Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
  • Hotel Roselands, Kos
1 / 26
Udogodnienia hotelu Roselands
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Roselands
star 3

Grecja: Kos
Ocena hotelu Roselands:
3.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Roselands:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
3.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 września 2018

Hotel Roselands w ofercie Biura podróży:

Easy Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Roselands to kameralny i cichy hotel, idealny dla klientów pragnących wypocząć w ciszy i spokoju. Polecamy ze względu na położenie w centralnej części wyspy Kos, a także dobre połączenie z plażą w Marmari - hotel zapewnia bezpłatne transfery. Hotel Roselands to także dobra jakość w stosunku do ekonomicznej ceny.

GŁÓWNE ATUTY:

  • kameralny i cichy hotel, przyjazna obsługa
  • bardzo dobry punkt wypadowy do zwiedzania wyspy
  • bezpłatne transfery na piękną piaszczysta plażę

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Hotel Roseland's położony północnym wybrzeżu wyspy, w miejscowości Marmari, ok. 13 km od miasta Kos, ok. 9 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 80 m od hotelu. Ok. 650 m od hotelu, szeroka, piaszczysta plaża.  

Hotel

Kompleks składający się z 2 budynków głównych oraz 3 bungalowów. Na terenie hotelu znajduje się lobby z recepcją, kącik telewizyjny, restauracja, 2 bary, w tym bar przy basenie. Odpłatnie: sejf w recepcji, kawiarenka internetowa.  

Pokoje

Hotel dysponuje 107 pokojami dwuosobowymi z możliwościa jednej dostawki, pokoje wyposażone są w łazienkę z toaletą, balkon lub taras. Wszystkie pokoje wyposażone są w telefon, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów, klimatyzację.

Wyżywienie

Formuła All Inclusive.  

Sport i rekreacja

Basen, ping-pong, sporty wodne na plaży.  

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw.  

Wskazówki

Dobry wybór dla osób, które chcą wypocząć w spokojnej atmosferze niedaleko pięknej piaszczystej plaży. Płaski teren znakomity do organizowania wycieczek rowerowych. Możliwość wstawienia w pokoju łóżeczka dla małych dzieci (0-2 lat), w restauracji krzesełka dla małych dzieci. Hotel polecamy również ze względu na wyjątkowo przyjazna obsługę. Transfer z/na lotnisko: ok. 30 min.  

Dodatkowo płatne

Obligatoryjny lokalny podatek turystyczny płatny w recepcji przy zakwaterowaniu w wysokości 1,5 EUR/ pokój/ dobę, sejf, ping-pong, kącik internetowy, Wi-Fi (ok. 3 EUR/godz.), klimatyzacja (ok. 5 EUR/dzień), leżaki i parasole na plaży, (ok. 7 EUR/2 leżaki+parasol/dzień).

Program All Inclusive

Śniadania (07:30-10:00), obiady (13:00-14:30), kolacje (19:00-21:00). W godzinach 11:00-13:00 oraz 15:00-18:30 dostępne są przekąski. W godzinach 10:30-23:00 w wybranych barach dostępne są lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne. Obowiązkowe obrączki. Program All Inclusive zaczyna się o godz. 12:00 w dniu, który wpisany jest w voucher i kończy o godz. 12:00 w dniu, który wpisany jest w voucher.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Easy Travel, które zostało założone w 2003 roku przez pasjonatów turystyki z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem pracy w branży. Biuro to jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Zgodnie z ustawą o usługach turystycznych posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.

Specjalnością oferty Biura Podróży Easy Travel są wycieczki na wyspy greckie. Dzięki bogatej ofercie i wysokim standardom usługi, klienci mogą wybierać wakacje na Krecie, Rodos, Kos, Korfu, Zakynthos czy Santorini. Co roku Biuro modyfikuje i unowocześnia swój program, tak aby móc zaoferować klientom coś nowego i ciekawego. Personel Biura Podróży Easy Travel to profesjonaliści znający Grecję od każdej strony, wobec czego wakacje stanowią czystą przyjemność.

Od początku działalności Biuro Podróży Easy Travel stara się zapewnić najwyższy poziom obsługi pasażerów. Dlatego współpracuje ze sprawdzonymi kontrahentami z branży lotniczej: Enter Air, Small Planet czy Travel Service.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Roselands to kameralny i cichy hotel, idealny dla klientów pragnących wypocząć w ciszy i spokoju. Polecamy ze względu na położenie w centralnej części wyspy Kos, a także dobre połączenie z plażą w Marmari - hotel zapewnia bezpłatne transfery. Hotel Roselands to także dobra jakość w stosunku do ekonomicznej ceny.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Roselands to kameralny i cichy hotel, idealny dla klientów pragnących wypocząć w ciszy i spokoju. Polecamy ze względu na położenie w centralnej części wyspy Kos, a także dobre połączenie z plażą w Marmari - hotel zapewnia bezpłatne transfery. Hotel Roselands to także dobra jakość w stosunku do ekonomicznej ceny.

GŁÓWNE ATUTY:

  • kameralny i cichy hotel, przyjazna obsługa
  • bardzo dobry punkt wypadowy do zwiedzania wyspy
  • bezpłatne transfery na piękną piaszczysta plażę

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3

Region

Grecja/Kos/Marmari

Opinia 7islands

Położony malowniczo wśród zieleni hotel polecany jest szczególnie osobom, które szukają zakwaterowania w atrakcyjnej cenie. Dzięki lokalizacji w turystycznej miejscowości Marmari Goście mają możliwość skosztowania ze specjałów lokalnej kuchni w tutejszych tawernach i restauracjach.

Położenie

Na północnym wybrzeżu wyspy, w miejscowości Marmari, ok. 14 km od miasta Kos, ok. 10 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 80 m od hotelu..

Plaża

Ok. 650 m od hotelu, szeroka, piaszczysta. Leżaki i parasole płatne dodatkowo.

Hotel

Kompleks składający się z 2 budynków głównych oraz 3 bungalowów. Na terenie hotelu znajduje się lobby z recepcją, kącik telewizyjny, restauracja, 2 bary (w tym 1 bar przy basenie), Internet Wi-Fi w lobby. Odpłatnie: sejf w recepcji (ok. 10 euro/tydz.), kącik internetowy. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 107 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję satelitarną, mini lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: klimatyzacja (ok. 3 euro/dzień), sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

2 posiłki: śniadania (07:30-10:00) i obiadokolacje (19:00-21:00) w formie bufetu, napoje do kolacji dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do all inclusive. All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:00), obiady (13:00-14:30), kolacje (19:00-21:00). W godzinach 11:00-13:00 oraz 15:00-18:30 dostępne są przekąski. W godzinach 11:00-23:00 w wybranych barach dostępne są lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatnie), tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

Tel.: 00 30 224 204 15 50

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

**

Informujemy, że podatek wprowadzony w dniu 27.05.2016 roku, przez Rząd Grecji i obowiązujący od dnia 01.01.2018 roku, uzależniony jest od kategorii obiektu i w tym hotelu będzie wynosił 1,5 euro/pokój/dzień. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Roselands to kameralny i cichy hotel, idealny dla klientów pragnących wypocząć w ciszy i spokoju. Polecamy ze względu na położenie w centralnej części wyspy Kos, a także dobre połączenie z plażą w Marmari - hotel zapewnia bezpłatne transfery. Hotel Roselands to także dobra jakość w stosunku do ekonomicznej ceny.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Roselands to kameralny i cichy hotel, idealny dla klientów pragnących wypocząć w ciszy i spokoju. Polecamy ze względu na położenie w centralnej części wyspy Kos, a także dobre połączenie z plażą w Marmari - hotel zapewnia bezpłatne transfery. Hotel Roselands to także dobra jakość w stosunku do ekonomicznej ceny.

GŁÓWNE ATUTY:

  • kameralny i cichy hotel, przyjazna obsługa
  • bardzo dobry punkt wypadowy do zwiedzania wyspy
  • bezpłatne transfery na piękną piaszczysta plażę

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja/Kos

Strefa

Relax, Economy

Dzieci

- 1 dziecko do 12 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

niewielki kurort Marmari położony przy pięknej piaszczystej plaży sklepy, restauracje, bary - ok. 500 m miasto Kos - ok. 15 km, główny ośrodek miejski i rozrywkowo - turystyczny na wyspie, gdzie znajdują się liczne bary, restauracje, mnóstwo ścieżek rowerowych przystanek autobusowy - ok. 150 metrów od hotelu skąd można dojechać do miasta Kos, położonego tam portu i przystani promowej oraz słynnej miejscowości turystycznej Tigaki lotnisko - ok. 10 km

Atuty

- dobra jakość za niewygórowaną cenę - active - Świetny punkt wypadowy do zwiedzania wyspy Kos - relaks - dobry wybór dla Klientów poszukujących prawdziwie leniwych wakacji - nieopodal fantastycznych, piaszczystych plaż

Plaża

ok. 800 m od hotelu (przejście przez ulicę), publiczna, piaszczysta, szeroka z łagodnym wejściem do wody, jedna z ładniejszych na wyspie, serwis plażowy płatny ok. 6 EUR komplet/2 leżaki i parasol

Hotel

trzygwiazdkowy, rodzinny hotel zbudowany w greckim stylu, oferuje 109 pokoi rozmieszczonych w kilku kameralnych budynkach otoczonych zadbanym, śródziemnomorskim ogrodem

Udogodnienia

całodobowa recepcja, lobby z miejscami do wypoczynku, punkt wymiany walut, możliwość wypożyczenia żelazka oraz czajnika bezprzewodowego, sklep, fryzjer, możliwość wypożyczenia rowerów, skuterów i samochodów, parking, ręczniki plażowe za opłatą ok. 7 EUR/tydzień

Internet

bezpłatne Wi-Fi w lobby kafejka internetowa płatna (ok. 2 EUR/30 min.)

Pokoje

standardowy 2-os. z możliwością 1 dostawki, ok. 23 m2, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja, TV SAT, telefon, sejf, lodówka, balkon lub taras

Restauracje i bary

restauracja główna z tarasem - kuchnia międzynarodowa bar główny / main bar bar przy basenie / pool bar

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

basen ze słodką wodą z leżakami i parasolami, siatkówka plażowa, sala TV, zadbany i ładnie zagospodarowany ogród

Płatne

leżaki i parasole na plaży, bilard, tenis stołowy, sporty wodne na plaży, masaż na życzenie, rozrywki w centrum Marmari, wypożyczenie roweru, klimatyzacja (ok. 4 EUR/dzień), sejf (ok. 15 EUR/tydz.)

Dla dzieci

brodzik, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 2 lat, wysokie krzesła w restauracji, plac zabaw, możliwość wynajęcia opiekunki do dziecka (odpłatnie)

Program All Inclusive

07.30-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 13.00-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej i lokalnej, przystawki, przekąski, sałatki, desery, owoce 19.00-21.00 kolacja w formie urozmaiconego bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni śródziemnomorskiej, wybór dań głównych, przystawek, sałatek, deserów i owoców 11.00-13.00 lekkie przekąski, kanapki, słodkości serwowane w barze przy basenie 15.00-18.30 podwieczorek, kawa, herbata, ciasta, słodkości serwowane w barze przy basenie 11.00-23.00 kawa, herbata, lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna oraz napoje lokalne alkoholowe typu wino białe, różowe oraz czerwone, piwo, ouzo, brandy serwowane w barze głównym i barze przy basenie w godzinach ich funkcjonowania do obiadu i kolacji podawane są lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna oraz lokalne alkohole typu piwo, wino białe lub czerwone - leżaki i parasole przy basenie Szczegółowe informacje dot. programu All Inclusive Klienci otrzymują w hotelu.

Oficjalna kategoria

3 gwiazdki

Nasza ocena

Pokój *** Położenie *** Wyżywienie *** Sport \ rozrywka ***

Cena obejmuje

przelot samolotem z opłatą lotniskową, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 6, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

Cena nie obejmuje

wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Zachód słońca Zia

Zakochaj się w prawdziwie urokliwej greckiej miejscowości jaką jest Zia, dokąd udamy się, by podziwiać jeden z najpiękniejszych zachodów słońca oraz panoramę wyspy Kos. Podczas wycieczki będziesz mógł zobaczyć malownicze białe domki rozsiane po okolicy, odwiedzić sklepy oferujące lokalne produkty jak przyprawy, zioła, dywany oraz ceramikę, a tradycyjne wąskie uliczki zaprowadzą cię do wielu tawern i restauracji serwujących typowe przysmaki kuchni greckiej. Czas trwania ok. 3 h (18.30-21.30), cena zawiera transfer z/do hotelu, bilety wstępu (godziny odjazdu z poszczególnych hoteli według rozkładu na miejscu). Cena ok. 12 EUR/os.

Grecki Wieczór

Wieczór spędzony wśród tradycyjnych kamiennych domków w jednej z najwspanialszych miejscowości wyspy to okazja zarówno, aby obejrzeć widowiskowy spektakl jakim jest zachód słońca za Wyspami Dodekanezu, jak i nacieszyć podniebienie smakami greckiej kuchni i poczuć klimat tego uroczego kraju. Greckie wino, przepyszne dania, tradycyjny taniec, czyli miejscowy folklor w czystej postaci. Tradycyjne rytmy, okraszone toastami białego i czerwonego wina, sprawiają, że na parkiet wyruszają najbardziej nieśmiali tancerze, a wspomnienia na długo pozostają w głowach. Cena ok. 43 EUR/os.

Rejs do Bodrum

Wakacje na Kos nie są kompletne bez wizyty na pobliskim kontynencie, czyli w Turcji. Podróżując promem można dostać się do miasta portowego Bodrum, położonego na wzgórzu i słynącego z majestatycznego zamku, który stoi na straży malowniczej przystani. Tureccy właściciele sklepów przyciągają do swoich wyrobów oraz zapraszają do skosztowania tradycyjnej tureckiej herbaty. Alternatywą do próbowania swych sił negocjacyjnych może być odpoczynek w prawdziwej łaźni tureckiej lub skorzystanie z tureckiego masażu. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki. Cena ok. 38 EUR/os. + ok. 5 EUR/os. - opłata portowa

Zwiedzanie wyspy

Jest to doskonały sposób, aby dowiedzieć się wszystkiego, co wyspa ma do zaoferowania, w ciągu jednego dnia. Wycieczka autokarem po najciekawszych zakątkach Kos pozwala nie tylko na odkrywanie naturalnego piękna wyspy, ale także poznanie historii, mitologii i doświadczenie tradycyjnego sposobu życia. W programie znajdują się zarówno tradycyjne wioski, takie jak górska miejscowość Zia, ośrodki wypoczynkowe, takie jak Kardamena, jak i romantyczne zatoki niedaleko Kamari i Kefalos. Dzień pełen wrażeń, odkrywania nieznanych i niewidocznych na pierwszy rzut oka tajemnic naszej wyspy. Cena ok. 36 EUR/os.

Nisyros

Rejs wzdłuż wybrzeża Kos jest pierwszą okazją do przyjrzenia się wyspie Nisyros, jednak dopiero ruszając w drogę autokarem można zapuścić się w głąb Polyvotis i zobaczyć najbardziej spektakularne widoki jakie gdziekolwiek można spotkać. Zbliżając się do krateru wulkanu można bez trudu poczuć siłę lawy dudniącą pod stopami, doświadczyć bulgotania błota i wylatującej z gejzerów pary. Całość sprawia takie wrażenie, żę przez chwilę można się zastanowić czy zamiast na greckiej wyspie nie jesteśmy na Księżycu. W programie wycieczki znajdzie się również czas na spacer między wąskimi, brukowanymi uliczkami portowego miasta Mandraki zachwycającego białymi domkami z niebieskimi okiennicami oraz odwiedzenie przepięknego klasztoru Panagia Spiliani. Cena ok. 40 EUR/os.

Dzień bez pośpiechu

Przybijając do brzegu w atrakcyjnym mieście portowym Pothia na słynącej z połowu gąbek wyspie Kalymnos można zostać zahipnotyzowanym przez maleńkie kolorowe domy, usytuowane na zboczu wzgórza. W czasie wycieczki będzie można zobaczyć jak przetwarza się naturalne gąbki, a także nauczyć się historii i techniki miejscowych poławiaczy gąbek. Drugim przystankiem będzie bezludna wyspa Plati, gdzie można nurkować z pokładu statku, a także delektować się smakami potraw z grilla przygotowywanymi bezpośrednio na pokładzie. Ostatnim przystankiem jest postój na zamieszkałej przez ledwie 50 osób wyspie Pserimos, gdzie długie, piaszczyste wybrzeża łagodnie opadające do krystalicznie czystego morza zachęcają do skorzystania z kąpieli morskich i słonecznych. Cena ok. 46 EUR/os. Net Holiday Sp. z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp. z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Roselands to kameralny i cichy hotel, idealny dla klientów pragnących wypocząć w ciszy i spokoju. Polecamy ze względu na położenie w centralnej części wyspy Kos, a także dobre połączenie z plażą w Marmari - hotel zapewnia bezpłatne transfery. Hotel Roselands to także dobra jakość w stosunku do ekonomicznej ceny.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Roselands to kameralny i cichy hotel, idealny dla klientów pragnących wypocząć w ciszy i spokoju. Polecamy ze względu na położenie w centralnej części wyspy Kos, a także dobre połączenie z plażą w Marmari - hotel zapewnia bezpłatne transfery. Hotel Roselands to także dobra jakość w stosunku do ekonomicznej ceny.

GŁÓWNE ATUTY:

  • kameralny i cichy hotel, przyjazna obsługa
  • bardzo dobry punkt wypadowy do zwiedzania wyspy
  • bezpłatne transfery na piękną piaszczysta plażę

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Kos Urokliwie położony wśród zieleni hotel polecany jest przede wszystkim tym, którzy chcą spędzić spokojne wakacje. Lokalizacja w niedużej miejscowości Marmari daje możliwość spróbowania specjałów lokalnej kuchni w greckich tawernach. Dla tych, którzy chcą pozwiedzać okolicę dostępna jest wypożyczalnia samochodów.

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

Data otwarcia

1992 r. Odnowiony w 2009 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, bar, basen odkryty, wypożyczalnia samochodów.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

ok. 600 m od hotelu, piaszczysta, publiczna. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole i leżaki - płatne.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację indywidualną (płatną), TV, telefon, sejf (płatny), lodówkę, łazienka (suszarka, prysznic, WC), balkon. Typy pokoi: w kilku budynkach: pokoje standardowe dla max 3 os.

Wyżywienie

restauracja główna, bar przy basenie All Inclusive (11:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), obiad (13:00-14:30) i kolacja (19:00-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik, plac zabaw, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siatkówka plażowa

płatne

masaż, tenis stołowy, bilard

Aktualizacja opisu

03.11.2017 15:19

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Roselands to kameralny i cichy hotel, idealny dla klientów pragnących wypocząć w ciszy i spokoju. Polecamy ze względu na położenie w centralnej części wyspy Kos, a także dobre połączenie z plażą w Marmari - hotel zapewnia bezpłatne transfery. Hotel Roselands to także dobra jakość w stosunku do ekonomicznej ceny.


Grecos Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Roselands to kameralny i cichy hotel, idealny dla klientów pragnących wypocząć w ciszy i spokoju. Polecamy ze względu na położenie w centralnej części wyspy Kos, a także dobre połączenie z plażą w Marmari - hotel zapewnia bezpłatne transfery. Hotel Roselands to także dobra jakość w stosunku do ekonomicznej ceny.

GŁÓWNE ATUTY:

  • kameralny i cichy hotel, przyjazna obsługa
  • bardzo dobry punkt wypadowy do zwiedzania wyspy
  • bezpłatne transfery na piękną piaszczysta plażę

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

***

REGION

Grecja/Kos/Marmari

All Inclusive

Warto podkreślić

- W pobliżu piaszczystej plaży - Kameralne i przyjemne otoczenie - Zaciszne miejsce - Zadbane pokoje

- Kategoria lokalna

3*

Okiem Grecosa

Stylowo urządzony hotel, zacisznie położony wśród krzewów róż. Przepiękna plaża w odległości spaceru. Doskonała propozycja dla par.

Położenie

• blisko morza • w pobliżu sklepy, bary, restauracje • miasto Kos ok. 13 km • lotnisko ok. 10 km

Plaża

• ok. 600 m od hotelu • piaszczysta • łagodne wejście do wody • leżaki i parasole (bezpłatnie)

Hotel

• całkowicie odnowiony w 2009 r. • 2 budynki główne oraz 3 boczne • recepcja 24 h, parking • restauracja, bar przy basenie • kącik internetowy (odpłatnie) • sejf (odpłatnie) • 109 pokoi, kategoria lokalna 3*

Pokoje

• 2-os. (ok. 20 m2) • możliwość 1 dostawki • klimatyzacja indywidualna (odpłatnie) • TV-SAT • lodówka • łazienka z prysznicem, suszarka • balkon lub taras

Wyżywienie

• All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

All Inclusive

• śniadanie, lunch i kolacja - bufet • przekąski • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barze (11.00-23.00)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie • basen ze słodką wodą • leżaki i parasole przy basenie Odpłatnie • bilard • tenis stołowy • sporty wodne

Dla dzieci

• brodzik dla dzieci • plac zabaw

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Kos - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, 7 lub 14 noclegów, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).

PROMOCJA

- Gwarancja Niezmienności Ceny


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Roselands to kameralny i cichy hotel, idealny dla klientów pragnących wypocząć w ciszy i spokoju. Polecamy ze względu na położenie w centralnej części wyspy Kos, a także dobre połączenie z plażą w Marmari - hotel zapewnia bezpłatne transfery. Hotel Roselands to także dobra jakość w stosunku do ekonomicznej ceny.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Roselands to kameralny i cichy hotel, idealny dla klientów pragnących wypocząć w ciszy i spokoju. Polecamy ze względu na położenie w centralnej części wyspy Kos, a także dobre połączenie z plażą w Marmari - hotel zapewnia bezpłatne transfery. Hotel Roselands to także dobra jakość w stosunku do ekonomicznej ceny.

GŁÓWNE ATUTY:

  • kameralny i cichy hotel, przyjazna obsługa
  • bardzo dobry punkt wypadowy do zwiedzania wyspy
  • bezpłatne transfery na piękną piaszczysta plażę

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

***

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF3

Położenie

*    Hotel położony około 700 m od centrum Marmari, około 10 km od lotniska.

Plaża

*    Piaszczysta w odległości 650 m od hotelu (6 razy dziennie do plaży dojeżdża shullte bus). Dostęp do serwisu plażowego (płatny).

Zakwaterowanie

*    107 pokoi w 5 budynkach; *    Typy pokoi: standardowe; *    Wyposażenie: telefon, telewizor, lodówka, suszarka do włosów, klimatyzacja (płatna), prysznic, wc, balkon lub taras.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna, *    Bar.

Wyżywienie

*    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w restauracji głównej; przekąski w ciągu dnia. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji (piwo, wino, ouzo, brandy) dostępne w hotelowych barach w godzinach 11:00 - 23:00.

Sport i rozrywka

*     Bezpłatnie: basen zewnętrzy z dostępem do leżaków i parasoli, siatkówka. *     Odpłatnie: bilard, tenis stołowy, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

*    Basen dla dzieci, plac zabaw, łóżeczka dla niemowląt (bezpłatnie).

Pozostałe udogodnienia

*    Recepcja, sejf (płatny), Wi-Fi w lobby  (płatne).

Naszym zdaniem

*    Przytulny, ekonomiczny hotel. Polecamy wszystkim osobom nastawionym na zwiedzanie wyspy.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Roselands to kameralny i cichy hotel, idealny dla klientów pragnących wypocząć w ciszy i spokoju. Polecamy ze względu na położenie w centralnej części wyspy Kos, a także dobre połączenie z plażą w Marmari - hotel zapewnia bezpłatne transfery. Hotel Roselands to także dobra jakość w stosunku do ekonomicznej ceny.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Roselands to kameralny i cichy hotel, idealny dla klientów pragnących wypocząć w ciszy i spokoju. Polecamy ze względu na położenie w centralnej części wyspy Kos, a także dobre połączenie z plażą w Marmari - hotel zapewnia bezpłatne transfery. Hotel Roselands to także dobra jakość w stosunku do ekonomicznej ceny.

GŁÓWNE ATUTY:

  • kameralny i cichy hotel, przyjazna obsługa
  • bardzo dobry punkt wypadowy do zwiedzania wyspy
  • bezpłatne transfery na piękną piaszczysta plażę

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

KOS/GRECJA

Do dyspozycji gości

• recepcja 24 h • basen zewnętrzny • taras słoneczny • restauracja bufetowa • bar • biblioteka • ogród

Wyposażenie

• punkt internetowy (płatny) • leżaki, parasole (przy basenie, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• wypożyczalnia rowerów i samochodów • parking (w cenie)

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

109

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Sport i wellness

Płatne • bilard • wypożyczalnia rowerów • tenis stołowy

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • balkon • wanna lub prysznic • WC • klimatyzacja (indywidualnie sterowana, płatna) • TV sat. • telefon • sejf (płatny)

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie, obiad, kolacja (w formie bufetu) • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe

Dwa posiłki • śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Roselands to kameralny i cichy hotel, idealny dla klientów pragnących wypocząć w ciszy i spokoju. Polecamy ze względu na położenie w centralnej części wyspy Kos, a także dobre połączenie z plażą w Marmari - hotel zapewnia bezpłatne transfery. Hotel Roselands to także dobra jakość w stosunku do ekonomicznej ceny.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Roselands to kameralny i cichy hotel, idealny dla klientów pragnących wypocząć w ciszy i spokoju. Polecamy ze względu na położenie w centralnej części wyspy Kos, a także dobre połączenie z plażą w Marmari - hotel zapewnia bezpłatne transfery. Hotel Roselands to także dobra jakość w stosunku do ekonomicznej ceny.

GŁÓWNE ATUTY:

  • kameralny i cichy hotel, przyjazna obsługa
  • bardzo dobry punkt wypadowy do zwiedzania wyspy
  • bezpłatne transfery na piękną piaszczysta plażę

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Kos, Grecja

Uwagi dodatkowe

Sun:Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone Sunhotels 2002 – 2017

Opis hotelu

Informacje Ogólne:

Roselands w Marmari posiada 107 pokoi na 3 piętrach. Hotel położony jest 750 m od plaży piaszczysta. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Kos (14 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, recepcję i 2 windy. W 3-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku, francusku i niemiecku. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć samochód, motocykl i rower. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji jest czynny w sezonie basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Znajdujący się przy basenie bar oferuje swoim gościom relaks przy drinku. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia:

Hotel oferuje pralnię, sejfy, kantor, usługi prasowania i usługę budzenia. Dostęp do Internetu w terminalach internetowych i bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik i usługi opiekunki, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

W hotelu znajduje się restauracja. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. All Inclusive: All Inclusive obejmuje napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 11:00 - 23:00), przekąski (pora serwowania: 11:00 - 13:00 & 15:00 - 18:30), piwo (pora serwowania: 11:00 - 23:00), kawę i herbatę (pora serwowania: 11:00 - 23:00), wino (pora serwowania: 11:00 - 23:00) i alkohole lokalne (pora serwowania: 11:00 - 23:00).

Sport i Rozrywka:

Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje tenis stołowy i bilard. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: siatkówka plażowa.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty. Podatek płatne na miejscu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Roselands to kameralny i cichy hotel, idealny dla klientów pragnących wypocząć w ciszy i spokoju. Polecamy ze względu na położenie w centralnej części wyspy Kos, a także dobre połączenie z plażą w Marmari - hotel zapewnia bezpłatne transfery. Hotel Roselands to także dobra jakość w stosunku do ekonomicznej ceny.


Mapa Hotelu Roselands
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kos)
Stolica wyspy czyli miasto Kos w Grecji
Wakacyjna miejscowość Kardamena na wyspie Kos w Grecji
Plaża i mała turystyczna miejscowość Mastichari na wyspie Kos w Grecji
Sąsiednia wyspa Nissyros, Grecja, Kos
Tigaki beach na wyspie Kos w Grecji
Kefalos - baza windsurfingu na wyspie Kos w Grecji
Asklepion, ruiny świątyni - Grecja, Kos
Marmari, mały kurort wakacyjny na wyspie Kos - Grecja

Opinie o Hotelu Roselands

mały hotel na uboczu, przy przepieknej, idealnie piaszczystej plazy. okolica spokojna, nie ma za bardzo co robić, warto wziąc auto. jedzenie takie sobie. pokoje male, wyposazenie starawe. bardzo fajny basen. jak na trzygwiazdkowy hotel super. raczej nie polecam na dluzszy pobyt, moze sie znudzic, chyba ze ktos chce duzo zwiedzac

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
3.9

Roselands - możliwości zakwaterowania:

prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor Telefon
prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor Telefon
prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor Telefon
DOUBLE ROOM
DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE
Pokój 2 osobowy
pokoj 2 osobowy + 1 dostawka
Pokój 2 osobowy
Pokój 2-osobowy
DOUBLE ROOM
DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE
pokoj 1 osobowy

Roselands - Możliwości wyżywienia:


Roselands - miasta wylotu:


Roselands - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Roselands? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00