cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Sea World Resort & SPA, Riwiera Turecka
1 / 57
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
26.06 - 27.06
już od 362 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
27.11 - 28.11
już od 142 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sea World Resort & SPA
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Sea World Resort & SPA
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Side
Ocena hotelu Sea World Resort & SPA:
4.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sea World Resort & SPA:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 czerwca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 listopada 2019

Hotel Sea World Resort & SPA w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 10 km od Manavgat
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 80 min

Wyposażenie

  • recepcja: 24 h
  • winda
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • amfiteatr
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • fryzjer
  • lekarz

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

528

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: do 12 lat, marzec-październik, zewnętrzny, ze słodką wodą, zjeżdżalnia, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • menu dla dzieci
  • łóżeczko dziecięce: w cenie
  • miniklub: 4-12 lat, marzec-październik 10:00 - 12:00 i 15:00 - 17:00
  • animacje dla dzieci: 4-12 lat, marzec-listopad, poniedziałek - sobota, 10:00 - 12:00, 15:00 - 17:00
  • plac zabaw
  • minidyskoteka
  • animacje dla nastolatków

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • aerobik
  • aqua fitness
  • step aerobik
  • łucznictwo
  • minipiłka nożna
  • siatkówka
  • siatkówka plażowa
  • tenis stołowy
  • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa: wymagana kaucja
Płatne
  • strefa spa: styczeń-grudzień
  • łaźnia parowa
  • hammam
  • masaże
  • korty tenisowe: 2
  • oświetlenie kortu tenisowego
  • narty wodne
  • żeglowanie
  • skutery wodne
  • parasailing
  • łódka typu banan

rozrywka

  • zajęcia sportowe codziennie
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych (codziennie, sezonowo)
  • lekki program animacyjny (codziennie, sezonowo)
  • przedstawienia (codziennie, wieczorami)
  • boccia w cenie
  • rzutki w cenie
  • dyskoteka dla dorosłych

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX2
  • 3-4 os.
  • ok. 50 m2
  • boczny widok na morze
  • balkon
  • 2 dwuosobowe pokoje bez drzwi łączących
  • klimatyzacja
  • sejf: za opłatą
  • minibar: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 30 m2
  • widok na morze
  • sejf: w cenie
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie
  • telefon
  • prysznic lub wanna
  • w budynku głównym
  • balkon
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
  • 1-3 os.
  • ok. 30 m2
  • widok na morze
  • sejf: za opłatą
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, uzupełnianie minibaru: raz w tygodniu
  • wanna lub prysznic
  • w budynku głównym
  • balkon
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
  • 3-4 os.
  • ok. 50 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • balkon
  • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf
  • minibar: napoje bezalkoholowe, woda
  • telefon
  • Wi-Fi
  • TV
  • wanna lub prysznic
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 30 m2
  • boczny widok na morze
  • balkon
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • prysznic lub wanna
  • WC
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • późne śniadanie
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • przekąski
  • przekąski o północy
  • ciasto
  • lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe, wybrane lokalne napoje alkoholowe: w cenie
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: za opłatą
Restauracje i bary
  • restauracje: 6
  • restauracja „Myra Restaurant": rodzaje kuchni: regionalna, bufet dla dzieci: w cenie, menu dla dzieci: w cenie, dania wegetariańskie: w cenie, pełnowartościowe posiłki: w cenie, bufet, z klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Okeanos Restaurant": rodzaje kuchni: regionalna, turecka, bufet dla dzieci: w cenie, menu dla dzieci: w cenie, dania wegetariańskie, pełnowartościowe posiłki: w cenie, bufet, w cenie, maj-październik, 12:30 - 14:00, z klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Topkapi Restaurant": rodzaje kuchni: regionalna, turecka, a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, styczeń-grudzień, w zależności od sezonu, kilka razy w tygodniu, 19:00 - 21:00, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Dharma Restaurant": rodzaje kuchni: azjatycka, a la carte, wybór z menu, rezerwacja wymagana, za opłatą, styczeń-grudzień, kilka razy w tygodniu, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Eleganza Restaurant": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, wybór z menu, rezerwacja wymagana, za opłatą, styczeń-grudzień, w zależności od sezonu, kilka razy w tygodniu, 19:00 - 21:00, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Snack Restaurant": rodzaje kuchni: regionalna, turecka, dania wegetariańskie, pełnowartościowe posiłki, bufet, w cenie, marzec-październik, 12:30 - 15:00, z tarasem, strefa dla palących

  • bary i inne: 7
  • lobbybar: marzec-październik, 10:00 - 00:00, w cenie
  • bar „Street Bar": marzec-październik, 24 h, w cenie
  • bar „Side Bar": styczeń-grudzień, 16:00 - 00:00, w cenie
  • bar przy basenie: marzec-październik, w zależności od sezonu, 10:00 - 00:00, w cenie
  • bar z przekąskami: marzec-październik 10:00 - 16:00, w cenie
  • bar na plaży: marzec-październik 10:00 - 18:00, w cenie
  • bar „Disko Bar": 16+, marzec-listopad 00:00 - 02:00, za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel położony w Kızılağaç, na bardzo dużym terenie (ok. 50 ha) w zadbanym ogrodzie. Do Manavgat ok. 10 km, do Side ok. 15 km. Do lotniska w Antalyi ok. 70 km
    Plaża:

    Hotel położony przy szerokiej, piaszczysto-żwirowej plaży. Bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki na plaży.
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja 24 h, restauracja główna, 3 restauracje a'la carte: turecka, dalekowschodnia, włoska (możliwość skorzystania z jednej raz na tydzien, wymagana rezerwacja), 7 różnych barów, m.in.: lobby bar, connect bar (ze stacją do ładowania telefonów), snack bar, bar na plaży. 3 baseny w tym jeden z 4 zjeżdżalniami (czynne w określonych godz.), brodzik dla dzieci ze zjeżdżalniami, bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki.
    Pokoje:

    W hotelu znajduje się 673 pokoi. Pokoje standardowe (ok. 30 m2) dla max 3 os. dorosłych (dostawki w formie normalnego łóżka lub/i sofy). Wyposażone są w: łazienkę z wanną lub prysznicem, suszarkę do włosów, indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV Sat., telefon, sejf (bezpłatny), minibar (soft drinki, piwo i woda w dniu przyjazdu, woda uzupełniana codziennie, soft drinki oraz piwo raz w tygodniu), serwis do przygotowania kawy i herbaty, balkon. Pokoje eco posiadają widok na otoczenie hotelu i nie mają balkonu. Pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym. Na potwierdzenie pokoje rodzinne 2-pomieszczeniowe (ok. 50 m2) dla max 4 os. dorosłych. Wyposażone jak pokoje standardowe. Na potwierdzenie Suite (ok. 80 m2) wyposażone jak pokoje standardowe, dodatkowo posiadają jacuzzi i widok na morze. Możliwość wstawienia łóżeczka dla dziecka do 2 lat bezpłatnie - do potwierdzenia na miejscu.
    Wyżywienie:

    Ultra All Inclusive: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), lunch (12:30-14:00), obiadokolacja (18:30-21:00), nocne przekąski (23:00-24:00), nocny bufet (01:00-07:00), szeroki wybór przekąsek w ciągu dnia (12:30-15:00), lody, placki gözleme (11:00-15:30). Napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe dostępne 24 h w wybranym barze, w pozostałych barach w godzinach otwarcia. Dodatkowo płatne: napoje alkoholowe importowane, soki ze świeżych owoców.
    Program sportowy i animacyjny:

    Bogaty program sportowy i animacyjny: zabawy przy basenie, muzyka na żywo, 1 w tygodniu wieczór turecki. Ponadto: siatkówka plażowa, 2 korty tenisowe (wypożyczenie sprzętu - wymagany depozyt, oświetlenie płatne dodatkowo ok. 15 EUR/godz.), mini piłka nożna, siłownia, aerobik, sauna, łaźnia turecka, tenis stołowy, rzutki, dyskoteka. Dla dzieci: mini klub, program animacyjny. Płatne dodatkowo: centrum SPA, bilard (ok. 8 EUR/godz.), napoje w dyskotece.
    Internet:

    Internet Wi-Fi dostępny bezpłatnie na terenie całego hotelu.
    Kategoria lokalna:

    *****
    Strona www:

    www.seadenhotels.com
    Naszym zdaniem:

    Bardzo elegancki i nowoczesny hotel, który polecamy dla rodzin z dziećmi oraz osób nastawionych na aktywne spędzanie czasu, zarówno w ciągu dnia jak i wieczorami. Dodatkowo duży, zielony teren wokół hotelu pozwala na wypoczynek w przyjaznym otoczeniu. Atutami hotelu są duże, eleganckie pokoje i bogaty program All Inclusive. Hotel prowadzi formułę "Sun Connect" która umożliwia interaktywne korzystanie z infrastruktury hotelu.
    Opinie klientów:

    Klienci oceniają ten hotel na 5.4/6. Sprawdź opinie:
    Program

    Dzień pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbowna poszczególnych lotniskachna 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje: wycieczek lokalnych, posiłków i napoi innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, innych wydatków osobistych oraz wizy tureckiej.
    Uprzejmie informujemy że od dnia 26.04.2019 w Turcji przestaną być honorowane banknoty o nominale 500 EUR. W związku z tym nie będzie możliwości opłacania pakietów płatnych pilotowi oraz wycieczek lokalnych banknotami o tym nominale. Prosimy o poinformowanie Klientów.
    Wycieczki lokalne

    Wycieczki lokalne
    RIWIERA TURECKA PAMUKKALE - cena ok. 63 EUR
    Całodzienna wycieczka do niezwykłego Pamukkale, ze względu na kolor zwanego Bawełnianą Twierdzą. To niezwykła, tworząca się od 14 tys. lat, kaskada białych, wapiennych tarasów i naturalnych basenów, napełnionych wodą z gorących źródeł. Cały teren stanowi Park Narodowy wpisany na listę światowego dziedzictwa przyrodniczego UNESCO. Następnie spacer po ruinach Hierapolis - antycznego uzdrowiska. Zachowało się tu wiele zabytków z czasów rzymskich: Wielkie Łaźnie z II w. n.e., ulica Frontiniusa o długości ok. 1 km, świątynia Apolla, święta sadzawka, teatr rzymski i inne.
    ZAKUPY W ALANYI LUB SIDE
    - To propozycja dla tych z Państwa, którzy chcą się przekonać, ile jest prawdy w opowieściach o niezwykłym kunszcie tureckich złotników, wytwórców konfekcji skórzanej oraz tekstylnej. Odwiedziny w salonach złotniczym i wyrobów skórzanych dadzą możliwość zrobienia zakupów nawet najbardziej wybrednym. Kolejnym punktem programu będzie wizyta w sklepie z tekstyliami. W chwilach, w których uda się Państwa oderwać od targowania, pilot chętnie podzieli się z Państwem wiadomościami o regionie, jego historii i współczesności. Znajdziemy oczywiście czas, by pokazać naszym gościom najpiękniejszą panoramę miasta.
    KAPADOCJA - cena ok. 137 EUR
    Fascynująca 2-dniowa wyprawa do początków chrześcijaństwa, do "krainy księżycowych" formacji skalnych i podziemnych miast. To wyjątkowa okazja, aby poznać przyrodę, kulturę i historię Turcji. W drodze do Kapadocji wizyta w Konyi, gdzie zwiedzać będziemy Muzeum Mevlany - założyciela Zakonu Tańczących Derwiszy. Odwiedzimy także największy w Turcji Karavanseray pochodzący z XIII w. Po przybyciu do Kapadocji zwiedzanie jednego z największych miast podziemnych w Kaymakli. Następnego dnia wyjazd do Goreme, gdzie zobaczymy słynne kościoły wykute w skałach. W programie także postoje na punktach widokowych.
    PERŁY STAROŻYTNEJ PAMFILII - cena ok. 60 EUR
    Wycieczka, dzięki której poznacie Państwo niesamowitą historię Turcji oraz piękno tutejszej przyrody. Podczas naszej wyprawy odwiedzimy Perge - nazywane też "małym Efezem", gdzie znajdują się ruiny jednego z najlepiej zachowanych miast hellenistycznych. Następnie odwiedzimy Park Narodowy Kurşunlu zachwycający wspaniałymi wodospadami i niezliczonymi gatunkami egzotycznych ptaków i roślin. To właśnie tutaj będzie czas, aby odpocząć od upałów i nabrać sił na zwiedzanie najlepiej zachowanego teatru starożytnego w południowej Turcji - teatru w Aspendos, w którym do dnia dzisiejszego odbywają się koncerty.
    HAMAM - cena ok. 25 EUR
    Hamam, czyli łaźnia turecka, jest spadkobiercą najlepszych tradycji term rzymskich - instytucji niezbędnej niegdyś w każdym mieście, ulubionego miejsca rozrywki starożytnych Rzymian, Greków i Bizantyjczyków. Z czasem łaźnie tak mocno wrosły w krajobraz tureckich miast, iż dzisiaj większość Turków nie zdaje sobie sprawy z ich starożytnego rodowodu. W samych łaźniach czas zmienił jednak niewiele. Hamam to w tym samym stopniu relaks dla ciała i ducha. Sauna, kąpiele i masaże upływają w miłej atmosferze żartów i pogawędek. W pięknych marmurowych wnętrzach czekają nas między innymi: mycie i peeling specjalną rękawicą "kese", łaźnia parowa, polewanie zimną i gorącą wodą, masaż w pianie i w olejkach. Wizyta w Hamamie to zawsze jedno z tych najmilszych wspomnień z pobytu w Turcji.
    ZIELONY KANION - cena ok. 55 EUR
    Rejs po Zielonym Kanionie to fantastyczna wyprawa dla wszystkich tych, którzy cenią ciszę, spokój, lubią wypoczywać na łonie natury oraz podziwiać bajkowe krajobrazy. Będziemy delektować się szmaragdowym kolorem czystego jeziora (turkusowa barwa wody jest efektem rozpuszczonych związków wapnia) i błękitem nieba. Jezioro otoczone jest pasmem gór, na którym zobaczyć można pasące się kozice. Dla ochłody zatrzymamy się na kąpiel w krystalicznie czystej wodzie. Będzie także przerwa na zrobienie zdjęć piątej co do wielkości w Turcji zapory Oymapinar, dzięki której powstał ten zalew.
    JEEP SAFARI - cena ok. 39 EUR
    Szalona wyprawa dla amatorów mocnych wrażeń. Asfaltowe drogi i wygodny autokar mogą dać namiastkę górskiej wycieczki - ale takie zwiedzanie nie zadowoli tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To właśnie z myślą o nich przygotowaliśmy program Jeep Safari. W górach znajdziemy stylowe domki, nadzwyczajne widoki i nieprzebrane bogactwo przyrody. Zobaczymy wiejski meczet, a na lunch zabierzemy Państwa do uroczej restauracji na rzece Dimcay. Będzie także okazja do zapalenia fajki wodnej. MORSKA WYPRAWA - cena ok. 37 EUR Wakacje to tak długo oczekiwany przez wszystkich czas. Urlop wymyślono właśnie po to, aby zrelaksować się i naładować akumulatory pozytywną energią. Zapraszamy Państwa na rejs statkiem - wycieczka idealna dla wszystkich tych, którzy chcą uciec od miasta, codzienności i spędzić cudowny dzień na łonie natury. Więc koniec z wczesnym wstawaniem, stresem i pośpiechem - dzisiaj płyniemy w rejs. Słońce, delikatny szum morza oraz malownicze krajobrazy z pewnością pozwolą Państwu się zrelaksować. Podczas rejsu można popływać w krystalicznie czystych wodach, opalać się oraz podziwiać piękno urokliwych zatoczek. Podpłyniemy także do Jaskini Piratów, Kochanków oraz Jaskini Fosforyzującej.
    RAFTING - cena ok. 35 EUR
    Szalony spływ pontonami po górskiej rzece Kanionu Köprülü. Aby skorzystać z tej rozrywki nie trzeba być doświadczonym sportowcem, gdyż spływ odbywa się pod czujnym okiem profesjonalnych instruktorów. Uczestnicy otrzymują wiosła, kamizelki i kaski. Trasa ma około 14 km, a sam spływ trwa ok. 2,5 godz. W trakcie wyprawy planowane są postoje, podczas których będzie można odpocząć oraz popływać w orzeźwiającej, krystalicznie czystej wodzie.
    DELFINARIUM - cena ok. 35 EUR
    Zapraszamy Państwa do wizyty w Delfinarium. Wycieczka zapewni Państwu pełno wrażeń związanych z obcowaniem z tymi niesamowitymi zwierzętami i podziwianiem ich występów. Fantastyczna przygoda nie tylko dla najmłodszych!!!
    NURKOWANIE - cena ok. 52 EUR
    Współpracujemy z najlepszymi szkołami nurkowania w Turcji. Firmy te organizują nurkowania i szkolenia dla pojedynczych gości, jak i całych grup. Pozwalają zdobywać międzynarodowe certyfikaty, a doświadczonym nurkom umożliwiają wyprawy w najciekawsze miejsca w okolicy, zapewniając sprzęt i asekurację. Dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować tej niezwykłej przygody proponujemy program dla początkujących. Instruktor wprowadzi wszystkich w podstawowe zasady nurkowania, zaznajomi ze sprzętem. Następnie w asyście instruktora zejdziemy pod wodę. W przerwie lunch na pokładzie. Dołącz do ekskluzywnego klubu odkrywców głębin!
    MANAVGAT - cena ok. 42 EUR
    Wycieczka, która pozwoli Państwu poznać tureckie realia. Odwiedzimy tradycyjny orientalny bazar, gdzie będą mogli Państwo poobserwować mieszkańców podczas zakupów czy samemu zakupić tureckie smakołyki. Po pełnym wrażeń pobycie na targu popłyniemy w spokojny rejs po rzece Manavgat, który kończy się malowniczym ujściem do Morza Śródziemnego. Odpoczniemy na plaży, gdzie zimna słodka woda rzeczna miesza się z ciepłą, słoną wodą morską. Następnie zwiedzimy jeden z największych meczetów na Riwierze Tureckiej z okazałym, pełnym ornamentów, wnętrzem.
    ODKRYJ ALANYĘ -cena ok. 42 EUR
    Podczas wycieczki odkryją Państwo nieznane przez wszystkich miejsca Alanyi. Najpierw wjedziemy na sławne wzgórze Alanyi czyli Kale, gdzie z punktu widokowego rozpościera się piękny widok na plażę oraz port. Następnie odwiedzimy jaskinię Dim - jedną z najdłuższych w Turcji. Podczas spaceru będzie można zobaczyć niesamowitą grotę pełną okazałych nacieków skalnych: stalagmitów i stalaktytów. Po zwiedzeniu jaskini udamy się do znanego mieszkańcom Alanyi miejsca piknikowego nad rzeką Dimcay. W restauracji, znajdującej się na pływających platformach zjemy "turecki obiad" i odpoczniemy od upałów. Po relaksie nad rzeką udamy się do portu w Alanyi, gdzie przesiądą się Państwo na statek. Podczas rejsu opłyniemy półwysep i zobaczymy symbol miasta czyli Czerwoną wieżę czy ukryte wśród skał groty, gdzie ukrywali się m.in. piraci.
    Uwaga! Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na wycieczki lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane. Ceny wycieczek mogą się różnić w zależności od lokalizacji hotelu.
    Inne

    RIWIERA TURECKA informacje ogólne
    Waluta TL - lira turecka. Warto zabrać ze sobą Euro lub Dolary. Wymiany pieniędzy można dokonać w kantorach, na poczcie, w banku lub w recepcji hotelu (w hotelach kurs jest zazwyczaj najmniej korzystny).
    Język urzędowy - turecki.
    Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach.
    Czas + 1 godz. w stosunku do czasu polskiego.
    Orientacyjne ceny Pizza ok. 20 TL woda 1,5l - ok. 1,5-2 TL, piwo w sklepie ok. 9 TL. Poza sklepami spożywczymi warto się targować. Poczta oznaczona jest PTT (granatowy napis na żółtym tle). Na poczcie można zakupić kartki, znaczki, karty telefoniczne oraz wymienić pieniądze. W niektórych hotelach możliwość pozostawienia kartek pocztowych zaopatrzonych w znaczek - w recepcji. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą.
    Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta ze 100 jednostkami za ok. 5 EUR wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych są stosunkowo drogie, dlatego prosimy o sprawdzenie operatora stawek przed wyjazdem.
    W regionie: Alanya To w zasadzie rejon w którym znajduje się kilkanaście różnych kurortów, ciągnących się na długości ponad 50 km. Centralną częścią Riwiery jest miasto Alanya ze słynną plażą Kleopatry oraz ogromnym wyborem restauracji, barów, dyskotek i innych rozrywek. Miejsce gdzie nie da się nudzić.
    Side Położone na półwyspie zachęca pięknymi plażami, malowniczym portem jachtowym i dobrze zachowanymi zabytkami z czasów rzymskich: amfiteatrem i świątynią Apolla. Wokół samego Side znajduje się wiele miejscowości wypoczynkowych, z niektórych można dojść plażą aż do centrum miasta. To doskonały pomysł na wieczorne spacery.
    Belek Położone tylko 35 km od lotniska, jest najbardziej luksusową miejscowością na Riwierze. Tu znajdują się luksusowe hotele i pola golfowe. Do tego szerokie, piaszczyste plaże, restauracje sklepy i centrum rozrywkowo-handlowe.
    Wyloty z: Warszawy, Katowic, Gdańska, Poznania, Wrocławia, Krakowa, Rzeszowa, Szczecina, Łodzi i Bydgoszczy
    . Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na poszczególnych lotniskach na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na .
    Wizy

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowego najpóźniej na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. Uzyskana wiza wydawana jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie. Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.
    Uwaga:
    Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z opiekunem rezerwacji lub agentem, u którego dokonywałeś zakupu wycieczki.
    Uwaga:
    Powyższe ceny wiz podane zostały na dzień 10.08.2018 r. i mogą ulec zmianie.
    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. - Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa dostępna jest w systemie travella i kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowego w systemie rezerwacyjnym Travella maksymalnie na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). - W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. - Uzyskana wiza wydawane jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie. Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.
    Uwaga:
    Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
    Uwaga:
    Powyższe ceny wiz podane zostały na dzień 10.08.2018 r. i mogą ulec zmianie.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Side

    OPIS

    Luksusowy, nowoczesny hotel położony w pięknym, zadbanym i rozległym ogrodzie, tuż przy plaży. Zapewnia wakacyjną atmosferę, liczne rozrywki i usługi na najwyższym poziomie. Urozmaicona i pyszna kuchnia zaspokoi podniebienia nawet najbardziej wybrednych smakoszy. Wybór tego hotelu to podróż do wakacyjnego raju.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    5*

    Data otwarcia

    2009 r. Odnowiony w 2018 r. Na terenie hotelu: restauracje (4), bary (8), pralnia (płatna), sale konferencyjne (4), basen kryty, 3 baseny odkryte, aquapark (4 zjeżdżalnie dla dorosłych i 4 dla dzieci, działa w godzinach 10:00-12:00,14:30-17:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 14 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w hotelu bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 1 budynku głównym (liczba pięter: 7, liczba wind: 8). Typy pokoi: pokoje standardowe dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany raz w tygodniu), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , pokoje rodzinne dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany raz w tygodniu), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , suity grand dla max. 4 os.: 2 sypialnie, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany raz w tygodniu), TV, telefon, łazienka (jacuzzi, WC), balkon , pokoje standardowe comfort dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany raz w tygodniu), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , pokoje ekonomiczne dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany raz w tygodniu), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracje a la carte (3), bary (8) All Inclusive (24h) śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00- 10:30), obiad (12:30-14:00), kolacja (18:30-21:00), późny posiłek (01:00- 07:00) serwowane w restauracji głównej, przekąski (12:30-15:00), podwieczorek (16:00- 17:00) serwowane w wyznaczonych barach, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - w trakcie pobytu jedna wizyta w wybranej restauracji gratis. Wymagana rezerwacja.włoska, chińska, turecka

    z myślą o dzieciach

    brodzik, zjeżdżalnie wodne dla dzieci (4), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) , możliwość wypożyczenia wózka (płatna i w miarę dostępności)

    w cenie

    kort do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, piłka nożna, siatkówka, siatkówka plażowa, aerobik, siłownia, animacje w nocy, w dzień, sauna

    płatne

    oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, kręgle, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, talasoterapia, masaż, dyskoteka, salon piękności, łaźnia turecka

    Aktualizacja opisu

    24.01.2019 11:27

    usługi dostępne w hotelu

    Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Turcja/Riwiera Turecka

    Kategoryzacja hotelu

    - Kategoria Exim Tours 5* - Kategoria lokalna 5*

    Położenie

    - przy plaży - w Kizilgac - ok. 10 km od Manavgat - ok. 18 km od centrum Side - ok. 78 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    - prywatna, piaszczysto - kamienista, z pomostem - leżaki, materace, ręczniki plażowe i parasole (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 30 m2 - indywidualna klimatyzacja - TV-Sat LCD, telefon, internet Wi-Fi - mini bar (bezpłatnie napoje bezalkoholowe w dniu przyjazdu) - sejf (płatne) - zestaw do parzenia kawy I herbaty - łazienka (WC, wanna, suszarka do włosów) - balkon Pokój Rodzinny - powierzchnia ok. 50 m2 - 2 łączone pokoje, wyposażone podobnie jak pokój standardowy Suite - powierzchnia ok. 80 m2 - wydzielona część dzienna i sypialna - komfortowo urządzony, dodatkowo jacuzzi i Plasma TV-Sat - duży balkon, widok na basen i morze

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - 3 baseny, w tym 1 z 3 zjeżdżalniami - kryty basen - leżaki, materace i parasole przy basenie - sala fitness, aerobik, gimnastyka w basenie - sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) - tenis stołowy, rzutki, boccia, łucznictwo - siatkówka plażowa, mini football - 2 korty tenisowe - programy animacyjne i muzyka na żywo - amfiteatr, dyskoteka Płatne - oświetlenie kortów i sprzęt do tenisa - bilard, gry elektroniczne, kręgle - centrum spa - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), mini disco, animacje - menu dla dzieci i krzesełka w restauracjach

    Wyżywienie

    All inclusive 24 h: śniadanie, późne śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, dzienne przekąski, lody, nocne przekąski. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 24:00 w wybranych barach, jeden z barów czynny 24 h.  Bary w dyskotece i w Spa płatne. Raz na pobyt możliwość bezpłatnego skorzystania z restauracji a'la carte, wymagana rezerwacja.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 3 restauracje a'la carte: azjatycka, włoska, turecka - 8 barów: lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży, bar w dyskotece, side bar, street bar, food street bar, pub & winiarnia

    Dodatkowe informacje

    - obiekt otwarty w 2009 roku, dysponuje 528 pokojami (także dla niepełnosprawnych) - internet Wi-Fi (bezpłatny) - sklepy, fryzjer, lekarz, wypożyczalnia samochodów - www.seadenhotels.com

    Cena

    Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 15 EUR.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Orex

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    hotel został otwarty w 2009 roku, wyremontowany zimą 2019 roku, składa się z 7-piętrowego budynku głównego, usytuowany na powierzchni 50 000 m², położony w zadbanym ogrodzie; do dyspozycji gości: 3 baseny zewnętrzne, basen kryty, aqua park, restauracja główna, 3 restauracja A la Carte: kuchnia turecka, włoska, azjatycka (raz na pobyt kolacja w wybranej restauracji A la Carte -bezpłatnie, wymagana wcześniejsza rezerwacja), 7 barów, 4 sale konferencyjne

    Położenie

    Side- Kızılağaç, ok. 10 km od centrum Manavgat, ok 15 km od Side, ok. 70 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    prywatna piaszczysto-żwirowa plaża z molo znajduje się bezpośrednio przy hotelu, bezpłatny serwis plażowy (leżaki, parasole, ręczniki plażowe, bar)

    Zakwaterowanie

    528 pokoi: 304 pokoi standardowych (ok. 30 m2), 69 pokoi Comfort usytuowanych na wyższych piętrach (ok. 30 m²),15 pokoi ekonomicznych o nieco niższym standardzie od pokoi standardowych, część z nich posiada balkon francuski (ok. 30 m²), 132 pokoje rodzinne, 2 sypialnie (ok. 50 m²); wyposażenie: klimatyzacja indywidualna, łazienka z wanną lub z prysznicem, suszarka, LCD-TV, sejf (bezpłatny), minibar (napoje bezalkoholowe oraz piwo w dniu przyjazdu, uzupełniany codziennie w wodę), zestaw do parzenia kawy/herbaty, balkon lub balkon francuski (dotyczy pokoi ekonomicznych)

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive – śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:30-14:00), kolacja (18:30-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, gözleme (11:30-15:00), przekąski (12:30-15:00), lody (14:00-17:00), nocne przekąski (23:30-24:00), późny posiłek (01:00-07:00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w Street Bar 24h; dodatkowo płatne: napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki

    Sport i rozrywka

    animacje, aerobik, aqua aerobik, dyskoteka (napoje płatne), wieczory tematyczne (okazjonalnie), muzyka na żywo (okazjonalnie), sauna, łaźnia turecka, łaźnia parowa, rzutki, boccia, tenis stołowy, siatkówka plażowa, 2 korty tenisowe (w ciągu dnia), strzelanie z łuku, boisko do piłki nożnej, bezpłatne Wi–Fi w wyznaczonych strefach

    Dodatkowo płatne

    centrum Spa & Welness, zabiegi na twarz i ciało, room service, pralnia, lekarz (na wezwanie), fryzjer, mini market, oświetlenie kortów, sprzęt do tenisa, salon gier, wypożyczalnia samochodów, sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    animacje, mini klub (4-12 lat), mini disco, brodzik, mini zjeżdżalnie, plac zabaw, menu i krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

    WWW

    www.seadenhotels.com ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF5

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    Położenie

    Hotel znajduje się wokolicach Side, wodległości ok. 70 km od lotniska wAntalyi, ok. 80 km od Alanyi. Położony bezpośrednio przy prywatnej piaszczystej plaży.

    HOTELOFERUJE

    Do dyspozycji Gości są: lobby zrecepcją, restauracja ztarasem, trzy restauracje ala carte, liczne bary, sala TV, salon gier (bilard, tenis stołowy, automaty do gier, kręgle), dyskoteka, scena, centrum handlowe, 4 sale konferencyjne, wtym dwie bardzo duże dla 800 osób idwie mniejsze dla 200osób, pralnia iogród.

    POKOJE

    Wprzyjemnie urządzonych, wyłożonych laminatem pokojach zainstalowane są: klimatyzacja (czynna wgodzinach wyznaczonych przez hotel, wzależności od pogody), bezpośrednie połączenie telefoniczne, TV/SAT. Pokoje wyposażone są w łazienkę zwanną, suszarką do włosów, toaletę, minibar, sejf (płatny). Większość pokoi ma balkon, część zwidokiem na morze. Pokoje rodzinne składają się zdwóch sypialni połączonych drzwiami, złóżkiem podwójnym idwoma pojedynczymi łóżkami (klimatyzacja wobydwu pomieszczeniach).

    Wyżywienie

    Whotelu funkcjonuje formuła All inclusive, wktórej skład wchodzą: śniadania, obiady, kolacje wformie bufetu, przekąski, po południu kawa, herbata, ciasto, wgodz. 16.00-17.00 lody, aopółnocy zupa. Wszystkie napoje alkoholowe ibezalkoholowe lokalne zwyjątkiem napojów butelkowanych, wina wbutelkach, soków ze świeżych owoców inapojów importowanych dostępne są bezpłatnie wgodz. 10.00-24.00. Podczas pobytu przysługuje Państwu jeden posiłek wrestauracji ala carte (po wczeniejszym dokonaniu rezerwacji). Minibar wypełniany jest tylko wdniu przyjazdu colą, fantą, wodą ipiwem. Bar na plaży jest czynny do godz. 18.00. Napoje wdyskotece iroom service są dodatkowo płatne.

    SPORT iROZRYWKA

    Goście hotelu mogą korzystać z basenu zosobnym brodzikiem dla dzieci, licznych zjeżdżalni, kortu tenisowego (oświetlenie płatne), centrum fitness, łaźni tureckiej, sauny, amfiteatru; uczestniczyć wanimacjach (wciągu dnia iwieczorem); uprawiać sport m.in. aerobik, stretching, gimnastykę, tenis stołowy, siatkówkę plażową, rzutki; bawić się wdyskotece. Dodatkowo płatne są sporty wodne na plaży, nurkowanie, centrum SPA. Leżaki, materace, parasole naplaży iprzy basenie są bezpłatne, ręczniki - za kaucją.

    DZIECI

    Najmłodszym hotel oferuje miniklub (4-12 lat), plac zabaw, basen zosobnym brodzikiem oraz liczne zjeżdżalnie i specjalny bufet.

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel rekomendowany jest bardzo wymagającym Klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług. Wiele atrakcji dla najmłodszych umili wakacje rodzinom z dziećmi.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Położenie

    hotel położony ok. 15 km od centrum Side, ok. 70 km od lotniska w Antalyi.

    Plaża

    obiekt znajduje się bezpośrednio przy piaszczysto - żwirowej plaży. Leżaki, materace, parasole i ręczniki na plaży i przy basenie - bezpłatne.

    Wyposażenie

    pięciopiętrowy budynek posiada 540 pokoi. Został otwarty w 2009 roku. Na terenie obiektu znajduje się lobby z recepcją, sklepiki i punkty usługowe, sala TV, 4 sale konferencyjne, restauracja z tarasem, 5 barów, 3 restauracje a'la carte (raz na tydzień w cenie, wymagana rezerwacja), 2 baseny, aquapark z 4 zjeżdżalniami. Hotel akceptuje karty Master, Visa. www.seadenhotels.com

    Dostęp do internetu

    WiFi w lobby i w pokojach bezpłatne, kawiarenka internetowa płatna.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Zakwaterowanie

    Pokoje Dwuosobowe (A1-3A, A2-3D, A2F) ok. 30 m2, wyłożone laminatem, telefon, minibar (napoje bezalkoholowe w dniu przyjazdu oraz raz w tygodniu, codziennie woda), sejf (za opłatą), TV-SAT, klimatyzacja (centralnie sterowana), łazienka z wanną i prysznicem, suszarka do włosów, WC, balkon, boczny widok na morze. A2-3D z widokiem na morze. A2F dla 2 osób dorosłych i 1 lub 2 dzieci, poza tym wyposażone jak A2A. Pokoje Ekonomiczne (A2-3S) wyposażone podobnie jak A2A, bez balkonu i widoku na morze. Pokoje Rodzinne (A2-4B, A2-4E) ok. 50 m2, 2 pokoje, łazienka, balkon, wyposażone podobnie jak A2A z bocznym widokiem na morze. A2-4E z widokiem na morze. Pokoje Suite (A2C) ok. 82 m2, kącik wypoczynkowy, łazienka z jacuzzi i prysznicem, wyposażone jak A2A, widok na morze. Pokoje Komfort Plus (A2-3K) ok. 30 m2, na wyższych piętrach, wyposażone jak A2A, widok na morze.

    Sport

    siatkówka plażowa, boccia, siłownia, tenis (sprzęt i oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, gimnastyka wodna. Za opłatą bilard, kręgle, sporty wodne na plaży.

    Wellness

    basen kryty, łaźnia turecka i sauna w cenie. Za opłatą masaże i zabiegi spa.

    Dzieci

    miniklub w wieku 4-12 lat, plac zabaw, sala zabaw, oddzielny brodzik ze zjeżdżalnią, minidisco, bufet dla dzieci, wysokie krzesełka w restauracji, opieka nad dziećmi (za opłatą).

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteka.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie urozmaiconego bufetu. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne przez całą dobę w jednym z barów. Śniadanie dla śpiochów. Po południu przekąski, kawa, herbata, ciasto i lody.

    Dla dzieci

    2-13 lat: pobyt gratis.

    Polecamy

    • hotel należący do sieci
    • Seaden Hotels
    • położony na dużym terenie z piękną, szeroką plażą
    • wizyta rezydenta w hotelu


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann HIT

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Położenie

    hotel położony ok. 15 km od centrum Side, ok. 70 km od lotniska w Antalyi.

    Plaża

    obiekt znajduje się bezpośrednio przy piaszczysto - żwirowej plaży. Opalanie i kąpiel w morzu umożliwia też platforma. Leżaki, materace na, parasole i ręczniki na plaży i przy basenie - bezpłatne.

    Wyposażenie

    pięciopiętrowy budynek posiada 540 pokoi. Został otwarty w 2009 roku. Na terenie obiektu znajdują się sklepiki i punkty usługowe, sala TV, 4 sale konferencyjne, restauracja z tarasem, 5 barów, 3 restauracje a la carte, 2 baseny, aquapark z 4 zjeżdżalniami. Hotel akceptuje karty Master, Visa. www.seadenhotels.com

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Zakwaterowanie

    Pokoje Dwuosobowe (A1-3A, A2-3D) ok. 30 m2, wyłożone laminatem, telefon, minibar (napoje bezalkoholowe i piwo w dniu przyjazdu oraz raz w tygodniu, codziennie woda), sejf (płatny), TV-SAT, klimatyzacja centralnie sterowana, łazienka z wanną, suszarka do włosów, WC, balkon, boczny widok na morze. A2-3D z widokiem na morze. Pokoje Ekonomiczne (A2-3S) wyposażone podobnie jak A2A, bez balkonu. Pokoje Rodzinne (A2-4B) ok. 50 m2, 2 pokoje, łazienka, balkon, wyposażone podobnie jak A2A, część z widokiem na morze lub z bocznym widokiem na morze. Pokoje Suite (A2C) ok. 82 m2, jacuzzi w pokoju, łazienka z prysznicem, wyposażone jak A2A, widok na morze. Pokoje Premium (A2-3K) ok. 30 m2, na wyższych piętrach, wyposażone jak A2A, widok na morze.

    Dostęp do internetu

    Dostęp do internetu: bezprzewodowy internet w lobby i w pokojach bezpłatny, kawiarenka internetowa płatna.

    Wellness

    basen kryty, łaźnia turecka i sauna w cenie. Za opłatą różnorodne masaże.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie urozmaiconego bufetu. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne 24 godziny (w dyskotece płatne dodatkowo). Minibar uzupełniony w dniu przyjazdu w wodę i napoje bezalkoholowe (woda codziennie). Śniadanie dla śpiochów. Po południu przekąski, kawa, herbata, ciasto i lody. Raz na tydzień możliwość kolacji w restauracji a la carte (wcześniejsza rezerwacja). Zupa o północy.

    Zniżki

    DLA DZIECI DO 13 LAT: pobyt gratis.

    Polecamy

    Hotel należący do sieci Seaden Hotels. Położony na dużym terenie z piękną, szeroką plażą.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel położony miejscowości Hurghada (w części Ras Umm Sid, 15 km od centrum miasta), 7 km od międzynarodowego lotniska w Hurghadzie.

    PLAŻA

    przy hotelu Beach Albatros Resort, ok. 500 m od hotelu, bezpłatny transfer hotelowym busem (co ok. 30 min). Leżaki i parasole bezpłatne. Bar w opcji all inclusive.

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA 4* Wraz z sąsiednimi hotelami Beach Albatros Resort, Albatros Aqua Park i Aqua Vista Resort tworzy kompleks hotelowy. Składa się z budynku głównego i 12 dwupiętrowych budynków bocznych. Zbudowany w 2005 roku, odnowiony w 2008 roku.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, kantor, restauracja główna Le Marche, włoska restauracja a'la carte Alfredo w hotelu Albatros Aqua Park, azjatycka restauracja a'la carte Mandarin w hotelu Albatros Aqua Park, Food Court serwujący kanapki, pizze, hamburgery, sałatki, makarony, lobby bar w hotelu Aqua Visat, Aqua Bar, Columbus bar, Dolphin Bar w hotelu Aqua Vista, Red Sky Bar w hotelu Beach Albatros Resort, Irish pub, Cubana bar, bankomat, usługi pralni chemicznej, lekarz na wezwanie, fryzjer, wypożyczalnia samochodów. Hotel akceptuje karty kredytowe Visai MasterCard.

    INTERNET

    bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: 4 baseny o łącznej powierzchni ok. 2000 m, w tym 1 ze sztuczną falą, 1 podgrzewany w sezonie zimowym, aquapark w hotelu Albatros Aqua Park, parasole, leżaki i ręczniki, kort tenisowy,  tenis stołowy, fitness, rzutki, boisko do siatkówki plażowej, dzienne i wieczorne animacje  Odpłatnie: oświetlenie kortów tenisowych, bilard, sporty wodne na plaży oraz centrum nurkowe przy hotelu Beach Albatros Resort, centrum spa w hotelu Aqua Vista Resort.

    DLA DZIECI

    brodzik, animacje, plac zabaw (w Beach Albatros Garden), mini klub (w Beach Albatros Garden), wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie, bezpłatne), opiekunka (dodatkowo płatna, na życzenie).

    ZAKWATEROWANIE

    Oferuje 365 pokoi. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością jednej dostawki, o powierzchni ok 25m. Wyposażone w łazienki ( prysznic, suszarka do włosów), klimtyazację, TV/SAT, sejf, telefon oraz balkon. Pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji Le Marche, późne śniadanie, przekąski na terenie hotelu, przekąski w barze Red Sky Bar w hotelu Beach Albatros Resort, pzrekąskiw barze Dolphin w hotelu Aqua Vista, lody i naleśniki, późna kolacja. Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach.

    INFORMACJE DODATKOWE

    Holiday Check 5,5/95% Holiday Check Award 2017

    CENA

    Cena PLN dla oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena PLN dla oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    WARUNKI WJAZDOWE

    wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Mapa Hotelu Sea World Resort & SPA

    Opinie o Hotelu Sea World Resort & SPA

    4.6
    zdecydowanie polecam

    Hotel nowy, czyściutki, pokoje wygodne i dobrze wyposażone. Hotel jest oddalony od Alanyi 50 km, od Antalyi około 80 km. Jest położony w typowo turystycznej malutkiej miejscowości Kizilagac, gdzie poza hotelami i kilkoma sklepikami nic nie ma. Dla osób preferujących leniwe spędzanie urlopu na plaży hotelowej atrakcji będzie wystarczająco dużo na miejscu - od basenów, plaży po SPA, kręgle, rozmaite sporty w tym korty tenisowe. Natomiast tym, którzy chcą troszkę pozwiedzać polecam wynajęcie samochodu - jest to także możliwe w hotelu - ok. 40Euro za dzień. Wbrew pozorom prowadzenie auta w Turcji jest bardzo przyjemne, choć nie pozbawione dawki adrenaliny ;) W ramach hotelowego SPA polecam łaźnię turecką - pakiet połączonyz masażem olejkami kosztował 55 Euro za osobę - baaardzo fajne doświadczenie. Generalnie bardzo polecam!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Śliczny, ciekawie zaprojektowany hotel. Teren sąsiadujący z hotelem średni - coś tam się dopiero buduje. Niedaleko jest bazar, a kwadrans spacerem - całe centrum z bazarami i sklepami. Pokój ładny, przestronny, z dużym łóżkiem małżeńskim (nie dwa zestawione, tylko jedno porządne). Bardzo smaczne jedzenie, właściwie nie da się spróbować wszystkiego. Plaża ok, tylko, że żwirkowa, więc warto spacerować w klapkach.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7

    Sea World Resort & SPA - możliwości zakwaterowania:

    STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 2PAX
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby balkon boczny widok na morze klimatyzacja wanna lub prysznic WC
    1 os. pokoj standardowy
    family room 2 bedrooms standard
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby balkon klimatyzacja wanna lub prysznic widok na morze WC
    family room 2 bedrooms standard seaview
    1 os. pokoj standardowy z widokiem na morze
    Room Standard SingleUse SeaView
    standard double standard
    standard double standard seaview
    2 os. pokoj rodzinny (na potwierdzenie)
    2 os. pokoj standardowy
    standard single w.child standard
    Pokoj dwuosobowy balkon boczny widok na morze klimatyzacja wanna lub prysznic WC
    2 os. pokoj standardowy z widokiem na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) balkon klimatyzacja od strony ladu wanna lub prysznic WC
    STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 3PAX
    standard singleuse standard
    Suita balkon klimatyzacja wanna lub prysznic whirlpool widok na morze WC
    standard singleuse standard seaview
    Pokoj dwuosobowy balkon klimatyzacja wanna lub prysznic widok na morze WC
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) balkon klimatyzacja wanna lub prysznic widok na morze WC
    Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) balkon boczny widok na morze klimatyzacja wanna lub prysznic WC
    Room Comfort SingleUse SeaView
    Pokoj dwuosobowy klimatyzacja wanna lub prysznic WC
    suite double standard seaview
    Pokoj wariant ekonomiczny klimatyzacja wanna lub prysznic WC
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob balkon boczny widok na morze klimatyzacja wanna lub prysznic WC
    Room Standard LandView Economy
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) balkon klimatyzacja od strony ladu wanna lub prysznic WC
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob balkon klimatyzacja wanna lub prysznic widok na morze WC
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) balkon klimatyzacja wanna lub prysznic widok na morze WC
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob klimatyzacja wanna lub prysznic WC
    Pokoj wariant ekonomiczny klimatyzacja wanna lub prysznic WC
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) balkon klimatyzacja od strony ladu wanna lub prysznic WC
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) balkon klimatyzacja wanna lub prysznic widok na morze WC
    Room Family SeaView
    STANDARD ROOM SEA VIEW 3PAX
    STANDARD ROOM SEA VIEW 2PAX
    FAMILY 2 BEDROOM LAND VIEW 2PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS SEA VIEW 2PAX
    COMFORT ROOM SEA VIEW 2PAX
    Room Standard SideSeaView
    STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW SNG USE 1PAX
    Room Standard SingleUse SideSeaView
    STANDARD ROOM SEA VIEW SNG USE 1PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS SEA VIEW 4PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS SEA VIEW 3PAX
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    FAMILY 2 BEDROOM LAND VIEW 3PAX
    FAMILY 2 BEDROOM LAND VIEW 4PAX
    COMFORT ROOM SEA VIEW 3PAX
    COMFORT ROOM SEA VIEW SNG USE 1PAX
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Pokój rodzinny
    Room Standard SeaView
    Room Standard SingleUse LandView Economy
    Room Family LandView
    Room Comfort SeaView

    Sea World Resort & SPA - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Sea World Resort & SPA? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00