cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort), Morze Czerwone
  • Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort), Morze Czerwone
  • Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort), Morze Czerwone
  • Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort), Morze Czerwone
  • Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort), Morze Czerwone
  • Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort), Morze Czerwone
  • Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort), Morze Czerwone
  • Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort), Morze Czerwone
  • Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort), Morze Czerwone
  • Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort), Morze Czerwone
  • Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort), Morze Czerwone
  • Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort), Morze Czerwone
  • Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort), Morze Czerwone
  • Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort), Morze Czerwone
  • Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort), Morze Czerwone
  • Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort), Morze Czerwone
  • Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort), Morze Czerwone
  • Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort), Morze Czerwone
  • Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort), Morze Czerwone
  • Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort), Morze Czerwone
1 / 20
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
06.10 - 10.10
już od 2180 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
05.12 - 08.12
już od 1785 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Continental Resort (d.Movenpick Resort)
  • Windsurfing
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort)
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Hurghada
Ocena hotelu Continental Resort (d.Movenpick Resort):
4.9 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Continental Resort (d.Movenpick Resort):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 06 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 05 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo luksusowy hotel zapewniający perfekcyjną obsługę i wiele udogodnień dla gości w każdym wieku. Stylowe pokoje z dostępem do bezprzewodowego internetu oraz piękna, piaszczysta plaża tworzą z tego ośrodka wspaniałe miejsce dla osób poszukujących błogiego lenistwa.

Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort) w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo luksusowy hotel zapewniający perfekcyjną obsługę i wiele udogodnień dla gości w każdym wieku. Stylowe pokoje z dostępem do bezprzewodowego internetu oraz piękna, piaszczysta plaża tworzą z tego ośrodka wspaniałe miejsce dla osób poszukujących błogiego lenistwa.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 12 km od centrum Hurghady
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 10 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja 
  • winda 
  • ogród 
  • basen (zewnętrzny, podgrzewany od grudnia do marca, w zależności od sezonu)
  • restauracja główna Palms Brasserie (z tarasem, kuchnia międzynarodowa)
  • restauracja a la carte Aldente (kuchnia włoska)
  • restauracja a la carte Fish Market (na plaży, ryby/owoce morza)
  • restauracja 
  • 4 bary

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w recepcji i lobby)
  • recepcja 
  • winda 
  • ogród
  • kantor 
  • sejf (w cenie)
  • lekarz
  • pralnia (płatna)
  • sklep z pamiątkami 
  • jubiler
  • parking (niestrzeżony, płatny)
  • sala konferencyjna

Dodatkowe udogodnienia

  • kantor 
  • sejf (w recepcji) 
  • sklep z pamiątkami 
  • jubiler 
  • opieka medyczna (płatna) 
  • pralnia (płatna) 
  •  usługi konsjerża 
  • parking (niestrzeżony, płatny) 
  • sala konferencyjna 

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

252

Kategoria lokalna

4,5 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych 

Dla dzieci

  •  wydzielona część basenu dla dzieci
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • menu dla dzieci
  • miniklub: od 4 do 12 lat, w cenie
  • pokój gier i zabaw: od 4 do 12 lat
  • plac zabaw
  • łóżeczko dla dziecka (w cenie)

Sport i wellness

W cenie
  • sala fitness/siłownia
  • siatkówka plażowa
Płatne
  •  strefa spa
  • sauna fińska
  • masaże
  • zabiegi kąpielowe
  • tenis: korty tenisowe: 3
  • squash
  • tenis stołowy
  • lekcje gry w tenisa
  • windsurfing
  • surfing
  • żeglowanie
  • szkoła nurkowania PADI

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 48 m2
  • widok na morze
  • klimatyzacja
  • pokój częściowo odnowiony w 2017 roku
  • w budynku głównym
  • balkon lub taras
  • pokój dzienno-sypialny
  • sejf
  • telefon
  • minibar (płatny)
  • TV sat.
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • wanna lub prysznic
  • szlafrok
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
  • 1-3 os.
  • ok. 48 m2
  • widok na morze/basen
  • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
  • częściowo wyremontowany w 2017 roku
  • w budynku głównym
  • balkon lub taras
  • pokój dzienno-sypialny
  • sejf
  • telefon
  • minibar (płatny)
  • TV sat.
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • wanna lub prysznic
  • szlafrok
  • suszarka do włosów
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
  • 2-4 os.
  • ok. 52 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • balkon francuski
  • klimatyzacja (w cenie, indywidualnie sterowana)
  • sejf
  • telefon
  • minibar (płatny)
  • TV sat.
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • wanna lub prysznic
  • szlafrok
  • suszarka do włosów
  • częściowo wyremontowany w 2017 roku
Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZG1
  • 1-3 os.
  • ok. 38 m2
  • widok na ogród
  • częściowo wyremontowany w 2017 roku
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja
  • sejf
  • telefon
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • minibar (płatny)
  • TV
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  •  śniadanie: codziennie, kontynentalne
  • obiad: codziennie, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie, w formie bufetu
  • przekąski: codziennie, w cenie, wliczone w all inclusive
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Dwa posiłki
  •  śniadanie: codziennie, kontynentalne
  • kolacja: codziennie
Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • restauracja specjalistyczna
  • główna restauracja „Palms Brasserie": rodzaje kuchni: międzynarodowa, menu dla dzieci: w cenie, bufet, za opłatą, wliczone w all inclusive, codziennie, z klimatyzacją, z tarasem, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Aldente Italian resturant": rodzaje kuchni: włoska, pełnowartościowe posiłki: za opłatą, a la carte, za opłatą, codziennie
  • restauracja „Fish Market": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, a la carte, za opłatą, codziennie, z klimatyzacją, na plaży
  • bary i inne: 4
  • bar
  • bar „Captain bar": codziennie, za opłatą, wliczone w all inclusive
  • bar na plaży „Beach Bar": za opłatą, wliczone w all inclusive
  • bar przy zewnętrznym basenie „Pool bar": za opłatą, wliczone w all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo luksusowy hotel zapewniający perfekcyjną obsługę i wiele udogodnień dla gości w każdym wieku. Stylowe pokoje z dostępem do bezprzewodowego internetu oraz piękna, piaszczysta plaża tworzą z tego ośrodka wspaniałe miejsce dla osób poszukujących błogiego lenistwa.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Hurghada

    OPIS

    Obiekt zlokalizowany w dzielnicy hotelowej z wieloma udogodnieniami dla gości takimi jak sklepy czy restauracje. Hotel polecany rodzinom z dziećmi a także gościom aktywnym. Na najmłodszych czekają miniklub, brodzik i plac zabaw z zespołem animatorów. Dla tych, którzy chcą zadbać o swoją dusze i ciało polecamy siłownię i centrum SPA z wieloma zabiegami relaksacyjnymi.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    1994 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu: restauracje (5), bary (2), room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, centrum biznesowe (płatne), basen odkryty. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, płatne: bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 1 budynku:budynek główny (liczba pięter: 5, liczba wind: 4) Typy pokoi: pokoje classic dla max. 3 os.: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (WC, prysznic lub wanna), balkon , pokoje deluxe dla max. 4 os.: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), taras , pokoje rodzinne dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC)

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracje a la carte (2), bary (2) All Inclusive (10:00-23:00) śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (18:30-21:00) serwowane w restauracji Palm's Brasserie, późne śniadanie (16:00-17:00), podwieczorek (16:00-17:00) serwowane w barze, lody, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte Wymagana rezerwacja.włoska - jedna wizyta podczas pobytu gratis, egipska/owoce morza - płatna

    z myślą o dzieciach

    brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    korty do tenisa ziemnego (3), rzutki, siatkówka, siatkówka plażowa, siłownia, animacje

    płatne

    oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, lekcje tenisa, tenis stołowy, piłka nożna, squash, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, sauna, jacuzzi, salon piękności, łaźnia turecka

    Aktualizacja opisu

    04.07.2019 12:03

    usługi dostępne w hotelu

    Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo luksusowy hotel zapewniający perfekcyjną obsługę i wiele udogodnień dla gości w każdym wieku. Stylowe pokoje z dostępem do bezprzewodowego internetu oraz piękna, piaszczysta plaża tworzą z tego ośrodka wspaniałe miejsce dla osób poszukujących błogiego lenistwa.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie:

    Luksusowy hotel szwajcarskiej sieci Mövenpick położony jest bezpośrednio przy złocistej plaży Morza Czerwonego, 800 metrów od centrum Kafr el Gouna oraz 22 km od lotniska w Hurghadzie.

     

    Wyposażenie:

    Do dyspozycji gości 5 basenów: 3 duże (w tym 1 z podgrzewaną wodą) i 2 dla dzieci, 4 restauracje, kawiarnia orientalna, pub, bar przy basenie, bar na plaży, 3 sale konferencyjne (max 400 osób), serwis hotelowy - 24 h na dobę, sejf w recepcji (bezpłatny), bank, sklepiki, pralnia, salon piękności, salon fryzjerski, pomoc lekarska na telefon, automaty do gry, prywatna plaża: leżaki, parasole, materace - gratis.

     

    Zakwaterowanie: 

    Hotel posiada 418 pokoi gościnnych, 28 pokoi typu "family room", 15 pokoi typu "junior suite", 1 pokój typu "royal suite". Wystrój pokoi tego hotelu nawiązuje do stylu śródziemnomorskiego, 80 % pokoi z balkonami lub tarasami, wszystkie mają widok na lagunę lub morze.  W pokojach: toaleta z prysznicem, klimatyzacja, TV SAT, sejf, radio, telefon, mini bar, suszarka do włosów.

     

    Wyżywienie:

    All Inclusive.


    Sport i rozrywka:

    Dla gości centrum sportów wodnych, 2 korty tenisowe, boisko do sqasha, rowery, siłownia, sala gimnastyczna, tenis stołowy, bilard, sauna , jacuzzi, salon masażu (klasyczny i tajski), dzienny program animacyjny, wieczorny program rozrywkowy. Centrum nurkowe przy plaży hotelowej.

     

    Dla dzieci:

    Mini klub dla dzieci oraz 2 baseny dla najmłodzszych.

     

    Cena zawiera:

    • bilet lotniczy,
    • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
    • zakwaterowanie w hotelu,
    • wyżywienie wg oferty, 
    • opłatę lotniskową, 
    • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
    • ubezpieczenie Signal Iduna NNW, KL; bagaż,
    • podatek VAT.

     

    Cena nie zawiera:

    • wizy egipskiej 15 USD płatnej na lotnisku w Hurghadzie,
    • opłaty paliwowej - 100 zł,
    • wycieczek fakultatywnych. 

     

    UWAGI:
    Wyloty z Warszawy i Katowic (w czwartki)
    Wyloty z Krakowa od 22 czerwca (w czwartki)

    Wyloty z Wrocławia od 23 czerwca (w piątki)

     


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo luksusowy hotel zapewniający perfekcyjną obsługę i wiele udogodnień dla gości w każdym wieku. Stylowe pokoje z dostępem do bezprzewodowego internetu oraz piękna, piaszczysta plaża tworzą z tego ośrodka wspaniałe miejsce dla osób poszukujących błogiego lenistwa.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    ***** Egipt/Hurghada

    Naszym zdaniem

    Hotel znanej marki, dogodnie usytuowany w dużym i malowniczym ogrodzie. Elegancja połączona z nowoczesnością, wysoki standard, profesjonalna obsługa, relaks i aktywny wypoczynek dla każdego.

    Położenie

    Przy malowniczej zatoce z własną piaszczystą plażą i prywatną przystanią jachtową, 8 km od lotniska, 5 km od centrum.

    Wyposażenie

    Eleganckie marmurowe lobby z całodobową recepcją i punktem wymiany walut, restauracja główna (bufety, kolacje tematyczne, kuchnia międzynarodowa i lokalna), restauracja włoska z romantycznym tarasem, restauracja arabska z widokiem na marinę (specjalność: ryby i owoce morza), restauracja przy plaży, bar przy basenie z częścią swim-up, Captain's Bar z kącikiem sziszy, centrum biznesowe z salą konferencyjna, sklepiki z pamiątkami, biżuterią, wyrobami skórzanymi, pralnia.

    Pokoje

    Eleganckie, przestrzenne (ok. 48 m kw. łącznie z balkonem), gustownie urządzone; indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka z wanną, prysznicem i suszarką do włosów, sejf, TV sat LCD, minibar, zestaw do kawy/herbaty, bezprzewodowy Internet, balkon lub taras (widok na ogród, basen lub morze).

    Wyżywienie

    HB: śniadania i obiadokolacje w formie bufetów.

    All Inclusive

    śniadania (07.00 - 10.30), obiady (13.00-15.00), kolacje (18.30-22.00) w restauracji głównej Palm's Brasserie (bufety), późne śniadania kontynentalne (10.30-12.00) w Captain's Bar, lekkie obiady a'la carte przy basenie lub plaży, słodkie podwieczorki (16.00-18.00), raz na tydzień kolacja w Al Dente Restaurant oraz w Fish Market (konieczne rezerwacje), lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe, woda mineralna, kawa, herbata, gorąca czekolada w wyznaczonych barach do zachodu słońca, a w Captain's Bar - do godz. 23.00, po południu lody dla dzieci w barze przy plaży. Pakiet All inclusive zawiera także bezpłatne korzystanie z siłowni (09.00-21.00), kortu tenisowego i squasha (11.00-15.00) oraz 50% zniżkę na saunę, łaźnię, bilard, tenis stołowy (w określonych godzinach).

    Sport i rozrywka

    Duży basen o nieregularnym kształcie z tarasem słonecznym, siatkówka, aerobik, 2 korty do squasha, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, bilard, parasailing, sporty wodne, centrum nurkowania (sprzęt, kursy PADI, wyprawy), ośrodek wellness (sauna, łaźnia, jacuzzi, masaże, salon piękności), siłownia, program rozrywkowy i rekreacyjny, taniec brzucha, dyskoteka, możliwość jazdy konnej.

    Dla dzieci

    Brodzik, wysokie krzesełka, łóżeczka niemowlęce, animacje w Snoopy Mini Club (14.30-17.30), plac zabaw, minidyskoteki.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 15 USD. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 18$. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską (15 USD/os lub 18 USD/os), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo luksusowy hotel zapewniający perfekcyjną obsługę i wiele udogodnień dla gości w każdym wieku. Stylowe pokoje z dostępem do bezprzewodowego internetu oraz piękna, piaszczysta plaża tworzą z tego ośrodka wspaniałe miejsce dla osób poszukujących błogiego lenistwa.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    HURGHADA

    Opis oferty:

    Hotel został zbudowany w 1994 roku, odnowiony w 2010. Do dyspozycji gości basen zewnętrzny (z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym), restauracja główna, 3 bary, 2 restauracje a'la carte (włoska, owoce morza) oraz sala konferencyjna.

    POKOJE:

    252 pokoje; standardowe (35-40m²), family (40-50m²); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, telefon, sejf, minibar (płatny), balkon lub taras

    W HOTELU:

    masaże, zabiegi pielęgnacyjne, salon fryzjerski, pralnia, sauna, jacuzzi, lekarz, sporty wodne na plaży, sprzęt do tenisa, oświetlenie kortu, sprzęt do squasha room service, bilard, szkoła nurkowania, kafejka internetowa, internet bezprzewodowy

    KONTAKT:

    www.movenpickhotels.com

    POŁOŻENIE:

    7 km od centrum Hurghady, 8 km od lotniska

    PLAŻA:

    piaszczysta plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu, serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole, materace)

    WYŻYWIENIE:

    All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki, lody oraz napoje butelkowane

    DLA DZIECI:

    brodzik, mini klub (4-12 lat), plac zabaw, animacje, krzesełka w restauracji (na życzenie), łóżeczko (na życzenie)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, siłownia, aerobik, piłka plażowa, korty tenisowe, squash


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo luksusowy hotel zapewniający perfekcyjną obsługę i wiele udogodnień dla gości w każdym wieku. Stylowe pokoje z dostępem do bezprzewodowego internetu oraz piękna, piaszczysta plaża tworzą z tego ośrodka wspaniałe miejsce dla osób poszukujących błogiego lenistwa.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Usytuowany ok. 7km od centrum Hurghady i ok. 8km od portu lotniczego w Hurghadzie.

    PLAŻA

    Przy hotelu, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Leżaki i parasole bezpłatnie, ręczniki plażowe bezplatnie. Bar przy plaży.

    HOTEL

    Komfortowy i zadbany hotel należący wcześniej do znanej sieci Mövenpick Hotels & Resort. Zbudowany w 1994 r., odnowiony w 2010 r. Polecany miłośnikom sportów wodnych jak i amatorom leniwego wypoczynku.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Ogólne i usługi: recepcja, lobby, room servis, punkt wymiany walut, sklepiki, fryzjer, usługa prania i prasowania. Restauracje i bary: restauracja główna, 2 restauracje á la carte (włoska i owoce morza), lobby bar, bar przy basenie, bar przy plaży.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: odkryty basen (podgrzewany sezonowo, słodka woda), leżaki i parasole, 3 korty tenisowe (oświetlenie oraz sprzęt dodatkowo płatne), 2 korty do squasha (sprzęt dodatkowo płatny), siłownia, fitness, aerobik, piłka plażowa Odpłatnie: centrum spa: masaże, sauna, jacuzzi, zabiegi kosmetyczne; bilard, sporty wodne przy plaży.

    INTERNET

    Punkt internetowy oraz Wi-Fi za opłatą.

    DLA DZIECI

    Brodzik (wydzielona część basenu głównego), mini klub dla dzieci 4-12 lat, plac i pokój zabaw, łóżeczko na życzenie.

    ZAKWATEROWANIE

    Hotel oferuje 252 komfortowych pokoi. Pokój typu Classic Garden View: ok. 48m, dwuosobowy z możliwością jednej dostawki. Wyposażenie: łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, TV, minibar (odpłatnie), taras. Pokój typu Classic Sea View: ok. 48m, dwuosobowy z możliwością jednej dostawki. Wyposażenie: łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, TV, minibar (odpłatnie), balkon z widokiem na morze.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej; lekkie przekąski w ciągu dnia w wyznaczonym barze;  kawa, herbata i ciastko w wyznaczonym barze; lokalne napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w godzinach 11:00 - 23:00 w wyznaczonych barach. Raz na pobyt kolacja w wybranej restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja). All Inclusive nie zawiera importowanych i wysokojakościowych napojów alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych i energetycznych.

    INFORMACJE DODATKOWE

    * sala konferencyjna

    KONTAKT

    www.continental-hurghada.com Tel. 002 065 3465100 Adres: El Fareek Youssef Affifi Street, Hurghada, Red Sea

    CENA

    Cena PLN dla oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena PLN dla oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    WARUNKI WJAZDOWE

    wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo luksusowy hotel zapewniający perfekcyjną obsługę i wiele udogodnień dla gości w każdym wieku. Stylowe pokoje z dostępem do bezprzewodowego internetu oraz piękna, piaszczysta plaża tworzą z tego ośrodka wspaniałe miejsce dla osób poszukujących błogiego lenistwa.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hurghada, Egipt

    Udogodnienia i serwisy zawierają

    Udogodnienia i serwisy zawierają: restaurację, bar, basen, basen dla dzieci, bezprzewodowy Internet w lobby, sale zebrań, windę, saunę, jacuzzi, siłownię i całodobową recepcję.

    Pokoje wyposażone są w

    klimatyzację, TV, telefon, suszarkę do włosów, łazienkę, minibar (płatny), sejf i balkon/taras.

    Pakiet All-Inclusive zawiera wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, obiad i przekąski) oraz napoje takie, jak

    lekkie drinki, piwo, wino, wodę, drinki alkoholowe, wszystkie z lokalnych marek. Drinki serwowane są od rana do późnego wieczora (do ok. godz. 22.00–24.00). Czas otwarcia różni się między hotelami. W niektórych hotelach program rozrywkowy wliczony jest w cenę.

    Adres

    Village, 36, Hurghada, Egipt.

    Polecamy

    Kurort, położony w Hurghadzie na zachód od wybrzeża Morza Czerwonego, cieszy się słoneczną pogodą przez cały rok. Hotel położony jest blisko centrum Hurghady, co pozwala cieszyć się spokojną atmosferą. Hotel znajduje się 350 m od przystani, 1 km od plaży, 5 km od centrum miasta i 10 km od Międzynarodowego Lotniska Hurghady.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Continental Resort (d.Movenpick Resort)
    Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Hurghada)
    Wakacje w El Gouna, last minute i all inclusive w Hurghadzie
    Rejs na Giftun, wakacje w Hurghadzie - Egipt
    Piramidy w Gizie, wycieczka z Hurghady
    Kair, wycieczka fakultatywna z Hurghady
    Zwiedzanie Luxoru, wakacje w Egipcie
    Mahmya Beach w Hurghadzie
    Plaże Hurghady, wakacje w Egipcie
    Dahar, dzielnica Hurghady
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Continental Resort (d.Movenpick Resort)

    5.0
    zdecydowanie polecam

    Bardzo luksusowy, byliśmy tam w podróży poślubnej, biuro poleciło nam ten hotel i wogóle nie żałujemy jest cudowny i mamy nadzieję kiedyś tu wrócić!!!

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Świetny hotel naprawde polecam, wszystko na najwyższym poziomie, choć trafiliśmy tam przez przypadek bo biuro w ostatniej chwili zmieniło hotel to byliśmy bardzo zadowoleni, tak jak w opini wcześniejszej Polaków i Rosjan nie było, hotel szwajcarski i taki też standard.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Continental Resort (d.Movenpick Resort):
    • Lokalizacja
      5.5
    • Hotel
      5.2
    • Pokoje
      5.2
    • Wyżywienie
      5
    • Atrakcje
      i sport
      5.1
    • Obsługa
      5.5
    HolidayCheck
    Ocena Continental Resort (d.Movenpick Resort):
    5.2 / 6

    Goraco polecamy 2008-02-01
    Szczegóły oceny hotelu Continental Resort (d.Movenpick Resort):
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo dobry hotel dla wymagajacych dobre jedzenie ale gdy sie zacczal sezon feri w Egipcie i przyje...
    więcej

    5.9
    Ekstra 2010-07-06
    Szczegóły oceny hotelu Continental Resort (d.Movenpick Resort):
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      6.0

    Pyszne jedzenia, dobra obsługa. Ekstra.Pokoje czyste i ze smakiem urządzone. Uprzejmość personelu je...
    więcej

    5.4
    Wspaniały wypoczynek 2010-07-09
    Szczegóły oceny hotelu Continental Resort (d.Movenpick Resort):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Spędziłam w tym hotelu wspaniałe dwa tygodnie z rodziną na przełomie czerwca i lipca.Wszystko nam si...
    więcej

    6.0
    Super 2010-09-25
    Szczegóły oceny hotelu Continental Resort (d.Movenpick Resort):
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel godny polecenia. Polecam wszystkim którzy chcą w miłej atmosferze spędzić urlop. Obsługa na wy...
    więcej

    5.8
    Continental w listopadzie 2010-11-27
    Szczegóły oceny hotelu Continental Resort (d.Movenpick Resort):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Wspaniałe wakacje 2010-12-15
    Szczegóły oceny hotelu Continental Resort (d.Movenpick Resort):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8

    Continental Resort (d.Movenpick Resort) - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe Telewizor
    Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe Telewizor
    Pokoj z 3 lozkami z widokiem na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Pok.2-os. do pojedynczego wykorzystania wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Standardzimmer lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe Telewizor
    Pokój Dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokój Dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Classic Partial Sea View
    Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj klimatyzacja Telewizor Telefon
    dbl garden view
    Pokoj klimatyzacja Telewizor Telefon
    dbl classic portial sea view
    dbl classic sea view
    Pokoj klimatyzacja Telewizor Telefon
    Junior Suita dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe Telewizor
    Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe Telewizor
    Pokoj z 3 lozkami z widokiem na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Junior Suita lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe Telewizor
    Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Junior Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    CLASSIC SIDE SEA VIEW ROOM
    Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe Telewizor
    Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe Telewizor
    Pokoj z 3 lozkami z widokiem na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Junior Suita lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe Telewizor
    Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Junior Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Room Classic Garden View
    FAMILY ROOM
    DELUXE ROOM
    CLASSIC SEA VIEW
    POKÓJ DWUOSOBOWY Z BOCZNYM WID. NA MORZE
    DELUXE DWUOSOBOWY Z WIDOKIEM NA MORZE
    Pokój 2-osobowy od ogrodu
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    POKÓJ DWUOSOBOWY STANDARD Z WID. NA MORZE
    POKÓJ DWUOSOBOWY PROMO
    Pokój 2-osobowy
    POKÓJ JEDNOOSOBOWY Z BOCZNYM WID. NA MORZE
    POKÓJ RODZINNY 2+2
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Deluxe Room Sea View
    CLASSIC GARDEN VIEW ROOM
    Room Classic SeaView
    Family Partial Sea View
    JUNIOR SUITE

    Continental Resort (d.Movenpick Resort) - Możliwości wyżywienia:


    Continental Resort (d.Movenpick Resort) - miasta wylotu:


    Continental Resort (d.Movenpick Resort) - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Continental Resort (d.Movenpick Resort)? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00