cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental, Djerba
  • Hotel Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental, Djerba
  • Hotel Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental, Djerba
  • Hotel Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental, Djerba
  • Hotel Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental, Djerba
  • Hotel Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental, Djerba
  • Hotel Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental, Djerba
  • Hotel Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental, Djerba
  • Hotel Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental, Djerba
  • Hotel Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental, Djerba
  • Hotel Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental, Djerba
  • Hotel Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental, Djerba
  • Hotel Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental, Djerba
  • Hotel Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental, Djerba
  • Hotel Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental, Djerba
  • Hotel Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental, Djerba
1 / 16
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
29.04 - 06.05
już od 2499 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
14.10 - 21.10
już od 2079 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental
star 4

Tunezja: Djerba
Ocena hotelu Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental:
4.6 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 29 kwietnia 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 października 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stylowy hotel położony z dala od centrum Zarzis. Eleganckie wnętrza, piękna plaża i ekskluzywne centrum SPA, jak również bogaty program animacyjny to zalety, które docenią szczególnie pary oraz rodziny z dziećmi.

Hotel Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stylowy hotel położony z dala od centrum Zarzis. Eleganckie wnętrza, piękna plaża i ekskluzywne centrum SPA, jak również bogaty program animacyjny to zalety, które docenią szczególnie pary oraz rodziny z dziećmi.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Tunezja / Djerba

Opis oferty:

Otoczony palmami, elegancki hotel w stylu mauretańskim znajduje się w pobliżu najważniejszych kulturalnych i historycznych atrakcji regionu. Przestronne i komfortowo wyposażone pokoje urządzone są w orientalnym stylu. Pozytywne opinie Gości zyskują również ciekawe animacje, atrakcyjne zaplecze sportowe, wyśmienita kuchnia i doskonała obsługa. W hotelu znajduje się luksusowe centrum spa z pięknie zaprojektowaną strefą relaksu oraz bogatą ofertą profesjonalnych zabiegów. Idealny jako baza wypadowa do zwiedzania wyspy.

POłOżENIE:

oaza Zarzis, ok. 5 km od centrum ZARZIS; ok. 50 km od portu lotniczego Djerba-Zarzis.

PLAżA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją; bar.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany i elegancki, zbudowany w 1998 r., odnowiony w 2008 r., 347 pokoi, budynek główny, 3 piętra, 5 wind, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja; restauracja główna La Grotte - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, 3 restauracje á la carte: La Porta - kuchnia lokalna, Zephir przy basenie - kuchnia włoska, Poseidon na plaży - dania rybne, snack bar Bio Cabane - lody, naleśniki, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 3 bary: Ulysse Bar w lobby, kawiarnia mauretańska Zarzis, bar przy basenie; sklep z biżuterią, sklep z tytoniem, kantor; centrum konferencyjne dla 600 osób, ogród palmowy, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy, wypożyczalnia samochodów, pralnia chemiczna, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 20-38 m2, zadbany i elegancki, klimatyzowany (15.06-15.09), łazienka (wanna lub prysznic; suszarka), osobne wc, telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon; widok na ogród lub basen.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 1100 m², gł. 0,6-2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, basen termalny, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace; 2 korty tenisowe, siatkówka plażowa, tenis stołowy, petanka, aerobik, aqua aerobik, minigolf, łucznictwo; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka Calypso (czynna od 22.30), amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci, gry, turnieje i zabawy sportowe w ciągu dnia, gry planszowe, wieczorne przedstawienia; za opłatą: jazda konna, quady, rowery, skutery, golf (30 km od hotelu; oferta zewnętrzna), sporty wodne (oferta zewnętrzna): windsurfing, kajaki, katamarany.

SPA:

o powierzchni ok. 2500 m²: bezpłatnie: kryty basen, podgrzewany, słona woda; za opłatą: thalassoterapia, masaże, masaże gorącymi kamieniami, hydromasaże, okłady z wodorostów, okłady błotne, bicze wodne, krioterapia, ultradźwięki, siłownia, 35 kabin do masażu, 7 kabin spa, jacuzzi i pokój relaksacyjny, sala do ćwiczeń cardio, tradycyjny orientalny hammam w 2 pokojach prywatnych, juice-bar.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; podwieczorek: pizza, naleśniki (12.00-17.00) w wyznaczonym barze; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-23.00) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00216/75705705, www.odyssee-resort.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stylowy hotel położony z dala od centrum Zarzis. Eleganckie wnętrza, piękna plaża i ekskluzywne centrum SPA, jak również bogaty program animacyjny to zalety, które docenią szczególnie pary oraz rodziny z dziećmi.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Tunezja / Djerba

Opis oferty:

Otoczony palmami, elegancki hotel w stylu mauretańskim znajduje się w pobliżu najważniejszych kulturalnych i historycznych atrakcji regionu. Przestronne i komfortowo wyposażone pokoje urządzone są w orientalnym stylu. Pozytywne opinie Gości zyskują również ciekawe animacje, atrakcyjne zaplecze sportowe, wyśmienita kuchnia i doskonała obsługa. W hotelu znajduje się luksusowe centrum spa z pięknie zaprojektowaną strefą relaksu oraz bogatą ofertą profesjonalnych zabiegów. Idealny jako baza wypadowa do zwiedzania wyspy. W 2019 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

oaza Zarzis, ok. 14 km od centrum ZARZIS; ok. 50 km od lotniska Djerba-Zarzis.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją; bar.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany i elegancki, zbudowany w 1998 r., odnowiony w 2008 r., 344 pokoje, budynek główny, 3 piętra, 5 wind, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja; restauracja główna La Grotte - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, 3 restauracje á la carte: La Porta - kuchnia włoska, Athena - kuchnia lokalna, Poseidon na plaży - dania rybne; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 3 bary, kawiarnia mauretańska (płatna), sklep z biżuterią, sklep z tytoniem, kantor; centrum konferencyjne dla 600 osób, ogród palmowy, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy, wypożyczalnia samochodów, pralnia chemiczna, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28 m², zadbany i elegancki, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic; suszarka), osobne wc, telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon; widok na ogród lub basen;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 32 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 1100 m², gł. 0,6-2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, basen termalny, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace; 2 korty tenisowe, siatkówka plażowa, tenis stołowy, petanka, aerobik, aqua aerobik, minigolf, łucznictwo; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka Calypso (czynna od 22.30), amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci, gry, turnieje i zabawy sportowe w ciągu dnia, gry planszowe, wieczorne przedstawienia; za opłatą: jazda konna, quady, rowery, skutery, golf (30 km od hotelu; oferta zewnętrzna), sporty wodne (oferta zewnętrzna): windsurfing, kajaki, katamarany.

SPA:

o powierzchni ok. 2500 m²: za opłatą: kryty basen, podgrzewany, słona woda, talasoterapia, masaże, masaże gorącymi kamieniami, hydromasaże, okłady z wodorostów, okłady błotne, bicze wodne, krioterapia, ultradźwięki, siłownia, 35 kabin do masażu, 7 kabin spa, jacuzzi i pokój relaksacyjny, sala do ćwiczeń cardio, tradycyjny orientalny hammam w 2 pokojach prywatnych, juice-bar.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-16.00), kawa, herbata, ciasto, naleśniki (16.00-17.00); raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (9.00-23.00) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00216/75705705, www.odyssee-resort.com

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stylowy hotel położony z dala od centrum Zarzis. Eleganckie wnętrza, piękna plaża i ekskluzywne centrum SPA, jak również bogaty program animacyjny to zalety, które docenią szczególnie pary oraz rodziny z dziećmi.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Tunezja/Wyspa Djerba

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

Położenie

- przy plaży - ok. 50 km od lotniska - ok. 15 km od Centrum Zarzis

Plaża

- piaszczysta z łagodnym wejściem do morza - leżaki i parasole (bezpłatne), ręczniki (kaucja)

Pokoje

- klimatyzacja czynna od 15.06 do 15.09 - TV-Sat - mini bar płatny dodatkowo - sejf płatny dodatkowo - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras   Pokoje STD - metraż około 20 m2

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - baseny, basen kryty, leżaki i parasole bezpłatnie, ręczniki (kaucja) - siatkówka - animacje - minigolf - tenis stołowy Płatne - zabiegi w SPA - strefa fitnes - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- basen dla dzieci - miniklub

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:00.

Restauracje i bary

- restauracja główna - 2 restauracje a la carte. Możliwa jedna wizyta na pobyt po uprzedniej wcześniejszej na min. 48 h rezerwacji. - bar przy plaży czynny w zależności od warunków pogodowych w wysokim sezonie - lobby bar - kawiarnia mauretańska płatna dodatkowo

Dodatkowe informacje

- internet Wi Fi w recepcji i na terenie hotelu (bezpłatnie) - https://www.odyssee-resort.com/en/

UWAGA

W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunki Informujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/lp/nowe_standardy_bezpieczenstwa


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Mapa Hotelu Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental

Opinie o Hotelu Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental

4.6
zdecydowanie polecam

Hotel nastawiony na gości z Francji, dzięki czemu kuchnia jest wyśmienita, ale obsługa ciężko dogaduje się w innych językach. Jeżeli mogą Państwo przymknąć na to oko to z pewnością się państwu spodoba, bo jest to naprawdę fajny hotel 4*, jeśli chodzi o Tunezję to chyba najlepszy. Dużo sportów można tutaj uprawiać, do wypożyczenia są kajaki i rowery wodne. Dużo atrakcji!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. rodzinny 3 os.
Pok. rodzinny 4 os.

Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental - Możliwości wyżywienia:


Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental - miasta wylotu:


Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Odysee Resort & Thalasso Spa Oriental? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00