cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
1 / 54
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
24.04 - 28.04
już od 1439 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
03.10 - 06.10
już od 368 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Blue Pearl
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Blue Pearl
star 4

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Blue Pearl:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Blue Pearl:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 kwietnia 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 października 2022
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
  • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

Hotel Blue Pearl w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
  • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w centrum Słonecznego Brzegu
  • w pobliżu sklepów i restauracji
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 45 min

polozenie

  • w centrum Słonecznego Brzegu
  • w pobliżu sklepów i restauracji
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 45 min

plaza

  • bezpośrednio przy plaży
  • prywatna
  • piaszczysta
  • leżaki w cenie
  • ręczniki w cenie
  • łóżka balijskie w cenie

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • ogród 
  • taras
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby
  • garaż: za opłatą 
  • kantor 
  •  sejf: w recepcji, za opłatą 
  •  minimarket 
  • pralnia

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

100

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  •  hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 2
  • basen: zewnętrzny, ze słodką wodą
  • wydzielona część basenu dla dzieci
  •  leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki: w cenie
  • Dla dzieci

    • łóżeczka dla dzieci: w cenie, na zapytanie
    • wydzielona część basenu dla dzieci
    • miniklub: 4-12 lat
    • animacje dla dzieci: codziennie
    • pokój gier i zabaw
    • minidyskoteka: 18:00 - 20:00, w cenie

    Sport i wellness

    W cenie
    •  siłownia

    rozrywka

    • międzynarodowe animacje dla dorosłych codziennie

    Pokoje

    Pokój ekonomiczny DZZ1
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Apartament APX1
    • 2-4 os.
    • ok. 50 m2
    • boczny widok na morze
    • w budynku głównym
    • pokój dzienny
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • biurko
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Apartament z widokiem na morze APM2
    • 3-6 os.
    • ok. 65 m2
    • widok na morze lub boczny widok na morze
    • w budynku głównym
    • pokój dzienny
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • biurko
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 30 m2
    • widok na ogród
    • w budynku głównym
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: 07:30 - 10:00, w formie bufetu
    • późne śniadanie
    • obiad: 12:00 - 14:00, w formie bufetu
    • kolacja: 18:00 - 21:30, w formie bufetu
    • przekąski: 10:00 - 23:00, przekąski o północy: 20:00 - 23:00, ciasto: 10:00 - 23:00, lody: 10:00 - 23:00
    • wybrane napoje bezalkoholowe: 07:00 - 23:00
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 07:00 - 23:00
    • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: 07:00 - 23:00
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • główna restauracja: bufet, z klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar przekąskowy „Snacks bar": maj - październik, 10:00 - 23:00, w cenie
  • bar w lobby „Lobby bar": maj - październik, 10:00 - 23:00, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  •  wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
    • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
    • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Burgas

    OPIS

    Czterogwiazdkowy obiekt Blue Pearl jest dogodnie usytuowany w centrum Słonecznego Brzegu, tuż przy malowniczej, złocistej plaży. Hotel oferuje miłą obsługę, odkryty basen z leżakami oraz smaczną kuchnię. Niespełna 3 km dzieli hotel od znanego parku wodnego Action Aqua Park.

    lokalizacja

    1 km od centrum Słonecznego Brzegu, 5 km od Nessebaru, 35 km od lotniska w Burgas. Hotel usytuowany na powierzchni: 1660 m2.

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    2009 r. Odnowiony w 2019 r.Na terenie hotelu: restauracje (2), bar, sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), basen odkryty.

    internet

    - Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, publiczna, piaszczysta, pomost. Bezpłatne: parasole, leżaki.

    pokoje

    Zlokalizowane w 1 budynku:- budynek główny (liczba pięter: 9, liczba wind: 3)Typy pokoi:- pokoje double park view dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, minibar (pusty), telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon- apartamenty sea view dla max. 4 os.: salon, 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, minibar (pusty), telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon- apartamenty sea view z dwiema sypialniami dla max. 6 os.: salon, 2 sypialnie, klimatyzacja centralna, minibar (pusty), telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    - 2 restauracje, barUltra All Inclusive(10:00-23:00)- śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:00-14:00), kolacja (18:00-21:00)- późne śniadanie (10:00-12:00), przekąski (12:00-18:00)- lody- wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

    z myślą o dzieciach

    - animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat- dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna- plac zabaw- krzesełka dla dzieci w restauracji- łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    - siłownia- animacje

    płatne

    - tenis stołowy- bilard- masaż- salon piękności

    dodatkowe informacje

    Najczęstsze pytania związane z funkcjonowaniem hotelu w związku z epidemią wywołaną przez COVID19:- Czy są jakieś ograniczenia dla gości opuszczających hotel? - NIE- Czy goście są zobligowani do noszenia maseczek zasłaniających usta i nos na terenie hotelu? - TAK- Czy w hotelu można kupić maseczki? - TAK(ZA OPŁATĄ)- Czy w hotelu znajduje się pokój/strefa/miejsce izolacji dla gości? - TAK- Czy podczas zakwaterowania goście muszą okazać oświadczenie dotyczące swojego stanu zdrowia? - NIE- Czy w pokojach znajdują się jednorazowe kosmetyki takie jak szampon, mydło itp..? - TAK- Czy takie wyposażenie pokoi jak kubki, szklanki itp. są dezynfekowane i dostarczane w jednorazowych torbach? - TAK- Czy w hotelu jest bufet szwedzki? - TAK (ŚNIADANIE, OBIAD, KOLACJA)- Jak będą serwowane posiłki? - SAMOOBSŁUGA LUB OBSŁUGA KELNERSKA NA ŻYCZENIE GOŚCIA- Czy układ stolików w restauracji zachowuje odległość dystansu społecznego? - TAK- Czy jest dostępna usługa Room Service? - NIE- Czy będą czynne restauracje a'la carte/tematyczne? - NIE- Czy będzie dostępna usługa zamawiania posiłków na wynos? - TAK- Czy jest wydzielona strefa dla dużych rodzin lub grup zorganizowanych na plaży i basenie? - TAK- Czy na leżakach są materace? - NIE- Czy na plaży są dostępne ręczniki? - NIE- Czy leżaki są dezynfekowane? - NIE- Czy na basenie jest serwis dań i napojów? - TAK (SAMOOBSŁUGA)- Czy centrum SPA jest czynne? - NIE- Czy hamam/łaźnia turecka jest czynna? - NIE- Czy układ leżaków i stolików w strefie relaksu zachowuje obowiązek dystansu społecznego? - NIE- Czy siłownia jest czynna? - NIE- Czy mini klub jest czynny? - NIE- Czy hotel prowadzi program animacyjny? - TAK (ANIMACJE W CIĄGU DNIA I WIECZOREM)

    Aktualizacja opisu

    17.05.2021 12:40

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-FiPrzy plażySiłowniaMini KlubAll InclusiveSerwis plażowyPokoje 4 osobowePokoje 6 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
    • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
    • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Bułgaria/Słoneczny Brzeg

    Położenie

    - Słoneczny Brzeg - około 1 km od centrum miejscowości - lotnisko w Burgas około 35 km - przystanek autobusu około 400 m

    Plaża

    - przy piaszczystej  plaży - serwis plażowy płatny dodatkowo

    Pokoje

    -DBL standard  około 18  m - TV - SAT - telefon, minibar - klimatyzacja - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - balkon lub taras Apartament około 50 m

    Sport, Relaks, Rozrywka

    - basen z wydzieloną częścią dla dzieci (leżaki, parasole bezpłatnie) - bezprzewodowy internet - program sportowo rekreacyjny kilka razy w tygodniu - tenis stołowy - rzutki Dodatkowo płatne: - bilard

    Dla dzieci

    - wydzielona część basenu - mini klub - animacje - plac zabaw - pokój zabaw

    Wyżywienie

    All - (All Inclusive) śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe w ciągu dnia do godziny 23:00

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - bar przy basenie - lobby bar  

    Dodatkowe informacje

    - parking w zależności od dostępności dodatkowo płatny - zakwaterowanie od 14:00 , wykwaterowanie do 10:00

    Bagaż

    - w przypadku przelotów samolotami czarterowymi cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż główny 20 kg - w przypadku przelotów samolotami rejsowymi (linie lotnicze Ryanair); Kraków (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 300 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
    • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
    • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA BUŁGARSKA

    ****

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    Słoneczny Brzeg, 2 km od Nessebaru, 35 km od lotniska w Burgas.

    Plaża

    Bezpośrednio przy hotelu, długa, piaszczysta; leżaki, parasole, materace są płatne, ręczniki plażowe darmowe.

    Zakwaterowanie

    85 pokoi; Typy pokoi: 16 pokoi standardowych (ok. 28 m2), 53 apartamenty z jedną sypialnią i pokojem dziennym oddzielone drzwiami o wielkości ok. 50m2, 16 apartamentów z dwoma sypialniami i pokojem dziennym oddzielone drzwiami, ok. 60-70 m2; pokoje typu promo nie mają balkonów. Wyposażenie: łazienka z prysznicem i WC, suszarka do włosów, centralna klimatyzacja, telewizor, telefon, bezpłatne łącze internetowe Wi-Fi, balkon lub taras (poza pokojami promo).

    Restauracje i bary

    Restauracja główna Bar przy basenie, lobby bar.

    Wyżywienie

    Ultra All inclusive: śniadania, późne śniadania kontynentalne, obiady, przekąski w ciągu dnia, podwieczorek, lody, kolacje, przekąski przed północą, napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji w godz. 10.00-24.00.

    Sport i Rozrywka

    Basen zewnętrzny; Bezpłatnie: fitness, aerobik, animacje, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa; 6 razy w tygodniu wieczorami odbywa się program rozrywkowy; Odpłatnie: masaże, łucznictwo, mini golf, jazda konna, bilard, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), specjalne animacje 6 razy w tygodniu, dodatkowe menu dla dzieci w restauracji (płatne), wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka dla niemowląt (bezpłatnie).

    Pozostałe udogodnienia

    Sklepy, salon piękności, bezpłatne łącze Wi-Fi w pokojach, wypożyczalnia samochodów, opieka lekarska (opłata), parking (płatny ok. 10 euro/dzień).

    Naszym zdaniem

    Hotel o dobrym standardzie pokoi, rozszerzonej wersji wyżywienia, położony praktycznie na samej plaży. Polecamy dla osób nastawionych na plażowanie.

    Strona internetowa

    http://bluepearl-dit.com/


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
    • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
    • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Nowoczesny i zadbany hotel, położony na pięknej, długiej i szerokiej plaży. Duże, wygodne pokoje i apartamenty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi. 

    Położenie

    Kilometr od centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy plaży (serwis plażowy bezpłatny: 2 leżaki i parasol na pokój), ok. 6 km od Nessebaru, ok 35 km od lotniska w Burgas. W okolicy restauracje, bary sklepy, przystanek autobusowy, ok. 2 km od hotelu znajduje się Action Aquapark.

    Wyposażenie

    Całodobowa recepcja, restauracja główna z tarasem, lobby bar, snack bar przy basenie, sejf (płatny), bezpłatne Wi-Fi w lobby, punkt wymiany walut, sklepik, pralnia, windy, odpłatny garaż.

    Pokoje

    Standardowe pokoje i apartamenty z łazienką (wanna lub prysznic, suszarka do włosów) i balkonem lub tarasem, wyposażone w centralną klimatyzację, minilodówkę, TV sat, Internet przewodowy. Apartamenty mają większą powierzchnię (ok. 50 m kw. i widok na plażę/morze).

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadania (07.30-10.00), obiady (12.30-14.30) i kolacje (18.00-21.00) w formie bufetów, późne śniadania kontynentalne (10.00-12.00), przekąski, owoce, lody w ciągu dnia (12.00-18.00) i w nocy (21.30-23.00), lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe oraz niektóre importowane w godzinach 10:00 - 23:00. Podczas kolacji obowiązuje strój wieczorowy.Dodatkowo płatne wyciskane soki ze świeżych owoców, napoe butelkowane, napoe energetyczne, espresso, cappuccino. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany formuły wyżywienia bez wcześniejszego powiadomienia. 

    Sport i rozrywka

    Owalny basen (parasole i leżaki bezpłatne, ręczniki plażowe za depozytem),  animacje, program rozrywkowy,  fitness, ping pong, rzutki.

    Dla dzieci

    Wydzielony brodzik  w basenie, animacje, miniklub 4-12lat, sala zabaw, plac zabaw, minidyskoteki, foteliki w restauracji.

    UWAGA!

    24 godziny przed wylotem do kraju, klient zobowiązany jest do telefonicznego kontaktu z naszym lokalnym przedstawicielem, aby potwierdzić godzinę transferu i lotu.

    Uwagi!

    *Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w programie w dowolnym momencie.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent (kontakt telefoniczny), ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

    Aktualizacje COVID-19

    Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .Środki bezpieczeństwa przeciwko Covid-19 na zalecenie i wymagania Ministerstwa Zdrowia BułgariiWitamy i dziękujemy za zaufanie do naszego hotelu i naszych pracowników.Przede wszystkim pamiętaj, że nasz hotel koncentruje się bardziej niż kiedykolwiek w sprawie zdrowia i bezpieczeństwa naszych gości i współpracowników - Twoje dobre samopoczucie jest naszym najwyższym priorytetem.Higiena i czystość nigdy nie były dla nas ważniejsze.Nasz Clean Program obejmuje podwyższone standardy bezpieczeństwa i czystości w czterech kluczowych obszarach:Po pierwsze, wprowadziliśmy wzmocnione praktyki bezpieczeństwa w recepcji i w holu. Minimalizujemy kontakt z personelem - usprawniamy zameldowanie i wymeldowanie, dbamy o dystans społeczny, zapewniając bezpieczną odległość.Dezynfekujemy wszystko czego dotkniesz - od powierzchni recepcji po używane długopisy. Każdy klucz karta jest dezynfekowana odpowiednimi środkami czyszczącymi. Usunęliśmy w lobby przedmioty, które w przeszłości byłyby udostępniane dla gości (takie jak czasopisma i gazety) i ustaliliśmy ściśle przestrzegane harmonogramy czyszczenia mebli i wyposażenia w lobby.W holu mamy stacje do dezynfekcji rąk, a w miejscach z napojami są serwetki, które powinny być stosowane podczas wydawania napoju.  Nasz personel odbył szkolenia z zakresu zdrowia i bezpieczeństwa.Po drugie: Pokoje - każdy pokój przed przybciem Gości zostanie odkażony, zdezynfekowany i dokładnie sprawdzony.Każdy przedmiot w pokoju zostanie oczyszczony specjalnymi płynami mającymi na celu zabicie wirusów - klamki,włączniki światła, termostaty, biurka, wieszaki, piloty telewizyjne, budziki, telefony i wszystkie uchwyty łazienkowe i punkty dotykowe. Pościel i produkty frotte zostaną wyprane w wysokiej temperaturze.Hotelowe gospodynie będą nosić rękawiczki i maski zapewniające bezpieczeństwo Gościm jak również im. Warto zauważyć, że w pokoju, w którym się zatrzymasz, prawdopodobnie nie będzie Gości przez okres od 24 do 72 godzin od poprzedniego gościa.Dodatkowo wiedząc, że Goście chcą zachować bezpieczny dystans społecznościowy usługi sprzątnia pokoju będzie świadczone na prośbę Gosci, Jeśli poprosisz o ręczniki, zostaną one dostarczone poprzez minimalny kontakt osobisty - możemy zostawić je w pokoju, gdy cię nie będzie.Po trzecie: Zmieniliśmy standardową obsługę w formie bufetu, goście otrzymają kompleksowe menu,podawane przez kelnerów i naczynia jednorazowe. Planujemy również organizować godzinne posiłki na życzenie klientów, aby uniknąć zatłoczenia wielu osób w restauracjach. Co ważne, stoły i krzesła w restauracji są odkażane po każdym użyciu.Po czwarte, publiczne toalety, centra fitness i baseny - zostaną wyczyszczone na ściśle monitorowanychharmonogramy przy użyciu środkó dezynfekujących. Sprzęt fitness należy czyścić środkiem dezynfekującym po każdym użyciu. Każdego wieczoru obszary te będą odkażane, ponieważ skupiamy się na twoim zdrowiu i dobrym samopoczucie.Chcemy, abyś wiedział, że naprawdę troszczymy się o Ciebie, Twoją rodzinę i Twoje zdrowie.Każdy ze środków opisanych powyżej może zostać odpowiednio zmieniony zgodnie z instrukcjami Ministerstwa Zdrowia i Ministerstwa Turystyki.

    Warunki wjazdu do kraju

    Komunikat z 01.07. 2021 dot. wjazdu dzieci do Bułgarii W związku z najnowszym rozporządzeniem Ministra Zdrowia Bułgarii - dzieci do lat 12 mogą wjechać na terytorium Bułgarii BEZ certyfikatów i testów. Żródło informacji: https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2021/06/30/zapoved_r4PjG8n.pdf, strona 6, pkt.7.Reszta zasad - jak w komunikacie poniżej.Aktualizacja 6 maja 2021Turyści podróżujący z Polski zobowiązani są do okazania:*świadectwa potwierdzającego ukończony cykl szczepień, (przynajmniej 14 dni po drugiej dawce) przeciwko Covid - szczepionkami zatwierdzonymi przez Europejską Agencję Leków,lub*ujemnego wyniku testu PCR, wykonanego do 72 godzin przed przylotemlub*ujemnego wyniku testu antygenowego, wykonanego do 48 godzin przed przylotemlub*dokumentu potwierdzającego przebycie Covid, nie później niż 6 miesięcy przed datą wjazdu do Bułgarii.Dokument potwierdzający szczepienie musi zawierać imię i nazwisko zgodnie z paszportem lub dowodem osobistym, datę urodzenia, daty szczepień, nazwę szczepionki i numer seryjny, kraj i miejsce wydania dokumentu.Dokument dotyczące przejścia koronawirusa lub potwierdzenia testów musi zawierać imię i nazwisko zgodne z paszportem lub dowodem osobistym, nazwę organu lekarskiego, dane kontaktowe szpitala lub laboratorium wykonującego badanie, datę badania i rodzaj badania / PCR lub RAT /, wynik.Uznawane testy antygenowe: Panbio COVID-19 Ag Rapid Test Abbott Rapid Diagnostics; AMP Rapid Test SARS-CoV-2 Ag AMEDA Labordiagnostik GmbH; BD Veritor System for Rapid Deteciton os SARSCoV-2 Becton Dickinson; SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit (Colloidal Gold immunochromatography) Beijing Lepu Medical Technology; BIOSYNEX COVID-19 Ag BSS BIOSYNEX SWISS SA; CerTest SARS-CoV-2 CARD TEST CerTest Biotect S.L.; Clungene COVID-19 Antigen Rapid Test Kit Hangzhou Clongene Biotech; Coronavirus Ag Rapid Test Cassette (Swab) Healgen Scientific Limited; LumiraDx SARS-CoV-2 Ag Test LumiraDX UK LTd; NADAL COVID -19 Ag Test nal von minden GmbH; Sofia 2 SARS Antigen FIA Quidel Corporation; STANDARD F COVID-19 Ag FIA SD BIOSENSOR, Inc.; STANDARD Q COVID-19 Ag Test SD BIOSENSOR, Inc.; CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Test Siemens Healthineers; Rapid SARS-CoV-2 Antigen Test card Xiamen Boson Biotech Co; Coronavirus Ag Rapid Test Cassette (Swab) Zhejiang Orient Gene Biotech Co.Ltd.Informacje dotyczące sytuacji związanej z epidemią w Bułgarii znajdują się na oficjalnej rządowej stronie internetowej: https://coronavirus.bg coronavirus.bghttps://coronavirus.bgAktualizaja z 26 stycznia 2021W dniu 26 stycznia 2021 r. minister zdrowia Republiki Bułgarii wydał zarządzenie nr RD-01-50 dot. zakazu wjazdu do Bułgarii obcokrajowców w okresie od 29 stycznia do 30 kwietnia 2021 r. .Zakaz wjazdu do Bułgarii obcokrajowców nie obejmuje obywateli polskich oraz wszystkich obywateli państw członkowskich Unii Europejskiej i Schengen.Podczas przekraczania granicy państwowej Republiki Bułgarii wszystkie przybywające osoby mają obowiązek okazania nie starszego niż 72 godziny negatywnego wyniku testu PCR na SARS-CoV-2, licząc od daty wykonania badania figurującej w dokumencie. Dokument musi zawierać:* imię i nazwiska osoby zgodnie z dokumentem tożsamość którym się legitymuje;* dane kontaktowe laboratorium, które przeprowadziło badanie;* datę dokonania testu;* metodę wykonania (PCR);* negatywny wynik  testu napisany alfabetem łacińskim (np. Negative) dozwalającym interpretację wyników.

    Informacje o lotach liniami Enter Air, LOT, Wizzair, Ryanair

    Oferta oparta jest o dynamiczne pakietowanie.Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników.W przypadku przelotów rejsowych i low costowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta.//Lecąc z LOT każdy pasażer może wziąć ze sobą:Jeden bagaż podręczny - waga maksymalna 8 kg (wymiary 55x40x23cm).Bagaż rejestrowany za dopłatą: - bagaż rejestrowany 23kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) - cena 300PLN/sztukaW przypadku rejsów z oznaczeniem c" (przykład LO8587c) bagaż rejestrowany 23 kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) wliczony jest w cenę przelotu.Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą, dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie.W przypadku przelotów liniami LOT wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie.///Lecąc z WIZZ, każdy pasażer może wziąć ze sobą:jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).    Bagaż rejestrowany za dopłatą z podziałem na porty wylotowe (podane ceny za bagaż w dwie strony):Gdańsk- 10 kg w cenie 320 PLN/sztuka- 20 kg w cenie 450 PLN/sztuka- 32 kg w cenie 600 PLN/sztukaKatowice- 10 kg w cenie 320 PLN/sztuka- 20 kg w cenie 440 PLN/sztuka- 32 kg w cenie 600 PLN/sztukaLublin- 10 kg w cenie 320 PLN/sztuka- 20 kg w cenie 470 PLN/sztuka- 32 kg w cenie 630 PLN/sztukaPoznań- 10 kg w cenie 380 PLN/sztuka- 20 kg w cenie 570 PLN/sztuka- 32 kg w cenie 760 PLN/sztukaWarszawa- 10 kg w cenie 330 PLN/sztuka- 20 kg w cenie 450 PLN/sztuka- 32 kg w cenie 600 PLN/sztukaWrocław- 10 kg w cenie 350 PLN/sztuka- 20 kg w cenie 530 PLN/sztuka- 32 kg w cenie 720 PLN/sztukaWIZZ Priority w cenie 160 PLN/osoba w dwie stronyJeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne.Wybór miejsca (za opłatą)Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie.W przypadku przelotów liniami Wizz Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie.///Lecąc Ryanair, każdy pasażer może wziąć ze sobą:jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 20 x 25 cm (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).    Bagaż rejestrowany za (podane ceny za bagaż w dwie strony):- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 300 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 100zł/osobaPasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu - nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55x40x20 cm.Wybór miejsca (za opłatą) - wycena indywidualnaMożesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie.Dodanie ww usług już po potwierdzeniu rezerwacji może wiązać się z wyższą cenami.W przypadku przelotów liniami Ryanair wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie.///Lecąc z Smartwings każdy pasażer może wziąć ze sobą:Jeden bagaż podręczny - waga maksymalna 8 kg (wymiary max. 56x45x25cm).Bagaż rejestrowany za dopłatą: - bagaż rejestrowany 23kg (250 cm całkowitego wymiaru - przez wymiar bagażu rozumiemy sumę długości, szerokości i wysokości bagażu, obejmujące uchwyty boczne kieszenie i koła) - cena 250PLN/sztukaPodczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą, dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie.Dodanie ww usług już popotwierdzeniu rezerwacji może wiązać się z wyższą cenami.W przypadku przelotów liniami Smartwings wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie.///Enter AirW przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.Przelot oparty jest o dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się przy założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników.Przy rezerwacjach założonych na wyloty do Bułgarii z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Sunshine

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
    • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
    • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Bułgaria/Słoneczny Brzeg

    OPIS HOTELU


    Lokalizacja
    - odległość od plaży: 40 m - położenie: Słoneczny Brzeg
    - odległość od centrum Słonecznego Brzegu: 1 km
    - odległość od centrum Nessebaru: 3 km
    - odległość od lotniska: 35 km

     Plaża
    - publiczna, piaszczysta
    - leżaki, parasole, materace - 50% zniżki  w wydzielonej części plaży na przeciw hotelu. ( przy basenie bezpłatnie) - ręczniki plażowe - bezpłatnie

     Hotel
    - ilość gwiazdek: 4
    - rok otwarcia: 2012
    - ilość pokoi: 85
    - ilość basenów: basen zewnętrzny z brodzikiem dla dzieci

     Dodatkowe usługi
    - bezpłatne: fitness
    - płatne: sejf w recepcji , salon piękności, masaże, lekarz na wezwanie, wypożyczalnia samochodów, sklepy

    Internet
    - WiFi w lobby bezpłatne

     Pokoje
    - wyposażenie: łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja, TV Sat, telefon, dostęp do Internetu
    - pokoje Standard o pow. ok 28m2
    - pokoje Apartament o pow. ok 50m2 (sypialnia i salon; dostawki w formie rozkładanej sofy; pokoje mogą być połączone drzwiami)
     Restauracje i bary
    - Restauracje: restauracja główna
    - Bary: lobby bar 10:00-24:00, bar przy basenie 10:00-18:00

     Wyżywienie
    śniadanie 7:30-10:30, późne śniadanie 10:30 -12:00 (kontytnetalne), lunch 12:00-14:00, kolacja 18:00-19:30  i 20:00-21:30

    Przekąski w ciagu dnia w barze przy basenie  12:00 - 15:00, przekąski od 15:00-18:00 , wieczorne przekąski 21:30-24:00
    Napoje ( lokalne napoje bezalkoholowe oraz alkohlowe,  kawa, herbata, woda)  10:00-24:00

    Rozrywka
    - animacje dla dzieci i dorosłych w ciągu dnia i wieczorem - 6 dni w tygodniu

     Sporty
    - bezpłatne: aerobik, ping pong, rzutki, siatkówka plażowa - płatne: strzelanie z łuku, mini golf, bilard, sporty wodne na plaży

     Dla dzieci
    - mini klub 4-12 lat, plac zabaw, mini disco, brodzik dla dzieci, łóżeczko dla dziecka (na zapytanie), menu dla dzieci, wysokie krzesełka w restauracji


    Net Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
    • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
    • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****+

    Region

    Bułgaria/ Słoneczny Brzeg

    Strefa

    Prestige, Active

    Dzieci

    - 1 dziecko do 12 lat - opłata tylko za przelot

    Lokalizacja

    - Słoneczny Brzeg - centrum - ok. 1 km, w pobliżu liczne bary, restauracje , sklepy, mini wesołe miasteczko i bogata infrastruktura rozrywkowa - Nessebar - ok. 2km, zabytkowe centrum wpisane na listę UNESCO, do którego dojedziemy kolejką turystyczną z centrum Słonecznego Brzegu , Aqua Park - lotnisko Burgas - ok. 35 km

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu, publiczna, długa, szeroka i piaszczysta z łagodnym zejściem do wody, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga przyznawanym za czystość i ekologię, leżaki i parasole płatne - dla Klientów hotelu 50% zniżki od regularnych cen wynoszących ok.8 EUR komplet 2 leżaki i parasol)

    Hotel

    czterogwiazdkowy o podwyższonym standardzie, nowoczesny i komfortowy hotel, położony blisko centrum Słonecznego Brzegu, otwarty w 2012 roku, idealny dla amatorów aktywnego wypoczynku, posiada 82 pokoje zlokalizowane w kilkupiętrowym budynku głównym, jeden z najlepiej ocenianych przez turystów hoteli w regionie

    Udogodnienia

    całodobowa recepcja, windy, lobby z miejscami do wypoczynku, punkt wymiany walut, sejf w recepcji (ok. 3 EUR/dzień), pralnia, sklepy z pamiątkami, bezpłatne ręczniki plażowe, parking płatny ok. 10,5 EUR/dzień

    Internet

    WiFi w lobby bezpłatne łącze internetowe w pokojach bezpłatne (kabel do wypożyczenia w recepcji)

    Pokoje

    standardowy - 2 os., możliwość 1 dostawki, ok. 28 m2, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, centralnie sterowana klimatyzacja, TV SAT, telefon, lodówka, balkon lub taras, widok na morze za dopłatą apartament - 2 os. z możliwością 1 dostawki dla 2 osób ( rozkładana sofa), ok. 50 m2, składa się z sypialni i oddzielonego drzwiami pokoju dziennego, wyposażenie jak w pokoju standard, widok na morze apartament z dwoma sypialniami - 2 sypialnie 2 os., oddzielone drzwiami oraz pokój dzienny, ok. 60-70 m2, dwie łazienki , możliwość zakwaterowania do 6 osób, wyposażenie jak w pokoju standard, widok na morze

    Restauracje i bary

    restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa lobby bar / main bar bar z przekąskami / snackbar bar przy basenie / pool bar

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive

    Rozrywka

    duży basen z tarasem słonecznym, leżaki i parasole bezpłatne, tenis stołowy, siłownia, animacje dzienne i wieczorne, aerobic, aqua aerobic, rzutki, siatkówka plażowa, wieczorne pokazy

    Płatne

    mini golf, przejażdżki na koniu, bilard, sporty wodne na plaży, windsurfing

    Dla dzieci

    brodzik, plac zabaw, mini klub dla dzieci 4-12 lat, mini disco, animacje i zabawy, wysokie krzesełka w restauracji, specjalne menu dla dzieci podczas kolacji, możliwość bezpłatnego wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2

    Program Ultra All Inclusive

    07.30-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, woda, kawa, herbata, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 10.30-12.00 późne śniadanie kontynentalne w restauracji głównej 12.00-14.00 obiad w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej i lokalnej, wybór przystawek, sałatek, deserów i owoców, dania dietetyczne 18.00-19.30i 20 -21.30kolacja w formie bogatego bufetu serwowana w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej i lokalnej, przystawki, przekąski, sałatki, ciasteczka, owoce, 2 razy w tygodniu wieczory tematyczne, podczas obiadu i kolacji tzw. dresscode -Panowie długie spodnie oraz zakryte buty 12.00-15.00 przekąski ciepłe i zimne typu kanapki, pizza, burgery, frytki, ciastka, lody, kawa, herbata serwowane w pool bar 15.00-18.00 podwieczorek, zimne przekąski, kanapki, słodycze i lody serwowane w pool bar 21.30-24.00 wieczorne przekąski, kanapki, ciastka, słodycze serwowane w jednym z barów 10.00-18.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata oraz lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone, wódka, rakija, whisky, gin oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych oraz alkoholi międzynarodowych typu wódka, whisky, gin dostępne w pool bar 10.00-24.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata oraz lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone, wódka, rakija, whisky, gin oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych oraz alkoholi międzynarodowych typu wódka, whisky, gindostępne w lobby bar do obiadu i kolacji podawane są lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone - leżaki, parasole oraz ręczniki przy basenie - mini klub dla dzieci 4-12 lat

    Oficjalna kategoria

    4 gwiazdki

    Strona www hotelu

    www.bluepearl-dit.com

    Nasza ocena

    Pokój **** + Położenie **** * Wyżywienie **** + Sport \ rozrywka ****

    Atuty

    - rewelacyjne położenie blisko centrum Słonecznego Brzegu - bezpośrednio przy pięknej plaży odznaczonej Błękitną Flagą - Ultra All Inclusive z alkoholami międzynarodowymi - doskonała obsługa, komfortowe i nowoczesne wnętrza - blisko Nessebaru wpisanego na listę światowego dziedzictwa UNESCO

    Nessebar

    To niezwykle urokliwe miasteczko jest wizytówką bułgarskiego wybrzeża. Jest to jedno z najstarszych miast europejskich, które zostało wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Historia przeplata się tutaj ze współczesnością. Stare, średniowieczne cerkwie, wąskie, brukowane uliczki i domy z czasów bułgarskiego odrodzenia tworzą niezapomnianą atmosferę. Na miejscu czas wolny, który można przeznaczyć na samodzielne zwiedzanie miasta i delektowanie się jego magią. Cena ok. 13 EUR/os.

    Sozopol i Ropotamo

    Sozopol to miasto, którego historia sięga VII wieku - mnóstwo w nim wąskich uliczek, ogrodów figowych oraz charakterystycznych, drewnianych domów z wysuniętymi górnymi kondygnacjami. Zostało założone jako trackie osiedle, należało w przeszłości do Rzymian i Turków - dzisiejszy swój wygląd zawdzięcza głównie bułgarskiemu odrodzeniu z XIX wieku. Spacerując kilkusetletnimi uliczkami można poczuć wspaniałą atmosferę tego wielokulturowego miasteczka. Po drodze odbędzie się również zwiedzanie klasztoru Św. Jerzego w Pomorie oraz krótki spacer w Burgas. Wycieczkę zakończy spływ rzeką Ropotamo, w trakcie którego można podziwiać niezwykle bogatą faunę i florę znajdującą się na wybrzeżu. Cena ok. 31 EUR/os.

    Istambuł - 1 dzień

    Całodzienna wycieczka do miasta położonego na dwóch kontynentach, dawnej stolicy wielkich mocarstw - Bizantyjskiego i Osmańskiego, a obecnie największej metropolii tureckiej. Bez wątpienia jednym z symboli tego miasta jest Błękitny Meczet. Został wybudowany na polecenie sułtana Ahmeda I, który tym monumentalnym projektem chciał przyćmić piękną, bizantyjską świątynię - Hagia Sofia, ufundowaną w VI wieku przez cesarza Justyniana I Wielkiego. W programie również zwiedzanie Hipodromu oraz przejazd przez Most Bosforski do azjatyckiej części. Następnie powrót do części europejskiej, zwiedzanie i zakupy w fabryce skór. Popołudniem obiad i czas wolny. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 62 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej.

    Istambuł - 2 dni

    Możliwy jest także wyjazd do Istambułu na 2 dni. Dzięki temu można zapoznać się również z nocnym życiem tego wspaniałego miasta, wybrać się na wieczór turecki (płatne dodatkowo ok. 30 EUR/os.), spróbować rejsu cieśniną Bosfor (płatne dodatkowo ok. 25 EUR/os.) czy zwiedzić słynny Pałac Topkapi (bilet wstępu ok. 20 EUR/os.). Pozostały program zwiedzania taki jak przy zakupie wycieczki jednodniowej. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 92 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej. Cena ok. 40 EUR/os.

    Jeep Safari

    Ci którzy chcieliby na chwilę zmienić krajobraz i odpocząć od falującego morza powinni wybrać się na całodzienną wycieczkę jeepami w góry Strandża. Będzie można zobaczyć unikalne wodospady, jaskinie, a także zwidzieć kilka bułgarskich wiosek. W jednej z nich, która stanowi muzeum architektoniczno-historyczne, odbędzie się obiad pod gołym niebem. Po smacznym obiedzie polecamy spacer po wiosce, degustacja miodu, zwiedzanie dobrze zachowanej starej wiejskiej szkoły i autentycznego domu Strandżanskiego, zbudowanego 300 lat temu. Nad rzeką Weleka, gdzie znajduje się piękny wodospad istnieje możliwość kąpieli. Cena ok. 48 EUR/os.

    Warna, delfinarium i skalny klasztor

    Całodzienna wycieczka, która rozpocznie się od zwiedzanie słynnego eremickiego klasztoru Aładża pochodzącego najprawdopodobniej z IV w. i rozbudowanego na przestrzeni XIII i XIV wieku . Znajduje się on w jaskini - naturalne pieczary pełniły funkcję cel mnichów, a z te z kolei były ze sobą połączone wykutymi w kamieniu korytarzami. Popołudniem odwiedzimy delfinarium znajdującego się w Warnie - wstęp wliczony w cenę. Występy tresowanych delfinów, które przez ok. pół godziny wykonują skomplikowane akrobacje, a nawet tańczą w rytm muzyki to zawsze wspaniały widok, który sprawia wiele radości zarówno dzieciom jak i dorosłym. Obiad (wliczony w cenę) odbędzie się w tradycyjnej bułgarskiej restauracji W Warnie będzie czas wolny na samodzielne zwiedzanie lub zakupy. Wstęp do delfinarium i obiad są wliczone w cenę. Cena ok. 45 EUR/os.

    Piknik na jachcie

    Kilkugodzinna wprawa morska jachtem z portu Nesebyr. Szansa na kąpiel w głębiach morza Czarnego oraz nurkowanie z płetwami i fajką. Podczas resju będzie serwowany pyszny obiad - rybka z rusztu, dodatki, mieszane sałatki, napoje bezalkoholowe i piwo. Idealny pomysł na relaks z dala od zgiełku kurortu. Cena ok. 35 EUR/os.

    Dyskoteka w pianie

    Ogromna dmuchana arena, z której wylewa się piana to szansa na świetną zabawę z przyjaciółmi i to na złocistej plaży Słonecznego Brzegu! Międzynarodowy zespół animatorów podgrzewa wesoła atmosferę różnymi grami i konkursami. W godzinach 16.00 - 17.00 dostępny jest bezpłatny bar, który serwuje bułgarskie napoje lokalne wino i piwo. Każdy uczestnik po imprezie otrzyma pamiątkową koszulkę na pamiątkę. Cena ok. 18 EUR/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

    Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

    Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
    • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
    • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Usytuowany ok. 1km od centrum Słonecznego Brzegu. W pobliżu hotelu znajdują się liczne sklepy, restauracje i bary oraz przystanek autobusowy. Hotel oddalony jest ok. 35km od międzynarodowego portu lotniczego w Burgas, ok. 6km od Nessebar. Niedaleko hotelu tj. ok. 2km znajduje się Action Aquapark.

    PLAŻA

    Publiczna, przy hotelu,  piaszczysta, długa i szeroka z łagodnym zejściem do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga. Leżaki i parasole odpłatnie.

    HOTEL

    Kategoria lokalna 4* Wybudowany w 2012r. Zadbany i doskonale usytuowany, polecany dla wszystkich grup wiekowych równiez dla rodzin z dziećmi.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Ogólne i usługi: recepcja, lobby, sejf (za opłatą), windy, usługa prania i prasowania, parking (za opłatą), sklapik. Restauracje i bary: restauracja główna, snack bar, lobby bar.

    INTERNET

    Bezpłatne Wi-Fi w lobby.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: odkryty basen, leżaki i parasole przy basenie, taras słoneczny, tenis stołowy, rzutki. Odpłatnie: centrum SPA, sporty wodne przy plaży.

    DLA DZIECI

    Brodzik, mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, łożeczko nażyczenie.

    ZAKWATEROWANIE

    Hotel oferuje 85 wygodnych pokoi. Pokój typu Twin: ok. 30m, dwuosobowy z możliwością z możliwością zakwaterowania maksymalnie 2+1, z balkonem - Twin with balcony lub bez balkonu - Twin without balcony. Wyposażenie: łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, sofa, łazienka (prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, TV, telefon, mini lodówka. Pokój typu 1-Bedroom Apartment: ok. 50m, dwuosobowy z możliwością z możliwością zakwaterowania maksymalnie 2+2, składa się z sypialni oraz pokoju dziennego. Wyposażenie: łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, sofa, łazienka (prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, TV, telefon, mini lodówka.

    WYŻYWIENIE

    Ultra All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciagu dnia; wybrane napoje lokalne i importowane, alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych, napojów energetycznych, kawy typu espresso, cappuccino.

    INFORMACJE DODATKOWE

    * Zwierzęta nie są akceptowane * Parking - ok. 10 EUR za dzień HolidayCheck: średnia ocen 4.6

    KONTAKT

    www.mpmhotels.bg Adres: Sunny Beach, 8230 Pantai Sunny, Bułgaria Tel: + 359 2 962 78 22

    KARTY AKCEPTOWANE PRZEZ HOTEL

    VISA, MASTERCARD

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, opłaty lotniskowe i transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: obowiązkowej opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu), dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Uwaga! Przy przelotach Bułgaria Air waga bagażu łączonego nie może przekroczyć 23kg! W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Bułgarii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    OnHolidays

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
    • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
    • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE • W miejscowości Sveti Vlas • Odległość do centrum miejscowości - ok. 800m • Odległość do plaży - ok. 20m HOTEL Liczba pokoi 122 Do dyspozycji gości - Główna restauracja, Inne restauracje, Lobby bar, Dyskoteka, Basen odkryty, Oddzielny brodzik dla dzieci, Miniklub, Ogród, Animacje, Leżaki nad basenem, Parasole nad basenem Dodatkowo płatne - Sejf, Sklep, Sauna, Kort tenisowy, Fryzjer, Lekarz, Masaże, Dostęp do internetu, Leżaki na plaży, Parasole na plaży, Ręczniki basenowe WYŻYWIENIE Dostępne opcje wyżywienia - All inclusive POKOJE 2-osobowy (DBL 1 OV) Powierzchnia 20 m2, Układ - Standardowy pokój z możliwością 2 dostawek Wyposażenie w cenie - Telefon, TV sat, Klimatyzacja, Balkon, Suszarka, Lodówka


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
    • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
    • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    hotel otwarty w 2012 roku; do dyspozycji gości: 6-piętrowy budynek główny, basen zewnętrzny, restauracja główna z tarasem, bar z przekąskami, bar w lobby

    Położenie

    w pobliżu liczne sklepy, restauracje i bary, ok. 250 m od przystanku komunikacji lokalnej, ok. 1 km od Słonecznego Brzegu, ok. 35 km od lotniska w Burgas

    Plaża

    publiczna, piaszczysta plaża znajduje się przy hotelu; lezaki i prasole przy basenie - bezpłatne, na plaży - płatne; ręczniki plażowe - wymagany depozyt

    Zakwaterowanie

    85 pokoi: pokoje standardowe (ok. 30 m2), apartamenty z 1 sypialnią (ok. 50 m2), apartamenty z 2 sypialniami (ok. 65 m2); wyposażenie: klimatyzacja, TV SAT, Wi-Fi (płatne), mini lodówka, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, balkon

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive - śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w ciągu dnia oraz w nocy (10.00-12.00, 12.00-18.00, 21.30-24.00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe bezpłatne w lobby barze w godzinach - 10.00-24.00; dodatkowo płatne: napoje importowane, wysokojakościowe, soki ze świeżo wyciskanych owoców, napoje butelkowane

    Sport i rozrywka

    animacje, bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach, siłownia, siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki

    Dodatkowo płatne

    bilard, pralnia, mini-market, sejf w recepcji (ok. 3€ /dzień), lekarz (na wezwanie), wszystkie sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    animacje, mini klub (4-12 lat), brodzik, plac zabaw, mini disco, krzesełka w restauracji, menu dla dzieci, łóżeczko (na życzenie)

    www

     www.mpmhotels.bg ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Rego- Bis

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
    • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
    • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    **** Bułgaria/Słoneczny brzeg

    ATUTY

    - przy piaszczystej plaży - basen z brodzikiem dla dzieci - w pobliżu liczne sklepy i restauracje - wyżywienie Ultra All Inclusive

    NASZYM ZDANIEM

    Ze względu na swoje położenie bezpośrednio przy plaży, hotel jest świetnym wyborem zarówno dla osób poszukujących wypoczynku, jak i dla miłośników nocnego życia, dzięki promenadzie w bezpośredniej okolicy obiektu. Dodatkowo forma wyżywienia Ultra All Inclusive zadowoli najbardziej wymagającego klienta.

    POŁOŻENIE

    - przy plaży, - około 500 m od przystanku komunikacji miejskiej, - około 800 m od centrum miasta, - około 200 m od najbliższego sklepu, - około 5 km od centrum Nesseberu 

    PLAŻA

    Piaszczysta plaża zaraz przy hotelu. Leżaki i parasole bezpłatne. 

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatne: recepcja 24h, lobby, basen zewnętrzny z wydzieloną częścią dla dzieci, przechowalnia bagażu, wi-fi w pokojach, lobby i restauracji, boisko do siatkówki plażowej, siłownia Płatne dodatkowo: bilard, tenis stołowy, masaż, parking, sejf w recepcji

    DLA DZIECI

    Brodzik dla dzieci, łóżeczka dla dzieci do dwóch lat bezpłatnie (ilość ograniczona), boisko do siatkówki, tenis stołowy

    POKOJE

    Zakwaterowanie: 14:00 Wykwaterowanie: 12:00 Hotel dysponuje 91 pokojami, wyposażonymi w klimatyzację, TV SAT, lodówkę, łazienkę z prysznicem i suszarką do włosów. W pokojach działa darmowe wi-fi. 

    UDOGODNIENIA

    recepcja 24/7 winda możliwość późniejszego wykwaterowania (za dodatkową opłatą) przechowalnia bagażu darmowe wi-fi klimatyzacja w pokoju suszarka do włosów lodówka darmowe leżaki i parasole przy basenia i na plaży łóżeczka dla dzieci do 2 lat boisko do siatkówki plażowej tenis stołowy (za dodatkową opłatą) bilard (za dodatkową opłatą) siłownia masaże (za dodatkową opłatą) parking (za dodatkową opłatą) sejf w recepcji (za dodatkową opłatą)

    WYŻYWIENIE

    Ultra All Inclusive: Śniadanie: 7:00-10:00 w formie bufetu Późne śniadanie: 10:00-12:00 w forie bufetu Lunch: 12:00-14:00 w formie bufetu Kolacja: 18:00-21:00 w formie bufetu  Opcja Ultra All Inclusive zawiera także przekąski, lody, kawę, herbatę i ciasta, lokalne i importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych godzinach. W cenie nie jest zawarta restauracja a'la carte. 

    CENA ZAWIERA

    Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą,   Transport do miejsca docelowego (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym). Bagaż ( dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów ), Opiekę rezydenta podczas pobytu, Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, Podatek Vat, Ubezpieczenie

    CENA NIE ZAWIERA

    Opłat klimatyczno-meldunkowych, Wycieczek fakultatywnych, Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie

    DODATKOWE INFORMACJE

    Hotel nie akceptuje zwierząt.

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

    INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

    Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)

    UBEZPIECZENIE

    Szanowny Kliencie, pamiętaj że kupując ofertę na sezon 2020,  w ramach ubezpieczenia od Kosztów Leczenia jesteś objęty ubezpieczeniem od zachorowania w następstwie epidemii. Kup ofertę na sezon 2021 do 30.06.2020, a otrzymasz takie ubezpieczenie gratis również na kolejne wakacje!

    BUŁGARIA

    To największy kraj Półwyspu Bałkańskiego i zarazem ulubione miejsce wypoczynku setek turystów. Na obszarze zaledwie 110 tys. km2. Spotyka się tam niezwykłą różnorodność krajobrazu. Ku wzgórzom Starej Płaniny wznosi się równina Naddunajska. Wzdłuż granicy z Grecją ciągnie się kotlina Rodopy, a Nizina Górnotracka zakończona jest malowniczym wybrzeżem Morza Czarnego. Bułgaria ponownie przezywa swoje najlepsze lata. Jest znacznie tańsza od innych krajów Europy, w nadmorskich miejscowościach powstają coraz to nowsze ośrodki turystyczne i rozrywkowe. Rozwija się baza noclegowa, króluje pyszna lokalna kuchnia, a miejscowa ludność jest niezwykle serdeczna. W całym kraju można spotkać miejsca o fascynującej i wielowiekowej historii. Będą w Bułgarii te miejsca koniecznie musisz zobaczyć: 1.Sofia- stolica kraju, będąca centrum kultury i rozrywki z ogromną ilością barów, restauracji i dyskotek, której historia sięga VI wieku p.n.e. Miłośnicy historii pogrążą się tutaj w zwiedzaniu licznych zabytków jak np. ruiny budowli rzymskich, fortyfikacji bizantyjskich, zabytki architektury tureckiej. 2. Riła - największe pasmo górskie w Bułgarii. Na najwyższym szczycie, jakim jest Musała (2925 m n.p.m.) śnieg może leżeć do 8 miesięcy. Właśnie tam znajduje się jedna z najciekawszych atrakcji kraju. Monastyr Rylski to kompleks klasztorny, idealnie wkomponowany w góry, które go otaczają. Obecnie przebywa tam ok. 60 mnichów, a cały kompleks wpisano na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. 3. Podczas pobytu w Wielkim Tyrnowie miłośnikom wina poleca się wycieczkę do winiarni Maryan. Oferuje możliwość skosztowania wielu przeróżnych rodzajów win. Wycieczka obejmuje zwiedzanie piwnicy z winami, a nawet degustację win prosto z beczki. Wina produkowane klasycznymi technikami winiarskimi, w połączeniu z nowoczesną technologią, aby otrzymać produkt najlepszej jakości. 4. Miasto Płowdiw - drugie pod względem liczby mieszkańców miasto Bułgarii. Niegdyś znane jako Filippopolis, ponieważ podbił je Filip II Macedoński. Można tu dziś podziwiać zabytki z dawnych czasów, np. wciąż czynny teatr rzymski. Mieszcząc się na siedmiu wzgórzach nad rzeką Maritsa jest często nazywany właśnie Miastem Siedmiu Wzgórz". 5. Park Narodowy Pirin wznosi się niczym wielki bałkański wał nad granicami Macedonii i Grecji. Wpisany jest na listę UNESCO. Wysoko na górze zbierają się czapki mgły, a alpejskie doliny są zasypane lawinami leśno-zielonych drzew sosny i jodły. Park, który został okrzyknięty rajem dla miłośników pieszych wycieczek i sportów zimowych.

    POWODY, DLA KTÓRYCH WARTO JECHAĆ DO BUŁGARII

    1.Plaże - Linia brzegowa kraju rozciąga się na aż 400 km i jest bardzo urozmaicona. Właśnie w Bułgarii znajdują się jedne z najpiękniejszych nadmorskich kurortów i plaż. Najciekawsze bułgarskie wybrzeża - Słoneczny Brzeg czy Sozopol to miejsca najciekawsze, na których podczas letniego sezonu temperatury sięgają powyżej 30 stopni! 2. Zabytki, które są śladem zachowania się wielowiekowej historii i starożytnej kultury kraju. Tyle historii można znaleźć w jednym miejscu! Będąc na wakacjach należy koniecznie odwiedzić m.in. klasztor Rila lub niesamowity rzymski teatr w Płowdiwie, pochodząc z lat 98-117 p.n.e. Na uwagę zasłguje także muzealne miasto Koprivštitsa, które przeniesie Cię w czasie! 3. Piękne krajobrazy, na które składają się niezwykłe góry, parki i przyroda. Ponadto ogrom możliwości spędzania wolnego czasu. Można udać się na piesze wędrówki, spróbować wspinaczki, jazdy konnej, wędkarstwa, a nawet sprawdzić swoje siły w sportach wodnych! Sceneria jest niesamowita, a wybory są niemalże nieograniczone! 4. Pyszna lokalna kuchnia, która zachwyca rozmaitością świeżych warzyw oraz owocami morza. Pełne smaku papryki, pomidory, bakłażany, cukinie, sałatka szopska, ajvar, wyśmienite dania z grilla oraz ryby, krewetki czy kalmary. W rozsądnych cenach można skosztować smaków typowych dla krajów bałkańskich i zakochać się w tym regionie jeszcze bardziej! 5. Rose Damascena czyli dolina róż - jeden z symboli Bułgarii, położona na południe od gór bałkańskich. Piękna roślina Rose Damascena była przez wieki ubóstwiana przez bułgarski lud, używano jej do produkcji popularnego oleju różanego. Dziś Bułgaria to producent ponad 70% oleju różanego na świecie, co daje jej miano największego producenta tego cennego oleju. Jeśli przyjedziesz w maju lub czerwcu do Bułgarii, możesz wziąć udział w Festiwalu Róż w Karlowie czy Kazanlyku,. Zdecydowanie nie pożałujesz!


    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
    • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
    • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    • położony w zielonej dzielnicy
    • kilka minut od Aqua Paradise i Sunny Beach Luna Park

    Opis

    • 4 budynki
    • 5 pięter
    • 5 wind
    • lobby bar
    • klimatyzacja w miejscach publicznych
    • kantor
    • sejf (płatny)
    • Wi-Fi w holu
    • pralnia (płatna)
    • parking

    Polozenie

    • ok. 300 m od plaży
    • 1 km od centrum kurortu

    Słoneczny Brzeg to nowoczesny, bardzo popularny kurort w Bułgarii. Znajdziemy tu ponad 200 różnorodnych hoteli. Od północy osłania go pasmo Gór Bałkańskich. Położenie między górami, a urokliwą zatoką gwarantuje wyjątkowe widoki. W trakcie pobytu możemy się zrelaksować na szerokiej (30 - 60 metrów), piaszczystej plaży o długości 8 km, która została odznaczona Błękitną Flagą. Amatorzy aktywnego wypoczynku znajdą tu bogatą ofertę sportów wodnych. Nie brakuje też atrakcji życia nocnego: bary, puby, dyskoteki. Wszystkiemu towarzyszy słońce w ciągu dnia i wspaniała atmosfera w nocy. Słoneczny Brzeg jest dobrze skomunikowany z okolicznymi kurortami takimi jak Burgas i Pomorie oraz Nessebar, które dzięki swojej historycznej zabudowanie figuruje na liście światowego dziedzictwa UNESCO.

    Plaza

    • publiczna
    • piaszczysta
    • 300 m od hotelu
    • serwis plażowy (płatny)
    • parasole i leżaki przy basenie

    Wyzywienie

    Ultra All Inclusive

    Pokoje

    Łącznie 98 pokoi: 1-bedroom apartaments, 2-bedroom apartaments.

    W pokojach: klimatyzacja, telewizja kablowa, telefon, sejf, łazienka z wanną i suszarką do włosów, aneks kuchenny bez piekarnika (gotowanie nie jest dozwolone), balkon, meble na balkonie.

    2-bedroom apartaments: dwa oddzielne łóżka, łazienka z kabiną prysznicową.

    Sprzątanie pokoju - codziennie, zmiana ręczników - codziennie, zmiana pościeli - 3 razy w tygodniu.

    Sport

    Sport i rekreacja:

    • basen odkryty (rozmiar 28 x 10)
    • fitness
    • tenis stołowy
    • masaż (płatny)
    • sauna (płatna)
    • łaźnia turecka (płatna)

    Dla dzieci:

    • plac zabaw
    • płytka część basenu
    • krzesełka
    • łóżeczko

    O wyzywieniu

    All inclusive:

    Śniadanie: w formie bufetu, 08:00-10:00
    Obiad: w formie bufetu, 12:30-14:00
    Kolacja: w formie bufetu, 18:30-21:00
    Przekąski: kanapki, pizza, 12:30-13:30
    Podwieczorek (w restauracji głównej lub barze przy basenie): kanapki, przekąski lub słodycze, 16:00-16:30

    Napoje:
    w restauracji głównej: 08:00-10:00, kawa, herbata, mleko, woda, sok; 12:30-14:00 i 18:30-21:00 - napoje bezalkoholowe, piwo beczkowe, białe i czerwone wino, woda, kawa i herbata
    w barze przy basenie: 10:00-22:00, lokalne napoje alkoholowe, napoje bezalkoholowe, piwo beczkowe, białe i czerwone wino, woda, kawa i herbata.

    Inne informacje

    Hotel zastrzega sobie prawo do zmian cen usług dodatkowych płatnych oraz godzin posiłków.

    W związku z sytuacją epidemiologiczną (Covid-19) dyrekcja hotelu zastrzega sobie prawo do wprowadzenia procedur bezpieczeństwa. Mogą się one wiązać z pewnymi nakazami (np. dezynfekcja rąk, zachowanie bezpiecznej odległości) lub ograniczeniami w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. formuły i godziny podawania posiłków, serwisu plażowego i basenowego, czy wyposażenia i obsługi pokoju.


    Firma Mouzenidis powstała w roku 1995 i ma już ponad 25 lat doświadczenia w organizacji wypoczynku. Organizator posiada własną linię lotniczą Ellinair, sieć hoteli Bomo Hotels, specjalizują się również w wyjazdach incentive Avitive Mice oraz w organizacji ślubów. Główna siedziba Mouzenidis Travel znajduje się w Grecji, w mieście Saloniki, ale również posiada 14 filii w największych greckich kurortach, filie biura działają  w Atenach, Riwierze Olimpu, na Chalkidiki, Peloponezie i na wielu greckich wyspach.  Regionalna sieć firmy stale zwiększa liczbę oddziałów i na dzień dzisiejszy jest ich ponad 80 w różnych krajach i ta liczba nadal rośnie. W sezonie 2020 realizowano loty do najpopularniejszych greckich kurortów takich jak: Chalkidiki, Riwiera Olimpu, Kreta, Zakynthos a dodatkowo w ofercie jest "dojazd własny" na Cypr, do Gruzji, a zimą na  narty w Bułgarii.

    Mouzenidis jest właścicielem  floty ponad 100 nowoczesnych autokarów klasy A.

    Mouzenis travel oferuje możliwość skorzystania z szerokiego zakresu usług VIP dla klientów ceniących sobie komfort na lotnisku oraz luksus podczas podróży na lotniskach w Salonikach i Heraklionie. 

     

     



    Oasis Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
    • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
    • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    BAGAŻ, REZYDENT, ZMIANA UCZESTNIKA NA PRZELOTACH LINIAMI LOT, RYANAIR, WIZZAIR, CORENDON

    Oferta z przelotem liniami: LOT, WIZZAIR, RYANAIR, CORENDON jest ofertą pochodzącą z DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA, ceny przelotów są stale aktualizowane przez linie lotnicze, co oznacza, że cena wycieczki od momentu zrobienia rezerwacji do momentu potwierdzenia jej przez Organizatora może ulec zmianie. OBSŁUGA REZYDENTA/PRZEDSTAWICIELA KONTRAHENTA na telefon z możliwością ustalenia spotkania w hotelu. Uczestnik imprezy zobowiązany jest DO POTWIERDZENIA U TOUROPERATORA LUB AGENTA AKTUALNYCH GODZIN LOTU NA 48 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI, JAK I DO POLSKI). Zmiana Uczestnika wiąże się z kosztami zgodnie z taryfą przewoźnika i może być równoznaczna z koniecznością wykupienia nowego biletu.Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika.Wizzair - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Istnieje możliwość dokupienia dodatkowego bagażu podręcznego 10 kg lub bagażu rejestrowanego 10kg, 20kg lub 32 kg -cena w systemie rezerwacyjnym.Ryanair - cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x20x25 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia dodatkowego bagażu 10 kg i o wymiarach 55x40x23 cm (w taryfie standard jako bagaż rejestrowany - należy nadać go w punkcie odprawy przed kontrolą bezpieczeństwa; w taryfie z wykupioną usługą Pierwszeństwa wejścia na pokład będzie przewożony jako podręczny - dostępność usługi jest ograniczona na każdym locie) lub bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg - cena w systemie rezerwacyjnym.PL LOT - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 23 kg.CORENDON- cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x25) oraz małą torebkę (40x35x12). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 20 kg.Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu (ilość, wymiary, waga) podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie zgodnie z taryfą obowiązującą u danego przewoźnika. Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa.

    DOKONANIE REZERWACJI

    Każda rezerwacja wstępna, po potwierdzeniu przez Agenta/Klienta, uzyskuje status "Do potwierdzenia", co oznacza, że Organizator sprawdza dostępność miejsc w hotelu (rodzaj pokoju lub inne składniki zarezerwowane przez Klienta)  i dopiero po sprawdzeniu dostępności nadaje rezerwacji odpowiedni status (Potwierdzona/Anulowana).

    HOTELE REGULACJE I ZMIANY PO COVID 19

    W następstwie pandemii hotele wdrażają regulacje sanitarne mające na celu zapewnienie Klientom bezpiecznego wypoczynku. W każdym hotelu znajdą się wytyczne dotyczące korzystania z: infrastruktury (baseny, siłownie, SPA, sale zabaw, wspólne pomieszczenia, sposób wydawania posiłków itp.), z systemu All Inclusive, atrakcji, animacji itp. Hotele zastrzegają sobie prawo do wprowadzania  zmiany zasad korzystania z oferty hotelowej zgodnie z wymogami. Zalecenia i regulacje mogą się zmieniać dynamicznie i mogą być wprowadzane w trybie nagłym. Obiekty działają zgodnie z wytycznymi władz danego kraju obowiązującymi w związku z przeciwdziałaniem epidemii COVID-19. Wszelkie zmiany wynikają z wdrażania przepisów sanitarnych, do których stosowania zobowiązane są hotele oraz turyści. Obowiązek dostosowania się do reżimu sanitarnego nie uprawnia Klienta do możliwości żądania odszkodowania.Prosimy każdorazowo o zapoznawanie się z komunikatami MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi i sanitarnymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych. W przypadku rezerwacji wakacji w Polsce: https://www.gov.pl/web/rozwoj/hotele-i-inne-miejsca-noclegowe.Aktualne wytyczne można również znaleźć na stronie Głównego Inspektoratu Sanitarnego, Światowej Organizacji Zdrowia oraz Europejskiego Centrum ds. Zapobiegania i Kontroli Chorób.Światowa Organizacja Zdrowia uznała epidemię wywołaną wirusem SARS-CoV-2 za pandemię. Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z ograniczeniami w ruchu lotniczym, w przypadku uzasadnionych podejrzeń wystąpienia SARS-CoV-2 z koniecznością pobytu w wyznaczonym przez władze kraju obiekcie lub szpitalu, z trudnościami w powrocie do kraju, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.Ważne: Kienci zobowiązani są do zapoznania się z akutalnymi zasadami i ograniczeniami na: https://www.gov.pl/web/koronawirus/aktualne-zasady-i-ograniczenia

    COVID 19

    Konieczne jest wykonanie przed podróżą testu na obecność koronawirusa i posiadanie przy sobie negatywnego wyniku testu RT-PCR lub antygenowego w języku angielskim (dokument musi zawierać dane personalne osoby poddanej badaniu, datę wykonania testu, dane laboratorium przeprowadzającego badanie, rodzaj testu oraz negatywny wynik zawierający stwierdzenie Negative"). Test należy wykonać nie wcześniej niż 72 godziny przed planowanym lądowaniem na terenie Bułgarii (ważność testu liczona jest od momentu pobrania materiału do badań).Negatywny wynik testu PCR przeprowadzonego do 72 godzin przed wjazdem do kraju lub negatywny wynik szybkiego testu antygenowego na COVID-19 przeprowadzonego do 48 godzin przed wjazdem do kraju, liczonego od daty badania wpisanej do dokumentu. Dokument musi zawierać: imię i nazwisko osoby zgodne z dokumentem tożsamości, z którym się podróżuje, dane placówki medycznej wykonującej badanie (nazwa, adres lub inne dane kontaktowe), datę przeprowadzenia testu PCR lub szybkiego testu antygenowego dla COVID-19, zapisane alfabatem łacińskim oraz wynik negatywny (NEGATIVE), umożliwiający interpretację dokumentu.Z obowiązku posiadania negatywnego wyniku testu na obecność koronawirusa zwolnione są:1. Osoby zaszczepione - należy okazać dokument, potwierdzający zakończenie programu szczepień przeciwko Covid-19. Za zakończenie schematu szczepień uważa się podanie odpowiedniej liczby dawek szczepionek przeciwko Covid-19 i upływ 14 -dniowego okresu od daty podania ostatniej dawki. Certyfikat musi zawierać: imię i nazwisko osoby zapisane alfabetem łacińskim, zgodnie z dokumentem tożsamości, z którym się podróżuje, datę urodzenia, daty podania odpowiednich dawek szczepionki, nazwę handlową i numer serii szczepionki, nazwę wytwórcy/posiadacza pozwolenia na dopuszczenie do obrotu, wskazanie kraju, z którego zostało ono wydane, nazwę właściwego organu wydającego.2. Ozdrowieńcy - w przypadku ozdrowieńców dokument wystawiony od 15 do 180 dni od daty pozytywnego wyniku testu PCR lub szybkiego testu antygenowego na COVID-10. Dokument musi zawierać: imię i nazwisko osoby zgodne z dokumentem tożsamości, z którym się podróżuje, dane placówki  medycznej wykonującej badanie (nazwa, adres lub inne dane kontaktowe), datę przeprowadzenia testu PCR lub szybkiego testu antygenowego dla COVID-19, zapisane alfabatem łacińskim (PCR lub RAT) oraz wynik pozytywny (POSITIVE), umożliwiający interpretację dokumentu.Podróżujący do Bułgarii zobowiązanni są do:*  wypełnienia DEKLARACJI o stanie zdrowia. Dokument należy wydrukować, wypełnić, podpisać i zabrać ze sobą.Aktualne informacje dotyczące sytuacji związanej z epidemią w Bułgarii znajdują się na oficjalnej rządowej stronie internetowej: https://coronavirus.bg/Ostatnia aktualizacja 31.05.2021

    POTWIERDZENIE REZERWACJI

    Uwaga! Każda rezerwacja potwierdzona przez Agenta/Klienta - musi zostać dodatkowo potwierdzona przez Organizatora.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
    • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
    • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Słoneczny Brzeg, Bułgaria

    Opis hotelu

    Mpm hotel Pearl Pearl znajduje się bezpośrednio na skraju piaszczystej plaży, w pobliżu centrum kurortu Słoneczny Brzeg. Hotel MPM BLUE PEARL działa na zasadzie ultra all Inclusive i oferuje wszystkim klientom relaksującą i rodzinną atmosferę. Położony 450 m od parku rozrywki, 1 km od centrum Słonecznego Brzegu, 3 km od parku wodnego, 6,5 km od muzeum i 26,5 km od lotniska w Burgas.

    Udogodnienia i usługi zawierają bezprzewodowy dostęp do Internetu, recepcję czynną przez całą dobę, sejf (płatny), restaurację, bar, windę, basen i parking (płatny).

    Pokoje wyposażone są w bezprzewodowy dostęp do Internetu, klimatyzację, balkon / taras, lodówkę, T.V, telefon, suszarkę do włosów i łazienkę.

    Prosimy pamiętać, że niektóre z powyższych udogodnień mogą zostać zamknięte ze względu na warunki pogodowe i sezonowe.

    Należy pamiętać, że klimatyzacja w pokojach jest centralnie sterowana przez hotel, dlatego jest włączana tylko w określonych godzinach w ciągu dnia, godziny te mogą się różnić.

    W przypadku wyboru opcji "all inclusive":

    Pakiet All Inclusive zawiera: wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, obiad i przystawki ) i napoje do posiłków jak na przykład napoje chłodzące, piwo, wino, wodę oraz drinki alkoholowe z alkoholi lokalnych.

    Drinki są serwowane od rana do późnego wieczora ( do ok 22-24 ).

    Czas otwarcia różni się pomiędzy poszczególnymi hotelami.

    Dodatkowo niektóre hotele oferują program rozrywkowy.

    Adres: Słoneczny Brzeg, 8240 Słoneczny Brzeg, Bułgaria.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Blue Pearl
    Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
    Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
    Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Nessebar, Bułgaria
    Wakacje w Bułgarii, Primorsko
    Wakacje w Sozopolu
    Wakacje w Sveti Vlas
    Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii

    Opinie o Hotelu Blue Pearl

    Blue Pearl - możliwości zakwaterowania:

    apartament 1 bedroom apartament 1 [sea view]
    apartament 2 bedroom apartament 2 [sea view]
    single room [no balcony]
    Apartament z jedną sypialnią
    Twin promo
    Twin standard
    apartament double standard seaview
    dbl promo [no balcony]
    Pokój 2 os. z widokiem na park
    PROMO ROOM
    standard promotion standard streetview
    Single Use Standard Street View
    DOUBLE ROOM PARK VIEW
    standard twin standard streetview
    ONE BEDROOM APARTMENT SEA VIEW
    TWO BEDROOM APARTMENT SEA VIEW
    suite standard seaview
    Apartmán pro 2 osoby s výhledem/moře
    Apartmán pro 3 osoby s výhledem/moře
    Apartmán pro 4 osoby s výhledem/moře
    Apartmá pro 4 osoby, 2 ložnice, výhled na moře
    Apartmá pro 5 osoby, 2 ložnice, výhled na moře
    Apartmá pro 6 osoby, 2 ložnice, výhled na moře
    Dvoulůžkový pokoj

    Blue Pearl - Możliwości wyżywienia:


    Blue Pearl - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Blue Pearl? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00