cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sentido Alexandra Beach (Tsilivi), Zakynthos
  • Hotel Sentido Alexandra Beach (Tsilivi), Zakynthos
  • Hotel Sentido Alexandra Beach (Tsilivi), Zakynthos
  • Hotel Sentido Alexandra Beach (Tsilivi), Zakynthos
  • Hotel Sentido Alexandra Beach (Tsilivi), Zakynthos
  • Hotel Sentido Alexandra Beach (Tsilivi), Zakynthos
  • Hotel Sentido Alexandra Beach (Tsilivi), Zakynthos
  • Hotel Sentido Alexandra Beach (Tsilivi), Zakynthos
  • Hotel Sentido Alexandra Beach (Tsilivi), Zakynthos
  • Hotel Sentido Alexandra Beach (Tsilivi), Zakynthos
  • Hotel Sentido Alexandra Beach (Tsilivi), Zakynthos
  • Hotel Sentido Alexandra Beach (Tsilivi), Zakynthos
  • Hotel Sentido Alexandra Beach (Tsilivi), Zakynthos
  • Hotel Sentido Alexandra Beach (Tsilivi), Zakynthos
1 / 14
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
21.04 - 28.04
już od 2629 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
15.05 - 22.05
już od 2569 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi)
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Sentido Alexandra Beach (Tsilivi)

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 15 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sentido Alexandra Beach to urokliwie usytuowany hotel, bezpośrednio przy plaży i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na relaks i wypoczynek na przepięknej wyspie Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzgórzu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, w spacerowej odległości od centrum kurortu Tsilivi
  • malownicze widoki, komfortowe pokoje, basen
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Sentido Alexandra Beach (Tsilivi) w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sentido Alexandra Beach to urokliwie usytuowany hotel, bezpośrednio przy plaży i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na relaks i wypoczynek na przepięknej wyspie Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzgórzu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, w spacerowej odległości od centrum kurortu Tsilivi
  • malownicze widoki, komfortowe pokoje, basen
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Zakynthos

Opis oferty:

Relaks i komfort są tutaj zawsze na pierwszym miejscu! Położony na wzgórzu, przy samym morzu i pięknej plaży, jest świetną propozycją dla Gości szukających wyjątkowego otoczenia. Resort oddalony jest zaledwie parę minut od urokliwego Tsilivi z mnóstwem wakacyjnych rozrywek, łatwo można się stąd dostać również do stolicy wyspy - Zakynthos. Na miejscu piękny basen infinity, przy którym tętni życie w ciągu dnia, po południu pysznego drinka można sączyć nie tylko przy basenie czy na plaży, ale nawet na hotelowym dachu! W 2018 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

na wzgórzu, ok. 1 km od centrum TSILIVI, ok. 500 m od sklepów, barów i restauracji; ok. 8 km od lotniska w Zakynthos; ok. 6 km od miasta Zakynthos; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu.

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 6 EUR komplet: 2 leżaki i parasol); ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); sporty wodne (płatne).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, nowoczesny, stylowy, zbudowany w 1989 r., ostatni remont zimą 2017/2018 (pokoje, basen, siłownia, spa), 170 pokoi, budynek główny (3 piętra) i bungalowy (1 piętro), w budynku głównym: 2 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja przy basenie - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), restauracja á la carte przy plaży - kuchnia włoska, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar w budynku głównym, bar przy basenie, bar na plaży, Blue bar na dachu; minimarket, sklep z pamiątkami, kącik TV; taras z widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy, room-service, pralnia, lekarz na wezwanie, opiekunka dla dziecka; występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 27 m², komfortowy i stylowy, odnowiony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polskie kanały, bezpłatny internet bezprzewodowy, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon, taras lub ogródek (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

junior suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 35 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, widok na morze;

superior suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 35 m², 2 pomieszczenia, 2 łazienki, wyposażenie jak w pokoju standardowym, widok na morze;

swim up:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 27 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo dostęp do basenu dzielonego z innymi pokojami; pokoje junior suite, superior suite i swim up za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen infinity, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 260 m², gł. 1,5 m, jacuzzi, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 16 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); siłownia; wieczorne animacje dla dorosłych, muzyka na żywo; centrum spa: bezpłatnie: basen kryty, sauna; płatne: masaże, zabiegi na twarz i ciało, manicure, pedicure; za opłatą: kajaki.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji przy basenie, późne śniadanie (10.30-12.00), przekąski (15.00-18.00) w barze przy basenie; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (9.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2692026190,, www.alexandrabeachotel.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sentido Alexandra Beach to urokliwie usytuowany hotel, bezpośrednio przy plaży i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na relaks i wypoczynek na przepięknej wyspie Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzgórzu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, w spacerowej odległości od centrum kurortu Tsilivi
  • malownicze widoki, komfortowe pokoje, basen
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Zakynthos

Opis oferty:

Relaks i komfort są tutaj zawsze na pierwszym miejscu! Położony na wzgórzu, przy samym morzu i pięknej plaży, jest świetną propozycją dla Gości szukających wyjątkowego otoczenia. Resort oddalony jest zaledwie parę minut od urokliwego Tsilivi z mnóstwem wakacyjnych rozrywek, łatwo można się stąd dostać również do stolicy wyspy - Zakynthos. Na miejscu piękny basen infinity, przy którym tętni życie w ciągu dnia, po południu pysznego drinka można sączyć nie tylko przy basenie czy na plaży, ale nawet na hotelowym dachu! W 2019 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

na wzgórzu, ok. 1 km od centrum TSILIVI, ok. 500 m od sklepów, barów i restauracji; ok. 8 km od lotniska w Zakynthos; ok. 6 km od miasta Zakynthos; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu.

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 6 EUR komplet: 2 leżaki i parasol); ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); sporty wodne (płatne).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, nowoczesny, stylowy, zbudowany w 1989 r., ostatni remont zimą 2017/2018 (pokoje, basen, siłownia, spa), 170 pokoi, budynek główny (3 piętra) i bungalowy (1 piętro), w budynku głównym: 2 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja przy basenie - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), restauracja á la carte przy plaży - kuchnia włoska, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar w budynku głównym, bar przy basenie, bar na plaży, Blue bar na dachu; minimarket, sklep z pamiątkami, kącik TV; taras z widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy, pralnia, lekarz na wezwanie, opiekunka dla dziecka (na zapytanie); występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 27 m², komfortowy i stylowy, odnowiony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polskie kanały, bezpłatny internet bezprzewodowy, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon, taras lub ogródek (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

junior suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 35 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, widok na morze;

superior suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 35 m², 2 pomieszczenia, 2 łazienki, wyposażenie jak w pokoju standardowym, widok na morze;

swim up:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 27 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo dostęp do basenu dzielonego z innymi pokojami; pokoje junior suite, superior suite i swim up za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen infinity, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 260 m², gł. 1,5 m, jacuzzi, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 16 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); siłownia; wieczorne animacje dla dorosłych, muzyka na żywo; za opłatą: kajaki, centrum spa: basen kryty, sauna, masaże, zabiegi na twarz i ciało, manicure, pedicure.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji przy basenie, późne śniadanie (10.30-11.30), przekąski (15.30-17.00), podwieczorek (17.00-18.00) w barze przy basenie; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (9.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2695026190, www.alexandrabeachotel.com

GRATIS:

Wi-Fi


Mapa Hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi)
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
Filmy hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi)
https://youtu.be/EVm2cp25q2c
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi)

4.9
zdecydowanie polecam

W hotelu Sentido Alexandra Beach spędziłam bardzo przyjemny urlop. Hotel jest pięknie położony, z terenu hotelowego rozciąga się bardzo malowniczy widok na morze, hotel jest na wzniesieniu, ale przy samej plaży!! bardzo miła obsługa, dużo zieleni. Do Tsilivi można dojść pieszo, a do miasta Zakynthos dojechać w ok. 15 minut :) niedaleko jest przystanek. polecam :)

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    5.6
  • Hotel
    5.3
  • Pokoje
    5.4
  • Wyżywienie
    5.1
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Obsługa
    5.7
HolidayCheck
Ocena Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
5.4 / 6

Pobyt w majówkę w sentido alexandra 2018-05-05
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Alexandra Beach 2010-08-31
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

4.6
Pięknie położony hotel o dość dobrym standardzie 2011-06-11
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Jest to średniej klasy,bardzo pięknie polożony,rodzinnie prowadzony obiekt,mający ok 120 jednostek m...
więcej

5.6
Polecamy 2015-06-12
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

swietny hotel z super obsluga. Bardzo dobre jedzenie, wybor blisko do lotniska i stolicy skad wyplyw...
więcej

5.9
Rewelacyjnie!!! 2015-06-13
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel cudownie położony, wróciłem z żoną i zakochałem się w tym miejscu.... jedzenie wysmienite... o...
więcej

5.8
Cudowne miejsce, polecam! 2015-06-19
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.8
Polecam z czystym sumieniem. 2015-06-21
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Świetne jedzenie, bardzo miła obsługa zarówno w restauracji jak i barze gdzie najlepsze koktajle wyk...
więcej

6.0
Super hotel! Polecam! 2015-06-22
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel położony nad samym morzem plaża zaraz przy hotelu piaszczysta z leżakami i parasolami. Basen i...
więcej

5.7
Wakacje 2015 2015-06-29
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    2.0

4.8
Czego innego się spodziewałam... 2015-07-18
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

3.5
Wspaniale! 2015-07-18
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Pięknie położony hotel....cudowne wakacje 2015-09-06
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.5

Wybralismy ten hotel ze wzgledu na polozenie, zalezalo nam na piaszczystej plazy, opinie o hotelu kt...
więcej

5.7
Cudownie, polecam wszystkim młodym jak i dorosłym 2015-09-08
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    6.0

Polecam wszystkim...zejscie do morza blisko wszystkiego....dla nieznających angielskiego dookoła pol...
więcej

5.6
Polecamy 2015-09-12
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Najlepsze wakacje ever 2015-10-24
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Bardzo udane wakacje 2016-06-14
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Naprawdę warto ! Świetny hotel = pełne 4 gwiazdki 2016-06-19
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.8
Dla mnie w porządku 2016-06-28
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Bardzo udane wakacje! 2016-07-18
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

5.6
Wakacyjnie 2016-08-17
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Niezapomniana Aleksandra 2016-10-07
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Godny polecenia! 2016-10-24
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Wspaniałe wakacje 2016-10-24
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Wspaniały hotel 2016-12-04
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

6.0
Jeszcze tam wrócimy 2017-06-17
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Fajnie, ale z uwagami 2017-06-26
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

4.0
Itaka nigdy więcej 2017-08-28
Szczegóły oceny hotelu Sentido Alexandra Beach (Tsilivi):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    2.0

2.7

Sentido Alexandra Beach (Tsilivi) - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Pok. swim up 2 os.+1 dost.
Pok. swim up 2 os.
Junior Suite 2 os.
Junior Suite 3 os.
Junior Suite 4 os.
Pok. 1 os.
Superior suite 2 os.
Superior suite 2 os. + 1 dost.
Superior suite 2 os. + 2 dost.

Sentido Alexandra Beach (Tsilivi) - Możliwości wyżywienia:


Sentido Alexandra Beach (Tsilivi) - miasta wylotu:


Sentido Alexandra Beach (Tsilivi) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sentido Alexandra Beach (Tsilivi)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00