cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
  • Hotel Acapulco Beach Club & Resort, Cypr Północny
1 / 23
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
03.11 - 06.11
już od 1599 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
07.12 - 10.12
już od 849 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Acapulco Beach Club & Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Acapulco Beach Club & Resort
star 5

Cypr: Cypr Północny
Ocena hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 03 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 grudnia 2019

Hotel Acapulco Beach Club & Resort w ofercie Biura podróży:

Rainbow

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Położenie:

Imponujący, odnowiony w 2011 roku przestrzenny kompleks hotelowy, składający się z 3 budynków głównych oraz bungalowów otoczonych zadbanym ogrodem, mieszczący się tuż przy prywatnej piaszczystej plaży, w malowniczej zatoczce. Centrum Kyrenii, skupiające liczne restauracje, tawerny i sklepy oddalone jest o ok. 10 km (kilka razy dziennie kursują busy hotelowe, za opłatą ok. 5 TRY w dwie strony), a międzynarodowe lotnisko Ercan

Program

Inne

Cypr Północny - informacje ogólne

 

Waluta
Lira turecka (TRY); 1 PLN- ok. 0,5 TRY; 1 USD

Wycieczki lokalne

NIKOZJA - ok. 45 EUR/os. dorosła, 28 EUR/dziecko

Nikozja jest jedyną na świecie, wciąż podzieloną na 2 części stolicą, zachowując przy tym w dalszym ciągu swoje niepowtarzalne piękno i charakter - w wąskich uliczkach, architekturze, zwyczajach i kulturze. Podczas naszej wycieczki obejrzymy: Zieloną Linię, mury obronne Nikozji, Meczet Selimiye (Katedra Św. Zofii), Wielki Kryty Bazar (Bandabuliya) oraz największy karawanseraj (Buyuk Han).

 

GUZELYURT - ok. 50 EUR/os. dorosłą, 30 EUR/dziecko

Miasto zostało założone przez Spartan, którzy przywieźli ze sobą kult Afrodyty. Zwiedzanie Guzelyurt uwzględnia Klasztor Św. Mamasa (uważanego za patrona omijających podatki) oraz muzeum archeologiczne z unikatowymi zbiorami. Nasza wycieczka zaprowadzi Państwa do ruin miasta Soli ze wspaniałymi mozaikami i pozostałości Pałacu Vouni posiadającego 137 komnat i oszałamiającą panoramę Morze Śródziemnego.

 

KYRENIA -ok. 50 EUR/os.dorosła, 30 EUR/dziecko 

W czasie tej całodniowej wycieczki zwiedzamy ruiny zamku, o którym mówi się, że stanowił inspirację dla Walta Disneya przy tworzeniu

Świadczenia

Cena obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

 

Cena nie obejmuje: wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Exim Tours

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Cypr Północny/Cypr Północny

Położenie

- przy plaży - w miejscowości Catalkoy - ok. 10 km od centrum Kyrenii - ok. 28 km od lotniska w Ercan - ok. 75 km od lotniska w Larnace

Plaża

- piaszczysta, hotelowa, w zatoce - leżaki, materace i parasole, ręczniki plażowe (bezpłatne)

Pokoje

Pokój standardowy 5* - zakwaterowanie w budynku głównym lub 1 z 2 nowszych budynków Pine Court - klimatyzacja centralna - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - TV-Sat, telefon - mini bar (płatny) , internet Wi-Fi, sejf (płatny) - większość pokoi z balkonem Pokój w bungalowie 4* - klimatyzacja sterowana indywidualnie - wyposażenie skromniejsze niż w pokoju standardowym - brak internetu Wi-Fi

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen, 5 zjeżdżalni - basen kryty - basen typu infinity (tylko dla osób pow. 17 r.ż.) - leżaki, materace oraz parasole przy basenie - siłownia - siatkówki plażowa, koszykówka - tenis stołowy, rzutki - korty tenisowe i sprzęt do tenisa - animacje dzienne i wieczorne - dyskoteka, amfiteatr Płatne - spa, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi - oświetlenie kortów tenisowych - lunapark dla dzieci, czynny maj-październik (wejście - ok. 5 lir tureckich) - bilard, kasyno - w pobliżu Korineum Golf & Country Club - 18 dołkowe pola golfowe

Dla dzieci

- mini klub dla dzieci w wieku 4-10 lat - plac zabaw, brodzik - łóżeczko dla niemowlęcia (bezpłatne) - opiekunka do dzieci (na życzenie, płatna)

Wyżywienie

HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne.

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracja a'la carte Tepe and Aqua - bary: na plaży, w dyskotece, w lobby, przy basenie

Dodatkowe informacje

- obiekt wybudowany w 1981 roku, wyremontowany w 2011 roku - hotel dysponuje 567 pokojami - bezpłatny internet Wi-Fi w lobby i pokojach w budynku głównym. - punkt wymiany walut w recepcji - pralnia - mini market - sale konferencyjne - fryzjer - shuttle bus do centrum Kyrenii (płatny ok. 5 lir tureckich w jedną stronę) - na teren hotelu obowiązuje kategoryczny zakaz wnoszenia napoi i jedzenia z zewnątrz - www.acapulcocyprus.com

Dodatkowe informacje

Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  260 PLN ( wyloty do 10.12)/ 340 PLN ( wyloty od 11.12-13.01)/ 260 PLN (wyloty od 14.01 - 31.03) - 32 kg -  380 PLN ( wyloty do 10.12)/ 480 PLN ( wyloty od 11.12-13.01)/ 380 PLN (wyloty od 14.01 - 31.03) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 180zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  260 PLN ( wyloty do 10.12)/ 340 PLN ( wyloty od 11.12-13.01)/ 260 PLN (wyloty od 14.01 - 31.03) - 32 kg -  380 PLN ( wyloty do 10.12)/ 480 PLN ( wyloty od 11.12-13.01)/ 380 PLN (wyloty od 14.01 - 31.03) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Kraków (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 124zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  220 PLN ( wyloty do 10.12)/ 300 PLN ( wyloty od 11.12-13.01)/ 220 PLN (wyloty od 14.01 - 31.03) - 32 kg -  330 PLN ( wyloty do 10.12)/ 390 PLN ( wyloty od 11.12-13.01)/ 330 PLN (wyloty od 14.01 - 31.03) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Berlin Schonnefeld (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 260 PLN - 23 kg - 300 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Warszawa (LOT) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Orex

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

5

Region

KYRENIA

Opis oferty:

hotel został otwarty w 1981 roku, ostatnio odnowiony w 2011 roku, usytuowany na powierzchni 120.000 m2, budynek główny, budynki boczne, ville; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, nowo otwarty w 2016 roku Aqua Park (zamknięcie 30.10), basen kryty, restauracja główna "Sunset", restauracja A'la carte, 4 bary, kasyno, 5 sal konferencyjnych

POKOJE:

w hotelu znajduje się 847 pokoi: 261 pokoi standardowych w budynku głównym (28 m2), 404 pokoje pine court 1 i 2 (23 m2), 182 pokoje villa lub villa promo (26 m2), 18 pokoi łączonych (23-26 m2; 14 villi i 4 pine court), 23 pokoje vip; wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, telefon (płatny), sejf, minibar (płatny), balkon, internet bezprzewodowy (płatny)

DODATKOWO PŁATNE:

masaże, sauna, łaźnia turecka (wymagana wcześniejsza rezerwacja), łaźnia parowa, salon kosmetyczny, salon fryzjerski, lekarz (na wezwanie), mini market, tenis stołowy, piłkarzyki, bilard, restauracja A'la carte, wszystkie sporty wodne na plaży, oświetlenie kortów tenisowych, sprzęt do tenisa, kafejka internetowa, pralnia, room service, autobus hotelowy do Kyrenii (6x dziennie, płatny ok. 2,50 TL w jedną stronę), Wi-Fi (ok. 10TL/1 dzień)

KONTAKT:

www.acapulco.com

POŁOŻENIE:

Catalkoy, ok. 8 km od Kyrenii, ok. 28 km od lotniska Ercan, ok. 100 km od Larnaki

PLAŻA:

prywatna, piaszczysta plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu; leżaki, materace, parasole - bezpłatne; ręczniki plażowe wydawane są na podstawie karty

WYŻYWIENIE:

Full Board Plus - śniadanie, obiad, kolacja (w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe są bezpłatne tylko podczas posiłków; dodatkowo płatne: napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki, kawa po turecku, herbaty ziołowe oraz napoje butelkowane

DLA DZIECI:

animacje, mini klub, mini disco, brodzik, luna park (płatny), plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

SPORT I ROZRYWKA:

animacje, muzyka na żywo, amfiteatr, dyskoteka, siłownia, siatkówka plażowa, plażowa piłka nożna, rzutki


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Mapa Hotelu Acapulco Beach Club & Resort
Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Cypr Północny)
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Acapulco Beach Club & Resort

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
  • Lokalizacja
    4.9
  • Hotel
    5
  • Pokoje
    4.9
  • Wyżywienie
    5.1
  • Atrakcje
    i sport
    5.1
  • Obsługa
    5
HolidayCheck
Ocena Acapulco Beach Club & Resort:
5 / 6

Pobyt w październiku 2017-10-20
Szczegóły oceny hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.8

Bardzo polecam ten hotel. Najlepiej wybrać się poza sezonem kiedy nie ma tłoku na basenie czy w rest...
więcej

5.7
Bardzo dobry hotel. 2013-07-06
Szczegóły oceny hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

Hotel bardzo fajny ma swoje minusy np bungalow nie specjalnie miescił rzeczy na 4 zakwaterowane tam ...
więcej

5.3
Rewelacja! 2013-07-22
Szczegóły oceny hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.5

W Acapulco byłam z rodzinką w lipcu. Dla mnie hotel absolutnie zasługuje na 5 gwiazdek! Piękny pokój...
więcej

5.8
Polecam ale... 2013-07-31
Szczegóły oceny hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.5

Witam Byłem w tym hotelu z rodziną w lipcu na 10 dni. Hotel jest naprawdę bardzo ładny i zadbany. ...
więcej

5.1
Bardzo dobry hotel, szczerze polecam. 2013-08-14
Szczegóły oceny hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Nie polecam! 2013-09-04
Szczegóły oceny hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

3.3
Beznadzieja... 2013-09-09
Szczegóły oceny hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    2.0

2.5
Fatalnie 2014-10-16
Szczegóły oceny hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
  • Lokalizacja
    2.4
  • Pokoje
    1.8
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    4.3

Hotel może i dobry ale bungalowy to lata 70-80 czuć stęchlizną, trzcina na suficie, łazienka z wc ...
więcej

3.0
Byłem w wielu hotelah 5* a ten jest nr 2 2015-06-23
Szczegóły oceny hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Bajeczne wakacje! 2015-08-18
Szczegóły oceny hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Niezapomniane wczasy 2016-06-06
Szczegóły oceny hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Pobyt w tym hotelu był wspaniałym przeżyciem. Fantastyczna obsługa od kelnerów i barmanów zaczynając...
więcej

6.0
Polecam 2016-06-25
Szczegóły oceny hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.5

Hotel zdecydowanie godny polecenia. Właśnie wróciliśmy z tygodniowego, rodzinnego wyjazdu i jesteśmy...
więcej

5.6
Najlepsze wakacje w życiu! 2016-06-26
Szczegóły oceny hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Właśnie wróciliśmy z mężem i córką z wakacji w hotelu Acapulco na Cyprze inaprawdę wszystkim ten hot...
więcej

5.9
Dobry, ale nie do końca 2016-08-19
Szczegóły oceny hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
  • Lokalizacja
    2.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.5

Piękna plaża, czyste, ciepłe morze, dobre jedzenie i obsługa kelnerska. Niestety standard bungalowów...
więcej

4.7
Relaksacyjny i bardzo przyjemny urlop 2016-08-26
Szczegóły oceny hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Super ale nie wszystko zasługuje na 5 2017-06-30
Szczegóły oceny hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Bardzo dobry hotel 2017-07-03
Szczegóły oceny hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Dla każdego coś miłego! 2017-08-01
Szczegóły oceny hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
"Meksykański" hotel .....prawie w Europie 2018-01-10
Szczegóły oceny hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Polecamy! Super wakacje 2018-01-26
Szczegóły oceny hotelu Acapulco Beach Club & Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8

Acapulco Beach Club & Resort - możliwości zakwaterowania:

bungalow dbl
bungalow double standard
1 os. standard budynek glowny
1 os. standard bungalow
standard dbl main building/pine court i/pine court ii
standard dbl sea view
2 os. standard budynek glowny
2 os. standard bungalow
standard [main building] dbl
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy
Nocleg

Acapulco Beach Club & Resort - Możliwości wyżywienia:


Acapulco Beach Club & Resort - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Acapulco Beach Club & Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00