cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
  • Hotel Lyttos Beach, Kreta
1 / 20
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
05.04 - 06.04
już od 318 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
06.11 - 07.11
już od 318 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Lyttos Beach
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Lyttos Beach
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Lyttos Beach:
4.6 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Lyttos Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 05 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 06 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Hotel Lyttos Beach w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*+

REGION

Kreta Słońce, plaża, morska bryza, baseny, aquapark wszystko czego potrzeba za dnia. A wieczorami kameralne miejsca i elegancja wnętrz do upajania się sobą nawzajem przy lampce greckiego wina. Rozpościerające się wokół piękne widoki kuszą, by nie przegapić tu ani zachodu ani wschodu słońca.

kategoria hotelu

4*+

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1982 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu znajdują się 2 restauracje, 3 bary, sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), winda, 4 sale konferencyjne, wypożyczalnia rowerów, 5 basenów odkrytych, 8 zjeżdżalni wodnych (otwarte w wyznaczonych godzinach: 10:00-18:00). Program animacyjny oraz zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

plaża

Przy hotelu, piaszczysta, prywatna, 350 m długości. Plaża odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe - bezpłatne. Przejście do plaży przez promenadę.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację centralną (indywidualnie sterowaną), sejf (bezpłatny), lodówkę, zestaw do parzenia kawy i herbaty, TV, telefon, łazienkę (WC, wanna lub prysznic, suszarka), balkon lub taras. Typy pokoi: w dwupiętrowym budynku głównym: pokoje standardowe dla max 3 os. w 3 dwupiętrowych aneksach: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych , pokoje rodzinne standard open plan dla max 4 os. , pokoje rodzinne superior dla max 4 os. (oddzielone drzwiami przesuwnymi) , apartamenty rodzinne dla max 5 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , suity dla max 5 os. (2 sypialnie, lodówka) , pokoje bungalow dla max 3 os.

Wyżywienie

restauracja główna, tawerna (wymagana rezerwacja na kolację), 3 bary (bar główny, bar przy basenie, bar z przekąskami) All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera: śniadanie (07:30-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja(18:30-21:30) w restauracji głównej lub w tawernie "Kalypso"- wymagana rezerwacja na kolację, obiad (12:30-14:30) w barze z przekąskami, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Formuła nie zawiera: napojów importowanych , świeżo wyciskanych soków owocowych, napojów serwowanych w butelkach, napojów energetycznych

z myślą o dzieciach

mini klub dla dzieci w wieku 4-13 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, animacje, brodzik, 8 zjeżdżalni wodnych dla młodszych i starszych menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), opiekunka (płatna, na życzenie)

w cenie

siłownia, aerobik, sauna, tenis stołowy, rzutki, łucznictwo, boccia, 21 kortów tenisowych, rakiety i piłki do tenisa, koszykówka, mini boisko do piłki nożnej, siatkówka plażowa, animacje, golf (pole treningowe na terenie hotelu)

płatne

centrum SPA, masaż, oświetlenie kortów ,lekcje tenisa (na życzenie), centrum nurkowe (oferta firmy zewnętrznej)

Aktualizacja opisu

16.10.2018 14:43

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Tenis Golf Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Malowniczo usytuowany hotel w ładnym i dużym śródziemnomorskim ogrodzie przy plaży. Wiele bezpłatnych atrakcji: baseny, zjeżdżalnie, 15 kortów tenisowych. Idealna oferta dla rodzin z dziećmi.

Położenie

Przy hotelowej pięknej plaży odznaczonej Niebieską Flagą (serwis plażowy bezpłatny, ręczniki za depozytem),  ok. 4 km od Hersonissos, ok. 20 km od Heraklionu, 25 km od lotniska. 500 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

Wyposażenie

Lobby z całodobową recepcją i darmowym Wi-Fi,  restauracja główna (bufety, kolacje tematyczne), bar przy basenie, bar główny, tawerna grecka z widokiem na morze, bar wellness, minimarket, sklepik z pamiątkami, butik jubilerski, pralnia samoobsługowa, wypożyczalnia samochodów, usługi florysty.  

Pokoje

Eleganckie, jasne, standardowo urządzone, mają klimatyzację, łazienkę (wanna/prysznic, suszarka do włosów), LED TV sat, telefon, lodówkę, czajnik, sejf, Wi-Fi (bezpłatnie), balkon lub taras z widokiem na ogród. Powierzchnia - ok. 23 m kw. Pokoje z widokiem na morze są wyposażone w nowe (od sezonu 2016 r.) łóżka i materace oraz 42 LED TV sat. Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w eleganckich bungalowach przy plaży i w pokojach rodzinnych.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady, kolacje  w formie bufetów, późne śniadania kontynentalne, przekąski w dzień, podwieczorek, lody dla dzieci, napoje, kawa, herbata, alkohole lokalne i limitowane alkohole międzynarodowe serwowane od godz. 10.00 do północy, kolacja w tawernie (konieczna rezerwacja). Na kolacje wymagany odpowiedni strój.

Sport i rozrywka

Basen olimpijski, basen relaksacyjny, aerobik, korty tenisowe (możliwość odpłatnych lekcji z instruktorem), tenis stołowy, koszykówka, siatkówka,  małe boisko piłkarskie, centrum fitness, dołek golfowy dla początkujących (także odpłatne lekcje golfa), wypożyczalnia rowerów, wycieczki rowerowe, animacje, program rozrywkowy,  ośrodek spa (sauna, siłownia, masaże, zabiegi kosmetyczne bazowane na lokalnych produktach), sporty wodne na plaży oferowane przez lokalną agencję.

Dla dzieci

Brodzik, zjeżdżalnie wodne dla małych i większych dzieci, plac zabaw, menu dziecięce, łóżeczka niemowlęce, odpłatna opiekunka.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

UWAGA!

Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.Opis z poprzedniego sezonu!

Położenie

nad morzem, do miejscowości Analypsis ok. 1 km, do rozrywkowej miejscowości Chersonissos ok. 4 km. Do lotniska ok. 20 km.

Plaża

piaszczysta, długa i szeroka, bardzo ładna plaża znajduje się tuż przy kompleksie hotelowym. Leżaki i parasole bezpłatnie. Ręczniki plażowe bezpłatnie.

Wyposażenie

rodzinny resort urlopowy, składa się z budynku głównego i bungalowów, oferuje 347 pokoi. Recepcja, lobby z częścią wypoczynkową, 2 bary, mały super market, restauracja w formie bufetu, tawerna "Zorbas". W grodzie znajdują się 4 baseny, tarasy słoneczne. Leżaki i parasole przy basenach bezpłatnie. www.lyttosbeach.gr

Dostęp do internetu

WiFi bezpłatnie.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

wygodnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (2A): ok. 23 m2, wyposażone w klimatyzację, lodówkę, ekspres do kawy herbaty, sejf (bezpłatny), TV-sat., telefon, łazienka z wanną, WC, suszarka do włosów, balkon lub taras z widokiem na ogród. Pokoje z widokiem morze (2B). Pokoje – wariant ekonomiczny (2S). Pokoje dwuosobowe (2–3C): od strony ogrodu, wyp. jak pok. 2A. Pokoje dwuosobowe (2–3L): z widokiem na morze, wyp. jak pok. 2A. Pokoje rodzinne (2–3F): ok. 29 m2, jeden pokój z drzwiami przesuwanymi dla 2 os. z 2 dzieci lub maks. 3 os. dorosłych z 1 dzieckiem. Pokoje rodzinne superior (2–3G): ok. 40 m2, jeden pokój, z drzwiami przesuwanymi, oddzielającymi cześć sypialną dla dzieci, balkon lub taras. Pokoje dwuosobowe superior z widokiem na morze (2D): seafront.

Sport

baseny ze słodką wodą (w tym jeden o rozmiarach olimpijskich), tenis stołowy, 21 kortów tenisowych, koszykówka, siatkówka plażowa, sauna, siłownia, aerobik, 3 małe pola golfowe. Za opłatą: lekcje tenisa, golf, bilard.

Dzieci

basen dla dzieci ze słodką wodą, programy animacyjne, plac zabaw, miniklub (4–12 lat), wysokie krzesełka w restauracji, opiekunka dla dzieci (odpłatnie), zjeżdżalnie dla dzieci powyżej 8 lat, zjeżdżalnia ośmiornica dla najmłodszych.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu: śniadanie, obiad i kolacja – codziennie wieczory tematyczne, kolacja w tawernie (wymagana wcześniejsza rezerwacja), ciepłe i zimne przekąski, lody w barze przy basenie (w godz. 11:00–17:00), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (w godz. 10:00–24:00). Bezpłatny sejf w pokojach.

Wcześniej = taniej

do 31.01.18 15% zniżki, od 01.02.-28.02.18 12% zniżki, od 01.03.-31.03.18 10% zniżki.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

*    Hotel położony na północnym wybrzeżu Krety, w miejscowości Anissaras, około 20 km od lotniska w Heraklionie a od centrum Hersonissos tylko około 4 km.

Plaża

*    Piaszczysta bezpośrednio przy hotelu. Bezpłatny dostęp do leżaków i parasoli. Możliwość darmowego wypożyczenia ręczników plażowych.

Zakwaterowanie

*    347 pokoi z widokiem na morze lub ogród; *    Typy pokoi: standardowe (23m2), standard large (29m2), bungalow (23m2), rodzinne open plan (ok. 29m2, jedno pomieszczenie); *    Wyposażenie: klimatyzacja (bezpłatna), lodówka, zestaw do kawy i herbaty, sejf (bezpłatny), telewizja satelitarna, telefon, łazienka z WC/wanna lub prysznic, suszarka do włosów.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna, tawerna Zorbas; *    Wellness bar, bar przy basenie.

Wyżywienie

*    All inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje oraz lody w określonych godzinach; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w hotelowych barach w godzinach 10:00 - 24:00. Dodatkowo płatne: alkohole premium, importowane piwa, butelkowane wina, szampan.

Sport i rozrywka

*    3 baseny (jeden ze zjeżdżalniami dla dorosłych, olimpijski oraz relaksacyjne); leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie; *    Bezpłatnie: mini piłka nożna, siatkówka, koszykówka, tenis stołowy, siłownia, aerobik, korty tenisowe; *    Odpłatnie: lekcje tenisa, lekcje golfa (pole golfowe około 5 km od hotelu), bilard, masaże i zabiegi w centrum spa.

Dla dzieci

*    Basen ze zjeżdżalnią, mini klub, plac zabaw.

Pozostałe udogodnienia

*    Recepcja czynna całą dobę, bezpłatne łącze Wi-Fi na terenie całego hotelu, pralnia, kwiaciarnia, sklep z biżuterią oraz mini market.

Naszym zdaniem

*    Hotel położony pośrodku palmowego ogrodu. Ze względu na bliskość plaży, baseny i zjeżdżalnie jest to idealne miejsce na rodzinne wakacje.

Strona internetowa

*    www.lyttosbeach.gr 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Grecja - Kreta

Opis hotelu

Przepięknie położony, tuż przy prywatnej, piaszczystej plaży, z łatwym dostępem do rozrywkowego centrum Hersonissos. Atutem tego miejsca jest kompleks imponujących basenów ze zjeżdżalniami, idealnie wkomponowanych w fantastyczny ogród palmowy o pow. 150.000 m2 oraz bogata oferta atrakcji sportowo-rekreacyjnych. Estetycznie urządzone, komfortowe pokoje, wyśmienita kuchnia oraz liczne animacje dla dorosłych i dla dzieci to kolejne mocne strony hotelu, który z roku na rok ma coraz więcej stałych Gości. Po dniu pełnym wrażeń hotelowe centrum SPA zaprasza na relaksacyjne masaże oraz szeroki wybór zabiegów pielęgnacyjnych. Doskonały wybór na letni wypoczynek dla całej rodziny!





Lokalizacja:

w Anissaras, przy plaży, ok. 20 km od lotniska, ok. 4 km od centrum Hersonissos.



Plaża:

prywatna, piaszczysta, przy hotelu, bar service, leżaki, parasole, materace, ręczniki (depozyt)



Sport i fitness:

siłownia, centrum fitness (od 18 lat), SPA (płatne), siatkówka, piłka nożna, 15 kortów tenisowych, tenis stołowy, koszykówka, lekcje tenisa ziemnego (płatne), lekcje golfa (płatne)



Sport na plaży:

sporty wodne (płatne).



Rozrywka:

animacje dzienne i wieczorne, dyskoteka.



Dla dzieci:

łóżeczko dziecięce, plac zabaw, menu.



Wyżywienie:

pakiet All Inclusive.



All inclusive zawiera:



śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu, także w restauracji na plaży (wymagana wcześniejsza rezerwacja); późne śniadanie dla do godz. 11.00; przekąski 11.00 - 17.00; lody dla dzieci 10.00 - 17.00; lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe w godz. 10.00 - 01.00. Tawerna Zorbas czynna w godzinach: 12.30 - 15.00 oraz 19.30 - 21.00 (konieczna wcześniejsza rezerwacja). Istnieje możliwość zamówienia specjalnego menu dla alergików (na życzenie, w hotelu).





Cena zawiera:

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Obsługa:

Opieka polskiego przedstawiciela.

347 pokoi, recepcja 24h, restauracja, tawerna Zorbas lobby, ogród, taras słoneczny, bar przy basenie, bar na plaży, koktail bar, welness bar, mini market, sklep z pamiątkami, jubiler, kącik internetowy (darmowy), darmowe WiFi, wypożyczalnia rowerów i skuterów.

Kategoria oficjalna

****

Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:4+ Udogodnienia:4+

Opis pokoi

klimatyzacja, sejf (płatny), lodówka, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, łazienka z wanną lub prysznicem, telefon, taras/balkon, muzyka.

STANDARD: pokoje dla max. 3 osób (pow. 23 m2) z widokiem na ogród (widok na morze za dopłatą).

RODZINNE: pokoje dla max. 4 osób lub 2 dorosłych i 3 dzieci (pow. 45-60 m2) z 2 sypialniami i widokiem na ogród (widok na morze za dopłatą).

Strona www

http://www.lyttosbeach.gr/

All inclusive

TAK

2 Dzieci

TAK

Standard

****


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

****

REGION

Grecja/Kreta/Analipsis

All Inclusive

Warto podkreślić

- Bezpośrednio przy piaszczystej plaży - AQUAPARK - Wysoki standard usług - 15 kortów tenisowych - 3 małe pola golfowe

Okiem Grecosa

Hotel wysokiej klasy, rewelacyjnie położony przy piaszczystej plaży w rozległym ogrodzie z bujną roślinnością. Bardzo dużo atrakcji, w tym basen olimpijski i zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych.

Położenie

• bezpośrednio przy morzu • Hersonissos ok. 7 km • przystanek autobusowy ok. 500 m • lotnisko w Heraklionie ok. 20 km

Plaża

• przy hotelu • długa, szeroka, piaszczysta • łagodne wejście do morza • leżaki i parasole (bezpłatnie) • odznaczona Błękitną Flagą

Hotel

• kompleks 2-piętrowych budynków • recepcja (24 h) z lobby • restauracja, tawerna • bary - w lobby, przy basenie • ręczniki plażowe (bezpłatnie) • Wi-Fi (bezpłatnie) • 347 pokoi, kategoria lokalna 4*

Pokoje

Standard • 2-3 os. (ok. 23 m2) • dostawka dla 3.osoby (wyłącznie dla dziecka do 0-13 lat) • klimatyzacja centralnie sterowana (bezpłatnie, V-IX) • Wi-Fi (bezpłatnie), TV-SAT, telefon • lodówka, zestaw do kawy i herbaty • sejf (bezpłatnie) • łazienka - wanna/prysznic, suszarka • balkon lub taras • widok na morze za dopłatą Rodzinny • 4-os. (ok. 29 m2), • dostawka dla 3. i 4. osoby (4. wyłącznie dla dziecka 0-13 lat) • pokój złożony z dwóch pokojów rozdzielonych przesuwnymi drzwiami • za dopłatą możliwy pokój Superior rodzinny • Wyposażony jak pokój standard Junior Suite • 2-3 os. (ok. 25 m2) • dostawka dla 3. osoby wliczając dziecko do 0-13 lat • mini-bar • bezpośredni widok na morze • prywatny basen • wyposażenie jak pokój standard Wariant ekonomiczny • 2 os. • funkcjonalnie urządzony • zlokalizowany na terenie całego hotelu

Wyżywienie

• All Inclusive Premium • obowiazuje strój formalny do kolacji All Inclusive Premium • śniadanie, lunch, kolacja - bufet • codziennie wieczory tematyczne • kolacja w tawernie (wymagana wcześniejsza rezerwacja) • ciepłe i zimne przekąski, lody w barze przy basenie (11.00-17.00) • lokalne oraz wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-00.00)

Pełen relaks

Bezpłatnie • 6 basenów ze słodką wodą (w tym jeden o rozmiarach olimpijskich) • leżaki i parasole przy basenie • aquapark - 4 zjeżdżalnie • tenis stołowy • 15 kortów tenisowych • minifutbol, koszykówka, siatkówka plażowa • sauna, siłownia, aerobik • 3 małe pola golfowe Odpłatnie • strefa SPA • lekcje tenisa, golfa • bilard

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • basen dla dzieci ze słodką wodą • program animacyjny • plac zabaw, miniklub (4-12 lat) • krzesełka w restauracji

F!RST DEAL! LATO 2018

Szósty etap 01.02.2018 - 13.02.2018 - Rabaty do 40% - Rabat specjalny dla dziecka 400 zł - Zaliczka 30% GRATIS - Pakiet Gwarancji Gwarancja najniższej ceny Gwarancja niezmiennej ceny Gwarancja bezpłatnej zmiany rezerwacji

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Mouzenidis Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta - Heraklion

Wyżywienie

All Inclusive

Opis

Duży, zielony teren hotelu, z wyjściem na piaszczystą, prywatną plażę. Szeroki wybór wygodnych pokoi, restauracja, tawerna, bary, baseny, zjeżdżalnie wodne, internet, usługi konferencyjne, mini-klub, animacja, sport, wysoka jakość obsługi. Odnowiony w 2010 r. Składa się z centralnego budynku, bungalowów i 4 budynków Annex.

Położenie

500 m od miejscowości Analipsi, 5 km od miasta Chersonissos, 20 km od międzynarodowego lotniska im. Nikosa Kazandzakisa w mieście Heraklion. 

Pokoje

368 pokoi: Doubles GV/SV (23 m2), Doubles Bungalows SV (23 m2), Family Open Plan (29 m2), Family Sliding Door (29 m2), Family 2-Bedrooms (45-60 m2), Suites 2-Bedrooms SV (45-60 m2).
W pokojach: centralna klimatyzacja, telewizor z płaskim ekranem LED, bezpośredni telefon, bezpłatny internet Wi-Fi, mini-lodówka, zestaw do kawy i herbaty, czajnik elektryczny, sejf elektroniczny (bezpłatnie), łazienka (wanna/prysznic), suszarka, balkon/taras.

Double GV/SV: 2 pojedyncze łóżka (na życzenie podwójne).
Doubles Bungalows SV: 2 pojedyncze łóżka (na życzenie podwójne).
Family Open Plan: 1 podwójne łóżko i 2 kanapy.
Family Sliding Door: pokoje podzielone przesuwanymi drzwiami. 1 podwójne łóżko 2 pojedyncze.
Family 2-Bedrooms: niewielki hol, 2 oddzielne sypialnie (jedna z podwójnym łóżkiem, druga z 2 pojedynczymi).
Suite 2-Bedrooms SV niewielki hol, 2 oddzielne sypialnie (jedna z podwójnym łóżkiem, druga z 2 pojedynczymi). Widok na morze.
Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

O wyżywieniu

ALL INCLUSIVE

Główna restauracja (szwedzki stół, kulinarne show)
Śniadanie: 07:30-11:00  
Późne śniadanie: 10:30-11:00
Lunch: 12:30-14:30
Kolacja: 18:30-21:30

Tawerna
Lunch: 13:00-15:00 (lekki szwedzki stół)
Kolacja: 19:00-21:30 (tematyczny szwedzki stół, po wcześniejszej rezerwacji).

Bar przy basenie: 10:00-00:00
Napoje chłodzące, soki, lokalne piwo beczkowe, domowe wino, napoje alkoholowe, koktajle, napoje bezalkoholowe, herbata, kawa. 

Przekąski: 11:00-17:00, lody, zimne i gorące przekąski, pizza, mini kanapki, naleśniki 

Odległość od morza

0 ?


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Położenie

nad morzem, do miejscowości Analypsis ok. 1 km, do rozrywkowej miejscowości Chersonissos ok. 4 km.Do lotniska ok. 20 km.

Plaża

piaszczysta, długa i szeroka, bardzo ładna plaża znajduje się tuż przy kompleksie hotelowym. Leżaki i parasole bezpłatnie. Ręczniki plażowe bezpłatnie.

Wyposażenie

zadbany, bardzo przyjemny resort urlopowy składa się z budynku głównego i bungalowów i oferuje łącznie 347 pokoi. Do dyspozycji Gości: recepcja, lobby z częścią wypoczynkową, 2 bary, mały super market, restauracja w formie bufetu, tawerna "Zorbas". W grodzie znajdują się 4 baseny, tarasy słoneczne. Leżaki i parasole przy basenach bezpłatnie.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

wygodnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (1-2A): ok. 23 m, wyposażone w klimatyzację, lodówkę, ekspres do kawy herbaty, sejf, TV-Sat., telefon, łazienka z wanną, WC, suszarka do włosów, balkon lub taras z widokiem na ogród. Pokoje z widokiem morze (2B). Pokoje - wariant ekonomiczny (2S). W pok. 2A, 2B, 2S nie możliwości przekroczenia obłożenia o Infanta. Pokoje dwuosobowe (2-3C): od strony ogrodu, wyposażone jak pok. 2A. Pokoje dwuosobowe (2-3L): z widokiem na morze, wyposażone jak pok. 2A. Pokoje rodzinne (2-3E): ok. 29 m, jeden pokój dla 2 os. z 2 dzieci lub maks. 3 os. dorosłych z 1 dzieckiem. Pokoje rodzinne (2-3F): z drzwiami przesuwanymi, oddzielającymi cześć sypialną dla dzieci. Możliwość rezerwacji pobytu z infantem w pok. A2C, A2E, A2F, A2L.

Dzieci

basen dla dzieci ze słodką wodą, programy animacyjny, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), wysokie krzesełka w restauracji, opiekunka dla dzieci (odpłatnie), łóżeczko dla dziecka do 2 lat bezpłatnie, zjeżdżalnie dla dzieci powyżej 8 lat, zjeżdżalnia ośmiornica dla najmłodszych.

Rozrywka

zjeżdżalnie, różnorodne animacje.

Dostęp do internetu

Wi-Fi bezpłatnie.

Sport

baseny ze słodką wodą (w tym jeden o rozmiarach olimpijskich), tenis stołowy, 15 kortów tenisowych, koszykówka, siatkówka plażowa, sauna, siłownia, aerobik, 3 małe pola golfowe. Za opłatą: lekcje tenisa, golf, bilard.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu: śniadanie, lunch i kolacja - codziennie wieczory tematyczne, kolacja w tawernie (wymagana wcześniejsza rezerwacja), ciepłe i zimne przekąski, lody w barze przy basenie (w godz. 11:00-17:00)l, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (w godz. 10:00-24:00). Bezpłatny sejf w pokojach.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • wysokiej klasy hotel, w rozległym, zadbanym ogrodzie
  • przy bardzo ładnej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem "Błękitnej Flagi"
  • dużo atrakcji dla dorosłych i dzieci
  • 4 baseny w tym basen olimpijski, zjeżdżalnie
  • statek piracki i zjeżdżalnia ośmiornica dla najmłodszych
  • smaczne posiłki, urozmaicona kuchnia
  • idealne miejsce na rodzinny wypoczynek


TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyttos Beach to bardzo dobrej klasy hotel usytuowany niedaleko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, tawernami i dyskotekami, tuż przy pięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, aktywnym osobom i rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji, w tym aquapark oraz animacje, plac zabaw, mini klub.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 7 km od rozrywkowego centrum Hersonissos, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (leżaki i parasole bezpłatne), w rozległym ogrodzie
  • pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - basen olimpijski, aquapark, korty tenisowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

KRETA/GRECJA

Do dyspozycji gości

• recepcja 24 h z sejfem • lobby • winda • sala TV • bar w lobby (18.00-24.00, czynny w zależności od pogody, marzec, kwiecień, październik, listopad) • restauracja główna • tawerna na plaży • ogród • basen o wymiarach olimpijskich (woda słodka) • bar przy basenie (10.00-24.00, w zależności od sezonu) • basen relaksacyjny (zewnętrzny, w strefie wellness, woda słodka) • osobny basen ze zjeżdżalnią (woda słodka, dla dorosłych i dzieci od 8 lat) • jacuzzi zewnętrzne

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) • recepcja • kantor • sejf • winda • sala TV • bankomat • ogród • taras • sklep z pamiątkami • minimarket • jubiler • lekarz • amfiteatr • pralnia • parking (w zależności od dostępności), niestrzeżony: w cenie • sale konferencyjne: 3

Dodatkowe udogodnienia

• minimarket • jubiler • sklep z pamiątkami • butik • parking (niestrzeżony, w cenie) • lekarz (w określonych godzinach) • pralnia (samoobsługowa) • 3 sale konferencyjne • bankomat 

Karty

Visa, MasterCard, American Express 

Liczba pokojów

347

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• hotel nie akceptuje zwierząt 

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą, zjeżdżalnia, wydzielona część basenu dla dzieci, leżaki, parasole • plac zabaw • bufet dla dzieci • łóżeczka dziecięce (po wcześniejszej rezerwacji, w cenie) • opieka nad dzieckiem (na zapytanie, płatna) • miniklub dla dzieci w wieku 4-13 lat • minidyskoteka • wózek • wysokie krzesełko • klub dla nastolatków (14-17 lat) • animacje dla nastolatków: od 14 do 18 lat, codziennie • animacje dla dzieci

Sport i wellness

W cenie • sala fitness/siłownia: codziennie 08:00 - 20:00 • aerobik • aqua aerobik • aqua fitness • body balance • bodywork • pilates • ćwiczenia wzmacniające kręgosłup • step aerobi • stretching • joga • zumba • tenis: wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa

Płatne • strefa spa • masaże • salon kosmetyczny • łucznictwo • minipiłka nożna • siatkówka plażowa • tenis: korty tenisowe: 21 • sauna fińska • rowery: rowery górskie, rowery trekkingowe, wycieczki zorganizowane • tenis: oświetlenie, lekcje gry w tenisa • golf • szkoła nurkowania PADI

Rozrywka

• zajęcia sportowe

• międzynarodowe animacje dla dorosłych kilka razy w tygodniu

• przedstawienia kilka razy w tygodniu

• wieczory taneczne kilka razy w tygodniu

• zajęcia taneczne kilka razy w tygodniu

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 29 m2 • widok na ogród • po całkowitym remoncie w 2017 r. • 2 pokoje połączone drzwiami przesuwnymi • balkon • kuchenka mikrofalowa • Wi-Fi • w budynku bocznym • klimatyzacja • TV sat. • telefon • suszarka do włosów • lodówka • sejf • prysznic • WC • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty

Pokój rodzinny FZX2

• 2-4 os. • ok. 50 m2 • widok na ogród • 2 pokoje połączone drzwiami przesuwnymi • taras • czajnik • Wi-Fi • w budynku bocznym • klimatyzacja • TV sat. • telefon • suszarka do włosów • lodówka • sejf • prysznic • WC • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty

Pokój rodzinny FZX3

• 2-5 os. • ok. 35 m2 • widok na ogród • 2 pomieszczenia (optycznie wydzielone) • czajnik • balkon lub taras • w budynku bocznym • klimatyzacja • TV sat. • telefon • suszarka do włosów • lodówka • sejf • prysznic • WC • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty

Pokój 2-osobowy superior DZX3

• 2-3 os. • widok na ogród • pokój dzienno-sypialny • wanna lub prysznic • balkon lub taras • klimatyzacja • WC

Pokój 2-osobowy superior DZX4

• 2-3 os. • widok na morze • pokój dzienno-sypialny • wanna lub prysznic • balkon lub taras • klimatyzacja • WC

Suita junior z widokiem na morze JSM2

• 2 os. • ok. 23 m2 • widok na morze • w budynku bocznym • ostatnia całkowita renowacja w 2017 r. • klimatyzacja • sejf • telefon • lodówka • kuchenka mikrofalowa • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • czajnik • TV sat. • prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon • Wi-Fi

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 2-3 os. • ok. 23 m2 • widok na morze • klimatyzacja • TV sat. • telefon • suszarka do włosów • lodówka • sejf • wanna lub prysznic • WC • balkon • czajnik • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • w budynku głównym lub bocznym • Wi-Fi

Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1

• 2-4 os. • ok. 29 m2 • widok na morze • w budynku bocznym • ostatnia całkowita renowacja w 2017 r. • 2 pomieszczenia oddzielone przesuwnymi drzwiami • balkon • prysznic • suszarka do włosów • klimatyzacja • WC • sejf • telefon • lodówka • kuchenka mikrofalowa • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • czajnik • TV sat. • Wi-Fi

Suita z widokiem na morze SUM3

• 2-5 os. • widok na morze/na basen • prysznic • klimatyzacja • taras • WC • w budynku bocznym • sejf: wliczony w all inclusive • lodówka • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty • mikrofalówka • TV • wyremontowany w 2017 roku

Pokój rodzinny superior FZX4

• 2-4 os. • ok. 40 m2 • widok na ogród • w budynku bocznym • po całkowitym remoncie w 2017 r. • balkon • 2 oddzielne pokoje połączone drzwiami (przesuwnymi) • klimatyzacja • sejf • telefon • TV sat. • lodówka • zestaw do parzenia kawy/herbaty • moskitiera • wanna • WC • Wi-Fi

Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZX1

• 1-3 os. • ok. 23 m2 • widok na ogród • klimatyzacja • TV sat. • telefon • suszarka do włosów • lodówka • sejf • wanna lub prysznic • WC • balkon lub taras • czajnik • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • w budynku głównym lub bocznym • Wi-Fi

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: 07:30 - 10:30, w formie bufetu
• późne śniadanie: 10:30 - 11:00
• obiad: w formie bufetu
• przekąski, wliczone w all inclusive
• ciasto, wliczone w all inclusive
• lody, wliczone w all inclusive
• wybrane napoje bezalkoholowe
• wybrane lokalne napoje alkoholowe
• kawa/herbata po południu

Restauracje i bary • restauracje: 2
• główna restauracja: rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna, ryby/owoce morza, dania z grilla, menu dla niemowląt, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, bufet dla dzieci, dania bez laktozy, dania lekkostrawne, dania sezonowe, odpowiedni dobór składników żywnościowych, dania wegetariańskie, dania wegańskie, pełnowartościowe posiłki, bufet, show cooking, codziennie 07:30 - 11:00, codziennie 12:30 - 14:30, codziennie 18:30 - 21:30, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• restauracja "TAVERNA KALYPSO": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, włoska, śródziemnomorska, regionalna, ryby/owoce morza, dania z grilla, potrawy bezglutenowe, dania bez laktozy, dania sezonowe, odpowiedni dobór składników żywnościowych, dania wegetariańskie, dania wegańskie, pełnowartościowe posiłki, bufet, show cooking, 13:00 - 15:00, 19:00 - 21:30, z tarasem, na plaży, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

• bary i inne: 2
• bar w lobby: marzec, kwiecień, październik i listopad, codziennie 18:00 - 00:00
• bar przy krytym basenie "POOL BAR": marzec - wrzesień i listopad, codziennie 10:00 - 00:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Mapa Hotelu Lyttos Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Lyttos Beach:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Lyttos Beach
https://youtu.be/rZkowzFrp4I

Opinie o Hotelu Lyttos Beach

4.6
zdecydowanie polecam

Hotel Lyttos bardzo pozytywnie nas zaskoczył, czysty, bardzo ładnie zaaranżowany. Byliśmy z dziećmi miały idealne pole do popisu, zjezdzalnie 3 duże i mniejsze zaraz obok z basenem. Nasz pokój składała się z 2 pomieszczeń i mielismy nawet mikrofalówkę :) Plaza przy hotelu wąska, ale piaszczysta. Bardzo ładny zielony teren, ładne widoki z restauracji szczególnie podczas kolacji jak jest wszystko oświetlone. Polecam ogolnie Kretę, bo jest na niej sporo miejsc do zobaczenia.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Lyttos Beach - możliwości zakwaterowania:

SUPERIOR ROOM GARDEN VIEW JACUZZI
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) Standard prysznic WC klimatyzacja balkon drzwi przesuwne widok na ogrod
Pokoj rodzinny Superior 1 pomieszczenie lazienka WC klimatyzacja balkon drzwi przesuwne widok na ogrod
lazienka prysznic WC klimatyzacja drzwi przesuwne taras widok na ogrod
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja taras widok na ogrod
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) Standard prysznic WC klimatyzacja balkon drzwi przesuwne widok na morze
Pokoj superior prywatny basen prysznic WC klimatyzacja taras
Junior Suita prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY
Junior Suita prywatny basen prysznic WC klimatyzacja taras widok na morze W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) Standard prysznic WC klimatyzacja balkon drzwi przesuwne widok na ogrod
Pokoj rodzinny Superior 1 pomieszczenie lazienka WC klimatyzacja balkon drzwi przesuwne widok na ogrod
lazienka prysznic WC klimatyzacja drzwi przesuwne taras widok na ogrod
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja taras widok na ogrod
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) Standard prysznic WC klimatyzacja balkon drzwi przesuwne widok na morze
Pokoj superior prywatny basen prysznic WC klimatyzacja taras
FAMILY SUPERIOR GARDEN VIEW GROUND FLOOR
Double Room / Sea View
Double Room / Garden View
Single Room / Garden View
POKÓJ RODZINNY Z WIDOKIEM NA OGRÓD
FAMILY SUPERIOR GARDEN VIEW 1ST FLOOR
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
SUITE SHARING POOL FRONT SEA VIEW
JUNIOR SUITE FRONT SEA VIEW SHARING POOL
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
SINGLE ROOM GARDEN VIEW
Junior suita z widokiem na morze
SUITE SEA VIEW SHARING POOL
Family Room / Sliding Door / Mountain View
FAMILY ROOM SEA VIEW
FAMILY 3 BEDROOM SUITE GARDEN VIEW
Suita z widokiem na morze
SUPERIOR ROOM GARDEN VIEW PRIVATE POOL
FAMILY ROOM 2 BEDROOMS
JUNIOR SUITE FRONT SEA VIEW
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA OGRÓD
FAMILY ROOM 2 BEDROOMS PRIVATE POOL
JUNIOR SUITE FRONT SEA VIEW PRIVATE POOL
POKÓJ Z WIDOKIEM NA MORZE

Lyttos Beach - Możliwości wyżywienia:


Lyttos Beach - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Lyttos Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00