cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Jasmine Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Palace, Morze Czerwone
1 / 22
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
17.06 - 24.06
już od 2016 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
30.06 - 01.07
już od 110 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Jasmine Palace
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Jasmine Palace
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Jasmine Palace:
4.6 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Jasmine Palace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 17 czerwca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 30 czerwca 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowo wybudowany, ekskluzywny hotel w Hurghadzie z kompleksem przepięknych, połączonych łańcuchowo basenów. Zaprojektowany w niepowtarzalnym, orientalnym stylu jest dobrym miejscem na romantyczny wypad.

Hotel Jasmine Palace w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowo wybudowany, ekskluzywny hotel w Hurghadzie z kompleksem przepięknych, połączonych łańcuchowo basenów. Zaprojektowany w niepowtarzalnym, orientalnym stylu jest dobrym miejscem na romantyczny wypad.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 400 m od piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • taras
  • ogród
  • basen zewnętrzny

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w lobby, płatne)
  • leżaki (przy basenie, na plaży)
  • ręczniki (w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • sklep z pamiątkami
  • butik
  • fryzjer
  • pralnia (płatna)
  • jubiler
  • sklepy 
  • sala konferencyjna
  • bankomat

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

390

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dla dzieci

  • plac zabaw
  • pokój zabaw
  • basen zewnętrzny dla dzieci
  • animacje
  • miniklub dla dzieci
  • klub dla nastolatków 
  • łóżeczko dziecięce

Sport i wellness

W cenie
  • piłka nożna
  • siatkówka plażowa 
  • siłownia
Płatne
  • jazda konna
  • windsurfing
  • kitesurfing
  • nurkowanie
  • zaplecze spa
  • masaże 
  • sauna parowa

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • zajęcia taneczne
  • karaoke

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 4-5 os.
  • ok. 65 m2
  • widok na basen
  • 2 osobne pokoje połączone drzwiami
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • sejf (w cenie)
  • sofa
  • telefon
  • TV sat.
  • minibar (płatny)
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-4 os.
  • ok. 33 m2
  • widok na morze
  • balkon
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • sejf
  • sofa
  • telefon
  • TV sat.
  • minibar (płatny)
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 33 m2
  • widok na basen/ogród
  • pokój dzienno-sypialny
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • sejf
  • sofa
  • telefon
  • TV sat.
  • minibar (płatny)

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu, 07:00 – 10:00
  • późne śniadanie: 10:00 – 11:00
  • obiad: w formie bufetu, 12:30 – 15:00
  • kolacja: w formie bufetu, a la carte, 18:30 – 21:30
  • przekąski: 12:30 – 17:00
  • lody
  • napoje: wybrane napoje bezalkoholowe, wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: płatnie
Restauracje i bary restauracje: 6
  • główna restauracja „Dunes": bufet, z tarasem
  • restauracja „Om Ali": rodzaje kuchni: orientalna, a la carte, stałe menu, wymagana rezerwacja, raz na pobyt w cenie, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Mama Mia": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, płatna, stałe menu, wymagana rezerwacja, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Tiger Lilly": rodzaje kuchni: chińskie, a la carte, płatna, stałe menu, wymagana rezerwacja, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Jabur": rodzaje kuchni: indyjska, a la carte, płatna, stałe menu, wymagana rezerwacja, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Smakmak": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, na plaży, strefa dla palących

    bary i inne: 5
  • bar w lobby „Jasmine": 10:00 - 00:00
  • bar przy zewnętrznym basenie: 10:00 - 18:00
  • bar w lobby „Dunes": 15:00 - 00:00
  • bar przekąskowy „Smak Beach bar": 10:00 - 17:00
  • bar Vip Lounge: 12:00 - 00:00, za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowo wybudowany, ekskluzywny hotel w Hurghadzie z kompleksem przepięknych, połączonych łańcuchowo basenów. Zaprojektowany w niepowtarzalnym, orientalnym stylu jest dobrym miejscem na romantyczny wypad.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:
    Nowo wybudowany, luksusowy i imponujący hotel, otoczony egzotycznym ogrodem, położony w południowej części Hurghady, ok. 18 km od lotniska w Hurghadzie i ok. 23 km od centrum miejscowościSakkala.
    Plaża:
    Hotel posiada bezpośredni dostęp do prywatnej, piaszczysto-żwirowej plaży (zalecane obuwie ochronne). Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe- bezpłatne.
    Do dyspozycji gości:
    Recepcja 24 - godz., mini centrum handlowe, winda, bankomat, punkt wymiany walut, apteka, opieka medyczna. Na terenie hotelu znajduje się kilka restauracji: główna Dunes (kuchnia międzynarodowa, bufet), a'la carte: orientalna Om Ali, włoska Mama Mia, chińska Tiger Lilly oraz hinduska Jabur, a także kilka barów: lobby bar Jasmine, przy basenie, na plaży Smakmak oraz shisha corner Hookah Cafe. Goście mogą korzystać z kilku basenów zewnętrznych, basenu z falą oraz brodzika dla dzieci, które są otoczone tarasem słonecznym (leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe- bezpłatne).
    Pokoje:
    Hotel oferuje zakwaterowanie w ponad 690 komfortowych i przestrzennych pokojach, mieszczących się w kilku niskich budynkach.Pokoje standardowe(pow. ok. 33 m2) 2-osobowe (możliwość 1dostawki dla osoby dorosłej lub dziecka) wyposażone w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów), telefon, TV-sat, sejf, mini bar (płatny) oraz balkon lub taras. Codziennie uzupełniania butelka wody w pokoju. Dla rodzin 2+2 dostępne są większe pokoje -1-pomieszczenieo pow. ok. 40 m2.
    Wyżywienie:
    All Inclusive: śniadania (07:00-10:00), późne śniadania (10:00-11:00), obiady (12:30-15:00), kolacje (19:00-22:00)i późne kolacje (23:00-00:00) w restauracji głównej w formie bogatego bufetu. W ciągu dnia: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00-24:00), przekąski, ciasta i lody (12:30-17:00) dostępne w wyznaczonych barach na terenie kompleksu.Razw trakcie pobytu możliwość skorzystania z restauracji a'la carte Om Ali (po wcześniejszej rezerwacji).
    Program sportowy i animacyjny:
    Bogaty program animacyjny dla dzieci i dorosłych prowadzony w ciągu dnia, aerobic, gimnastyka, wieczorem lokalne show lub muzyka na żywo. Dostępne są: siłownia, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa. Za opłatą: bilard, zabiegi SPA, centrum sportów wodnych. Dla najmłodszych - mini klub, brodzik, plac zabaw.
    Internet:
    Wlobby oraz w pokojach bezprzewodowy internet - płatny (ok. 10 USD/godz.).
    Kategoria lokalna:
    *****
    Strona www:
    www.jasminepalaceresort.com
    Naszym zdaniem:
    Jeden z najnowszych hoteli w Hurghadzie! Komfortowy hotel z zadbanym ogrodem i fantastyczną kuchnią, idealny dla osób poszukujących relaksu i spokojnego wypoczynku. Polecany zarówno dla par, jak i dla rodzin z dziećmi.

    Program

    Dzień Pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy kazdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

    Inne

    EGIPT HURGHADA - informacje ogólne
    Waluta
    EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabraćeuro lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walutw hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
    Czas
    Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w restauracji od 20 EGP woda 1l -3 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od 2 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
    Poczta
    Znaczek na pocztówkę do Polski kosztujeod4EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    W regionie Hurghada
    Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozkłady.

    Wycieczki lokalne

    Kair- Centrum arabskiego świata
    Całodzienna wycieczka autokarem do stolicy Egiptu. W programie wycieczki: Muzeum Egipskie (wspaniałe skarby faraonów i niesamowite mumie), Sfinks i piramidy: Cheposa, Chefrena i Mykerynosa w Gizie (wejście do piramidy Chefrena dodatkowo płatne ok. 35 LE), najstarszy meczet Kairu- Meczet Amr Ibn Asa, kościół koptyjski, instytut papirusów oraz wytwórnia perfum. W trakcie zwiedzania obiad (napoje dodatkowo płatne).
    Cena ok. 95 USD.
    Nurkowanie głębinowe
    Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie na rafach i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych polskich instruktorów.
    Cena ok. 55 USD.
    W galabiji przez Hurghadę!
    Popołudniowa wycieczka po Hurghadzie. Przebrani w tradycyjne regionalne egipskie stroje czyli galabije odwiedzimy Nową Marinę, gdzie w coffee shopie zapalimy fajkę wodą, następnie wizyta na lokalnym targu rybnym oraz obiad w restauracji rybnej (napoje dodatkowo płatne). Po obiedzie odwiedzimy najstarszą część miasta- Dahar, a dalej- akwarium, meczet i kościół koptyjski. Ostatnim przystankiem będzie wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajdują się: perfumeria, manufaktura papirusu oraz sklep z pamiątkami.
    Cena ok. 60 USD.
    Safari - Sahara Park
    Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni. Wizyta w beduińskiej wiosce, gdzie można poznać zwyczaje Beduinów i poznać prostotę ich życia. Przewidziana jest również jazda na wielbłądach oraz quadach, wizyta w terrarium. Na koniec dnia kolacja w promieniach zachodzącego słońca nad Saharą, przy dźwiękach muzyki arabskiej.
    Cena ok. 55 USD.
    Luksor i Karnak
    Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach. W programie: świątynia w Karnaku (Aleja Sfinksów oraz Sala Hypostylowa), Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad (napoje dodatkowo płatne).
    Cena ok. 95 USD.
    Jungle Aqua Park
    Wycieczka do największego w Hurghadzie parku wodnego- idealna dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Całodzienne all inclusive w aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem.
    Cena ok. 50 USD.
    Katamaran
    Fascynująca, trwająca około 2 godzin wyprawa łodzią, dryfującą pomiędzy rafami- możliwość podziwiania podwodnego świata.
    Cena ok. 40 USD.
    Ponadto dla chętnych wycieczki:
    Kair samolotem (ok. 300 USD), wyspa Giftun (ok. 35 USD), Hurghada City Tour (ok. 25 USD), Dolphin Show (ok. 40 USD)- dokładne ceny dostępne u rezydenta na miejscu.
    Uwaga!
    Zamieszczone powyżej opisy wycieczeklokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcjilokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowo wybudowany, ekskluzywny hotel w Hurghadzie z kompleksem przepięknych, połączonych łańcuchowo basenów. Zaprojektowany w niepowtarzalnym, orientalnym stylu jest dobrym miejscem na romantyczny wypad.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Hurghada

    OPIS

    Luksusowy hotel zlokalizowany w hotelowym sercu Hurghady. Jeden z większych na wybrzeżu. Dzięki czemu możemy poczuć przestrzeń do odpoczynku i oddychać pełną piersią. Świetne miejsce na początek nauki nurkowania. Bez problemu rodzice mogą zostawić dzieci w mini klubie a sami skorzystać z centrum SPA lub zajęć sportowych. Bogata i wyśmienita kuchnia będzie uzupełnieniem udanego urlopu.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    5*

    Data otwarcia

    2014 r. Na terenie hotelu: restauracje (7), bary (7), room service (płatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (2), 6 basenów odkrytych, 2 zjeżdżalnie wodne dla dorosłych i 2 dla dzieci, czynne w godzinach 10:00-12:00,14:00-16:00.Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    internet

    Wi-Fi w lobby płatne

    plaża

    Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 6 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 3, liczba wind: 2), 5 aneksów (liczba pięter: 3) Typy pokoi: pokoje standardowe dla max. 4 os.: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (Ultra All Inclusive - bezpłatny, All Inclusive - płatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    2 restauracje, restauracje a la carte (5), bary (7) All Inclusive (10:00-00:00) śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-15:00), podwieczorek (15:00-17:00), kolacja (19:00-22:00), późny posiłek (23:00-23:59) serwowane w restauracji Dunes, przekąski (12:00-17:00) serwowane w restauracji Samakmak, lody, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Ultra All Inclusive (24h) śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-15:00), podwieczorek (15:00-17:00), kolacja (19:00-22:00), późny posiłek (23:00-23:59) serwowane w restauracji Dunes, przekąski (12:00-17:00) serwowane w restauracji Samakmak, lody, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców (na życzenie) Restauracje a la carte Wymagana rezerwacja."Om Ali" - egipska - jedna wizyta podczas pobytu gratis, "Lilly Tiger Chineese" - chińska - jedna wizyta podczas pobytu gratis, "Japur Indian" - indyjska - płatna , "Mama Mia" - włoska - płatna , "Sea food" - francuska - płatna

    z myślą o dzieciach

    brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    tenis stołowy, rzutki, piłka nożna, siatkówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, siłownia, animacje

    płatne

    bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, sauna, jacuzzi, dyskoteka, salon piękności, łaźnia turecka

    Aktualizacja opisu

    16.01.2019 10:54

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowo wybudowany, ekskluzywny hotel w Hurghadzie z kompleksem przepięknych, połączonych łańcuchowo basenów. Zaprojektowany w niepowtarzalnym, orientalnym stylu jest dobrym miejscem na romantyczny wypad.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Egipt/Hurghada

    Opis

    Hotel Jasmine Palace Resort położony jest w harmonii z naturą, bezpośrednio nad krystalicznie czystym Morzem Czerwonym i posiada prywatną piaszczystą plażę. Obiekt składa się z 690 pokoi oraz apartamentów i zajmuje powierzchnię około 100 000 m2. Hotel urządzony jest w stylu orientalnym, z wielką dbałością o detale. Pokoje są duże i przestronne, o powierzchni od ok. 30 m2. Z okien rozpościera się widok na ogród, basen lub morze. Dużym atutem Jasmine Palace Resort są połączone w łańcuchy baseny. W dzień są wspaniałym miejsce rozrywki a oświetlone, wieczorową porą nadają hotelowi romantycznego klimatu. Eleganckie i przestronne restauracje oferują dania kuchni europejskiej, orientalnej i azjatyckiej.

    Lokalizacja

    w Hurghada, na prywatnej plaży, ok. 18 km od lotniska, ok. 5 km od sklepu, ok. 5 km od centrum rozrywki, ok. 22 km od centrum miejscowości

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 690, restauracje - 1, restauracje a'la carte - 3, bary - 4, baseny odkryte - 6, ogród, kawiarnia, szisza bar (za dodatkową opłatą), centrum konferencyjne, opieka lekarska (płatna), apteka, wypożyczalnia samochodów, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy (płatny), room service (płatny), restauracje a'la carte (płatne), centrum konferencyjne dla max. 400 osób, bankomat, ręczniki plażowe na kartę

    Basen

    6 basenów - basen główny (4 części), basen przy barze, basen ze sztucznymi falami, basen różany, basen liliowy, Nemo Kids basen dla dzieci

    Pokoje

    klimatyzacja indywidualnie sterowana, taras/balkon, telewizja satelitarna, 32-calowy telewizor LED, telefon, łazienka z wanną lub prysznicem, sejf, mini bar. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób. RODZINNY - pokoje dla max. 3 dorosłych i 1 dziecka lub 2 dorosłych i 2 dzieci.

    Plaża

    piaszczysta, prywatna, przy hotelu.

    Sport na plaży

    łódź podwodna (płatna).

    Sport i fitness

    SPA and Health Club (płatne, otwarcie w listopadzie 2014), tenis stołowy, sporty wodne przy basenie, rzutki, siłownia, siatkówka

    Rozrywka

    animacje dzienne, animacje wieczorne, dyskoteka na terenie otwartym, dyskoteka w klubie (otwarcie w listopadzie 2014), Play station (płatne), bilard (płatne)

    Dla dzieci

    basen, mini klub, animacje, plac zabaw, kino (płatne)

    Wyżywienie

    pakiet All Inclusive, Dopłata do kolacji w dniu 31/12 jest obowiązkowa!.

    All Inclusive

    Śniadanie (godz. 7.00 - 10.00), późne śniadanie (godz. 10.00 - 11.00), obiad (godz. 12.30 - 14.30), kolacja (godz. 23.00 - 24.00) i obiadokolacja (godz. 19.00 - 22.00) w formie bufetu, przerwa kawowa (godz. 15.30 - 17.00), przekąski w formie bufetu (godz.12.30 - 17.00). Za dodatkową opłatą międzynarodowe alkohole, cappuccino, kawa po turecku, kawa irlandzka, świeże soki i napoje.

    Informacje dodatkowe

    Niedozwolone korzystanie z restauracji i lobby w stroju kąpielowym. Bezwzględny zakaz chodzenia po dachu hotelu.

    Cena zawiera

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę 25 USD/os. (od 1.05.2014), ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka* Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie. Wymagany paszport ważnym minimum 6 miesięcy przed planowanym wylotem z Egiptu. *w przypadku planowania nurkowania wymagane jest doubezpieczenie w zakresie sportów wysokiego ryzyka

    Obsługa na miejscu

    Opieka polskojęzycznego przedstawiciela.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowo wybudowany, ekskluzywny hotel w Hurghadzie z kompleksem przepięknych, połączonych łańcuchowo basenów. Zaprojektowany w niepowtarzalnym, orientalnym stylu jest dobrym miejscem na romantyczny wypad.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Komfortowy hotel harmonijnie wkomponowany w otoczenie, oddany do użytku w 2014 r. Ładna plaża, orientalny styl, ciekawie zaprojektowany kompleks basenów, spokojna okolica z dala od centrum, relaksująca atmosfera.

    Położenie

    Przy prywatnej plaży (rafa koralowa przy brzegu, zalecane obuwie ochronne), ok. 18 km od Sahl Hasheesh, ok. 14 km od lotniska w Hurghadzie.

    Wyposażenie

    Piękne lobby z całodobową recepcją,  restauracja główna Dunes (bufety, wieczory tematyczne),  dwie restauracje a'la carte Al Bushra (kuchnia orientalna) i   L'Asiatic (kuchnia azjatycka), bary (w lobby, przy basenie, przy plaży), kawiarenka Hookah Café, odpłatny kącik internetowy, punkt wymiany walut, sklepiki z pamiątkami, perfumeria, sklep jubilerski, centrum konferencyjne, pralnia, całodobowy room-service.

    Pokoje

    690 pokoi, w większości typu standard. Są eleganckie, obszerne (ok. 37 m kw.), mają indywidualnie sterowaną klimatyzację,  TV sat LCD, telefon, sejf, minibar, łazienkę (wanna/prysznic, suszarka do włosów), balkon lub taras (widok na basen, ogród lub na morze).  Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w pokoju rodzinnym (dwie sypialnie, ok. 60 m kw., w większości widok na morze).

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, późne śniadania kontynentalne, przekąski, podwieczorek (kawa/herbata, cistko), nocny posiłek, napoje bezalkoholowe i alkohole lokalne serwowane do północy (także w dyskotece), codziennie butelka wody mineralnej w pokoju, kolacja w Al Bushra Oriental Restaurant (konieczna rezerwacja).

    Sport i rozrywka

    Malowniczy kompleks 9 basenów (dwa z nich podgrzewane w okresie zimowym), siatkówka plażowa, rzutki, tenis stołowy, bilard, szachy ogrodowe, piłkarzyki, fitness center, ośrodek odnowy biologicznej (jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, masaże, zabiegi kosmetyczne, salon fryzjerski), centrum nurkowania i sportów wodnych (sprzęt, wyprawy, kajaki, rowery wodne, narty wodne, łódź ze szklanym dnem), animacje w dzień, program rozrywkowy wieczorem, w sezonie dyskoteka w klubie lub pod gołym niebem.

    Dla dzieci

    Brodzik (podgrzewany zimą), miniklub (4-12 lat), plac zabaw, pokazy filmów, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka w restauracji, bufet dziecięcy.

    Uwaga

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT. Uroczystą kolację wigilijną. Uroczysta kolację sylwestrową.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowo wybudowany, ekskluzywny hotel w Hurghadzie z kompleksem przepięknych, połączonych łańcuchowo basenów. Zaprojektowany w niepowtarzalnym, orientalnym stylu jest dobrym miejscem na romantyczny wypad.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    W Hurghada, przy prywatnej plaży, ok. 20 km od lotniska, ok. 5 km od centrum rozrywki, ok. 22 km od centrum miejscowości.

    PLAŻA

    piaszczysta ( gruboziarnista), prywatna przy hotelu. Leżaki i parasole bezpłatnie. Ręczniki kąpielowe w cenie.

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA 5* Kompleks hotelowy położony na 100 000m, otwarty w 2014. Bogata oferta kulinarna, gustownie urządzone pokoje jak również bezpośredni dostęp do plaży to główne atuty hotelu.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, winda, bankomat, punkt wymiany walut, restauracja główna Dunes, a'la carte: orientalna, włoska, chińska oraz hinduska, bary w lobby bar Jasmine, przy basenie, na plaży oraz shisha corner Hookah Cafe, bankomat, sklepy z pamiątkami, papirusem, perfumami, biżuterią, apteka, opieka medyczna na wezwanie.

    INTERNET

    Internet w lobby odpłatnie.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: baseny (2 podgrzewane w sezonie zizmowym), leżaki, parasole przy basenach, ręczniki plażowe, siłownia, rzutki, siatkówka plażowa, tenis stołowy, wieczorem lokalne show lub muzyka na żywo. Odpłatnie: centrum Spa ( masaże, jacuzzi, salon piękności,m fryzjer), bilard, sporty wodne przy plaży.

    DLA DZIECI

    brodzik, plac zabaw, mini club dla dzieci w wieku 4-12, łóżeczka na zamówienie przed wylote, wysokie krzesełka w restauracji.

    ZAKWATEROWANIE

    Oferuje 690 pokoi. Pokoje standardowe (pow. ok. 33 m) wyposażone w klimatyzację, łazienkę (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów), telefon, TV/SAT, sejf, mini bar (płatny) oraz balkon lub taras.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje i późne kolacje w restauracji głównej. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach. Przekąski, ciasta i lody (12:30-17:00) dostępne w wyznaczonych barach na terenie kompleksu. Raz w trakcie pobytu możliwość skorzystania z restauracji a'la carte po wcześniejszej rezerwacji. Kolacja Wigilijna (24.12) oraz Kolacja Noworoczna (31.12) wliczona w cene imprezy.

    INFORMACJE DODATKOWE

    www.jasminepalaceresort.com Ocena HCH 84% Rekomendacja 5

    CENA

    Cena oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    WARUNKI WJAZDOWE

    Między Polską a Egiptem obowiązuje ruch wizowy. Obywatel RP może przed przyjazdem do Egiptu ubiegać się o wizę w egipskim przedstawicielstwie dyplomatycznym, na lotnisku w Egipcie lub drogą elektroniczną poprzez złożenie wniosku na stronie internetowej: www.visa2egypt.gov.eg Opłaty za wizę do Egiptu wynoszą 25 USD (wiza jednokrotna) i 60 USD (wiza wielokrotna). Wizy turystyczne wydawane są na okres 30 dni. Paszport powinien posiadać co najmniej 6-miesięczną ważność po dacie zakończenia planowanej podróży.  Klienci podróżujący do Sharm el Sheikh i nie korzystający z wycieczek fakultatywnych na miejscu nie mają obowiązku wykupienia wizy. Wystarczy wówczas podbić pieczątkę w paszporcie "Sinai Only", która uprawnia do 14-dniowego pobytu na półwyspie Synaj.  Instrukacja: Po utworzeniu konta na portalu visa2egypt.gov.eg, należy potwierdzić rejestrację, a następnie zalogować się i wybrać polecenie aplikuj teraz". Kolejny etap to wybór rodzaju dokumentu. Trzeba też wypełnić formularz i uiścić opłatę za pomocą karty kredytowej lub debetowej. Po zaakceptowaniu zgłoszenia, internauta otrzyma link do finalnego dokumentu, który należy wydrukować, by pokazać go na granicy. Egipt zaleca, by o e-wizę występować najpóźniej na 7 dni przed planowaną podróżą. Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. Z powodu możliwych zmian dotyczących pobytu w Egipcie proponujemy sprawdzić wcześniej czy warunki wjazdu i pobytu nie uległy zmianie. Aktualne informacje na temat wizy można uzyskać w Ministerstwie Spraw Zagranicznych. Osoby nie będące obywatelami Polski, prosimy o sprawdzenie w ambasadzie egipskiej w Warszawie warunków wjazdu i pobytu.  Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt

    DOKUMENTY PODRÓŻY

    DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowo wybudowany, ekskluzywny hotel w Hurghadzie z kompleksem przepięknych, połączonych łańcuchowo basenów. Zaprojektowany w niepowtarzalnym, orientalnym stylu jest dobrym miejscem na romantyczny wypad.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hurghada, Egipt

    Opis hotelu

    Położenie naszego hotelu nad Morzem Czerwonym pomaga w wyciszeniu umysłu, regeneracji ciała i duszy, odpoczynku i zbliżeniu się do przyrody. Hotel znajduje się 300 m od plaży, 6 km od centrum handlowego, 17 km od Międzynarodowego Lotniska Hurghady, 23 km od centrum Hurghady.

    Udogodnienia i serwisy zawierają: restaurację, bar, baseny, basen dla dzieci, siłownię, klub dla dzieci, jacuzzi (płatne), saunę (płatna), łaźnię parową (płatna), bezprzewodowy Internet (płatny) i całodobową recepcję.

    Pokoje wyposażone są w: klimatyzację, TV, telefon, łazienkę, sejf, minibar (płatny) i balkon/taras.

    Informujemy, że niektóre z powyższych udogodnień mogą być niedostępne z uwagi na warunki pogodowe i sezonowe.

    W przypadku wybrania opcji All Inclusive:

    Pakiet All Inclusive zawiera wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, obiad i przekąski) oraz napoje takie, jak: lekkie drinki, piwo, wino, wodę, drinki alkoholowe, wszystkie z lokalnych marek.

    Drinki serwowane są od rana do późnego wieczora (do ok. godz. 22.00–24.00).

    Czas otwarcia różni się między hotelami.

    W niektórych hotelach program rozrywkowy wliczony jest w cenę.

    Adres: Km 18, Sahl Hasheesh Road, Hurghada, Morze Czerwone, Egipt.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowo wybudowany, ekskluzywny hotel w Hurghadzie z kompleksem przepięknych, połączonych łańcuchowo basenów. Zaprojektowany w niepowtarzalnym, orientalnym stylu jest dobrym miejscem na romantyczny wypad.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA EGIPSKA

    w trakcie klasyfikacji

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    Hotel położony jest 22km. od centrum Hurghady, zaledwie 20km od lotniska. 5 km od resortu znajdują się skalpy i bary.

    Plaża

    Piaszczysta plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu.

    Zakwaterowanie

    690 pokoi; Typy pokoi: standard (33m2), deluxe (40m2), family (dwa pomieszczenia, 65m2); Wyposażenie: łazienka z suszarką do włosów, klimatyzacja, telewizor 32'' LED, telefon, sejf, mini bar (uzupełniany codziennie w buteleczkę wody), balkon lub taras.

    Restauracje i bary

    6 restauracji, główna oraz 5 a'la carte(egipska, włoska, chińska, hinduska oraz rybna przy plaży - wymagana wcześniejsza rezerwacja); 6 barów (m.in. w lobby, przy basenie, przy plaży).

    Wyżywienie

    All Inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, późne kolacje oraz przekąski w określonych godzinach. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji dostępne są miedzy 10.00 a 24.00. Raz na pobyt można skorzystać z restauracji egipskiej (wymagana rezerwacja). Ultra All Inclusive: Ponadto co w wersji All Inclusive - Raz na pobyt można skorzystać bezpłatnie z restauracji egipskiej, włoskiej oraz chińskiej (pozostałe są odpłatnie). VIP Lounge jest do dyspozycji Gości z ultra all. Mini Bar uzupełniany jest codziennie w napoje bezalkoholowe. Darmowa pralnia (maksymalnie 5 rzeczy na pobyt). Niektóre alkohole importowane dostępne są bezpłatnie.

    Sport i Rozrywka

    9 basenów (1 podgrzewany w okresie zimowym); Bezpłatnie: szachy ziemne, boccia, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, program animacyjny; Odpłatnie: bilard, sporty wodne - rowery wodne, kajaki, nurkowanie, windsurfing (w przygotowaniu). Hotel oferuje też przejażdżki konne i quady.

    Dla dzieci

    Brodzik (podgrzewany zimą) mini klub (4-12 lat), opiekunka do dzieci);

    Pozostałe udogodnienia

    Centrum SPA (jacuzzi, sauna, łaźnia, masaże), kantor, sklepy, fryzjer, opieka medyczna, dostęp do Internetu (płatny 5$/h), sala konferencyjna. Bisho's lounge dla VIP-ów - alkohole płatne.

    Naszym zdaniem

    Nowy hotel oddany będzie do użytku pod koniec stycznia 2014, dobry standard pokoi oraz pięknie urządzone wnętrza z pewnością znajdą swoich zwolenników.

    Strona internetowa

    www.jasminepalaceresort.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowo wybudowany, ekskluzywny hotel w Hurghadzie z kompleksem przepięknych, połączonych łańcuchowo basenów. Zaprojektowany w niepowtarzalnym, orientalnym stylu jest dobrym miejscem na romantyczny wypad.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Hurghada, Egipt

    Położenie

    bezpośrednio nad morzem, ok. 18 km od Sahl Hasheesh, ok. 14 km od lotniska w Hurghadzie.

    Plaża

    prywatna i piaszczysta przy hotelu. Leżaki, parasole, ręczniki kąpielowa bezpłatnie. Bar przy plaży.

    Wyposażenie

    nowy, komfortowy hotel oferuje 690 pokoi. Do dyspozycji Gości: lobby, recepcja, windy, restauracje i bary - restauracja główna, restauracja przy plaży, 2 restauracje tematyczne (orientalna i azjatycka), lobby bar, bar przy basenie, Dunes Bar, Hookah Cafe. Na terenie zewnętrznym znajduje się obszerny (4500 m2) kompleks basenów z tarasami (1 basen podgrzewany zimą). Leżaki, parasole, ręczniki kąpielowa bezpłatnie. www.jasminepalaceresort.com

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Zakwaterowanie

    przestronne, komfortowe pokoje. Pokoje dwuosobowe (A1-3A): z widokiem na basen, ok 37 m2, klimatyzacja, TV-sat., telefon, sejf, mini bar, balkon lub taras. Łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka). Pokoje dwuosobowe (A1-3B): z widokiem na morze. Pokoje - wariant ekonomiczny (E1-3S). Pokoje rodzinne (A2-4F): z widokiem na morze, ok. 60 m2, dwa pokoje, wyposażone jak pok. 2A.

    Dzieci

    brodzik, mini klub (4-12), plac zabaw, dziecięce menu, opiekunka za opłatą, łóżeczko na życzenie.

    Rozrywka

    program animacyjne w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteka.

    Dostęp do internetu

    kącik Internetowy za opłatą.

    Sport

    siatkówka plażowa, rzutki, tenis stołowy, sala fitness. Za opłatą centrum spa, bilard, centrum nurkowe i sportów wodnych na plaży.

    All Inclusive

    3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Późniejsze śniadanie, późniejsza kolacja. Przekąski w ciągu dnia, lody, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10:00-00:00 w wyznaczonych barach. Raz na pobyt można skorzystać z restauracji Al Bushra (kuchnia orientalna). W dyskotece All inclusive obowiązuje w godzinach 23:00-00:00.

    Wcześniej = taniej

    do 30.02.16 25% zniżki, od 01.03.16 do 30.04.16 21% zniżki.

    Dla dzieci

    2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka.

    Polecamy

    • hotel oddany do użytku w 2014 roku
    • nowoczesne wnętrza hotelowe
    • bezpośrednio przy ładnej plaży
    • wygodne, przestronne pokoje
    • 9 basenów, brodzik dla dzieci


    Mapa Hotelu Jasmine Palace

    Opinie o Hotelu Jasmine Palace

    4.6
    zdecydowanie polecam

    Wypoczywaliśmy w tym hotelu na przełomie maja i czerwca 2015 roku wraz z żoną i jesteśmy bardzo zadowoleni. Hotel jest jeszcze niewykończony, pokoje są dostępne w jednym skrzydle hotelu, drugie jest całe puste, ale to nam nie przeszkadzało. Bardzo fajny, duży basen w centralnej części - tak naprawdę kilka basenów które się przelewały i łączyły ze sobą - i jeden nieduży "relax zone" na który mieliśmy widok. Jedzenie bardzo smaczne, drinki przystępne i bezpłatne w dyskotece! Ogólnie nam się podobało, choć trochę daleko do centrum miasta. Aaa i jeszcze na plaży woda bardzo uciekała przy odpływie, ale jest pomost więc mogliśmy pływać :-)

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.9
    zdecydowanie polecam

    hotel w sumie nowy, jeszcze nie do końca wybudowany, ale to z czego korzystają turyści jest starannie wykończone (jak na Egipt). pokoje zadbane, sprzątający się starają, stawiają jakieś figurki, kwiatki, wszystko. ogólnie obsługa dla gości bardzo miła i kulturalna, pracownicy recepcji wyjątkowo profesjonalni i nie robią problemów. animacje o każdej porze dnia i nocy, przy basenach, na plaży, gimnastyka, tańce, pokazy, dyskoteki i inne. jeżeli egipt to tylko hurghada i tylko ten hotel polecam

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.4
    zdecydowanie polecam

    Świetne wakacje w Jaśminie! :) jedzenie super, każego dnia coś innego, w barze na plaży hamburgery, hotdogi, pizza... trochę ciężko z przekąskami pomiędzy posiłkami głównymi, ale można się najeść na zapas ;) drinki też w porządku, ale po 24 płatne :( fajne animacje i dyskoteki codziennie, można się zabawić za to :)))

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    4.4
    zdecydowanie polecam

    Mój pierwszy wypoczynek w Egipcie w tym hotelu. Musze przyznać że się nie zawiodłem. Hotel duży, bardzo czysty i zadbany. Pokoje też codziennie sprzątane, za tzw bakszysz w wysokości 1 dolara miałem kwiaty w pokoju czy zwierzęta z ręczników. Jedzenie bardzo smaczne, bałem się trochę zemsty, ale wszystko było OK. Duży wybór na każdy posiłek, do tego w barze na plaży makarony, pizze, hamburgery... Alkohol też był i to bardzo przyzwoity. Bardzo mi się podobało, kolejne wakacje tylko tam!

    POLECAM:
    singlom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4

    Jasmine Palace - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Standardzimmer wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoje z widokiem na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
    Pokój Dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
    Pokój Dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj garden wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Standardzimmer wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny z 2 sypialniami wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj garden wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny z 2 sypialniami wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny

    Jasmine Palace - Możliwości wyżywienia:


    Jasmine Palace - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Jasmine Palace? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00