cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse
  • Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse
  • Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse
  • Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse
  • Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse
  • Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse
  • Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse
  • Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse
  • Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse
  • Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse
  • Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse
  • Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse
  • Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse
  • Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse
  • Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse
  • Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse
  • Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse
  • Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse
  • Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse
  • Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso, Sousse
1 / 20
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
19.09 - 26.09
już od 3750 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
10.10 - 17.10
już od 1582 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso
star 4

Tunezja: Sousse
Ocena hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
4.5 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Klimatyczny hotel o bardzo dobrym standardzie i bogatym pakiecie All Inclusive. Położony w otoczeniu licznych barów, sklepów i dyskotek zapewni wiele atrakcji wszystkim swoim gościom.

Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Klimatyczny hotel o bardzo dobrym standardzie i bogatym pakiecie All Inclusive. Położony w otoczeniu licznych barów, sklepów i dyskotek zapewni wiele atrakcji wszystkim swoim gościom.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 3 km od centrum Sousse
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 45 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • taras słoneczny
  • dyskoteka
  • minimarket
  • fryzjer (płatny)
  • pralnia (płatna)

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

382

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

Zgodnie z decyzją rządu tunezyjskiego w Tunezji pobierany jest podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu. Dla obiektów: 2-gwiazdkowych - ok. 1 dinar za os./noc, 3-gwiazdkowych - ok. 2 dinary za os./noc oraz 4 i 5-gwiazdkowych - ok. 3 dinary za os./noc. Podatek jest pobierany od osób powyżej 12 roku życia. Opłata będzie naliczana za pobyty do maks. 7 nocy.

Dla dzieci

  • brodzik 
  • minidisko 
  • miniklub (4-12 lat) 
  • klub dla nastolatków 
  • animacje

Sport i wellness

W cenie
  • aerobik 
  • aqua aerobik 
  • piłka plażowa 
  • minigolf 
Płatne
  • jazda konna (firma zew.) 
  • 3 kort tenisowe 
  • strefa spa
  • masaże
  • zabiegi kosmetyczne 
  • siłownia

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • międzynarodowy program animacyjny

Pokoje

Pokój dla dorosłego z dzieckiem z widokiem na morze DSM1
  • 2-3 os.
  • widok na morze
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • taras
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (w cenie)
  • klimatyzacja sterowana indywidualnie
  • TV sat.
  • lodówka
  • telefon
  • sofa
Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 1-2 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój ekonomiczny DZZ2
  • 2 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 4-6 os.
  • ok. 44 m2
  • 2 oddzielne pokoje połaczone drzwiami łączącymi
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (w cenie)
  • klimatyzacja sterowana indywidualnie
  • TV sat.
  • lodówka
  • telefon
  • sofa
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 22 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja
  • sejf: w cenie
  • Wi-Fi: w cenie
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia

  • sofa
  • lodówka
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
  • 1-2 os.
  • widok na morze
  • 55+
  • taras
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (w cenie)
  • klimatyzacja sterowana indywidualnie
  • sofa
  • lodówka
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1
  • 2-3 os.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (w cenie)
  • klimatyzacja sterowana indywidualnie
  • TV sat.
  • lodówka
  • telefon
  • sofa
Bungalow BUX1
  • 4 os.
  • ok. 24 m2
  • widok na ogród
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
  • sejf (w cenie)
  • klimatyzacja sterowana indywidualnie
  • TV sat.
  • lodówka
  • telefon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 22 m2
  • balkon
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (w cenie)
  • klimatyzacja sterowana indywidualnie
  • TV sat.
  • lodówka
  • telefon
  • sofa
Pokój 2-osobowy DZX4
  • 1-2 os.
  • 55+
  • balkon lub taras
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (w cenie)
  • klimatyzacja sterowana indywidualnie
  • TV sat.
  • lodówka
  • telefon
  • sofa

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie
  • śniadanie dla śpiochów
  • obiad
  • kolacja 
  • posiłki w formie bufetu 
  • wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10:00-24:00)
  • ciasto 
  • wybrane importowane alkohole
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja „Hadrumetum El Ksar": rodzaje kuchni: międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna, bufet
  • restauracja „A la Carte": rodzaje kuchni: międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna, ryby/owoce morza, dania z grilla, a la carte, rezerwacja wymagane

  • bary i inne: 3
  • bar w lobby „Tanit"
  • bar przy zewnętrznym basenie „Dragut"
  • kawiarnia

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Klimatyczny hotel o bardzo dobrym standardzie i bogatym pakiecie All Inclusive. Położony w otoczeniu licznych barów, sklepów i dyskotek zapewni wiele atrakcji wszystkim swoim gościom.

    Szukasz wakacji do Tunezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Tunezja / Sousse

    Opis oferty:

    Stylowy, ciekawie zaprojektowany i urządzony, jeden z najlepszych hoteli w naszej ofercie. Doskonale położony w rozległym palmowym ogrodzie, przy piaszczystej plaży w Sousse, zwanym Perłą Sahelu, blisko historycznej i turystycznej części miasta z bogatą ofertą rozrywek. Chwalony przez Klientów za wysoki standard zakwaterowania, dobrą kuchnię i świetną obsługę. Bogate zaplecze sportowo-rekreacyjne i nowe, doskonale wyposażone centrum spa pozwalają wypocząć aktywnie i komfortowo.

    POŁOŻENIE:

    ok. 3 km od centrum SOUSSE (taksówka: ok. 10 TND), ok. 1 km od najbliższych sklepów i barów, ok. 5 km od Port El Kantaoui (taksówka: ok. 10 TND); ok. 20 km od lotniska w Monastirze i ok. 40 km od lotniska w Enfidha.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 20 TND).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1967 r., całkowicie odnowiony w 2002 r., odnowione pokoje na przełomie 2012/2013, 382 pokoje w budynku głównym, 5 pięter, 4 windy i 80 pokoi w parterowych bungalowach w stylu mauretańskim, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna El Ksar - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, Tanit bar w lobby, bar przy basenie (czynny kwiecień-październik), kawiarnia mauretańska; kantor, sklep z pamiątkami i prasą, sejf w recepcji; centrum konferencyjne dla maks. 400 osób, taras z widokiem na basen i ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy (ok. 10 TND/godz.), room-service (ok. 3 TND/usługa), opiekunka do dziecka, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów; udogodnienia i pokoje dla niepełnosprawnych (na zamówienie); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. w budynku głównym (możliwość 1 dostawki), ok. 22 m², klimatyzowany (w terminie:15.06-15.09), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesła); widok na morze za dopłatą;

    bungalow:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek, maks. 3 os. dorosłe), ok. 24 m², klimatyzowany, łazienka (wanna, wc; suszarka), lodówka, telewizja satelitarna, telefon; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; taras (stolik i krzesła).

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, 3 części, słodka woda, ok. 800 m², gł. 0,6-2 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 50 m², gł. do 0,6 m, przy basenach bezpłatne parasole, materace i leżaki, ręczniki za kaucją; basen kryty podgrzewany w sezonie zimowym, słodka woda, ok. 100 m², gł. 0,8-1,2 m, jacuzzi; 3 korty tenisowe z oświetleniem (płatne: ok. 10 TND/godz.) i wypożyczalnią sprzętu (kaucja: ok. 10 TND), tenis stołowy, minigolf, minipiłka nożna, koszykówka, piłka ręczna, siatkówka, strzelanie z łuku, boule; plac zabaw dla dzieci, 3 minikluby (4-8 lat, 8-12 lat, 12-17 lat), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci: aerobik, gimnastyka w wodzie, jogging, wieczorne przedstawienia i pokazy, muzyka na żywo; za opłatą: pokój gier.

    SPA:

    Queen Didon - nowoczesne centrum thalasso, powierzchnia ok. 3 tys. m², podgrzewany basen wewnętrzny i zewnętrzny z wodą morską (wejście na teren basenu: ok. 25 TND), 42 kabiny do zabiegów kosmetycznych i relaksacyjnych, 2 hammamy, centrum fitness, duży wybór masaży, refleksologia, kinezyterapia, chromoterapia, muzykoterapia, aromaterapia; pokój herbaciany, bar dietetyczny, sklep z produktami Thalgo; korzystanie z centrum spa za opłatą.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (6.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; lokalne wino, piwo, napoje bezalkoholowe do obiadu i kolacji; późne śniadanie kontynentalne w barze Tanit (10.00-11.30); lokalne wino, piwo, napoje bezalkoholowe w barze Tanit (10.00-00.00) i barze Dragut przy basenie (10.00-18.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    00216/73240460,

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Klimatyczny hotel o bardzo dobrym standardzie i bogatym pakiecie All Inclusive. Położony w otoczeniu licznych barów, sklepów i dyskotek zapewni wiele atrakcji wszystkim swoim gościom.

    Szukasz wakacji do Tunezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Bardzo klimatyczny hotel 4-gwiazdkowy położony pomiędzy Port El Kantaoui, a Sousse. Obiekt znajduje się w rozległym palmowym ogrodzie. Do historycznego centrum miasta Sousse jest ok. 3 km, ok. 27 km do lotniska w Monastirze oraz ok. 40 km do lotniska w Enfidhi. W okolicy znajdują się liczne bary, restauracje, sklepy, dyskoteki oraz wiele innych atrakcji. UWAGA! Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości 3 TND/osoba/dzień. Maksymalna wysokość podatku turystycznego liczona jest dla 7 kolejnych dób hotelowych nawet w przypadku dłuższego pobytu. Osoby poniżej 12 roku życia są zwolnione z obowiązku płacenia podatku turystycznego. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.
    Plaża:

    Obiekt usytuowany bezpośrednio przy piaszczystej, szerokiej plaży o łagodnym zejściu do morza. Leżaki i parasole na plaży - bezpłatne, ręczniki plażowe za kaucją w wysokości ok. 20 TDN/os.
    Do dyspozycji gości:

    Hotel utrzymany w stylu mauretańsko-andaluzyjskim. Został częściowo odrestaurowany w 2012 r. Hotel składa się z budynku głównego (370 pokoi standardowych), jak również 80 parterowych bungalowów zlokalizowanych w bujnym ogrodzie.
    Całodobowa recepcja, przestronne lobby, 4 windy, restauracja główna EL KSAR z kuchnią międzynarodową, restauracja a la carte BAAL (bezpłatnieraz na pobyt, konieczna wcześniejsza rezerwacja), lobby bar, bar przy basenie (czerwiec-wrzesień), kafejka mauretańska (dodatkowo płatna), dyskoteka, 3 baseny zewnętrze i 1 kryty (czynny paździenik-kwiecień), brodzik dla dzieci, leżaki i parasole przy basenie - bezpłatne, ręczniki - za kaucją (ok. 20 TND), mini klub dla dzieci, plac zabaw, 3 korty tenisowe (korzystanie gratis, sprzęt i oświetlenie dodatkowo płatne ok.10 TND/godz.), centrumSPA (zabiegi dodatkowe płatne), mini market. Hotel akceptuje karty kredytowe.
    Pokoje:

    Nasi Klienci zakwaterowani są w pokojach standardowych (pow. ok. 25m2), które są wyposażone w łazienkę z suszarką do włosów, balkon lub taras, bezpłatną indywidualnie sterowaną klimatyzację (czynnąw okresie:lipiec-sierpień), TV-sat, dodatkowo płatny mini-bar (uzupełniany na życzenie i wstawiany w miarę dostępnosci), bezpłatny sejf.
    Wyżywienie:

    All Inclusive: śniadania, lunch i kolacje serwowane w formie bogatego bufetu w restauracji głównej. Napoje bezalkoholowe, wino, piwo w trakcie posiłków wliczone w cenę. Przekąski oraz napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji, kawa, herbata są dostępne w barach rozlokowanych na terenie całego obiektu (lobby bar czynny w godz. 10:00-23:00 oraz bar przy basenie - czynny w wysokim sezonie w godz. 10:00-17:00).
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel prowadzi bogaty program sportowy i animacyjny chwalony przez Klientów, jak również posiada klub dla młodszych i starszych dzieci z grami i zabawami. Do dyspozycji Gości jest również stół do ping ponga, boisko do piłki plażowej, park linowy na terenie hotelu (dodatkowo płatny).
    Internet:

    W recepcji internet Wi-Fi - bezpłatny.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    Program

    Dzień pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    Uwagi do programu
    Wyloty z: Warszawy, Gdańska, Wrocławia, Poznaniai Katowic. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    UWAGA!!!
    Ceny podane w katalogu oraz aktualne z systemu obowiązują wyłącznie obywateli Polski. W przypadku innego obywatelstwa - cena na potwierdzenie.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem z opłatą lotniskową, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7, 10, 11lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków (nie dotyczy All inclusive) oraz innych wydatków osobistych.
    UWAGA!
    Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości od1 do 3TND/osoba/dzień. Maksymalna wysokość podatku turystycznego liczona jest dla 7 kolejnych dób hotelowych nawet w przypadku dłuższego pobytu. Osoby poniżej 12 roku życia są zwolnione z obowiązku płacenia podatku turystycznego. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.
    Wycieczki lokalne

    SAHARA 2 DNI ( TUNEZJA W PIGUŁCE) - niedziela/poniedziałek, cena: ok. 80 EURO/os lub 95 $ dorosła, dziecko (2-12lat)-50%

    Ta dwudniowa wycieczka na Wielkie Południe jest bez wątpienia największym przeżyciem i daje możliwość poznania różnych regionów kraju, przebogatej i różnorodnej kultury i tradycji. Wycieczka ta to nie tylko wizyta na Saharze, to prawdziwa kwint esencja całego kraju od północy po samo południe. Stąd nie bez powodu nazywana jest Tunezją w Pigułce! Szczególnie polecamy!!                                                                               W trakcie wyprawy zwiedzimy 3-cie co do wielkości na świecie rzymskie Koloseum w El Jem ta pięknie zachowana budowla posłużyła jako plener filmowy "Gladiatora". Następnie zwiedzimy Matmate - przypominającą księżycowy krajobraz. Zapierające w piersiach hollywoodzkie krajobrazy tych okolic stanowiły plener filmowy do "Gwiezdnych Wojen", "Angielskiego Pacjenta" czy " W pustyni i w puszczy". Matmata to wioska nadal zamieszkała przez rdzenną społeczność Tunezji -troglodytów, dlatego zwiedzimy autentyczne Ich domostwa wydrążone w skałach. Właśnie tutaj w ramach lunchu spróbujemy specjałów tunezyjskich. Tego dnia dotrzemy do "Wrót Sahary" w Douz i przymierzymy na grzbietach wielbłądów (płatne fakultatywnie ok. 25 dt) najbardziej piaszczysty kawałek pustyni saharyjskiej, czyli Ergu Wschodniego. Aby jeszcze bardziej odczuć atmosferę bezkresnej Sahary w okolicach mamy przewidziany nocleg i kolację. W drugim dniu, po śniadaniu wyruszamy na największe słone jezioro Tunezji Chott El Jerid, by podziwiać miraże. Południe kraju to również okazja zobaczenia bujnych oaz pustynnych z milionem palm, na których rożnie jeden z najlepszych gatunków daktyli na świecie. (możliwość wjazdu bryczką do oazy-płatne fakultatywnie ok 12 dt).Następnie przesiądziemy się do jeepów i zaczniemy przygodę. Czeka nas jazda trasą rajdu Paryż-Dakar w Ong Jemel-w miasteczku znanym z Gwiezdnych Wojen, jak również podziwianie pięknych oaz górskich w Chebice. W drodze powrotnej wycieczkę uwieńczy wizyta w Świętym Mieście Islamu - Kairouan.
    W przypadku wykupienia fakultetu w Polsce, cena nie obejmuje przejazdu jeepami - płatne obowiązkowo na miejscu ok. 20 EUR/os.

    TUNIS-KARTAGINA-SIDI BOU SAID-MUZEUM BARDO - 1 dzień: wtorek, cena: ok. 35 EURO/40 $/os dorosła, dziecko (2-12)- 50%  

    Celem wycieczki jest zapoznanie Państwa z liczącą sobie 3 tysiące, a nawet więcej lat historią i kulturą Tunezji. To tutaj kultura arabska przeplata się niewyobrażalnie pięknie z wpływami fenickimi, andaluzyjskimi i francuskimi. W programie wycieczki zobaczą Państwo 4 różne oblicza tego miasta. Przewidziana jest wizyta w samym sercu stolicy. Spacerując główną Aleją Habiba Bourgiby, gdzie można podziwiać przepiękną architekturę francuską dojdziemy do murów XIII-wiecznej arabskiej mediny pełnej orientalnych bazarów. Tutaj przewidujemy chwilę wspólnego czasu, gdzie podążając wąskimi uliczkami targu (suku), oglądając wyroby rzemiosła artystycznego znajdziecie Państwo również pamiątki dla Siebie. Następnym punktem programu jest wizyta w Muzeum Bardo, słynącego z największej na świecie kolekcji mozaik i rzeźb rzymskich pochodzących z terenów całej Afryki Płn., jak również zbiory z czasów punickich. Będąc w stolicy nie może zabraknąć wizyty w historycznej Kartaginie, gdzie czeka Państwa wizyta w Parku Archeologicznym z tofetem punickim jak również rozległym, dobrze zachowanym kompleksem Term Antoniusza Piusa z II w n.e. Kolejnym wyjątkowo przyjemnym punktem programu będzie spacer po urokliwym andaluzyjskim miasteczku artystów- Sidi Bou Said. Biało-niebieska architektura tego miejsca , zapierający dech w piersiach widok na port jachtowy i zatokę Tunisu do złudzenia przypomina architekturą greckie Santorini. Lunch w trakcie wycieczki wliczony w cenę.
    EL ZAHRA-LASER SHOW 1/2 dnia piątek, poniedziałek cena: ok. 30 EURO/37 $/ os. dorosła, dzieci (2-12)-50%

    Spektakl historyczny "Światło i dźwięk" - to wysokiej technologii przedstawienie laserowe, projekcja obrazów dynamicznych, gdzie występuje setka statystów i aktorów, opowiedziana jest historia Tunezji w j.polskim. W sali biesiadnej serwowane są dania kuchni tunezyjskiej i wino, w ramach rozrywki gwarantowany pokaz tańca brzucha i tańców tunezyjskich.
    REJS STATKIEM PIRACKIM-1/2 dnia poniedziałek, środa lub sobota cena: ok. 15 EURO/17 $/os. dorosła,- hotele w Sousse i Monastirzeoraz ok.20 EURO/23 $ / os dorosladla osób w hotelah wMahdii dzieci (2-12 lat) -50%

    Przedpołudniowy rejs na morzu! Trzy godziny relaksującego rejsu wzdłuż wybrzeża dla osób lubiących statki, morze i dobrą zabawę. W trakcie rejsu serwowany jest posiłek, odbywają się animacje, zabawa, dla odważnych przewidziana kąpiel na głębokim morzu.
    Uwaga!
    Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymają Państwo u naszego przedstawiciela w Tunezji. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane.
    Inne

    TUNEZJA informacje ogólne


    Waluta
    TND - dinar tunezyjski. Dinary nie są walutą wymienialną poza Tunezją. Warto zabrać ze sobą EURO lub dolary które wymienić można w każdym hotelu. Dinarów nie można wywozić i pozostałe należy wymienić na lotnisku na dewizy (będzie do tego potrzebny kwit wymiany).
    Napiwki
    Przyjęte choć nie obowiązkowe jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Tunezji nie są wysokie i napiwki są często pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Taksówkarze wioząc turystów też często sami zaokrąglają należne kwoty.
    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej3 miesięcy od daty wyjazdu z Tunezji. Przy pobytach do 90 dni obywateli polskich nie obowiązują wizy.
    Czas
    Czas taki jak w Polsce.
    Orientacyjne ceny
    Hamburger - 3 TND woda 1,5 l - 0.5 TND piwo 1.5 TL w sklepie Na bazarach i w małych sklepikach warto się targować.
    Poczta
    W większości hoteli są ustawione skrzynki do których można wrzucać kartki pocztowe. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą. Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.75 TND.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Telefony komórkowe działają prawie w całej Tunezji. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Tunezja
    Jedno z pierwszych wakacyjnych miejsc Polaków nadal przyciąga jak magnes pięknymi plażami, orientalną kuchnią i ciepłym morzem. Prawdziwe orientalne wrażenia zapewnia pustynia i tunezyjskie miasta z ich niepowtarzalnym arabskim klimatem, kolorami, smakami i zapachami przypraw które trudno znaleźć w innej części świata.
    Miejscowości wakacyjne na wybrzeżu Tunezji:
    Port el Kantaoui
    Położony tuż obok Sousse, z malowniczym portem jachtowym, który jest centrum życia nocnego miejscowości. Tu znajdują się piękne piaszczyste plaże i luksusowe hotele oraz 36 dołkowe pole golfowe. Zaletą kurortu jest również bliskość Sousse, gdzie warto odwiedzić starą medinę z niesamowitym lokalnym bazarem - sukiem.
    Monastir
    Strefa hotelowa Monastiru to kilka kilometrów piaszczystej plaży, która zachęca do wieczornych spacerów. Sam Monastir był kiedyś rybacką wioską, ale od wielu lat intensywnie się rozwija i obecnie jest sporym miastem. Warto wybrać się z hotelu do centrum miasta i zobaczyć górujący nad miastem Ribat z IX w.
    Hammamet
    Jest jednym z najbardziej znanych kurortów tunezyjskiego wybrzeża. Zwane miastem jaśminu lub rajskim ogrodem zachwyca szerokimi plażami i licznymi możliwościami uprawiania sportów wodnych. W Hammamecie znajduje się wiele restauracji kawiarni i barów. Warto odwiedzić zabytkową część miasta - za obronnymi murami kryją się wąskie uliczki i meczety.
    Mahdia
    Leży ok. 50 km na południe od Sousse. Jest to kurort nieco mniejszy od Sousse, czy Hammametu, jednak nie mniej atrakcyjny. Plaże Mahdii są uznawane za jedne z najlepszych w kraju. Jednocześnie Mahdia ma bogate tradycje kulturalno-religijne i dlatego stanowi również atrakcję krajoznawczą.
    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Tunezji trwa od 1.07.2020 do 31.08.2020.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Klimatyczny hotel o bardzo dobrym standardzie i bogatym pakiecie All Inclusive. Położony w otoczeniu licznych barów, sklepów i dyskotek zapewni wiele atrakcji wszystkim swoim gościom.

    Szukasz wakacji do Tunezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Sousse

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    1969 r. Odnowiony w 2013 r. Na terenie hotelu: restauracje (2), bary (3), room service (płatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (4), basen kryty, basen odkryty, 3 zjeżdżalnie wodne (działają w godzinach 11:00-13:00,15:00-17:00). Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe (depozyt), bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 2 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 4, liczba wind: 4), 1 bungalow (liczba pięter: 1, liczba wind: 1) Typy pokoi: Standard room dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon , Sea view room dla max. 3 os.: 1 sypialnia, dostęp do współdzielonego basenu, bezpośredni dostęp do plaży, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 13:00-08:00), sejf (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon , Family room Bunagalow dla max. 4 os.: 1 sypialnia, dostęp do współdzielonego basenu, bezpośredni dostęp do plaży, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), taras , Family room Superior dla max. 6 os.: 2 sypialnie, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 13:00-08:00), sejf (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracja a la carte, bary (3), cukiernia Ultra All Inclusive (24h) śniadanie (06:00-10:00), obiad (12:30-14:30), podwieczorek (16:00-17:00), kolacja (18:30-21:00) w restauracji głównej, późne śniadanie (10:00-11:30) w wyznaczonej restauracji, przekąski (12:00-17:00) w barze z przekąskami, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe Restauracje a la carte - 1 wizyta w trakcie pobytu gratis. Wymagana rezerwacja.międzynarodowa

    z myślą o dzieciach

    brodzik, 2 zjeżdżalnie wodne dla dzieci, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

    w cenie

    korty do tenisa ziemnego (3), tenis stołowy, rzutki, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, aerobik, animacje soft, w nocy, w dzień

    płatne

    oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, lekcje tenisa, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, talasoterapia, masaż, sauna, dyskoteka, salon piękności, łaźnia turecka DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY Począwszy od 01 listopada 2018 roku, niezależnie od tego, czy umowa została zawarta przed 01 stycznia 2018 roku, czy nie, wszyscy Goście muszą zapłacić w dniu przyjazdu do hotelu podatek turystyczny w dinarach tunezyjskich (TND). Podatek będzie naliczany za wszystkich Gości powyżej 11.99 lat, a kwota zostanie pobrana za maksymalnie 7 nocy. 3 dinary tunezyjskie za osobę dorosłą za noc w hotelach 5 * i 4 *, 2 dinary tunezyjskie za osobę dorosłą za noc w hotelach 3 *, dinar tunezyjski za osobę dorosłą za noc w hotelach 2 *

    Aktualizacja opisu

    24.06.2019 16:13

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Pokoje 6 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Klimatyczny hotel o bardzo dobrym standardzie i bogatym pakiecie All Inclusive. Położony w otoczeniu licznych barów, sklepów i dyskotek zapewni wiele atrakcji wszystkim swoim gościom.

    Szukasz wakacji do Tunezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Tunezja/Wybrzeże Wschodnie

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Exim Tours 4*- kat. lokalna 4*

    Położenie

    - przy plaży, ok. 5 km od Centrum - ok. 84 km od lotniska w Enfidii - ok. 18 km od lotniska w Monastirze

    Plaża

    - piaszczysta, szeroka - leżaki i parasole (bezpłatne)

    Pokoje

    - klimatyzacja centralna - TV-Sat (pilot - kaucja), telefon - lodówka, internet Wi-Fi, sejf - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras (wiekszość pokoje)

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - basen, leżaki i parasole, basen kryty - kort tenisowy, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka - hammam, jacuzzi, sauna, animacje Płatne - centrum SPA, masaże - oświetlenie kortu tenisowego, jungle park - bilard, sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - mini klub (4-12 lat), animacje - brodzik - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie)

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia i w nocy w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-02:00 w określonych przez hotel barach. Możliwość skorzystania raz na pobyt z restauracji a la carte.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 3 restauracje a la carte - bar przy basenie - bar na plaży - lobby bar

    Dodatkowe informacje

    - ogólny remont w 2002, pokoje odnawiane w latach 2012/2013 - internet Wi Fi w lobby (bezpłatny), sklepiki - kantor, salon piękności - wypożyczalnia rowerów

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Klimatyczny hotel o bardzo dobrym standardzie i bogatym pakiecie All Inclusive. Położony w otoczeniu licznych barów, sklepów i dyskotek zapewni wiele atrakcji wszystkim swoim gościom.

    Szukasz wakacji do Tunezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Tunezja, Tunezja

    Położenie

    ok. 3 km od centrum Sousse. Connected Service w języku polskim.

    Plaża

    piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki i parasole słoneczne w cenie. Bar na plaży.

    Wyposażenie

    452 pokoje w budynku głównym i bungalowach. Recepcja, windy, restauracja główna, restauracja a la carte, bar, kawiarnia mauretańska, sklepy. Na terenie zewnętrznym znajdują się 3 baseny ze słodką wodą, tarasy słoneczne, bar oraz nowy park przygody ze ściankami do wspinaczki (4-60 lat, za opłatą). Leżaki, parasole słoneczne przy basenach w cenie; ręczniki kąpielowe za kaucją. www.lti.de.en

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 22 m2, klimatyzacja (15.06-15.09), lodówka, sejf, TV sat., telefon, balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Z bocznym widokiem na morze (1-3B). Pokoje - wariant ekonomiczny (2S/2Q): mniejsze, ok. 18 m2, bez balkonu/tarasu (2S) lub z balkonem (2Q), wyposażone jak pokoje 2A. Bungalowy rodzinne (2F): przestronniejsze, ok. 24 m2, z balkonem lub tarasem, z wanną lub prysznicem, wyposażone jak pokoje 2A. Dla 2 os. dorosłych i 2 dzieci. Pokoje rodzinne (2-4D): dwa pokoje z drzwiami łączącymi (ok. 44 m2), balkon, wyposażone jak pokoje 2A. Dla min. 4 osób, max. 6 osób.

    Dzieci

    2 oddzielne brodziki, miniklub (4-12 lat), klub dla nastolatków (13-17 lat), plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

    Rozrywka

    animacje w dzień i wieczorem, dyskoteki (21-24:00).

    Dostęp do internetu

    WiFi w pomieszczeniach ogólnodostępnych i w pokojach gratis.

    Sport

    aerobik, strzelanie z łuku, siłownia, boccia, siatkówka plażowa, 3 korty tenisowe o różnej nawierzchni (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, gimnastyka w wodzie, minigolf. Za opłatą: bilard oraz sporty wodne na plaży.

    Wellness

    w cenie: whirlpool, łaźnia parowa, sauna. Za opłatą: nowe centrum thalasso z basenem krytym, zabiegi kosmetyczne na twarz i ciało, masaże, fryzjer.

    All Inclusive 24H

    3 posiłki w formie bufetu. Późne śniadanie dla "śpiochów" do 11:30. Kawa, herbata, ciasto. Przekąski w godz. 12-18:00, kawa/herbata w godz. 16-17:00. Lokalne napoje bezalkoholowe 24 godz. na dobę, lokalne napoje alkoholowe dostępne w godz. 10-2:00. Przekąska po północy w godz. 24-6:00. Napoje w dyskotece w godz. 23-2:00. 1 raz na pobyt możliwa kolacja w restauracji a la carte (wymagana rezerwacja). 

    Wcześniej = taniej

    do 31.01.16 30% zniżki, 1.02-29.02.16 25% zniżki, 1.03-30.04.16 20% zniżki.

    Dni gratis

    7=6, 14=12 w terminach 30.04-14.05.16, 8.10-15.10.16

    Dla seniorów

    Senior 55 Plus: 10% zniżki (dot. pokoi 1-3A, 1-3B, zniżka dla max. 2 osób).

    Dla dzieci

    2-12 lat: pobyt gratis.

    Polecamy

    • popularny hotel znanej sieci LTI
    • położony bezpośrednio przy plaży, w otoczeniu palm
    • nowy park wspinaczkowy i wiele innych atrakcji


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Klimatyczny hotel o bardzo dobrym standardzie i bogatym pakiecie All Inclusive. Położony w otoczeniu licznych barów, sklepów i dyskotek zapewni wiele atrakcji wszystkim swoim gościom.

    Szukasz wakacji do Tunezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Hotel polecany dla rodzin z dziećmi jak i dla młodych osób. Połozony blisko części turystycznej Sousse.

    Położenie

    Położony na terenie ogrodu palmowego przy plaży, 3km od Sousse, przy hotelu znajduje się przystanek autobusowy. W pobliżu są bary restauracje oraz sklepy. Około 50km od lotniska w Enfidzie. Hotel odnowiony w 2002 r.

    Wyposażenie

    Do dyspozycji gości jest całodobowa recepcja z lobby, restauracja główna i a la carte, bar, pool bar, kawiarnia, internet wi-fi w lobby oraz punkt internetowy za dopłatą, fryzjer.

    Pokoje

    Standardowe, nowocześnie urządzone pokoje z łazienką (suszarka do włosów), balkon lub taras, mini bar, klimatyzację, TV sat, sejf.

    Wyżywienie

    All inclusive - Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe. 1 kolacja w jednej z restauracji a la carte z kuchnią śródziemnomorską, włoską, hiszpańską i tunezyjską.

    Sport i rozrywka

    3 baseny zewnętrzne i basen wewnętrzny (otwarty w okresie zimowym), taras słoneczny, serwis plażowy (ręczniki za depozytem) kort tenisowy (sprzęt za opłatą). Centrum fitness, jacuzzi, sauna hammam. Około 15 minut od hotelu znajdują się pola golfowe.

    Dla dzieci

    Brodzik, mini klub, plac zabaw, łóżeczka dla niemowląt

    Uwagi

    Od obywateli RP wiza nie jest wymagana. Od 01.10.2014r. obcokrajowców obowiązuje podatek wyjazdowy w kwocie 30 dinarów tunezyjskich (równowartość 13 euro), który będzie pobierany od każdego turysty przy wyjeździe z Tunezji. Podatek będzie pobierany w formie znaczka skarbowego dostępnego w wyznaczonych punktach, w portach i na lotniskach oraz na przejściach granicznych. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Podatku wyjazdowego (opłata od 1.10.2014r) dla obcokrajowców w wysokości 30 dinarów, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Oasis Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Klimatyczny hotel o bardzo dobrym standardzie i bogatym pakiecie All Inclusive. Położony w otoczeniu licznych barów, sklepów i dyskotek zapewni wiele atrakcji wszystkim swoim gościom.

    Szukasz wakacji do Tunezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    OPIS

    Hotel oferuje doskonałą zabawa z zespołem profesjonalnych animatorów lub relaks w cieniu palm. Atutem jest położenie hotelu - bezpośrednio przy plaży, pośród zielonego ogrodu, w niedalekiej odległości od centrum rozrywkowego Sousse. POŁOŻENIE W Sousse, ok. 4 km od Mediny, ok. 5 km od Portu el Kantaoui. W pobliżu sklepy i restauracje, dyskoteka Bora Bora. Lotnisko Enfidha ok. 43 km od hotelu.

    PLAŻA

    Bezpośrednio przy hotelu, prywatna, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Parasole i leżaki bezpłatne, kaucja za ręcznik ok. 10 TND.

    HOTEL

    Internet - bezpłatne Wi Fi w lobby, kącik internetowy dodatkowo płatny (ok. 10 TND/godz.). 344 pokoje w pięciopiętrowym budynku głównym i 80 pokoi w parterowych bungalowach. Na terenie hotelu punkt wymiany walut, fryzjer, sklep z pamiątkami, sejf, centrum biznesowo-konferencyjne, pralnia (część usług dodatkowo płatna). Hotel akceptuje karty kredytowe. Oficjalna kategoria tunezyjska ****.

    POKOJE

    Klimatyzacja sterowana indywidualnie, łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów), TV-sat, telefon, balkon lub taras z krzesełkami, bezpłatne Wi-Fi.

    Standardowe

    dla 2 osób z możliwością 1 dostawki dla dziecka lub osoby dorosłej; w budynku głównym, z widokiem na ląd, lodówka dodatkowo płatna.

    Rodzinne bungalowy

    4 osobowe dla 2 osób dorosłych i 2 dzieci, jednopokojowe, w wolno stojących bungalowach.

    Rodzinne superiory

    4 do 6 osób: dla 2 osób dorosłych i 2,3,4 dzieci, w budynku głównym; dwa pokoje. Pokoje z widokiem na morze dodatkowo płatne.

    REKREACJA, SPORT, ATRAKCJE

    Trzyczęściowy basen - leżaki i parasole bezpłatne, kaucja za ręcznik, taras z widokiem na ogród i morze. Bezpłatnie tenis stołowy, 3 korty tenisowe (kaucja za rakiety i piłki), minigolf, koszykówka, siatkówka, mini futbol, łucznictwo, rzutki, bule, wielofunkcyjne boisko sportowe, siłownia, dzienne animacje, wieczorne spektakle i muzyka na żywo, dyskoteka. Płatnie - oświetlenie kortów tenisowych, pokój gier, sporty wodne na plaży, wstęp do dyskoteki Bora Bora, park linowy, Centrum Spa (basen kryty, jacuzzi, sauna, hammam bezpłatne w ofercie All Inclusive).

    Dla dzieci

    Oddzielny brodzik, mini klub (4-12 lat), plac zabaw, mini dyskoteka, w pokojach łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie), w restauracji fotelik, opiekunka do dziecka (na zapytanie, dodatkowo płatna).

    WYŻYWIENIE

    All inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Późne śniadanie kontynentalne w barze Tanita (10.00-11.30). W wyznaczonych barach i restauracjach wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa, herbata (10.00 do 24.00), przekąski w ciągu dnia, nocne przekąski (24.00-06.00), kolacja w restauracji a la carte raz na pobyt (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

    RESTAURACJE I BARY

    Restauracji główna, 3 restauracje a la carte (włoska, tunezyjska i śródziemnomorska), bar w lobby czynny w godz. 10.00-24.00; bar w dyskotece czynny w godz. 23.00-02.00; bary przy basenie i na plaży czynne w godz. 10.00-18.00, kawiarnia mauretańska.

    INFORMACJE DODATKOWE

    Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu All Inclusive Goście otrzymują w dniu przyjazdu, podczas zameldowania w hotelu. Dyskoteka i park linowy nie należą do hotelu, oferta nie gwarantuje ich funkcjonowania. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu-październik 2017.

    Warto wyróżnić

    * przy plaży * baseny pośrodku palmowego ogrodu * widok na morze * pokoje rodzinne * rozrywka, dyskoteka


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Klimatyczny hotel o bardzo dobrym standardzie i bogatym pakiecie All Inclusive. Położony w otoczeniu licznych barów, sklepów i dyskotek zapewni wiele atrakcji wszystkim swoim gościom.

    Szukasz wakacji do Tunezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    3 km od centrum Sousse, 5 km od Port El Kantaoui, na terenie rozległego ogrodu palmowego. W pobliżu znajduje się open-air-disco (lipiec, sierpień).

    PLAŻA

    Łagodnie opadająca do morza, piaszczysta przy hotelu. Leżaki, parasole przeciwsłoneczne i ręczniki kąpielowe wliczone w cenę.

    HOTEL

    Bardzo lubiany hotel, położony w pięknym, rozległym ogrodzie palmowym, bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Podczas wypoczynku można zażywać orzeźwiających kąpieli w jednym z kilku ciekawie zaprojektowanych basenów, a szeroka oferta wellness pozwoli zrelaksować zarówno ciało, jak i duszę. Dla osób lubiących aktywny wypoczynek zorganizowane są zajęcia sportowe oraz dostępne są 3 korty tenisowe. Na najmłodszych gości czeka miniklub, brodzik oraz wieczorne zabawy przy muzyce.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Hall z recepcją (sejfy do wynajęcia), 4 windy, bar we foyer, restauracja dla niepalących, restauracja & agrave; la carte, kawiarnia mauretańska. Minimarket i dyskoteka El Kobba położona w podziemiach (wstęp w cenie).

    INTERNET

    internet Wi-Fi w lobby (bezpłatny)

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Ogrzewany basen kryty z jacuzzi. Na terenie ogrodu 3 baseny ze słodką wodą i taras do opalania. Leżaki, parasole przeciwsłoneczne i ręczniki kąpielowe wliczone w cenę. Sport i fitness zawarte w all inclusive: korzystanie z kortów tenisowych (także wypożyczenie rakiet i piłek), tenis stołowy, piłka ręczna, koszykówka, gimnastyka, minifutbol, łucznictwo, rzutki, boccia, piłka wodna, sala fitness. Wypożyczanie rowerów wodnych i kajaków. Za opłatą: jazda konna, motorowery, sporty motorowodne. Wellness: bez opłat: sauna, hammam. Za opłatą: zabiegi w centrum balneoterapii, masaże klasyczne i kąpiele, kuracje (m.in. algami). Rozrywka: w ciągu dnia i wieczorem urozmaicony program prowadzony przez zespół animatorów, codziennie przedstawienia.

    DLA DZIECI

    Mini klub, plac zabaw. W ogrodzie ddzielna część wypoczynkowa dla rodzin z dziećmi z basenem i brodzikiem dla dzieci.

    ZAKWATEROWANIE

    Obiekt w stylu mauryjskim składający się z budynku głównego oraz bungalowów usytuowanych wokół wielkiego dziedzińca. 358 pokoi, 100 bungalowów. Pokoje 2-osobowe z łazienką i WC (suszarka), telefonem, klimatyzacją, TV sat., małą lodówką na zapytanie i balkonem. Część pokoi z widokiem na morze. Bungalowy o powierzchni ok. 28 m2, z dodatkowym miejscem do spania, pozostałe wyposażenie jak w pokojach 2-osobowych.

    WYŻYWIENIE

    All Inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, śniadanie dla śpiochów do godz. 12.00; w ciągu dnia przekąski w barze przy basenie; przekąski o północy. 1 raz w ciągu pobytu możliwość skorzytsnia z restauracji a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); kawa, herbata i lokalne napoje bezalkoholowe oraz likiery w kawiarni mauretańskiej. Bez ograniczeń narodowe napoje alkoholowe (piwo, wino, likiery, aperitify, long drinki) i bezalkoholowe w godz. 10.00-24.00. Godzina koktajli, napoje w dyskotece w godz. 23.00-2.00.

    INFORMACJE DODATKOWE

    Goście są zobowiązani nosić na nadgarstku plastikową opaskę identyfikacyjną.  Oferta sportowa i rekreacyjna zgodnie z opisem powyżej, w zależności od wolnych miejsc, sprzętu oraz pogody.  Karty kredytowe przyjmowane przez hotel: Visa, Mastercard.

    CENA

    Cena PLN zawiera bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera obowiązkowej opłaty klimatycznej 3 DT/os/noc (płatna w hotelu), dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

    wymagany paszport ważny 3 m-ce (ważność liczona od daty powrotu) obywatele polscy udający się do Tunezji są zwolnieni z obowiązku wizowego na okres do 90 dni każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/tunezja


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Mapa Hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso

    4.7
    zdecydowanie polecam

    Najlepsze wakacje, świetny hotel, wspaniałe animacje, piękna plaża i cieplutkie morze, jedzenie i alkohole w porządku, codziennie mnóstwo rozrywek i atrakcji dla każdego. Jeżeli kiedyś wrócę do Tunezji to na pewno tutaj!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.3
    polecam

    pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, wszystko położone w zieleni i zadbane. potem okazuje się że pokoje są już mniej zadbane, ale to mi osobiście nie przeszkadzało. jedzenie smaczne, choć na stołówce obsługa jest dość opieszała. bardzo ładne baseny przy których codziennie są jakieś animacje. ogólnie rozrywek jest sporo i napewno nikt się tu nudzić nie będzie. ja jestem zadowolony. pozdrawiam, kazimierz

    POLECAM:
    singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      4.7
    • Hotel
      3.9
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      i sport
      4.4
    • Obsługa
      4.5
    HolidayCheck
    Ocena LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    3.8 / 6

    El Ksar opinia Maj 2018 2018-05-09
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      3.7
    • Obsługa
      4.0

    Hotel chyba stary lecz w oldschoolowym stylu piękny potencjał i w prawdziwym stylu Tunezyjskim. ...
    więcej

    4.2
    Nigdy wiecej, nie polecamy 2017-10-27
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      1.0

    1.0
    Było ok 2017-10-05
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Średni hotel i miła atmosfera 2017-09-21
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    3.0
    Najlepsze czasy ma już za sobą 2007-08-08
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    Hotel wymaga już gruntownego odświeżenia. Wyposażenie już mocno zużyte. Pokoje sprzątane niezbyt dok...
    więcej

    4.9
    Wczasy dla wymagających- pełen relaks 2007-10-16
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Świetny hotel, jedzenie, polozenie, klimat! 2008-04-28
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.5

    5.6
    El ksar czyli zamek 2008-07-21
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      2.5

    3.4
    Adekwatny do ceny 2008-07-22
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Bardzo dobre położenie hotelu, miła obsługa, codzienne sprzątanie pokoii, urozmaicona animacja. Jedy...
    więcej

    5.4
    Godny polecenia...niezapomniane wakacje 2008-08-01
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Napewno tam wrócimy 2008-08-19
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    Właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobytu w el ksar, naprawdę gorąco polecam. Bardzo dobre jedzenie, ...
    więcej

    5.6
    Wart swej ceny .... ale nie z polskiego biura 2008-08-21
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      4.0

    4.9
    W dzień super, w nocy horror 2008-08-29
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      3.5
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.0
    Ocena hotelu karthago el ksar w souse 2008-09-15
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Wspaniały hotel 2008-09-27
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel wspaniały, obsługa rewelacyjna i bardzo otwarta. Plaża czysta i chroniona. Hotel w porównaniu ...
    więcej

    5.9
    Hotel dobry dla imprezowiczow 2008-09-29
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    3.8
    Warto tu wrócić 2008-11-03
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    5.4
    Dla rodziny z malym dzieckiem-rewelacja 2008-11-12
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      4.7

    Cisza ,spokój, zdala od centrum. Piekna strzezona plaza. Wszedzie mili ludzie. Odsuniety od glownej ...
    więcej

    5.3
    Fajny hotel dla wymagających gości 2009-01-04
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.7

    Bardzo miła obsługa. Jedzenie fantastyczne. Pokoje duże i czyste. Plaża bardzo duża i czysta.Świetna...
    więcej

    5.9
    Ujdzie 2009-03-06
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.3

    w Tunezji są lepsze hotele ale ten nie jest najgorszy. serwis powinni poprawić i smaki w kuchi a będ...
    więcej

    4.5
    Niezły na wypoczynek 2009-06-24
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      3.0

    3.7
    Fajny hotel godny polecenia 2009-06-25
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.5

    Ogólnie hotel oceniam bardzo pozytywnie. Obsługa bardzo miła, czystość w całym obiekcie i posiłki na...
    więcej

    5.3
    Zdecydowanie polecam ten hotel 2009-06-25
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.3

    Hotel swietnie położony przy samej plaży, z pieknym ogrodem. Nie jest nowy , ale za to duzy i przest...
    więcej

    5.4
    Obsługa fatalna 2009-07-24
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      1.0

    2.3
    Polecam! 2009-08-04
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Hotel fajny do imprezowania i dla dzieci 2009-08-09
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      1.0

    4.3
    Hotel Karthago El Ksar 2009-08-16
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      1.0

    2.2
    Chyba fajny hotel 2009-08-21
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      2.5

    4.3
    Hotel Karthago El Ksar 2009-08-22
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      1.0

    2.0
    El ksar 2009-08-29
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      2.5
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.5

    3.3
    Szczegółowy opis- poczytaj! 2009-08-29
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      3.0

    3.8
    Wczasy z dziećmi i ze znajomymi - basenowanie 2009-09-13
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    5.0
    Sejf to lipa 2009-09-27
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      2.0

    3.7
    Hotel karthago el ksar 2009-11-25
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      3.0

    3.0
    Hotel super 2010-01-04
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Było nijak 2010-03-12
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    4.2
    Hotel więcej niż przyzwoity! 2010-04-23
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Naprawde bardzo przyjemny i miły hotel. Wspaniały personel,szczególnie kelnerzy i szef sali. Bardzo...
    więcej

    5.8
    Godny zaufania i polecenia 2010-05-14
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Rozczarowanie 2010-06-19
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    3.3
    Wspaniały hotel! 2010-07-05
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hotel ok 2010-07-15
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.7

    Wszystko to co związane z hotlem jest ok, ale jesli wyjdzie się poza bramę hotelu to można zobaczyć ...
    więcej

    5.5
    Extra wczasy! 2010-07-26
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Wielka pomyłka, hotel z wieloma problemami 2010-08-13
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      3.5
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      1.5
    • Atrakcje
      2.5
    • Obsługa
      2.0

    Na samyn starcie rozczarowanie proces zakwaterowania ponad trzy godzinny po czym okazuje się że dost...
    więcej

    2.7
    Pierwsze wakacje w Tunezji 2010-09-23
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    5.0
    Fantastyczne wakacje 2010-09-28
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    5.6
    Ciekawie położony, ładny hotel 2010-10-02
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    Chociaż położony w centrum Susse oddalony od głównej ulicy na tyle, że nie odczuwa się obecności duż...
    więcej

    5.6
    Naprawde polecam 2010-11-02
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    To były wakacje mojego życia 2010-11-03
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Warto tam pojechać! Wakacje były cudowne, morze, plaża słońce, dobre jedzenie, miła obsługa. To jet ...
    więcej

    5.9
    Chcesz być w Raju? Odwiedź Karthago El Ksar 2010-11-05
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    Wraz z Rodziną byłam tam już drugi raz i w nadchodzące Wakacje znowu się wybieramy. Już nie możemy s...
    więcej

    5.5
    Godny uwagi hotel 2010-11-20
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    Godny uwagi hotel. Jedzenie urozmaicone, czasem tylko na kolację zdarzały się odgrzewane dania ze śn...
    więcej

    5.0
    Nie zasługuje na 4 gwiazdki 2010-12-09
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    3.7
    Obsługa z kulturą, hotel w ładnym miejscu - rodzinnie 2010-12-26
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel w sam raz na rodzinne wakacje. Polecamy pod każdym względem. Strzeżona plaża blisko hotelu z d...
    więcej

    5.7
    Najgorszy hotel w okolicy 2011-01-08
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      1.0

    1.8
    Trzy gwiazdki to byłoby za dużo, łapówkarstwo 2011-01-11
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      3.4
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      2.8
    • Atrakcje
      3.3
    • Obsługa
      3.0

    Plaża brudna (lepiej nie kopac w piasku), obsługa miła(ale jak dostaną w łape) pamiętają człowieka ...
    więcej

    3.2
    Interesujące miejsce, przyzwoity hotel 2011-01-16
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.0

    Mile spędzony urlop. Hotel położony tuż przy plaży, w wielkim ogrodzie odzielającym go od ruchliwej ...
    więcej

    4.7
    W hotelu panuje podział na lepszych i gorszych 2011-01-19
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    2.3
    4 gwiazdki to za wysoko jak na ten hotel 2011-01-20
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      2.0

    2.8
    Tam się nie nudzisz 2011-03-11
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Mimo,że byłam na początku marca na wakacjach,wcale nie odczułam braku słońca.I to nie dlatego,że go ...
    więcej

    5.9
    Miły i przyjemny wypoczynek, dobre jedzenie 2011-03-20
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      6.0

    Wszystko ok. W ramach oferty AI pełna oferta napoji, jednak napoje wysokoprocentowe proponuje zabrac...
    więcej

    5.2
    Fantastyczne wakacje 2011-06-17
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Wspaniałe wakacje 2011-07-11
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Wspaniałe wakacje, cudowni animatorzy! Zero nudy! 2011-07-21
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Raj na ziemi ! To był nasz pierwszy wyjazd i bardzo udany 2011-07-30
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    W miarę ok 2011-08-02
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Hotel godny polecenia! 2011-08-03
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Dobry hotel dla młodzieży 2011-08-12
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.7

    Świetny hotel dla młodych ludzi - w poblizu duzo barów i kawiarni, na terenie hotelu znajduje sie ma...
    więcej

    5.2
    Obsługa hotelu zenująca 2011-09-16
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      1.3
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.3

    Karygodna Obsługa Hotelowa! Na plaży Hotelowej było wydzielanie drinków przez Barmanów jak i przy b...
    więcej

    2.4
    Pobyt tygodniowy 2011-09-23
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.0

    4.0
    Piszęprawdę 2011-10-02
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.8

    Właśnie wróciłem nie słuchajcie tych głupot co piszą ludzie.jedzenie jest przewspaniałe i dużo.plaża...
    więcej

    5.4
    Gorszego "syfu" w zyciu nie spotkałam! 2011-10-15
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      1.8
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      1.8

    W internecie super reklama,a na miejscu wielkie rozsczarowania!!!Brudno,ponuro,nie mila obsluga...Ty...
    więcej

    2.8
    Bez szału 2011-12-17
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      4.0

    3.7
    Bardzo zły hotel 2011-12-24
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    1.3
    Super hotel 2012-02-20
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.5

    Hotel jest przepiękny w pięknym ogrodzie, miły personel, ręczniki wymieniane codziennie i pokój sprz...
    więcej

    5.8
    Cudowne wspomnienia 2012-03-20
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Pobyt w pelni udany! Kompletnie nie zgadzam sie z ponizszymi negatywnymi opiniami. Jak na pierwsze w...
    więcej

    6.0
    Udany urlop 2012-03-28
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.5

    Moim zdaniem hotel jest naprawde super godny polecenia,baseny super plaża blisko ,jedzenie dobre każ...
    więcej

    5.4
    Polecam hotel w 100 procentach 2012-04-06
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Pobyt w hotelu oceniamy na bardzo udany. Nie zrozumiem turystów, którzy oceniają ten hotel negatywni...
    więcej

    5.8
    Dobry hotel w przystępnej cenie 2012-04-13
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      6.0

    Napiszę tak:pokoje w standardzie,czyste-codziennie sprzątane, po zostawieniu napiwku,Panie Pokojowe ...
    więcej

    5.5
    Przyjemny wypoczynek 2012-05-16
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Wakacje bardzo udane 2012-07-10
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Super hotel 2012-07-16
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hotel ok, baseny, plaża, morze cudowne, ale duży minus 2012-07-29
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    5.0
    Nie jest żle. 2012-08-28
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    4.3
    Dobry hotel dla zwolenników leżenia przy basenie 2012-08-29
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      3.2
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      4.7

    Przyzwoity i czysty hotel. Obsługa raczej uprzejma, choć barmani nieszczególnie przejmowali się klie...
    więcej

    4.6
    Tak sobie 2012-09-01
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    3.8
    Odradzam te rejony 2012-09-02
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      2.0

    3.5
    Nie polecam tego hotelu i tego kraju! 2012-09-05
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    3.5
    Jesteśmy bardzo zadowoleni z hotelu 2012-09-10
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Świetne wakacje 2012-09-11
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.4
    Polecam! 2012-09-17
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Wspaniały hotel El Ksar 2012-10-01
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Bardzo zła obsługa, słaby hotel, piękne morze 2012-10-22
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      2.3
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      1.5

    NIE JEDZCIE TAM! OBSŁUGA i PODEJŚCIE FATALNE! MAX 3* MAX! - przy zakwaterowaniu od razu próba wym...
    więcej

    2.6
    Tragiczna obsługa, piekne morze i plaża. 2012-10-23
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      1.5

    NIE JEDZCIE TAM! OBSŁUGA i PODEJŚCIE FATALNE! MAX 3* MAX! - przy zakwaterowaniu od razu próba wym...
    więcej

    3.1
    Super, polecam. 2012-11-13
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.3

    Polozenie super, a najbardziej do tego hotelu przekonuja animatorzy ktorzy sa naprawde bardzo mili I...
    więcej

    5.4
    Piękne położenie, wszędzie blisko, super! 2013-04-19
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      4.5

    Hotel położony w przepięknym, palmowym ogrodzie, dużo lepiej wygląda na żywo niż na zdjęciach (co zd...
    więcej

    5.1
    Rozczarowanie 2013-06-14
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      4.0

    Pokój dalece odbiegał od zdjęć zamieszczonych - brudna łazienka, brak sprzątania, nawet pomimo telef...
    więcej

    3.7
    Nie polecam hotelu - beznadziejny serwis 2013-07-01
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      2.5

    Hotel mozna byłoby polecić dla niewymagających. Hotel sam w sobie jest ok i jest świetnie połozony ,...
    więcej

    4.1
    Mój pierwszy wyjazd do Afryki 2013-07-06
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    4.8
    Fajny hotel, super animatorzy, bardzo dobra obsługa 2013-07-26
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Bardzo fajny hotel, wspaniali animatorzy... 2013-08-04
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Byłam w tym hotelu i jest godny polecenia . :) Bardzo ładny i czysty hotel , dużo basenów , bardzo c...
    więcej

    5.7
    Wspaniały hotel, super obsługa, rewelacyjni animatorzy. 2013-08-09
    Szczegóły oceny hotelu LTI El Ksar Resort & Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    LTI El Ksar Resort & Thalasso - możliwości zakwaterowania:

    pok. 2 os. z widokiem na morze std sea view
    Bungalow
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 1-osobowy
    Superior
    bungalow [family room] dbl
    1 os. standardowy
    standard dbl
    2 os. standardowy
    standard [sea view] dbl
    superior family dbl
    ROOM STANDARD
    Bungalow 2 os.+1 dost.
    Bungalow 2 os.+2 dost.
    Bungalow
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
    Pok. 2 os. w/morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    famb family room bungalow
    Pokój rodzinny
    Room Standard SideSeaView
    Superior FamilyRoom
    sr standard room
    sr standard room
    sr standard room
    srssv standard room side sea view
    srssv standard room side sea view
    srssv standard room side sea view
    supfr superior family room

    LTI El Ksar Resort & Thalasso - Możliwości wyżywienia:


    LTI El Ksar Resort & Thalasso - miasta wylotu:


    LTI El Ksar Resort & Thalasso - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel LTI El Ksar Resort & Thalasso? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00