cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos
1 / 23
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
30.04 - 07.05
już od 2683 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
22.05 - 29.05
już od 2401 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Admiral Tsilivi
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Admiral Tsilivi
star 3

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Admiral Tsilivi:
4.7 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 22 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
  • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

Hotel Admiral Tsilivi w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
  • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 5 km od centrum miasta Zakynthos
  • w miasteczku Tsilivi – wzdłuż plaży oraz w Tsilivi wiele tawern, barów oraz sklepów z pamiątkami
  • ok. 300 m od plaży
  • odległość od plaży jest uzależniona od lokalizacji pokoju na terenie kompleksu
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min
  • ok. 600 m od aquaparku Tsilivi Waterpark (wstęp za opłatą)

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • pralnia: za opłatą, w ofercie firm zewnętrznych 
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, w cenie, niezadaszony 

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

207

Kategoria lokalna

4 gwiazdki 

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: w cenie
  • basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • animacje dla dzieci
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • minidyskoteka 

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • międzynarodowy program animacyjny
  • wieczory taneczne
  • muzyka na żywo
  • karaoke
  • rzutki

Pokoje

Apartament APX1
  • 2-4 os.
  • ok. 27 m2
  • ostatni częściowy remont: 2018
  • 2 sypialnie
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Studio STX1
  • 1-3 os.
  • ok. 27 m2
  • ostatni częściowy remont: 2018
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:30 - 10:00
  •  obiad: 12:30 - 14:30
  •  kolacja: 18:30 - 21:00
  • przekąski: 11:30 - 17:30
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 00:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 00:00
  • wybrane napoje do posiłków
Restauracje i bary
  • restauracja: rodzaje kuchni: azjatycka, chińska, grecka, międzynarodowa, regionalna, śródziemnomorska, meksykańska, regionalna, ryby/owoce morza, dania z grilla, sushi, potrawy bezglutenowe: w cenie, na zapytanie, dania bez laktozy: w cenie, na zapytanie, dania sezonowe, dania wegetariańskie, dania wegańskie, bufet, show cooking, w cenie, w zależności od sezonu, raz w tygodniu 07:30 - 10:00, 12:30 - 14:30 i 18:30 - 21:00, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bar: w zależności od sezonu, 10:00 - 00:00, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
    • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Grecja / Zakynthos

    Opis oferty:

    Sieciowy hotel położony na wzniesieniu, jedynie pięć minut spacerem od piaszczystej plaży i centrum wakacyjnego kurortu. Składa się z budynków w niskiej zabudowie i lokalnym klimacie, oraz basenów z wydzieloną częścią dla dzieci. Dla najmłodszych przygotowano również plac zabaw a dla wszystkich Gości urozmaicone animacje, zarówno w ciągu dnia, jak i wieczorem. Świetne miejsce na rodzinny wypoczynek, doskonałe, jako baza wypadowa do zwiedzania uroków wyspy - w pobliżu hotelu przystanek autobusowy.

    POŁOŻENIE:

    ok. 100 m od centrum Tsilivi z restauracjami i barami, ok. 4 km od centrum Zakynthos; ok. 7 km od portu lotniczego w Zakynthos; przystanek autobusowy ok. 150 m od hotelu.

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 50 m od hotelu, przejście przez drogę, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 6 EUR/zestaw).

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, zbudowany w 2000 r., odnowiony w 2007 r., 180 pokoi, 8 budynków, 2 piętra, 2 windy, małe lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, bar w lobby, bar przy budynku C i D; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: punkt internetowy (ok. 4 EUR/godz.); akceptowane karty kredytowe: Visa, MastetCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, aneks kuchenny, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, sejf (płatny: 10 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesła), widok na góry lub basen; 

    rodzinny: 

    2-os.(możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 30 m², 2 pomieszczenia oddzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; balkon (stolik i krzesła), widok na góry lub basen.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 170 m², gł. 0,5-2 m, wydzielona część dla dzieci, ok. 10 m², gł. 0,5 m, basen przy budynkach C i D, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 150 m², gł. 0,5-2 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (3-15 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: wieczór grecki, kabaret, karaoke, muzyka na żywo, bingo, quizy, dyskoteka, grillowanie, gry i zabawy dla dzieci, piłka wodna, siatkówka; centrum Wellness: płatne: manicure, pedicure, masaże.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; podwieczorek w formie bufetu w wyznaczonym barze (19.00-21.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0030/2695049405-6,, www.tsiliviadmiralhotel.gr


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
    • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel usytuowany we wschodniej części, zielonej ze względu na gaje oliwne, wyspy Zakynthos w Grecji, w miasteczku Tsilivi, które leży ok. 5 km od stolicy wyspy - Zakynthos i 10 km od lotniska.
    Plaża:

    Obiekt zlokalizowany ok 100 m od plaży, zaś ok. 500 m od hotelu znajduje się piaszczysta plaża, oznaczona Błękitną Flagą przyznawaną kurortom spełniającym warunki programu ochrony środowiska w miejscowościach nadmorskich. Brzeg posiada łagodne zejście do morza. Leżaki i parasole na plaży - dodatkowo płatne (ok. 8 EUR/zestaw).
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja 24 - godz., 2 windy, sala TV, dyskoteka, 2 baseny odkryte ze słodką wodą, brodzik dla dzieci. Leżaki i parasole przy basenie hotelowym - bezpłatne. Akceptowane karty kredytowe Visa i MasterCard.
    Pokoje:

    Hotel oferuje:
    - Apartamenty - 4-osobowe, składające się z 2 pomieszczeń.
    - Pokoje typu studio - 4-osobowe, 1-pomieszczeniowe. Wyposażone są w klimatyzację sterowaną indywidualnie (pilot wydawany za depozytem 10 EUR), TV-sat, telefon, lodówka, aneks kuchenny z podstawowym wyposażeniem, czajnik, sejf (płatny ok. 10 EUR/tydzień), łazienka z wc, suszarka do włosów. Pokoje z balkonami lub tarasami z widokiem na basen.
    Istnieje możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka - bezpłatnie.
    Wyżywienie:

    All inclusive obejmuje: 3 posiłki w formie bufetu: śniadania (08:00-10:00), lunch (13:00-14:30), kolacje (19:00-21:00), napoje bezalkoholowe i alkohole lokalne do posiłków, przekąski poranne i popołudniowe, serwowane między posiłkami, podawane w barze przy basenie (10:00-12:00 i 15:00-17:00) napoje alkoholowe lokalne (piwo, wino, ouzo, brandy, gin, wódka, rum) i bezalkoholowe (09.:0-23:00). Wysokie krzesełka dla dzieci w restauracji.
    Program sportowy i animacyjny:

    Za opłatą: bilard, wypożyczalnia sprzętu sportowego na plaży. Dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych prowadzone są w języku polskim, tenis stołowy. W sezonie hotel organizuje raz w tygodniu wieczór grecki. Dodatkową atrakcją jest Tsilivi Water Park (wstęp dodatkowo płatny, zniżka dla gości hotelu 30%), który słynie z wielu najróżniejszych zjeżdżalni, zapewniąjących świetną zabawę klientom w każdym wieku. Miejscowe lokale oferują doskonałą zabawę do białego rana.
    Internet:

    Sieć wifi w ogólnodostępnych częściach hotelu - bezpłatna.
    Kategoria lokalna:

    ***
    Strona www:

    Program

    Dzień Pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach fakultatywnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych (w przypadku imprezy 11 - dniowej 10 rozpoczętych dób hotelowych w przypadku imprezy 12 - dniowej 11 rozpoczętych dób hotelowych) wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Uwaga: cena nie obejmuje greckiego podatku turystycznego, którego wysokość zależy od standardu hotelu i wynosi od 0,5 do 4 EUR za pokój za dzieńpobytu. Podatek płatny będzie w recepcji przed zakwaterowaniem. Szczegóły w opisie hotelu.
    Wycieczki lokalne


    Inne

    ZAKYNTHOS informacje ogólne

    Waluta
    EUR - Euro. Płatności kartami kredytowymi akceptowane są w niektórych miejscach, korzystanie z bankomatów jest możliwe w miejscowościach turystycznych. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić funty brytyjskie lub dolary USA. Nie ma możliwości wymiany złotówek.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku. Często w restauracjach dolicza się 1 EUR za chleb podawany przed posiłkiem.
    Wiza
    Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.
    Czas
    + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
    Język urzędowy
    grecki
    Orientacyjne ceny
    Obiad w tawernie od 8-10 EUR woda 1 l - 1.5 EUR piwo w barze od 2.5 EUR kawa w kawiarni od 2,5-4,5 EUR
    Poczta
    Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.80 EUR. Kartki ze znaczkiem najlepiej zostawiać w recepcji do wysłania.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 5 EUR (100 jednostek). Telefony komórkowe działają w całej Grecji, mogą występować problemy z zasięgiem w budynkach hotelowych. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    W regionie

    Zakynthos
    Jedna z najładniejszych wysp Jońskich jest pełna zieleni - gaje oliwne, winorośle, sady cytrusowe i sosnowe lasy. Do tego piękne piaszczyste plaże, a morze i niebo w kolorze "electric blue". Na szczególną uwagę jednak zasługują dwa miejsca - zatoka Navajo, której zdjęcia stały się, obok Santorini, jednym z fotograficznych symboli Grecji oraz zatoka Laganas, gdzie swoje siedliska mają żółwie careta careta.
    Laganas
    Najpopularniejszy kurort Zakynthos z bardzo długą piaszczystą plażą i niezliczonymi możliwościami rozrywek, szczególnie wieczornych i nocnych. To miejsce dla osób kochających plażę w ciągu dnia i życie nocne wieczorami.
    Kalamaki
    To spokojna miejscowość wakacyjna położona nad malowniczą zatoką. Plaża łagodnie opada do morza i stanowi idealne i bezpieczne miejsce dla dzieci. Z Kalamaki nie daleko także do Laganas i stolicy wyspy - miasta Zakynthos.
    Argassi
    Doskonale zlokalizowana miejsowość wakacyjna - tylko 5 km od stolicy wyspy i głównego portu. Do najpopularniejszej plaży na półwyspie Vasilikoss ok. 10 km. Plaża w Argassi jest wąska i piaszczysto-żwirowa. Nie jest zagospodarowana.
    Tsilivi
    Położona w zatoce miejscowość jest dobrym miejscem dla rodzin z dziećmi. Długa, piaszczysta, dobrze zagospodarowana plaża, której przyznano błękitą flagę za czystość i łagodne zejście do morza oraz wiele atrakcji zarówno dla dzieci jak i dorosłych. W miasteczku tawerny bary i sklepy których przybywa z każdym rokiem bo miejscowość od kilku lat zyskuje na popularności wśród turystów.
    Alykanas
    Nieduży, urokliwy i spokojny kurort położony jest na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy. Alykanas słynie z ładnej, piaszczystej plaży (nagrodzonej Błękitną Flagą), dużej ilości lasów i ciekawych widoków na górzystą Kefallonię. Oddalony od zgielku wielkich kurortów, lecz nie pozbawiony uroczych, tadycyjnych tawern, barów i kawiarni. Doskonaly wybor dla indywidualistów i rodzin z dziećmi.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Wrocławia,Gdańska, Rzeszowa, Bydgoszczy, Łodzi i Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    "
    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Grecji trwa od 15.06 do 15.09.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
    • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    3*

    REGION

    Zakynthos

    kategoria hotelu

    3*

    kategoria lokalna hotelu

    3*

    Data otwarcia

    2000 r. Odnowiony w latach 2012 - 2013. Na terenie hotelu znajdują się 2 bary, windy, basen odkryty, recepcja, sala telewizyjna, mini market, pralnia (płatna).

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 12 lat pobyt gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

    plaża

    200 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa, 1 km długości. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole i leżaki - płatne (ok. 6€/ parasol + 2 leżaki).

    pokoje

    Wyposażone są w klimatyzację (bezpłatna), sejf (płatny ok. 10€/tydzień), aneks kuchenny z wyposażeniem, TV, telefon, łazienkę (prysznic lub wanna, suszarka, WC), balkon lub taras. Typy pokoi: w 4 budynkach: studia dla max 4 os. 1 bedroom , apartamenty dla max 5 os. 2 bedroom

    Wyżywienie

    bary All Inclusive (09:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie (08:00-10:00), obiad (13:00-14:30), kolacja (18:00-21:30) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, podwieczorek (15:00-17:00), lody (13:00-14:30; 18:30-21:00) serwowane w wyznaczonych barach, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

    z myślą o dzieciach

    brodzik, animacje, plac zabaw krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    tenis stołowy, siatkówka, aerobik, animacje, 2 wejścia do aquaparku TSILIVI WATERPARK

    płatne

    masaż, bilard (ok. 2€/gra), spoty wodne na plaży (oferta firmy zewnętrznej)

    Aktualizacja opisu

    28.04.2017 11:09

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Atlas Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
    • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Na wschodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Tsilivi - jednej z głównych miejscowości turystycznej na wyspie. Oddalony ok. 100 m od plaży (leżaki i parasole odpłatnie (ok. 8 euro/za zestaw), ok. 150 m do centrum miasta z tawernami, barami, restauracjami i sklepami, 8 km od miasta Zakynthos i 12 km od lotniska.

    Hotel

    Kompleks hotelowy odnowiony w 2008 r. Składa się z 2 i 3 piętrowych budynków. Do dyspozycji gości restauracja główna, lobby bar, bar z przekąskami przy basenie. Na terenie hotelu znajduje się recepcja 24/h, punkt wymiany walut, mini market, parking, dodatkowo płatna pralnia. Internet bezprzewodowy w lobby. Za dodatkowa opłata kącik internetowy (ok. 2 euro/30 min.).

    Pokoje

    Apartamenty 4-osobowe oraz studia 2-3 osobowe z łazienkami, wyposażone w klimatyzację indywidualnie sterowaną (depozyt za pilota od klimatyzacji ok. 10 euro), lodówkę, aneks kuchenny z podstawowym wyposażeniem stołowym i kuchennym, czajnik, zestaw do kawy i herbaty, TV (depozyt za pilota od telewizora ok. 10 euro), telefon, sejf (dodatkowo płatny ok. 10 euro/tydz.), balkon lub taras. Łóżeczko dla dziecka (bez dodatkowych opłat).

    Wyżywienie

    System posiłków all inclusive obowiązuje na terenie hotelu i obejmuje śniadanie w godz. 08.00-10.00, lunch w godz. 13.00-14.30, kolacja w godz. 19.00-21.00. Wszystkie posiłki w formie bufetu. Napoje alkoholowe lokalne (piwo, wino, ouzo, brandy, wódka, gin, rum), bezalkoholowe (zimne napoje, woda, kawa, herbata) wydawane są w godz. 09.00- 23.00. Po 23.00 napoje w promocyjnej cenie. Ponadto między głównymi posiłkami serwowane są przekąski poranne w godz. 10.00-12.00 oraz przekąski popołudniowe w godz. 15.00-17.00.

    Sport i rozrywka

    Sezonowo w hotelu organizowane są animacje dzienne i wieczorne, m. in. rozgrywki sportowe, wieczory greckie, karaoke, bingo, konkursy, dyskoteki, muzyka na żywo, barbecue. Hotel posiada salę TV. Brodzik dla dzieci, plac zabaw. Do dyspozycji gości 2 baseny o gł. 1,1 m i 2,0 m (leżaki i parasole bezpłatne), siatkówka, piłka wodna, mini piłka nożna, tenis stołowy, bilard dodatkowo płatny. Na plaży w odległości ok. 300 m wypożyczalnie sprzętu sportowego. Dla dzieci plac zabaw, miniklub, gry i animacje muzyczne i sportowe prowadzone w języku angielskim. W odległości ok. 300 znajduje się (nowo oddany 2009 rok) Waterpark Tsilivi. Za dodatkowa opłata masaż, manicure i pedicure.

    Cena zawiera

    • przelot,
    • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
    • zakwaterowanie,
    • wyżywienie wg oferty,
    • ubezpieczenie,
    • opiekę rezydenta.

    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
    • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA GRECKA

    ***

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF3

    Położenie

    *    Hotel położony w miejscowości Tsilivi, około 300 m od centrum, 7 km od miasta Zakynthos oraz 10 km od lotniska.

    Plaża

    *    Piaszczysta w odległości około 80 m od hotelu, około 500 m od hotelu plaża odznaczona międzynarodowym certyfikatem Błękitnej Flagi. Serwis plażowy odpłatnie.

    Zakwaterowanie

    *    180 pokoi; *    Typy pokoi: studio jednopokojowe oraz apartament (dwa pomieszczenia); *    Wyposażenie: balkon lub taras, lodówka, aneks kuchenny, akcesoria kuchenne, klimatyzacja, telefon, łazienka z wanną lub prysznicem, telewizja satelitarna, suszarka do włosów, sejf (płatny okolo 10 euro/tydzień).

    Restauracje i bary

    *    Restauracja główna; *    Bar z przekąskami przy basenie.

    Wyżywienie

    *    All inclusive: serwowane w formie bufetu śniadania, obiady, kolacje, przekąski między posiłkami oraz lody w określonych godzinach. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w barze przy basenie w godz. 09:00 - 23:00, dopłata do  butelek wina, szampana, importowanych  drinków i alkoholi obowiązuje przez cały dzień.

    Sport i rozrywka

    *    2 baseny z czego jeden basen dla dzieci, dwa duże słoneczne tarasy z bezpłatnym dostępem do leżaków; *    Bezpłatnie: tenis stołowy, rzutki, mini boisko  do piłki nożnej, water polo, siatkówka plażowa, bogaty program animacyjny; *    Odpłatnie: bilard, masaże, manicure oraz pedicure (na życzenie), wypożyczenie sprzętu sportowego na plaży.

    Dla dzieci

    *    Plac zabaw, mini klub (3-15 lat), animacje dla dzieci, mini disco, basen, łóżeczka dla niemowląt na zapytanie.

    Pozostałe udogodnienia

    *    Recepcja czynna całą dobę, usługi medyczne, pralnia, bezpłatny dostęp do Wi-Fi w recepcji, kafejka internetowa (płatna), kącik telewizyjny, parking, 100 m od hotelu przystanek autobusowy, w bliskiej odległości znajduje się Water Park (wstęp płatny).

    Naszym zdaniem

    *    Hotel polecamy w szczególności rodzinom z dziećmi, parom i grupom przyjaciół. Atutem hotelu są ładne pokoje oraz bliskość plaży.

    Strona internetowa

    *    www.tsiliviadmiralhotel.gr


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
    • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Grecja/Zakynthos

    Opis

    Hotel położony jest nad brzegiem morza w miejscowości Tsilivi - Planos. Obiekt zbudowany w 2000 roku, należy do sieci hotelowej Xenos Hotels. Tsilivi Admiral zlokalizowany jest pomiędzy dwoma siostrzanymi hotelami sieci Xenos - Planos Apartments Hotel oraz Planos Bay Hotel. W pobliżu obiektu mieści się centrum miejscowości, gdzie znajdują się liczne sklepy, tawerny i bary.

    Lokalizacja

    w Tsilivi, ok. 80 m od plaży, ok. 200 m od centrum, ok. 7 km od lotniska, ok. 70 m od przystanku komunikacji publicznej.

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 170, restauracje - 2, windy, lobby bar, bar przy basenie, snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), recepcja, sala TV, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, fryzjer, salon urody.

    Basen

    2 baseny odkryte o głębokości 1 m - 2.70 m; leżaki i parasole bezpłatne; brodzik dla dzieci.

    Pokoje

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), lodówka, telefon (płatny), taras/balkon, suszarka do włosów, aneks kuchenny, łazienka z prysznicem. Typ pokoju - STUDIO - pokoje dla max. 3 osób. APARTAMENT - pookje dla max. 4 osób.

    Plaża

    publiczna, kamienista, parasole (płatne), leżaki (płatne).

    Sport i fitness

    piłka nożna, siatkówka, koszykówka, tenis stołowy, masaże (płatne), rzutki, bilard (płatny), waterpolo.

    Rozrywka

    karaoke, okazjonalnie program artystyczny, animacje.

    Dla dzieci

    brodzik, plac zabaw, łóżeczko dziecięce.

    Informacje dodatkowe

    Jedno wejscie do aqua parku podczas pobytu w cenie.

    Cena zawiera

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Cena nie zawiera

    opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

    Obsługa na miejscu

    Opieka anglojęzycznego przedstawiciela (kontakt telefoniczny).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Easy Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
    • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Na wschodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Tsilivi - jednej z głównych miejscowości turystycznych na wyspie. Oddalony ok. 100 m od plaży, ok. 150 m do centrum miasta z tawernami, barami, restauracjami i sklepami, 5 min. spacerem od parku wodnego, 8 km od miasta Zakynthos i 12 km od lotniska.

    Hotel

    Kompleks hotelowy odnowiony w 2008/9 oraz 2012/13 r. Składa się z 2 i 3 piętrowych budynków. Do dyspozycji gości basen z leżakami i parasolami, restauracja główna, lobby bar, bar z przekąskami przy basenie. Na terenie hotelu znajduje się recepcja 24 godziny na dobę, punkt wymiany walut, mini market, parking, pralnia. Internet Wi-Fi w lobby. Kącik internetowy. Oficjalna kategoria hotelu 3* Superior.

    Pokoje

    Studia 2-3 osobowe z łazienkami, wyposażone w klimatyzację indywidualnie sterowaną (depozyt za pilota od klimatyzacji ok. 10 euro), lodówkę, aneks kuchenny z podstawowym wyposażeniem stołowym i kuchennym, czajnik, zestaw do kawy i herbaty, TV (depozyt za pilota od telewizora ok. 10 euro), telefon, sejf, balkon lub taras. Łóżeczko dla dziecka.

    Wyżywienie

    Formuła All Inclusive.  

    Sport i rekreacja

    Sezonowo w hotelu organizowane są animacje dzienne i wieczorne, m. in. rozgrywki sportowe, wieczory greckie, karaoke, bingo, konkursy, dyskoteki, muzyka na żywo, barbecue. Hotel posiada salę TV. Brodzik dla dzieci, plac zabaw. Do dyspozycji gości 2 baseny o gł. 1,1 m i 2,0 m (leżaki i parasole bezpłatne), siatkówka, piłka wodna, mini piłka nożna, tenis stołowy, bilard. Na plaży w odległości ok. 300 m wypożyczalnie sprzętu sportowego.

    Dla dzieci

    Plac zabaw, miniklub, gry i animacje muzyczne i sportowe prowadzone w języku polskim. W odległości ok. 300 znajduje się (nowo oddany 2009 rok) Waterpark Tsilivi. Możliwość wstawienia do pokoju łóżeczek dla małych dzieci (0-2 lat), w restauracji krzesełka dla małych dzieci.  

    Wskazówki

    Ze względu na wygodną opcję All Inclusive oraz lokalizację w spokojnym resorcie Tsilivi polecany szczególnie rodzinom z dziećmi. Transfer z/na lotnisko: ok. 50 min.  

    Dodatkowo płatne

    Sejf (ok. 10 EUR/tydz.), leżaki i parasole na plaży (ok. 8 EUR/dzień/parasol + 2 leżaki), bilard (ok. 2 EUR/gra), pralnia. Za dodatkową opłatą jest również masaż, manicure i pedicure. Kącik internetowy (ok. 2 EUR/30 min.).  

    Program All Inclusive

    System posiłków all inclusive obowiązuje na terenie hotelu i obejmuje śniadanie w godz. 08.00-10.00, lunch w godz. 13.00-14.30, kolacja w godz. 19.00-21.00. Wszystkie posiłki w formie bufetu. Napoje alkoholowe lokalne (piwo, wino, ouzo, brandy, wódka, gin, rum), bezalkoholowe (zimne napoje, woda, kawa, herbata) wydawane są w godz. 09.00- 23.00. Lody kulkowe w godzinach 13:00 - 14:30 oraz 19:00 - 21:00. Po 23.00 napoje w promocyjnej cenie. Ponadto między głównymi posiłkami serwowane są przekąski poranne w godz. 10.00-12.00 oraz przekąski popołudniowe w godz. 15.00-17.00.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Easy Travel, które zostało założone w 2003 roku przez pasjonatów turystyki z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem pracy w branży. Biuro to jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Zgodnie z ustawą o usługach turystycznych posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.

    Specjalnością oferty Biura Podróży Easy Travel są wycieczki na wyspy greckie. Dzięki bogatej ofercie i wysokim standardom usługi, klienci mogą wybierać wakacje na Krecie, Rodos, Kos, Korfu, Zakynthos czy Santorini. Co roku Biuro modyfikuje i unowocześnia swój program, tak aby móc zaoferować klientom coś nowego i ciekawego. Personel Biura Podróży Easy Travel to profesjonaliści znający Grecję od każdej strony, wobec czego wakacje stanowią czystą przyjemność.

    Od początku działalności Biuro Podróży Easy Travel stara się zapewnić najwyższy poziom obsługi pasażerów. Dlatego współpracuje ze sprawdzonymi kontrahentami z branży lotniczej: Enter Air, Small Planet czy Travel Service.


    7 islands

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
    • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    4

    Region

    Grecja/Zakynthos/Tsilivi

    Opinia 7islands

    Hotel zlokalizowany w rozrywkowej miejscowości Tsilivi, należący do znanej grupy hotelowej Xenos Hotels. Ze względu na położenie blisko piaszczystej plaży, polecamy go zarówno osobom młodym ceniącym sobie rozrywki, jak i rodzinom z dziećmi. Dla Gości 7islands oferujemy bezpłatny wstęp do Parku Wodnego Tsilivi 2 razy w tygodniu.

    Położenie

    Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Tsilivi, ok. 300 m od centrum z barami, tawernami i sklepami, ok. 6 km od stolicy Zakynthos, ok. 10 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 100 m od hotelu.

    Plaża

    Ok. 150 m od hotelu, piaszczysta. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

    Hotel

    Wyremontowany w 2012 roku kompleks składa się z 8 trzypiętrowych budynków. Na jego terenie znajduje się całodobowa recepcja, kącik telewizyjny, restauracja główna, 2 bary (w tym 1 przy basenie), Internet Wi-Fi w lobby. Odpłatnie: sejf w recepcji (ok. 10 euro/tydzień), kącik internetowy, kantor, opieka medyczna (na zapytanie). Kategoria lokalna 3*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 180 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną, aneks kuchenny, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: Internet Wi-Fi (ok. 20 euro/tydzień), sejf (ok. 10 euro/tydzień). Rodzaje pokoi: studia z możliwością 1 dostawki, apartamenty z możliwością 2 dostawek (pokój dzienny i sypialnia).

    Wyżywienie

    All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (08:00-10:00), obiady (13:00-14:30), kolacje (18:30-21:00). W barze w godzinach 10:00-12:00 oraz 15:00-17:00 dostępne są przekąski. Lody serwowane są w restauracji w godzinach 13:00-14:30 oraz 19:00-21:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są w godzinach 09:00-23:00 w barze lub w restauracji. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: 2 baseny z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), animacje, tenis stołowy. Dla Gości 7islands oferujemy bezpłatny wstęp do Parku Wodnego Tsilivi 2 razy w tygodniu. Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, mini klub, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do 2 lat, na zapytanie).

    Kontakt do hotelu

    www.tsiliviadmiralhotel.gr / Tel.: 00 30 269 504 94 05

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
    • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Hotel polecamy rodzinom z dziećmi jak również dla tych którzy cenią sobie bliskość plaży.  

    Położenie

    W miejscowości Tsilivi, plaża położona jest ok. 50m od hotelu (serwis plażowy płatny), 6km od miasta Zakhyntos, 7km od lotniska. Ok. 150m od hotelu jest przystanek autobusowy. W pobliżu hotelu znajduje się Aqua Park Tsilivi.

    Wyposażenie

    Recepcja z lobby, restauracja główna, bar, pool bar, kafejka internetowa (płatna) lekarz na telefon.  

    Pokoje

    Satandardowy pokój z łazienką (wanna lub prysznic) i balkonem lub tarasem. Pokój wyposażony w TV, mini-lodówkę, suszarkę do włosów, sejf (płatny).

    Wyżywienie

    All inclusive- sniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w wyznaczonych barach w godzinach 10-23. Przekąski i lody między posiłkami.  

    Sport i rozrywka

    Basen, leżaki i parasole bezpłatne przy basenie, animacje, tenis stołowy siatkówka, areobik, bilard (płatny)

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, łóżeczka niemowlęce na życzenie.

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
    • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Zakynthos, Grecja

    Położenie

    w popularnym kurorcie Planos (Tsilivi), ok. 200 m od centrum. Liczne restauracje, bary, sklepy, punkty rozrywki w pobliżu. Do miasta Zakynthos ok. 4 km. Przystanek autobusowy oddalony ok. 70 m.

    Plaża

    publiczna, piaszczysta, łagodnie opadająca do morza, oddalona ok. 100 m od hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

    Wyposażenie

    popularny hotel, należący do sieci Xenos Group Hotels oferuje 170 pokoi typu studia i apartamenty w dwupiętrowym budynku głównym i budynku bocznym. Hol powitalny z recepcją, windy, kącik TV sat., restauracja bufetowa, lobby bar, minimarket. Na terenie zewnętrznym znajdują się dwa baseny ze słodką wodą, tarasy słoneczne, bar z przekąskami. Leżaki, parasole słoneczne przy basenach w cenie. www.tsiliviadmiralhotel.gr W pobliżu hotelu (ok. 600 m) znajduje się wspaniały park wodny Tsilivi Waterpark.

    Kategoria lokalna

    B.

    Zakwaterowanie

    przytulne Studia dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja (sterowana indywidualnie), aneks kuchenny z podstawowym wyposażeniem, czajnik elektryczny, lodówka, sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Apartamenty (1-4B): pomieszczenie dzienno-sypialne oraz oddzielna sypialnia, 1 łazienka, wyposażone jak studia dwuosobowe.

    Dzieci

    oddzielny brodzik, plac zabaw, klub dla dzieci. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis. Tsilivi Waterpark, czynny w godz. 10-18:00, wstęp dla Gości Neckermanna 2 x na pobyt gratis. Wspaniałe atrakcje i szaleństwa wodne dla dorosłych i dzieci. Liczne zjeżdżalnie (black hole, turbolance, space hole, multi slide), baseny, lazy river, jacuzzi, a dla najmłodszych statek piracki z minizjeżdżalniami, grzybki, delfinki, ośmiorniczki, aqua jungle, a także plac zabaw i muzeum historii. Leżaki i parasole słoneczne na terenie parku wodnego w cenie. Oferta gastronomiczna (Pirate Snack Bar, Cafe Restaurant, bar przy basenie) - za opłatą.

    Rozrywka

    programy animacyjne w ciągu dnia (gimnastyka w wodzie, piłka wodna) i rozrywkowe wieczorem, muzyka na żywo, karaoke, dyskoteki, raz na tydzień grecki wieczór.

    Dostęp do internetu

    kącik internetowy za opłatą. Wi-Fi w lobby gratis.

    Sport

    tenis stołowy, rzutki. Za opłatą: bilard, sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

    Wellness

    za opłatą, na zapytanie: masaże, pedicure, manicure.

    All Inclusive

    3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski w ciągu dnia w godz. 10-17:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00.

    Dla dzieci

    2-12 lat: pobyt gratis lub stała cena.

    Polecamy

    • popularny hotel dla rodzin
    • położony w pobliżu
    • piaszczystej plaży
    • dla Gości Neckermanna wstęp do Tsilivi Waterpark 2 x na pobyt - gratis!


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Admiral Tsilivi to świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Położenie niedaleko Aqua Parku w Tsilivi (2 razy bezpłatny wstęp w ciągu pobytu), bardzo dobre jedzenie, piękna plaża posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi, a dodatkowo wiele barów, tawern oraz sklepów to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plażyz łagodnym zejściem do morza, odznaczonej Błękitną Flagą oraz niedaleko parku wodnego w Tsilivi - bezpłatny wstęp 2 razy w ciągu pobytu!
    • dwupokojowe apartamenty rodzinne, 2 duże baseny, animacje
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w lobby

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Zakynthos, Grecja

    Położenie

    w popularnym kurorcie Planos (Tsilivi), ok. 200 m od centrum. Liczne restauracje, bary, sklepy, punkty rozrywki w pobliżu. Do miasta Zakynthos ok. 4 km. Przystanek autobusowy oddalony ok. 70 m.

    Plaża

    publiczna, piaszczysta, łagodnie opadająca do morza, oddalona ok. 100 m od hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

    Wyposażenie

    popularny hotel, należący do sieci Xenos Group Hotels oferuje 170 pokoi typu studia i apartamenty w dwupiętrowym budynku głównym i budynku bocznym. Hol powitalny z recepcją, windy, kącik TV sat., restauracja bufetowa, lobby bar, minimarket. Na terenie zewnętrznym znajdują się dwa baseny ze słodką wodą, tarasy słoneczne, bar z przekąskami. Leżaki, parasole słoneczne przy basenach w cenie. www.tsiliviadmiralhotel.gr W pobliżu hotelu (ok. 600 m) znajduje się wspaniały park wodny Tsilivi Waterpark.

    Kategoria lokalna

    B.

    Zakwaterowanie

    przytulne Studia dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja (sterowana indywidualnie), aneks kuchenny z podstawowym wyposażeniem, czajnik elektryczny, lodówka, sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Apartamenty (1-4B): pomieszczenie dzienno-sypialne oraz oddzielna sypialnia, 1 łazienka, wyposażone jak studia dwuosobowe.

    Dzieci

    oddzielny brodzik, plac zabaw, klub dla dzieci. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis. Tsilivi Waterpark, czynny w godz. 10-18:00, wstęp dla Gości Neckermanna 2 x na pobyt gratis. Wspaniałe atrakcje i szaleństwa wodne dla dorosłych i dzieci. Liczne zjeżdżalnie (black hole, turbolance, space hole, multi slide), baseny, lazy river, jacuzzi, a dla najmłodszych statek piracki z minizjeżdżalniami, grzybki, delfinki, ośmiorniczki, aqua jungle, a także plac zabaw i muzeum historii. Leżaki i parasole słoneczne na terenie parku wodnego w cenie. Oferta gastronomiczna (Pirate Snack Bar, Cafe Restaurant, bar przy basenie) - za opłatą.

    Rozrywka

    programy animacyjne w ciągu dnia (gimnastyka w wodzie, piłka wodna) i rozrywkowe wieczorem, muzyka na żywo, karaoke, dyskoteki, raz na tydzień grecki wieczór.

    Dostęp do internetu

    kącik internetowy za opłatą. Wi-Fi w lobby gratis.

    Sport

    tenis stołowy, rzutki. Za opłatą: bilard, sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

    Wellness

    za opłatą, na zapytanie: masaże, pedicure, manicure.

    All Inclusive

    3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski w ciągu dnia w godz. 10-17:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00.

    Dla dzieci

    2-12 lat: pobyt gratis lub stała cena.

    Polecamy

    • popularny hotel dla rodzin
    • położony w pobliżu
    • piaszczystej plaży
    • dla Gości Neckermanna wstęp do Tsilivi Waterpark 2 x na pobyt - gratis!


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Admiral Tsilivi
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
    Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
    Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
    Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
    Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
    Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
    Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
    Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
    Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
    Filmy hotelu Admiral Tsilivi:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Admiral Tsilivi
    https://youtu.be/rlnAhPcD_C4
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Admiral Tsilivi

    5.0
    zdecydowanie polecam

    Do plaży 100 m, 2 baseny, jedzenie urozmaicone i nie " do przejedzenia", alkohole w wersji "all" lane od serca, więc osoby o słabszej głowie muszą uważać ;) Personel zawsze miły, mówiący również po polsku. Pokoje sprzątane codziennie i solidnie. Jak dla mnie cud, miód i orzeszki :) Jeśli komuś ten hotel się nie podoba, to znaczy, że jest to typ, któremu nigdy się nie dogodzi ;) Świetny hotel z miłą obsługą w cudownym miejscu - chętnie wrócę tam ponownie :)

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Polecam

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.3
    polecam

    Spędziliśmy w hotelu długi majowy weekend. Bardzo miła obsługa. Bardzo dobre jedzenie, gorzej z alkoholami i zimnymi napojami.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      0
    • Hotel
      0
    • Pokoje
      0
    • Wyżywienie
      0
    • Atrakcje
      i sport
      0
    • Obsługa
      0
    HolidayCheck
    Ocena Admiral Tsilivi:
    0 / 6

    Hotel adekwatny do ceny 2008-08-23
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      5.7

    Polecam. Jest to hotel dla niezbyt zamożnego ( wymagającego) turysty. Dobra atmosfera jest zasługą m...
    więcej

    5.3
    Świetny 2008-10-15
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.3

    Prosta komunikacja między poszczególnymi budynkami hotelowymi, barem, restauracją i recepcją. Bardzo...
    więcej

    5.3
    Przyjemny pobyt 2009-07-17
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.7

    Bardzo fajne wakacje. Hotel ogólnie dobry - powiedziałbym, że jak na trzy gwiazdki to nawet ciut pow...
    więcej

    4.8
    Hotel w cenie adekwatnej do standardu 2009-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    5.3
    Hotel dla niewymagających 2010-05-03
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      3.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      5.3

    Największym minusem niestety były wszechobecne mrówki ,które miały swoje ścieżki w naszych łóżkach i...
    więcej

    4.6
    Grecki hotel 3 gwiazdkowy 2010-06-03
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      4.0

    3.5
    Byliśmy zadowoleni 2010-08-02
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Jakość usług nieadekwatna do ceny 2010-08-02
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      4.0

    3.0
    Bardzo dobry hotel w swojej kategorii - polecam! 2010-08-07
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Bardzo fajne wakacje na Zakyntos 2010-09-12
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Przyjemny hotelik 2010-09-12
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Dość dobry hotel jak na ilość stars 2010-09-16
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      2.8
    • Obsługa
      4.0

    Hotel może nie powala, ale generalnie 3,5 gwiazdki więc szału ni ma i nie ma co wymagać. Bardzo dużo...
    więcej

    3.8
    Przyjemny hotel 2010-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.5

    Jedyne zastrzeżenie- był bardzo mały prysznic. Jedzenie pyszne. Każdy znajdzie coś dla siebie. Dwa b...
    więcej

    4.8
    Hotel Tsilivi Admiral 2010-09-21
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Udany wypoczynek w Hotelu Admiral Tsilivi 2011-06-07
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.7

    Hotel jest po gruntownym remoncie. Jest bardzo czysto, obsługa jest miła i uprzejma, a jedzenie smac...
    więcej

    5.6
    Polecam dla rodzin z dziećmi i par!! 2011-06-30
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.3

    Hotel godny polecenia. Dzieci caly czas miały co robić - nie nudziły się. Plaża jest jakieś 100m od ...
    więcej

    5.7
    Hotel wart polecenia 2011-07-23
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Hotel rzeczywiście 3 gwiazdkowy 2011-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      3.3
    • Obsługa
      6.0

    Hotel rzeczywiście 3 gwiazdkowy.Sprzątanie pobiezne bród pod łużkami szyba w brodziku i sam brodzik ...
    więcej

    4.9
    Admiral Tsilivi - hotel bez rewelacji 2011-10-03
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    4.3
    Pozytywna 2011-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Świetny hotel z miłą obsługą w cudownym miejscu! 2012-04-18
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Do plaży 100 m, 2 baseny, jedzenie urozmaicone i nie "przejedzenia", alkohole w wersji "all" lane od...
    więcej

    5.7
    Gorąco polecam! Super relacja standard vs cena! 2012-05-22
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hotel godny polecenia 2012-08-09
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    Hotel bardzo fajny. Obsluga mila, codziennie wymieniane ręczniki. Do morza bliziutko, ale my byliśmy...
    więcej

    4.9
    Hotel Admiral Tsilivi, Zakynthos 2012-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Hotel godny polecenia 2012-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Hotel w sam raz na wakacyjny odpoczynek 2012-09-10
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Wakacje z Admiralem 2012-09-10
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Polecam hotel Admiral Tsilivi, Pokój przestronny, czysty, wyposażony we wszystkie niezbędne sprzęty...
    więcej

    5.7
    Najlepszy w porównaniu do innych na wyspie! 2012-09-17
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hotel Tsilivi Admiral 2013-05-31
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      1.5
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.8

    Hotel jest dość w porządku ale tylko dla osób o małych wymaganiach. Okna pokoju wychodzą na basen or...
    więcej

    3.5
    Bardzo fajny hotel 2013-06-02
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Bardzo fajny hotel jak na 3*. Położony w miasteczku, blisko sklepy, bary itp. Dwa baseny, leżaki do...
    więcej

    5.9
    Godny polecenia 2013-06-10
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Miałam okazję spędzić dwutygodniowy pobyt w hotelu Admiral Tsilivi. Z czystym sumieniem mogę polecić...
    więcej

    5.8
    Super obsługa 2013-06-23
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Super hotel! Standard hotelu 4 gwiazdkowego 2013-08-07
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Znakomity wypoczynek 2013-08-19
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      5.8

    Spędziłem w tym hotelu tydzień wakacji wraz z rodzina. Hotel bardzo fajny szczególnie dla rodzin z d...
    więcej

    5.2
    Miejsce super, hotel zasługuje na gwiazdkę więcej 2013-08-21
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Byliśmy z mężem i dzieckiem w wieku 6 lat na dwa tygodnie w tym hotelu. Jesteśmy bardzo zadowoleni i...
    więcej

    5.8
    Jakość adekwatna do ceny hotel dla niewymagających 2013-09-01
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    4.2
    Hotel Tsilivi Admiral 2013-09-09
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    4.0
    Kameralnie 2014-04-10
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Z czystym sumieniem polecamy!!! 2014-07-07
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel składa się z kilku budynków. Nasz pokój znajdował się w budynku D (pokój numer 206). Czysto, s...
    więcej

    5.3
    Przeciętny hotel dla niewymagających 2014-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      2.8
    • Obsługa
      5.7

    Minusem było zejście do morza - kamieniste, z dziećmi nie było mowy o kąpieli, musieliśmy chodzić ok...
    więcej

    4.4
    Żółwie Carretta caretta 2014-08-11
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    położenie hotelu bardzo blisko morza, polecam plażę ok. 10 min w lewo od hotelu: piasek w wodzie nie...
    więcej

    5.0
    Niby wszystko OK, jednak... 2014-09-23
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.0

    Hotel oceniam z perspektywy pobytu w kilku innych w Grecji. Hotel czysty zadbany. Pokój (mieliśmy a...
    więcej

    4.9
    Dobry hotel na rodzinne wakacje 2014-09-23
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Godny polecenia! 2015-06-06
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.7

    Hotel nie jest luksusowy, ale naprawdę wszystko jest ok. W stosunku do ceny jaką zapłacimy za pobyt ...
    więcej

    5.3
    Hotel bez zaskoczenia, wyspa mnie rozczarowała 2015-06-12
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel jest dokładnie taki, jakiego spodziewałam się po 3*. W zasadzie niczego nie brakuje, raczej ni...
    więcej

    4.4
    Super Wakacje! 2015-07-19
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Nigdy więcej! 2015-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      2.8
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.8

    Zdaję sobie sprawę że hotel jest 3* ale jako że zdecydowaliśmy się na spontaniczny wyjazd i niewiele...
    więcej

    3.5
    Hotel godny polecenia! 2015-08-22
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Dla niewymagających 2015-08-27
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.2
    Rewelacja! 2015-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Polecam każdemu, kto zastanawia się nad wyborem hotelu na wyspie Zakynthos. Hotel bardzo ładny, zadb...
    więcej

    5.8
    Doskonałe Wakacje 2015-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Polecam w 100% 2015-09-02
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Godny polecenia i odwiedzenia! 2015-09-17
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hotel na 5+ polecam 2015-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.8

    Dobrej klasy hotel, doskonale położony, blisko plaży i w centrum miejscowości. Ogromny atut to przep...
    więcej

    5.5
    Hotel warty polecenia 2015-09-27
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hotel 2015-10-18
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Jak na hotel 3 gwiazdkowy bardzo przyzwoity. Pokoje były codziennie sprzątane. Jedzenie urozmaicone,...
    więcej

    5.8
    Piękna wyspa, taki sobie hotel 2015-11-25
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      4.0

    3.5
    Niezbyt zadowoleni 2015-12-29
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      3.0

    2.7
    Udany pobyt 2016-06-16
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Cudowne wakacje na Zakynthos 2016-06-21
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Polecam hotel Admiral w Tsivili z biurem podróży Net Holiday. Do niczego nie można się przyczepić. R...
    więcej

    6.0
    Polecam 2016-06-23
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Hotel położony w niewielkiej odległości od morza. Zadbany z przemiłą obsługą. Pomimo ze spędzaliśmy ...
    więcej

    5.7
    Średni, ale wypocząć można 2016-07-03
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.0
    Jedne z najlepszych wakacji w moim życiu 2016-07-04
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Cudowne wakacje 2016-09-09
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    super hotel. czyściutko, bardzo miła obsługa, świetni animatorzy, dużo polaków gości jak i w obsłudz...
    więcej

    5.7
    Polecam każdemu 2016-09-16
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Właśnie wróciłem z wakacji w tym hotelu,z całego serca mogę go polecić każdemu. Miła obsługa, czyste...
    więcej

    5.9
    1 wakacje wspólne - super udane 2016-09-18
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      6.0

    Hotel godny polecenia jedzenie bardzo dobre każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje czyste i przytuln...
    więcej

    6.0
    Naprawdę polecamy! 2016-09-19
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.3

    Wczasy udane jedzenie dobre personel miły . Ludzie różnie piszą ze kotów jest dużo , to nie prawda ....
    więcej

    5.0
    Zdecydowanie polecam! 2016-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel bardzo miło nas zaskoczył. Przemiła i pomocna obsługa, bez problemu można się dogadać. Gdy zg...
    więcej

    5.7
    Tsilivi Admiral zdecydowanie na duży plus :) 2016-10-17
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Pierwsze Greckie wakacje bez szału 2016-10-21
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      2.5
    • Obsługa
      5.0

    Pierwsze greckie wakacje na przełomie sierpnia i września tego roku. Sama wyspa nas rozczarowała wa...
    więcej

    4.2
    Idealne rodzinne wakacje 2016-12-16
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Jeśli Zakynthos to tylko z netholiday.pl, najlepszy rezydent na świeci Jarek zadba o to by wyjazd by...
    więcej

    6.0
    Polecam! 2017-06-16
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Pyszne i różnorodne jedzenie, czysty pokój z aneksem kuchennym który był codziennie sprzątany, blis...
    więcej

    5.6
    Bardzo polecam 2017-06-25
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.8

    Wakacje spędzone w tym hotelu, były niezwykle przyjemne. Warunki oceniam bardzo dobrze. Jeśli chodzi...
    więcej

    5.8
    Cudowny urlop 2017-07-01
    Szczegóły oceny hotelu Admiral Tsilivi:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Admiral Tsilivi - możliwości zakwaterowania:

    1 os. apartament
    2 os. apartament
    2 os. studio
    Apartament
    Studio

    Admiral Tsilivi - Możliwości wyżywienia:


    Admiral Tsilivi - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Admiral Tsilivi? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00