cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
  • Hotel Alkionis, Korfu
1 / 42
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
26.06 - 03.07
już od 2359 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
27.10 - 01.11
już od 596 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Alkionis
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Alkionis
star 3

Grecja: Korfu
Ocena hotelu Alkionis:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Alkionis:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 czerwca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 października 2019

Hotel Alkionis w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w centrum Moraitika
  • ok. 250 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 45 min

Wyposażenie

  • Wi-Fi, w całym hotelu, w cenie
  • recepcja
  • sejf: za opłatą
  • sala TV
  • bankomat
  • ogród
  • sklep z pamiątkami
  • lekarz
  • parking, niezadaszony: w cenie

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

62

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • łóżeczko dla dziecka: na zapytanie, w cenie
  • wysokie krzesełka w restauracji 
  • plac zabaw

Sport i wellness

W cenie
  • siatkówka
  • joga
  • aerobik 
  • aqua aerobik 
  • stretching

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny sezonowo
  • lekki program animacyjny
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • muzyka na żywo
  • karaoke
  • boccia w cenie
  • rzutki w cenie

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na góry
  • ostatnia częściowa renowacja w 2017 r.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana, w okresie maj-październik, w cenie
  • telefon
  • TV sat.
  • sejf: za opłatą
  • Wi-Fi: w cenie
  • lodówka
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  •  śniadanie: codziennie 07:00 - 09:30, kontynentalne, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 13:00 - 14:15, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 19:00 - 21:00, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski: codziennie 10:30 - 12:00 i 16:00 - 17:30
  • lody: codziennie 11:00 - 17:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Dwa posiłki
  • śniadanie: codziennie 07:00 - 09:30, kontynentalne, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 19:00 - 21:00, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
Restauracje i bary
  • główna restauracja „main restaurant": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, regionalna, śródziemnomorska, ryby/owoce morza, dania z grilla, potrawy bezglutenowe: w cenie, na zapytanie, dania bez laktozy: w cenie, na zapytanie, dania wegetariańskie: w cenie, na zapytanie, bufet, show cooking, w cenie, w zależności od sezonu, 07:00 - 09:30, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • bar w lobby: maj - październik, codziennie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    3*

    REGION

    Korfu

    kategoria hotelu

    3*

    kategoria lokalna hotelu

    3*

    Data otwarcia

    1987 r. Odnowiony w 2014 r. Na terenie znajduje się restauracja, bar, basen, sejf w recepcji (płatny ok. 2€/dzień), pralnia (płatna).

    internet

    Wi-Fi w lobby płatne, Wi-Fi w pokojach płatne

    plaża

    300 m od hotelu, publiczna, piaszczysto - żwirowa. Parasole, leżaki - płatne.

    pokoje

    Wyposażone w klimatyzację, TV, sejf (płatny), lodówkę (płatna), łazienkę (WC, prysznic lub wanna, suszarka), balkon lub taras. Typy pokoi: na terenie hotelu: pokoje standardowe , pokoje rodzinne

    Wyżywienie

    restauracja, bar

    śniadanie i obiadokolacja

    Formuła zawiera: śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja, przekąski w wybranych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

    z myślą o dzieciach

    animacje (w hotelu Albatros oddalonym o 300 m), mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat (w hotelu Albatros oddalonym o 300 m), dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, krzesełko dla dziecka w restauracji głównej, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    Aktualizacja opisu

    02.10.2017 10:47

    usługi dostępne w hotelu

    All Inclusive Serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3 Grecja/Korfu

    Położenie:

    - 500 m od plaży- Moraitika- ok. 18km do centrum Korfu - ok. 19 km od lotniska- w pobliżu sklepy, restauracji

    Plaża:

    - Plaża piaszczysto-żwirkowa 500m od hotelu, łagodne zejście do morza- leżaki i parasole płatne

    Pokoje:

    Double Standard Standard ok 17-22m- klimatyzacja- TV, telefon- łazienka (WC, prysznic/wanna, suszarka do włosów)- balkon lub taras

    Sport i Rozrywka:

    Bezpłatne- basen zewnętrzny, parasole i leżaki - tenis stołowy, rzutki- dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych i dzieciPłatne- sporty wodne na plaży

    Dla dzieci:

    - brodzik

    Wyżywienie

    HB - śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu - napoje do obiadokolacji dodatkowo płatneAll inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w snack bar. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 23:00.

    Restauracje i bary:

    - restauracja główna -  bar

    Dodatkowe Informacje:

    - wifi w lobby bezpłatnie- kantor- obiekt dysponuje 62 pokojami 

    Bagaż

    Katowice, Poznań, Rzeszów, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (wyloty od 01.05 - 15.06 oraz od 01.10 - 31.10) / 210 PLN (wyloty od 16.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Ecco Holiday

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Grecja/Korfu

    Opis

    Niewielki hotel zlokalizowany na południowo-wschodnim wybrzeżu wyspy, Bliskość tradycyjnych kawiarenek, tawern i innymi miejsc letnich rozrywek, Odkryty basen z tarasem słonecznym, Przytulne pokoje, Miła atmosfera,

    Lokalizacja

    w miejscowości Moraitika, ok. 250 m od plaży, w centrum miejscowości, ok. 20 km od lotniska, przystanek komunikacji publicznej przy hotelu.

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 62, restauracje - 1, lobby bar, snack bar, lobby, internet (płatny), internet bezprzewodowy, recepcja 24h, taras słoneczny, parking, ogród, bankomat, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Pokoje

    klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), lodówka ( płatna), ogrzewanie, telefon, taras/balkon, radio/muzyka, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób dorosłych ( 2 osób dorosłych i 1 dziecka) RODZINNE - pokoje dla max. i min. 2 osób dorosłych i 2 dzieci ( łóżko piętrowe dla dzieci)

    Plaża

    publiczna, piaszczysto-kamienista, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

    Sport i fitness

    tenis stołowy.

    Rozrywka

    muzyka na żywo, program artystyczny.

    Dla dzieci

    plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

    Wyżywienie

    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu all inclusive.

    Cena zawiera

    przelot,, pobyt w hotelu,, opłaty lotniskowe i paliwowe,, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW,, transfer lotnisko-hotel-lotnisko,, na lotach Ryanair ( FR) - limit bagażu - 1 mała torebka (max. wymiary - 40 x 20 x 25 cm), na lotach EnteriAir ( ENT) - bagaż podręczny 5 kg i bagaż rejestrowany 20 kg , na lotach LO - w cenie 1 sztuka bagażu podręcznego do 8 kg o wymiarach max 55 x 40 x 23 cm. , Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin. Na lotach Ryanair - wyloty od 1 listopada 2018 roku - w cenie 1 sztuka bagażu podręcznego o wymiarach 40 x 20 x 25 cm, dopłata do drugiego bagażu podręcznego do 10 kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm 150zł/szt./2 strony; Na lotach EnteriAir - Wielkość bagażu podręcznego - suma trzech wymiarów nie może przekraczać 115cm, np. 55x40x20 cm. Wielkość bagażu rejestrowanego - wymiary nie większe niż 80x120 cm.

    Cena nie zawiera

    Przy przelocie tanimi liniami bagażu głównego rejestrowanego. Dopłaty do bagażu rejestrowanego - Bagaż rejestrowany do 20 kg Ryanair - 400 zł/os/2 strony. Bagaż rejestrowany do 10 kg Ryanair - 400 zł/os/2 strony. Na lotach Ryanair wyloty od 01.11.2018 - Drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm jest dodatkowo płatny - 150zł/szt./2 strony. Przy lotach LO; Bagaż rejestrowany 1 szt do 23 kg dodatkowo płatny; 250 pln/os/szt w 2 strony Przy lotach Wizzair; bagaż duży podręczny do 10 kg - dodatkowo płatny 200 zł/os/2 strony, bagaż rejestrowany do 10 kg - dodatkowo płatny 250 zł/os/2 strony, bagaż rejestrowany do 20 kg - dodatkowo płatny 400 zł/os/2 strony CENY OBOWIĄZUJĄ W MOMENCIE REZERWACJI BILETU.Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi kosztami. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły. Obowiązkowy lokalny podatek turystyczny obejmujący wszystkich turystów przebywających w Grecji powyżej 1 dnia - dla pobytów, w hotelach 5* - 4 EUR / noc / pokój, dla pobytów, w hotelach 4* - 3 EUR / noc / pokój, dla pobytów, w hotelach 3* - 1,5 EUR / noc / pokój, dla pobytów, w hotelach 2*, 1* lub w apartamentach - 0,5 EUR / noc / pokój, Podatek będzie pobierany na miejscu, po przylocie do Grecji. Zastrzegamy możliwość zmiany, opłata niezależna od organizatora.

    Obsługa na miejscu

    Ecco Holiday nie zapewnia opieki pilota oraz obsługi polskiego rezydenta. Ograniczoną opiekę uczestnikom imprezy w miejscu wakacyjnym ( kontakt telefoniczny) zapewniać będzie anglojęzyczny pracownik lokalnego agenta.

    Informacje wizowe

    Wizy nie są wymagane. Obywatele polscy mogą przekroczyć granicę posługując się dowodem osobistym. Należy pamiętać o dokumencie dla dziecka.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Mouzenidis Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Korfu

    Opis

    * ekonomiczny

    * dobra lokalizacja

    Opis

    Niewielki, przytulny hotel. Dogodne położenie w pobliżu miasteczka. Dobre miejsce na ekonomiczny wypoczynek.

    • basen ze słodką wodą
    • płatny kącik internetowy
    • bezpłatne Wi-Fi w całym hotelu
    • sala TV
    • restauracja i bar
    • recepcja
     
    Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

    Polozenie

    • wyspa Korfu
    • kurort Moratika
    • 17 km od lotniska
    • 20 km od centrum miasta Korfu
    • 250 m od hotelu Albatros
    • przystanek autobusowy obok hotelu

    Plaza

    • publiczna
    • 300 m od hotelu 
    • piaszczysto-żwirowa
    • leżaki i parasole płatne

    Wyzywienie

    All Inclusive, Half Board

    Pokoje

    62 pokoje: Single & Double Room (24 m2), Family Rooms Open Plan (25-27 m2).

    W pokojach: indywidualnie sterowana klimatyzacja, TV SAT, wanna/prysznic, suszarka, telefon, bezpłatny internet, Wi-Fi, sejf (za opłatą), lodówka (płatna), umeblowany balkon/taras. Łóżko podwójne lub 2 łóżka pojedyncze

    Single & Double Room (ok. 24 m2): 2 pojedyncze łóżka.

    Family Rooms Open Plan (ok. 25-27 m2): podwójne łóżko lub 2 łóżka pojedyncze i łóżko piętrowe.

    Typ dodatkowego łóżka - rozkładane.
    Codzienne sprzątanie pokoi, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

    Sport

    Sport i rozrywka (w hotelu Albatros):
    • tenis stołowy
    • siatkówka
    • koszykówka
    • rzutki
    • wieczorne programy rozrywkowe

    Dla dzieci (w hotelu Albatros):
    • brodzik
    • mini klub

    O wyzywieniu

    ALL INCLUSIVE 10:00-23:00

    Śniadanie: 07:00-09:30, szwedzki stół, restauracja Alkionis Hotel

    Lunch: 13:00-14:15, szwedzki stół, restauracja Albatros Hotel

    Kolacja: 19:00-21:00, szwedzki stół, restauracja Alkionis Hotel
        
    Śniadanie i kolacja - w hotelu ?lkionis, lunch - w hotelu Albatros.  
     
    Napoje do lunchu i kolacji: lokalne piwo beczkowe i wino, lokalne alkohole, woda, napoje bezalkoholowe i soki (Post Mix).

    Snack Bar (Albatros Hotel)

    Przekąski: 11:00-12:00 i 17:00-18:00.
     
    Lody: 15:00-18:00.
        
    Bary w systemie all inclusive (do 23:00)

    Główny bar (?lkionis Hotel): 10:00-02:00.

    Snack-bar (?lbatros Hotel): 10:00-18:00.

    Główny bar (?lbatros Hotel): 18:00-02:00.   

    Napoje w barach w programie all inclusive: napoje bezalkoholowe i soki (Post Mix), woda, lokalne piwo beczkowe i wino, lokalne alkohole (ouzo, brandy, aperitify), kawa, herbata, mleko.

    W hotelu Albatros Hotel odbywają się wieczorne programy rozrywkowe.

    Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w programie All inclusive bez uprzedzenia.

     


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA GRECKA

    ***

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF3

    Położenie

    Hotel znajduje się w miejscowości Moraitica, jednej najbardziej malowniczych wiosek, ok. 20 km od miasta i lotniska Korfu.

    PLAŻA

    Piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu, parasole i leżaki płatne.

    ZAKWATEROWANIE

    62 pokoje; Typy pokoi: standardowe, rodzinne; Wyposażenie: klimatyzacja, lodówka, TV SAT, telefon, sejf, łazienka z wanną lub prysznicem, WC oraz suszarką do włosów, balkon.

    RESTAURACJE I BARY

    Restauracja główna; Główny bar, snack bar, bar na tarasie w hotelu Albatros.

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski serwowane w barze w hotelu Albatros, napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe serwowane w barze głównym w godz. 10:00-23:00.

    SPORT I ROZRYWKA

    Basen, basen dla dzieci; Bezpłatnie: siatkówka, rzutki, bule, tenis stołowy, gry stołowe, aqua aerobik; Odpłatnie: sporty wodne na plaży.

    DLA DZIECI

    Basen dla dzieci, plac zabaw, mini klub, menu dla dzieci, dostępne łóżeczka dla dzieci i wysokie krzesła w restauracji, program animacji.

    POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

    Recepcja czynna całą dobę, sala TV, przechowalnia bagażu, kącik internetowy, udogodnienia dla niepełnosprawnych, akceptacja zwierząt do 4 kg, wypożyczalnia samochodów.

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel położony jest w unikalnej lokalizacji, w centrum malowniczej miejscowości, niedaleko od najpiękniejszych plaż, oferuje możliwość relaksu i rozrywki.

    STRONA INTERNETOWA

    www.alkioniscorfu.gr


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    .

    Położenie

    .

    Wyposażenie

    .

    Pokoje

    .

    Wyżywienie

    .

    Sport i rozrywka

    .

    Dla dzieci

    .

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    7 islands

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    3

    Region

    Grecja/Korfu/Moraitika

    Opinia 7islands

    Ze względu na położenie w centrum miejscowości Moraitika hotel polecamy osobom ceniącym sobie dostęp do atrakcji miejskich oraz aktywny wypoczynek. Przyjazna obsługa i rodzinna atmosfera tego kameralnego hotelu zapewnią udany wypoczynek.

    Położenie

    Na południowo-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Moraitika, gdzie znajdują się sklepy, bary i restauracje, ok. 18 km od miasta Korfu i od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się vis-?-vis hotelu.

    Plaża

    Ok 300 m od hotelu, długa, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

    Hotel

    Kameralny, skromny dwupiętrowy obiekt odnowiony w 2011 roku. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja, 2 bary, Internet Wi-Fi w lobby. Odpłatnie: kącik internetowy, wypożyczalnia samochodów. Kategoria lokalna 3*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 62 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję satelitarną i suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf (ok. 2 euro/dzień), lodówka (ok. 2 euro/dzień). Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 lub 2 dostawek, rodzinne jednopokojowe z możliwością 2 dostawek (dostawki na łóżkach piętrowych).

    Wyżywienie

    2 posiłki: śniadania (07:00-09:30) i obiadokolacje (19:00-20:00) w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do all inclusive. All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:00-09:30), obiady (13:00-14:15, serwowane w siostrzanym hotelu Albatros oddalonym o ok. 400 m), kolacje (19:00-21:00). W barze siostrzanego hotelu Albatros w godzinach 10:30-12:00 oraz 16:00-18:00 dostępne są przekąski, a w godzinach 10:00-18:00 lody dla dzieci. Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe dostępne są w wybranych barach w godzinach 10:00-23:00. Markowe alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), tenis stołowy, rzutki, animacje dzienne i wieczorne w pobliskim hotelu Albatros. Odpłatnie: sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie). Dodatkowo w hotelu Albatros (oddalonym o ok. 400 m): brodzik, plac zabaw, mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat).

    Kontakt do hotelu

    www.alkioniscorfu.gr / Tel.: 00 30 266 107 53 17


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Neckermann HIT

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Korfu, Grecja

    Położenie

    w miejscowości Moraitika, do miejscowości Messoghi ok. 1 km. Do przepięknej starówki w mieści Korfu, wpisanej na listę UNESCO ok. 18 km. Przystanek autobusowy blisko hotelu.Do lotniska ok. 18 km.

    Plaża

    do długiej, piaszczysto-żwirowej, łagodnie opadającej do morza plaży ok 250 m. Przy plaży bar z przekąskami (za opłatą przy rez. HP,/w cenie przy rez. AI).

    Wyposażenie

    3 gwiazdkowy kameralny hotel oferuje 62 pokoje. Lobby, recepcja, sejfy, restauracja główna serwująca dania w formie bufetu, kącik wypoczynkowy, kącik telewizyjny. Na zewnątrz znajduje się basen. Leżaki i parasole bezpłatnie.

    Kategoria lokalna

    3 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    funkcjonalnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (A1-3A): standardowe, ok. 23m2, klimatyzacja, sejf (za opłatą, ok. 2,-Eur/dzień), lodówka.TV, telefon, lodówką, balkon. Wanna lub prysznic, WC. Pokoje dwuosobowe (E1-3A): standardowe, wyposażone jak pok. A2A. Pokoje dwuosobowe (A2B): wyposażone jak standardowe, ok. 23m2, z łóżkami piętrowym, dla 2 os. z 2 dzieci. Pokoje dwuosobowe (E2B): wyposażone jak pok. A2B

    Dzieci

    plac zabaw, łóżeczko do 2 lat bezpłatnie, wysokie krzesełka w restauracji.

    Rozrywka

    animacje w hotelu Albatros.

    Dostęp do internetu

    Wi-Fi w lobby bezpłatnie, kącik Internetowy za opłatą.

    Sport

    boisko do siatkówki, basen przystosowany do piłki wodnej, boisko do gry w bule.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu: śniadanie, obiad (w pobliskim hotelu Albatros, należącym do tego samego właściciela, hotel Albatros znajduje się przy plaży ok. 250 m od hotelu Alkionis), kolacja. Lody i przekąski w barze przy plaży, przy hotelu Albatros. Kawa, herbata, ciastka w hotelu Albatros. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:00-23:00.

    Wcześniej = taniej

    do 31.03.16 21% zniżki, 01.02-31.03.16 15% zniżki, 01.04-30.04.16 11% zniżki (zniżki nie łączą się z oferta dni gratis).

    Dni gratis 7=6 w terminie

    22.09-24.10.16.

    Dla dzieci

    2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka.

    Polecamy

    • kameralny hotel z przyjemną atmosferą
    • do wyboru 2 posiłki lub opcja
    • All Inclusive
    • atrakcyjna cena


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    **

    Region

    Korfu, Grecja

    Opis hotelu

    Ten trzygwiazdkowy hotel Alkionis oferuje ciepłą, rodzinną atmosferę oraz wysokiej jakości wygody, co gwarantuje niezapomniane wakacje na Korfu. Hotel, znany ze swojej przyjaznej atmosfery i wysokiego poziomu obsługi, stał się idealnym miejscem wypoczynku na wyspach Jońskich dla dorosłych i dzieci w każdym wieku. Hotel znajduje się w miasteczku Moraitika, 500 m od plaży, 10,5 km od Achilleionu, 18,5 km od międzynarodowego lotniska Korfu i 25,5 km od pola golfowego.

    Udogodnienia i usługi zawierają: bezprzewodowy Internet w holu, restaurację (śniadanie i obiad), całodobową recepcję, plac zabaw dla dzieci, bar i basen.

    Pokoje wyposażone są w: TV, telefon, lodówkę, sejf (płatny), balkon/taras, suszarkę do włosów i łazienkę.

    Informujemy, że niektóre z powyższych udogodnień mogą być niedostępne z uwagi na warunki pogodowe i sezonowe.

    Informujemy, że lunch serwowany jest w restauracji hotelu Albatros, który znajduje się ok. 500 m dalej.

    W przypadku wybrania opcji All Inclusive:

    Pakiet All Inclusive zawiera wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, obiad i przekąski) oraz napoje takie, jak: lekkie drinki, piwo, wino, wodę, drinki alkoholowe, wszystkie z lokalnych marek.

    Drinki serwowane są od rana do późnego wieczora (do ok. godz. 22.00–24.00).

    Czas otwarcia różni się między hotelami.

    W niektórych hotelach program rozrywkowy wliczony jest w cenę.

    Adres: Moraitika, 49084 Korfu, Wyspy Jońskie, Grecja.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Hotel Alkionis znajduje się w Moraitica, jednej z najstarszych i najbardziej malowniczych wiosek Korfu. Moraitica znana jest m.in. z przepięknego 2km wybrzeża jak również z bardzo aktywnego życia nocnego z licznymi restauracjami, tawernami, barami i dyskotekami. W odległości 18 km od lotniska. Przystanek autobusowu tuż przy hotelu.

    Plaża

    oddalona od hotelu 300metrów, piaszczysto-kamienista plaża Moraitika, przejście przez ulicę. Leżaki i parasole za opłatą.

    Hotel

    Kategoria lokalna 3* Kompleks hotelowy z 1987, po gruntownej renowacji ( również pokoje ) w 2012r. Wyjątkowa lokalizacja w centrum malowniczej Moraitica, niedaleko od najlepszych plaży, daje szansę na relaksujący wypoczynek i zakwaterowanie oraz rozrywki od rana do nocy w rodzinnej atmosferze.

    Do dyspozycji gości

    Recepcja z lobby, kącik TV, sejfy przy recepcji - za opłatą, restauracja, bar, parking. Usługi pralni chemicznej, room service, lekarz na wezwanie, sklepik z pamiątkami i mini market, wypożyczalnia samochodów.

    Internet

    Wi-Fi na terenie hotelu w miejscach ogólnodostępnych bezpłatnie.

    Sport i Rekreacja

    Bezpłatnie: basen, leżaki i parasole przy basenie, możliwość skorzystania z siatkówki i rzutek w hotelu Albatros oddalonego 300m oraz programu animacyjnego. Odpłatnie: masaże, sporty wodne przy plaży.

    Dla dzieci

    wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka na zamówienie przed wylotem. W hotelu Albatros możliwość skorzystania z placu zabaw, mini clubu dla dzieci oraz programu animacyjnego.

    Zakwaterowanie

    Oferuje 62 pokoje ( wyremonotwane w 2012r.). Dwuosobowe z możliwością jednej dostawki, wyposażone w łazienki ( wanna lub prysznic, suszarki do włosów), klimatyzację, TV/SAT, telefon oraz balkon. Za dodatkową opłatą możliwość skorzystania z dostępu do internetu, lodówki oraz sejfu.

    Wyżywienie

    HB śniadanie kontynentalne i obiadokolacje. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. All inclusive śniadanie kontynentalne i obiadokolacje w formie bufetu. Lunch w formie bufetu w hotelu Albatros. Wczesne śniadanie, popołudniowa kawa, herbata i ciasto. Pizza, kanapki i lody w hotelu Albatros w godzinach 10.30-12.00 i 16.00-18.00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-23.00. Dodatkowo lodówka na wyposażeniu pokoju za darmo.

    Informacje dodatkowe

    www.alkioniscorfu.gr Ocena HCH 4,3 Rekomendacja turystów 74%. Hotel przyjmuje zwierzęta ważące do 4 kg po uprzednim zapytaniu.  

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

    CENA

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy , transfer lotnisko - hotel - lotnisko /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Mapa Hotelu Alkionis
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Korfu)
    Cape Drastis czyli Przylądek Drastis na wyspie Korfu w Grecji
    Pięciopalczasta zatoka na Korfu to wizytówka tej greckiej wyspy
    Mysia wyspa to jedno z częściej odwiedzanych miejsc na Korfu
    Porto Timoni to jedna z najbardziej malowniczych zatok na Korfu w Grecji
    Jedno z romantyczniejszych miejsc na Korfu czyli Canal d'Amour
    Ekstremalne lotnisko na Korfu w Grecji
    Stolica wyspy czyli miasto Korfu, Grecja
    Korfu może poszczycić się wieloma pięknymi plażami, jednymi z ładniejszych w Grecji
    Filmy hotelu Alkionis:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Alkionis
    https://youtu.be/TuZFN54Um_4

    Opinie o Hotelu Alkionis

    Alkionis - możliwości zakwaterowania:

    Standardzimmer WC
    family room standard
    standard double standard
    Room SingleUse
    Pokoj rodzinny standard lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Safe Telewizor
    Standardzimmer wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Safe Telewizor Telefon
    standard singleuse standard
    Pokoj rodzinny standard lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Safe Telewizor
    Standardzimmer wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Safe Telewizor Telefon
    Room SingleUse
    Pokoj rodzinny standard lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Safe Telewizor
    Room Family OpenPlan Balcony
    Double Room / _
    Single Room / _
    Family Room / Open plan
    Room Double
    Room Family OpenPlan Balcony
    Pokój jednoosobowy
    Pokój dwuosobowy z możliwością 1 dostawki
    Pokój 2-osobowy
    Pokój rodzinny
    Room Double

    Alkionis - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Alkionis? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00