cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel King Saron, Peloponez
  • Hotel King Saron, Peloponez
  • Hotel King Saron, Peloponez
  • Hotel King Saron, Peloponez
  • Hotel King Saron, Peloponez
  • Hotel King Saron, Peloponez
  • Hotel King Saron, Peloponez
  • Hotel King Saron, Peloponez
  • Hotel King Saron, Peloponez
  • Hotel King Saron, Peloponez
  • Hotel King Saron, Peloponez
  • Hotel King Saron, Peloponez
  • Hotel King Saron, Peloponez
  • Hotel King Saron, Peloponez
1 / 14
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
22.07 - 29.07
już od 2148 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
22.07 - 29.07
już od 2148 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu King Saron
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel King Saron
star 4

Grecja: Peloponez
Ocena hotelu King Saron:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu King Saron:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 lipca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 22 lipca 2019

Hotel King Saron w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Peloponez

Opis oferty:

Prywatna plaża tuż przy hotelu i lazurowa woda, to jedne z największych zalet hotelu King Saron. Kameralna atmosfera Kavos Isthmias będzie dodatkowym atutem dla tych, którzy chcą odpocząć od zgiełku. Aktywni również znajdą coś dla siebie - duży basen, 2 korty tenisowe oraz szeroką ofertę sportów wodnych. Dodatkowym atutem jest przepiękny widok roztaczający się z hotelu na Zatokę Sarońską.

POŁOŻENIE:

w wiosce KAVOS ISTHMIAS, tawerna ok. 600 m od hotelu, ok. 7 km do Koryntu, ok. 8 km do Loutraki z basenami termalnymi; ok. 108 km od lotniska w Atenach; przystanek autobusowy ok. 2 km od hotelu (ok. 2 EUR); bus hotelowy do Loutraki (ok. 9 EUR/2 strony).

PLAŻA:

King Saron Beach, hotelowa, piaszczysta, wąska, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, dojście do plaży po schodach, bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); bar.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, odnowiony w 2014 i 2016 r., 152 pokoje (część wyremontowana), 1 budynek, 6 pięter, 2 windy, duże i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, 2 restauracje - Saronic View Restaurant, dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci i dania wegetariańskie, show cooking, podczas kolacji obowiązuje strój formalny, Blue Mood Restaurant na plaży - á la carte, kuchnia grecka, ryby i owoce morza, dostępne menu dla dzieci oraz dania wegetariańskie, 2 bary - w budynku głównym i na plaży; butik z pamiątkami i kosmetykami; centrum konferencyjne do 300 osób; taras z widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (płatny: 10 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen; widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, mieszana woda, ok. 200 m², gł. 1,3-3 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 2 korty tenisowe, koszykówka; animacje dla dzieci i dorosłych w języku francuskim (czerwiec-wrzesień); pokój gier, plac zabaw dla dzieci, miniklub prowadzony w języku francuskim (4-12 lat); sporty wodne: rowerki wodne i kajaki (bezpłatnie raz na pobyt).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji Saronic View; napoje alkoholowe i bezalkoholowe (11.00-23.00) w wyznaczonym barze; wykluczenia z all inclusive: markowe napoje, restauracja á la carte; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/6944576936, www.kingsaron.gr

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka Gala

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Grecja / Peloponez

Opis oferty:

Prywatna plaża tuż przy hotelu i lazurowa woda, to jedne z największych zalet hotelu King Saron. Kameralna atmosfera Kavos Isthmias będzie dodatkowym atutem dla tych, którzy chcą odpocząć od zgiełku. Aktywni również znajdą coś dla siebie - duży basen, 2 korty tenisowe oraz szeroką ofertę sportów wodnych. Dodatkowym atutem jest przepiękny widok roztaczający się z hotelu na Zatokę Sarońską.

POŁOŻENIE:

w wiosce KAVOS ISTHMIAS, tawerna ok. 600 m od hotelu, ok. 7 km do Koryntu, ok. 8 km do Loutraki z basenami termalnymi; ok. 75 km od portu lotniczego w Atenach; przystanek autobusowy ok. 2 km od hotelu (ok. 2 EUR); bus hotelowy do Loutraki (ok. 9 EUR/2 strony).

PLAŻA:

King Saron Beach, hotelowa, piaszczysta, wąska, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, dojście do plaży po schodach, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar (wykluczony z all inclusive).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, odnawiony w 2014 i 2016 r., 152 pokoje, 1 budynek, 6 pięter, 2 windy, duże i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, 2 restauracje - Saronic View Restaurant, dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci i dania wegetariańskie, show cooking, podczas kolacji obowiązuje strój formalny, Blue Mood Restaurant na plaży - á la carte, kuchnia grecka, ryby i owoce morza, dostępne menu dla dzieci oraz dania wegetariańskie, 2 bary - w budynku głównym i na plaży; butik z pamiątkami i kosmetykami; centrum konferencyjne do 300 osób; taras z widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), nowoczesny, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (płatny: 10 EUR/7 dni); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), widok na morze, ogród lub basen.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, mieszana woda, ok. 200 m2, gł. 1,3-3 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 2 korty tenisowe, koszykówka; animacje dla dzieci i dorosłych (czerwiec-wrzesień); pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat); sporty wodne: rowerki wodne i kajaki (bezpłatnie raz na pobyt).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji Saronic View; napoje alkoholowe (11.00-23.00) i bezalkoholowe (10.00-23.00) w barze Green Lounge; wykluczenia z all inclusive: markowe napoje, restauracja á la carte, bar na plaży; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/6944576936, www.kingsaron.gr

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 14 latserwis plażowyWi-Fi


Itaka R

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Peloponez

Opis oferty:

Prywatna plaża tuż przy hotelu i lazurowa woda, to jedne z największych zalet hotelu King Saron. Kameralna atmosfera Kavos Isthmias będzie dodatkowym atutem dla tych, którzy chcą odpocząć od zgiełku. Aktywni również znajdą coś dla siebie - duży basen, 2 korty tenisowe oraz szeroką ofertę sportów wodnych. Dodatkowym atutem jest przepiękny widok roztaczający się z hotelu na Zatokę Sarońską.

POŁOŻENIE:

w wiosce KAVOS ISTHMIAS, tawerna ok. 600 m od hotelu, ok. 7 km do Koryntu, ok. 8 km do Loutraki z basenami termalnymi; ok. 108 km od lotniska w Atenach; przystanek autobusowy ok. 2 km od hotelu (ok. 2 EUR); bus hotelowy do Loutraki (ok. 9 EUR/2 strony).

PLAŻA:

King Saron Beach, hotelowa, piaszczysta, wąska, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, dojście do plaży po schodach, bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); bar.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, odnowiony w 2014 i 2016 r., 152 pokoje (część wyremontowana), 1 budynek, 6 pięter, 2 windy, duże i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, 2 restauracje - Saronic View Restaurant, dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci i dania wegetariańskie, show cooking, podczas kolacji obowiązuje strój formalny, Blue Mood Restaurant na plaży - á la carte, kuchnia grecka, ryby i owoce morza, dostępne menu dla dzieci oraz dania wegetariańskie, 2 bary - w budynku głównym i na plaży; butik z pamiątkami i kosmetykami; centrum konferencyjne do 300 osób; taras z widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (płatny: 10 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen; widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, mieszana woda, ok. 200 m², gł. 1,3-3 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 2 korty tenisowe, koszykówka; animacje dla dzieci i dorosłych w języku francuskim (czerwiec-wrzesień); pokój gier, plac zabaw dla dzieci, miniklub prowadzony w języku francuskim (4-12 lat); sporty wodne: rowerki wodne i kajaki (bezpłatnie raz na pobyt).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji Saronic View; napoje alkoholowe i bezalkoholowe (11.00-23.00) w wyznaczonym barze; wykluczenia z all inclusive: markowe napoje, restauracja á la carte; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/6944576936, www.kingsaron.gr

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Mapa Hotelu King Saron
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu King Saron

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu King Saron:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.7
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.2
  • Atrakcje
    i sport
    4.9
  • Obsługa
    5.2
HolidayCheck
Ocena King Saron:
4.7 / 6

Cudownie 2017-08-15
Szczegóły oceny hotelu King Saron:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Wszystko piękne, obsługa miła i sumienna, posiłki poezja. Basen, plaża oraz widoki niezapomniane. Id...
więcej

5.5
Syf totalny 2017-07-13
Szczegóły oceny hotelu King Saron:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

1.0
Hotel King Saron 2010-06-26
Szczegóły oceny hotelu King Saron:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.7
Królewski Saron 2013-05-01
Szczegóły oceny hotelu King Saron:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Brud, nuda i niewidzialny personel 2014-06-22
Szczegóły oceny hotelu King Saron:
  • Lokalizacja
    1.8
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    1.5

W hotelu spędziliśmy 1 dobę. Po prostu masakra. Polecam go studentom, którzy mają własne auto i wrac...
więcej

2.1

King Saron - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os.+2 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze

King Saron - Możliwości wyżywienia:


King Saron - miasta wylotu:


King Saron - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel King Saron? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00