cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
1 / 20
Udogodnienia hotelu Admiral Tsilivi
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Admiral Tsilivi
star 3

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Admiral Tsilivi:
4.7 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.7 / 5
Średnia z 3 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 września 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 28 maja 2019

Hotel Admiral Tsilivi w ofercie Biura podróży:

TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
  • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

ZAKYNTHOS/GRECJA

Do dyspozycji gości

• recepcja 24 h • windy • sala TV  • restauracja • 2 bary przekąskowe • ogród • dwa baseny (woda słodka) • taras słoneczny

Wyposażenie

• leżaki i parasole przeciwsłoneczne (przy basenie w cenie, na plaży płatne ok. 6 € za 2 leżaki i 1 parasol) • Wi-Fi (w lobby, w cenie) • kącik internetowy (płatny)

Dodatkowe udogodnienia

• bankomat (ok. 30 m od hotelu) • lekarz (na telefon) • parking (w cenie) • sejf w recepcji (ok. 10 €/tydzień, ok. 20 €/ 2 tygodnie) 

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

180

Kategoria lokalna

3 gwiazdki 

Dodatkowe informacje

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• brodzik • plac zabaw • miniklub dla dzieci • minidyskoteka • wysokie krzesełka w restauracji (na zapytanie, w cenie) • łóżeczka dla niemowląt (na zapytanie, w cenie)

Sport i wellness

W cenie • tenis stołowy • aerobik • gimnastyka w wodzie • piłka wodna • rzutki 

Płatne • bilard (ok. 2 €/grę) • sporty wodne na plaży (w ofercie firm zewnętrznych) • piłkarzyki (ok. 1 €/grę)

Rozrywka

 • program animacyjny (w ciągu dnia i wieczorem)

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 36 m2 • balkon lub taras • pokój dzienny • oddzielna sypialnia • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • TV • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • lodówka • wanna lub prysznic • WC

Pokój rodzinny FZX2

• 2-4 os. • ok. 36 m2 • balkon lub taras • pokój dzienny • oddzielna sypialnia • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • TV • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • lodówka • wanna lub prysznic • WC

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 29 m2 • balkon lub taras • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • TV • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • lodówka • wanna lub prysznic • WC

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-3 os. • ok. 29 m2 • balkon lub taras • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • TV • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • lodówka • wanna lub prysznic • WC

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (8.00-10.00) • obiad (13.00-14.30) • kolacja (18.30-21.00) • posiłki w formie bufetu • lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (9.00-23.00) • przekąski w ciągu dnia (10.00-12.00 oraz 15.00-17.00) • lody (13.00-14.30, 18.30-21.00)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
  • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel po przebudowie na przełomie roku 2017/2018 zyskał zupełnie nowy wizerunek i jakość.Obiekt usytuowany we wschodniej, bardzo zielonejczęści wyspy Zakynthos, w miasteczku Tsilivi, które leży ok. 5 km od stolicy wyspy - Zakynthos i 10 km od lotniska. Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości 3 EUR/pokój/dzień. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.



Plaża:

Obiekt zlokalizowany ok 100 m od plaży, zaś ok. 500 m od hotelu znajduje się piaszczysta plaża, oznaczona Błękitną Flagą przyznawaną kurortom spełniającym warunki programu ochrony środowiska w miejscowościach nadmorskich. Brzeg posiada łagodne zejście do morza. Leżaki i parasole na plaży - dodatkowo płatne (ok. 8 EUR/zestaw).



Do dyspozycji gości:

Recepcja 24 - godz., 2 windy, sala TV, dyskoteka, 2 baseny odkryte ze słodką wodą, brodzik dla dzieci. Leżaki i parasole przy basenie hotelowym - bezpłatne. Akceptowane karty kredytowe Visa i MasterCard.



Pokoje:

- Apartamenty - 4-osobowe, składające się z 2 pomieszczeń.

- Pokoje typu studio - 4-osobowe, 1-pomieszczeniowe.



Pokoje wyposażone są w klimatyzację sterowaną indywidualnie (pilot wydawany za depozytem 10 EUR), TV-sat, telefon, lodówka, aneks kuchenny z podstawowym wyposażeniem, czajnik, sejf (płatny ok. 10 EUR/tydzień), łazienka z WC, suszarka do włosów. Pokoje z balkonami lub tarasami z widokiem na basen. Istnieje możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka - bezpłatnie.



Wyżywienie:

All inclusive obejmuje: 3 posiłki w formie bufetu: śniadania (08:00-10:00), lunch (12:30-14:30), kolacje (18:30-21:00), napoje bezalkoholowe i alkohole lokalne do posiłków, przekąski poranne i popołudniowe, serwowane między posiłkami, podawane w barze przy basenie (10:00-12:00 i 15:00-17:00) napoje alkoholowe lokalne (piwo, wino, ouzo, brandy, gin, wódka, rum) i bezalkoholowe (09:00-23:00). Wysokie krzesełka dla dzieci w restauracji.


Program sportowy i animacyjny:

Za opłatą: bilard, wypożyczalnia sprzętu sportowego na plaży. Dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych prowadzone są w języku polskim, tenis stołowy. W sezonie hotel organizuje raz w tygodniu wieczór grecki. Dodatkową atrakcją jest Tsilivi Water Park (wstęp dodatkowo płatny, zniżka dla gości hotelu 30%), który słynie z wielu najróżniejszych zjeżdżalni, zapewniających świetną zabawę klientom w każdym wieku. Miejscowe lokale oferują doskonałą zabawę do białego rana.


Internet:

Sieć wifi w ogólnodostępnych częściach hotelu - bezpłatna



Kategoria lokalna:

****



Strona www:

www.tsiliviadmiralhotel.gr



Naszym zdaniem:

Bardzo sympatyczny, niezwykle przyjazny rodzinom hotel, położony jest niedaleko Parku Wodnego w Tsilivi. Obiekt słyniez bardzo smacznego i obfitego wyżywienia.Warte uwagi - po przebudowie w ostatnim sezonie hotel zyskał zupełnie nową jakość, polecamy!



Opinie klientów:

Klienci oceniają ten hotel na 5.1/6. Sprawdź opinie:


Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: .

Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach fakultatywnych itp.

Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.

Świadczenia
Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 6, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych (w przypadku imprezy 11 - dniowej 10 rozpoczętych dób hotelowych w przypadku imprezy 12 - dniowej 11 rozpoczętych dób hotelowych) wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Uwaga: cena nie obejmuje greckiego podatku turystycznego, którego wysokość zależy od standardu hotelu i wynosi od 0,5 do 4 EUR za pokój za dzieńpobytu. Podatek płatny będzie obowiązkowo w recepcji przed zakwaterowaniem.

Inne
ZAKYNTHOS informacje ogólne


Waluta
EUR - Euro. Płatności kartami kredytowymi akceptowane są w niektórych miejscach, korzystanie z bankomatów jest możliwe w miejscowościach turystycznych. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić funty brytyjskie lub dolary USA. Nie ma możliwości wymiany złotówek.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku. Często w restauracjach dolicza się 1 EUR za chleb podawany przed posiłkiem.

Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.

Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.

Orientacyjne ceny
Obiad w tawernie od 8-10 EUR woda 1 l - 1.5 EUR piwo w barze od 2.5 EUR kawa w kawiarni od 2,5-4,5 EUR

Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.80 EUR. Kartki ze znaczkiem najlepiej zostawiać w recepcji do wysłania.

Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 5 EUR (100 jednostek). Telefony komórkowe działają w całej Grecji, mogą występować problemy z zasięgiem w budynkach hotelowych. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

W regionie


Zakynthos
Jedna z najładniejszych wysp Jońskich jest pełna zieleni - gaje oliwne, winorośle, sady cytrusowe i sosnowe lasy. Do tego piękne piaszczyste plaże, a morze i niebo w kolorze "electric blue". Na szczególną uwagę jednak zasługują dwa miejsca - zatoka Navajo, której zdjęcia stały się, obok Santorini, jednym z fotograficznych symboli Grecji oraz zatoka Laganas, gdzie swoje siedliska mają żółwie careta careta.

Laganas
Najpopularniejszy kurort Zakynthos z bardzo długą piaszczystą plażą i niezliczonymi możliwościami rozrywek, szczególnie wieczornych i nocnych. To miejsce dla osób kochających plażę w ciągu dnia i życie nocne wieczorami.

Kalamaki
To spokojna miejscowość wakacyjna położona nad malowniczą zatoką. Plaża łagodnie opada do morza i stanowi idealne i bezpieczne miejsce dla dzieci. Z Kalamaki nie daleko także do Laganas i stolicy wyspy - miasta Zakynthos.

Argassi
Doskonale zlokalizowana miejsowość wakacyjna - tylko 5 km od stolicy wyspy i głównego portu. Do najpopularniejszej plaży na półwyspie Vasilikoss ok. 10 km. Plaża w Argassi jest wąska i piaszczysto-żwirowa. Nie jest zagospodarowana.

Tsilivi
Położona w zatoce miejscowość jest dobrym miejscem dla rodzin z dziećmi. Długa, piaszczysta, dobrze zagospodarowana plaża, której przyznano błękitą flagę za czystość i łagodne zejście do morza oraz wiele atrakcji zarówno dla dzieci jak i dorosłych. W miasteczku tawerny bary i sklepy których przybywa z każdym rokiem bo miejscowość od kilku lat zyskuje na popularności wśród turystów.

Alykanas
Nieduży, urokliwy i spokojny kurort położony jest na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy. Alykanas słynie z ładnej, piaszczystej plaży (nagrodzonej Błękitną Flagą), dużej ilości lasów i ciekawych widoków na górzystą Kefallonię. Oddalony od zgielku wielkich kurortów, lecz nie pozbawiony uroczych, tadycyjnych tawern, barów i kawiarni. Doskonaly wybor dla indywidualistów i rodzin z dziećmi.

Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Wrocławia, Krakowa, Gdańska, Bydgoszczy, Łodzi i Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.

Wycieczki lokalne


Istnieje możliwość rezerwacji wycieczek fakultatywnych już w Polsce. Pełna oferta dostępna na stronie: https://r.pl/wycieczki-lokalne


REJSDOOKOŁA WYSPY- ok.32 EUR
Niezwykły całodniowy rejs dookoła Zakynthos. Urozmaicona linia brzegowa wyspy słynie jako jedna z piękniejszych w całej Grecji - groty, lazurowe zatoki, monumentalne klify i bajeczne plaże - tworzą niezwykłą scenerię. W trakcie rejsu będziemy rozkoszować się kąpielami w krystalicznie czystych wodach urokliwych zatok, będziemy podziwiać zmieniające się krajobrazy, ale przede wszystkim odwiedzimy słynną Zatokę Wraku, gdzie na otoczonej wysokimi skałami, urokliwej plaży spoczywa wrak statku, a błękitna woda w połączeniu z białymi, wapiennymi klifami tworzy bajkową scenerię. Zatrzymamy się tam na plażowanie i dłuższą kąpiel. To wyjątkowa wizytówka i jedno z najczęściej fotografowanych miejsc na terenie całej Grecji. Warto je zobaczyć na własne oczy.

* Cena nie obejmuje lunchu (na pokładzie statku dostępne drinki, lodyoraz przekąski).

MAGICZNE ZANTE - ok.30 EUR


PoznajZakynthos od strony lądu i morza.W trakcie tej wycieczki odwiedzimy tłocznię, w której powstaje płynne złoto wyspy - oliwa z oliwek, zobaczymy najstarsze drzewo oliwne na wyspie w Exo Hora, posłuchamy opowieści o najciekawszych historiach, zajrzymy do tajemniczego i starego klasztoru, zatrzymamy się przy tradycyjnych górskich straganach wypełnionych smakowitymi lokalnymi wyrobami i rękodziełem. Nie zabraknie zapierającego dech w piersiach widoku na najczęściej fotografowaną, a przy tym jedną z najpiękniejszych zatok Świata - Zatokę Wraku. Na północnym krańcu wyspy, z urokliwego portu w Agios Nikolaos, wypłyniemy do Błękitnych Jaskiń, podziwiając tam niesamowity spektakl - grę świateł i kolorów morza. Będzie też czas na kąpiel, a po tych atrakcjach, czas na odpoczynek i obiad w tawernie położonej nad samym brzegiem morza. Ten dzień pełen wrażeń zakończymy w klimatycznej, rodzinnej winiarni, biesiadnie degustując wyborne i aromatyczne wina z Zakynthos.

* Cena nie obejmuje lunch.

* Łódki do Błękitnych Grot - ok. 8 EUR osoba dorosła oraz ok. 4 EUR dzieci.

REJS CARETTA CARETTA - ok. 26 EUR


Doskonały rejs dla rodzin z dziećmi. Fantastyczna okazja do zobaczenia słynnych żółwi Caretta Caretta w wyjątkowy sposób. Popołudniowa wyprawa łodzią podwodną po terenach Zatoki Laganas. Niezwykła łódź zapewnia nam możliwość oglądania morskich stworzeń nie tylko z pokładu, ale również pod wodą. Dodatkową atrakcją jest możliwość zatrzymania się na kąpiel bezpośrednio na malowniczej plaży słynnej żółwiowej wyspy Marathonisi.

KEFALONIA - ok. 54 EUR


Największa wyspa Archipelagu Wysp Jońskich - przepiękna i tajemnicza Kefalonia. Zwiedzimy tam dwie słynne jaskinie, będące cudami natury i pomnikami przyrody - Melissani z podziemnym bajecznym jeziorem, gdzie popłyną Państwo łódkami, oraz liczącą 150mln lat Drogarati z stalaktytami i stalagmitami oraz naturalnie wyrzeźbionym balkonem, będącym sceną podczas licznych koncertów. Zobaczymy również słynną plażę Myrtos, odwiedzimy klasztor patrona wyspy - świętego Jerassimosa. Będzie również czas wolny na obiad i kawę w Sami - urokliwym, portowym miasteczku Kefalonii z przepięknym widokiem na wyspę Itakę. Nasi wspaniali przewodnicy odkryją przed Państwem niezwykłe historie związane z losami wyspy, zwyczajami, wierzeniami i mitami.

* Wstępy do jaskiń dodatkowo płatne - ok. 11 EUR.

STAROŻYTNA OLIMPIA - ok. 55 EUR


Całodzienna wycieczka na półwysep Peloponez do największego sanktuarium Zeusa w starożytnej Grecji. Obecnie kojarzy się głównie z igrzyskami, jednak kiedyś to miejsce było wyrazem kultu dla Boga Zeusa i miało znaczący wpływ na rozwój starożytnej kultury i sztuki. Dzięki odwiedzinom na Stadionie Olimpijskim zetkniemy się z najstarszą sportową historią. Muzeum Archeologiczne to okazja na obejrzenie prac starożytnych artystów Praksytelesa i Fidiasza. Zobaczymy także rzeźby zdobiące słynną świątynię Zeusa. W centrum współczesnej Olimpii będzie czas na posiłek i zakupy.

* Bilety wstępu do Muzeum 12 EUR (seniorzy powyżej 65 r. ż. i studenci 6 EUR), osoby do 18 r.ż. wstęp za darmo.

UWAGA!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15-20 osobach w zależności od wycieczki). Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, cen i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.

"

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 6, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych (w przypadku imprezy 11 - dniowej 10 rozpoczętych dób hotelowych w przypadku imprezy 12 - dniowej 11 rozpoczętych dób hotelowych) wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Uwaga: cena nie obejmuje greckiego podatku turystycznego, którego wysokość zależy od standardu hotelu i wynosi od 0,5 do 4 EUR za pokój za dzieńpobytu. Podatek płatny będzie obowiązkowo w recepcji przed zakwaterowaniem.

Wycieczki lokalne



Inne

ZAKYNTHOS informacje ogólne


Waluta
EUR - Euro. Płatności kartami kredytowymi akceptowane są w niektórych miejscach, korzystanie z bankomatów jest możliwe w miejscowościach turystycznych. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić funty brytyjskie lub dolary USA. Nie ma możliwości wymiany złotówek.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku. Często w restauracjach dolicza się 1 EUR za chleb podawany przed posiłkiem.

Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.

Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.

Orientacyjne ceny
Obiad w tawernie od 8-10 EUR woda 1 l - 1.5 EUR piwo w barze od 2.5 EUR kawa w kawiarni od 2,5-4,5 EUR

Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.80 EUR. Kartki ze znaczkiem najlepiej zostawiać w recepcji do wysłania.

Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 5 EUR (100 jednostek). Telefony komórkowe działają w całej Grecji, mogą występować problemy z zasięgiem w budynkach hotelowych. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

W regionie


Zakynthos
Jedna z najładniejszych wysp Jońskich jest pełna zieleni - gaje oliwne, winorośle, sady cytrusowe i sosnowe lasy. Do tego piękne piaszczyste plaże, a morze i niebo w kolorze "electric blue". Na szczególną uwagę jednak zasługują dwa miejsca - zatoka Navajo, której zdjęcia stały się, obok Santorini, jednym z fotograficznych symboli Grecji oraz zatoka Laganas, gdzie swoje siedliska mają żółwie careta careta.

Laganas
Najpopularniejszy kurort Zakynthos z bardzo długą piaszczystą plażą i niezliczonymi możliwościami rozrywek, szczególnie wieczornych i nocnych. To miejsce dla osób kochających plażę w ciągu dnia i życie nocne wieczorami.

Kalamaki
To spokojna miejscowość wakacyjna położona nad malowniczą zatoką. Plaża łagodnie opada do morza i stanowi idealne i bezpieczne miejsce dla dzieci. Z Kalamaki nie daleko także do Laganas i stolicy wyspy - miasta Zakynthos.

Argassi
Doskonale zlokalizowana miejsowość wakacyjna - tylko 5 km od stolicy wyspy i głównego portu. Do najpopularniejszej plaży na półwyspie Vasilikoss ok. 10 km. Plaża w Argassi jest wąska i piaszczysto-żwirowa. Nie jest zagospodarowana.

Tsilivi
Położona w zatoce miejscowość jest dobrym miejscem dla rodzin z dziećmi. Długa, piaszczysta, dobrze zagospodarowana plaża, której przyznano błękitą flagę za czystość i łagodne zejście do morza oraz wiele atrakcji zarówno dla dzieci jak i dorosłych. W miasteczku tawerny bary i sklepy których przybywa z każdym rokiem bo miejscowość od kilku lat zyskuje na popularności wśród turystów.

Alykanas
Nieduży, urokliwy i spokojny kurort położony jest na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy. Alykanas słynie z ładnej, piaszczystej plaży (nagrodzonej Błękitną Flagą), dużej ilości lasów i ciekawych widoków na górzystą Kefallonię. Oddalony od zgielku wielkich kurortów, lecz nie pozbawiony uroczych, tadycyjnych tawern, barów i kawiarni. Doskonaly wybor dla indywidualistów i rodzin z dziećmi.

Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Wrocławia, Krakowa, Gdańska, Bydgoszczy, Łodzi i Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.

"


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.


Atlas Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
  • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Na wschodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Tsilivi - jednej z głównych miejscowości turystycznej na wyspie. Oddalony ok. 100 m od plaży (leżaki i parasole odpłatnie (ok. 8 euro/za zestaw), ok. 150 m do centrum miasta z tawernami, barami, restauracjami i sklepami, 8 km od miasta Zakynthos i 12 km od lotniska.

Hotel

Kompleks hotelowy odnowiony w 2008 r. Składa się z 2 i 3 piętrowych budynków. Do dyspozycji gości restauracja główna, lobby bar, bar z przekąskami przy basenie. Na terenie hotelu znajduje się recepcja 24/h, punkt wymiany walut, mini market, parking, dodatkowo płatna pralnia. Internet bezprzewodowy w lobby. Za dodatkowa opłata kącik internetowy (ok. 2 euro/30 min.).

Pokoje

Apartamenty 4-osobowe oraz studia 2-3 osobowe z łazienkami, wyposażone w klimatyzację indywidualnie sterowaną (depozyt za pilota od klimatyzacji ok. 10 euro), lodówkę, aneks kuchenny z podstawowym wyposażeniem stołowym i kuchennym, czajnik, zestaw do kawy i herbaty, TV (depozyt za pilota od telewizora ok. 10 euro), telefon, sejf (dodatkowo płatny ok. 10 euro/tydz.), balkon lub taras. Łóżeczko dla dziecka (bez dodatkowych opłat).

Wyżywienie

System posiłków all inclusive obowiązuje na terenie hotelu i obejmuje śniadanie w godz. 08.00-10.00, lunch w godz. 13.00-14.30, kolacja w godz. 19.00-21.00. Wszystkie posiłki w formie bufetu. Napoje alkoholowe lokalne (piwo, wino, ouzo, brandy, wódka, gin, rum), bezalkoholowe (zimne napoje, woda, kawa, herbata) wydawane są w godz. 09.00- 23.00. Po 23.00 napoje w promocyjnej cenie. Ponadto między głównymi posiłkami serwowane są przekąski poranne w godz. 10.00-12.00 oraz przekąski popołudniowe w godz. 15.00-17.00.

Sport i rozrywka

Sezonowo w hotelu organizowane są animacje dzienne i wieczorne, m. in. rozgrywki sportowe, wieczory greckie, karaoke, bingo, konkursy, dyskoteki, muzyka na żywo, barbecue. Hotel posiada salę TV. Brodzik dla dzieci, plac zabaw. Do dyspozycji gości 2 baseny o gł. 1,1 m i 2,0 m (leżaki i parasole bezpłatne), siatkówka, piłka wodna, mini piłka nożna, tenis stołowy, bilard dodatkowo płatny. Na plaży w odległości ok. 300 m wypożyczalnie sprzętu sportowego. Dla dzieci plac zabaw, miniklub, gry i animacje muzyczne i sportowe prowadzone w języku angielskim. W odległości ok. 300 znajduje się (nowo oddany 2009 rok) Waterpark Tsilivi. Za dodatkowa opłata masaż, manicure i pedicure.

Cena zawiera

  • przelot,
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
  • zakwaterowanie,
  • wyżywienie wg oferty,
  • ubezpieczenie,
  • opiekę rezydenta.
ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
  • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

***

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF3

Położenie

*    Hotel położony w miejscowości Tsilivi, około 300 m od centrum, 7 km od miasta Zakynthos oraz 10 km od lotniska.

Plaża

*    Piaszczysta w odległości około 80 m od hotelu, około 500 m od hotelu plaża odznaczona międzynarodowym certyfikatem Błękitnej Flagi. Serwis plażowy odpłatnie.

Zakwaterowanie

*    180 pokoi; *    Typy pokoi: studio jednopokojowe oraz apartament (dwa pomieszczenia); *    Wyposażenie: balkon lub taras, lodówka, aneks kuchenny, akcesoria kuchenne, klimatyzacja, telefon, łazienka z wanną lub prysznicem, telewizja satelitarna, suszarka do włosów, sejf (płatny okolo 10 euro/tydzień).

Restauracje i bary

*    Restauracja główna; *    Bar z przekąskami przy basenie.

Wyżywienie

*    All inclusive: serwowane w formie bufetu śniadania, obiady, kolacje, przekąski między posiłkami oraz lody w określonych godzinach. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w barze przy basenie w godz. 09:00 - 23:00, dopłata do  butelek wina, szampana, importowanych  drinków i alkoholi obowiązuje przez cały dzień.

Sport i rozrywka

*    2 baseny z czego jeden basen dla dzieci, dwa duże słoneczne tarasy z bezpłatnym dostępem do leżaków; *    Bezpłatnie: tenis stołowy, rzutki, mini boisko  do piłki nożnej, water polo, siatkówka plażowa, bogaty program animacyjny; *    Odpłatnie: bilard, masaże, manicure oraz pedicure (na życzenie), wypożyczenie sprzętu sportowego na plaży.

Dla dzieci

*    Plac zabaw, mini klub (3-15 lat), animacje dla dzieci, mini disco, basen, łóżeczka dla niemowląt na zapytanie.

Pozostałe udogodnienia

*    Recepcja czynna całą dobę, usługi medyczne, pralnia, bezpłatny dostęp do Wi-Fi w recepcji, kafejka internetowa (płatna), kącik telewizyjny, parking, 100 m od hotelu przystanek autobusowy, w bliskiej odległości znajduje się Water Park (wstęp płatny).

Naszym zdaniem

*    Hotel polecamy w szczególności rodzinom z dziećmi, parom i grupom przyjaciół. Atutem hotelu są ładne pokoje oraz bliskość plaży.

Strona internetowa

*    www.tsiliviadmiralhotel.gr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
  • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja/Zakynthos

Strefa

Family, Active

Dzieci

- 1 dziecko do 14 lat - opłata tylko za przelot - 2 dziecko do 6 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

- Tsilivi - znana wypoczynkowa miejscowość we wschodniej części wyspy z licznymi barami, restauracjami, sklepikami oraz nowoczesnym Aquaparkiem - centrum - ok. 200 m - miasto Zante - ok. 5,5 km sklepy, dyskoteki, tawerny - przystanek komunikacji lokalnej - ok. 200 m - lotnisko - ok. 8 km

Atuty

- plaża odznaczona Błękitną Flagą - dwa razy podczas pobytu bezpłatny wstęp do Aqua Parku - wysokie oceny Klientów w 2015 i 2016 roku - rozrywkowa miejscowość - mnóstwo barów i restauracji - dwupokojowe apartamenty rodzinne bez dopłaty - krótki lot ok. 2,5 h

Plaża

ok. 100 m od hotelu, piaszczysta, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi przyznawanym wyjątkowym plażom za czystość i ekologię, z łagodnym zejściem do wody, leżaki i parasole płatne ok. 8 EUR/dzień/komplet - 2 leżaki oraz parasol

Hotel

bardzo przytulny, położony na terenie zadbanego ogrodu, obiekt w trakcie kategoryzacji, oczekuje na cztery gwiazdki, należy do grupy hotelowej Xenos Hotels, składa się z kilku 2-piętrowych budynków, odnowiony w 2012 roku, posiada 170 pokoi, usytuowany 150 m od hotelu należącego do tej samej sieci - Planos Bay i Planos Apartments (możliwość zakwaterowania Klientów w części Planos Apartments) na terenie którego znajduje się Aquapark z tej atrakcji Klienci Net Holiday mogą korzystać dwa razy podczas pobytu bezpłatnie

Udogodnienia

całodobowa recepcja, 2 windy, sala TV, mini market, parking, Klienci Admiral Tsilivi mogą korzystać z infrastruktury hotelu Planos Bay, Planos Apartments

Internet

bezpłatne WiFi w lobby, kącik internetowy (płatny ok. 4 EUR/godz.)

Pokoje

standardowe - 2 os. z możliwością 1 dostawki, lodówka, łazienka z wanna lub prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja, TV SAT (polski program), telefon, sejf (ok. 10 EUR/tydz.), balkon lub taras rodzinne - z możliwością zakwaterowania do 4 osób, sypialnia i pokój dzienny (2 dostawki), część z aneksem kuchennym (czajnik elektryczny na życzenie), pozostałe wyposażenie jak w pokoju standard

Restauracje i bary

- restauracja główna - kuchnia międzynarodowa i grecka - bar główny / lobby bar - bar przy basenie/ pool bar

Wyżywienie

All inclusive

Rozrywka

2 duże baseny z leżakami i parasolami, tenis stołowy, bilard, gry video, siatkówka, piłka wodna, rzutki, animacje i rozrywki organizowane sezonowo Greek Nights, Live Cabaret, Karaoke, Barbeque Nights , Disco Nights

Płatne

bilard, sporty wodne na plaży, ok. 300 m od hotelu znajduje się Aqua Park Tsilivi - dla Klientów Net Holiday dwa razy podczas pobytu bezpłatny wstęp

Dla dzieci

brodzik, mini klub (4 - 12 lat), animacje, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do 2 lat

Program All Inclusive

08.00 - 10.00 śniadanie w formie bufetu serwowane w restauracji głównej, kawa, herbata, kakao, woda mineralna, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 13.00 - 14.30 obiad w formie bufetu serwowany w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni śródziemnomorskiej, sałatki, przystawki, desery, owoce, lokalne napoje bezalkoholowe typu woda mineralna, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite oraz lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe, wino czerwone 19.00 - 21.00 kolacja w formie bufetu serwowana w restauracji głównej, szeroki wybór dań kuchni międzynarodowej z elementami kuchni greckiej, sałatki, przystawki, desery, owoce, lokalne napoje bezalkoholowe typu woda mineralna, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite oraz lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe, wino czerwone 10.00 - 12.00 i 15.00 - 17.00 przekąski np. hamburgery, tosty, omlety, frytki, sałatki serwowane w barze przy basenie / pool bar 13.00 - 14.30 i 19.00 - 21.00 lody serwowane w restauracji głównej 09.00-23.00 napoje bezalkoholowe gazowane i niegazowane np. kawa, herbata, cola, fanta, sprite, woda mineralna, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) lokalne alkohole np. piwo, wino białe i czerwone, wódka, brandy, gin, rum, ouzo, vermouth i inne oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w lobby bar / pool bar w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów - w sezonie dwa razy w tygodniu możliwość skorzystania z bezpłatnych, tematycznych kolacji w Aqua Parku - grill i wieczór włoski - leżaki i parasole przy basenach - program animacyjny dzienny i wieczorny - mini klub dla dzieci 4-12 lat - dwa razy w czasie pobytu bezpłatny wstęp do Aqua Parku Szczegółowe informacje dot. programu All Inclusive Klienci otrzymują w hotelu.

Oficjalna kategoria

W trakcie kategoryzacji

Karty kredytowe

Visa

Strona www hotelu

www.xenos-hotels.gr

Nasza ocena

Pokój **** Położenie **** Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ****+

Stolica wyspy Zakynthos

Wycieczka, która pozwala poznać stolicę wyspy i zobaczyć jej urokliwe zakątki. Zwiedzanie rozpoczyna się od wizyty w dzielnicy Bochali, skąd można podziwiać panoramę wyspy, port oraz zatokę. Ważnym punktem jest kościół św. Dionizosa - patrona wyspy. W centrum miasta znajdują się place Solomosa i św. Marka oraz słynne Muzeum Bizantyjskie. Czas wolny na zakupy. Cena ok. 20 EUR/os.

Rejs do Zatoki Wraku

Rejs statkiem do zatoki, która stała się wizytówką wyspy i uważana jest za jedną z najpiękniejszych plaż na świecie. W trakcie rejsu wzdłuż wybrzeża czas na relaks, podziwianie Błękitnych Grot i kąpiel w morzu. Najważniejszym punktem programu jest postój w Zatoce Wraku. Ogromne, białe skały kontrastujące z błękitem morza o różnych odcieniach tworzą niesamowity, zapierający dech w piersiach krajobraz. Na tej uroczej plaży spoczywa wrak statku przemytników, którzy uciekając przed strażą przybrzeżną wpadli na pobliską mieliznę. Czas wolny na kąpiel w tej pięknej scenerii. Cena ok. 30 EUR/os.

Olimpia

Przeprawa promowa do Grecji kontynentalnej i przejazd do Olimpii - ważnego ośrodka archeologicznego. W programie zwiedzanie pozostałości świątyni Zeusa - miejsca, gdzie przed wiekami odbywały się igrzyska, a obecnie będącego jednym z siedmiu cudów świata, Muzeum Igrzysk z pracownią Fidiasza i świątyni Hery. Cena ok. 65 EUR/os.

Kefalonia

Wycieczka na największą wyspę archipelagu Wysp Jońskich. Zwiedzanie rozpoczyna się od wizyty w Klasztorze Św. Gerrasimossa - patrona wyspy. Przejazd do Jaskini Drogarati - unikatowej na skalę światową ze względu na swoją wielkość, formacje skalne i niesamowitą akustykę. Kiedyś w tej jaskini organizowano koncerty, arie i opery, śpiewali tu m.in. Maria Callas i Luciano Pavarotti. Dużą atrakcją jest pływanie łódeczkami po podziemnym jeziorze Melisani. Cena 55 EUR/os. + bilety wstępu.

Wycieczka po wyspie

Jest okazją do poznania krajobrazu wyspy, jego zabytków, historii oraz malowniczych zakątków i plaż. Drogą prowadzącą przez tradycyjne, górskie wioski dojedziemy do punktu widokowego Zatoki Wraku. Z tego miejsca można zobaczyć z góry zapierający dech w piersiach widok - plażę otoczoną wysokimi, białymi skałami oraz morze mieniące się dziesiątkami odcieni błękitu i zieleni - na żywo piękniejsze niż na katalogowych zdjęciach. Cena ok. 40 EUR/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
  • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja/Zakynthos

Opis

Hotel położony jest nad brzegiem morza w miejscowości Tsilivi - Planos. Obiekt zbudowany w 2000 roku, należy do sieci hotelowej Xenos Hotels. Tsilivi Admiral zlokalizowany jest pomiędzy dwoma siostrzanymi hotelami sieci Xenos - Planos Apartments Hotel oraz Planos Bay Hotel. W pobliżu obiektu mieści się centrum miejscowości, gdzie znajdują się liczne sklepy, tawerny i bary.

Lokalizacja

w Tsilivi, ok. 80 m od plaży, ok. 200 m od centrum, ok. 7 km od lotniska, ok. 70 m od przystanku komunikacji publicznej.

Wyposażenie

liczba pokoi - 170, restauracje - 2, windy, lobby bar, bar przy basenie, snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), recepcja, sala TV, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, fryzjer, salon urody.

Basen

2 baseny odkryte o głębokości 1 m - 2.70 m; leżaki i parasole bezpłatne; brodzik dla dzieci.

Pokoje

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), lodówka, telefon (płatny), taras/balkon, suszarka do włosów, aneks kuchenny, łazienka z prysznicem. Typ pokoju - STUDIO - pokoje dla max. 3 osób. APARTAMENT - pookje dla max. 4 osób.

Plaża

publiczna, kamienista, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport i fitness

piłka nożna, siatkówka, koszykówka, tenis stołowy, masaże (płatne), rzutki, bilard (płatny), waterpolo.

Rozrywka

karaoke, okazjonalnie program artystyczny, animacje.

Dla dzieci

brodzik, plac zabaw, łóżeczko dziecięce.

Informacje dodatkowe

Jedno wejscie do aqua parku podczas pobytu w cenie.

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Cena nie zawiera

opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obsługa na miejscu

Opieka anglojęzycznego przedstawiciela (kontakt telefoniczny).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.


Easy Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
  • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Na wschodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Tsilivi - jednej z głównych miejscowości turystycznych na wyspie. Oddalony ok. 100 m od plaży, ok. 150 m do centrum miasta z tawernami, barami, restauracjami i sklepami, 5 min. spacerem od parku wodnego, 8 km od miasta Zakynthos i 12 km od lotniska.

Hotel

Kompleks hotelowy odnowiony w 2008/9 oraz 2012/13 r. Składa się z 2 i 3 piętrowych budynków. Do dyspozycji gości basen z leżakami i parasolami, restauracja główna, lobby bar, bar z przekąskami przy basenie. Na terenie hotelu znajduje się recepcja 24 godziny na dobę, punkt wymiany walut, mini market, parking, pralnia. Internet Wi-Fi w lobby. Kącik internetowy. Oficjalna kategoria hotelu 3* Superior.

Pokoje

Studia 2-3 osobowe z łazienkami, wyposażone w klimatyzację indywidualnie sterowaną (depozyt za pilota od klimatyzacji ok. 10 euro), lodówkę, aneks kuchenny z podstawowym wyposażeniem stołowym i kuchennym, czajnik, zestaw do kawy i herbaty, TV (depozyt za pilota od telewizora ok. 10 euro), telefon, sejf, balkon lub taras. Łóżeczko dla dziecka.

Wyżywienie

Formuła All Inclusive.  

Sport i rekreacja

Sezonowo w hotelu organizowane są animacje dzienne i wieczorne, m. in. rozgrywki sportowe, wieczory greckie, karaoke, bingo, konkursy, dyskoteki, muzyka na żywo, barbecue. Hotel posiada salę TV. Brodzik dla dzieci, plac zabaw. Do dyspozycji gości 2 baseny o gł. 1,1 m i 2,0 m (leżaki i parasole bezpłatne), siatkówka, piłka wodna, mini piłka nożna, tenis stołowy, bilard. Na plaży w odległości ok. 300 m wypożyczalnie sprzętu sportowego.

Dla dzieci

Plac zabaw, miniklub, gry i animacje muzyczne i sportowe prowadzone w języku polskim. W odległości ok. 300 znajduje się (nowo oddany 2009 rok) Waterpark Tsilivi. Możliwość wstawienia do pokoju łóżeczek dla małych dzieci (0-2 lat), w restauracji krzesełka dla małych dzieci.  

Wskazówki

Ze względu na wygodną opcję All Inclusive oraz lokalizację w spokojnym resorcie Tsilivi polecany szczególnie rodzinom z dziećmi. Transfer z/na lotnisko: ok. 50 min.  

Dodatkowo płatne

Sejf (ok. 10 EUR/tydz.), leżaki i parasole na plaży (ok. 8 EUR/dzień/parasol + 2 leżaki), bilard (ok. 2 EUR/gra), pralnia. Za dodatkową opłatą jest również masaż, manicure i pedicure. Kącik internetowy (ok. 2 EUR/30 min.).  

Program All Inclusive

System posiłków all inclusive obowiązuje na terenie hotelu i obejmuje śniadanie w godz. 08.00-10.00, lunch w godz. 13.00-14.30, kolacja w godz. 19.00-21.00. Wszystkie posiłki w formie bufetu. Napoje alkoholowe lokalne (piwo, wino, ouzo, brandy, wódka, gin, rum), bezalkoholowe (zimne napoje, woda, kawa, herbata) wydawane są w godz. 09.00- 23.00. Lody kulkowe w godzinach 13:00 - 14:30 oraz 19:00 - 21:00. Po 23.00 napoje w promocyjnej cenie. Ponadto między głównymi posiłkami serwowane są przekąski poranne w godz. 10.00-12.00 oraz przekąski popołudniowe w godz. 15.00-17.00.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Easy Travel, które zostało założone w 2003 roku przez pasjonatów turystyki z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem pracy w branży. Biuro to jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Zgodnie z ustawą o usługach turystycznych posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.

Specjalnością oferty Biura Podróży Easy Travel są wycieczki na wyspy greckie. Dzięki bogatej ofercie i wysokim standardom usługi, klienci mogą wybierać wakacje na Krecie, Rodos, Kos, Korfu, Zakynthos czy Santorini. Co roku Biuro modyfikuje i unowocześnia swój program, tak aby móc zaoferować klientom coś nowego i ciekawego. Personel Biura Podróży Easy Travel to profesjonaliści znający Grecję od każdej strony, wobec czego wakacje stanowią czystą przyjemność.

Od początku działalności Biuro Podróży Easy Travel stara się zapewnić najwyższy poziom obsługi pasażerów. Dlatego współpracuje ze sprawdzonymi kontrahentami z branży lotniczej: Enter Air, Small Planet czy Travel Service.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
  • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Zakynthos/Tsilivi

Opinia 7islands

Hotel zlokalizowany w rozrywkowej miejscowości Tsilivi, należący do znanej grupy hotelowej Xenos Hotels. Ze względu na położenie blisko piaszczystej plaży, polecamy go zarówno osobom młodym ceniącym sobie rozrywki, jak i rodzinom z dziećmi. Dla Gości 7islands oferujemy bezpłatny wstęp do Parku Wodnego Tsilivi 2 razy w tygodniu.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Tsilivi, ok. 300 m od centrum z barami, tawernami i sklepami, ok. 6 km od stolicy Zakynthos, ok. 10 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 100 m od hotelu.

Plaża

Ok. 150 m od hotelu, piaszczysta. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Wyremontowany w 2012 roku kompleks składa się z 8 trzypiętrowych budynków. Na jego terenie znajduje się całodobowa recepcja, kącik telewizyjny, restauracja główna, 2 bary (w tym 1 przy basenie), Internet Wi-Fi w lobby. Odpłatnie: sejf w recepcji (ok. 10 euro/tydzień), kącik internetowy, kantor, opieka medyczna (na zapytanie). Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 180 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną, aneks kuchenny, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: Internet Wi-Fi (ok. 20 euro/tydzień), sejf (ok. 10 euro/tydzień). Rodzaje pokoi: studia z możliwością 1 dostawki, apartamenty z możliwością 2 dostawek (pokój dzienny i sypialnia).

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (08:00-10:00), obiady (13:00-14:30), kolacje (18:30-21:00). W barze w godzinach 10:00-12:00 oraz 15:00-17:00 dostępne są przekąski. Lody serwowane są w restauracji w godzinach 13:00-14:30 oraz 19:00-21:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są w godzinach 09:00-23:00 w barze lub w restauracji. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), animacje, tenis stołowy. Dla Gości 7islands oferujemy bezpłatny wstęp do Parku Wodnego Tsilivi 2 razy w tygodniu. Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, mini klub, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do 2 lat, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.tsiliviadmiralhotel.gr / Tel.: 00 30 269 504 94 05

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
  • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Zakynthos

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

Data otwarcia

2000 r. Odnowiony w latach 2012 - 2013. Na terenie hotelu znajdują się 2 bary, windy, basen odkryty, recepcja, sala telewizyjna, mini market, pralnia (płatna).

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

plaża

200 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa, 1 km długości. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole i leżaki - płatne (ok. 6€/ parasol + 2 leżaki).

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację (bezpłatna), sejf (płatny ok. 10€/tydzień), aneks kuchenny z wyposażeniem, TV, telefon, łazienkę (prysznic lub wanna, suszarka, WC), balkon lub taras. Typy pokoi: w 4 budynkach: studia dla max 4 os. 1 bedroom , apartamenty dla max 5 os. 2 bedroom

Wyżywienie

bary All Inclusive (09:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie (08:00-10:00), obiad (13:00-14:30), kolacja (18:00-21:30) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, podwieczorek (15:00-17:00), lody (13:00-14:30; 18:30-21:00) serwowane w wyznaczonych barach, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje, plac zabaw krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

tenis stołowy, siatkówka, aerobik, animacje, 2 wejścia do aquaparku TSILIVI WATERPARK

płatne

masaż, bilard (ok. 2€/gra), spoty wodne na plaży (oferta firmy zewnętrznej)

Aktualizacja opisu

28.04.2017 11:09

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
  • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja / Zakynthos

Opis oferty:

Sieciowy hotel położony na wzniesieniu, jedynie pięć minut spacerem od piaszczystej plaży i centrum wakacyjnego kurortu. Składa się z budynków w niskiej zabudowie i lokalnym klimacie, oraz basenów z wydzieloną częścią dla dzieci. Dla najmłodszych przygotowano również plac zabaw a dla wszystkich Gości urozmaicone animacje, zarówno w ciągu dnia, jak i wieczorem. Świetne miejsce na rodzinny wypoczynek, doskonałe, jako baza wypadowa do zwiedzania uroków wyspy - w pobliżu hotelu przystanek autobusowy.

POŁOŻENIE:

ok. 100 m od centrum Tsilivi z restauracjami i barami, ok. 4 km od centrum Zakynthos; ok. 7 km od portu lotniczego w Zakynthos; przystanek autobusowy ok. 150 m od hotelu.

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 50 m od hotelu, przejście przez drogę, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 6 EUR/zestaw).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zbudowany w 2000 r., odnowiony w 2007 r., 180 pokoi, 8 budynków, 2 piętra, 2 windy, małe lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, bar w lobby, bar przy budynku C i D; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: punkt internetowy (ok. 4 EUR/godz.); akceptowane karty kredytowe: Visa, MastetCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, aneks kuchenny, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, sejf (płatny: 10 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesła), widok na góry lub basen; 

rodzinny: 

2-os.(możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 30 m², 2 pomieszczenia oddzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; balkon (stolik i krzesła), widok na góry lub basen.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 170 m², gł. 0,5-2 m, wydzielona część dla dzieci, ok. 10 m², gł. 0,5 m, basen przy budynkach C i D, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 150 m², gł. 0,5-2 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (3-15 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: wieczór grecki, kabaret, karaoke, muzyka na żywo, bingo, quizy, dyskoteka, grillowanie, gry i zabawy dla dzieci, piłka wodna, siatkówka; centrum Wellness: płatne: manicure, pedicure, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; podwieczorek w formie bufetu w wyznaczonym barze (19.00-21.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2695049405-6,, www.tsiliviadmiralhotel.gr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
  • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Zakynthos, Grecja

Położenie

w popularnym kurorcie Planos (Tsilivi), ok. 200 m od centrum. Liczne restauracje, bary, sklepy, punkty rozrywki w pobliżu. Do miasta Zakynthos ok. 4 km. Przystanek autobusowy oddalony ok. 70 m.

Plaża

publiczna, piaszczysta, łagodnie opadająca do morza, oddalona ok. 100 m od hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

popularny hotel, należący do sieci Xenos Group Hotels oferuje 170 pokoi typu studia i apartamenty w dwupiętrowym budynku głównym i budynku bocznym. Hol powitalny z recepcją, windy, kącik TV sat., restauracja bufetowa, lobby bar, minimarket. Na terenie zewnętrznym znajdują się dwa baseny ze słodką wodą, tarasy słoneczne, bar z przekąskami. Leżaki, parasole słoneczne przy basenach w cenie. www.tsiliviadmiralhotel.gr W pobliżu hotelu (ok. 600 m) znajduje się wspaniały park wodny Tsilivi Waterpark.

Kategoria lokalna

B.

Zakwaterowanie

przytulne Studia dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja (sterowana indywidualnie), aneks kuchenny z podstawowym wyposażeniem, czajnik elektryczny, lodówka, sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Apartamenty (1-4B): pomieszczenie dzienno-sypialne oraz oddzielna sypialnia, 1 łazienka, wyposażone jak studia dwuosobowe.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw, klub dla dzieci. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis. Tsilivi Waterpark, czynny w godz. 10-18:00, wstęp dla Gości Neckermanna 2 x na pobyt gratis. Wspaniałe atrakcje i szaleństwa wodne dla dorosłych i dzieci. Liczne zjeżdżalnie (black hole, turbolance, space hole, multi slide), baseny, lazy river, jacuzzi, a dla najmłodszych statek piracki z minizjeżdżalniami, grzybki, delfinki, ośmiorniczki, aqua jungle, a także plac zabaw i muzeum historii. Leżaki i parasole słoneczne na terenie parku wodnego w cenie. Oferta gastronomiczna (Pirate Snack Bar, Cafe Restaurant, bar przy basenie) - za opłatą.

Rozrywka

programy animacyjne w ciągu dnia (gimnastyka w wodzie, piłka wodna) i rozrywkowe wieczorem, muzyka na żywo, karaoke, dyskoteki, raz na tydzień grecki wieczór.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. Wi-Fi w lobby gratis.

Sport

tenis stołowy, rzutki. Za opłatą: bilard, sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Wellness

za opłatą, na zapytanie: masaże, pedicure, manicure.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski w ciągu dnia w godz. 10-17:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub stała cena.

Polecamy

  • popularny hotel dla rodzin
  • położony w pobliżu
  • piaszczystej plaży
  • dla Gości Neckermanna wstęp do Tsilivi Waterpark 2 x na pobyt - gratis!

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
  • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Zakynthos, Grecja

Położenie

w popularnym kurorcie Planos (Tsilivi), ok. 200 m od centrum. Liczne restauracje, bary, sklepy, punkty rozrywki w pobliżu. Do miasta Zakynthos ok. 4 km. Przystanek autobusowy oddalony ok. 70 m.

Plaża

publiczna, piaszczysta, łagodnie opadająca do morza, oddalona ok. 100 m od hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

popularny hotel, należący do sieci Xenos Group Hotels oferuje 170 pokoi typu studia i apartamenty w dwupiętrowym budynku głównym i budynku bocznym. Hol powitalny z recepcją, windy, kącik TV sat., restauracja bufetowa, lobby bar, minimarket. Na terenie zewnętrznym znajdują się dwa baseny ze słodką wodą, tarasy słoneczne, bar z przekąskami. Leżaki, parasole słoneczne przy basenach w cenie. www.tsiliviadmiralhotel.gr W pobliżu hotelu (ok. 600 m) znajduje się wspaniały park wodny Tsilivi Waterpark.

Kategoria lokalna

B.

Zakwaterowanie

przytulne Studia dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja (sterowana indywidualnie), aneks kuchenny z podstawowym wyposażeniem, czajnik elektryczny, lodówka, sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Apartamenty (1-4B): pomieszczenie dzienno-sypialne oraz oddzielna sypialnia, 1 łazienka, wyposażone jak studia dwuosobowe.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw, klub dla dzieci. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis. Tsilivi Waterpark, czynny w godz. 10-18:00, wstęp dla Gości Neckermanna 2 x na pobyt gratis. Wspaniałe atrakcje i szaleństwa wodne dla dorosłych i dzieci. Liczne zjeżdżalnie (black hole, turbolance, space hole, multi slide), baseny, lazy river, jacuzzi, a dla najmłodszych statek piracki z minizjeżdżalniami, grzybki, delfinki, ośmiorniczki, aqua jungle, a także plac zabaw i muzeum historii. Leżaki i parasole słoneczne na terenie parku wodnego w cenie. Oferta gastronomiczna (Pirate Snack Bar, Cafe Restaurant, bar przy basenie) - za opłatą.

Rozrywka

programy animacyjne w ciągu dnia (gimnastyka w wodzie, piłka wodna) i rozrywkowe wieczorem, muzyka na żywo, karaoke, dyskoteki, raz na tydzień grecki wieczór.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. Wi-Fi w lobby gratis.

Sport

tenis stołowy, rzutki. Za opłatą: bilard, sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Wellness

za opłatą, na zapytanie: masaże, pedicure, manicure.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski w ciągu dnia w godz. 10-17:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub stała cena.

Polecamy

  • popularny hotel dla rodzin
  • położony w pobliżu
  • piaszczystej plaży
  • dla Gości Neckermanna wstęp do Tsilivi Waterpark 2 x na pobyt - gratis!


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
  • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Hotel polecamy rodzinom z dziećmi jak również dla tych którzy cenią sobie bliskość plaży.  

Położenie

W miejscowości Tsilivi, plaża położona jest ok. 50m od hotelu (serwis plażowy płatny), 6km od miasta Zakhyntos, 7km od lotniska. Ok. 150m od hotelu jest przystanek autobusowy. W pobliżu hotelu znajduje się Aqua Park Tsilivi.

Wyposażenie

Recepcja z lobby, restauracja główna, bar, pool bar, kafejka internetowa (płatna) lekarz na telefon.  

Pokoje

Satandardowy pokój z łazienką (wanna lub prysznic) i balkonem lub tarasem. Pokój wyposażony w TV, mini-lodówkę, suszarkę do włosów, sejf (płatny).

Wyżywienie

All inclusive- sniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w wyznaczonych barach w godzinach 10-23. Przekąski i lody między posiłkami.  

Sport i rozrywka

Basen, leżaki i parasole bezpłatne przy basenie, animacje, tenis stołowy siatkówka, areobik, bilard (płatny)

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, łóżeczka niemowlęce na życzenie.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.


Mapa Hotelu Admiral Tsilivi
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
Filmy hotelu Admiral Tsilivi:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Admiral Tsilivi
https://youtu.be/rlnAhPcD_C4

Opinie o Hotelu Admiral Tsilivi

Do plaży 100 m, 2 baseny, jedzenie urozmaicone i nie " do przejedzenia", alkohole w wersji "all" lane od serca, więc osoby o słabszej głowie muszą uważać ;) Personel zawsze miły, mówiący również po polsku. Pokoje sprzątane codziennie i solidnie. Jak dla mnie cud, miód i orzeszki :) Jeśli komuś ten hotel się nie podoba, to znaczy, że jest to typ, któremu nigdy się nie dogodzi ;) Świetny hotel z miłą obsługą w cudownym miejscu - chętnie wrócę tam ponownie :)

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Polecam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Spędziliśmy w hotelu długi majowy weekend. Bardzo miła obsługa. Bardzo dobre jedzenie, gorzej z alkoholami i zimnymi napojami.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.3

Admiral Tsilivi - możliwości zakwaterowania:

1 os. studio
2 os. apartament
2 os. studio
Apartament
Pokój 2-osobowy
Pokój rodzinny
Studio

Admiral Tsilivi - Możliwości wyżywienia:


Admiral Tsilivi - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Admiral Tsilivi? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00