cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
  • Hotel Le Tivoli, Agadir
1 / 41
Ocena
hotelu:
3.6 / 5
Najbliższy termin
13.12 - 20.12
już od 2395 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.05 - 07.05
już od 327 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Le Tivoli
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Le Tivoli
star 4

Maroko: Agadir
Ocena hotelu Le Tivoli:
3.6 / 5
Średnia z 43 opinii
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Hotel
    3.9
  • Pokoje
    4.1
  • Wyżywienie
    3.2
  • Atrakcje
    i sport
    3.6
  • Jakość
    do ceny
    3.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 13 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Le Tivoli to hotel w stylu marokańskim, usytuowany blisko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami, niedaleko piaszczystej plaży i nadmorskiej promenady. Duże pokoje i zadbany teren hotelowy - polecamy rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko turystycznego centrum Agadiru, niedaleko długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi (parasole i leżaki dla Klientów gratis) oraz nadmorskiej promenady
  • ładny i egzotyczny ogród, basen
  • duże pokoje, świetne animacje hotelowe, wi fi w lobby gratis

Hotel Le Tivoli w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Le Tivoli to hotel w stylu marokańskim, usytuowany blisko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami, niedaleko piaszczystej plaży i nadmorskiej promenady. Duże pokoje i zadbany teren hotelowy - polecamy rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko turystycznego centrum Agadiru, niedaleko długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi (parasole i leżaki dla Klientów gratis) oraz nadmorskiej promenady
  • ładny i egzotyczny ogród, basen
  • duże pokoje, świetne animacje hotelowe, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

/MAROKO

Wyposażenie

• recepcja
• kantor: w recepcji
• winda
• ogród
• taras
• sklep z pamiątkami
• butik
• fryzjer
• lekarz
• Wi-Fi: w recepcji/lobby i w barze
• usługi konsjerża
• serwis bagażowy
• parking
• sala konferencyjna
• strefa dla palących

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

280

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• Podatek turystyczny nie jest wliczony w cenę podroży. Wysokość podatku uzależniona jest od kategorii hotelu i wynosi od 1,60 €/dzień/osoba. Podatek należy opłacić w hotelu.
• hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Dla dzieci

• łóżeczka dla dzieci
• wysokie krzesełka dla dzieci
• miniklub dla dzieci
• międzynarodowe animacje dla dzieci
• pokój gier i zabaw
• plac zabaw
• minidyskoteka
• międzynarodowe animacje dla nastolatków
• wydzielona część basenu dla dzieci

Sport i wellness

Płatne • hammam • łaźnia parowa • pokój relaksacyjny

Rozrywka

• zajęcia sportowe

• międzynarodowe animacje dla dorosłych

• międzynarodowy program animacyjny

• lekki program animacyjny

• wieczory tematyczne

• przedstawienia

• zajęcia taneczne

• muzyka na żywo

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 67 m2 • widok na ogród lub basen • pokój dzienno-sypialny • sofa • balkon lub taras • klimatyzacja: centralnie sterowana • wanna • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV • telefon • minibar: za opłatą • pokój wyremontowany w 2016 roku

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 31 m2 • ograniczony widok na morze lub widok na basen • od strony lądu/od strony basenu • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: centralnie sterowana • sofa • minibar: za opłatą • telefon • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras • pokój wyremontowany w 2016 roku

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: w formie bufetu
• obiad: w formie bufetu
• kolacja: w formie bufetu
• ciasto
• wybrane lokalne napoje alkoholowe
• wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe

Dwa posiłki • śniadanie: w formie bufetu
• kolacja: w formie bufetu

Restauracje i bary • główna restauracja "Le pilican": rodzaje kuchni: międzynarodowa, włoska, regionalna, śródziemnomorska, orientalna, regionalna, ryby/owoce morza, dania z grilla; dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, wysokie krzesełka dla dzieci

• bary i inne

2
• bar w lobby: codziennie 10:00 - 23:00
• bar przy zewnętrznym basenie: codziennie 10:30 - 18:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Le Tivoli to hotel w stylu marokańskim, usytuowany blisko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami, niedaleko piaszczystej plaży i nadmorskiej promenady. Duże pokoje i zadbany teren hotelowy - polecamy rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko turystycznego centrum Agadiru, niedaleko długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi (parasole i leżaki dla Klientów gratis) oraz nadmorskiej promenady
  • ładny i egzotyczny ogród, basen
  • duże pokoje, świetne animacje hotelowe, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Maroko / Agadir

Opis oferty:

Bardzo lubiany przez polskich turystów, oferuje przyjemny, wygodny pobyt w spokojnym miejscu, w pięknym egzotycznym i zawsze zielonym ogrodzie z cudownymi kwiatami. Zadbany hotel, z wystrojem w marokańskim stylu i typowo orientalną dekoracją, jest profesjonalnie prowadzony, a jego sympatyczna obsługa - zawsze do dyspozycji.

POŁOŻENIE:

w turystycznej części AGADIRU, ok. 1,5 km od centrum miasta; ok. 25 km od portu lotniczego w Agadirze.

PLAŻA:

Tivoli, hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, przejście przez ulicę, ok. 500 m od hotelu, bezpłatne parasole i leżaki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1996 r., systematycznie odnawiany, 4 budynki, 280 pokoi, 3 piętra, 2 windy w każdym budynku, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, 2 restauracje: restauracja główna - kuchnia międzynarodowa, restauracja á la carte - kuchnia marokańska, bar w lobby; sklep z pamiątkami, bankomat; centrum konferencyjne dla 250 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 32 m², klimatyzowany/ogrzewany, łazienka (wanna, wc), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf (ok. 25 MAD/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); pokoje z widokiem na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, woda słodka, ok. 250 m², gł. 0,5-2,5 m, zintegrowany z dużym brodzikiem dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole, ręczniki i leżaki; animacje dla dzieci i dorosłych, wieczorna muzyka na żywo w barze w lobby; za opłatą: 2 korty tenisowe (ok. 55 MAD/godz.), jacuzzi, masaże, sauna, hammam.

ALL INCLUSIVE :

śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji Pelican; słodkie przekąski (11.00-12.30); podwieczorek (16.00-18.30); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT: 

00212/528847641, www.hotelletivoli.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Le Tivoli to hotel w stylu marokańskim, usytuowany blisko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami, niedaleko piaszczystej plaży i nadmorskiej promenady. Duże pokoje i zadbany teren hotelowy - polecamy rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko turystycznego centrum Agadiru, niedaleko długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi (parasole i leżaki dla Klientów gratis) oraz nadmorskiej promenady
  • ładny i egzotyczny ogród, basen
  • duże pokoje, świetne animacje hotelowe, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Maroko / Agadir

Opis oferty:

Bardzo lubiany przez polskich turystów, oferuje przyjemny, wygodny pobyt w spokojnym miejscu, w pięknym, egzotycznym i zawsze zielonym ogrodzie z cudownymi kwiatami. Zadbany hotel z wystrojem w marokańskim stylu i typowo orientalną dekoracją, jest profesjonalnie prowadzony, a jego sympatyczna obsługa - zawsze do dyspozycji. Na Gości czeka również basen oraz 2 korty tenisowe.

POŁOŻENIE:

w turystycznej części AGADIRU, ok. 1,5 km od centrum miasta, ok. 50 m od restauracji i barów; ok. 25 km od lotniska w Agadirze.

PLAŻA:

publiczna, wydzielona część hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, przejście przez ulicę, ok. 500 m od hotelu, bezpłatne parasole i leżaki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1996 r., regularnie odnawiany, 4 budynki, 280 pokoi, 3 piętra, 1 winda w każdym budynku, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Le Pelican - kuchnia międzynarodowa i lokalna, bar w lobby, bar przy basenie; sklep z pamiątkami, bankomat; centrum konferencyjne dla 250 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 32 m², klimatyzowany/ogrzewany, łazienka (wanna lub prysznic, wc, suszarka), telewizja satelitarna; za opłatą: sejf (ok. 25 MAD/dzień), minibar, telefon; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); pokoje z widokiem na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, woda słodka, ok. 250 m², gł. 0,5-2,5 m, zintegrowany z dużym brodzikiem dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki (wymagany depozyt); za opłatą: 2 korty tenisowe (ok. 55 MAD/godz.).

ALL INCLUSIVE (za dopłatą w sezonie Zima 18-19 oraz w cenie w sezonie lato 2019):

śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00212/528847641,

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Le Tivoli to hotel w stylu marokańskim, usytuowany blisko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami, niedaleko piaszczystej plaży i nadmorskiej promenady. Duże pokoje i zadbany teren hotelowy - polecamy rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko turystycznego centrum Agadiru, niedaleko długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi (parasole i leżaki dla Klientów gratis) oraz nadmorskiej promenady
  • ładny i egzotyczny ogród, basen
  • duże pokoje, świetne animacje hotelowe, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Usytuowanie hotelu na malowniczym wzniesieniu zapewnia doskonałe widoki. Od centrum turystycznego Agadiru oddalony jest o ok. 600 m. Najbliższa okolica oferuje szeroki wybór barów, restauracji oraz sklepów. Lotnisko w Agadirze znajduje się w odległości ok. 10 km od hotelu.
Plaża:

Obiekt zlokalizowany jest w odległości ok. 500 m od szerokiej, piaszczystej plaży (do przejścia ulica). Leżaki i parasole na plaży bezpłatne.
Do dyspozycji gości:

Obiekt utrzymany w tradycyjnym marokańskim stylu, z charakterystycznym mauretańskim wystrojem wnętrz. Hotel przeszedł częściową renowację w 2016 roku.
Przestronny hol z całodobową recepcją, przechowalnia bagażu,winda, restauracja główna serwująca dania kuchni międzynarodowej, bar Le Pelican położony przy basenie, lobby bar, duży basen ze słodką wodą z brodzikiem dla dzieci (leżaki i parasole przy basenie bezpłatne), punkt wymiany walut oraz dodatkowo płatne: fryzjer, pralnia.
Pokoje:

280 klimatyzowanych, rozlokowanych w 4 trzypiętrowych budynkach położonych pośród zieleni, pokoi 2- i 3-osobowych (możliwość dostawki w postaci dodatkowej kanapy lub dostawianego rozkładanego łóżka, powierzchnia ok. 30m2). Wszystkie pokoje wyposażone są w: telefon, TV-sat, łazienkę (kabina prysznicowa i wc, suszarka do włosów), dodatkowo płatny mini bar i sejf (ok. 25 MAD/dzień), balkon lub taras.
Wyżywienie:

Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu lub za dopłatą all inclusive (w sezonie zimowym obiadokolacje serwowane do stolika). All inclusive: śniadania (7:00-10:00), lunche (12:30-14:30), kolacje (18:30-21:30) serwowane w restauracji głównej. Napoje: soki, woda, kawa, herbata, lokalne wino, piwo i drinki serwowane w godzinach 10:00-23:00 w barze. UWAGA! Wszystkie napoje w barach i do posiłków dodatkowo płatne dla opcji HB.
Program sportowy i animacyjny:

Wypożyczenie sprzętu sportowego jest dodatkowo płatne (ok. 10 MAD/godz.), płatne są również 2 korty tenisowe (1 h/ na pobyt za darmo, kolejne płatne ok. 75 MAD/godz.) oraz spa: hammam, sauna, jacuzzi, masaże (szczegółowy cennik dostępny w recepcji).
Internet:

W lobby internet Wi-Fi bezpłatny.
Kategoria lokalna:

****
Strona www:

Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
Uwagi do programu
Wyloty z: Warszawy, Katowic. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
UWAGA! Ceny podane w katalogu oraz aktualne z systemu obowiązują wyłącznie obywateli Polski. W przypadku innego obywatelstwa - cena i miejscana potwierdzenie.

"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem z opłatą lotniskową, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków (nie dotyczy All inclusive) oraz innych wydatków osobistych.
Wycieczki lokalne

KRÓLEWSKI MARRAKESZ - 1 dzień (cena ok.62 EUR)
Przejazd przez najwyższe góry Maroka do Marakeszu zwanego "czerwonym miastem" lub "perłą rzuconą na Atlas". W programie: zwiedzanie ogrodów Majorell, meczetu Kutubija (z zewnątrz), pałacu Dar Si Said. Ponadto spacer wąskimi krętymi uliczkami po medinie (zabytkowej części miasta) i wizyta w zielarni berberyjskiej, a na deser - tętniące życiem serce starówki - czyli czas wolny na placu Jemaa El Fna, na którym można spotkać m.in. zaklinaczy węży, bajarzy, kuglarzy. W cenie bilety wstępu do obiektów, obiad w pięknej restauracji z marokańskim wnętrzem, opieka lokalnego przewodnika. Kolacja we własnym zakresie. Wyjazd około 8:00 powrót około 23:00
DZIKIE POŁUDNIE - MIASTECZKO MASSA (cena ok. 52 EUR)
Wycieczka jeepami na południe Maroka po bezdrożach rolniczego regionu Souss-Massa. W programie bardzo zróżnicowane widokowo okolice: plantacja bananowców, zapora wodna Youssef'a Ben Tachfina w górach Antyatlasu, wydmy czyli tzw. "mini sahara", Park Narodowy Souss Massa, piękne dzikie plaże z grotami rybaków w wiosce Sidi Rbat. W cenie zawarty domowy marokański obiad w typowym domu berberyjskim. Wyjazd około 9:00 powrót około 17:30
POŁÓW RYB NA ATLANTYKU(cena ok. 38 EUR)
Relaksujący rejs statkiem po zatoce Agadiru, podczas którego łowimy ryby (na podrywkę) i opalamy się. Uczta ze złowionych ryb przygotowana przez pokładowego szefa kuchni. Wyjazd około 9:30, powrót około 15:30
WYPRAWA POD NAMIOTY NOMADÓW -
SAFARI BOU JERIF - 2 dni (cena ok. 150 EUR)
Dwudniowa wyprawa jeepami na południe Maroka. Przejazd na dziką plażę w Legzirze - słynącą z olbrzymich, czerwonych skalnych łuków, czas wolny i obiad na plaży. Wizyta w miasteczku Sidi Ifni (była enklawa hiszpańska), forcie Legii Cudzoziemskiej oraz polowanie na skorpiony. Niezapomniany nocleg w wyjątkowym miejscu. Następnego dnia przejazd u podnóża gór Antyatlasu, pobyt w warownym miasteczku Tiznit, oglądanie zapory wodnej Youssef'a Ben Tachfina. W cenie: nocleg, dwa obiady, kolacja, śniadanie. Wyjazd około 8:30 powrót około 17:30 następnego dnia.
MALOWNICZE MIASTO ESSAOUIRA
(cena ok.38 EUR)
Urokliwe biało-niebieskie miasteczko. Położone nad Atlantykiem z przepiękną starówką z XVIII wieku. Miasto artystów, malarzy, rzeźbiarzy, muzyków oraz artystów wykonujących wspaniałe wyroby ze srebra. Wielokrotnie odwiedzane przez Jimmy'ego Hendrixa. W programie spacer po zabytkowej starówce z ufortyfikowanym nabrzeżem la Scala. Obiad we własnym zakresie w czasie wolnym. Wyjazd około 8:30 powrót około 18:00
PRZEJAŻDŻKA NA WIELBŁĄDACH (cena ok. 23 EUR)
Dwugodzinna wycieczka na wielbłądach w okolicach Agadiru. Wyjazd o godz. 9:00 lub 15:00
RELAKSUJĄCY HAMMAM
(cena ok. 33 EUR)
Relaksujący i zbawienny dla skóry zabieg pielęgnujący łączący saunę, namydlanie czarnym mydłem oliwkowym, gommage (złuszczanie naskórka) oraz godzinny masaż całego ciała naturalnymi olejkami. Całość trwa około 2,5 godziny
CROCO PARK
(cena ok.16 EUR)
Wycieczka do Parku Krokodyli pod Agadirem. W parku zgromadzono ponad 300 osobników krokodyla znad Nilu. Jest to jeden z największych gatunków krokodyla żyjącego w Afryce. Krokodyle można podziwiać w przepięknej aranżacji nawiązującej do ich naturalnego ekosystemu. Ponadto park został podzielony na 4 regiony botaniczne. Można w nim zobaczyć różne gatunki egzotycznych roślin sprowadzone z całego świata. Czas wolny w parku. Wyjazd około 14:30 powrót około 18:00
Uwaga!
Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymają Państwo u naszego przedstawiciela w Agadirze. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane.
Inne

Informacje ogólne


Waluta
MAD - dirham marokański który nie jest walutą wymienialną poza Marokiem. Kurs jest ustalany centralnie więc nie ma znaczenia gdzie wymienimy pieniądze. Warto zabrać ze sobą EURO lub dolary. Karty kredytowe są akceptowane w restauracjach i dużych sklepach, bez problemu można używać bankomatów.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Maroku nie są wysokie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Należy również wynagradzać drobnymi kwotami miejscowych ludzi podczas robienia im zdjęć, inaczej można się narazić na nieprzyjemne sytuacje.
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej3 miesięcy od daty wyjazdu z Maroka. Przy pobytach do 90 dni wiza nie jest wymagana.
Czas
- 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
Obiad od 40 MAD woda 1,5 l - 5 MAD piwo 10 MAD w sklepie.
Poczta
W większości hoteli są ustawione skrzynki do których można wrzucać kartki pocztowe. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą. Znaczek na kartkę pocztową 6.50 MAD Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta za ok. 50 MAD wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Telefony komórkowe działają prawie w całym Maroku. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Agadir
Położony nad Atlantykiem, jest największym kurortem Maroka. Niesamowita plaża o szerokości 300 m i długości 8 km i ciepłe wody Atlantyku zachęcają do kąpieli. Liczne kawiarnie i sklepiki wzdłuż nadmorskiej promenady tworzą prawdziwie wakacyjną atmosferę. W Maroku znajdziemy wiele francuskich wpływów, przez co kraj ten jest niesamowitą mieszanką kultur, a mieszkańcy zaczerpnęli wiele europejskiej powściągliwości. Wpływy francuskie widać również w miejscowej kuchni.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Le Tivoli to hotel w stylu marokańskim, usytuowany blisko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami, niedaleko piaszczystej plaży i nadmorskiej promenady. Duże pokoje i zadbany teren hotelowy - polecamy rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko turystycznego centrum Agadiru, niedaleko długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi (parasole i leżaki dla Klientów gratis) oraz nadmorskiej promenady
  • ładny i egzotyczny ogród, basen
  • duże pokoje, świetne animacje hotelowe, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

1995 r . Odnowiony w 2009 r.

Położenie

w turystycznej dzielnicy Agadiru, 1 km od centrum miasta, 26 km od lotniska.

Pokoje

w 4 budynkach; 256 pokoi standardowych dla max 2+1 os., 24 pokoje rodzinne  dla max 2+2 (duży pokój z łóżkiem małżeńskim i 2 pojedynczymi); klimatyzacja centralna, telefon, terakota, TV, sejf (płatny), balkon lub taras, lodówka (na życzenie płatna dodatkowo).

W Hotelu

2 restauracje w budynku, 2 bary, sala konferencyjna, winda, basen odkryty.

Bezpłatne

łącze internetowe w lobby, koszykówka, siatkówka, tenis stołowy, sala gimnastyczna, siłownia, muzyka na żywo wieczorami w lobby.

Płatne

centrum SPA, pralnia, salon piękności, 2 korty tenisowe, rakiety i piłki do tenisa, lekcje tenisa, jacuzzi, sauna, łaźnia turecka, masaż, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

brodzik, animacje, miniklub, posiłki dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczka ( na życzenie).

Plaża

250 m od hotelu,  publicznej, piaszczysta. Materace, leżaki i parasole płatne. Przejście na plaże przez ulicę.

Wyżywienie

HB - śniadania i obiadokolacje

Restauracja a'la carte - Le Pelican - kuchnia międzynarodowa - płatna. Wymagana rezerwacja.

CENA ZAWIERA:

  • bilet lotniczy,
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
  • zakwaterowanie w hotelu,
  • wyżywienie wg oferty;
  • opłatę lotniskową, 
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
  • ubezpieczenie KL i NNW.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Le Tivoli to hotel w stylu marokańskim, usytuowany blisko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami, niedaleko piaszczystej plaży i nadmorskiej promenady. Duże pokoje i zadbany teren hotelowy - polecamy rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko turystycznego centrum Agadiru, niedaleko długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi (parasole i leżaki dla Klientów gratis) oraz nadmorskiej promenady
  • ładny i egzotyczny ogród, basen
  • duże pokoje, świetne animacje hotelowe, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Maroko/Agadir

Plaża

- hotelowa (leżaki i parasole bezpłatne) - piaszczysta - łagodne zejście do oceanu

Pokoje

- klimatyzacja - łazienka (WC, wanna/prysznic) - TV sat, telefon

- płatne

sejf (2,5 eur/dzień) - balkon

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatnie - basen (leżaki i parasole) - tenis stołowy - siatkówka, koszykówka - animacje Odpłatnie - siłownia - jacuzzi, masaże, sauna - hammam - kort tenisowy

Dla dzieci

- mini klub do 12 lat - brodzik - łóżeczko dla dziecka bezpłatne (na zapytanie) - animacje

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane od godz. 10:00 do 23:00

Restauracje, bary

- restauracja główna - restauracja marokańska - lobby bar

Dodatkowe informacje

- WI FI - punkt wymiany walut - bankomat - centrum konferencyjne - sklep z pamiątkami - www.blueseahotels.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAżU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Le Tivoli to hotel w stylu marokańskim, usytuowany blisko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami, niedaleko piaszczystej plaży i nadmorskiej promenady. Duże pokoje i zadbany teren hotelowy - polecamy rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko turystycznego centrum Agadiru, niedaleko długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi (parasole i leżaki dla Klientów gratis) oraz nadmorskiej promenady
  • ładny i egzotyczny ogród, basen
  • duże pokoje, świetne animacje hotelowe, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Le  Tivoli ****

Niegdyś spokojny port handlowy Agadir jest dziś międzynarodowym uzdrowiskiem znanym jako największy w Maroku ośrodek turystyczny. Hotel Le Tivoli wybudowany w turystycznej części miasta reprezentuje styl mauretański z charakterystyczną bogatą ornamentyką. Trzykondygnacyjny budynek posiada pokoje z widokiem na ogród, basen lub morze. Pokoje są przestronne, czyste i gustownie urządzone. Hotelową restaurację, lobby i inne ogólnodostępne pomieszczenia cechuje elegancja i przepych. Hotelowi goście cenią sobie również przepiękną, piaszczystą plażę ciągnącą się na długości sześciu kilometrów z dogodnymi warunkami zarówno do beztroskiego plażowania, jak i relaksu w morzu.

 

Lokalizacja hotelu:

w Agadirze, 500 m od plaży, 29 km od lotniska, 1 km od głównej ulicy, centrum handlowe przy hotelu.

 

Wyposażenie hotelu:

liczba pokoi: 280, restauracje: 3, kawiarnie: 1, windy, baseny odkryte: 1, bar, bar przy basenie, sejf (płatny), snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, sala TV, taras słoneczny, sala bankietowa, parking, ogród, wymiana walut, przechowalnia bagażu, fryzjer, skrzynka pocztowa, bankomat, udogodnienia dla niepełnosprawnych, informacja turystyczna, salon urody, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, centrum konferencyjne.

 

Wyposażenie pokoi:

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), telefon, taras/balkon, łazienka z wanną lub prysznicem.

 

Plaża:

publiczna, piaszczysto-żwirowa, przejście przez ulicę.

 

Sport i fitness:

siatkówka, koszykówka, jazda konna (płatna), tenis ziemny, tenis stołowy, badminton, jacuzzi (płatne), centrum fitness (płatne), aerobik, SPA (płatne), sauna (płatna), rzutki, bilard (płatny), siłownia (płatna).

 

Sport na plaży:

snorkeling (płatny), wędkarstwo (płatne), windsurfing (płatny), sporty wodne (płatne).

 

Rozrywka:

muzyka na żywo, dzienne animacje, wieczorne animacje, salon gier video (płatny).

 

Dla dzieci:

brodzik.

 

Wyżywienie:

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu.

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • hotel,
  • wyżywienie wg oferty,
  • transfer,
  • opiekę polskiego rezydenta,
  • ubezpieczenie KL i NW.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Le Tivoli to hotel w stylu marokańskim, usytuowany blisko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami, niedaleko piaszczystej plaży i nadmorskiej promenady. Duże pokoje i zadbany teren hotelowy - polecamy rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko turystycznego centrum Agadiru, niedaleko długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi (parasole i leżaki dla Klientów gratis) oraz nadmorskiej promenady
  • ładny i egzotyczny ogród, basen
  • duże pokoje, świetne animacje hotelowe, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA MAROKAŃSKA

****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

bliskie położenie centrum turystycznego Agadiru. W pobliżu również hotelu liczne sklepiki, restauracje, kasyno. Lotnisko Agadir Al Massira położone jest około 25km. od hotelu.

Plaża

Około 500 m od piaszczystej szerokiej plaży .

Zakwaterowanie

280 pokoi w kilku połączonych budynkach w 4 czteropiętrowych budynkach z windami; typy pokoi: standardowe oraz junior siuty, które moga służyć jako pokoje rodzinne; wyposażenie: centralnie sterowana klimatyzacja, łazienka z toaletą, balkon, minibar (na zapytanie - płatny dodatkowo), sejf (za dodatkową opłatą - 25 MAD/dzień), TV i telefon.

Restauracje i bary

restauracja główna, restauracja marokańska( a'la carte, płatna, dostępna przy 15 os. chętnych) bar przy basenie.

Wyżywienie

HB( śniadania i obiadokolacje w formie bufetu) lub All Inclusive-. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne w opcji HB.

Sport i Rozrywka

basen zewnętrzny; bezpłatnie - tenis ziemny, , koszykówka, siatkówka, codzienne animacje w sezonie. odpłatnie - fitness centrum z jacuzzi i łaźnią, sporty wodne na plaży;

Dla dzieci

brodzik, specjalny program animacji. Możliwość zamówienia opiekunki (odpłatnie) .

Pozostałe udogodnienia

centrum SPA (płatne), salon fryzjerski i kosmetyczny, sklepik z pamiątkami, kantor wymiany walut, pralnia, dwie sale konferencyjne mieszczące do 300 osób.

Naszym zdaniem

Sympatyczna, pomocna obsługa, rodzinna atmosfera . Wyjątkowo dogodna lokalizacja, dla tych z Państwa, którzy lubią nocne wypady do centrum miasta i eksplorowanie uroków orientalnego miasta.

Strona internetowa

www.hoteltivoli.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Le Tivoli to hotel w stylu marokańskim, usytuowany blisko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami, niedaleko piaszczystej plaży i nadmorskiej promenady. Duże pokoje i zadbany teren hotelowy - polecamy rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko turystycznego centrum Agadiru, niedaleko długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi (parasole i leżaki dla Klientów gratis) oraz nadmorskiej promenady
  • ładny i egzotyczny ogród, basen
  • duże pokoje, świetne animacje hotelowe, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie: do długiej, piaszczystej plaży ok. 500 m, do centrum ok. 1 km. W pobliżu różnorodne propozycje rozrywki i możliwość robienia zakupów.

Wyposażenie: bardzo ładny, zadbany, komfortowy hotel. Składa się z 4 czteropiętrowych budynków, w których mieści się 280 pokoi; winda, przestronny hol powitalny z recepcją i miejscami wypoczynkowymi. Restauracja z częścią dla niepalących, kącik telewizyjny, bar i restauracja a la carte serwująca kuchnię marokańską. 2 sale konferencyjne na 300 osób. W centrum zadbanego kompleksu zewnętrznego znajduje się duży basen, taras słoneczny z bezpłatnymi leżakami i parasolami oraz restauracja a la carte.

Dzieci: brodzik zintegrowany z basenem, miniklub dla dzieci (4-12 lat). Łóżeczko dla dzieci do 2 lat bez opłaty.

Marokańska kategoria: 4 gwiazdki.

Pokoje dwuosobowe (1-3L): przestronne, urządzone nowocześnie i ze smakiem; klimatyzacja, telefon, TV-satelitarna, odpłatny sejf, minibar na zapytanie, wykładzina dywanowa, balkon. Wanna, prysznic, WC. Pokój dwuosobowy do pojedynczego wykorzystania.

Zniżki: przy 2 os. pełnopłatnych 1 dziecko 2-11 lat otrzymuje stała cenę (SC).

Rozrywka: animacje sportowe i rozrywkowe w ciągu dnia i wieczorem, muzyka na żywo.

Sport: aerobik, siłownia. Odpłatnie: 2 korty tenisowe z utwardzaną nawierzchnią, sauna, whirlpool, masaże, łaźnia.

Wyżywienie: dwa posiłki: bufet śniadaniowy i kolacyjny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Le Tivoli to hotel w stylu marokańskim, usytuowany blisko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami, niedaleko piaszczystej plaży i nadmorskiej promenady. Duże pokoje i zadbany teren hotelowy - polecamy rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko turystycznego centrum Agadiru, niedaleko długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi (parasole i leżaki dla Klientów gratis) oraz nadmorskiej promenady
  • ładny i egzotyczny ogród, basen
  • duże pokoje, świetne animacje hotelowe, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Agadir, Maroko

Położenie

na niewielkim wzniesieniu, ok. 1 km. od centrum Agadiru. Sklepy, restauracje, bary w pobliżu hotelu.

Plaża

długa, piaszczysta, oddalona ok. 500 m. od hotelu. Dojście przez ulicę.

Wyposażenie

kompleks hotelowy, składający się z budynku głównego i 4-piętrowego budynku bocznego, łącznie 280 pokoi. Lobby, recepcja, kącik wypoczynkowy, sala TV, windy, restauracja główna, restauracja a'la carte (specjały kuchni marokańskiej), lobby bar, sklepy. Na zewnątrz znajduje się basen ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar z przekąskami. Leżaki, materace, parasole słoneczne przy basenie w cenie. www.blueseahotels.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

przyjemnie urządzone, wyremontowane Pokoje dwuosobowe (1-3A): w budynku bocznym, ok. 30 m, klimatyzacja (sterowana centralnie), sejf (za opłatą), minibar (na zapytanie), TV sat., telefon, balkon. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Junior suite (2-4C): w budynku bocznym, przestronniejsze (ok. 67 m), wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Dzieci

miniklub (4-12 lat, czynny w określonych godzinach), brodzik, animacje. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

wieczorne animacje, 6 x na tydz. muzyka na żywo.

Dostęp do internetu

Wi-Fi w strefie recepcji gratis.

Sport

aerobik, gimnastyka w wodzie. Za opłatą: bilard, siłownia, 2 korty tenisowe z twardą nawierzchnią, tenis stołowy oraz sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Wellness

za opłatą: sauna, hamman, whirlpool, masaże.

All Inclusive

śniadanie i kolacja w formie bufetu. Obiad w formie bufetu lub menu (w zależności od obłożenia hotelu). Przekąski w godz. 10-18:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. 1 x raz na tydz. możliwa kolacja w restauracji a'la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • popularny hotel, położony w pobliżu centrum Agadiru
  • przyjemnie urządzone, wyremontowane pokoje
  • atrakcyjne animacje i programy sportowe


Mapa Hotelu Le Tivoli
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Le Tivoli

1.4
zdecydowanie odradzam

Obsługa w recepcji to banda ignorantów. Obsługa w barze i na stołówce zaś to ludzie typu do rany przyłóż. Hotel podaje sprzeczne informacje do tych, które klienci mają od swoich rezydentów z biura podróży. Czystość i wyposażenie hotelowe poniżej jakiejkolwiek krytyki.. czas zatrzymał się tu w miejscu dawno temu !

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
1.4
3.3
może być

W hotelu Le Tivoli spędziliśmy urlop w maju 2016. Hotel średni - znaczy pokoje ok, duży basen, ładny teren, ale jedzenie niestety słabe. Z dobrych rzeczy - blisko do super plaży nad oceanem i niedaleko centrum Agadiru - wieczorami było gdzie wyjść. Pojechaliśmy na wycieczkę do Marrakeszu - zrobił na nas ogromne wrażenie, najbardziej plac Djemma El Fnaa - szczególnie zaklinacze węży:)

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.3
3.9
polecam

Hotel położony w bardzo ładnym i zadbanym ogrodzie. Sporo leżaków przy basenie więc nie trzeba było rezerwować z samego rana. Pokoje całkiem ok ale jedzenie przeciętne, to jedyny mankament tego hotelu - głodni nie chodziliśmy ale mogliby nieco urozmaicić posiłki

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
3.9
3.6
może być

Hotel Le Tivoli do najnowszych już nie należy, ale pokoje w miarę czyste i spore. Do centrum Agadiru spacerkiem jakieś 20 minut. Jedzenie oceniam bardzo przeciętnie ponieważ jak dla mnie nie miało ono smaku i bardzo mały wybór. Jednak jadąc do Maroka nie można siedzieć cały czas w hotelu, dlatego my skupilismy się na zwiedzaniu.

POLECAM:
ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: może być
3.6
3.7
polecam

Le Tivoli to 4* hotel, ale raczej skromniejszy, bez luksusów. Ma fajny duży teren, dużo zieleni. Pokoje są ok, czyste. Obsługa również miła - być może tak trafialiśmy :) ogólnie fajna atmosfera. położenie w centrum Agadiru również na plus, po wyjściu można samemu pospacerować, można skorzystać z taxi. jest również fajna długa promenada, można dojść do mariny. ogólnie jak na Maroko jest ok

POLECAM:
singlom, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
3.7
4.6
zdecydowanie polecam

Byłam w tym hotelu w maju 2013r.Nazwa hotelu odpowiada prawdzie-położony w przepięknym ogrodzie.Cisza,spokój,obsługa sympatyczna,pokoje czyste.Obsługa kelnerska bardzo miła,służąca pomocą w wyborze potraw.Potrawy urozmaicone,duży wybór ciast i owoców.Jedynym mankamentem były nieczynne windy.Hotel przygotowywał się do remontu i zmiany właściciela. Z pobytu byłam bardzo zadowolona.

POLECAM:
singlom, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
2.6
odradzam

Hotel-pokoje duże, sprzątane co dziennie, ręczniki wymieniane,ogólnie na 4. Posiłki -ograniczona ilość, obiady jeden posiłek mięsno-watrzywny i jedno danie rybne.całkowity brak nabiału.Sery , twarogi, jogurty- tego nie było.Ziemniaki na obiad to w mundurkach.Ogólnie to co zostało z obiadu serwowane było na kolację. Czystość naczyń tez nie najlepsza. Plaża publiczna, Część hotelowa nie grzeszyła czystością.leżaki w 1/4 połamane.Pobyt w tym hotelu uważam za nieudany.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: odradzam
2.6
4.9
zdecydowanie polecam

hotel super obsluga tez, lipiec,sierpien to ciagla rozrywka prowadzona przez animatorow przy basenach, naprawde nie ma do czego sie przyczepic,jesli ktos czyta ten komentarz a bedzie w tym hotelu w sierpniu 2014 to prosze pozdrowic animatorow zwaszcza czarusia od doroty i kasi

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.0
polecam

Hotel Le Tivoli polecam ze względu na wakacyjną atmosferę miejsca. Bardzo udany urlop w Maroko. Dobrze że się zdecydowaliśmy na tą ofertę :) Wszystko było ok. Jedzenie jak dla mnie średnie ale mój mąż był zadowolony.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.0
4.7
zdecydowanie polecam

byłam w 2011 roku polecam , bardzo dobre jedzenie , lokalizacja także.Agadir przepiękny

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    4
  • Pokoje
    4
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    i sport
    3.9
  • Obsługa
    4.4
HolidayCheck
Ocena Le Tivoli:
3.9 / 6

Przyjemny hotel 2008-03-09
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.0

4.3
Hotel adekwatny w stosunku do ceny 2008-04-25
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    5.3

Byliśmy w hotelu tylko dwie doby, ale wspominamy miło. Pokoje czyste. Jedzenie dobre i dużo. Trochę...
więcej

4.6
Godny polecenia, dobrze położony, z miłą obsługą 2008-05-14
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.0

4.9
Nie najmłodszy ale czysty i przytulny 2008-08-07
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Hotel dobry, godny polecenia 2008-09-25
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Kameralny i czysty hotel 2009-01-24
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.5

4.0
Dobry czysty za nieduze pieniadze 2009-02-26
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.5

4.3
Bardzo ładny hotel 2009-04-14
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.5

4.3
Polecam Le Tivoli 2009-04-23
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.3

Hotel ogólnie czysty, pokoje również. Hotel położony blisko plaży i niedaleko od centrum. Hotel ma ...
więcej

4.4
Ładny hotel, blisko plaży 2009-06-15
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    4.5

4.0
Polecam, zadbany, za adekwatną cenę. 2009-07-27
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    4.5

4.5
Gorąco polecam, bardzo przyjemny hotel 2009-07-27
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    3.5

4.4
Nie zasługuje na 4 gwiazdki 2009-08-22
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

2.7
Starszy hotel, zadbany, z dużą ilością zeleni. 2010-03-28
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.8
Wspaniały kameralny czysty hotel 2010-05-25
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Świetny i przytulny hotel 2010-07-16
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

hotel położony wśród pięknych kwiatów, bardzo duży i dobrze wyposażony pokój, lodówka (na prośbę) do...
więcej

5.5
Fantastyczne wakacje 2010-07-29
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Hotel zgodny z katalogiem 2010-07-31
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    4.3

Hotel zgodny z katalogiem. Oddalony kilkaset metrów od plaży. Jedzenie dobre, natomiast sporo do życ...
więcej

4.2
Pięknie usytuowany i bardzo sympatyczny hotel 2010-09-27
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel jest położony raczej z dala od zgiełku wśród przepięknej roślinności. Do centrum Agadiru trzeb...
więcej

5.5
Hotel Tivoli - każdy znajdzie coś dla siebie 2010-09-30
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Katastrofa! Nie zróbcie tego błędu co my! 2010-10-05
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

1.5
Hotel Le Tivoli - dla ceniących odpoczynek 2010-10-11
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.3

Hotel le Tivoli polecam rodzinom ceniącym odpoczynek a także osobom starszym ceniącym spokój. Hotel ...
więcej

5.2
Hotel jak się trafi z pokojami i słabym jedzeniem 2010-10-15
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    4.0

Bylismy tylko 2 dni i więcej bym nie chciał.Pokoje w budynku 1 i 3 parterowe i cz na I piętrze nie n...
więcej

3.7
Dobry hotel wśród zadbanej zieleni, dobra kuchnia 2010-11-10
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    4.7

Starannie utrzymana zieleń przy hotelu. Pokoje na parterze są trochę ponure, ale to chyba od ilości ...
więcej

5.3
Średnio 2010-12-28
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    6.0

3.7
Hotel w miescie symaptyczny duzo zieleni 2011-02-11
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    3.7
  • Obsługa
    5.0

Bardzo przyjemny hotel niesttey nie bylo mozliwosci All inclusive,obsluga sympatyczna ,darmowy inter...
więcej

4.5
Nie polecam 2012-03-08
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    3.2
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.3
  • Obsługa
    2.8

Hotel poniżej wszelkich standardów. Brudny, z okropną obsługą, jedzenie - jakie jedzenie??! Surowa k...
więcej

2.0
Cztery gwiazdki (nawet lokalne) - kpina ! 2012-07-20
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    1.8
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    4.0

Wróciliśmy z tego hotel 19.07.2012 byliśmy tam tydzień hmm i ... wystarczy. Najpierw zakwaterowli n...
więcej

3.2
Omijajcie go z daleka 2012-07-26
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    1.2
  • Pokoje
    1.5
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.3

Jednym słowem dramat. Hotel strasznie zaniedbany, obsługa leniwa, monotonne wyżywienie oraz smrud, b...
więcej

1.2
Dla będących na diecie 2012-07-28
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Hotel jako miejsce całkiem ok. pokoje były czyste, bez grzybów i smrodu jak to ktoś wcześniej pisał,...
więcej

4.2
Tivoli, Agadir - przyzwoicie, smacznie i czysto 2012-08-06
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.0

Ogólnie polecam ten hotel, byliśmy tam dwie noce transferowe - wycieczka objazdowa. Dłuższe, stacjon...
więcej

5.2
Jest coraz lepiej 2013-08-10
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Super wypoczynek w niskiej cenie 2013-09-08
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Hotel bardzo przeciętny 2013-09-21
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

3.8
Fajny hotel! 2013-10-16
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Hotel w porządku, jedzenie - tragedia. 2013-12-17
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

Bardzo duży hotel, ale podzielony na mniejsze części (kilka budynków), dzięki czemu wydaje się przyt...
więcej

4.3
Bardzo przyjemne, zimowe wakacje w hotelu Le Tivoli 2013-12-22
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Hotel Le Tivoli będę bardzo miło wspominać. Hotel dla osób nie wymagających. Pokoje duże, czyste, sp...
więcej

5.2
Rzetelna opinia - nie polecam 2014-03-10
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    6.0

3.3
Za takie pieniądze oczekuje się czegoś innego 2014-07-12
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    3.3
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    1.3
  • Atrakcje
    2.5
  • Obsługa
    3.3

Przyjechaliśmy razem z rodzina w piatek ; w recepcji obsługa zamiast zajac sie turystami rozmawiała ...
więcej

3.0
Nie polecam 2014-07-23
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    1.8
  • Atrakcje
    3.7
  • Obsługa
    4.0

Nie polecam samego miejsca na odpoczynek jakim jest Agadir ze wzgledu na pogodę. Nikt nie pisze o po...
więcej

3.9
Dla mało wymagających! 2014-08-01
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.2
Mieszane uczucia 2014-08-02
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

3.2
Tylko za małe pieniądze, nie polecam wydawać majątku 2014-08-18
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    2.3
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.7

Jeżeli uda się dostać wakacje w mega dobrej cenie to raczej będziecie zadowoleni, nie polecam latać ...
więcej

3.7
Nie polecam hotelu Le Tivoli 2014-09-04
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    1.8
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    1.5

Nie polecam jedzenie nie smaczne brak owocow brak wody do picia mineralnej wino do obiadu paskudne p...
więcej

2.0
Narzekanie Polaków vs. opinia "normanlych" 2014-09-13
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Hotel dla mało wymagających 2014-09-13
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.2
Agadir Hotel Le Tivoli 2014-09-15
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.8

Hotel ogolnie ok...jako baza wypadowa...posilki nie robia szalu, jedzienie troche monotonne,...
więcej

4.0
Jedna wielka katastrofa! 2014-09-24
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    2.0

1.8
Nie polecam 2014-10-05
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    1.8
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.8

Nie polecam w pokojach grzyb na scianie wilgoć w restauracji brudno brak talerzy szklanek tylko plas...
więcej

4.1
Super, lepiej niż nie jeden 5 gwiazdek 2014-10-09
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Zdecydowanie nie polecam nikomu. 2014-10-15
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

3.0
Kuchnia odstrasza gości! 2015-03-22
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    2.3
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.7

Hotel położony w ładnym miejscu , teren urozmaicony (ładny ogród) . Dla wielu gości denerwująca może...
więcej

3.8
Bardzo fajny hotel, super wyjazd. 2015-03-30
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Świetna baza wypadowa 2015-04-25
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    6.0

Ciekawa architektura hotelu, Pokoje przestronne i czyste. Co do tv nie wiem, nie było na to czasu i ...
więcej

5.5
Nowy właściciel z Europy 2015-08-09
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Nie polecam tego hotelu 2015-08-29
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.7
Hotel OK, jedzenie NIE 2016-02-04
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    2.8
  • Atrakcje
    3.8
  • Obsługa
    4.5

Budynki Hotelu Blue Sea Le Tivoli są położone pośród pięknej zieleni, można by powiedzieć w ogrodzie...
więcej

4.3
Hotel Le Tivoli- poznaj wszystkie smaki Maroka 2016-12-19
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

W hotelu Blue Sea Hotel Le Tivoli można zasmakować przepysznej kuchni Marokańskiej. Przestronne poko...
więcej

5.4
Ku przestrodze-nie polecam nikomu 2017-02-13
Szczegóły oceny hotelu Le Tivoli:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    1.0

2.7

Le Tivoli - możliwości zakwaterowania:

junior suite dbl
standard dbl
Pokój 2-osobowy
Pokój rodzinny
js junior suite
sr standard room
sr standard room
sr standard room

Le Tivoli - Możliwości wyżywienia:


Le Tivoli - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Le Tivoli? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00