cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Sea Water World, Morze Czerwone
1 / 45
Udogodnienia hotelu Coral Sea Water World
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Coral Sea Water World
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Sharm El Sheikh
Ocena hotelu Coral Sea Water World:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Coral Sea Water World:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 16 października 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 czerwca 2019

Hotel Coral Sea Water World w ofercie Biura podróży:

TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Park wodnej rozrywki dla młodszych i starszych! Nowoczesny i elegancki, posiada wszelkie udogodnienia niezbędne do prawdziwego wypoczynku - rozbudowany kompleks basenów, rozległą, piaszczystą plażę, luksusowe pokoje oraz wiele barów i restauracji w formule All Inclusive.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

SHARM EL SHEIKH/EGIPT

Do dyspozycji gości

• recepcja • lobby • taras • restauracja główna (bufetowa) • restauracja a la carte Il Capriccio (na zapytanie, konieczna rezerwacja, włoska, płatna, 19.00-22.00) • restauracja a la carte Indian (na zapytanie, konieczna rezerwacja, dania kuchni lokalnej, płatna, 19.00-22.00) • restauracja a la carte Mermaid (13.00-16.00, na zapytanie, dania kuchni międzynarodowej) • 6 barów • basen Palms Pool (woda słodka) • aquapark Pirates of the Mediterranean • basen River Pool (woda słodka)

Wyposażenie

• Wi-Fi (w miejscach ogólnodostępnych, w cenie, prędkość w zależności od liczby noclegów i użytkowników) • leżaki i parasole (przy basenie w cenie) • leżaki (na plaży) • ręczniki 

Dodatkowe udogodnienia

• bankomat • sklep z pamiątkami • sklepy • butik • fryzjer • lekarz • pralnia (płatna) • parking (niestrzeżony) 

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

376

Kategoria lokalna

4 gwiazdki 

Dodatkowe informacje

• zakwaterowanie od 14.00, wykwaterowanie do 12.00 • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

• plac zabaw • łóżeczko dziecięce (w cenie) • wysokie krzesełka • w restauracjach a la carte menu dla dzieci • brodzik • basen dla dzieci (woda słodka) • miniklub 

Sport i wellness

W cenie • piłka nożna • siatkówka plażowa

Płatne • strefa spa • masaże • zabiegi kosmetyczne • kort tenisowy • szkoła nurkowania PADI • sporty wodne na plaży (windsurfing, kifesurfing, rowery wodne, łódka typu banan, narty wodne, parasailing)

Rozrywka

• animacje dla dorosłych i dzieci • przedstawienia • muzyka na żywo • karaoke 

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 4 os. • ostatnia częściowa renowacja w 2013 r. • 1 piętrowe łóżko • klimatyzacja • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • biurko • telefon • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • minibar (płatny) • Wi-Fi (płatne) • TV • wanna • WC • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 34 m2 • widok na basen lub ogród • ostatnia częściowa renowacja w 2015 r. • klimatyzacja • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • biurko • telefon • żelazko i deska do prasowania • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • czajnik • minibar (płatny) • Wi-Fi (płatne) • TV • wanna • WC • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (7.00-10.00, w formie bufetu) • późne śniadanie (płatne) • obiad (13.00-15.00, w formie bufetu lub a la carte) • kolacja (19.00-21.30, w formie bufetu) • wieczory tematyczne • przekąski, ciasta, lody • wybrane napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole 

Dodatkowe informacje • wymagany odpowiedni strój w restauracji (długie spodnie u panów) • show cooking


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Park wodnej rozrywki dla młodszych i starszych! Nowoczesny i elegancki, posiada wszelkie udogodnienia niezbędne do prawdziwego wypoczynku - rozbudowany kompleks basenów, rozległą, piaszczystą plażę, luksusowe pokoje oraz wiele barów i restauracji w formule All Inclusive.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Park wodnej rozrywki dla młodszych i starszych! Nowoczesny i elegancki, posiada wszelkie udogodnienia niezbędne do prawdziwego wypoczynku - rozbudowany kompleks basenów, rozległą, piaszczystą plażę, luksusowe pokoje oraz wiele barów i restauracji w formule All Inclusive.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

Hotel położony 14 km od lotniska, 30 km od centrum Naama Bay oraz 37 km od Old Market.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu piękna piaszczysta 400 metrowa plaża z bezpłatnym dostępem do leżaków i parasoli.

Zakwaterowanie

376 pokoi; Typy pokoi - 124 standardowe, 80 family (na piętrze z wydzieloną częścią dla dzieci), 50 typu deluxe (przestronniejszy niż family, położony na parterze), 28 family deluxe (ładniej urządzony family room), 61 kids den (z oddzielnym pokojem dla dzieci), 5 typy family Suite (położony na parterze - posiada 2 sypilanie) oraz 28 family superior (taki jak deluxe room, położony blisko plaży). Wyposażenie - klimatyzacja sterowana indywidualnie, telewizja satelitarna, telefon, łazienka z prysznicem i suszarką do włosów, dostęp do Internetu (płatny), balkon lub taras.

Restauracje i bary

Restauracja główna, trzy restauracje a la carte: włoska, indyjska oraz BBQ (dodatkowo płatne); 6 barów - Bar przy basenie, bar przy plaży, bar w lobby, bary przy aqua parku, Finnley's bar, namiot Beduinów.

Wyżywienie

All inclusive - serwowane w formie bufetu śniadania, obiady, kolacje, przekąski między posiłkami, desery w wyznaczonych godzinach. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w barze w lobby w godz. 10:00 - 24:00.

Sport i rozrywka

Basen zewnętrzny, basen kryty, Aqua Park; bezpłatny dostępem do leżaków i parasoli; Bezpłatnie - tenis stołowy, tenis ziemny, siatkówka plażowa, piłka nożna, koszykówka, aerobik, water polo, jacuzzi, sauna, dzienne i wieczorne animacje. Odpłatnie - centrum nurkowania, bilard, sporty wodne.

Dla dzieci

Dla najmłodszych hotel przygotował brodzik, zjeżdżalnie, mini klub, specjalny bufet oraz krzesełka w restauracji. Dostępne są również łóżeczka dla niemowląt, a za dodatkową opłatą opiekunka.

Pozostałe udogodnienia

Bezpłatny parking, sklepy, fryzjer, salon piękności i masaże (odpłatne), pralnia, punkt wymiany waluty, sejf, kafejka internetowa (płatna),

Naszym zdaniem

Jest to bardzo dobra propozycja dla rodzin z dziećmi oraz Klientów, którzy lubią aktywny wypoczynek. Piękne widoki oraz dobra obsługa sprawią, że urlop będzie należeć do bardzo udanych.

Strona internetowa

www.coralsearesorts.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Park wodnej rozrywki dla młodszych i starszych! Nowoczesny i elegancki, posiada wszelkie udogodnienia niezbędne do prawdziwego wypoczynku - rozbudowany kompleks basenów, rozległą, piaszczystą plażę, luksusowe pokoje oraz wiele barów i restauracji w formule All Inclusive.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Park wodnej rozrywki dla młodszych i starszych! Nowoczesny i elegancki, posiada wszelkie udogodnienia niezbędne do prawdziwego wypoczynku - rozbudowany kompleks basenów, rozległą, piaszczystą plażę, luksusowe pokoje oraz wiele barów i restauracji w formule All Inclusive.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

.

Położenie

.

Wyposażenie

.

Pokoje

.

Wyżywienie

.

Sport i rozrywka

.

Dla dzieci

.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Park wodnej rozrywki dla młodszych i starszych! Nowoczesny i elegancki, posiada wszelkie udogodnienia niezbędne do prawdziwego wypoczynku - rozbudowany kompleks basenów, rozległą, piaszczystą plażę, luksusowe pokoje oraz wiele barów i restauracji w formule All Inclusive.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Park wodnej rozrywki dla młodszych i starszych! Nowoczesny i elegancki, posiada wszelkie udogodnienia niezbędne do prawdziwego wypoczynku - rozbudowany kompleks basenów, rozległą, piaszczystą plażę, luksusowe pokoje oraz wiele barów i restauracji w formule All Inclusive.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Sharm El Sheikh

Opis oferty:

Idealne miejsce na wakacje dla prawdziwych amatorów wodnego szaleństwa! Nowoczesny, zbudowany w 2013 r. aquapark to wodny plac zabaw nie tylko dla dzieciaków, ale również dla dorosłych. Liczne zjeżdżalnie, basen ze sztuczną falą czy leniwa rzeka to tylko część atrakcji, jakie czekają na miejscu. Do dyspozycji Gości jest duży basen i kort tenisowy, dla najmłodszych wczasowiczów przygotowano miniklub z profesjonalną kadrą animatorów. Hotel położony jest przy piaszczystej plaży z bezpłatnym serwisem i pomostem do nurkowania. Dla smakoszy do wyboru jest kilka restauracji i aż 6 barów! Atutem hotelu są również nowoczesne i eleganckie pokoje, wyposażone we wszystkie wygody potrzebne do udanego wypoczynku.

POŁOŻENIE:

w SHARM EL SHEIKH, w dzielnicy hotelowej Nabq, ok. 30 km od Naama Bay, ok. 37 km od Old Market; ok. 14 km od portu lotniczego w Sharm El Sheikh.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, ok. 400 m długości, pomost ok. 150 m długości, łagodne zejście do morza, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez teren hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2005 r., aquapark zbudowany w 2013 r., 376 pokoi, 2 piętra, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Dine Around - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracje á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja): Mermaid przy plaży - kuchnia hinduska, Il Capriccio - kuchnia włoska, restauracja Barbeque - dania z grilla, w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 6 barów, w tym bar przy basenie, przy plaży i w aquaparku; minimarket, fotograf, sklep z pamiątkami, apteka, kantor; taras z widokiem na ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: kawiarenka internetowa w lobby (ok. 10 USD/godz.), całodobowy room-service, sejf w recepcji, opiekunka do dziecka, lekarz na wezwanie, pralnia, fryzjer, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 34 m², elegancki, stylowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 10 USD/godz.), minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen;

deluxe:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 51 m², elegancki i nowoczesny, 1 duże pomieszczenie przedzielone przesuwnymi drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; widok na ogród lub basen;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 43 m², elegancki i nowoczesny, 1 duże pomieszczenie przedzielone przesuwnymi drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; widok na ogród lub basen; pokoje deluxe i rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 3800 m², gł. 1-1,5 m i ok. 750 m², gł. 1-1,5 m, podgrzewany w sezonie zimowym, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 11 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; aquapark: leniwa rzeka, sztuczna fala, boomerang, bowl slide, tube slide, speed slide, miniaquapark dla dzieci; kort tenisowy (oświetlenie i wypożyczenie sprzętu płatne), tenis stołowy, piłka nożna, siatkówka plażowa, aerobik, aqua aerobik, water polo; miniklub (4-11 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: animacje sportowe, muzyka na żywo, wieczorne pokazy i przedstawienia; za opłatą: sporty wodne: banan, narty wodne, windsurfing, kajaki, rowery wodne, centrum nurkowe; centrum spa: bezpłatne: siłownia, sauna, jacuzzi; płatne: zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (6.30­­-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji Dine Around; przekąski w wyznaczonych barach (11.00-12.00, 13.00-16.00); popołudniowa herbata (16.00-18.00); lody i popcorn (11.00-15.00); napoje bezalkoholowe (7.00-24.00) i lokalne napoje alkoholowe w barze w lobby (10.00-24.00), w barach przy basenach i na plaży (10.00-17.00), w Finnley's bar (19.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/693710500;, www.coralsearesorts.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Park wodnej rozrywki dla młodszych i starszych! Nowoczesny i elegancki, posiada wszelkie udogodnienia niezbędne do prawdziwego wypoczynku - rozbudowany kompleks basenów, rozległą, piaszczystą plażę, luksusowe pokoje oraz wiele barów i restauracji w formule All Inclusive.


Mapa Hotelu Coral Sea Water World
Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Sharm El Sheikh)
Piekna rafa koralowa w rejonie Sharm El Sheikh w Egipcie
Znany bazar Old Market w Sharm El Sheikh w Egipcie
Park Ras Muhammad w Sharm El Sheikh w Egipcie
Sharm El Sheikh, Synaj - Góra Mojżesza
Piaszczyste plaże Sharm El Sheikh w Egipcie
Wyspa Tiran z zatopionym wrakiem, Sharm El Sheikh, Egipt
Luksusowa i pełna rozrywki dzielnica Naama Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
Nabq Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie

Opinie o Hotelu Coral Sea Water World

Luksusowy i jednocześnie przyjazny rodzinom z pociechami - bajka! Wysoki standard obslugi nas pozytywnie zaskoczył. Hotal ma własny aquapark, kompleks basenów, rozbudowane animacje, centrum wellness i inne atrakcje. Wokól jest sporo sklepów z pamiątkami i innymi drobiazgami. Jedzenie? Wyśmienite! Kucharze na specjalne życzenie gości robili różne smakołyki. Pobyt jak najbardziej udany :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Coral Sea Water World - możliwości zakwaterowania:

Pokój 2-osobowy
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny

Coral Sea Water World - Możliwości wyżywienia:


Coral Sea Water World - miasta wylotu:


Coral Sea Water World - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Coral Sea Water World? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00