone w klimatyzację, lodówkę, ekspres do kawy herbaty, sejf, TV-Sat., telefon, łazienka z wanną, WC, suszarka do włosów, balkon lub taras z widokiem na ogród. Pokoje z widokiem morze (2B). Pokoje - wariant ekonomiczny (2S). W pok. 2A, 2B, 2S nie możliwości przekroczenia obłożenia o Infanta. Pokoje dwuosobowe (2-3C): od strony ogrodu, wyposażone jak pok. 2A. Pokoje dwuosobowe (2-3L): z widokiem na morze, wyposażone jak pok. 2A. Pokoje rodzinne (2-3E): ok. 29 m, jeden pokój dla 2 os. z 2 dzieci lub maks. 3 os. dorosłych z 1 dzieckiem. Pokoje rodzinne (2-3F): z drzwiami przesuwanymi, oddzielającymi cześć sypialną dla dzieci. Możliwość rezerwacji pobytu z infantem w pok. A2C, A2E, A2F, A2L.

    Dzieci

    basen dla dzieci ze słodką wodą, programy animacyjny, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), wysokie krzesełka w restauracji, opiekunka dla dzieci (odpłatnie), łóżeczko dla dziecka do 2 lat bezpłatnie, zjeżdżalnie dla dzieci powyżej 8 lat, zjeżdżalnia ośmiornica dla najmłodszych.

    Rozrywka

    zjeżdżalnie, różnorodne animacje.

    Dostęp do internetu

    Wi-Fi bezpłatnie.

    Sport

    baseny ze słodką wodą (w tym jeden o rozmiarach olimpijskich), tenis stołowy, 15 kortów tenisowych, koszykówka, siatkówka plażowa, sauna, siłownia, aerobik, 3 małe pola golfowe. Za opłatą: lekcje tenisa, golf, bilard.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu: śniadanie, lunch i kolacja - codziennie wieczory tematyczne, kolacja w tawernie (wymagana wcześniejsza rezerwacja), ciepłe i zimne przekąski, lody w barze przy basenie (w godz. 11:00-17:00)l, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (w godz. 10:00-24:00). Bezpłatny sejf w pokojach.

    Dla dzieci

    2-13 lat: pobyt gratis.

    Polecamy

    • wysokiej klasy hotel, w rozległym, zadbanym ogrodzie
    • przy bardzo ładnej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem "Błękitnej Flagi"
    • dużo atrakcji dla dorosłych i dzieci
    • 4 baseny w tym basen olimpijski, zjeżdżalnie
    • statek piracki i zjeżdżalnia ośmiornica dla najmłodszych
    • smaczne posiłki, urozmaicona kuchnia
    • idealne miejsce na rodzinny wypoczynek


    Mapa Hotelu Lyttos Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Lyttos Beach:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Lyttos Beach
    https://youtu.be/rZkowzFrp4I

    Opinie o Hotelu Lyttos Beach

    4.6
    zdecydowanie polecam

    Hotel Lyttos bardzo pozytywnie nas zaskoczył, czysty, bardzo ładnie zaaranżowany. Byliśmy z dziećmi miały idealne pole do popisu, zjezdzalnie 3 duże i mniejsze zaraz obok z basenem. Nasz pokój składała się z 2 pomieszczeń i mielismy nawet mikrofalówkę :) Plaza przy hotelu wąska, ale piaszczysta. Bardzo ładny zielony teren, ładne widoki z restauracji szczególnie podczas kolacji jak jest wszystko oświetlone. Polecam ogolnie Kretę, bo jest na niej sporo miejsc do zobaczenia.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6

    Lyttos Beach - możliwości zakwaterowania:

    Room Double SeaView
    Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) Standard prysznic WC klimatyzacja balkon drzwi przesuwne widok na ogrod
    Pokoj rodzinny Superior 1 pomieszczenie lazienka WC klimatyzacja balkon drzwi przesuwne widok na ogrod
    lazienka prysznic WC klimatyzacja drzwi przesuwne taras widok na ogrod
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja taras widok na ogrod
    Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) Standard prysznic WC klimatyzacja balkon drzwi przesuwne widok na morze
    Pokoj superior prywatny basen prysznic WC klimatyzacja taras
    Junior Suita prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY
    Room Family 2 Bedrooms Private-Pool
    Junior Suita prywatny basen prysznic WC klimatyzacja taras widok na morze W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) Standard prysznic WC klimatyzacja balkon drzwi przesuwne widok na ogrod
    Pokoj rodzinny Superior 1 pomieszczenie lazienka WC klimatyzacja balkon drzwi przesuwne widok na ogrod
    lazienka prysznic WC klimatyzacja drzwi przesuwne taras widok na ogrod
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja taras widok na ogrod
    Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) Standard prysznic WC klimatyzacja balkon drzwi przesuwne widok na morze
    Pokoj superior prywatny basen prysznic WC klimatyzacja taras
    Room Family SeaView
    Room Family 2 Bedrooms
    Room Superior GardenView Private-Pool
    Double Room / Sea View
    Double Room / Garden View
    Single Room / Garden View
    Suite Junior SeaFront
    Pokój standard
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    famgv family garden view
    famsv family sea view
    Pokój rodzinny 4 os.
    Pokój rodzinny superior 4 os.
    Pokój rodzinny z wid. na morze
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    Room Double GardenView
    Room Single GardenView
    Junior suita z widokiem na morze
    Suite SeaFront Sharing Pool
    Family Suite 3 Bedrooms GardenView
    Family Room / Sliding Door / Mountain View
    Room Family GardenView
    Suite Junior SeaFront Private-Pool
    Family Superior GardenView 1st Floor
    sgl single room
    Pokój 1-os.
    Family Superior GardenView Ground Floor
    srgv standard room gv
    Suita z widokiem na morze
    Suite SeaView Sharing Pool
    Suite Junior Shared-Pool SeaFront

    Lyttos Beach - Możliwości wyżywienia:


    Lyttos Beach - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Lyttos Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00