cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
1 / 27
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
04.04 - 08.04
już od 1431 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.04 - 11.04
już od 1304 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Majesty Mirage Park
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Majesty Mirage Park
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Kemer
Ocena hotelu Majesty Mirage Park:
4.5 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Majesty Mirage Park:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    4.7
  • Pokoje
    3.7
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 04 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 kwietnia 2020

Hotel Majesty Mirage Park w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 6 km od centrum Kemer
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • izba z kominkiem
  • ogród zimowy
  • sala TV
  • Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych, za opłatą
  • parking: niestrzeżony, za opłatą 
  • lekarz
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • amfiteatr
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

598

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • ostatni, całkowity remont w 2017 roku 

    Godziny otwarcia barów i restauracji w hotelach mogą ulec zmianie w zależności od pory roku i pogody. W okresie zimowym zjeżdżalnie, aquaparki, zewnętrzne baseny, niektóre restauracje i bary są zwykle nieczynne. Programy animacyjne mogą zostać ograniczone lub odbywać się wewnątrz hotelu.

Dla dzieci

  • basen dla dzieci
  • łóżeczka dla dzieci
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • menu dla niemowląt
  • bufet dla dzieci
  • miniklub
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw

Sport i wellness

Płatne
  • sauna fińska 
  • masaże
  • tenis

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 3-4 os.
  • ok. 50 m2
  • widok na morze
  • pokój dzienno-sypialny
  • 1 sypialnia
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • room service: codziennie, za opłatą
  • prysznic
  • balkon lub taras
Suita junior JSX1
  • 3-4 os.
  • ok. 56 m2
  • widok na morze
  • dla gości 11+
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • room service: codziennie, za opłatą
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 1-3 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na ogród
  • dla gości 11+
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • room service: codziennie, za opłatą
  • prysznic
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX4
  • 1-3 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na morze
  • suszarka do włosów
  • dla gości 11+
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • room service: codziennie, za opłatą
  • prysznic
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, a la carte
  • przekąski
  • przekąski o północy
  • ciasto
  • lody
  •  wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • główna restauracja „Olympos Restaurant": rodzaje kuchni: azjatycka, grecka, międzynarodowa, indyjska, włoska, regionalna, libańska, śródziemnomorska, meksykańska, hiszpańska, turecka, ryby/owoce morza, dania z grilla, sushi, menu dla niemowląt, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, bufet dla dzieci, dania lekkostrawne, bufet, show cooking, program dine around, z klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących
  • restauracja specjalistyczna „Turkuaz Restaurant": rodzaje kuchni: regionalna, turecka, a la carte, z klimatyzacją, z tarasem
  • restauracja specjalistyczna „Bosphorus": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, a la carte, w zależności od sezonu, z klimatyzacją, z tarasem, przy basenie
  • restauracja specjalistyczna „Gluten Free Kitchen": rodzaje kuchni: włoska, śródziemnomorska, regionalna, turecka, ryby/owoce morza, dania z grilla, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, bufet, program dine around

  • bary i inne: 10
  • bar
  • bar w lobby „Tropicano"
  • bar przy zewnętrznym basenie „Aqua Pool Bar"
  • cukiernia „Mia Casa"
  • bar w lobby „Lobby Bar"
  • bar „Hera Disco Bar"
  • pub „Beer Garden"
  • bar w lobby „Park bar"
  • bar przy zewnętrznym basenie „Relax Pool Bar"
  • bar „Olympos Bar"

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Turcja / Kemer

    Opis oferty:

    Król Göynük - tak najkrócej można opisać sąsiada znanego naszym Klientom hotelu Greenwood Resort. Malownicze góry Taurus, sosny piniowe, turkusowe morze i piękny ogród to najbliższe otoczenie resortu, który nie bez przyczyny ma w nazwie "Park". Położony na obszarze 110 tys. m², przy długiej i szerokiej plaży, należy do znanej sieci Majesty Hotels & Resorts. Hotel znany jest z dobrej i urozmaiconej kuchni w ramach bogatego pakietu ultra all inclusive. Perfekcyjnie przygotowane animacje i fantastyczny klub dla dzieci gwarantują pogodne wakacje dla całej rodziny.

    POŁOŻENIE:

    w miejscowości Göynük, ok. 9 km od centrum KEMER, ok. 1 km od centrum miejscowości z wieloma sklepikami i kawiarniami; ok. 55 km od portu lotniczego w Antalyi; w pobliżu hotelu przystanek minibusów (Kemer).

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, długa i szeroka, pomost, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar hotelowy objęty ofertą ultra all inclusive - napoje chłodzące.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, nowoczesny i zadbany, zbudowany w 1996 r., odnowione pokoje w 2011/2012 r., 522 pokoje, 2 budynki, 4 piętra, 10 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Olympos - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, bufet dla dzieci, bufet dietetyczny (obiad i kolacja), restauracje á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja; czynne zależnie od warunków pogodowych): Sultan - turecka, Mediterranean - ryby i owoce morza, La Caretta - łacińska, Roma - włoska, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 6 barów, w tym: w lobby, przy basenie i na plaży; minicentrum handlowe; centrum konferencyjne dla 1500 osób, taras z widokiem na ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby, kawiarenka internetowa, opiekunka do dziecka, fryzjer, fotograf, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 25 m², wygodnie urządzony, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (napoje chłodzące na powitanie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda, o łącznej pow. ok. 930 m², gł. 1,2-2,1 m, 2 brodziki dla dzieci, słodka woda, gł. 0,3-0,5 m, 3 zjeżdżalnie, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, basen kryty, słodka woda; 4 korty tenisowe (oświetlenie i wypożyczenie sprzętu płatne), aerobik, badminton, koszykówka, rzutki, centrum fitness, tenis stołowy, minipiłka nożna, minigolf, łucznictwo, step, aqua aerobik, siatkówka plażowa; plac zabaw dla dzieci, klub Topolino (4-12 lat), Teens Club (13-17 lat); dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci: gry i zabawy sportowe, wieczorny show; za opłatą: bilard, kręgle, gry playstation, sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna): banan, narty wodne, parasailing; centrum spa: łaźnia turecka, sauna; płatnie: peeling, masaże.

    ULTRA ALL INCLUSIVE 24H:

    śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji Olympos; podwieczorek w barze Mia Casa (16.00-17.00); lody w barze przy basenie w wyznaczonym czasie; tureckie placki gozleme w Nature Garden; przekąski w barze Aqua (12.00-16.00); nocne przekąski w wyznaczonym miejscu (23.00-24.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (24h); wybrane importowane napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (do 2.00); raz na pobyt kolacja w wybranej restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek ultra all inclusive.

    KONTAKT:

    0090/2428152244, www.majesty.com.tr

    GRATIS:

    świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 15 latserwis plażowywstęp do spa


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Kemer

    OPIS

    Duży, zadbany, zielony teren, na jakim znajduje się hotel jest niewątpliwie atutem - piękne krajobrazy, otoczenie gór Taurus i lasu piniowego oraz bliskość morza sprawiają, że jest to idealne miejsce na wymarzone wakacje rodzinne.Programy animacyjne i miniklub dla dzieci oraz zjeżdżalnie wodne to tylko niektóre z oferowanych na miejscu atrakcji.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    1996 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu: restauracje (3), bary (9), room service (płatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (10), centrum biznesowe (płatne), basen kryty, baseny odkryte (2), 3 zjeżdżalnie wodne dla dorosłych (działają w godzinach 10:00-12:00,14:00-17:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    2 dzieci do 12 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży, płatne: pawilony.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 2 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 5, liczba wind: 7), 1 aneks (liczba pięter: 5, liczba wind: 3) Typy pokoi: pokoje standardowe park dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , junior suity dla max. 4 os.: salon, 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje rodzinne dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje standardowe land/sea view w budynku głównym dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracje a la carte (2), bary (9), cukiernia Ultra All Inclusive (24h) śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00), późny posiłek (23:00-00:00) serwowane w restauracji głównej, przekąski (12:00-15:00, 15:30-17:30) serwowane w barze przy basenie, przekąski (12:00-16:00) serwowane w barze z przekąskami, przekąski (14:30-18:00), podwieczorek (14:00-18:00) serwowane w "Mia Casa", lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja.TURKUAZ turecka, BOSPHORUS owoce morza

    z myślą o dzieciach

    brodziki (3), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-7 lat, 8-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem), możliwość wypożyczenia wózka (płatna i w miarę dostępności)

    w cenie

    tenis stołowy, rzutki, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, minigolf, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, siłownia, animacje, sauna, jacuzzi, dyskoteka

    płatne

    korty do tenisa ziemnego (2), oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, kręgle, piłka nożna, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, salon piękności, łaźnia turecka

    dodatkowe informacje

    OPIS NA LATO 2020. ABY SPRAWDZIĆ OFERTĘ NA LATO 2019 PROSZĘ ZMIENIĆ DATĘ WYJAZDU W WYSZUKIWARCE NA TEJ STRONIE.

    Aktualizacja opisu

    18.10.2019 14:12

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Regobis

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    ***** Turcja/Riwiera Turecka

    ATUTY

    - piękne położenie u podnóża gór Taurus - osobna restauracja serwująca potrawy bez glutenu - butelkowane napoje w ofercie Ultra All Inclusive - prywatna hotelowa plaża z pomostem - różnorodny program zajęć rozrywkowo sportowych

    NASZYM ZDANIEM

    Położony u stóp malowniczych gór Taurus, bezpośrednio przy hotelowej plaży przypadnie do gustu osobom lubiącym błogie lenistwo oraz rodzinom z dziećmi. Goście docenią urozmaiconą kuchnię, bogaty program zajęć rozrywkowo-sportowych oraz przestronne i jasne pokoje. Napoje gazowane podawane są w butelkach, a potrawy bezglutenowe przygotowywane są w specjalnej kuchni i serwowane w osobnej restauracji.

    POŁOŻENIE

    - bezpośrednio przy hotelowej plaży - około 1 km od miasteczka Göynük - około 7 km od centrum Kemer - około 45 km od lotniska w Antalyi - odległość do najbliższego sklepu około 150

    PLAŻA

    Kamienista, prywatna plaża hotelowa z pomostem. Parasole i leżaki na plaży oraz ręczniki plażowe bezpłatne. Na plaży można skorzystać ze sportów wodnych (dodatkowo płatne).

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatne - Internet ze standardową prędkością w pokojach oraz częściach wspólnych, wewnętrzny basen, jacuzzi, turecka łaźnia, centrum fitness, sauna, łaźnie parowe, animacje, dyskoteka, kurs robienia koktajli, lekcje łucznictwa, tenis stołowy, siatkówka plażowa, kurs mini golfa, kort tenisowy, boisko do mini footballu. Płatne - VIP SPA, szybszy Internet w pokojach oraz częściach wspólnych, 2 restauracje A'la Carte room service, lekarz, pralnia, telefon, fax, centrum biznesowe, wypożyczalnia rowerów i aut, szisza, usługi fotograficzne, wypożyczalnia sprzętu sportowego, sporty wodne, PlayStation, bilard, kręgle, sprzęt tenisowy, oświetlenie kortu tenisowego.

    DLA DZIECI

    Zajęcia w mini klubach organizowane są dla dzieci w wieku od 4 do 7 roku życia oraz od 8 do 12 roku życia. Dla młodszych dzieci - malowanie twarzy, Play-doh, kino dla dzieci, zabawy na basenie, konkursy, występy, zajęcia plastyczne, plac zabaw. Dla starszych dzieci - koszykówka, piłka nożna, tenis stołowy, rzutki, szachy, zabawy na basenie, konkursy. Płatne - Opiekunka, wózek, wycieczki fakultatywne oraz specjalne kursy

    POKOJE

    Zakwaterowanie - 14.00 Wykwaterowanie - 12.00 Hotel posiada 598 pokoi, składa się z budynku głównego oraz bocznego. Klienci Rego-Bis będą kwaterowani w budynku bocznym. W skład usług oraz wyposażenia pokoju standard (26m) wchodzą: internet bezprzewodowy (standardowa prędkość bezpłatna), sejf elektryczny (bezpłatny), Telewizor LED, centralnie sterowana klimatyzacja, telefon, minibar (uzupełniany codziennie w wodę, napoje bezalkoholowe i piwo, w cenie), balkon lub taras, toaleta, prysznic, suszarka do włosów, garderoba oraz room service.

    WYŻYWIENIE

    Ultra All Inclusive Obejmuje wybrane lokalne alkoholowe oraz bezalkoholowe napoje, dostępne w barach na terenie hotelu przez 24h na dobę. Śniadanie, lunch, kolacja oraz nocne przekąski podawane są w formie bufetu. Późne śniadanie w formie kontynentalnej. W ofercie również dania kuchni bezglutenowej oraz dietetycznej. W przerwach między posiłkami w hotelowych barach serwowane są słodkie oraz słone przekąski. Oferta Ultra All inclusive nie obejmuje importowanych szampanów, lokalnych i importowanych butelek wina oraz luksusowych trunków (długo leżakująca whisky, koniaki.

    KRAJ

    Turcja urzeka pięknymi piaszczystymi plażami, błękitną ciepłą wodą i świetnie zachowanymi śladami antycznych kultur. Można tu spędzić leniwy urlop wśród wygód hotelu lub wybrać się na wyprawę w przeszłość, odwiedzając liczne zabytki czasów hellenistycznych i rzymskich. Turcja to kraj kolorowej, wybujałej roślinności, korzennych przypraw, gwarnych bazarów i niezwykłych krajobrazów. Turcy są gościnni i przyjaźni, chętnie częstują podróżnych herbatą lub przysmakami swej pobudzającej zmysły kuchni, przede wszystkim jednak zarażają dobrym humorem i pełnym radości podejściem do życia. Zdecydowanie warto wybrać ten kraj jako cel swojej wakacyjnej podróży.

    REGION

    Kemer to leżący na zachód od Antalyi, modny w Turcji kurort wypoczynkowy. Hotele usytuowane są pomiędzy imponującymi szczytami gór Taurus, a turkusowo niebieskimi wodami Morza Śródziemnego; wypoczynkowi sprzyjają również porastające okolicę zielone lasy sosny śródziemnomorskiej. Każdy znajdzie tu coś dla siebie - najmłodsi specjalnie dla nich przeznaczone atrakcje hotelowe, dorośli wysoki poziom usług hotelowych, a dla spragnionych zwiedzania Kemer stanowić będzie świetną bazę wypadową. Dodatkową korzyść przy wyborze tego regionu może stanowić stosunkowo krótki transfer z lotniska (Antalyę i Kemer dzieli dystans niespełna 50 km).

    WYCIECZKI FAKULTATYWNE

    Pamukkale Demre - Myra - Kekova Kolejka linowa Tahtali Akwarium Antalyi Łaźnia Turecka Jeep Safari Quad Safari Rafting/Kanioning Piknik i łowienie ryb

    CENA ZAWIERA

    * Opłaty lotniskowe * 7/14 noclegów w hotelu Mirage Park Resort ***** * Wyżywienie według zakupionej oferty * Transfer lotnisko-hotel-lotnisko w kraju docelowym * Bagaż podróżny w cenie (limit wagowy zależy od linii lotniczych) * Opiekę rezydenta podczas pobytu * Opłatę na fundusz gwarancyjny według rozporządzenia Ministerstwa Finansów (15 zł / os.) - automatycznie doliczane do rezerwacji * Ubezpieczenie KL 30 000 , NNW 3 000 , bagaż 200 * Podatek VAT

    CENA NIE ZAWIERA

    * Wycieczek fakultatywnych * Opłaty za wizę turecką

    INFO DOTYCZĄCE PRZELOTU

    - Bezpośredni przelot Katowice - Antalya - Katowice - Limit bagażowy 20 kg osoba (suma wielkości 158 cm) + 5 kg bagaż podręczny (wymiar 56x45x25) - Zbiórka na lotnisku na 2h przed planowanym wylotem - Odprawa bezbiletowa,Przelot realizowany na podstawienie ważnego paszportu - dokument musi być ważny minimum 6 miesięcy (od daty powrotu do Polski). - Obywatele RP wjeżdżający do Turcji podlegają obowiązkowi wizowemu - elektroniczną wizę turystyczną można nabyć  przed wylotem za pośrednictwem portalu www.evisa.gov.tr. - Samolot wyposażony w bezprzewodową sieć AirFi, dostęp do multimediów na własnym urządzeniu mobilnym. - Dziecko, które nie podróżuje z obojgiem prawnych opiekunów musi posiadać notarialnie potwierdzone upoważnienie podpisane przez nieobecnego opiekuna (dziadkowie muszą mieć przy sobie upoważnienie od obojga rodziców).

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego. Informacja dla podróżujących do KRAJU z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie KRAJU, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Rego Bis, które posiada ponad 20 lat doświadczenia w organizowaniu wypoczynku dla młodzieży i dorosłych. Biuro specjalizuje się w wakacjach autokarem do Bułgarii, Chorwacji, Hiszpanii, Czarnogóry i Albanii. Nowością są wakacje w Czarnogórze i jako całkowita nowość na polskim rynku - wczasy w Macedonii. Można skorzystać także z oferty wyjazdów samolotem czy z bogatej puli apartamentów na dojazd własny. Biuro Podróży Rego Bis oferuje także szeroki wybór obozów młodzieżowych.

    Dzięki długoletniej współpracy z zagranicznymi kontrahentami gwarantuje rzetelność i wysoką jakość oferowanych usług. Mottem biura jest dobra jakość za rozsądną cenę, dlatego pracownicy dokładają wszelkich starań, aby jakość, cena imprezy, bezpieczeństwo przejazdu, baza hotelowa i program imprez spełniał oczekiwania klientów. Długa obecność Biura Podróży Rego Bis na rynku i doświadczenie w organizowaniu różnego typu wyjazdów daje gwarancję spokojnego i udanego wypoczynku.


    Rego- Bis

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    ***** Turcja/Riwiera Turecka

    ATUTY

    - piękne położenie u podnóża gór Taurus - osobna restauracja serwująca potrawy bez glutenu - butelkowane napoje w ofercie Ultra All Inclusive - prywatna hotelowa plaża z pomostem - różnorodny program zajęć rozrywkowo sportowych

    NASZYM ZDANIEM

    Położony u stóp malowniczych gór Taurus, bezpośrednio przy hotelowej plaży przypadnie do gustu osobom lubiącym błogie lenistwo oraz rodzinom z dziećmi. Goście docenią urozmaiconą kuchnię, bogaty program zajęć rozrywkowo-sportowych oraz przestronne i jasne pokoje. Napoje gazowane podawane są w butelkach, a potrawy bezglutenowe przygotowywane są w specjalnej kuchni i serwowane w osobnej restauracji.

    POŁOŻENIE

    - bezpośrednio przy hotelowej plaży - około 1 km od miasteczka Göynük - około 7 km od centrum Kemer - około 45 km od lotniska w Antalyi - odległość do najbliższego sklepu około 150

    PLAŻA

    Kamienista, prywatna plaża hotelowa z pomostem. Parasole i leżaki na plaży oraz ręczniki plażowe bezpłatne. Na plaży można skorzystać ze sportów wodnych (dodatkowo płatne).

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatne - Internet ze standardową prędkością w pokojach oraz częściach wspólnych, wewnętrzny basen, jacuzzi, turecka łaźnia, centrum fitness, sauna, łaźnie parowe, animacje, dyskoteka, kurs robienia koktajli, lekcje łucznictwa, tenis stołowy, siatkówka plażowa, kurs mini golfa, kort tenisowy, boisko do mini footballu. Płatne - VIP SPA, szybszy Internet w pokojach oraz częściach wspólnych, 2 restauracje A'la Carte room service, lekarz, pralnia, telefon, fax, centrum biznesowe, wypożyczalnia rowerów i aut, szisza, usługi fotograficzne, wypożyczalnia sprzętu sportowego, sporty wodne, PlayStation, bilard, kręgle, sprzęt tenisowy, oświetlenie kortu tenisowego.

    DLA DZIECI

    Zajęcia w mini klubach organizowane są dla dzieci w wieku od 4 do 7 roku życia oraz od 8 do 12 roku życia. Dla młodszych dzieci - malowanie twarzy, Play-doh, kino dla dzieci, zabawy na basenie, konkursy, występy, zajęcia plastyczne, plac zabaw. Dla starszych dzieci - koszykówka, piłka nożna, tenis stołowy, rzutki, szachy, zabawy na basenie, konkursy. Płatne - Opiekunka, wózek, wycieczki fakultatywne oraz specjalne kursy

    POKOJE

    Zakwaterowanie - 14.00 Wykwaterowanie - 12.00 Hotel posiada 598 pokoi, składa się z budynku głównego oraz bocznego. Klienci Rego-Bis będą kwaterowani w budynku bocznym. W skład usług oraz wyposażenia pokoju standard (26m) wchodzą: internet bezprzewodowy (standardowa prędkość bezpłatna), sejf elektryczny (bezpłatny), Telewizor LED, centralnie sterowana klimatyzacja, telefon, minibar (uzupełniany codziennie w wodę, napoje bezalkoholowe i piwo, w cenie), balkon lub taras, toaleta, prysznic, suszarka do włosów, garderoba oraz room service.

    WYŻYWIENIE

    Ultra All Inclusive Obejmuje wybrane lokalne alkoholowe oraz bezalkoholowe napoje, dostępne w barach na terenie hotelu przez 24h na dobę. Śniadanie, lunch, kolacja oraz nocne przekąski podawane są w formie bufetu. Późne śniadanie w formie kontynentalnej. W ofercie również dania kuchni bezglutenowej oraz dietetycznej. W przerwach między posiłkami w hotelowych barach serwowane są słodkie oraz słone przekąski. Oferta Ultra All inclusive nie obejmuje importowanych szampanów, lokalnych i importowanych butelek wina oraz luksusowych trunków (długo leżakująca whisky, koniaki.

    KRAJ

    Turcja urzeka pięknymi piaszczystymi plażami, błękitną ciepłą wodą i świetnie zachowanymi śladami antycznych kultur. Można tu spędzić leniwy urlop wśród wygód hotelu lub wybrać się na wyprawę w przeszłość, odwiedzając liczne zabytki czasów hellenistycznych i rzymskich. Turcja to kraj kolorowej, wybujałej roślinności, korzennych przypraw, gwarnych bazarów i niezwykłych krajobrazów. Turcy są gościnni i przyjaźni, chętnie częstują podróżnych herbatą lub przysmakami swej pobudzającej zmysły kuchni, przede wszystkim jednak zarażają dobrym humorem i pełnym radości podejściem do życia. Zdecydowanie warto wybrać ten kraj jako cel swojej wakacyjnej podróży.

    REGION

    Kemer to leżący na zachód od Antalyi, modny w Turcji kurort wypoczynkowy. Hotele usytuowane są pomiędzy imponującymi szczytami gór Taurus, a turkusowo niebieskimi wodami Morza Śródziemnego; wypoczynkowi sprzyjają również porastające okolicę zielone lasy sosny śródziemnomorskiej. Każdy znajdzie tu coś dla siebie - najmłodsi specjalnie dla nich przeznaczone atrakcje hotelowe, dorośli wysoki poziom usług hotelowych, a dla spragnionych zwiedzania Kemer stanowić będzie świetną bazę wypadową. Dodatkową korzyść przy wyborze tego regionu może stanowić stosunkowo krótki transfer z lotniska (Antalyę i Kemer dzieli dystans niespełna 50 km).

    WYCIECZKI FAKULTATYWNE

    Pamukkale (60 EUR os. dorosła) Demre- Myra- Kekova (60 EUR os. dorosła) Kolejka linowa Tahtali (45 EURos. dorosła, tylko z regionu Kemer) Akwarium Antalyi (od 45 EUR os. dorosła) Łaźnia Turecka (od 25 EUR do 130 EUR za os. doroslą, w zależności od wykupionego pakietu) Jeep Safari (od 35 EUR do 55 EUR za os. dorosłą, w zależności od programu) Quad Safari (od 40 EUR do 60 EUR za os.  dorosłą, w zależności od programu) Rafting/Kanioning (35 EUR za os. dorosłą) Nurkowanie (65 EUR za os. dorosłą)

    CENA ZAWIERA

    * Opłaty lotniskowe * 7 noclegów w hotelu Mirage Park Resort ***** * Wyżywienie Ultra All Inclusive * Transfer lotnisko-hotel-lotnisko w kraju docelowym * Bagaż podróżny w cenie (limit wagowy zależy od linii lotniczych) * Opiekę rezydenta podczas pobytu * Opłatę na fundusz gwarancyjny według rozporządzenia Ministerstwa Finansów (15 zł / os.) - automatycznie doliczane do rezerwacji * Ubezpieczenie KL 30 000 , NNW 3 000 , bagaż 200 * Podatek VAT

    CENA NIE ZAWIERA

    * Wycieczek fakultatywnych * Wizy tureckiej

    INFO DOTYCZĄCE PRZELOTU

    - Bezpośredni przelot Katowice - Antalya/Warszawa - Antalya - Limit bagażowy 20 kg osoba + 8 kg bagaż podręczny - Zbiórka na lotnisku na 2h przed planowanym wylotem - Odprawa bezbiletowa, przelot realizowany na podstawienie ważnego dowodu osobistego lub paszportu - Przelot realizowany na podstawienie ważnego paszportu - dokument musi być ważny minimum 6 miesięcy (od daty powrotu do Polski). - Obywatele RP wjeżdżający do Turcji podlegają obowiązkowi wizowemu - elektroniczną wizę turystyczną można nabyć  przed wylotem za pośrednictwem portalu www.evisa.gov.tr. (koszt 20 USD) - Dziecko, które nie podróżuje z obojgiem prawnych opiekunów musi posiadać notarialnie potwierdzone upoważnienie podpisane przez nieobecnego opiekuna (dziadkowie muszą mieć przy sobie upoważnienie od obojga rodziców).

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego. Informacja dla podróżujących do KRAJU z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie KRAJU, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)


    Mapa Hotelu Majesty Mirage Park

    Opinie o Hotelu Majesty Mirage Park

    4.1
    polecam

    Pokoje ładne i zadbane, byliśmy zakwaterowani w bud. głównym. Sprzątanie słabe, niby codziennie, ale niedokładnie, ręczniki dostawaliśmy niedoprane. Jedzenie bardzo smaczne, choć jak rzuciła się rosyjska wycieczka to ciężko było coś dla siebie normalnego wybrać, bo zostawiali same ochłapy. Ciekawe animacje i pokazy wieczorami. Generalnie jak na pierwszy wyjazd za granicę jestem bardzo zadowolony i na pewno tu wrócę!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Fajny tydzień w fajnym hotelu :-) mamy tylko małe zastrzeżenia do obsługi i do tłoków na restauracji, poza tym ok, cudne baseny i plaża, widoki niezapomniane, jedzenie przepyszne szczególnie w a'la karte z rybami :-)

    POLECAM:
    ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.9
    zdecydowanie polecam

    przepiekna okolica, lasy, gory, krystalicznie czyste morze, plaza zwirek - kamyki, trudno okreslic, ale mozna chodzic bez butow. pokoje raczej skromne wystarczajace dla rodziny 2 + 1. jedzenie najlepsze pod sloncem. poza sezonem swietne miejsce na wypoczynek w spokoju bo w sezonie bardzo tloczno (bylismy tu dwa razy i wrocimy ponownie)

    POLECAM:
    wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9

    Majesty Mirage Park - możliwości zakwaterowania:

    MAIN BUILDING STANDARD SEA SIDE SINGLE USE
    MAIN BUILDING STANDARD LAND SIDE 2+2
    JUNIOR SUITE
    MAIN BUILDING STANDARD LAND SIDE SINGLE USE
    SUITE ROOM
    CHILD FRIENDLY ROOM
    MAIN BUILDING STANDARD SEA SIDE 2+2
    PARK BUILDING STANDARD ROOM SINGLE USE
    PARK BUILDING STANDARD ROOM 2+2
    MAIN BUILDING STANDARD SEA SIDE
    PARK BUILDING STANDARD ROOM
    MAIN BUILDING STANDARD LAND SIDE

    Majesty Mirage Park - Możliwości wyżywienia:


    Majesty Mirage Park - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Majesty Mirage Park? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00