cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Nergis Butik, Riwiera Turecka
  • Hotel Nergis Butik, Riwiera Turecka
  • Hotel Nergis Butik, Riwiera Turecka
  • Hotel Nergis Butik, Riwiera Turecka
  • Hotel Nergis Butik, Riwiera Turecka
  • Hotel Nergis Butik, Riwiera Turecka
  • Hotel Nergis Butik, Riwiera Turecka
  • Hotel Nergis Butik, Riwiera Turecka
  • Hotel Nergis Butik, Riwiera Turecka
  • Hotel Nergis Butik, Riwiera Turecka
1 / 10
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
01.05 - 04.05
już od 1330 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
07.10 - 10.10
już od 1279 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Nergis Butik
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Nergis Butik
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Nergis Butik:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Nergis Butik:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 października 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Niewielki hotel położony w spokojnej okolicy oferujący niezapomnianą, wakacyjną atmosferę. Idealna propozycja dla osób szukających wytchnienia i ucieczki od miejskiego gwaru.

Hotel Nergis Butik w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Niewielki hotel położony w spokojnej okolicy oferujący niezapomnianą, wakacyjną atmosferę. Idealna propozycja dla osób szukających wytchnienia i ucieczki od miejskiego gwaru.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Alanya

kategoria organizatora

3*

kategoria lokalna

3*

Data otwarcia

2012 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (3), room service (płatny), centrum biznesowe (płatne), 2 baseny odkryte.

internet

Wi-Fi w pokojach płatne, Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

plaża

200 m od hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe (depozyt), bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 2 budynkach:2 budynki główne (liczba pięter: 3, liczba wind: 2) Typy pokoi: pokoje standardowe dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

restauracja główna, bary (3) All Inclusive (10:00-23:00) śniadanie (08:00-10:00), obiad (12:30-14:00), podwieczorek (17:00-18:00), kolacja (19:00-21:00) serwowane w restauracji głównej, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców (na życzenie)

z myślą o dzieciach

brodzik, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

tenis stołowy, rzutki

Aktualizacja opisu

18.04.2019 13:22

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Niewielki hotel położony w spokojnej okolicy oferujący niezapomnianą, wakacyjną atmosferę. Idealna propozycja dla osób szukających wytchnienia i ucieczki od miejskiego gwaru.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Turcja/Riwiera Turecka

Kategoria

Kategoria lokalna: w trakcie kategoryzacji

Kategoria Exim Tours

4*

Położenie

- ok. 200 m od plaży, przejście przez ulicę - ok. 500 m od centrum Konakli - ok 12 km od centrum Alanyi - ok. 120 km od lotniska w Antalyi

Plaża

- prywatna, piaszczysto - żwirowa - leżaki, parasole i materace (bezpłatne) - ręczniki plażowe (depozyt)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok 18 m2 - indywidualna klimatyzacja - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - LCD TV-Sat, telefon - mini bar i sejf (płatne) - balkon

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - basen - leżaki, parasole i materace przy basenie - siatkówka plażowa, koszykówka, rzutki - sporadycznie wieczorne programy rozrywkowe (noc turcka) Płatne - mini football, tenis stołowy - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik - menu w restauracji głównej

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godz. 10:00-23:00 w wybranych barach. Restauracja a'la carte płatna.

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracja a'la carte - lobby bar - snack bar/bar przy basenie - bar na plaży

Dodatkowe informacje

- hotel otwarty w 2012 roku, dysponuje 50 pokojami - internet Wi-Fi (bezpłatny) - www.konaklinergisotel.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.

Cena nie zawiera

wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr koszt 15 EUR.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Niewielki hotel położony w spokojnej okolicy oferujący niezapomnianą, wakacyjną atmosferę. Idealna propozycja dla osób szukających wytchnienia i ucieczki od miejskiego gwaru.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

Informacje Ogólne:

Nergis Boutique Hotel Alanya w Konakli posiada 50 pokoi na 3 piętrach. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Alanya (12 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, mini market, salon, sklepy, klimatyzację i recepcję. W 3-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku i niemiecku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć rower. Hotel posiada czynny w sezonie basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Goście mogą zrelaksować się przy drinku w barze przy basenie. Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się centrum miasta. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia:

Hotel oferuje usługę budzenia, sejfy, opiekę medyczną, usługi prasowania, pralnię, serwis pokojowy i pokojówki. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

W hotelu znajdują się 2 restauracje. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi.

Sport i Rozrywka:

W ramach aktywności hotel oferuje rzutki i tenis stołowy. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: siatkówka plażowa. Lokalne firmy oferują sporty wodne takie jak skutery wodne.

Dodatkowe Informacje:

Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Nergis Butik
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Nergis Butik

4.3
polecam

maly i kameralny (gdzies z 60 pokoi, nie wiecej), blisko centrum konakli, odnowiony i pachnacy nowoscia. do plazy 10 minut piechotka, do alany mozna dojechac busem albo taksowka, przystanek jest praktycznie pod samym hotelem. jedzonko smaczne, odpowiednio urozmaicone. przyjechalam sama z mala coreczka, nie mialam zadnych problemow, a obsluga starala sie jeszcze bardziej umilic mi pobyt. serdecznie polecam ten hotelik!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.3
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Nergis Butik:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    4.7
  • Pokoje
    5.4
  • Wyżywienie
    4
  • Atrakcje
    i sport
    3.7
  • Obsługa
    4.9
HolidayCheck
Ocena Nergis Butik:
4.7 / 6

Idealny hotel dla osób szukających odpoczynku 2013-06-21
Szczegóły oceny hotelu Nergis Butik:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Idealny hotel dla osób szukających odpoczynku 2013-06-27
Szczegóły oceny hotelu Nergis Butik:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

chcę tylko dodać że MENAGER Hotelu HASSAN jest niezastąpiony!! Po prostu świetny człowiek, bardzo mi...
więcej

5.9
Fantastyczny hotel! 2013-07-07
Szczegóły oceny hotelu Nergis Butik:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wspaniały hotel albo raczej drugi dom! 2013-07-18
Szczegóły oceny hotelu Nergis Butik:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Zdecydowanie godny polecenia, kameralny hotel z fajną lokalizacją. Pokoje gustownie wyposażone i urz...
więcej

5.9
Super hotel! Polecam tym, którzy cenią spokój! 2014-06-05
Szczegóły oceny hotelu Nergis Butik:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Jestem bardzo zadowolony z pobytu w tym hotelu i polecam innym! miła i sympatyczna obsługa , czysto ...
więcej

6.0
Super hotel! 2014-07-10
Szczegóły oceny hotelu Nergis Butik:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    6.0

Spędziliśmy 2 tyg. w Hotelu Nergis Boutiq w czerwcu 2013. Cały hotel oraz pokoje mają bardzo wysoki ...
więcej

5.3
Cudowne wakacje! 2014-07-21
Szczegóły oceny hotelu Nergis Butik:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecam! 2014-07-31
Szczegóły oceny hotelu Nergis Butik:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Świetne miejsce 2014-09-10
Szczegóły oceny hotelu Nergis Butik:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Cudowne wakacje! 2014-11-04
Szczegóły oceny hotelu Nergis Butik:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Wakacje spędzone w tym hotelu to sama przyjemność. Obsługa miła, kompetentna i zawsze uśmiechnięta. ...
więcej

6.0
Nie jest źle, ale mogło być lepiej 2015-06-21
Szczegóły oceny hotelu Nergis Butik:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.5
Hotel idealny na relaksujący wypoczynek 2015-09-11
Szczegóły oceny hotelu Nergis Butik:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Przyjemny pokój z dobrze działającą klimatyzacją, nowoczesne i przytulne wnętrze. Hotel stosunkowo b...
więcej

5.8

Nergis Butik - możliwości zakwaterowania:

Standard SingleUse Room
Standard Room

Nergis Butik - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Nergis Butik? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00