cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Titan, Riwiera Turecka
1 / 29
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
24.10 - 30.10
już od 1824 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
07.10 - 10.10
już od 1082 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Club Titan
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Club Titan
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Club Titan:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Club Titan:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 października 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy kompleks, składający się z budynku głównego i niewielkich bungalowów. Szczególnie polecamy go osobom, które preferują leniwy, spokojny wypoczynek.

Hotel Club Titan w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy kompleks, składający się z budynku głównego i niewielkich bungalowów. Szczególnie polecamy go osobom, które preferują leniwy, spokojny wypoczynek.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 2 km od centrum Kargicak
  • ok. 100 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 150 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • sejf: w recepcji, za opłatą
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w recepcji/w lobby w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • minimarket
  • fryzjer
  • pralnia: za opłatą
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard 

Liczba pokojów

161

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  • wydzielona część basenu dla dzieci
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • łóżeczko dziecięce: w cenie, na zapytanie
  • miniklub: 4-12 lat, kwiecień - październik, w cenie
  • plac zabaw
  • minidyskoteka: 4-12 lat, kwiecień - październik, 21:00 - 21:30

Sport i wellness

W cenie
  • strefa spa „Club Titan Spa Center": płatność gotówką
  • hammam
  • siłownia
  • łucznictwo
  • siatkówka plażowa
  • tenis stołowy
Płatne
  • sauna fińska
  • masaże
  • tenis
  • oświetlenie kortu tenisowego
  • skutery wodne: w ofercie firm zewnętrznych
  • parasailing: w ofercie firm zewnętrznych
  • łódka typu banan: w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • przedstawienia
  • boccia za opłatą
  • rzutki za opłatą
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 3-4 os.
  • ok. 28 m2
  • widok na ogród lub basen, lub morze
  • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • minibar
  • telefon
  • TV
  • serwis sprzątający: w cenie
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 15 m2
  • widok na ogród lub basen, lub morze
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • minibar
  • telefon
  • TV
  • serwis sprzątający: w cenie
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • obiad: 12:30 - 14:00, w formie bufetu
  • kolacja: 19:00 - 21:00, w formie bufetu
  • przekąski: 12:30 - 15:30
  • przekąski o północy: 23:30 - 00:00
  • ciasto: codziennie 17:00 - 18:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: za opłatą
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • główna restauracja „Main Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, dania wegetariańskie: w cenie, rezerwacja wymagana, bufet, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 3
  • bar w lobby „Lobby Bar": codziennie 10:00 - 00:00, w cenie
  • bar na plaży „Beach Bar": codziennie 8:00 - 18:00, w cenie
  • bar „Pool Bar": codziennie 10:00 - 00:00, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Uroczy kompleks, składający się z budynku głównego i niewielkich bungalowów. Szczególnie polecamy go osobom, które preferują leniwy, spokojny wypoczynek.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie:

    4 km od Mahmutlar, 140 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 10 000 m2

    Pokoje:

    w budynku głównym i 8 bungalowach: 142 pokoje standardowe dla max. 2+1 os. (2 dla niepełnosprawnych, 5 dla niepalących), 17 pokoi rodzinnych dla max. 3+1 os. (2 pokoje); klimatyzacja indywidualna, balkon, prysznic, terakota, minibar (płatny), TV, suszarka

    Wyposażenie hotelu:

    restauracja w budynku, restauracja na wolnym powietrzu, 3 bary, sala konferencyjna, winda, basen odkryty (150 m2).

    Rozrywki i usługi:

    Bezpłatne: animacje, siłownia, łaźnia turecka, tenis stołowy, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, dyskoteka, aerobik, szachy, rzutki
    Płatne: kawiarenka internetowa, pralnia, sejf w recepcji, sauna, masaż, spadochron, centrum nurkowe, rowery wodne, bilard.

    Dla dzieci:

    brodzik, animacje, miniklub, krzesełka w restauracji, plac zabaw, łóżeczka (na życzenie).

    Plaża: 50 m od hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 75 m długości. Parasole i leżaki bezpłatne, materace i ręczniki płatne. Przejście do plaży przez ulicę bądź tunelem.

    Wyżywienie:

    Posiłki: śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja, późny posiłek.

    Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

    System nie zawiera: napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, kawy po turecku.

    Cena zawiera:

    • bilet lotniczy,
    • ubezpieczenie lotnicze,
    • opłatę lotniskową,
    • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
    • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
    • zakwaterowanie
    • wyżywienie,
    • ubezpieczenie bagażu, NW, KL,
    • VAT.

     

    Cena nie zawiera:

    • wizy 15 EUR płatnej na lotnisku. 

     


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Uroczy kompleks, składający się z budynku głównego i niewielkich bungalowów. Szczególnie polecamy go osobom, które preferują leniwy, spokojny wypoczynek.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    .

    Wyposażenie

    .

    Pokoje

    .

    Wyżywienie

    .

    Sport i rozrywka

    .

    Dla dzieci

    .

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena od 11 kwietnia 2014 wynosi 30 USD lub 25 EUR / osobę. Innym sposobem nabycia wizy tureckiej (który ma być obowiązkowy w kolejnych latach) jest system online e-viza (https://www.evisa.gov.tr/en/), gdzie można nabyć wizę za 20 USD / osobę. Od 11 kwietnia 2014 strona ma zostać uruchomiona w polskiej wersji językowej, a płatność ma być możliwa za pośrednictwem kart debetowych i kredytowych. Obywatele RP mogą przebywać na terenie Turcji łącznie przez 90 dni w okresie 180 dni ważności wizy. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty wjazdu do Turcji.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę turecką, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Uroczy kompleks, składający się z budynku głównego i niewielkich bungalowów. Szczególnie polecamy go osobom, które preferują leniwy, spokojny wypoczynek.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    4

    Region

    ALANYA

    Opis oferty:

    Hotel został otwarty w 1988 roku, odnawiany sezonowo, składa się z dwupiętrowego budynku głównego oraz 8 bungalowów otoczonych egzotycznym ogrodem. Do dyspozycji gości basen zewnętrzny, restauracja główna oraz bar.

    POKOJE:

    161 pokoi: 142 pokoi standardowych (21m2), 17 pokoi rodzinnych (28m2) oraz 2 pokoje dla osób niepełnosprawnych z widokiem na morze, basen, ogród lub góry; Wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, telefon, minibar (płatny), wykładzina lub terakota, balkon; sprzątanie - codziennie, wymiana ręczników i pościeli - 3 razy w tygodniu

    DODATKOWO PŁATNE:

    masaże, sauna, salon fryzjerski, lekarz, fotograf, pralnia, sejf (w recepcji), mini-market, bilard, wypożyczalnia samochodów, kafejka internetowa, szkoła nurkowa, wszystkie sporty wodne na plaży, room service

    KONTAKT:

    www.titanhotels.com

    POŁOŻENIE:

    4 km od Mahmutlar, 14 km od Alanyi, 150 km od lotniska w Antalyi

    PLAŻA:

    prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża znajduje się 100 m od hotelu; leżaki, materace, parasole - bezpłatne, ręczniki - za kaucją

    WYŻYWIENIE:

    All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki oraz napoje butelkowane

    DLA DZIECI:

    animacje, mini klub (4-12l), mini disco, brodzik, plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (dodatkowo płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, noc turecka, łaźnia turecka, aerobik, centrum fitness, boccia, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, dyskoteka, internet bezprzewodowy (w lobby)


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Uroczy kompleks, składający się z budynku głównego i niewielkich bungalowów. Szczególnie polecamy go osobom, które preferują leniwy, spokojny wypoczynek.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA TURECKA

    ****

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    Hotel położony w dużym ogrodzie w miejscowości Kargicak, 4 km od miejscowości Mahmutlar,16 km od centrum Alanyi oraz 150 km od międzynarodowego lotniska w Antalyi .

    Plaża

    Prywatna piaszczysto- żwirowa plaża znajduje się po drugiej stronie ulicy (przejście tunelem). Leżaki oraz materace bezpłatnie.

    Zakwaterowanie

    161 pokoi; Typy pokoi: pokoje ekonomiczne (15 m2), pokoje standardowe (21 m2), pokoje rodzinne (28 m2, sypialna oraz pokój dzienny); Wyposażenie: klimatyzacja, telefon, TV, minibar (uzupełniony w dniu przyjazdu), suszarka do włosów, balkon.

    Restauracje i bary

    Restauracja główna; Bar przy basenie, bar na plaży.

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, późny posiłek, przekąski. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w godzinach 10:00-23:00 w barze przy basenie. Napoje importowane oraz świeżo wyciskane soki są dodatkowo płatne.

    Sport i Rozrywka

    Basen zewnętrzny; Bezpłatnie - rzutki, łaźnia turecka, fitness, tenis stołowy, siatkówka plażowa, animacje (aerobik, zabawy w basenie); Odpłatnie - bilard, masaże, sauna, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, mini klub (4-12 lat), gry i zabawy, mini dyskoteka, plac zabaw, łóżeczka dla niemowląt, wysokie krzesełka w restauracji.

    Pozostałe udogodnienia

    Bezprzewodowy dostęp do internetu Wi-Fi w pobliżu lobby, płatne: kawiarenka internetowa, sejf, pralnia, fotograf, fryzjer, sklepiki, opieka medyczna.

    Naszym zdaniem

    Przyjemny i bardzo zielony hotel zadowoli Klientów preferujących spędzanie w wakacji w kameralnej atmosferze, pragnącym wypocząć w uroczym miejscu z wieloma możliwościami zwiedzania.

    Strona internetowa

    www.titanhotels.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Mapa Hotelu Club Titan
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Club Titan

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Cztery gwiazdki to dla niego zdecydowanie za malo !!Piekne miejsce z niespotykanie przyjazna obsluga ,ktora wszystkich gosci trakyuje jak przyjaciol !Szczegolnie spodoba sie rodzinom z malymi pociechami ,bo sa dla nich specjalne zajecia i opiekunowie .Smaczne i urozmaicone jedzenie ,codziennie przygotowywane swieze .Dobra komunikacja z Alana ,jednak jedzie sie dosc dlugo .Warto przyjechac ,polecam !!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Club Titan:
    • Lokalizacja
      4.9
    • Hotel
      5.2
    • Pokoje
      4.6
    • Wyżywienie
      5
    • Atrakcje
      i sport
      5
    • Obsługa
      5.5
    HolidayCheck
    Ocena Club Titan:
    5.1 / 6

    Naprawdę fajny hotel 2009-07-17
    Szczegóły oceny hotelu Club Titan:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Cudowny hotel z klimatem 2009-07-20
    Szczegóły oceny hotelu Club Titan:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Hotel na 4 plus-polecamy 2009-07-20
    Szczegóły oceny hotelu Club Titan:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      4.8

    Generalnie ok - minusy: hotel opanowany przez Niemców i cała obsługa/animacje (zarówno dla dzieci ja...
    więcej

    5.1
    Hotel godny polecenia. 2009-07-22
    Szczegóły oceny hotelu Club Titan:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Kameralny dla rodzin i par 2009-08-20
    Szczegóły oceny hotelu Club Titan:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      4.5

    5.4
    Absolutnie nie! 2010-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Club Titan:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      1.0

    2.0
    Bardzo udany wyjazd 2012-06-06
    Szczegóły oceny hotelu Club Titan:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Najlepsze wakacje ever! 2014-07-05
    Szczegóły oceny hotelu Club Titan:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.8

    Wakacje bardzo udane. Ładny kameralny hotel z bardzo miłą obsługą. Piękna okolica (hotel otoczony od...
    więcej

    5.5

    Club Titan - możliwości zakwaterowania:

    DZ STANDARD ZUR ALLEINNUTZUNG
    Doppelzimmer,Balkon
    DOPPELZIMMER STANDARD
    Pokój 2-osobowy
    Einzelzimmer,Balkon
    Fam.-Apt.,Balkon
    FAMILIENZIM. M.VERBINDUNGST]R
    Pokój rodzinny

    Club Titan - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Club Titan? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00