Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Blue Pearl, Słoneczny Brzeg
1 / 24
Udogodnienia hotelu Blue Pearl
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Blue Pearl
star 4

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Blue Pearl:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Blue Pearl:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 września 2018

Hotel Blue Pearl w ofercie Biura podróży:

Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
  • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Nowoczesny i zadbany hotel, zbudowany w 2012 r., położony przy pięknej, długiej i szerokiej plaży, tuż przed promenadą. Duże, wygodne pokoje i apartamenty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi. 

Położenie

Kilometr od Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy plaży(serwis plażowy bezpłatny: 2 leżaki i parasol na pokój), ok.6 km od Nessebaru,  ok 35 km od lotniska w Burgas. W okolicy restauracje, bary sklepy, przystanek autobusowy, ok. 2 km od hotelu znajduje się Action Aquapark.

Wyposażenie

Całodobowa recepcja, restauracja główna z tarasem, lobby bar, snack bar przy basenie, sejf (płatny), bezpłatne Wi-Fi w lobby, punkt wymiany walut, sklepik, pralnia, windy, odpłatny garaż.

Pokoje

Standardowe pokoje i apartamenty z łazienką (wanna lub prysznic, suszarka do włosów) i balkonem lub tarasem, wyposażone w centralną klimatyzację, minilodówkę, TV sat, Internet przewodowy. Apartamenty mają większą powierzchnię (ok. 50 m kw. i widok na plażę/morze).

Wyżywienie

All inclusive - śniadania (07.30-10.00), lunche obiady (12.30-14.30) i kolacje (18.00-21.00) w formie bufetów, późne śniadania kontynentalne (10.00-12.00), przekąski, owoce, lody w ciągu dnia (12.00-18.00) i w nocy (21.30-23.00), lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe oraz niektóre importowane w godzinach 10:00 - 23:00. Podczas kolacji obowiązuje strój wieczorowy. Dodatkowo płatne wyciskane soki ze świeżych owoców, napoe butelkowane, napoe energetyczne, espresso, cappuccino.

Sport i rozrywka

Owalny basen (parasole i leżaki bezpłatne, ręczniki plażowe za depozytem),  animacje, program rozrywkowy,  fitness, ping pong, rzutki.

Dla dzieci

Wydzielony brodzik  w basenie głównym, animacje, miniklub 4-12lat, sala zabaw, plac zabaw, minidyskoteki, foteliki w restauracji.

Uwagi!

* MPM Hotels zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w programie w dowolnym momencie.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
  • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Burgas Czterogwiazdkowy obiekt MPM Blue Pearl jest dogodnie usytuowany w centrum Słonecznego Brzegu, tuż przy malowniczej, złocistej plaży. Hotel oferuje miłą obsługę, odkryty basen z leżakami oraz smaczną kuchnię. Niespełna 3 km dzieli hotel od znanego parku wodnego Action Aqua Park.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

3*

Data otwarcia

2012 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, 2 bary, sejf w recepcji (płatny ok. 3€/dzień), pralnia (płatna), basen odkryty, windy.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach płatne w pokojach łącze kablowe

plaża

Przy hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki - płatne, ręczniki - depozyt.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, telefon, TV, mini lodówkę, łazienkę (suszarka, wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras. Typy pokoi: pokoje standardowe dla max 3 os. , apartamenty dla max 4 os. (2 pokoje) , pokoje sea side sea view (pokój dzienny z sypialnią)

Wyżywienie

restauracja, 2 bary All Inclusive (10:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:00-21:00), przekąski (10:00-12:00), podwieczorek (12:00-18:00), nocne przekąski (21:30-23:00) w wybranych barach , lokalne wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, pokój gier, animacje, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia, animacje, tenis stołowy, rzutki

płatne

bilard, sporty wodne na plaży, siatkówka plażowa

Aktualizacja opisu

23.01.2018 11:12

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży Tenis All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
  • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUŁGARSKA

****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

Słoneczny Brzeg, 2 km od Nessebaru, 35 km od lotniska w Burgas.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, długa, piaszczysta; leżaki, parasole, materace są płatne, ręczniki plażowe darmowe.

Zakwaterowanie

85 pokoi; Typy pokoi: 16 pokoi standardowych (ok. 28 m2), 53 apartamenty z jedną sypialnią i pokojem dziennym oddzielone drzwiami o wielkości ok. 50m2, 16 apartamentów z dwoma sypialniami i pokojem dziennym oddzielone drzwiami, ok. 60-70 m2; pokoje typu promo nie mają balkonów. Wyposażenie: łazienka z prysznicem i WC, suszarka do włosów, centralna klimatyzacja, telewizor, telefon, bezpłatne łącze internetowe Wi-Fi, balkon lub taras (poza pokojami promo).

Restauracje i bary

Restauracja główna Bar przy basenie, lobby bar.

Wyżywienie

Ultra All inclusive: śniadania, późne śniadania kontynentalne, obiady, przekąski w ciągu dnia, podwieczorek, lody, kolacje, przekąski przed północą, napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji w godz. 10.00-24.00.

Sport i Rozrywka

Basen zewnętrzny; Bezpłatnie: fitness, aerobik, animacje, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa; 6 razy w tygodniu wieczorami odbywa się program rozrywkowy; Odpłatnie: masaże, łucznictwo, mini golf, jazda konna, bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), specjalne animacje 6 razy w tygodniu, dodatkowe menu dla dzieci w restauracji (płatne), wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka dla niemowląt (bezpłatnie).

Pozostałe udogodnienia

Sklepy, salon piękności, bezpłatne łącze Wi-Fi w pokojach, wypożyczalnia samochodów, opieka lekarska (opłata), parking (płatny ok. 10 euro/dzień).

Naszym zdaniem

Hotel o dobrym standardzie pokoi, rozszerzonej wersji wyżywienia, położony praktycznie na samej plaży. Polecamy dla osób nastawionych na plażowanie.

Strona internetowa

http://bluepearl-dit.com/


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
  • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****+

Region

Bułgaria/ Słoneczny Brzeg

Strefa

Prestige, Active

Dzieci

- 1 dziecko do 12 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

- Słoneczny Brzeg - centrum - ok. 1 km, w pobliżu liczne bary, restauracje , sklepy, mini wesołe miasteczko i bogata infrastruktura rozrywkowa - Nessebar - ok. 2km, zabytkowe centrum wpisane na listę UNESCO, do którego dojedziemy kolejką turystyczną z centrum Słonecznego Brzegu , Aqua Park - lotnisko Burgas - ok. 35 km

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, publiczna, długa, szeroka i piaszczysta z łagodnym zejściem do wody, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga przyznawanym za czystość i ekologię, leżaki i parasole płatne - dla Klientów hotelu 50% zniżki od regularnych cen wynoszących ok.8 EUR komplet 2 leżaki i parasol)

Hotel

czterogwiazdkowy o podwyższonym standardzie, nowoczesny i komfortowy hotel, położony blisko centrum Słonecznego Brzegu, otwarty w 2012 roku, idealny dla amatorów aktywnego wypoczynku, posiada 82 pokoje zlokalizowane w kilkupiętrowym budynku głównym, jeden z najlepiej ocenianych przez turystów hoteli w regionie

Udogodnienia

całodobowa recepcja, windy, lobby z miejscami do wypoczynku, punkt wymiany walut, sejf w recepcji (ok. 3 EUR/dzień), pralnia, sklepy z pamiątkami, bezpłatne ręczniki plażowe, parking płatny ok. 10,5 EUR/dzień

Internet

WiFi w lobby bezpłatne łącze internetowe w pokojach bezpłatne (kabel do wypożyczenia w recepcji)

Pokoje

standardowy - 2 os., możliwość 1 dostawki, ok. 28 m2, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, centralnie sterowana klimatyzacja, TV SAT, telefon, lodówka, balkon lub taras, widok na morze za dopłatą apartament - 2 os. z możliwością 1 dostawki dla 2 osób ( rozkładana sofa), ok. 50 m2, składa się z sypialni i oddzielonego drzwiami pokoju dziennego, wyposażenie jak w pokoju standard, widok na morze apartament z dwoma sypialniami - 2 sypialnie 2 os., oddzielone drzwiami oraz pokój dzienny, ok. 60-70 m2, dwie łazienki , możliwość zakwaterowania do 6 osób, wyposażenie jak w pokoju standard, widok na morze

Restauracje i bary

restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa lobby bar / main bar bar z przekąskami / snackbar bar przy basenie / pool bar

Wyżywienie

Ultra All Inclusive

Rozrywka

duży basen z tarasem słonecznym, leżaki i parasole bezpłatne, tenis stołowy, siłownia, animacje dzienne i wieczorne, aerobic, aqua aerobic, rzutki, siatkówka plażowa, wieczorne pokazy

Płatne

mini golf, przejażdżki na koniu, bilard, sporty wodne na plaży, windsurfing

Dla dzieci

brodzik, plac zabaw, mini klub dla dzieci 4-12 lat, mini disco, animacje i zabawy, wysokie krzesełka w restauracji, specjalne menu dla dzieci podczas kolacji, możliwość bezpłatnego wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2

Program Ultra All Inclusive

07.30-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, woda, kawa, herbata, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 10.30-12.00 późne śniadanie kontynentalne w restauracji głównej 12.00-14.00 obiad w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej i lokalnej, wybór przystawek, sałatek, deserów i owoców, dania dietetyczne 18.00-19.30i 20 -21.30kolacja w formie bogatego bufetu serwowana w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej i lokalnej, przystawki, przekąski, sałatki, ciasteczka, owoce, 2 razy w tygodniu wieczory tematyczne, podczas obiadu i kolacji tzw. dresscode -Panowie długie spodnie oraz zakryte buty 12.00-15.00 przekąski ciepłe i zimne typu kanapki, pizza, burgery, frytki, ciastka, lody, kawa, herbata serwowane w pool bar 15.00-18.00 podwieczorek, zimne przekąski, kanapki, słodycze i lody serwowane w pool bar 21.30-24.00 wieczorne przekąski, kanapki, ciastka, słodycze serwowane w jednym z barów 10.00-18.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata oraz lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone, wódka, rakija, whisky, gin oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych oraz alkoholi międzynarodowych typu wódka, whisky, gin dostępne w pool bar 10.00-24.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata oraz lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone, wódka, rakija, whisky, gin oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych oraz alkoholi międzynarodowych typu wódka, whisky, gindostępne w lobby bar do obiadu i kolacji podawane są lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone - leżaki, parasole oraz ręczniki przy basenie - mini klub dla dzieci 4-12 lat

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Strona www hotelu

www.bluepearl-dit.com

Nasza ocena

Pokój **** + Położenie **** * Wyżywienie **** + Sport \ rozrywka ****

Atuty

- rewelacyjne położenie blisko centrum Słonecznego Brzegu - bezpośrednio przy pięknej plaży odznaczonej Błękitną Flagą - Ultra All Inclusive z alkoholami międzynarodowymi - doskonała obsługa, komfortowe i nowoczesne wnętrza - blisko Nessebaru wpisanego na listę światowego dziedzictwa UNESCO

Nessebar

To niezwykle urokliwe miasteczko jest wizytówką bułgarskiego wybrzeża. Jest to jedno z najstarszych miast europejskich, które zostało wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Historia przeplata się tutaj ze współczesnością. Stare, średniowieczne cerkwie, wąskie, brukowane uliczki i domy z czasów bułgarskiego odrodzenia tworzą niezapomnianą atmosferę. Na miejscu czas wolny, który można przeznaczyć na samodzielne zwiedzanie miasta i delektowanie się jego magią. Cena ok. 13 EUR/os.

Sozopol i Ropotamo

Sozopol to miasto, którego historia sięga VII wieku - mnóstwo w nim wąskich uliczek, ogrodów figowych oraz charakterystycznych, drewnianych domów z wysuniętymi górnymi kondygnacjami. Zostało założone jako trackie osiedle, należało w przeszłości do Rzymian i Turków - dzisiejszy swój wygląd zawdzięcza głównie bułgarskiemu odrodzeniu z XIX wieku. Spacerując kilkusetletnimi uliczkami można poczuć wspaniałą atmosferę tego wielokulturowego miasteczka. Po drodze odbędzie się również zwiedzanie klasztoru Św. Jerzego w Pomorie oraz krótki spacer w Burgas. Wycieczkę zakończy spływ rzeką Ropotamo, w trakcie którego można podziwiać niezwykle bogatą faunę i florę znajdującą się na wybrzeżu. Cena ok. 31 EUR/os.

Istambuł - 1 dzień

Całodzienna wycieczka do miasta położonego na dwóch kontynentach, dawnej stolicy wielkich mocarstw - Bizantyjskiego i Osmańskiego, a obecnie największej metropolii tureckiej. Bez wątpienia jednym z symboli tego miasta jest Błękitny Meczet. Został wybudowany na polecenie sułtana Ahmeda I, który tym monumentalnym projektem chciał przyćmić piękną, bizantyjską świątynię - Hagia Sofia, ufundowaną w VI wieku przez cesarza Justyniana I Wielkiego. W programie również zwiedzanie Hipodromu oraz przejazd przez Most Bosforski do azjatyckiej części. Następnie powrót do części europejskiej, zwiedzanie i zakupy w fabryce skór. Popołudniem obiad i czas wolny. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 62 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej.

Istambuł - 2 dni

Możliwy jest także wyjazd do Istambułu na 2 dni. Dzięki temu można zapoznać się również z nocnym życiem tego wspaniałego miasta, wybrać się na wieczór turecki (płatne dodatkowo ok. 30 EUR/os.), spróbować rejsu cieśniną Bosfor (płatne dodatkowo ok. 25 EUR/os.) czy zwiedzić słynny Pałac Topkapi (bilet wstępu ok. 20 EUR/os.). Pozostały program zwiedzania taki jak przy zakupie wycieczki jednodniowej. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 92 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej. Cena ok. 40 EUR/os.

Jeep Safari

Ci którzy chcieliby na chwilę zmienić krajobraz i odpocząć od falującego morza powinni wybrać się na całodzienną wycieczkę jeepami w góry Strandża. Będzie można zobaczyć unikalne wodospady, jaskinie, a także zwidzieć kilka bułgarskich wiosek. W jednej z nich, która stanowi muzeum architektoniczno-historyczne, odbędzie się obiad pod gołym niebem. Po smacznym obiedzie polecamy spacer po wiosce, degustacja miodu, zwiedzanie dobrze zachowanej starej wiejskiej szkoły i autentycznego domu Strandżanskiego, zbudowanego 300 lat temu. Nad rzeką Weleka, gdzie znajduje się piękny wodospad istnieje możliwość kąpieli. Cena ok. 48 EUR/os.

Warna, delfinarium i skalny klasztor

Całodzienna wycieczka, która rozpocznie się od zwiedzanie słynnego eremickiego klasztoru Aładża pochodzącego najprawdopodobniej z IV w. i rozbudowanego na przestrzeni XIII i XIV wieku . Znajduje się on w jaskini - naturalne pieczary pełniły funkcję cel mnichów, a z te z kolei były ze sobą połączone wykutymi w kamieniu korytarzami. Popołudniem odwiedzimy delfinarium znajdującego się w Warnie - wstęp wliczony w cenę. Występy tresowanych delfinów, które przez ok. pół godziny wykonują skomplikowane akrobacje, a nawet tańczą w rytm muzyki to zawsze wspaniały widok, który sprawia wiele radości zarówno dzieciom jak i dorosłym. Obiad (wliczony w cenę) odbędzie się w tradycyjnej bułgarskiej restauracji W Warnie będzie czas wolny na samodzielne zwiedzanie lub zakupy. Wstęp do delfinarium i obiad są wliczone w cenę. Cena ok. 45 EUR/os.

Piknik na jachcie

Kilkugodzinna wprawa morska jachtem z portu Nesebyr. Szansa na kąpiel w głębiach morza Czarnego oraz nurkowanie z płetwami i fajką. Podczas resju będzie serwowany pyszny obiad - rybka z rusztu, dodatki, mieszane sałatki, napoje bezalkoholowe i piwo. Idealny pomysł na relaks z dala od zgiełku kurortu. Cena ok. 35 EUR/os.

Dyskoteka w pianie

Ogromna dmuchana arena, z której wylewa się piana to szansa na świetną zabawę z przyjaciółmi i to na złocistej plaży Słonecznego Brzegu! Międzynarodowy zespół animatorów podgrzewa wesoła atmosferę różnymi grami i konkursami. W godzinach 16.00 - 17.00 dostępny jest bezpłatny bar, który serwuje bułgarskie napoje lokalne wino i piwo. Każdy uczestnik po imprezie otrzyma pamiątkową koszulkę na pamiątkę. Cena ok. 18 EUR/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
  • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Słoneczny Brzeg, Bułgaria

Położenie

tylko kilka minut pieszo od centrum. Sklepy, bary i restauracje ok. 50 m. Do Nessebaru z piękną starówką tylko ok. 4 km. Transfer z lotniska ok. 1 godz.

Plaża

piaszczysta plaża bezpośrednio przy hotelu. Leżaki i parasole na plaży za opłatą.

Wyposażenie

nowoczesny hotel z 82 pokojami na 7 pietrach. Do dyspozycji gości hol powitalny z recepcją, windy, sala telewizyjna, restauracja, bary i minimarket.Na zewnątrz basen oraz bar przy basenie. Leżaki i parasole przy plaży bez opłaty. www.mpmhotels.bg 

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

nowoczesne i przyjemnie urządzone. Pokoje dwuosobowe (A1-3C): z lodówką, klimatyzacją, TV sat, telefonem, internetem, wanna lub prysznicem. Balkon od strony lądu. Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (A1-3A). Pokoje - wariant ekonomiczny (A2-3S). Apartament z 1 sypialnią (A2-4E): z dodatkowym pomieszczeniem mieszkalno-sypialnym, z balkonem i bocznym widokiem na morze. Apartament z 1 sypialnią z widokiem na morze (A2-4C). Apartament z 2 sypialniami z widokiem na morze (A3-6D). 

Dzieci

programy animacyjne, brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat).

Rozrywka

programy sportowe i animacyjne.

Dostęp do internetu

internet w lobby i pokojach bez opłaty.

Sport

aerobik, siatkówka plażowa, siłownia, tenis stołowy, siatkówka, gimnastyka wodna.Za opłatą bilard i wypożyczanie rowerów.

Wellness

za opłatą masaże.

All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetów. Lokalne napoje i alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10.00.-24.00..


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
  • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Usytuowany ok. 1km od centrum Słonecznego Brzegu. W pobliżu hotelu znajdują się liczne sklepy, restauracje i bary oraz przystanek autobusowy. Hotel oddalony jest ok. 35km od międzynarodowego portu lotniczego w Burgas, ok. 6km od Nessebar. Niedaleko hotelu tj. ok. 2km znajduje się Action Aquapark.

PLAŻA

Publiczna, przy hotelu,  piaszczysta, długa i szeroka z łagodnym zejściem do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga. Leżaki i parasole odpłatnie.

HOTEL

Kategoria lokalna 4* Wybudowany w 2012r. Zadbany i doskonale usytuowany, polecany dla wszystkich grup wiekowych równiez dla rodzin z dziećmi.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Ogólne i usługi: recepcja, lobby, sejf (za opłatą), windy, usługa prania i prasowania, parking (za opłatą), sklapik. Restauracje i bary: restauracja główna, snack bar, lobby bar.

INTERNET

Bezpłatne Wi-Fi w lobby.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: odkryty basen, leżaki i parasole przy basenie, taras słoneczny, tenis stołowy, rzutki. Odpłatnie: centrum SPA, sporty wodne przy plaży.

DLA DZIECI

Brodzik, mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, łożeczko nażyczenie.

ZAKWATEROWANIE

Hotel oferuje 85 wygodnych pokoi. Pokój typu Twin: ok. 30m, dwuosobowy z możliwością z możliwością zakwaterowania maksymalnie 2+1, z balkonem - Twin with balcony lub bez balkonu - Twin without balcony. Wyposażenie: łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, sofa, łazienka (prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, TV, telefon, mini lodówka. Pokój typu 1-Bedroom Apartment: ok. 50m, dwuosobowy z możliwością z możliwością zakwaterowania maksymalnie 2+2, składa się z sypialni oraz pokoju dziennego. Wyposażenie: łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, sofa, łazienka (prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, TV, telefon, mini lodówka.

WYŻYWIENIE

Ultra All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciagu dnia; wybrane napoje lokalne i importowane, alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych, napojów energetycznych, kawy typu espresso, cappuccino.

INFORMACJE DODATKOWE

* Zwierzęta nie są akceptowane * Parking - ok. 10 EUR za dzień HolidayCheck: średnia ocen 4.6

KONTAKT

www.mpmhotels.bg Adres: Sunny Beach, 8230 Pantai Sunny, Bułgaria Tel: + 359 2 962 78 22

KARTY AKCEPTOWANE PRZEZ HOTEL

VISA, MASTERCARD

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, opłaty lotniskowe i transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: obowiązkowej opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu), dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Uwaga! Przy przelotach Bułgaria Air waga bagażu łączonego nie może przekroczyć 23kg! W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Bułgarii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.


Orex
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
  • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel otwarty w 2012 roku; do dyspozycji gości: 6-piętrowy budynek główny, basen zewnętrzny, restauracja główna z tarasem, bar z przekąskami, bar w lobby

Położenie

w pobliżu liczne sklepy, restauracje i bary, ok. 250 m od przystanku komunikacji lokalnej, ok. 1 km od Słonecznego Brzegu, ok. 35 km od lotniska w Burgas

Plaża

publiczna, piaszczysta plaża znajduje się przy hotelu; lezaki i prasole przy basenie - bezpłatne, na plaży - płatne; ręczniki plażowe - wymagany depozyt

Zakwaterowanie

85 pokoi: pokoje standardowe (ok. 30 m2), apartamenty z 1 sypialnią (ok. 50 m2), apartamenty z 2 sypialniami (ok. 65 m2); wyposażenie: klimatyzacja, TV SAT, Wi-Fi (płatne), mini lodówka, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, balkon

Wyżywienie

Ultra All Inclusive - śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w ciągu dnia oraz w nocy (10.00-12.00, 12.00-18.00, 21.30-24.00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe bezpłatne w lobby barze w godzinach - 10.00-24.00; dodatkowo płatne: napoje importowane, wysokojakościowe, soki ze świeżo wyciskanych owoców, napoje butelkowane

Sport i rozrywka

animacje, bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach, siłownia, siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki

Dodatkowo płatne

bilard, pralnia, mini-market, sejf w recepcji (ok. 3€ /dzień), lekarz (na wezwanie), wszystkie sporty wodne na plaży

Dla dzieci

animacje, mini klub (4-12 lat), brodzik, plac zabaw, mini disco, krzesełka w restauracji, menu dla dzieci, łóżeczko (na życzenie)

www

 www.mpmhotels.bg ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu
  • bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • Ultra All Inclusive z międzynarodowymi alkoholami

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

RIWIERA BUŁGARSKA/BUŁGARIA

Do dyspozycji gości

• recepcja • lobby • restauracja główna • 3 bary (bar przekąskowy, bar w lobby i bar przy basenie) • basen zewnętrzny • brodzik dla dzieci • taras słoneczny

Wyposażenie

• Wi-Fi (w miejscach ogólnodostępnych, w cenie) • internet kablowy (w pokojach, w cenie) • leżaki, parasole (przy basenie w cenie, na plaży płatne)

Dodatkowe udogodnienia

• garaż (płatny) • wymiana walut • pralnia

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

84

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dla dzieci

• brodzik • miniklub dla dzieci 4-12 lat • minidyskoteka • łóżeczko dziecięce (na zapytanie)

Sport i wellness

W cenie • rzutki • boccia • siatkówka plażowa • tenis stołowy

Rozrywka

• program animacyjny

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Apartament APX1

• 2-4 os. • ok. 50 m2 • balkon • oddzielny pokój dzienny • sypialnia • klimatyzacja • telefon • 2 TV sat. • minilodówka • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • WC

Apartament z widokiem na morze APM2

• 4-6 os. • ok. 65 m2 • widok na morze • balkon • pokój dzienny • 2 dodatkowe sypialnie • klimatyzacja • telefon • 2 TV sat. • minilodówka • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • WC

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 30 m2 • balkon • klimatyzacja • telefon • LCD TV sat. • minilodówka • prysznic • suszarka do włosów • WC

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie • obiad • kolacja • posiłki w formie bufetu • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe • przekąski


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Blue Pearl to nowoczesny hotel blisko centrum Słonecznego Brzegu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Zdecydowanie polecamy także ze względu na bogaty program Ultra All Inclusive, wysoką jakość obsługi oraz nowoczesny wystrój.


Mapa Hotelu Blue Pearl
Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii

Opinie o Hotelu Blue Pearl

Blue Pearl - możliwości zakwaterowania:

dbl standard twin
Jednolůžkový pokoj
Pok.2-os. do pojedynczego wykorzystania wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor Telefon
Apartament dwupokojowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor Telefon
2 POKOJOWA SUITA Z WIDOKIEM NA MORZE
Standard 2+1 výhled do okollí
Apartmá 2+2 mořská strana
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor Telefon
Apartament dwupokojowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor Telefon
WC
Suita prysznic WC balkon lub taras widok na morze
Suita prysznic WC balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor Telefon
Apartament dwupokojowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor Telefon
Suita prysznic WC balkon lub taras widok na morze
Suita prysznic WC balkon lub taras widok na morze
Apartmá 4+2 výhled na moře
Apartament WC widok na morze
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor Telefon
Apartament dwupokojowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor Telefon
Suita prysznic WC balkon lub taras widok na morze
Apartament dwupokojowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor Telefon
Apartament dwupokojowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor Telefon
DOUBLE SINGLE USE
Apartament z widokiem na morze
apt2b apartment 2 bedrooms
Apartament
Apartament z 2 sypialniami
Apt,Balkon,seitl. Meerbl
3-Raum-Apt,Bk,seitl. Meeb
STANDARD SINGLE WITH CHILD
TWIN ROOM
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy
Pokoj 2-os. typu promo
Doppelz,Sparpreiszimmer
DZ,Balkon,Single mit Kind
Doppelzimmer,Balkon
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
ecr economy room
Einzelzimmer,Balkon
STANDARD ROOM STREET VIEW PROMOTION
SUITE ROOM SEA VIEW
Pokój 1 os.
sr standard room
sr standard room
sr standard room
TWO BEDROOM APARTMENT SEA VIEW

Blue Pearl - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Blue Pearl? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00