cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
  • Hotel Golden Bay Beach, Cypr
1 / 60
Udogodnienia hotelu Golden Bay Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Golden Bay Beach
star 4

Cypr
Ocena hotelu Golden Bay Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Golden Bay Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 sierpnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 26 listopada 2018

Hotel Golden Bay Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

LARNAKA/CYPR

Do dyspozycji gości

• recepcja • winda • lobby • ogród • taras słoneczny • 4 restauracje (główna, Thalassa, Les Etoiles, tawerna To Petrino) • bar koktajlowy (9.00-01.00) • bar przy basenie (10.00-18.00, maj-wrzesień) • pub (17.00-01.00) • 2 basen (zewnętrzny i wewnętrzny) • basen dla dzieci

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) • terminal internetowy (płatny) • leżaki, parasole, ręczniki (w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• centrum biznesowe • sklep z pamiątkami • fryzjer • pralnia (płatna) • parking (w cenie) • 5 sal konferencyjnych

Karty

Visa, MasterCard, American Express, Diners

Liczba pokojów

193

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

• hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

• plac zabaw • pokój zabaw • opiekunka do dziecka (płatna) • wysokie krzesełko w restauracjach • menu dla dzieci • basen dla dzieci • codzienne animacje dla dzieci i młodzieży • miniklub (od 5 lat) • minidyskoteka 

Sport i wellness

W cenie • siłownia • zajęcia fitness (aerobik, aqua aerobik, joga, aerobik na stepie) • 2 korty tenisowe • wypożyczalnia rakiet 

Płatne • strefa spa • łaźnia parowa • masaż • salon kosmetyczny • trening personalny • lekcje tenisa • oświetlenie kortu • sporty wodne (żeglowanie, windsurfing, łódka typu banan, padle, narty wodne, nurkowanie, parasailing)

Rozrywka

• show cooking • muzyka na wo • pokazy • codzienne animacje • wieczory tematyczne 

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 2-3 os. • ok. 26 m2 • widok na morze • klimatyzacja (centralnie sterowana) • ogrzewanie (indywidualnie sterowane) • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • tel. • ekspres do kawy • minibar (płatny) • Wi-Fi (w cenie) • TV sat. • WC • szlafrok • balkon

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 26 m2 • od strony lądu • klimatyzacja • ogrzewanie (indywidualnie sterowane) • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • zestaw do przygotowywania herbaty/kawy • minibar (płatny) • Wi-Fi (w cenie) • TV sat. • WC • szlafrok • balkon

Pokój 2-osobowy DZY2

• 1-3 os. • widok boczny na morze • tel. • klimatyzacja • ogrzewanie (indywidualnie sterowane) • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • zestaw do przygotowywania herbaty/kawy • minibar (płatny) • Wi-Fi (w cenie) • TV sat. • WC • szlafrok • balkon

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (w formie bufetu, 7.00-10.00) • obiad (w formie bufetu lub wybór z menu, 12.30-15.00) • kolacja (w formie bufetu lub wybór z menu, 19.00-22.00) • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe • przekąski (10.30-12.00, 15.00-17.30)

Pełne wyżywienie • śniadanie (w formie bufetu, 7.00-10.00) • obiad (w formie bufetu lub wybór z menu, 12.30-15.00) • kolacja (w formie bufetu lub wybór z menu, 19.00-22.00)

Dwa posiłki • śniadanie (w formie bufetu, 7.00-10.00) • do wyboru obiad lub kolacja (w formie bufetu lub wybór z menu)

Śniadania • w formie bufetu (7.00-10.00) 

Dodatkowe informacje • dostępne dania wegetariańskie, wegańskie, bezglutenowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Exim Tours

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5 Cypr/Larnaka

Informacje Ogólne

Golden Bay Beach w Larnaca Bay posiada 193 pokoi na 5 piętrach. Hotel położony jest tuż przy plaży piaszczysta. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Larnaca (7 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję, winda, kiosk, klimatyzację, salon, salon fryzjerski, sklepy, lobby i salę konferencyjną. W 5-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku, włosku, rosyjsku, niemiecku i hiszpańsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Mobilność również na urlopie jest zapewniona dzięki wypożyczalni samochodów. Do dyspozycji jest basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. Odległość od hotelu: sklepy (7 km) i lotnisko LCA (16 km). W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy i postój taksówek. Hotel zapewnia dostęp bez barier: rampa/podnośnik. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów. Golden Bay Beach zaprasza nowożeńców, gdzie mogą cieszyć się romantyczną atmosferą, romantyczną lokalizacją i widokami i romantycznymi kolacjami.

Udogodnienia

Hotel oferuje usługi prasowania, usługi opiekunki, concierge, serwis pokojowy, pokojówki, pralnię, opiekę medyczną, usługę budzenia, sejfy i kantor. Dostęp do Internetu w terminalach internetowych i w sali internetowej. Rodzinny hotel oferuje usługi opiekunki, brodzik i klub dziecięcy, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel oferuje salę konferencyjną z następującym wyposażeniem: dostęp do Internetu i catering. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Śniadanie w godz. 07:00 - 10:00 : bufet. W hotelu znajdują się 4 restauracje.

Sport i Rozrywka

Golden Bay Beach posiada saunę, masaże wodne, łaźnię turecką, hammam i spa. Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje rzutki, bilard i tenis stołowy. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness, tenis i siatkówka plażowa. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 90 m.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa, karta Eurocard/MasterCard i American Express. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Bagaż

Warszawa i Katowice, Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25 Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 32 kg - 260zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.

Rodzaje wyżywienia

HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo FB - śniadania, obiady, kolacje, napoje płatne dodatkowo ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10 - 24:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Larnaca, Cypr

Położenie

do centrum Larnaki ok.10 km. Najbliższe sklepy, restauracje w odległości ok. 50 m.

Plaża

piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole słoneczne i ręczniki kąpielowe w cenie.

Wyposażenie

193 pokoje. Hol powitalny z recepcją, 3 windy, 4 restauracje, 3 bary, piano bar, sklep z pamiątkami. Na zewnątrz w zadbanym ogrodzie znajdują się 2 baseny ze słodką wodą, tarasy słoneczne oraz bar. Leżaki, parasole słoneczne, ręczniki kąpielowe w cenie. www.goldenbay.com.cy

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

komfortowe i przyjemnie urządzone Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 26 m, klimatyzacja, sejf, minibar, ekspres do kawy, TV kablowa, telefon, balkon. Wanna, prysznic, WC, suszarka, szlafrok. Z bocznym widokiem na morze (1-3B). Pokoje w pierwszej linii od morza (2H): z widokiem na morze, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Junior Suite (2-3C): z prywatnym whirpoolem i leżakami na balkonie, z bocznym widokiem na morze, wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Dzieci

oddzielny brodzik, zjeżdżalnia, miniklub (4-11 lat), plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty. Opieka nad dziećmi (na zapytanie, za opłatą).

Rozrywka

programy animacyjne w trakcie dnia i wieczorami.

Dostęp do internetu

WLAN w pokojach i pomieszczeniach ogólnodostępnych za opłatą.

Sport

aerobik, tenis stołowy, siłownia, tenis (oświetlenie za opłatą). Za opłatą: bilard, nurkowanie.

Wellness

basen kryty. Za opłatą: łaźnia parowa, masaże, sauna.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu. Kolacje tematyczne.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz lody w godz. 10:00-01:00. Przekąski w godz. 10:30-12:30, 15:00-17:30.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • bezpośrednio przy piaszczystej plaży
  • gwarancja doskonałego serwisu
  • wyśmienita kuchnia


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Prima Holiday

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Obiekt zlokalizowany na obrzeżach miejscowości, bezpośrednio przy piaszczystej plaży, do centrum ok. 10 km. Przystanek autobusowy znajduje się przed hotelem. Do lotniska w Larnace ok 15 km.

PLAŻA

Piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu: bezpłatne parasole i leżaki.

HOTEL

Obiekt pięciogwiazdkowy, zbudowany w 1983 r., odnowiony etapami w latach 2011-2013. Elegancko urządzony. W hotelu do dyspozycji kilka restauracji i barów. Oferta honeymoon - dzięki hotelowej kaplicy i doświadczeniu hotel będzie również doskonałym wyborem dla par, które chciałyby się pobrać lub odświeżyć śluby w tym słonecznym miejscu.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, winda, lobby, ogród, taras słoneczny, 4 restauracje, bar koktajlowy, bar przy basenie, pub.  

INTERNET

Wi-Fi na terenie całego hotelu bezpłatnie.

KONFERENCJE/INCENTIVE

 5 sal konferencyjnych

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: 2 baseny (zewnętrzny i wewnętrzny), basen dla dziecisiłownia, zajęcia fitness (aerobik, aqua aerobik, joga, aerobik na stepie), 2 korty tenisowe, wypożyczalnia rakiet. Odpłatnie:  strefa spa: łaźnia parowa, masaż, salon kosmetyczny, trening personalny, lekcje tenisa, oświetlenie kortu, sporty wodne.  

DLA DZIECI

basen dla dzieci, plac zabaw, pokój zabaw, opiekunka do dziecka (płatna), wysokie krzesełko w restauracjach, animacje dla dzieci i młodzieży, miniklub, minidyskoteka 

ZAKWATEROWANIE

Liczba pokoi: 193 Pokoje z bocznym lub bezpośrednim widokiem na morze. Pokoje gustownie urządzone, łazienka/WC, suszarka do włosów, szlafrok, kapcie, radio, telefon, TV Sat. WI-Fi, ekspres do kawy/herbaty, sejf do wynajęcia, klimatyzacja/ogrzewanie (w zależności od sezonu), umeblowany balkon.

WYŻYWIENIE

BB: śniadanie HB: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu. FB: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu,  przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00 - 01:00)

INFORMACJE DODATKOWE

www.goldenbay.com.cy

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, opłaty lotniskowe, bagaż podręczny, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. Transfery indywidualne są usługą shuttle, co oznacza, że autobus zbiera klientów przylatujących wieloma różnymi lotami. Z tego powodu wyjazd autobusu nie odbywa się w momencie, w którym klient zostanie do niego zaprowadzony, ale kiedy wszystkie osoby znajdujące sie na jego liście znajdą się już na pokładzie. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

BAGAŻ

CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 20 kg od 300 do 500 PLN (w zależności od kierunku i terminu) Ryanair: 20 kg ok. 300 PLN EasyJet: 15 kg ok. 350 PLN Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LIMIT BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 20kg o wymiarach nie przekraczających 149,9 × 119,4 × 171,5 cm Ryanair: 20kg EasyJet: 15kg, ktory nie powinien przekraczać całkowitego wymiaru (to znaczy długość + szerokość + wysokość) 275 cm LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO: Wizzair: 10kg o wymiarach nie przekraczających 55×40×23cm Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. EasyJet: o wymiarach nie przekraczających 56x45x25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki) Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Pasażerowie korzystający ze standardowej taryfy będą zobowiązani pozostawić swój duży bagaż podręczny przy bramce do wejścia na pokład w celu bezpłatnego umieszczenia go w luku jako bagaż rejestrowany. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego.

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Cypru jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Rainbow

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

  Położenie Przestronny i elegancki hotel, należący do tego samego właściciela co hotele Lordos Beach i Golden Coast Beach, położony tuż przy piaszczystej plaży. W pobliżu znajdują się liczne restauracje, kawiarnie, bary oraz sklepy. Kompleks mieści się w zacisznej, północno-wschodniej części Larnaki, około 10 km od jej centrum i 15 km międzynarodowego lotniska. Stolica wyspy oddalona jest jedynie 30 minut jazdy od hotelu. Pokoje Hotel dysponuje ponad 180 komfortowo i ze smakiem urządzonymi pokojami, w tym 30 pokojami typu standard i 130 pokojami standard z widokiem na morze. Standardowe pokoje 2-osobowe z możliwością pojedynczej dostawki osoby dorosłej lub dwóch dla dzieci (łóżeczko dla niemowląt dostępne bezpłatnie), wyposażone w łazienkę (wanna/prysznic, wc, suszarka do włosów), indywidualnie sterowaną klimatyzację, tv-sat, radio, telefon, sejf oraz balkon. W pokojach dostępny jest mini bar oraz bezprzewodowy internet (dodatkowo płatne). Do dyspozycji gości 24-godzinna recepcja, przestronne lobby, kantor wymiany walut, przechowalnia bagażu, windy. Na terenie hotelu znajdują się 4 restauracje: Les Etoiles (kuchnia orietnalna), The Yacht Club (kuchnia międzynarodowa), Thallasa (kuchnia międzynarodowa w formie bufetu) oraz Ouzeri (kuchnia grecka) oraz 3 bary: Coctail Bar, Shakespeare's Pub oraz bar przy basenie. Goście mogą korzystać z lagunowego basenu zewnętrznego, otoczonego rozległym tarasem słonecznym. Dla najmłodszych gości dostępny jest obok brodzik. Leżaki, parasole oraz ręczniki plażowe są bezpłatne. Wyżywienie Śniadania i kolacje serwowane w formie bufetu w wyznaczonej restauracji. Za dopłatą można wykupić opcję All Inclusive. Program sportowy i animacyjny Animacje prowadzone głównie wieczorami - muzyka na żywo, pokazy tańca oraz pokazy folklorystyczne. Organizowane są także wieczory tematyczne np. noc cypryjska, azjatycka czy barbecue. Na terenie hotelu znajdują się: pokój do gry w bilard, 2 korty tenisowe, siłownia, łaźnia, sauna, centrum SPA, a na plaży - centrum sportów wodnych i nurkowania (atrakcje za dodatkową opłatą). Dzieci mogą korzystać z mini klubu, brodzika oraz placu zabaw. Dostępna jest także opieka dla dzieci (za opłatą). Kategoria lokalna: 5* Naszym zdaniem: Hotel o wysokim standardzie i szerokim wyborze atrakcji - polecany osobom wymagającym i podróżujących z dziećmi.

świadczenia

Cena obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena nie obejmuje:
wycieczek
fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

Cypr - informacje ogólne
Waluta
EUR - Euro. Można powszechnie płacić kartami kredytowymi. W miejscowościach turystycznych dostępne są liczne kantory wymiany walut (także w hotelach) oraz bankomaty.
Napiwki
Ogólnie przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków, zwłaszcza kierowcom i przewodnikom podczas lokalnych wycieczek, a także pracownikom hoteli i restauracji. Zdarza się, iż napiwek został dodany do rachunku w restauracji.
Wiza
Obywatele Polski mogą przebywać na Cyprze na podstawie ważnego dowodu osobistego lub paszportu (pobyt do 90 dni).
Czas
+ 1 godzina w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
Woda mineralna 1,5 l - ok. 1 EUR, Coca Cola 0,5 l - ok. 1 EUR, kawa ok. 2 EUR, piwo w barze od ok. 3 EUR, kolacja w restauracji ok. 15-20 EUR.
Poczta
Znaczek na list lub pocztówkę do Polski kosztuje 0,55 EUR, pocztówka od 0,30 EUR. Warto zaznaczyć, że urzędy państwowe, w tym poczta, czynne są jedynie do 12:30.
Elektryczność
Napięcie 230 V, gniazdka tzw. Angielskie, należy zabrać ze sobą adapter (dostępne są również w okolicznych sklepach, cena ok. 3 EUR).
Telefony
Telefony komórkowe działają bez problemu na większości terytorium Cypru. Rozmowy do Polski są dosyć drogie (stawki europejskie), jednak szczegóły kosztów połączeń w roamingu prosimy sprawdzić u swojego operatora komórkowego przed wyjazdem.
W regionie
Larnaka
Jest to ważny ośrodek turystyczny oraz port, będący jedną z najchętniej wybieranych miejscowości wypoczynkowych na wyspie. Przyciąga turystów z całego świata znakomitymi hotelami, szerokim wyborem restauracji i tawern oraz malowniczą, szeroką plażą z towarzyszącą jej promenadą. W mieście znajdują się ważne zabytki, podkreślające wielowiekową historię tego regionu: pozostałości po starożytnym Kition, będącym greckim państwem-miastem, cerkiew św. Łazarza z XI w., pochodzący z XVI wieku fort turecki oraz meczet Hala Sultan, będący jedną z najważniejszych świątyni islamu. W niedalekiej odległości od miasta znajduje się słone jezioro, gdzie w okresie zimy i wiosny schronienie znajduje się wiele gatunków ptaków, m.in. flamingi.
Wylot
Wyloty zWarszawy. Zbiórka na 2 godziny przed planowanym wylotem przy stanowiskach Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: www.rainbowtours.pl/rozklady

Wycieczki lokalne

PAFOS - PLAżA AFRODYTY - KURION
- Zwiedzanie rozpoczniemy od Portu w Pafos, gdzie udamy się do Parku Archeologicznego, w którym w Domu Dionizosa, Orfeusza i Tezeusza zobaczymy przepiękne mozaiki podłogowe pochodzące z czasów rzymskich tj. III i IV w. n.e. Obecnie wpisane na światową Listę Dziedzictwa Kulturalnego i Przyrodniczego UNESCO. Zobaczymy także kościół Ayia Kyriaki (Św. Pawła). Kolejnym punktem programu będzie Petra Tou Romiou mityczne miejsce narodzin najpiękniejszej z niebianek na Olimpie, bogini miłości i płodności - Afrodyty. Kto ma kłopoty miłosne może powierzyć je bogini wieszając chusteczkę na drzewku miłości. Następnie zwiedzamy m.in. ruiny Kurionu - miejsce kultu religijnego w czasach starożytnych. To jedno z najważniejszych miejsc kultu religijnego Hellenów na wyspie. Podczas wycieczki odwiedzimy także nadmorską miejscowość Geroskipou, znaną z bizantyjskiej świątyni Agia Paraskevi. Cena ok. 55 EUR (ok. 30 EUR dziecko do 12 r.życia). W cenie wycieczki: profesjonalny polskojęzyczny przewodnik, wstępy.
SKARBY GóR TROODOS
- Pasmo górskie Troodos, to najwyższe wzniesienia na Cyprze. Podczas niniejszej wycieczki będziecie Państwo mieli wyjątkową okazję podziwiać wspaniałe widoki gór, malownicze, "przyklejone" do wzgórz wioski oraz pokryte zielenią szczyty. Pierwszym przystankiem będzie wieś PANO PANAGIA, skąd pochodzi Arcybiskup Makarios III. Zobaczymy w niej dom, w którym ten znany cypryjski duchowny i polityk się urodził i wychował. Udamy się również do Klasztoru Chrysorrogiatissa z XII w. - "Naszej Bogini Złotego Granatu". Następnie przez DOLINę CEDROWą dojedziemy do najważniejszego klasztoru na wyspie - KYKKOS, który posiada jedną z najważniejszych ikon w świecie - ikonę Maryi Dziewicy. Czas wolny na lunch lub zwiedzanie najbliższej okolicy. Kolejnym przystankiem będzie wioska Omodhos, której początki sięgają XI w. To jedna z najpiękniejszych wiosek cypryjskich, uważana za stolicę wiosek Szlaku Wina. To tutaj miedzy innymi produkowane jest najstarsze cypryjskie wino Commandaria, którego oczywiście będą mogli Państwo spróbować na degustacji w jednej z lokalnych winnic. W wiosce odwiedzamy również Klasztor św. Krzyża, w którym wg tradycji znajdują się relikwie Męki Pańskiej, przywiezione na wyspę przez Św. Helenę. Cena ok. 55 EUR (ok. 30 EUR dziecko do 12 r.życia). W cenie wycieczki: profesjonalny polskojęzyczny przewodnik, wstępy.
NIKOZJA oraz CYPR POLNOCNY (KERYNIA i BELLAPAIS)
- To wycieczka w niedostępne do niedawna tereny Cypru, które od 1974 roku znajdują się pod turecką okupacją. Granicę, tzw. "zieloną linię" dzielącą Cypr na część grecką i turecką przekroczymy w okolicach Nikozji. Przejeżdżamy przez Pentadaktylos - dzikie, poszarpane wapienne góry, które od wieków stanowiły strażnika i obrońcę wyspy. Wieki temu na ich szczytach Krzyżowcy budowali imponujące zamki warowne. Następnie po przebyciu przełęczy udamy się do wioski BELLAPAIS, od XIII w. siedziby opactwa Augustianów - będącego najpiękniejszym przykładem gotyckiej architektury na Cyprze. Opactwo jest pięknie położone na wzgórzu, skąd rozciąga się wspaniały widok na Kyrenię (Kerynię). W Kyrenii założonej przez uchodźców greckich w X w. p.n.e., zobaczymy m.in.: fort z czasów bizantyjskich, Muzeum Wraku żaglowca i mury obronne, z których rozciąga się widok na port, cumujące w nim statki i jachty. Następnie przewidziany jest czas wolny na zakupy i spacer po najpiękniejszym na Cyprze starym porcie i otaczającej go starówce z tradycyjnymi, kamiennymi domami. W cypryjskiej części Nikozji odwiedzimy LAIKI GITONIA, starą część Nikozji, gdzie wśród wąskich uliczek ciągną się rzędy sklepików z pamiątkami i tradycyjne cypryjskie tawerny oraz Katedrę św. Jana Ewangelisty z imponującymi freskami przedstawiającymi sceny biblijne. Prosimy pamiętać o zabraniu ze sobą paszportów lub dowodów osobistych. Cena ok. 75 EUR (ok. 45 EUR dziecko do 12 r.życia). W cenie wycieczki: profesjonalny polskojęzyczny przewodnik, wstępy.
FAMAGUSTA
- podczas tej wycieczki zwiedzimy klasztor św. Barnaby, ze słynną "salą ikon" oraz muzeum archeologiczne. Będziemy też mieli możliwość obejrzenia grobowca Św. Barnaby, a następnie ruin starożytnego miasta Salamis, w którym pierwsze ślady osadnictwa datowane są na epokę brązu. Po lunchu zwiedzimy potężne mury obronne Famagusta, Wieżę Otella która podobno zainspirowała Szekspira do napisania słynnego dzieła (zbudowana w XII wieku n.e.), oraz katedrę Św. Mikołaja (Meczet Lala Mustafa Pasza), a także na koniec "Miasto Widmo" Varosa. Cena ok. 50 EUR (ok. 25 EUR dziecko do 12 r.życia). W cenie wycieczki: profesjonalny polskojęzyczny przewodnik, wstępy.
NURKOWANIE
- Cypr posiada wszystko, czego nurek potrzebuje - jest to jedno ze szczytowej dziesiątki miejsce na świecie, gdzie nurkując można odnaleźć dające dreszczyk emocji wraki, znajdują się tu centra nurkowania z instruktorami oraz technicznymi specjalistami w tej dziedzinie. Współpracujemy z jedną najlepszych szkół nurkowania w Pafos, która oferuje kursy na wszystkich poziomach zaawansowania, w tym również dla dzieci od 10 roku życia. Profesjonalna i miła kadra zapewni Państwu bezpieczeństwo i niezapomniane wrażenia z podwodnego świata. Ceny od ok. 70 EUR za osobę.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Itaka

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Z hotelu roztacza się piękny widok na morze i pobliską plażę. Przyjazna i pomocna obsługa, ładnie utrzymane baseny, 2 korty tenisowe i centrum wellness zapewniają wczasowiczom prawdziwy relaks. Zjeżdżalnia wodna dla maluchów, ładny plac zabaw i miniklub czynią to miejsce idealnym także dla rodzin z dziećmi. Dużą zaletą hotelu jest kryty basen oraz bezpłatny internet bezprzewodowy. Dzięki hotelowej kaplicy i doświadczeniu w organizacji wesel będzie również doskonałym wyborem dla par, które chciałyby się pobrać lub odświeżyć śluby w tym słonecznym miejscu.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej ze sklepami, barami i restauracjami, ok. 10 km od centrum miejscowości LARNAKA, przy drodze lokalnej; ok. 15 km od portu lotniczego w Larnace, 145 km od portu lotniczego w Pafos; przystanek autobusowy przy hotelu (Larnaka, ok. 2,5 EUR).

PLAŻA:

Oroklini Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki; za opłatą: sporty wodne (oferta zewnętrzna).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 1983 r., odnowiony etapami w latach 2011-2013, 193 pokoje, 1 budynek, 5 pięter, 3 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, 4 restauracje: Les Etoiles - dania w formie bufetu, kuchnia francuska, włoska, specjały z bliskiego i dalekiego wschodu, Thalassa z tarasem zewnętrznym, czynna w sezonie letnim - dania w formie bufetu, lekkie dania, ryby, sałatki, Yacht Club z tarasem zewnętrznym - dania w formie bufetu, á la carte, kuchnia międzynarodowa, Ouzeri Tavern, zewnętrzna, czynna w sezonie letnim - obsługa kelnerska, kuchnia cypryjska i grecka, w restauracjach Les Etoiles, Thalassa i Yacht Club dostępne menu i foteliki dla dzieci oraz dania wegetariańskie, 3 bary: Coctail Lounge w lobby, The Shakespeare Pub, Pool Bar typu swim-up w basenie; kaplica (możliwość zorganizowania ślubu); wymiana walut; centrum konferencyjne dla 300 osób, taras, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: room-service, pralnia, wypożyczalnia samochodów, fryzjer, lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 26 m², klimatyzowany (w sezonie letnim) lub ogrzewany (w sezonie zimowym), łazienka (wanna, wc; suszarka, kapcie, szlafroki), internet bezprzewodowy, telewizor, telefon, sejf, zestaw do kawy i herbaty; za opłatą: minibar (płatny według konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); boczny lub frontalny widok na morze za dopłatą; możliwość zamówienia dwóch pokoi łączonych drzwiami wewnętrznymi.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, kształt laguny, słodka woda, ok. 450 m², gł. 0,4-1,45 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 30 m², gł. 0,5 m, kryty basen, podgrzewany w sezonie zimowym, prostokątny, słodka woda, ok. 130 m², gł. 1,45 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu i oświetleniem (płatne ok. 1 EUR/godz.), rzutki, tenis stołowy, bilard; pokój i duży plac zabaw dla dzieci ze zjeżdżalnią wodną, miniklub (5-12 lat); animacje dla dzieci i dorosłych (maj-październik): siatkówka plażowa, gimnastyka, gry i zabawy przy basenie, muzyka na żywo, wieczorne przedstawienia i pokazy; centrum wellness: siłownia, jacuzzi; za opłatą: sauna, łaźnia parowa, masaże i zabiegi pielęgnacyjne; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.00-10.00) w formie bufetu w Yacht Club, obiad (12.30-15.30) w formie bufetu w restauracji Thalassa w sezonie letnim lub w Yacht Club w sezonie zimowym, kolacja (19.30-22.00) w formie bufetu w restauracji Les Etoiles lub Yacht Club w sezonie zimowym, w zależności od programu bufetów tematycznych w jednej z 4 restauracji hotelowych w sezonie letnim; przekąski w restauracji Thalassa w sezonie letnim lub w Yacht Club w sezonie zimowym (10.30-12.30 i 15.00-17.30); lokalne napoje bezalkoholowe oraz lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe w barach (10.00-1.00); wymagane podpisanie rachunków.

KONTAKT:

0035/7246454444, www.goldenbay.com.cy

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 13 latserwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Mapa Hotelu Golden Bay Beach
Zdjęcia lokalizacji (Cypr)

Opinie o Hotelu Golden Bay Beach

Golden Bay Beach - możliwości zakwaterowania:

standard singleuse standard
standard singleuse standard lateralseaview
standard promotion standard
standard twin standard
standard twin standard lateralseaview
suite mainbuilding lateralseaview jacuzzi-terrace
standard standard pool-sea view
standard standard beachfront
single [side sea view] sgl_ssv
Standard Sea View DBL
standard [side sea view] dbl_ssv
DZ,Bk,Landseite
DZ,Bk,seitl. Meerblick
DZ,Bk,Meerblick
DZ/Bk/Lands./Sparpre
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
pokoj 2-osobowy
DZ,seitl. M,Whirlpool
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
EZ,Bk,Landseite
EZ,B,WC,Bk,seitl. Meerbli
Juniorsuite,Bk,seitl.Meer
Juniorsuite,Bk,Pool-u.Mee
pokoj 1-osobowy

Golden Bay Beach - Możliwości wyżywienia:


Golden Bay Beach - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Golden Bay Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00