cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Majesty Mirage Park, Riwiera Turecka
1 / 27
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
29.06 - 06.07
już od 3441 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.10 - 24.10
już od 1490 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Majesty Mirage Park
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Majesty Mirage Park
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Kemer
Ocena hotelu Majesty Mirage Park:
4.5 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Majesty Mirage Park:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    4.7
  • Pokoje
    3.7
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 29 czerwca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 października 2019

Hotel Majesty Mirage Park w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Kemer

Opis oferty:

Król Göynük - tak najkrócej można opisać sąsiada znanego naszym Klientom hotelu Greenwood Resort. Malownicze góry Taurus, sosny piniowe, turkusowe morze i piękny ogród to najbliższe otoczenie resortu, który nie bez przyczyny ma w nazwie "Park". Położony na obszarze 110 tys. m², przy długiej i szerokiej plaży, należy do znanej sieci Majesty Hotels & Resorts. Hotel znany jest z dobrej i urozmaiconej kuchni w ramach bogatego pakietu ultra all inclusive. Perfekcyjnie przygotowane animacje i fantastyczny klub dla dzieci gwarantują pogodne wakacje dla całej rodziny.

POŁOŻENIE:

w miejscowości Göynük, ok. 9 km od centrum KEMER, ok. 1 km od centrum miejscowości z wieloma sklepikami i kawiarniami; ok. 55 km od portu lotniczego w Antalyi; w pobliżu hotelu przystanek minibusów (Kemer).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, długa i szeroka, pomost, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar hotelowy objęty ofertą ultra all inclusive - napoje chłodzące.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, nowoczesny i zadbany, zbudowany w 1996 r., odnowione pokoje w 2011/2012 r., 522 pokoje, 2 budynki, 4 piętra, 10 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Olympos - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, bufet dla dzieci, bufet dietetyczny (obiad i kolacja), restauracje á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja; czynne zależnie od warunków pogodowych): Sultan - turecka, Mediterranean - ryby i owoce morza, La Caretta - łacińska, Roma - włoska, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 6 barów, w tym: w lobby, przy basenie i na plaży; minicentrum handlowe; centrum konferencyjne dla 1500 osób, taras z widokiem na ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby, kawiarenka internetowa, opiekunka do dziecka, fryzjer, fotograf, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 25 m², wygodnie urządzony, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (napoje chłodzące na powitanie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda, o łącznej pow. ok. 930 m², gł. 1,2-2,1 m, 2 brodziki dla dzieci, słodka woda, gł. 0,3-0,5 m, 3 zjeżdżalnie, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, basen kryty, słodka woda; 4 korty tenisowe (oświetlenie i wypożyczenie sprzętu płatne), aerobik, badminton, koszykówka, rzutki, centrum fitness, tenis stołowy, minipiłka nożna, minigolf, łucznictwo, step, aqua aerobik, siatkówka plażowa; plac zabaw dla dzieci, klub Topolino (4-12 lat), Teens Club (13-17 lat); dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci: gry i zabawy sportowe, wieczorny show; za opłatą: bilard, kręgle, gry playstation, sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna): banan, narty wodne, parasailing; centrum spa: łaźnia turecka, sauna; płatnie: peeling, masaże.

ULTRA ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji Olympos; podwieczorek w barze Mia Casa (16.00-17.00); lody w barze przy basenie w wyznaczonym czasie; tureckie placki gozleme w Nature Garden; przekąski w barze Aqua (12.00-16.00); nocne przekąski w wyznaczonym miejscu (23.00-24.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (24h); wybrane importowane napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (do 2.00); raz na pobyt kolacja w wybranej restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek ultra all inclusive.

KONTAKT:

0090/2428152244, www.majesty.com.tr

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 15 latserwis plażowywstęp do spa


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Coral Travel

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Kemer

OPIS

Duży, zadbany, zielony teren, na jakim znajduje się hotel jest niewątpliwie atutem - piękne krajobrazy, otoczenie gór Taurus i lasu piniowego oraz bliskość morza sprawiają, że jest to idealne miejsce na wymarzone wakacje rodzinne.Programy animacyjne i miniklub dla dzieci oraz zjeżdżalnie wodne to tylko niektóre z oferowanych na miejscu atrakcji.

kategoria organizatora

5*

kategoria lokalna

5*

Data otwarcia

1996 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu: restauracje (3), bary (9), room service (płatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (10), basen kryty, baseny odkryte (2), 3 zjeżdżalnie wodne dla dorosłych i 1 dla dzieci (działa w godzinach 10:00-12:00,14:00-16:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 2 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 5, liczba wind: 7), 1 aneks (liczba pięter: 5, liczba wind: 3) Typy pokoi: PARK STANDARD ROOM: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , JUNIOR SUITE: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , FAMILY ROOM: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , MAIN BUILDING STANDARD ROOM LAND VIEW: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , GARDEN VILLA: dwupoziomowe, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

restauracja główna, restauracje a la carte (2), bary (9), cukiernia Ultra All Inclusive (24h) śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00), późny posiłek (23:00-00:00) serwowane w restauracji głównej, przekąski (12:00-15:00), przekąski (15:30-17:30) serwowane w barze przy basenie, przekąski (12:00-16:00) serwowane w barze z przekąskami, przekąski (14:30-18:00), podwieczorek (14:30-18:00) serwowane w barze Mia Casa, lody napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - płatne (wymagana rezerwacja).TURKUAZ turecka, BOSPHORUS owoce morza

z myślą o dzieciach

brodziki (3), zjeżdżalnia wodna dla dzieci, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-7 lat, 8-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) , możliwość wypożyczenia wózka (płatna i w miarę dostępności)

w cenie

korty do tenisa ziemnego (5), tenis stołowy, rzutki, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, minigolf, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, animacje , sauna, jacuzzi, dyskoteka

płatne

oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, kręgle, piłka nożna, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, salon piękności, łaźnia turecka

Aktualizacja opisu

22.05.2019 12:16

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

Sale konferencyjne

Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Rego- Bis

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

***** Turcja/Riwiera Turecka

ATUTY

- piękne położenie u podnóża gór Taurus - osobna restauracja serwująca potrawy bez glutenu - butelkowane napoje w ofercie Ultra All Inclusive - prywatna hotelowa plaża z pomostem - różnorodny program zajęć rozrywkowo sportowych

NASZYM ZDANIEM

Położony u stóp malowniczych gór Taurus, bezpośrednio przy hotelowej plaży przypadnie do gustu osobom lubiącym błogie lenistwo oraz rodzinom z dziećmi. Goście docenią urozmaiconą kuchnię, bogaty program zajęć rozrywkowo-sportowych oraz przestronne i jasne pokoje. Napoje gazowane podawane są w butelkach, a potrawy bezglutenowe przygotowywane są w specjalnej kuchni i serwowane w osobnej restauracji.

POŁOŻENIE

- bezpośrednio przy hotelowej plaży - około 1 km od miasteczka Göynük - około 7 km od centrum Kemer - około 45 km od lotniska w Antalyi - odległość do najbliższego sklepu około 150

PLAŻA

Kamienista, prywatna plaża hotelowa z pomostem. Parasole i leżaki na plaży oraz ręczniki plażowe bezpłatne. Na plaży można skorzystać ze sportów wodnych (dodatkowo płatne).

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Bezpłatne - Internet ze standardową prędkością w pokojach oraz częściach wspólnych, wewnętrzny basen, jacuzzi, turecka łaźnia, centrum fitness, sauna, łaźnie parowe, animacje, dyskoteka, kurs robienia koktajli, lekcje łucznictwa, tenis stołowy, siatkówka plażowa, kurs mini golfa, kort tenisowy, boisko do mini footballu. Płatne - VIP SPA, szybszy Internet w pokojach oraz częściach wspólnych, 2 restauracje A'la Carte room service, lekarz, pralnia, telefon, fax, centrum biznesowe, wypożyczalnia rowerów i aut, szisza, usługi fotograficzne, wypożyczalnia sprzętu sportowego, sporty wodne, PlayStation, bilard, kręgle, sprzęt tenisowy, oświetlenie kortu tenisowego.

DLA DZIECI

Zajęcia w mini klubach organizowane są dla dzieci w wieku od 4 do 7 roku życia oraz od 8 do 12 roku życia. Dla młodszych dzieci - malowanie twarzy, Play-doh, kino dla dzieci, zabawy na basenie, konkursy, występy, zajęcia plastyczne, plac zabaw. Dla starszych dzieci - koszykówka, piłka nożna, tenis stołowy, rzutki, szachy, zabawy na basenie, konkursy. Płatne - Opiekunka, wózek, wycieczki fakultatywne oraz specjalne kursy

POKOJE

Zakwaterowanie - 14.00 Wykwaterowanie - 12.00 Hotel posiada 598 pokoi, składa się z budynku głównego oraz bocznego. Klienci Rego-Bis będą kwaterowani w budynku bocznym. W skład usług oraz wyposażenia pokoju standard (26m) wchodzą: internet bezprzewodowy (standardowa prędkość bezpłatna), sejf elektryczny (bezpłatny), Telewizor LED, centralnie sterowana klimatyzacja, telefon, minibar (uzupełniany codziennie w wodę, napoje bezalkoholowe i piwo, w cenie), balkon lub taras, toaleta, prysznic, suszarka do włosów, garderoba oraz room service.

WYŻYWIENIE

Ultra All Inclusive Obejmuje wybrane lokalne alkoholowe oraz bezalkoholowe napoje, dostępne w barach na terenie hotelu przez 24h na dobę. Śniadanie, lunch, kolacja oraz nocne przekąski podawane są w formie bufetu. Późne śniadanie w formie kontynentalnej. W ofercie również dania kuchni bezglutenowej oraz dietetycznej. W przerwach między posiłkami w hotelowych barach serwowane są słodkie oraz słone przekąski. Oferta Ultra All inclusive nie obejmuje importowanych szampanów, lokalnych i importowanych butelek wina oraz luksusowych trunków (długo leżakująca whisky, koniaki.

KRAJ

Turcja urzeka pięknymi piaszczystymi plażami, błękitną ciepłą wodą i świetnie zachowanymi śladami antycznych kultur. Można tu spędzić leniwy urlop wśród wygód hotelu lub wybrać się na wyprawę w przeszłość, odwiedzając liczne zabytki czasów hellenistycznych i rzymskich. Turcja to kraj kolorowej, wybujałej roślinności, korzennych przypraw, gwarnych bazarów i niezwykłych krajobrazów. Turcy są gościnni i przyjaźni, chętnie częstują podróżnych herbatą lub przysmakami swej pobudzającej zmysły kuchni, przede wszystkim jednak zarażają dobrym humorem i pełnym radości podejściem do życia. Zdecydowanie warto wybrać ten kraj jako cel swojej wakacyjnej podróży.

REGION

Kemer to leżący na zachód od Antalyi, modny w Turcji kurort wypoczynkowy. Hotele usytuowane są pomiędzy imponującymi szczytami gór Taurus, a turkusowo niebieskimi wodami Morza Śródziemnego; wypoczynkowi sprzyjają również porastające okolicę zielone lasy sosny śródziemnomorskiej. Każdy znajdzie tu coś dla siebie - najmłodsi specjalnie dla nich przeznaczone atrakcje hotelowe, dorośli wysoki poziom usług hotelowych, a dla spragnionych zwiedzania Kemer stanowić będzie świetną bazę wypadową. Dodatkową korzyść przy wyborze tego regionu może stanowić stosunkowo krótki transfer z lotniska (Antalyę i Kemer dzieli dystans niespełna 50 km).

WYCIECZKI FAKULTATYWNE

Pamukkale (60 EUR os. dorosła) Demre- Myra- Kekova (60 EUR os. dorosła) Kolejka linowa Tahtali (45 EURos. dorosła, tylko z regionu Kemer) Akwarium Antalyi (od 45 EUR os. dorosła) Łaźnia Turecka (od 25 EUR do 130 EUR za os. doroslą, w zależności od wykupionego pakietu) Jeep Safari (od 35 EUR do 55 EUR za os. dorosłą, w zależności od programu) Quad Safari (od 40 EUR do 60 EUR za os.  dorosłą, w zależności od programu) Rafting/Kanioning (35 EUR za os. dorosłą) Nurkowanie (65 EUR za os. dorosłą)

CENA ZAWIERA

* Opłaty lotniskowe * 7 noclegów w hotelu Mirage Park Resort ***** * Wyżywienie Ultra All Inclusive * Transfer lotnisko-hotel-lotnisko w kraju docelowym * Bagaż podróżny w cenie (limit wagowy zależy od linii lotniczych) * Opiekę rezydenta podczas pobytu * Opłatę na fundusz gwarancyjny według rozporządzenia Ministerstwa Finansów (15 zł / os.) - automatycznie doliczane do rezerwacji * Ubezpieczenie KL 30 000 , NNW 3 000 , bagaż 200 * Podatek VAT

CENA NIE ZAWIERA

* Wycieczek fakultatywnych * Wizy tureckiej

INFO DOTYCZĄCE PRZELOTU

- Bezpośredni przelot Katowice - Antalya/Warszawa - Antalya - Limit bagażowy 20 kg osoba + 8 kg bagaż podręczny - Zbiórka na lotnisku na 2h przed planowanym wylotem - Odprawa bezbiletowa, przelot realizowany na podstawienie ważnego dowodu osobistego lub paszportu - Przelot realizowany na podstawienie ważnego paszportu - dokument musi być ważny minimum 6 miesięcy (od daty powrotu do Polski). - Obywatele RP wjeżdżający do Turcji podlegają obowiązkowi wizowemu - elektroniczną wizę turystyczną można nabyć  przed wylotem za pośrednictwem portalu www.evisa.gov.tr. (koszt 20 USD) - Dziecko, które nie podróżuje z obojgiem prawnych opiekunów musi posiadać notarialnie potwierdzone upoważnienie podpisane przez nieobecnego opiekuna (dziadkowie muszą mieć przy sobie upoważnienie od obojga rodziców).

WAŻNE INFORMACJE

Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego. Informacja dla podróżujących do KRAJU z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie KRAJU, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)


Regobis

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

***** Turcja/Riwiera Turecka

ATUTY

- piękne położenie u podnóża gór Taurus - osobna restauracja serwująca potrawy bez glutenu - butelkowane napoje w ofercie Ultra All Inclusive - prywatna hotelowa plaża z pomostem - różnorodny program zajęć rozrywkowo sportowych

NASZYM ZDANIEM

Położony u stóp malowniczych gór Taurus, bezpośrednio przy hotelowej plaży przypadnie do gustu osobom lubiącym błogie lenistwo oraz rodzinom z dziećmi. Goście docenią urozmaiconą kuchnię, bogaty program zajęć rozrywkowo-sportowych oraz przestronne i jasne pokoje. Napoje gazowane podawane są w butelkach, a potrawy bezglutenowe przygotowywane są w specjalnej kuchni i serwowane w osobnej restauracji.

POŁOŻENIE

- bezpośrednio przy hotelowej plaży - około 1 km od miasteczka Göynük - około 7 km od centrum Kemer - około 45 km od lotniska w Antalyi - odległość do najbliższego sklepu około 150

PLAŻA

Kamienista, prywatna plaża hotelowa z pomostem. Parasole i leżaki na plaży oraz ręczniki plażowe bezpłatne. Na plaży można skorzystać ze sportów wodnych (dodatkowo płatne).

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Bezpłatne - Internet ze standardową prędkością w pokojach oraz częściach wspólnych, wewnętrzny basen, jacuzzi, turecka łaźnia, centrum fitness, sauna, łaźnie parowe, animacje, dyskoteka, kurs robienia koktajli, lekcje łucznictwa, tenis stołowy, siatkówka plażowa, kurs mini golfa, kort tenisowy, boisko do mini footballu. Płatne - VIP SPA, szybszy Internet w pokojach oraz częściach wspólnych, 2 restauracje A'la Carte room service, lekarz, pralnia, telefon, fax, centrum biznesowe, wypożyczalnia rowerów i aut, szisza, usługi fotograficzne, wypożyczalnia sprzętu sportowego, sporty wodne, PlayStation, bilard, kręgle, sprzęt tenisowy, oświetlenie kortu tenisowego.

DLA DZIECI

Zajęcia w mini klubach organizowane są dla dzieci w wieku od 4 do 7 roku życia oraz od 8 do 12 roku życia. Dla młodszych dzieci - malowanie twarzy, Play-doh, kino dla dzieci, zabawy na basenie, konkursy, występy, zajęcia plastyczne, plac zabaw. Dla starszych dzieci - koszykówka, piłka nożna, tenis stołowy, rzutki, szachy, zabawy na basenie, konkursy. Płatne - Opiekunka, wózek, wycieczki fakultatywne oraz specjalne kursy

POKOJE

Zakwaterowanie - 14.00 Wykwaterowanie - 12.00 Hotel posiada 598 pokoi, składa się z budynku głównego oraz bocznego. Klienci Rego-Bis będą kwaterowani w budynku bocznym. W skład usług oraz wyposażenia pokoju standard (26m) wchodzą: internet bezprzewodowy (standardowa prędkość bezpłatna), sejf elektryczny (bezpłatny), Telewizor LED, centralnie sterowana klimatyzacja, telefon, minibar (uzupełniany codziennie w wodę, napoje bezalkoholowe i piwo, w cenie), balkon lub taras, toaleta, prysznic, suszarka do włosów, garderoba oraz room service.

WYŻYWIENIE

Ultra All Inclusive Obejmuje wybrane lokalne alkoholowe oraz bezalkoholowe napoje, dostępne w barach na terenie hotelu przez 24h na dobę. Śniadanie, lunch, kolacja oraz nocne przekąski podawane są w formie bufetu. Późne śniadanie w formie kontynentalnej. W ofercie również dania kuchni bezglutenowej oraz dietetycznej. W przerwach między posiłkami w hotelowych barach serwowane są słodkie oraz słone przekąski. Oferta Ultra All inclusive nie obejmuje importowanych szampanów, lokalnych i importowanych butelek wina oraz luksusowych trunków (długo leżakująca whisky, koniaki.

KRAJ

Turcja urzeka pięknymi piaszczystymi plażami, błękitną ciepłą wodą i świetnie zachowanymi śladami antycznych kultur. Można tu spędzić leniwy urlop wśród wygód hotelu lub wybrać się na wyprawę w przeszłość, odwiedzając liczne zabytki czasów hellenistycznych i rzymskich. Turcja to kraj kolorowej, wybujałej roślinności, korzennych przypraw, gwarnych bazarów i niezwykłych krajobrazów. Turcy są gościnni i przyjaźni, chętnie częstują podróżnych herbatą lub przysmakami swej pobudzającej zmysły kuchni, przede wszystkim jednak zarażają dobrym humorem i pełnym radości podejściem do życia. Zdecydowanie warto wybrać ten kraj jako cel swojej wakacyjnej podróży.

REGION

Kemer to leżący na zachód od Antalyi, modny w Turcji kurort wypoczynkowy. Hotele usytuowane są pomiędzy imponującymi szczytami gór Taurus, a turkusowo niebieskimi wodami Morza Śródziemnego; wypoczynkowi sprzyjają również porastające okolicę zielone lasy sosny śródziemnomorskiej. Każdy znajdzie tu coś dla siebie - najmłodsi specjalnie dla nich przeznaczone atrakcje hotelowe, dorośli wysoki poziom usług hotelowych, a dla spragnionych zwiedzania Kemer stanowić będzie świetną bazę wypadową. Dodatkową korzyść przy wyborze tego regionu może stanowić stosunkowo krótki transfer z lotniska (Antalyę i Kemer dzieli dystans niespełna 50 km).

WYCIECZKI FAKULTATYWNE

Pamukkale Demre - Myra - Kekova Kolejka linowa Tahtali Akwarium Antalyi Łaźnia Turecka Jeep Safari Quad Safari Rafting/Kanioning Piknik i łowienie ryb

CENA ZAWIERA

* Opłaty lotniskowe * 7/14 noclegów w hotelu Mirage Park Resort ***** * Wyżywienie według zakupionej oferty * Transfer lotnisko-hotel-lotnisko w kraju docelowym * Bagaż podróżny w cenie (limit wagowy zależy od linii lotniczych) * Opiekę rezydenta podczas pobytu * Opłatę na fundusz gwarancyjny według rozporządzenia Ministerstwa Finansów (15 zł / os.) - automatycznie doliczane do rezerwacji * Ubezpieczenie KL 30 000 , NNW 3 000 , bagaż 200 * Podatek VAT

CENA NIE ZAWIERA

* Wycieczek fakultatywnych * Opłaty za wizę turecką

INFO DOTYCZĄCE PRZELOTU

- Bezpośredni przelot Katowice - Antalya - Katowice - Limit bagażowy 20 kg osoba (suma wielkości 158 cm) + 5 kg bagaż podręczny (wymiar 56x45x25) - Zbiórka na lotnisku na 2h przed planowanym wylotem - Odprawa bezbiletowa,Przelot realizowany na podstawienie ważnego paszportu - dokument musi być ważny minimum 6 miesięcy (od daty powrotu do Polski). - Obywatele RP wjeżdżający do Turcji podlegają obowiązkowi wizowemu - elektroniczną wizę turystyczną można nabyć  przed wylotem za pośrednictwem portalu www.evisa.gov.tr. - Samolot wyposażony w bezprzewodową sieć AirFi, dostęp do multimediów na własnym urządzeniu mobilnym. - Dziecko, które nie podróżuje z obojgiem prawnych opiekunów musi posiadać notarialnie potwierdzone upoważnienie podpisane przez nieobecnego opiekuna (dziadkowie muszą mieć przy sobie upoważnienie od obojga rodziców).

WAŻNE INFORMACJE

Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego. Informacja dla podróżujących do KRAJU z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie KRAJU, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Rego Bis, które posiada ponad 20 lat doświadczenia w organizowaniu wypoczynku dla młodzieży i dorosłych. Biuro specjalizuje się w wakacjach autokarem do Bułgarii, Chorwacji, Hiszpanii, Czarnogóry i Albanii. Nowością są wakacje w Czarnogórze i jako całkowita nowość na polskim rynku - wczasy w Macedonii. Można skorzystać także z oferty wyjazdów samolotem czy z bogatej puli apartamentów na dojazd własny. Biuro Podróży Rego Bis oferuje także szeroki wybór obozów młodzieżowych.

Dzięki długoletniej współpracy z zagranicznymi kontrahentami gwarantuje rzetelność i wysoką jakość oferowanych usług. Mottem biura jest dobra jakość za rozsądną cenę, dlatego pracownicy dokładają wszelkich starań, aby jakość, cena imprezy, bezpieczeństwo przejazdu, baza hotelowa i program imprez spełniał oczekiwania klientów. Długa obecność Biura Podróży Rego Bis na rynku i doświadczenie w organizowaniu różnego typu wyjazdów daje gwarancję spokojnego i udanego wypoczynku.


Mapa Hotelu Majesty Mirage Park

Opinie o Hotelu Majesty Mirage Park

4.1
polecam

Pokoje ładne i zadbane, byliśmy zakwaterowani w bud. głównym. Sprzątanie słabe, niby codziennie, ale niedokładnie, ręczniki dostawaliśmy niedoprane. Jedzenie bardzo smaczne, choć jak rzuciła się rosyjska wycieczka to ciężko było coś dla siebie normalnego wybrać, bo zostawiali same ochłapy. Ciekawe animacje i pokazy wieczorami. Generalnie jak na pierwszy wyjazd za granicę jestem bardzo zadowolony i na pewno tu wrócę!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1
4.6
zdecydowanie polecam

Fajny tydzień w fajnym hotelu :-) mamy tylko małe zastrzeżenia do obsługi i do tłoków na restauracji, poza tym ok, cudne baseny i plaża, widoki niezapomniane, jedzenie przepyszne szczególnie w a'la karte z rybami :-)

POLECAM:
ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.9
zdecydowanie polecam

przepiekna okolica, lasy, gory, krystalicznie czyste morze, plaza zwirek - kamyki, trudno okreslic, ale mozna chodzic bez butow. pokoje raczej skromne wystarczajace dla rodziny 2 + 1. jedzenie najlepsze pod sloncem. poza sezonem swietne miejsce na wypoczynek w spokoju bo w sezonie bardzo tloczno (bylismy tu dwa razy i wrocimy ponownie)

POLECAM:
wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Majesty Mirage Park - możliwości zakwaterowania:

Standard pokój 2-os. + 1 dz.
Standard pokój 2-osobowy
Standard pokój 3-osobowy
MAIN BUILDING STANDARD SEA SIDE SINGLE USE
PARK BUILDING STANDARD SEA SIDE
GARDEN VILLA
PARK BUILDING STANDARD LAND SIDE SINGLE USE
JUNIOR SUITE
MAIN BUILDING STANDARD LAND SIDE SINGLE USE
CHILD FRIENDLY ROOM
FAMILY ROOM
PARK BUILDING STANDARD SEA SIDE SINGLE USE
MAIN BUILDING STANDARD SEA SIDE
PARK BUILDING STANDARD LAND SIDE
MAIN BUILDING STANDARD LAND SIDE

Majesty Mirage Park - Możliwości wyżywienia:


Majesty Mirage Park - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Majesty Mirage Park? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00