cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort, Morze Czerwone
1 / 28
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
29.08 - 06.09
już od 2193 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.09 - 11.09
już od 939 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży

Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
4.7 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 29 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 września 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Three Corners Royal Star Beach to dobrej klasy hotel znakomicie zlokalizowany w centrum Hurghady - Daharze, ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Elegancki i gustowny, należący do renomowanej belgijskiej sieci, jest doskonałym miejscem na wakacje dla miłośników plażowania, życia nocnego i rozrywek oraz dla aktywnych osób.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum kurortu Hurghada
  • wygodne pokoje, basen, animacje dla dorosłych i dzieci na terenie sąsiedniego hotelu Empire Beach
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w miejscach ogólnodostępnych

Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort w ofercie Biura podróży:

Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Three Corners Royal Star Beach to dobrej klasy hotel znakomicie zlokalizowany w centrum Hurghady - Daharze, ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Elegancki i gustowny, należący do renomowanej belgijskiej sieci, jest doskonałym miejscem na wakacje dla miłośników plażowania, życia nocnego i rozrywek oraz dla aktywnych osób.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum kurortu Hurghada
  • wygodne pokoje, basen, animacje dla dorosłych i dzieci na terenie sąsiedniego hotelu Empire Beach
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w miejscach ogólnodostępnych

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel położony jest blisko centrum Hurghady, bezpośrednio przy piaszczystej plaży, w niedalekiej odległości od przystani. W okolicy hotelu znajdują się liczne bary i sklepy. Do lotniska w Hurghadzie ok 10 km.
Plaża:

Obiekt posiada bezpośredni dostęp do niwielkiej, prywatnej, piaszczystej plaży (dostępne bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki plażowe).
Do dyspozycji gości:

24-h recepcja, winda, przechowalnia bagażu, sklep z pamiątkami, bankomat oraz pralnia (część usług dodatkowo płatna). Goście mogą korzystać z jednej restauracji głównej Aquila (kuchnia międzynarodowa, wieczory tematyczne), restauracji a'la carte Chez (płatna)oraz 3 barów - przy basenie, lobby baru z tarasem oraz orientalnej kawiarni. Na terenie hotelu znajduje się basen zewnętrzny z tarasem słonecznym. Leżaki, parasole oraz ręczniki plażowe - bezpłatnie.
Pokoje:

Hotel oferuje swoim Gościom zakwaterowanie w ponad 210 wygodnie urządzonych pokojach, mieszczących sięw kilkupiętrowym budynku. Standardowe pokoje 2-osobowe (o powierzchni ok. 26m2) z możliwością pojedynczej dostawki dla osoby dorosłej lub dwóch dla dzieci), wyposażone w: łazienkę (wanna/prysznic, wc, suszarka do włosów), klimatyzację, tv-sat, minibar, telefon, zestaw do parzenia herbaty lub kawy, sejf oraz balkon lub taras. Każdy pokój posiada łazienkę z wanną lub prysznicem oraz suszarką do włosów.
Wyżywienie:

All Inclusive obejmujące śniadania, obiady i kolacje serwowane w restauracji głównej. Dodatkowo dostępne są przekąski: owocowe (11:00-15:00) oraz słodkie przekąski (16:00-17:00), a także lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10:00-22:00 w wyznaczonych barach. Formuła nie obejmuje importowanych napoi alkoholowych, świeżo wyciskanych soków, niektórych kaw oraz mini baru. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany zakresu usług objętych formułą all inclusive (np. godzin serwowania posiłków).
Program sportowy i animacyjny:

Na terenie śąsiedniego hotelu Empire Beach prowadzone są animacje dla dzieci i dorosłych (w języku angielskim). Za dodatkową opłatą można skorzystać ze sprzętu do gry w rzutki, tenisa stołowego i sauny oraz dodatkowo centrum nurkowego na plaży.
Internet:

Bezpłatne WiFi w lobby.
Kategoria lokalna:

****
Naszym zdaniem:

Dobrej klasy hotel, położony tuż przy piaszczystej plaży, zachęcającej do wypoczynku i kąpieli morskich. Jednocześnie bliskość centrum Hurghady pozwala na odkrywanie jej uroków i na wieczorne szaleństwa w lokalnych klubach. Wyśmienita kuchnia, bogactwo animacji oraz wygodna formuła All Inclusive - to wymarzone miejsce na wakacje dla grup przyjaciół i dla osób aktywnych!
Opinie klientów:

Klienci oceniają ten hotel na 4.9/6. Sprawdź opinie:
Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu (najpóźniej do 12:00), transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 4, 7, 10, 11lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD/os.), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Wycieczki lokalne

Luksor i Karnak
Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach. W programie: świątynia w Karnaku (Aleja Sfinksów oraz Sala Hypostylowa), Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona - dodatkowo płatny), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 95
USD
/os.

Nurkowanie głębinowe
Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych polskich instruktorów.
Cena ok. 55 USD
/os.
Kair -Centrum arabskiego świata
Całodzienna wycieczka autokarem do stolicy Egiptu. W programie wycieczki: Muzeum Egipskie (wspaniałe skarby faraonów i niesamowite mumie, m.in. skarb Tutenhamona - słynna maska i sarkofag (pokój mumii królewskich - dodatkowopłatny ok. 150 LE/os) możliwośćwykonywania zdjęć w muzeum za dodatkowa opłatą ok. 50 LE/os), Sfinks i piramidy: Cheposa, Chefrena i Mykerynosa w Gizie (wejście do piramidy Chefrena dodatkowo płatne ok. 35 LE) oraz wytwórnia perfum. Śniadanie w formie suchego prowiantu. W trakcie zwiedzania obiad (napoje dodatkowo płatne). W hotelu zamówiona jest późna kolacja.
Cena ok.100 USD
/os.
Safari - Sahara Park
Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni. Wizyta w beduińskiej wiosce, w której poznamy zwyczaje Beduinów oraz ich zwyczaje. Przewidziana jest również jazda na wielbłądach oraz quadach, a także wizyta w terrarium. Na koniec dnia kolacja w promieniach zachodzącego słońca nad Saharą, przy dźwiękach muzyki arabskiej.
Cena ok. 55 USD
/os.
W galabiji przez miasto!
Popołudniowa wycieczka po Hurghadzie. Przebrani w tradycyjne, regionalne egipskie stroje czyli galabije odwiedzimy Nową Marinę, gdzie w coffee shopie zapalimy fajkę wodą, następnie wizyta na lokalnym targu rybnym oraz obiad w restauracji rybnej (napoje dodatkowo płatne). Po obiedzie odwiedzimy najstarszą część miasta - Dahar, a dalej - akwarium, meczet i kościół koptyjski. Ostatnim przystankiem będzie wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajdują się: perfumeria, manufaktura papirusu oraz sklep z pamiątkami.
Cena ok. 60 USD
/os.
Jungle Aqua Park
Wycieczka do największego w Hurghadzie parku wodnego - idealna dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Całodzienne all inclusive w aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem.
Cena ok. 50 USD
/os.
HURGHADA- ATRAKCJE

Na zakupy do Senzo Mall w Hurghadzie
Galeria handlowa Senzo usytuowana jest przy Safaga Road 61111. W galerii m.in.: szereg sklepów, z których wiele reprezentuje dobrze znane, międzynarodowe marki ale również strefę gastronomiczną, supermarket oraz park rozrywki. www.senzomall.com
Papas Bar
Nieduży lokal położony tuż przy wejściu na teren Mariny. Wieczorem jest tu zawsze tłoczno i gwarno. DJ-e grają świetną rockową i popową muzykę do tańca, a odważni mogą spróbować swoich sił w karaoke. www.papasbar.com
Ekskluzywna zabawa w Little Budda
Na wieczór w ekskluzywnym wydaniu w najdroższej dyskotece w Hurghadzie nie trzeba nikogo namawiać. Pomimo że wstęp kosztuje blisko 20 USD/os., to lokal przyciąga turystów niesamowitym klimatem, wystrojem oraz wyśmienitą muzyką. Można tutaj skosztować świetnych drinków i w gronie przyjaciół spędzić naprawdę niezapomniany wieczór. www.littlebuddha-hurghada.com
Delfinarium
Jedyna taka okazja, żeby obejrzeć show z udziałem przeuroczych delfinów: salta i skoki oraz różne zabawy z przedmiotami w wodzie i z instruktorem. To niezapomniany i fantastyczny 45-minutowy pokaz sztuczek i umiejętności tych inteligentnych ssaków!
Sporty wodne
Dla aktywnych gości hotele oferują sprzęt do sportów wodnych, z którego korzystanie jest z reguły płatne. Miła dawka orzeźwienia i niezapomnianych sportowych emocji po całodniowym upale!
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.
"
Inne

EGIPT HURGHADA - informacje ogólne
Waluta
EGP - funt egipski. 1 USD = ok.17,5 EGP 1 EUR = ok.20 EGP. Warto zabrać euro lub dolary (nie są akceptowane banknoty wydane przed 1996 r.) . Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walut w hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
Czas
Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 50 EGP woda 1l -6 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od15 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od50 do nawet 400 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

W regionie
Hurghada
Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozkłady.
"
Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Egipcie trwa od 13.06.2019 do 12.09.2019. W pozostałych terminach część udogodnień hotelowych może być dostępna w ograniczonym zakresie lub nieczynna.
Wizy - informacje dla sprzedawców

Paszport - Paszport musi być ważny min. 6 miesięcy od daty powrotu do Polski.
- Obywatele polscy potrzebują wiz do Egiptu, płatna na lotnisku ok. 25 USD/os
Wizy

Paszport - Paszport musi być ważny min. 6 miesięcy od daty powrotu do Polski.
- Obywatele polscy potrzebują wiz do Egiptu, płatna na lotnisku ok. 25 USD/os


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Three Corners Royal Star Beach to dobrej klasy hotel znakomicie zlokalizowany w centrum Hurghady - Daharze, ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Elegancki i gustowny, należący do renomowanej belgijskiej sieci, jest doskonałym miejscem na wakacje dla miłośników plażowania, życia nocnego i rozrywek oraz dla aktywnych osób.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum kurortu Hurghada
  • wygodne pokoje, basen, animacje dla dorosłych i dzieci na terenie sąsiedniego hotelu Empire Beach
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w miejscach ogólnodostępnych

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Hotel oddany do użytku w listopadzie 2013 r. Polecamy tym, którzy cenią sobie bliskość pulsującego życiem kurort.

Położenie

Bezpośrednio przy plaży - ręczniki, parasole i leżaki bezpłatne, plaża piaszczysto - żwirowa (zalecamy zabranie obuwia ochronnego), w centrum El Dahar (znany z życia nocnego, lokali gastronomicznych, bazaru itd.), około 6 km od Sakkala, w pobliżu hotelu tej samej sieci- Triton Empire Beach (możnakorzystać z częsci infrastruktury w tym plaży), ok. 7 km od lotniska.

Wyposażenie

Elegancki hol powitalny z miejscami wypoczynku, restauracja główna Aquila Buffet Restaurant (bufety i kolacje tematyczne), restauracja a'la carte Chez Pasca (kuchnia belgijska, steki, owoce morza), 2 bary (w tym jeden przy plaży) - Aquarius Bar i Beach Bar, kawiarenka orientalna z sziszą- El Omda Oriental Café, winda, wypożyczalnia samochodów, przechowslania bagażu, salon piękności, sklepik z pamiątkami, sala konferencyjna, pralnia. Bezpłatne WiFi w strefach ogólnodostępnych (do 250MB na pobyt na pokój).

Pokoje

Hotel dysponuje 212 pokojami. Wszystkie są gustowne, eleganckie, z drewnianymi elementami, mają indywidulanie sterowaną klimatyzację, małą lodówkę (wsad dodatkowo płatny), TV sat, sejf, zestaw herbaciano-kawowy, telefon, łazienkę z wanną, prysznicem i suszarką do włosów, balkon lub taras (widok na morze lub częściowy widok na morze). Pokoje Standar - o wielkości 25 m2. Pokoje Grand Superior - o wielkości 42 m2.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów serwowane w restauracji głównej, póżne sniadania (10:00-11:00), przekąski w ciągu dnia: owoce (11:00-15:00), tea time (16:00-17:00) + słodkie przekąski, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole serwowane w wyznaczonych barach (10:00-22:00).  Formuła all incluisve nie obejmuje importowanych napoi alkoholowych, świeżo wyciskanych soków, niektórych kaw oraz mini baru. Szczegółowy program all inclusive klienci otrzymają po przyjeździe po hotelu

Sport i rozrywka

Basen z tarasem słonecznym (widok na morze) - podgrzewany w okresie zimowym, leżaki, parasole, ręczniki, taras słoneczny, snurkowanie. Dostępne w hotelu Triton Empire Beach: dart, tenis stołowy, siatkówka plażowa, water polo, Aqua gym, aerobik, boccia, animacje w ciągu dnia i wieczorami. Odpłatnie: jacuzzi, sauna, łaźnia, masaże, zabiegi kosmetyczne. Sporty wodne, centrum nurkowe przy Triton Empire Beach.

Dla dzieci

Kids Club na terenie Triron Empire Beach, łóżeczka dla dzieci poniżej 2 lat (na zapytanie przez wyjazdem), specjalne krzesełka w restauracji.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.  


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Three Corners Royal Star Beach to dobrej klasy hotel znakomicie zlokalizowany w centrum Hurghady - Daharze, ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Elegancki i gustowny, należący do renomowanej belgijskiej sieci, jest doskonałym miejscem na wakacje dla miłośników plażowania, życia nocnego i rozrywek oraz dla aktywnych osób.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum kurortu Hurghada
  • wygodne pokoje, basen, animacje dla dorosłych i dzieci na terenie sąsiedniego hotelu Empire Beach
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w miejscach ogólnodostępnych

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

w Hurghadzie, zaledwie kilka minut do centrum miasta, zapewnia łatwy dostęp do najważniejszych atrakcji, lokalnych plaż oraz najlepszych sklepów, restauracji i lokali rozrywkowych. Do lotniska w Hurghadzie ok. 10 km

PLAŻA

przy hotelu, z łagodnym zejściem do morza. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatnie.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 4* Mniejszy hotel należący do znanej i cenionej za wysoką jakość usług sieci hotelowej Three Corners. Bliskość centrum Hurghady pozwala na odkrywanie jej uroków i na korzystanie z pobliskich dziennych i nocnych atrakcji miasta. Polecany dla par, grup przyjaciół i znajomych.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, winda, restauracja główna, restauracja a'la carte Chez Pascal odpłatna, 3 bary( Aquarius Bar, El Omda Oriental Bar, Beach Bar ). Usługi pralni chemicznej, wypożyczalnia samochodów, przechowalnia bagażu, sklep z pamiątkami, bankomat. Mała sala konferencyjna dla 60 osób.

INTERNET

Bezpłatne WiFi w strefach ogólnodostępnych 250MB na pobyt.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: basen ( w sezonie zimowym podgrzewany), leżaki, parasole i ręczniki plażowe, siłownia, hotelowe programy rozrywkowe Odpłatnie: łaźnia parowa, sauna, masaże, centrum nurkowe

DLA DZIECI

łóżeczka dla dzieci na zamówienie przed wylotem, wysokie krzesełka w restauracji.

ZAKWATEROWANIE

Oferuje 212 pokoi. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek, o powierzchni ok. 25m. Wyposażone w łazienki z prysznicem i suszarką do włosów, klimatyzację, TV/SAT, telefon, mini lodówkę, odpłatny sejf oraz balkon.

WYŻYWIENIE

All inclusive śniadania, obiady i kolacje serwowane w restauracji głównej  w formie bufetu. Dodatkowo dostępne są przekąski: owocowe (11:00-15:00) oraz słodkie przekąski (16:00-17:00), a także lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe w godzinach 10.00-22.00 w wyznaczonych barach. Formuła nie obejmuje importowanych napoi alkoholowych, świeżo wyciskanych soków, niektórych kaw oraz mini baru. Kolacja Wigilijna (24.12) oraz Noworoczna (31.12) wliczona w cenę.

INFORMACJE DODATKOWE

www.threecorners.com Ocena HCH 5 Rekomendacja turystów 85%.

CENA

Cena oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WARUNKI WJAZDOWE

wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD.Nowość! Możliwość wykupienia wizy przez portal https://visa2egypt.gov.eg, koszt wizy jednokrotnego przekroczenia 25 USD, wielokrotna - 60 USD. Po utworzeniu konta na portalu visa2egypt.gov.eg, należy potwierdzić rejestrację, a następnie zalogować się i wybrać polecenie aplikuj teraz". Kolejny etap to wybór rodzaju dokumentu. Trzeba też wypełnić formularz i uiścić opłatę za pomocą karty kredytowej lub debetowej. Po zaakceptowaniu zgłoszenia, internauta otrzyma link do finalnego dokumentu, który należy wydrukować, by pokazać go na granicy. Egipt zaleca, by o e-wizę występować najpóźniej na 7 dni przed planowaną podróżą. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt

DOKUMENTY PODRÓŻY

DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Three Corners Royal Star Beach to dobrej klasy hotel znakomicie zlokalizowany w centrum Hurghady - Daharze, ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Elegancki i gustowny, należący do renomowanej belgijskiej sieci, jest doskonałym miejscem na wakacje dla miłośników plażowania, życia nocnego i rozrywek oraz dla aktywnych osób.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum kurortu Hurghada
  • wygodne pokoje, basen, animacje dla dorosłych i dzieci na terenie sąsiedniego hotelu Empire Beach
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w miejscach ogólnodostępnych

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

w trakcie klasyfikacji

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

Hotel położony zaledwie 200 m od starego centrum Hurghady oraz 10 min drogi od lotniska.

Plaża

Piaszczysta plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu. Plaża jest dość wąska, i przy hotelu znajduje się przystań.

Zakwaterowanie

212 pokoi; Typy pokoi: standard (26 m2), grand superior (46 m2 - część dzienna i sypialna nie oddzielone drzwiami), suite (dwie części sypialnie nie oddzielone drzwiami); Wyposażenie: łazienka z suszarką do włosów, klimatyzacja, telewizor, lodówka, telefon, zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf oraz balkon lub taras.

Restauracje i bary

2 restauracje: główna i a'la carte (płatna); 3 bary (w tym główny i przy plaży).

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady, kolacje, napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji dostępne są między 10.00 a 24.00.

Sport i Rozrywka

1 basen (podgrzewany w sezonie zimowym); Bezpłatnie: rzutki, tenis stołowy, water polo, siatkówka, siłownia, program animacyjny; Odpłatnie: centrum nurkowe. Wszystkie atrakcje sportowe są w hotelu Empire Beach.

Dla dzieci

Mini klub (4-8 lat), kids klub (9-12 lat) i animacje - wszystkie atrakcje w hotelu Empire Beach.

Pozostałe udogodnienia

Pralnia, bus do Hurghady (płatny), centrum SPA (w Empire Beach - sauna, łaźnia, jacuzzi, masaże).

Naszym zdaniem

W pełni wyremontowany hotel o dobrym standardzie, doskonały dla tych, którzy pragną być zakwaterowani w centrum kurortu.

Strona internetowa

www.threecorners.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Three Corners Royal Star Beach to dobrej klasy hotel znakomicie zlokalizowany w centrum Hurghady - Daharze, ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Elegancki i gustowny, należący do renomowanej belgijskiej sieci, jest doskonałym miejscem na wakacje dla miłośników plażowania, życia nocnego i rozrywek oraz dla aktywnych osób.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum kurortu Hurghada
  • wygodne pokoje, basen, animacje dla dorosłych i dzieci na terenie sąsiedniego hotelu Empire Beach
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w miejscach ogólnodostępnych

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Egipt/Hurghada

Opis

Royal Star Beach Resort posiada znakomitą lokalizację przy prywatnej plaży z niewielką przystanią łodzi rybackich oraz z bliskim dostępem do rozmaitych atrakcji turystycznych w centrum Hurghady. Do dyspozycji Gości są eleganckie pokoje, restauracje serwujące szeroki wybór specjałów w formule all inclusive, a także ładny basen z tarasem słonecznym i salon urody. 

Lokalizacja

w Hurghadzie, ok. 200 m od plaży, przy plaży, ok. 15 km od lotniska.

Wyposażenie

liczba pokoi: 419, restauracje: 1, restauracje a'la carte: 1, bary: 3, baseny odkryte: 1, bar na plaży, snack bar, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, ogród, wymiana walut, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej, pokoje dla niepalących, opieka lekarska (płatna).

Basen

basen odkryty (zimą podgrzewany), leżaki, ręczniki bezpłatne.

Pokoje

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), lodówka, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem, zestaw do parzenia kawy/herbaty Typ pokoju -

STANDARD: pokoje dla max. 3 osób dorosłych albo 2 osób dorosłych i 1 dziecka

Plaża

prywatna, piaszczysta, łagodne zejście, przy hotelu, parasole, leżaki.

Sport na plaży

nurkowanie (płatne), siatkówka.

Sport i fitness

nauka nurkowania (płatna), tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi (płatne), sauna (płatna), rzutki, siłownia, łaźnia parowa (płatna), salon urody, zabiegi pielęgnacyjne (płatne), aerobik, siatkówka, koszykówka, miniboisko do piłki nożnej

Rozrywka

szachy, dart, bilard (płatne).

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (7.00 - 10.00), lunch (12.30 - 14.00), snack service (13.00 - 15.00) i obiadokolacje (19.00 - 21.00) w formie bufetu; lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe (10.00 - 23.00), alkohole importowane płatne

Informacje dodatkowe

 

  • Bezpłatny dostęp do Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.


Cena nie zawiera

Opłat za wizę 25 USD/os. , ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka*

Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie.

Wymagany paszport ważnym minimum 6 miesięcy przed planowanym wylotem z Egiptu.

*w przypadku planowania nurkowania wymagane jest doubezpieczenie w zakresie sportów wysokiego ryzyka

Obsługa na miejscu

Opieka polskojęzycznego przedstawiciela. Ecco Holiday nie zapewnia opieki pilota oraz obsługi polskiego rezydenta. Opiekę uczestnikom imprezy w miejscu wakacyjnym zapewniać będzie polskojęzyczny pracownik lokalnego agenta.

Informacje wizowe

Między Polską a Egiptem obowiązuje ruch wizowy. Obywatel RP może przed przyjazdem do Egiptu ubiegać się o wizę w egipskim przedstawicielstwie dyplomatycznym lub otrzymać ją na lotnisku w Egipcie. Obywatel RP posługujący się paszportem dyplomatycznym nie może ubiegać się wizę wjazdową na lotnisku w Egipcie. Przed planowaną podróżą musi, pod rygorem niewpuszczenia na terytorium ARE, wystąpić z wnioskiem o jej wydanie w egipskim przedstawicielstwie dyplomatycznym.

Opłaty za wizę od 1 maja 2014 r. wynoszą 25 USD (wiza jednokrotna). Wizy turystyczne wydawane są na okres 30 dni. Paszport powinien posiadać co najmniej 6-miesięczną ważność po dacie zakończenia planowanej podróży.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Three Corners Royal Star Beach to dobrej klasy hotel znakomicie zlokalizowany w centrum Hurghady - Daharze, ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Elegancki i gustowny, należący do renomowanej belgijskiej sieci, jest doskonałym miejscem na wakacje dla miłośników plażowania, życia nocnego i rozrywek oraz dla aktywnych osób.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum kurortu Hurghada
  • wygodne pokoje, basen, animacje dla dorosłych i dzieci na terenie sąsiedniego hotelu Empire Beach
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w miejscach ogólnodostępnych

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hurghada, Egipt

Opis hotelu

Ten czarujący kurort jest położony w Hurghada. Usytuowana w odległości 200 metrów od centrum miasta, posiadłość umożliwia łatwy dostęp do wszystkich atrakcji oferowanych przez to miejsce. Dostęp do Internetu Wi-Fi jest zapewniony dla dodatkowego komfortu i wygody. Goście są przyjmowani w holu z całodobową recepcją. Niektóre rodzaje pokoi mogą oferować łóżeczko dla małych dzieci. Zwierzęta nie są dopuszczalne na terenie obiektu. Usługa transferu jest dostępna dla wygody gości w Royal Star Beach Resort. Osoby pragnące oderwać się od codziennej rutyny, mogą skorzystać z udogodnień zdrowotnych i odnowy biologicznej, należących do nieruchomości. Niektóre z niniejszych usług mogą podlegać dodatkowym opłatom.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort

4.7
zdecydowanie polecam

hotel naprawdę bardzo ładny, na dużym terenie, jest gdzie się poopalać czy przejść wieczorami. miejsce jest dość ciche i spokojne, ma swój charakter. idealne warunki do wypoczynku. restauracja również ogromna z wielkim wyborem jedzenia, nawet marudni coś dla siebie wybiorą. jest też super bar z kolorowymi drinkami. obsługa bardzo miła i uprzejma, nie są nachalni, ale jak się o coś poprosi to szybko się uwijają żeby to zrobić. miejsce spodoba się każdemu kto szuka spokoju, ja wypoczęłam tam za wszystkie czasy.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.6
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.2
  • Atrakcje
    i sport
    4.9
  • Obsługa
    4.9
HolidayCheck
Ocena Three Corners Royal Star Beach Resort:
4.5 / 6

Plażowanie i zabawy 2018-04-04
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

6.0
Świetny hotel 2018-04-04
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Super miejsce na oderwanie się od pracy i zimy 2018-03-29
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Spokojne wakacje 2018-03-25
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Fajne miejsce i przyjemna obsługa 2018-03-23
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.8

Hotel zlokalizowany kilka minut taksówką blisko plaży, w cichej okolicy. Za wyjątkiem weekendów kied...
więcej

5.2
Dobry hotel i miła obsluga 2018-03-22
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Hotel z dobrym standardem 2018-03-18
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.5

Hotel zlokalizowany w spokojnej dzielnicy Hurghady, 15 minut taksowka od centrum, blisko starej czes...
więcej

4.9
Bardzo fajne miejsce 2018-03-18
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Polecanki! 2018-03-18
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Polecam, cenowo bardzo przystępnie 2018-03-11
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Hotel na poziomie, perfekcyjny do odpoczynku 2018-03-11
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Hotel głównie dla starszych ludzi 2018-03-10
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Przyjemnie 2018-03-10
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Ładny hotel z dobrym wyżywieniem 2018-03-05
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Miejsce godne polecenia 2018-03-01
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Cena/jakość = b.dobry+ 2018-02-28
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Bardzo spoko 2018-02-27
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Duży plus 2018-02-27
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Blisko starego miasta 2018-02-25
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Spokojna przystań 2018-02-23
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Fajny wypoczynek i szalone imprezy 2018-02-21
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

5.0
Dobre miejsce na relaks 2018-02-21
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Bardzo fajnie spędzony czas 2018-02-21
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    5.3

Wakacje w tym hotelu wspominam bardzo przyjemnie. Pokój z widokiem na morze, blisko do plaży, mila o...
więcej

5.4
Polecam 2018-02-20
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Polecam! 2018-02-17
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Pierwszy raz w Egipcie i był udany 2018-02-14
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Fajne miejsce z polską obsługą 2018-02-10
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super tydzień w Hurghadzie! 2018-02-10
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Kocham Egipt! 2018-01-30
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Bardzo miła obsługa! 2018-01-28
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel nowy, zadbany, z pieknym widokiem na morze. Swietna obsluga, szczeglnie w restauracji i barach...
więcej

5.5
Fantastyczne miejsce 2018-01-26
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Kolejny udany pobyt 2017-12-29
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.8

Spędziliśmy kolejny udany pobyt w tym hotelu. Tym razem w okresie świątecznym. Ten pobyt przeszedł ...
więcej

5.8
Super ciekawe i bezpieczne wakacje 2017-10-03
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecam, jest to bardzo dobry hotel 2017-09-27
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Bardzo przyjemny i przyjazny hotel 2014-04-02
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel na egipskim dobrym poziomie. Fantastyczny ogród. Rewelacyjna obsługa w recepcji i Guest Relati...
więcej

5.5
Fajny nowy hotel 2016-01-24
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Rewelacyjny Hotel wspaniała obsługa! 2016-10-19
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Nowy hotel w starej części Hurghady Dahar.Cudowna miła atmosfera.Personel uroczy dbający o komfort i...
więcej

5.9
Dobry hotel 2017-04-17
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Dużym plusem hotelu było jedzenie. Plaża niewielka ale ciekawa dzięki małej rafie. Bliskość centrum ...
więcej

5.2
Wrócimy tam! 2017-05-06
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.5

Zdecydowanie jest to miejsce dla osob, ktore wyjeżdżając chcą chociaż trochę zobaczyć Egipt a nie ty...
więcej

5.7
Miejsce naszego stałego pobytu w Hurghadzie 2017-10-07
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Royal Star Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Hotel jak dla nas jest bardzo dobry. Super obsługa,dobre jedzenie i położenie skąd mamy blisko do Ma...
więcej

5.8

Three Corners Royal Star Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe Telewizor
Standardzimmer lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe Telewizor
Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe Telewizor
Family Room
1 os. standard
Standard DBL
Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe Telewizor
Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe Telewizor
2 os. standard
Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe Telewizor
Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe Telewizor
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy z możliwością 1 dostawki
POKÓJ DWUOSOBOWY
POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD
POKÓJ RODZINNY 2+2

Three Corners Royal Star Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


Three Corners Royal Star Beach Resort - miasta wylotu:


Three Corners Royal Star Beach Resort - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Three Corners Royal Star Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00