cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
1 / 47
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
26.11 - 03.12
już od 2930 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
17.12 - 24.12
już od 1983 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Coral Sea Water World
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Coral Sea Water World
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Sharm El Sheikh
Ocena hotelu Coral Sea Water World:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Coral Sea Water World:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Park wodnej rozrywki dla młodszych i starszych! Nowoczesny i elegancki, posiada wszelkie udogodnienia niezbędne do prawdziwego wypoczynku - rozbudowany kompleks basenów, rozległą, piaszczystą plażę, luksusowe pokoje oraz wiele barów i restauracji w formule All Inclusive.

Hotel Coral Sea Water World w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Park wodnej rozrywki dla młodszych i starszych! Nowoczesny i elegancki, posiada wszelkie udogodnienia niezbędne do prawdziwego wypoczynku - rozbudowany kompleks basenów, rozległą, piaszczystą plażę, luksusowe pokoje oraz wiele barów i restauracji w formule All Inclusive.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 25 km od dzielnicy Naama Bay
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 15 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja 
  • lobby 
  • sala TV
  • taras
  • basen zewnętrzny „Palms Pool" (ze słodką wodą, łagodnie opadające dno) 
  • aquapark „Pirates of the Mediterranean" (zewnętrzny, ze słodką wodą, 12 zjeżdżalni)
  • basen zewnętrzny „River Pool" (ze słodką wodą)

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu: za opłatą) 
  • leżaki i parasole (przy basenie i na plaży, w cenie)
  • ręczniki plażowe (w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • kantor (w recepcji)
  • sejf (w recepcji, w cenie)
  •  bankomat 
  • sklep z pamiątkami 
  • pasaż handlowy
  • butik 
  • fryzjer 
  • lekarz 
  • pralnia (płatna) 
  • przechowalnia bagażu 
  • parking (niestrzeżony) 
  • strefa dla palących

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

376

Kategoria lokalna

4 gwiazdki 

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych 
  • hotel wyremontowany w 2013 roku

Dla dzieci

  • plac zabaw 
  • łóżeczko dla dzieci (wymagana rezerwacja, w cenie) 
  • menu dla dzieci
  •  wysokie krzesełka
  • miniklub dla dzieci 
  • międzynarodowe animacje dla dzieci 
  • basen dla dzieci (zewnętrzny, ze słodką wodą) 
  • miniklub 

Sport i wellness

W cenie
  • sala fitness/siłownia
  • boisko do gry w piłkę nożną 
  • boisko do gry w siatkówkę plażową 
  • kort tenisowy
Płatne
  • strefa spa & wellness „Royal Spa"
  • masaże 
  • zabiegi kosmetyczne
  • sporty wodne na plaży: windsurfing, kifesurfing, rowery wodne, łódka typu banan, narty wodne, parasailing, szkoła nurkowania PADI

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • międzynarodowy program animacyjny
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • karaoke

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 45 m2
  • widok na ogród lub basen
  • 2 pomieszczenia oddzielone drzwiami przesuwnymi
  • biurko
  • balkon
  • klimatyzacja (indywidualnie regulowana)
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV
  • telefon
  • sejf (w cenie)
  • minibar (płatny)
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • ostatnia częściowa renowacja w 2013 roku
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 34 m2
  • widok na ogród lub basen
  • pokój dzienno-sypialny
  • biurko
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja (indywidualnie regulowana)
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • TV
  • telefon
  • sejf (w cenie)
  • minibar (płatny)
  • czajnik elektryczny
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • ostatnia częściowa renowacja w 2013 roku

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu: 7:00-10:00
  • późne śniadanie: płatne
  • obiad: w formie bufetu, a la carte: 13:00-15:00
  • kolacja: w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: 19:00-21:30
  • przekąski
  •  ciasto
  • lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • główna restauracja „Dine around": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, śródziemnomorska, orientalna, regionalna, dania z grilla; dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, styczeń - grudzień, codziennie 07:00 - 10:00, codziennie 13:00 - 15:00, codziennie 19:00 - 21:30, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Il Capriccio": rodzaje kuchni: włoska; menu dla dzieci, dania sezonowe, dania wegetariańskie, a la carte, show cooking, wymagana rezerwacja, płatna, styczeń - grudzień; w zależności od sezonu, co tydzień 19:00 - 22:00, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Indian": rodzaje kuchni: regionalna; menu dla dzieci, dania sezonowe, dania wegetariańskie, a la carte, wymagana rezerwacja, płatna, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, co tydzień 19:00 - 22:00, z tarasem, na plaży, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Mermaid": rodzaje kuchni: międzynarodowa; dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe: wymagana rezerwacja; menu dla dzieci, dania bez laktozy: wymagana rezerwacja; dania sezonowe, dania wegetariańskie, a la carte, show cooking, wliczone w all inclusive, styczeń - grudzień, codziennie 13:00 - 16:00, z tarasem, na plaży, wysokie krzesełka dla dzieci
  •  bary i inne: 6
  • bar na plaży „Beach Bar": styczeń - grudzień, codziennie 10:00 - 17:00, wliczone w all inclusive
  • bar w lobby „Lobby Bar": styczeń - grudzień, codziennie 10:00 - 00:00, wliczone w all inclusive
  • bar przy zewnętrznym basenie „Palms Bar": styczeń - grudzień, codziennie 10:00 - 17:00, wliczone w all inclusive
  • bar przy krytym basenie „Splash Bar": styczeń - grudzień, codziennie 10:00 - 17:00, wliczone w all inclusive
  • pub „Finnley's": styczeń - grudzień, codziennie 20:00 - 02:00, wliczone w all inclusive
  • bar przy zewnętrznym basenie „River Bar": co tydzień 10:00 - 17:00, wliczone w all inclusive
  • Dodatkowe informacje
  • świąteczne atrakcje: w formie bufetu, wino/piwo/napoje bezalkoholowe
  • atrakcje noworoczne: w formie bufetu, wino/piwo/napoje bezalkoholowe

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Park wodnej rozrywki dla młodszych i starszych! Nowoczesny i elegancki, posiada wszelkie udogodnienia niezbędne do prawdziwego wypoczynku - rozbudowany kompleks basenów, rozległą, piaszczystą plażę, luksusowe pokoje oraz wiele barów i restauracji w formule All Inclusive.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Egipt / Sharm El Sheikh

    Opis oferty:

    Idealne miejsce na wakacje dla prawdziwych amatorów wodnego szaleństwa! Nowoczesny, zbudowany w 2013 r. aquapark to wodny plac zabaw nie tylko dla dzieciaków, ale również dla dorosłych. Liczne zjeżdżalnie, basen ze sztuczną falą czy leniwa rzeka to tylko część atrakcji, jakie czekają na miejscu. Do dyspozycji Gości jest duży basen i kort tenisowy, dla najmłodszych wczasowiczów przygotowano miniklub z profesjonalną kadrą animatorów. Hotel położony jest przy piaszczystej plaży z bezpłatnym serwisem i pomostem do nurkowania. Dla smakoszy do wyboru jest kilka restauracji i aż 6 barów! Atutem hotelu są również nowoczesne i eleganckie pokoje, wyposażone we wszystkie wygody potrzebne do udanego wypoczynku.

    POŁOŻENIE:

    w SHARM EL SHEIKH, w dzielnicy hotelowej Nabq, ok. 30 km od Naama Bay, ok. 37 km od Old Market; ok. 14 km od portu lotniczego w Sharm El Sheikh.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysta, ok. 400 m długości, pomost ok. 150 m długości, łagodne zejście do morza, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez teren hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2005 r., aquapark zbudowany w 2013 r., 376 pokoi, 2 piętra, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Dine Around - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracje á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja): Mermaid przy plaży - kuchnia hinduska, Il Capriccio - kuchnia włoska, restauracja Barbeque - dania z grilla, w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 6 barów, w tym bar przy basenie, przy plaży i w aquaparku; minimarket, fotograf, sklep z pamiątkami, apteka, kantor; taras z widokiem na ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: kawiarenka internetowa w lobby (ok. 10 USD/godz.), całodobowy room-service, sejf w recepcji, opiekunka do dziecka, lekarz na wezwanie, pralnia, fryzjer, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    superior:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 34 m², elegancki, stylowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 10 USD/godz.), minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen;

    deluxe:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 51 m², elegancki i nowoczesny, 1 duże pomieszczenie przedzielone przesuwnymi drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; widok na ogród lub basen;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 43 m², elegancki i nowoczesny, 1 duże pomieszczenie przedzielone przesuwnymi drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; widok na ogród lub basen; pokoje deluxe i rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 3800 m², gł. 1-1,5 m i ok. 750 m², gł. 1-1,5 m, podgrzewany w sezonie zimowym, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 11 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; aquapark: leniwa rzeka, sztuczna fala, boomerang, bowl slide, tube slide, speed slide, miniaquapark dla dzieci; kort tenisowy (oświetlenie i wypożyczenie sprzętu płatne), tenis stołowy, piłka nożna, siatkówka plażowa, aerobik, aqua aerobik, water polo; miniklub (4-11 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: animacje sportowe, muzyka na żywo, wieczorne pokazy i przedstawienia; za opłatą: sporty wodne: banan, narty wodne, windsurfing, kajaki, rowery wodne, centrum nurkowe; centrum spa: bezpłatne: siłownia, sauna, jacuzzi; płatne: zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (6.30­­-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji Dine Around; przekąski w wyznaczonych barach (11.00-12.00, 13.00-16.00); popołudniowa herbata (16.00-18.00); lody i popcorn (11.00-15.00); napoje bezalkoholowe (7.00-24.00) i lokalne napoje alkoholowe w barze w lobby (10.00-24.00), w barach przy basenach i na plaży (10.00-17.00), w Finnley's bar (19.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0020/693710500;, www.coralsearesorts.com

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Park wodnej rozrywki dla młodszych i starszych! Nowoczesny i elegancki, posiada wszelkie udogodnienia niezbędne do prawdziwego wypoczynku - rozbudowany kompleks basenów, rozległą, piaszczystą plażę, luksusowe pokoje oraz wiele barów i restauracji w formule All Inclusive.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Luksusowy hotel należący do grupy hotelowej Coral Sea położony na wybrzeżu Nabq przy Cieśninie Tirańskiej, ok. 20 km od zatoki Naama Bay w Sharm el Sheikh i ok. 10 km od lotniska. Posiada własny Aqua Park z wieloma zjeżdżalniami. W pobliżu znajduje się hotel Coral Sea Holiday Resort oraz Coral Sea Aqua Park.
    Plaża:

    Bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do wody. Leżaki, parasole i ręczniki bezpłatne.
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja, lobby, 4 restauracje (w tym restauracja główna, lunchowa z lekkimi przekąskami oraz 2 dodatkowo płatne z kuchnią azjatycką i włoską), bary m.in. przy basenie, przy plaży, Lobby bar serwujący również koktajle a także dodatkowo płatny bar Bedouin tent Aqua Park na terenie hotelu z wieloma zjeżdżalniami i atrakcjami wodnymi mini klub oraz niewielki basen ze zjeżdżalniami dla dzieci.
    Pokoje:

    Hotel oferuje 376 eleganckich, komfortowo urządzonych i przestronnych pokoi standardowych oraz rodzinnych. Wszystkie klimatyzowane, z łazienką (suszarka do włosów), wyposażone w TV, mini bar dodatkowo płatny, sejf (bezpłatny), zestaw do kawy i herbaty balkon lub taras w każdym pokoju.
    Dostępne są pokoje następujących typów:
    · standardowy o powierzchni ok. 34m2, z widokiem na ogród lub basen w konfiguracji 3 os dorosłe lub 2 os dorosłe + 1 dziecko
    · Pokój rodzinny o powierzchni ok. 46m2, dostępny w konfiguracji 3 os dorosłe + 1 dziecko lub 2 os dorosłe + 2 dzieci
    Wyżywienie:

    All Inclusive w restauracji głównej w formie bufetu: śniadania (07:00-10:00), obiady (12:30-14:30) i kolacje (18:30-21:30) w barze Splash: przekąski w formie mini bufetu (11:00-14:30), lody (11:30-14:00) podwieczorek w Tea Garden w formie mini bufetu (16:00-18:00) lekki lunch w restauracji Mermaid (13:00-16:00) nocne przekąski w Lounge Bar (00:00-02:00). Dodatkowo 1 wizyta na tydzień w restauracji a'la Carte gratis (wymagana wcześniejsza rezerwacja, napoje do kolacji dodatkowo płatne). Lokalne napoje alkoholowe serwowane są w barze Lounge 10:00-00:00, od północy do 10:00 tylko drinki bezalkoholowe w barze przy basenie (10:00-17:30) w barze przy plaży (10:00-17:30)
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel prowadzi program animacyjny dla dzieci. Ponadto: bezpłatna siłownia, tenis stołowy, piłka nożna plażowa, siatkówka plażowa, boisko do piłki nożnej łaźnia parowa, łaźnia turecka i jacuzzi za dodatkową opłatą aerobik i aqua aerobik water polo. Za dodatkową opłatą SPA z m.in. sauna sucha i jacuzzi dodatkowo płatne oraz bieżnia.
    Internet:

    Bezpłatne limitowane WiFi na terenie całego obiektu.
    Kategoria lokalna:

    *****
    Strona www:

    www.coralsearesorts.com
    Naszym zdaniem:

    Wysokiej klasy hotel malowniczo położony przy pięknej plaży. Polecany w szczególności dla rodzin z dziećmi ze względu nawłasny Aqua Park z wieloma zjeżdżalniami.
    Program

    Dzień Pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wizy egipskiej (koniecznej w przypadku opuszczania Synaju, płatnej na lotnisku 25 USD/os,wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    GÓRA MOJŻESZA I KLASZTOR ŚW. KATARZYNY

    Wyjazd autobusem ok. Godz. 21:00 w kierunku miasta Dahab oraz klasztoru św. Katarzyny. Przyjazd na miejsce po ok. 3 godzinach. Nocne wejście na Górę Mojżesza (ok. 3 godz., możliwość wynajęcia wielbłądów za dodatkową opłatą). Podziwianie wschodu słońca. Po zejściu ze szczytu przerwa na śniadanie (pakiety z hotelu). Następnie zwiedzanie klasztoru św. Katarzyny. Powrót do hotelu ok. 14.00. koniecznie należy zabrać ze sobą zakryte wygodne buty, a także ciepłe ubrania, ponieważ temperatura może spaść poniżej 0.
    Cena ok. 55 USD
    .
    KLASZTOR ŚW. KATARZYNY ORAZ MIASTO DAHAB

    Wyjazd autobusem w godzinach porannych - przejazd przez pustynię i Góry Synaju. Zwiedzanie klasztoru - kaplica św. Tryfona, dziedziniec ze Studnią Mojżesza oraz Bazylika Przemienienia Pańskiego, a także krzew gorejący i kaplica czaszek. Następnie przerwa na lunch w formie bufetu (napoje płatne dodatkowo). W drodze powrotnej zwiedzanie miasta Dahab i czas wolny na zakupy. Powrót ok. 16.00.
    Cena ok. 45-55 USD
    .
    PETRA (
    Jordania - autobus/jacht)
    Wyjazd z Sharm el Sheikh po północy. Transfer do Taby (ok. 3,5 godz.) i przesiadka na jacht, który przewozi do Akaby - nadmorskiego miasta w Jordanii (rejs około 30 min). Następnie przejazd do Petry (ok. 2 godz.) w klimatyzowanym autobusie. Po dotarciu do Petry przejście pieszo przez kanion, który prowadzi do Czerwonej Skały. Zwiedzanie Skarbca (Khazaneh), Teatru Rzymskiego oraz jaskiń w skałach wśród imponujących monumentów. W drodze powrotnej z Petry obiad w restauracji hotelowej wliczony w cenę (napoje dotakowo płatne.). Przejazd do Akaby, powrotny rejs jachtem do Taby i tam przekroczenie granicy, po czym powrót do Sharm na ok. 00:00. Cena obejmuje opłaty wizowe oraz wszystkie podatki graniczne w Jordanii.
    Cena ok. 280-310 USD
    .
    JEROZOLIMA, BETLEJEM I M.MARTWE
    (autobusem)
    Wyjazd z Sharm El Sheikh ok. 22:00. Transfer do Taby (egipsko-izraelska granica) ok. 3,5 godz. I przekroczenie granicy Taba-Eliat (zmiana autobusu na izraelski). Następnie przyjazd w godzinach rannych nad Morze Martwe - możliwość kąpieli, zjedzenia śniadania (pakiety śniadaniowe) oraz dokonania zakupu kosmetyków z minerałami Morza Martwego. Przejazd do Jerozolimy - przejście Droga Krzyżową aż do Bazyliki Grobu Pańskiego, a następnie do Ściany Płaczu. Następnie przejazd na Górę Oliwną, skąd można podziwiać panoramę Jerozolimy, a następnie na górę Syjon. Przejazd do Betlejem: Bazylika Narodzenia Pańskiego - miejsce, gdzie narodził się Jezus. Wizyta w sklepie z dewocjonaliami, czas wolny na zakupy pamiątek i na obiad. Droga powrotna do granicy z Egiptem (ok. 310 km), przejazd do Sharm (powrót ok. 01:00-02:30). Uwaga! Kolejność zwiedzania punktów programu może ulec zmianie. Cena obejmuje izraelski podatek graniczny oraz polskiego przewodnika w Jerozolimie . Cena nie obejmuje napiwków (ok.3 USD). Płatne dodatkowo są również napoje do obiadu.
    Cena ok. 160 USD
    .
    BIAŁY KANION

    Całodniowa wycieczka, podczas której można połączyć to z czego słynie Synaj - pustynie, rafy koralowe i oazy. Wyjazd w godzinach porannych (ok. 5:00), dojazd do Doliny Ghazala (1,5h od Sharm el Sheikh) i postój w beduińskim namiocie. Następnie ekscytujący przejazd jeepem przez jedyną białą piaszczystą pustynię na Synaju. Dojazd do Białego Kanionu, po przejściu którego (ok. 1,5 h) docieramy do oazy Ain Khudra znanej z licznych drzew palmowych i naturalnych źródeł wody. Następnie przejazd jeepem przez biała pustynię do plaży Blue Hole, gdzie istnieje możliwość snurkowania (wynajem sprzętu za dodatkową opłatą) oraz czas na obiad (napoje dodatkowo płatne). Przejażdżka na wielbłądach wzdłuż plaży Morza Czerwonego (w cenie). W drodze powrotnej czas wolny na zakupy na bazarze Ramzes. Powrót do hotelu ok. 17:00.
    Cena ok. 65 USD.


    CITY TOUR

    Wycieczka po mieście. W programie Old Market i Soho Square. Pragniemy zapoznać Państwa z miastem Sharm el Sheikh oraz dać kilka wskazówek jak spędzić wolny czas, gdzie najlepiej pojechać oraz pokazać Państwu miejsca, gdzie zrobić udane zakupy.
    Cena ok. 15 USD


    PARK NARODOWY RAS MOHAMED
    (statkiem)
    Park Narodowy Ras Mohamed to miejsce, gdzie turyści mogą na własne oczy zobaczyć piękno podwodnego świata Morza Czerwonego. Rafa koralowa, budowana przez ponad 150 gatunków koralowców oraz tysiące fantastycznie ubarwionych ryb. Jest to wyprawa statkiem, z możliwością zejścia do wody, by obejrzeć piękno przyrody tego miejsca. W trakcie rejsu serwowany jest lunch oraz napoje. Wstęp do parku w cenie wycieczki. Wyjazd z hotelu ok. Godziny 07:30, powrót planowany jest na godzinę 16:30. Trzy postoje na morzu, w tym 2 poza parkiem, gdzie istnieje możliwość snorkowania.
    Cena ok. 75 USD.


    WYSPA TIRAN

    Snurkowanie i/lub nurkownie Rejs statkiem wokół wybrzeża wyspy Tiran połączony ze snurkowaniem - pływanie z maską wśród raf koralowych. Podczas wycieczki będziecie Państwo mogli zobaczyć szczątki zatopinonego statku.
    Cena ok. 40-65 USD


    KAIR
    1 dzień samolotem lub 2 dni autokarem (z noclegiem w Kairze) Wyjazd z Sharm El Sheikh w godzinach porannych. Po dotarciu do Kairu nocleg (wersja autokarowa) lub zwiedzanie Muzeum Narodowego oraz Muzeum Papirusa, po czym przejazd do Gizy, gdzie zwiedzamy Piramidy i Sfinksa (wersja samolotowa). Czas na zakupy - papirus, perfumy egipskie oraz złoto. Powrót do Sharm el Sheikhokoło północy. W cenie lunch (bufet) w restauracji z widokiem na Nil (napoje płatne dodatkowo).
    Cena ok. 140 USD autokarem i ok 255 USD samolotem
    . Uwaga! Należy zabrać paszport z wizą.
    SEASCOPE - ŁÓDŹ PODWODNA

    Godzinna wyprawa "półpodwodną łodzią", która pływa na powierzchni, a jej kadłub jest zanurzony w wodzie na ok. 4 m. Podwodna wyprawa polega na oglądaniu w panoramicznych, przeszklonych ścianach podwodnego świata "na sucho".
    Cena ok. 50 USD


    SAFARI NA PUSTYNI
    - quady
    Przejazd przez pustynię na czterokołowych motocyklach (quadach) do wioski beduińskiej (ok. 45 min./1strona). Czas trwania ok. 2,5 godz.
    Cena - 1 osoba na motorze 30 USD, 2 osoby na motorze 40 USD
    .
    Inne propozycje (szczegóły u rezydenta):
    DELFINARIUM SHOW (cena ok. 30 USD), pływanie z delfinami (cena ok. 120 USD),
    AQUA PARK (cena ok. 45 USD),
    NURKOWANIE - w polskojęzycznym instruktorem (cena od 80 USD/dzień nurkowy),
    KOLACJA BEDUIŃSKA (cena ok. 45 USD).
    Uwaga! Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.
    Inne

    EGIPT SHARM EL SHEIKH - informacje ogólne
    Waluta
    EGP - funt egipski. 1 USD = ok.18 EGP 1 EUR = ok.20 EGP. Warto zabrać euro lub dolary (nie są akceptowane banknoty wydane przed 1996 r.) . Pieniądze można wymienić w licznych kantorach w hotelach lub w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku), jednak wiza jest konieczna tylko w przypadku opuszczania przez turystów Synaju lub podczas niektórych wycieczek fakultatywnych. Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25USD.
    Czas
    Zimą + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w restauracji od100 EGP woda 1l -5 EGP piwo w barze od30 EGP kawa w kawiarni od 5EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosic od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
    Poczta
    Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od5 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    W regionie
    Sharm El Sheikh
    Najsłynniejszy kurort na półwyspie Synaj, słynie z raf koralowych oraz plaż i jest doskonałą bazą wypadową na wiele wycieczek. Zatoka Naama Bay wybudowana w stylu miejscowości wakacyjnych nad Morzem Śródziemnym oferuje wiele możliwości wszelkich rozrywek. Kurort szybko się rozbudowuje i z każdym rokiem oferuje wiele nowych luksusowych hoteli, oraz nowych atrakcji (delfinarium, parki wodne, centrum rozrywkowe "z tysiąca i jednej nocy"). Dla lubiących lokalne klimaty - Old Market z bazarem w starym stylu z całym mnóstwem sklepów i zaułków.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia, Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    "
    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Egipcie trwa od połowy grudnia do końca marca.
    Wizy

    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku), jednak wiza jest konieczna tylko w przypadku opuszczania przez turystów Synaju lub podczas niektórych wycieczek fakultatywnych (do Kairu). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25USD.
    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku), jednak wiza jest konieczna tylko w przypadku opuszczania przez turystów Synaju lub podczas niektórych wycieczek fakultatywnych (do Kairu).Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25USD.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Park wodnej rozrywki dla młodszych i starszych! Nowoczesny i elegancki, posiada wszelkie udogodnienia niezbędne do prawdziwego wypoczynku - rozbudowany kompleks basenów, rozległą, piaszczystą plażę, luksusowe pokoje oraz wiele barów i restauracji w formule All Inclusive.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA EGIPSKA

    ****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    Hotel położony 14 km od lotniska, 30 km od centrum Naama Bay oraz 37 km od Old Market.

    Plaża

    Bezpośrednio przy hotelu piękna piaszczysta 400 metrowa plaża z bezpłatnym dostępem do leżaków i parasoli.

    Zakwaterowanie

    376 pokoi; Typy pokoi - 124 standardowe, 80 family (na piętrze z wydzieloną częścią dla dzieci), 50 typu deluxe (przestronniejszy niż family, położony na parterze), 28 family deluxe (ładniej urządzony family room), 61 kids den (z oddzielnym pokojem dla dzieci), 5 typy family Suite (położony na parterze - posiada 2 sypilanie) oraz 28 family superior (taki jak deluxe room, położony blisko plaży). Wyposażenie - klimatyzacja sterowana indywidualnie, telewizja satelitarna, telefon, łazienka z prysznicem i suszarką do włosów, dostęp do Internetu (płatny), balkon lub taras.

    Restauracje i bary

    Restauracja główna, trzy restauracje a la carte: włoska, indyjska oraz BBQ (dodatkowo płatne); 6 barów - Bar przy basenie, bar przy plaży, bar w lobby, bary przy aqua parku, Finnley's bar, namiot Beduinów.

    Wyżywienie

    All inclusive - serwowane w formie bufetu śniadania, obiady, kolacje, przekąski między posiłkami, desery w wyznaczonych godzinach. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w barze w lobby w godz. 10:00 - 24:00.

    Sport i rozrywka

    Basen zewnętrzny, basen kryty, Aqua Park; bezpłatny dostępem do leżaków i parasoli; Bezpłatnie - tenis stołowy, tenis ziemny, siatkówka plażowa, piłka nożna, koszykówka, aerobik, water polo, jacuzzi, sauna, dzienne i wieczorne animacje. Odpłatnie - centrum nurkowania, bilard, sporty wodne.

    Dla dzieci

    Dla najmłodszych hotel przygotował brodzik, zjeżdżalnie, mini klub, specjalny bufet oraz krzesełka w restauracji. Dostępne są również łóżeczka dla niemowląt, a za dodatkową opłatą opiekunka.

    Pozostałe udogodnienia

    Bezpłatny parking, sklepy, fryzjer, salon piękności i masaże (odpłatne), pralnia, punkt wymiany waluty, sejf, kafejka internetowa (płatna),

    Naszym zdaniem

    Jest to bardzo dobra propozycja dla rodzin z dziećmi oraz Klientów, którzy lubią aktywny wypoczynek. Piękne widoki oraz dobra obsługa sprawią, że urlop będzie należeć do bardzo udanych.

    Strona internetowa

    www.coralsearesorts.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Park wodnej rozrywki dla młodszych i starszych! Nowoczesny i elegancki, posiada wszelkie udogodnienia niezbędne do prawdziwego wypoczynku - rozbudowany kompleks basenów, rozległą, piaszczystą plażę, luksusowe pokoje oraz wiele barów i restauracji w formule All Inclusive.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    .

    Położenie

    .

    Wyposażenie

    .

    Pokoje

    .

    Wyżywienie

    .

    Sport i rozrywka

    .

    Dla dzieci

    .

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mapa Hotelu Coral Sea Water World
    Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Sharm El Sheikh)
    Piekna rafa koralowa w rejonie Sharm El Sheikh w Egipcie
    Znany bazar Old Market w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Park Ras Muhammad w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Sharm El Sheikh, Synaj - Góra Mojżesza
    Piaszczyste plaże Sharm El Sheikh w Egipcie
    Wyspa Tiran z zatopionym wrakiem, Sharm El Sheikh, Egipt
    Luksusowa i pełna rozrywki dzielnica Naama Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Nabq Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie

    Opinie o Hotelu Coral Sea Water World

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Luksusowy i jednocześnie przyjazny rodzinom z pociechami - bajka! Wysoki standard obslugi nas pozytywnie zaskoczył. Hotal ma własny aquapark, kompleks basenów, rozbudowane animacje, centrum wellness i inne atrakcje. Wokól jest sporo sklepów z pamiątkami i innymi drobiazgami. Jedzenie? Wyśmienite! Kucharze na specjalne życzenie gości robili różne smakołyki. Pobyt jak najbardziej udany :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9

    Coral Sea Water World - możliwości zakwaterowania:

    1 os. standard
    2 os. rodzinny
    2 os. standard
    2 os. Family Deluxe
    Pokój 2-osobowy
    Pokój rodzinny

    Coral Sea Water World - Możliwości wyżywienia:


    Coral Sea Water World - miasta wylotu:


    Coral Sea Water World - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Coral Sea Water World? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00