Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 200 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
  • Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow, Attyka
1 / 33
Udogodnienia hotelu Golden Coast Hotel & Bungalow
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow
star 4

Grecja: Attyka
Ocena hotelu Golden Coast Hotel & Bungalow:
5.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Golden Coast Hotel & Bungalow:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
5.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 31 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 czerwca 2018

Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow w ofercie Biura podróży:

Grecos Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Golden Coast hotel 7 Bungalow to rozległa wioska wakacyjna z wieloma atrakcjami dla dzieci i dorosłych. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na bliskość plaży, bogate zaplecze sportowe i wyśmienitą kuchnię.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w miejscowości Nea Makri, przy plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • bogata infrastruktura rekreacyjno sportowa, rozbudowany program animacyjny, klub Delfinki dla dzieci
  • bardzo smaczne wyżywienie, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

****

REGION

Grecja/Attyka/Nea Makri

Warto podkreślić

- Odnowione pokoje standardowe oraz łazienki w bungalowach - Przy plaży - Wakacyjna wioska - Zabytki na wyciągnięcie ręki - Bogata infrastruktura sportowa - Bardzo rozbudowany program animacyjny

Okiem Grecosa

Rozległy kompleks z mnóstwem atrakcji dla dzieci i dorosłych oraz wyśmienita kuchnia sprawiają, że jest to doskonała propozycja na spędzenie aktywnych wakacji w klimacie międzynarodowych animacji.

Położenie

• bezpośrednio przy plaży • miejscowość Nea Makri ok. 4 km (bary, tawerny) • miejscowość Maraton ok 7 km • przystanek autobusowy ok. 800 m • stolica Grecji, Ateny ok. 35 km • lotnisko ok. 25 km

Plaża

• bezpośrednio przy hotelu • piaszczysto-żwirowa • leżaki i parasole (bezpłatnie) • dojście do plaży deptakiem • łagodne wejście do morza • ręczniki plażowe (kaucja) • bar przy plaży • oznaczona Błękitną Flagą

Hotel

• częściowo odnowiony w 2011 r. • 4-piętrowy budynek główny oraz bungalowy • recepcja 24 h • restauracje- główna i tawerna • 3 bary • Wi-Fi w lobby (bezpłatnie) • centrum konferencyjne • minimarket, butik, amfiteatr • możliwość wypożyczenia laptopa (odpłatnie) • 542 pokoje • kategoria lokalna 4*

Pokoje

Standard • 2-os. (ok. 21 m2) • odnowione • możliwość 1 lub 2 dostawek (druga wyłącznie dla dziecka 2-13 lat, łóżko piętrowe) • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • Wi-Fi (odpłatnie), TV-SAT • lodówka, sejf (bezpłatnie) • łazienka- wanna lub prysznic, suszarka • balkon lub taras • widok na morze za dopłatą • położone w budynku głównym Bungalow • 2-os. (ok. 25 m2) • odnowione łazienki • możliwość 1 lub 2 dostawek (druga wyłącznie dla dziecka 2-13 lat) • wyposażone jak pokój standard • odnowione łazienki

Wyżywienie

• All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny All Inclusive • śniadanie, lunch i kolacja - bufet • przekąski • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (11.00-23.00)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie • 5 basenów ze słodką wodą (2 dla dzieci) • leżaki i parasole przy basenach • 12 kortów tenisowych z wypożyczalnią sprzętu (kaucja) • koszykówka, siatkówka • siatkówka plażowa • raz w tygodniu wieczór grecki • miniboisko do piłki nożnej, minigolf, tenis stołowy • boccia, kajaki, badminton, rowery wodne • animacje hotelowe Odpłatnie • szkoła nurkowania, lekcje tenisa

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • plac zabaw • miniklub (4-12) i junior klub (12-16) • Klub Delfinki (15.06-13.09) • 2 baseny ze słodką wodą, plac zabaw, 10 pokoi zabaw (liczne animacje) • krzesełka w restauracji • opiekunka dla dzieci (odpłatnie, na zamówienie)

było

"Pełen relaks Bezpłatnie • 3 baseny z morską wodą • animacje hotelowe również w języku polskim [...] Dla dzieci • Klub Delfinki (15.06-15.09)"

jest

"Pełen relaks Bezpłatnie • 3 baseny ze słodką wodą • animacje hotelowe [...] Dla dzieci • Klub Delfinki (15.06-13.09)"

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Golden Coast hotel 7 Bungalow to rozległa wioska wakacyjna z wieloma atrakcjami dla dzieci i dorosłych. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na bliskość plaży, bogate zaplecze sportowe i wyśmienitą kuchnię.


Mapa Hotelu Golden Coast Hotel & Bungalow
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Golden Coast Hotel & Bungalow

W hotelu Golden Beach w Grecji spędziliśmy wakacje w sierpniu. Pobyt i hotel rewelacja. Hotel położony przy samej plaży, za leżaki nie trzeba płacić, dostaliśmy spory pokój - bardzo ładny i czysty, codziennie sprzątany. Dużo atrakcji, animacje dla dzieci. Jedzenie świetne (dzieciaki szalały za pizzą:) Dodatkowo bardzo duży teren hotelowy, fajne baseny. BARDZO POLECAM.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
Opinie z Holidaycheck
Szczegóły oceny hotelu Golden Coast Hotel & Bungalow:
  • Lokalizacja
    5
  • Hotel
    5.2
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Obsługa
    5.2
HolidayCheck
Ocena Golden Coast Hotel & Bungalow:
5.2 / 6

Super Hotel 2017-09-22
Szczegóły oceny hotelu Golden Coast Hotel & Bungalow:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

Hotel warty polecenia, pokoje w glownym budynku bardzo ladne, lazienka nowoczesna. Lozka sa zascielo...
więcej

6.0
Cała prawda o Goldenie 2016-09-18
Szczegóły oceny hotelu Golden Coast Hotel & Bungalow:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Hotel zaskakuje bardzo mile 2016-09-08
Szczegóły oceny hotelu Golden Coast Hotel & Bungalow:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Super relaks 2016-07-13
Szczegóły oceny hotelu Golden Coast Hotel & Bungalow:
  • Lokalizacja
    3.2
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.0

Wszędzie blisko, wszystko na miejscu, fantastyczne żarcie! ... totalna laba Smakowite jedzenie, nap...
więcej

5.0
Golden Coast Hotel - super wakacje 2014-06-12
Szczegóły oceny hotelu Golden Coast Hotel & Bungalow:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.7

Bardzo blisko plaża, z bezpłatnymi leżakami, 3 bary na terenie ośrodka, 3 baseny, salka teatralna, w...
więcej

5.6
Hotel położony w ciekawej okolicy 2014-09-18
Szczegóły oceny hotelu Golden Coast Hotel & Bungalow:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.7
Mam wspaniałe wspomnienia... Chcę jeszcze! 2014-10-01
Szczegóły oceny hotelu Golden Coast Hotel & Bungalow:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wczasy 2015-06-29
Szczegóły oceny hotelu Golden Coast Hotel & Bungalow:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

3.7
Bardzo rozrywkowy hotel jak, na warunki greckie! 2015-07-18
Szczegóły oceny hotelu Golden Coast Hotel & Bungalow:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Obiektywna ocena Golden Coast - Nea Makri, Grecja 2015-08-26
Szczegóły oceny hotelu Golden Coast Hotel & Bungalow:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5

Golden Coast Hotel & Bungalow - możliwości zakwaterowania:

Bungalow 4 os.
Bungalow
Pokój standard 4 os.
Pokój standard
Pokój standard widok na morze
Pokój standard 1 os.

Golden Coast Hotel & Bungalow - Możliwości wyżywienia:


Golden Coast Hotel & Bungalow - miasta wylotu:


Golden Coast Hotel & Bungalow - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Golden Coast Hotel & Bungalow? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00