cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Aparthotel Olympus, Kreta
  • Hotel Aparthotel Olympus, Kreta
  • Hotel Aparthotel Olympus, Kreta
  • Hotel Aparthotel Olympus, Kreta
  • Hotel Aparthotel Olympus, Kreta
  • Hotel Aparthotel Olympus, Kreta
  • Hotel Aparthotel Olympus, Kreta
  • Hotel Aparthotel Olympus, Kreta
  • Hotel Aparthotel Olympus, Kreta
  • Hotel Aparthotel Olympus, Kreta
  • Hotel Aparthotel Olympus, Kreta
  • Hotel Aparthotel Olympus, Kreta
  • Hotel Aparthotel Olympus, Kreta
1 / 13
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
26.04 - 03.05
już od 2167 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
03.10 - 10.10
już od 1876 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Aparthotel Olympus
  • Bez paszportu

Hotel Aparthotel Olympus
star 3

Grecja: Kreta: Agios Nikolaos
Ocena hotelu Aparthotel Olympus:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Olympus:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 października 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Aparthotel Olympus to hotel usytuowany w centrum klimatycznego Agios Nikolaos. Polecamy dla miłośników życia nocnego ze względu na dużą ilość barów i tawern, a także dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum bardzo urokliwej miejscowości Agios Nikolaos, blisko plaży
  • opcja All Inclusive, bardzo dobre wyżywienie
  • wi fi w wyznaczonych miejscach gratis

Hotel Aparthotel Olympus w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Aparthotel Olympus to hotel usytuowany w centrum klimatycznego Agios Nikolaos. Polecamy dla miłośników życia nocnego ze względu na dużą ilość barów i tawern, a także dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum bardzo urokliwej miejscowości Agios Nikolaos, blisko plaży
  • opcja All Inclusive, bardzo dobre wyżywienie
  • wi fi w wyznaczonych miejscach gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 100 m od centrum Agios Nikolaos
  • ok. 50 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 80 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja 
  • taras 
  • basen (zewnętrzny, ze słodką wodą)
  • restauracja (kuchnia grecka i międzynarodowa) 
  • bar

Wyposażenie

  • Wi-Fi, w miejscach ogólnodostępnych: w cenie, w recepcji/lobby: w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • recepcja
  • kantor
  • winda
  • taras

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

40

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • łóżeczko dziecięce: na zapytanie, w cenie

Pokoje

Apartament APX1
  • 2-4 os.
  • ok. 32 m2
  • od strony lądu
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowna
  • sejf: za opłatą
  • TV
  • aneks kuchenny
  • lodówka: w cenie
  • piekarnik
  • płyta kuchenna
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • stół
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
  • Wi-Fi: w cenie
Apartament APX2
  • 4-6 os.
  • ok. 40 m2
  • od strony lądu
  • pokój dzienno-sypialny
  • 2 sypialnie
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowna
  • sejf: za opłatą
  • TV
  • aneks kuchenny
  • lodówka: w cenie
  • piekarnik
  • płyta kuchenna
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • stół
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
  • Wi-Fi: w cenie
Studio STX1
  • 2 os.
  • ok. 22 m2
  • widok na ląd
  • balkon lub taras
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowna
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV
  • aneks kuchenny
  • lodówka: w cenie
  • piekarnik
  • płyta kuchenna
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • stół
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
  • Wi-Fi: w cenie
Apartament z widokiem na morze APM1
  • 2-4 os.
  • ok. 28 m2
  • widok na morze
  • balkon lub taras
  • pokój dzienno-sypialny
  • sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowna
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV
  • aneks kuchenny
  • lodówka: w cenie
  • piekarnik
  • płyta kuchenna
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • stół
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • szlafrok: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • WC
  • Wi-Fi: w cenie

Wyżywienie

All inclusive
  •  śniadanie: codziennie 08:00 - 10:00, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 13:00 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 19:00 - 21:00, w formie bufetu
  • przekąski: codziennie 11:00 - 13:00, 24 h
  • ciasto: codziennie 16:00 - 17:00
  • lody: codziennie 11:00 - 16:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 11:00 - 23:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 11:00 - 23:00
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, bufet, wliczone w all inclusive
  • bar „lobby bar": za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Grecos Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Aparthotel Olympus to hotel usytuowany w centrum klimatycznego Agios Nikolaos. Polecamy dla miłośników życia nocnego ze względu na dużą ilość barów i tawern, a także dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum bardzo urokliwej miejscowości Agios Nikolaos, blisko plaży
    • opcja All Inclusive, bardzo dobre wyżywienie
    • wi fi w wyznaczonych miejscach gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    ***

    REGION

    Grecja/Kreta/Agios Nikolaos

    All Inclusive

    Warto podkreślić

    - Bardzo dobry serwis - Pokoje 2+2 (oddzielna sypialnia) - W centrum urokliwego Agios Nikolaos

    Okiem Grecosa

    Kameralny hotel ze znakomitą lokalizacją w centrum jednego z najbardziej malowniczych miast Krety - Agios Nikolaos, w sąsiedztwie barów, tawern, restauracji.

    Położenie

    • 50 m od morza • w centrum Agios Nikolaos • lotnisko w Heraklionie ok. 65 km

    Plaża

    • 50 m od hotelu • oddzielona lokalną drogą • publiczna • piaszczysto-kamienista • łagodne wejście do wody • odznaczona Błękitną Flagą • leżaki i parasole (ok. 7 EUR/dzień)

    Hotel

    • recepcja z lobby • restauracja, bar • Wi-Fi (ok. 5 EUR/1 h) • kącik TV • 12 pokoi • kategoria lokalna 3 klucze

    Pokoje

    Studio • 2-4 os. • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • TV-SAT • telefon • lodówka (na życzenie) • sejf (ok. 20 EUR/tydz.) • aneks kuchenny • zestaw do kawy i herbaty • łazienka - wanna/prysznic, suszarka • balkon • pokoje dla 4-os. posiadają dodatkową sypialnię Superior • 2-4 os. • odnowiony w 2008 r. • dodatkowa sypialnia, klimatyzowane tylko 1 pomieszczenie • wyposażony jak pokój studio • boczny widok na morze

    Wyżywienie

    • All Inclusive • strój formalny do kolacji

    All Inclusive

    • śniadanie, lunch, kolacja - bufet • kawa, herbata, ciastka, lody (16.00-17.00) • przekąski (11.00-13.00), lody (11.00-16.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (11.00-23.00)

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie • mały basen ze słodką wodą Odpłatnie • sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    • łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • krzesełka w restauracji

    CENA OBEJMUJE

    przelot samolotem Polska - Heraklion - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

    Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

    Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


    Mapa Hotelu Aparthotel Olympus
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta / Agios Nikolaos)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Aparthotel Olympus:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Aparthotel Olympus
    https://youtu.be/N6q0IJewr9Q
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Aparthotel Olympus

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Olympus:
    • Lokalizacja
      6
    • Hotel
      6
    • Pokoje
      6
    • Wyżywienie
      6
    • Atrakcje
      i sport
      6
    • Obsługa
      6
    HolidayCheck
    Ocena Aparthotel Olympus:
    6 / 6

    Rzetelna informacja dotycząca Hotelu Olympus. 2014-08-19
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Olympus:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Dobry, kameralny hotel, świetna baza wypadowa 2015-07-08
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Olympus:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      6.0

    4.7
    Przyjemne wakacje 2016-09-13
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Olympus:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8

    Aparthotel Olympus - możliwości zakwaterowania:

    Apartament z widokiem na morze
    Apartament
    Apartament
    Studio

    Aparthotel Olympus - Możliwości wyżywienia:


    Aparthotel Olympus - miasta wylotu:


    Aparthotel Olympus - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Aparthotel Olympus? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00